Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

EKP jatkaa rahan taas tuhoamista vuoden lisää

tili-miinukselle

Kun joka vuosi nollataan biljoonilla valtioiden ja yritysten velkoja niin pian kaikki raha on arvotonta. http://yle.fi/uutiset/3-9340613. Sen näkee euron arvon romahtamisesta. Nyt hinnat ovat nousseet jo 30-50%. Suomen pankki ei tunnusta mitään. Samalla tietysti Liikasenkin eläke menettää arvonsa mikäli ei ole tehnyt suojausta. Loputtomasti tällainen peli ei voi jatkua.http://yle.fi/uutiset/3-9248651.Rahan hävittäminen auttaa vai velkailijoita ja tuhoaa kaiken työnteon saavutukset taivaan tuuliin. Työtä ei kannata enää tehdä kun joutuu vain maksamaan muitten maksuja.
EKP on jo maksanut örveltäjien laskuja pari biljoonaa näin ja lisäksi muilla keinoin saman verran. Kokonaissumma hipoo jo talletusten yhteissummaa joka on EUssa n 7 biljoonaa. Kaikkien velkoja EKP ei maksa eikä välitä mitään rahan arvosta eikä palkkojen ostokyvystä. Tuhlaus jatkuu ja holtiton elämä vie pohjan koko Euroopan tulevaisuudesta. Siksi britit häipyivät. Siksi jenkit vaihtoivat presidentiksi Trumpin.Nämä olivat epätoivoisten ihmisten päätelmiä. Nyt pitäisi myös politiikan muuttua eikä antaa sosialistien ja kommunisti-oikeiston pelata kansalta edelleen rahaa keskuspankkipelillä.EKP ja sen sivukonttorit pitää lopettaa ja toteuttaa rakennemuutos pankkisektorilla. Eihän Suomessa tarvita enää sivukonttoria jonka tehtävä on ollut pelkästään valehdella talouskasvusta . Kyllä me ilman Liikasta tiedetään että kasvua ei ole eikä tule ja se johtuu juuri EKPn väärästä rahapolitiikasta.

4

716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mistä.idiootteja.tulee

      Mitkä hinnat ovat nousseet 30-50%?

      Euro on säilyttänyt arvonsa hyvin.

      Jälleen kerran ihan höpöhöpöjuttua. Eikö teillä ole mitään järkevää sanottavaa?

      • Anonyymi

        Väitätkö tosissasi että tukiaiset ovat taloudelle hyväksi? Miksi sitten vastustat maataloustukia? Kun puolustat EKPn tukiaisia niin on kyseessä oma lehmä jolle varastetaan rahaa muilta,etupäässä köyhemmiltä joilla ei ole mahdollisuutta suojata rahojaan rosvoilta. Kun EUn toiminta perustuu tähän vuodesta toiseen niin eihän tämä ole mikään höpöjuttu vaan totinen totuus.Näin kansa köyhtyy ja rosvot rikastuvat sillä.


      • Anonyymi

        Ei eurolla mitään arvoa ole. Siksi raha muutetaan bitcoineiksi.Vain hörhöt luottaa euroon ja ostaa kallistuneita asuntoja Hesasta.Kumma että deflaatioaikana asuntojen hinta nousee?Pian näet kuka tietää ja kuka luulee höpöjä. Se 50% oli silloin ,nyt prosentit ovat toiset.Yritä pysyä mukana kehityksessä joka musertaa ihmisten elämän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei eurolla mitään arvoa ole. Siksi raha muutetaan bitcoineiksi.Vain hörhöt luottaa euroon ja ostaa kallistuneita asuntoja Hesasta.Kumma että deflaatioaikana asuntojen hinta nousee?Pian näet kuka tietää ja kuka luulee höpöjä. Se 50% oli silloin ,nyt prosentit ovat toiset.Yritä pysyä mukana kehityksessä joka musertaa ihmisten elämän.

        Sodan jälkeen minulla oli taskussa miljardin markan seteli. Kadotin sen johonkin. Olisi ollut mukavaa nyt näyttää sitä epäilijöille jotka vielä luottavat euroon joka on samalla tiellä kohti tuhoa.EKPn elvytysten seurauksena.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe