Hyvä uudistus

HansK

Autojen katsastusväliä harvennetaan. Uusi auto ensimmäisen kerran leimalle neljäntenä vuotena, sitten kahden vuoden välein, kunnes auto kymmenvuotias. Hyvä uudistus! Uudet autot kyllä niin hyviä, ettei tiuhempi syynäys millään lailla tarpeen.

Yli kymmenvuotiaat paskat katsotaan vuosittain. Ja sietääkin. Näitä "kotiväen mieleisiä" pelejä Suomessa kyllä riittää. Esim. 200 -sarjan Mersut ja Volvot, yli 25 vuotiaista Nissan Microista puhumattakaan.

Uudistuksen ottavat mielihyvällä vastaan kansalaiset ja katsastajat. Ainoat, jotka siitä päätään aukovat, ovat tietenkin katsastusyrittäjät. Nämä yhteiskunnan luteet yrittävät tietenkin vedota alan työllisyyteen ja liikenneturvallisuuteen. Paskat heistä, kumpikaan asia ei heille meinaa mitään. Nämä rotat eivät ole tähänkään asti olleet kiinnostuneita kuin omasta perseestään ja helpon rahan tekemisestä ulkomaisille sijoittajille.

Asian takana Trafi. Nyt osoitti ryhtiä. Helpon rahan tekeminen tällä lakisääteisellä velvollisuudella saa luvan jo loppua. Ja nyt en tarkoita katsastajia enkä toimistovirkailijoita. He eivät ole rahoja repineet. Oligarkit kyllä. Menkööt vittuun.

3

51

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • voivoikunlakimuuttuu

   Juu, hyvä on, mut eiks joku K1 katsastuksen pomo jo valittanut, et katsastuspaikat vähenee puolella nykyisestä, voi .. voi .. eiks se mee niin, et siel katsastetaan mis on asiakkaita ja homma toimii.

  • dippadaadappadii

   Onhan toinenkin mahdollisuus, hinta tuplaantuu.

  • katsastustraumoja

   vieläkö on vanhoja katsastusjermuja jotka kaipaa aikoja kun katsastusviranomainen oli pelätty mies.
   Katsastusaseman vuoroilmaisemimenakin oli ankaralta kuulostava summeri joka rääkäisi kuin ddr:läisen vankilan hälytin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   206
   6283
  2. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   89
   1974
  3. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   428
   1484
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   18
   1366
  5. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   280
   1310
  6. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   11
   1002
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   250
   938
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   161
   906
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   61
   837
  Aihe