Aihe

Olen miedosti alkoholisoitunut

miedosti_alkoholisti

Olen varmaankin lievästi alkoholisti. Juon joka päivä 6 alkoholiannosta, useimmiten six-packin, mutta sillointällöin teräviäkin. Viikonloppuna menee vähän enemmän.

Minulla on arvoasunto hyvällä asuinalueella, hyväpalkkainen duuni, kaunis ja nuori vaimo joka jumaloi minua, SLK Mese tallissa ja kesähuvitteluita varten Ferrari Daytona sekä '58 avo Cadillac. Kemiössä merenrantahuvila ja kahdeksanmetrinen moottorivene. Purjevenettä en ostanut, koska purjehtiminen on niin rasittavaa.

Taloudellinen tilanteeni on erinomainen. Pankkitilillä on käteispääomaa 30 000, minkä lisäksi minulla on osakeomistuksia yli viidensadan tuhannen arvoista.

Kertokaa nyt, että miksi minun pitäisi muka huolestua, kun juin muutaman oluen päivää kohden?

14

271

  Vastaukset

  • ...ja sitten heräsit...

   • No ainakin sen tähden että olet vielä nuori ja katkolle meno lie vakeaa jos ei kykene tunnustavansa nuorella iällä Riippuvaisuuttaan. Minä nyt kykenen juotuani laimennettua vodkaa äitini kuoltua. Tosin syyt oli muualla. Kuten lääkärin rajoitus paniikkihäiriö lääkkeeseen. Silloin kun lääkitys oli loppu tai lopuillaan piti keksiä jotta mitä koskaan ennen en ollut kokeillut eli alkoholia ennen 45- ikävuottani kokeilin olutta. Ei apua hain nukahtamislääkettä ja nukuinkin hyvin 4-kuukautta. Nyt on muita juttuja tulossa joko tulen ottamaan pienen pienen snapsin tai hakeudun hoitoon mutta olen mm. Facebook ja nettiriippuvainen joten saane tehdä päivän päivityksiä jos olen katkolla ja en koskaan ole moisissa laitoksissa ikinä ollut ... joten kertokaa kun tarvitsisin 5-6 vuorokauden paussin toki jokin Imovane ja nukkuminen ja telkun katselu ajaa saman asian. Koska katkolle meneminen maksaa 28 euroa ja rapiat. Nyt sitten tiedän että nukkuminen ja telkku on köyhäin apu. Lisäksi raamatun Paslmein luku jos ei jaksa mm. Johanneksen evankeliumia illalla sohvalla lukea kun kaikki Telkku ohjelmat ovat loppuneet. Mulle kun menee 20cl Kossuvodkaa päivässä. Joten tietänen aamulla mihin suuntaan lähden häpeissäni juoksemaan ja se valitettavasti 55-vuotiaalla on Alko. Nyt pahoista riippuvuuksista pois ja vaikka kahvilaan kauppakeskukseen! Sinne aikaa kuluttamaan, ilman alkoa .


  • Olet hieno mies!

   • Kaunan tunne tuntuu jylläävän - nut kipin kapin paltsuun hihhuloitumaan!!!


  • Äitisi oli varmaan miedosti raskaana odottaessaan sinua.

  • Voit hyvin jäädä pois duunista ja muuttaa osakkeitasi rahaksi. Matkustaa maapallon ympäri hienoissa hotelleissa ja odottaa, että nuori kaunis vaimosi....

  • Olisin saattanut uskoakin kirjoitukseesi, mutta jos väität, että kaunis nuori vaimosi jumaloi sinua, niin tottaviekoon, kaikki muukin jutustelusi on puppua.
   Maallista mammonaa moni uusrikas nousukas hankkii, sen voin uskoa, jos tekee hurjaa tulosta vaikkapa mediaalalla. Et olisi ainoa.
   Mutta jumaloivaa vaimoa et ikinä saa.

   Miksi sinun pitäisi huolestua? Anna mennä vaan.

  • Siksi pitää huolestua, kun et osaa kirjoittaa oikein.

   Kirjoitit juin, etkä siis hallitse juomistasi, vaan me lukijat joudumma arvuuttelemaan, pitikö sinun kirjoittaa juon vai join.

  • Vai miedosti tai lievästi...
   Unelmiin on mukava asettua.
   Itsepetos on valheista suurin ja tuhoisin.

  • Pörhistelet liikaa, siksi vaikutat hassulta ja saat vastaavia vastauksia. Ehkä riittäisi vain kertoa että voit taloudellisesti hyvin.
   Mutta tuo on turhautumista, koska ei tarvitse pyrkiä mihinkään. Kyllä elämä on tarkoitettu jollain tapaa kilvoiteltavaksi, vain siten voi tuntea iloa kun saavuttaa jotakin. Kun kaikkea on jo liikaa, lisän tavoitteleminen tuntuu turhalta.
   Mutta ehkä sinulla on jo kaikki valmista ja on vaan tie alaspäin. Olet jo täyttänyt täällä tehtäväsi.

  • Toki taso vaihtelee.

  • Olet alkoholisti ja todennäköisesti maksa alkaa olla jo aika pilalla. Mene maksatesteihin ja toivo, että luvut on alle 7. Ehkä sinulla on sitten vielä toivoa.

  • Ei mitään hätää vielä. Anna palaa ja nauti elämästä. Six-pack ehtii vielä nelinkertaistua päivä annoksena. Voithan mennä sitten jossain vaiheessa minnesota-hoitoon katkolle, kun sulla on rahaa maksaa kalliista hoidosta.
   Tai, ehkä vain yksinkertaisesti kyllästyt ryyppäämiseen ja nuoren naisen nussimiseen jossain vaiheessa.

  • Ei mitään hätää, noilla masseilla vietät lokoisan lopun elämäsi, lisäät vaan päivittäisen alkoholin kulutksen määrää vaikka vaan vähä kerrassaan kyllä se toleranssi siitä kasvaa, nääs kliffaa pitää olla ja viina auttaa siinä. Nuori kaunis vaimokaan ei ehdi rupsahtaa jos pidät viinan kanssa oikein kivaa päivittäin, meinaan loppu tulee ennemmin kuin näin käy.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11692
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   7760