TV7:n vastuuhenkilöt

LiianPaljon

Kuka tai ketkä ovat vastuussa millaista ohjelmaa TV7 lähettää? Täytyyhän vastuullisella kristillisellä kanavalla olla ohjelmistaan vastuussa olevat henkilöt. Onko hän Martti Ojares, vai onko hän joku tai jotkut muut?
Eikö ohjelmia "läpivalaista" Jumalan Sanalla, ennenkin ne päätyvät eetteriin? Eikö aika riitä kyseiseen hommaan?
Kanavalta tulee hyvää Raamatun mukaista opetusta, mutta myös paljon moskaa. 30/70%. Siis 30% opetuksesta kestää Jumalan Sanan seulan.
Ja onko pakkoa suoltaa sekundaa ulos?
Parempi olisi tyytyä vähään, mutta hyvään.

15

646

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Perusteleväitteesi

   Miksi kyselet täälä asiaa? Soita suoraan Martti Ojarekselle, kyllä hän tietää.
   Ei Ojaren tätä palstaa lue. Sinun pitäisi yksilöidä, mitkä ohjelmat ovat väärää opetusta ja perustella väitteesi Sanalla. Samoin mitkä ovat mielestäsi oikeaa opetusta ja perustella sekin Raamatun Sanalla.

  • arviointia

   Minunkin suuri, harras toive olisi, että TV7 puhdistuisi epäraittiista opetuksesta eli menestysteologiasta, torontolaisuudesta, uusapostolisuudesta, NewAge-kristillisyydestä. Tiedän, että monet ovat antaneet suoraa palautetta Ojarekselle itselleen, mutta varoitukset eivät vain tuota tulosta.

   • vaihdakanavaa

    Lakkaa jo hakkaamasta päätäsi seinään!
    Lakkaa jo katsomasta TV7


  • katotulossa

   Eikä sähköposti/palaute viesteihin vastata,kuten hyviin tapoihin kuuluisi.Dialogia on hyvin yksipuolista ja näyttää siltä että tässä tapauksessa aliarvioidaan palautetta tai palautteen/sähköpostin lähettäjää.Ollaan hyvin omaehtoisia.Ei ymmärretä että Jumala voi puhua myös muiden ihmisten kautta.Muistaakkesi debaatissa jossa keskusteltiin harhaopeista ja Mannisen palautteesta oli Ojares saanut Profetian jossa kerrotiin hänen saaneen iskun kasvoihin ja tiesi mitä siis olisi tulossa.Jos Herra ilmoittaa iskusta pitäisi siis olla syy miksi tälläinen näky annetaan ja mitä pitäisi asialle tehdä ettei iskuja kasvohin saada.Kasvojen menetys olisi osuvampi ajatus.Silloin pitäisi todellla mennä Herran eteen ja kysyä mitä tahdot? Eikä jatkaa markkinointi ajatuksella mitä vain kunhan rahaa kirstuun kilahtaa.Silloin on annettu pikkusormi muulle vallalle eli mammonalle.Jumala voi ja pystyy pitämään raittiin kanavan pystyssä.Ilman mielistelyjä.
   Katosin Bakerin kertomusta juuri Tv7 ja minun teki todella pahaa.Puhutaan vain hengen voimasta,ei verestä eikä ristin voimasta,ei jeeuksesta.

  • Taikauskonnoton

   Musta kannattais lopettaa koko TV:n katsominen.

   • Taikauskonnoton

    Äh, tarkoitin TV7:n katsominen.


  • ryäh

   Eikös tää Ojares sanonu yhdessä ohjelmassa, että hänen arvostelijansa syyllistyy Pyhän Hengen pilkkaan.

   • EIMUTTA

    AAMEN NÄIN ON


  • EIMUTTA

   ALOITTAJA ON VAUVA USKOSSAAN, EI YMMÄRRÄ

   • NOUPROBLEMS

    KAIKKI JOTKA EI HIHHULOI JA SIHISE MAASSA JUOPUNEENA HENGESTÄ JA KERSKAILE IHMEILLÄ JA KÄÄNNYTETYILLÄ ON VAUVAUSKOVAISIA!!!


  • oijavoi

   Alussa kun tv7 tuli, iloitsin ja uhrasin.
   Nyt en ole aikoihin katsonut tv7 enkä katso, enkä anna euroakaan.
   Ohjelmat ovat täynnä harhaoppia, menestysteologiaa ym.kummallisuuksia.
   Lähestyin ojaresta mutta sain tulikivenkatkuisen vastauksen, että minun tulee antaa Jumalan olla Jumala.
   Tiedoksi, että mammona pyörittää tv7, eli jokainen joka maksaa katseluaikaa, saa ojelmansa eetteriin. Sisältöä ei kukaan tarkasta-raha ratkaisee.

   • kmjnhbgvfcdx

    Tuosta katseluajan maksamisesta. Siksi viime aikoina TV7 on kehunut Venäjän ja Putinin touhuja esim. Syyriassa, kun rahoitusta on tullut kanavalle ilmeisesti itänaapurista.


  • VoiJaVieläKerranVoi

   Lopettakaa uhraus tv7:lle. Niin me ja kaikki meidän ystävämmekin ovat jo aikoja sitten tehneet. Se on ainut keino saada saasta loppumaan. Vaan eihän sekään varmaa ole. Paholainen kun tekee kaikkensa, jotta ihmiset eksyvät.
   Mutta ainakin olemme yrittäneet!
   Mutta sanon minä, että on joillakin kovat tuomiot tulossa! Eivät vaan itse tajua tilaansa. Kuinkahan monta sielua tv7 on johtanut harhapoluille?

  • laukkuryssä

   Mikä siinä mättää, että aina vaan Ojaresta haastetaan vastuuseen ohjelmatarjonnasta, vaikka ohjelmapäällikkö on ohjelmavalintojen vastuuhenkilö. Kun joku kertoi tässä joku aika sitten, että V. Piipposesta olisi tehty tv7:n ohjelmapäällikkö, niin Piipposelle kommenttia asiain selvittämiseksi. Tiedä tuosta sitten vastaako Piipponen asiaan mitenkään, vai onko samanlainen tuppisuu kuin Ojareskin..

   • etsiniinlöydät

    Netistä löytyy kaikki tiedot, jos haluaa tietää.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   486
   6166
  2. Marinin juopotteluvideot on kuvannut sama Autio,

   Joka otti legendaarisen ruisrokkikuvankin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009012343.html "Videot ovat alkujaan rayharautio-nimiseltä yksityise
   Maailman menoa
   176
   5951
  3. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   536
   5086
  4. Marinin tiedotustilaisuus täysi floppi

   Ei tajua tai halua vasta toimittajien kysymyksiin, oliko hän kännissä toimintakunnossa pääministerin tehtävien suhteen. Ei tunnu tajuavan tilanteen v
   Maailman menoa
   496
   2562
  5. Jauhojengi äänet lisätty videoon jälkikäteen

   Kylläpäs taas jauhotettiin persupölvästit tässäkin tapauksessa :-D Hyvä läppä tuo kyllä on.
   Maailman menoa
   157
   2219
  6. Some liekeissä! Sanna Marin saa suitsutusta: "Wohooo!!!" "Miten magee pääministeri!" "Hyvä Sanna!"

   Mitäs mieltä sinä olet bilevideo-kohusta? Onko myrsky vesilasissa vai esim. oikea turvallisuusuhka? Lue juttu: https://www.suomi24.fi/viihde/some
   Maailman menoa
   190
   1971
  7. Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa.

   Videot alkoivat levitä somessa: Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa. Pääministeri Sanna Marin tanssii ja laulaa useilla videoilla
   Pori
   348
   1885
  8. Uusi shokkipaljastus Marinista: Kiehnäsi ja tanssi intiimisti vieraiden miesten syleissä

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Uusi-shokkipaljastus-Sanna-Marin-kiehnasi-ja-tanssi-intiimisti-vieraiden-miesten-syleissa Villi bileremmi ilmestyi Tea
   Maailman menoa
   393
   1764
  9. No kyllä siinä sanotaan jauhojengi

   Aivan selvästi. Marin on säälittävä, että roikkuu 36v. pääministerin asemassa ja perheenäitinä noissa parikymppisten koksubileissä. Täl on varmaan vak
   Maailman menoa
   62
   1556
  Aihe