yyterin ranta

keke1977

Terve

Taas on ollut keskustelua rannan tapahtumista ja itsekkin olen usein rannalla käynyt.Yhtään kertaa en ole siellä päivää viettänyt,ettenkö ole siellä jonkinlaiseen aktiin törmännyt ja mun mielestä se on hieno juttu.Olen katsellut pareja vierestä,saanut olla hommissa mukana,nähnyt homo seksiä,nähnyt naisen masturboimassa minulle,seksivaatteisiin pukeutuvan vanhemman rouvan miehensä kanssa ja suosikkini rouvan joka käy yksin rannalla ja pitää selvästi nuoremmista miehistä.Myös tuo rannan tummaihoinen mies tuntuu olevan parien suosiossa.Eli mielestäni "jeesustelu" nudismin ja seksin yhteenkuulumattomuudesta voidaan unohtaa ja nautitaan kaikki omalla tavallamme auringosta ja kesän tapahtumista....

20 kommenttia

Vastaukset

 • Hieno paikka kesällä,on kaikkea kivaa.Näkee tosiaan monenlaista aktia,pääsee itse mukaan,jos kemiat pelaa.Itse bi-kaveri,talvellakin olis kiva olla,joku mukava paikka touhuilla.

  • Sinne vaan talvellakin Yyteriin peuhaamaan! Lumessa on mukava muhinoida.


 • Näkyikö telttailijoita viime kesänä kertaakaan siellä metsän reunassa?

  • Jos asia olisi sinua kiinnostanut, olisit mennyt katsomaan.


  • Mikä-estää kirjoitti:

   Jos asia olisi sinua kiinnostanut, olisit mennyt katsomaan.

   Kävin, useinkin, muttei kertaakaan samaan aikaan.


  • Osku_o kirjoitti:

   Kävin, useinkin, muttei kertaakaan samaan aikaan.

   No harvempi sitä voikaan samaan aikaan mennä useaan kertaan.


 • Olisiko aidosti yyterin lähellä joku,joka voisi majoittaa ensi kesänä nudistin n.2vk? Rento loma haaveena. M55

  • Siellä on Yyterin kylpylähotelli.


 • Olemme yleensä heinäkuussa viikon Yyterissä, mikäli kelit vain suosivat. Kylpylähotelli on ihan ok kun asennoituu että Suomessa ollaan.

  Puolta edullisemmin pääsisi Espanjaan esim. rannikolle Costa De Sol. Siellä huoneisto on kaksio ja aina parvekkeellinen. Kylpylässä ei ole kaksioita ja ei myöskään parveketta.
  Espanjassa paketti on aina all inculive, tätähän ei kylpylään saa ja ei saa Suomessa mihinkään hotelliin. Suomessa laki kieltää ruokajuomien paketoimisen samaan hintaan, koska tarjoilijan pitää jokaisen viinilasin myynnissä arvioida asiakkaan kunto erikseen, siinä ensimmäisessäkin. Tuolla Espanjassa hotelleissa voi pitkin päivää ottaa pöydistä pientä purtavaa ja juomaa, sekä viettää aikaa samalla hotellin altaalla. Porin kylpylässähän ei "väliajan" välipaloja saa ja ei niitä juomia saa altaalle edes viedä. Eikä siitä buffet tilasta edes pääse pihalle (laki kieltää).

  Useissa paikoissa rannalla ja myös nudistirannalla on pizzeria ja muita kojuja mistä saa purtavaa kesken kaiken auringosta nauttien erikseen aina pukeutumatta, mutta Yyterissä nakurannalta nämä palvelut valitettavasti puuttuvat. Joku vuosi sitten sininen suunniteltiin kioskitoimintaa, mutta tuli Suomen laki vastaan. Kioskin pitäjän ei voi edellyttää katsovan alastomia ihmisiä ja toisekseen oli niin että kioskia ei olisi voinut ranta-alueelle sijoittaa, koska siinä virallisesti ei saa olla alasti. Oikeasti alasti ei saisi käydä uimassa. Minä kyllä käyn uimassa ilkkosillani vaikka soittaisivat poliisit. On jokunen kerta uhattu, mutta ei ole sitten poliiseja näkynyt.
  Kerran tuli vanhempi nainen huutamalla huutamaan että "VAATTEET PÄÄLLE, ...TANA". Hänen lasten lapset 15-18 vuotiaat saattavat joskus kuulemma kulkea rantaa pitkin ja mitä hekin ajattelevat. Yritin jotain nätisti kertoa, mutta näytti vaahto tulevan jo suupielistä niin oli pakko paeta dyynien taakse. Rouva perhana tuli perässä kuin narussa. Vieläkin tapahtuma hirvittää.

  Nyt kun tätä kirjoittaessani ajattelen asiaa tarkemmin niin eihän me taideta sinne Yyteriin kesällä tulla. Taidetaan ottaa ilmojen vuoksi varman päälle ja tempaistaan itsemme Espanjaan Fuengirolaan. Tulee puolta halvemmaksi, parempaa ruokaa, varma lämpö (28-33) ja saa olla nakuna ihan vapaasti. Ihmisetkin ovat avarakatseisia, iloisia, elämän myönteisiä ja huumorilla varustettuja.

  Pitää katsoa vielä reittilentojen hintoja, jos sitä mentäisiinkin ihan Kanarian ykköspaikkaan, Playa de Ingles. Tuolloin saa bungalowin (kaksio-kolmio) omalla maaterassilla, eli nurmikko aurinkotuoleineen. Luonnollisesti All Inclusive buffetaamiainen, lounas, päivällinen, välipalat, sekä viinit, oluet, konjakit, wiskit, brandit ja muut drinkit samaan hintaan. Kaikkinensa n.60-70 EUR/vrk/hlö. Suurin piirtein sama kuin heinäkuussa Suomessa leirintäalueella pelkkä telttapaikka.

  Käymmehän toki ensi kesänä Porissa, tai itse asiassa ajamme sen läpi. Emme pysähdy.

 • Ihan samaa mieltä: alastomuus ja seksi sopivat hyvin yhteen, myös nakurannalla

 • Homot menkää muualle kuin uimarannoille. Teistä on pelkkää haittaa mieleltään terveille ihmisille.

 • Ilmoittakaa näistä homoista poliisille. Yleisellä rannalla sekstailu on laissa kielletty. Ottakaa kuvia tod aineistoksi ja miesten tuntomerkit tietoon. Samoin auton rekisterit.

 • Olimme juuri lomalla mieheni kanssa Kalajoella asunto autolla. Harrastamme muutaman kerran vuodessa kolmansia pyöriä seksin merkeissä. Uskoisin että suurin osa nakulijoista nauttii näkemästään ja pienestä silmäpelistä.

 • Viime sunnuntaina seurasin dyyneillä kun nuoripari otti alasti aurinkoa ja pömppömahainen, sliipattu tukka, tummat lasit asteli muikkelin viereen äijästä välittämättä ja alkoi runkkaan. Ei aikaakaan kun muikkelin huomasi, alkoi mököttää ja keräileen kimpsujansa. Runkkari virnuili ja luikki paikalleen, sitten kylkiasentoon ja runkkasi loppuun.

  • Itseäni ei haittaa jos mies tyydyttää katsellessa minua.. jos huomaan sellaista käännyn vatsalleni ja levitän reisiäni nostaen vähän peppua niin mies näkee paremmin naiseuteni..


 • Nyt perjabtaina paikalla, ensimmäinen kerta. Katsotaan mitä näkyy tai ei näy :)

 • Persujen juna puksutti

 • Ei siellä mitään näy, mielikuvitusta koko juttu.

 • Kamala paikka.Joka ainoa suomen naturanta on pilattu pervojen toimesta.

 • Oli ihan mukava ja rauhallinen aamu siellä, ei edes montaa ihmistä. Jälleen illan tullen sinne :)

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.