Venäjä pakotteet?

hölmöland

Yhdysvaltain seuraava ulkoministeri on Exxon Mobilin toimitusjohtaja Rex Tillerson.

Tillersonin nimitys vaatii vielä senaatin vahvistuksen. Senaatin kuulustelussa noussee esille Tillersonin tiiviit yhteydet venäjään.

Tillerson on tehnyt paljon yhteistyötä Venäjän valtiollisen öljy-yhtiön Rosneftin kanssa.Tillerson on tehnyt useita sopimuksia Venäjällä toimitusjohtaja kaudellaan. Hän on tavannut lukuisia kertoja venäjän presidentin Vladimir putinin,jonka kanssa Tillersonilla sanotaan olevan lämpimät välit. Vuonna 2013 Putin ojensi Tillersonille venäjän valtion ystävyysmitallin. Pakotteiden aikana Yhdysvallat ja Venäjä ovat käyneet kauppaa normaalisti ?

Ja tämä kaikki on tapahtunut Obaman kaudella,niin että entäs ne pakotteet? Jotenkin näin eurooppalaisesta ja erityisesti suomalaisesta näkökulmasta katsottuna tulee väkisinkin mieleen ,että kylläpäs me olemme olleet hölmöjä...?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaihtoehtoja.kaivataan

      Minulle taas tulee mieleen että Trump ja hallituksensa ovat Venäjän hyödyllisiä idiootteja.

      Mutta kerropa miten meidän pitäisi suhtautua siihen että venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja ryösti itselleen Krimin? Seuraammeko katseella hyväksyvästi nyökytellen? Vai mitä?

      • 323r3r23r2

        No mitäpä mitä no ei mitään pienen suomen ei pidä puuttua isojen maiden venäjä jenkit pullisteluun maailmalla jota ovat kohta harjoittaneet muuten jo 100v tosin kiinasta tulee seuraava supermahti kun jenkit jää kakkoseksi ei se roomakaan ikuisesti kestänyt samoin käy kaikille mahdeille.


      • hyökkäys.suomeenkin.ok
        323r3r23r2 kirjoitti:

        No mitäpä mitä no ei mitään pienen suomen ei pidä puuttua isojen maiden venäjä jenkit pullisteluun maailmalla jota ovat kohta harjoittaneet muuten jo 100v tosin kiinasta tulee seuraava supermahti kun jenkit jää kakkoseksi ei se roomakaan ikuisesti kestänyt samoin käy kaikille mahdeille.

        Esität siis sitä vaihtoehtoa että hyväksymme Venäjän hyökkäyksen naapurimaahansa ja sen alueen ryöstön noin vain?

        Entä jos Venäjä seuraavaksi hyökkää Suomeen, olisiko sekin OK?


      • komukiimaiset
        hyökkäys.suomeenkin.ok kirjoitti:

        Esität siis sitä vaihtoehtoa että hyväksymme Venäjän hyökkäyksen naapurimaahansa ja sen alueen ryöstön noin vain?

        Entä jos Venäjä seuraavaksi hyökkää Suomeen, olisiko sekin OK?

        Sitähän ipulit oikein toivovat.


    • ei.ymmärrä

      Ei suomella ole mitään tekemistä maailman konfliktien kanssa ,joita on meneillään kaiken aikaa. Miksi meidän pitää sekaantua muiden aiheuttamiin ongelmiin ? On se jotenkin kummallista ,että usa on kuitenkin käynyt kauppaa venäjän kanssa kaiken aikaa ,kun meillä on kärvistelty pakotepolitiikan kanssa ,kun kuulumme samaan arvoyhteisöön? Ei kovin loogista toimintaa ?

      • minä.ymmärrän.hyvin

        Etkö ole tiennyt: Suomikin käy kaiken aikaa kauppaa Venäjän kanssa. Ja kävisi vielä enemmän kauppaa jos Venäjä ei rajoittaisi kauppaa. ja jos Venäjän talous olisi siinä kunnossa että se voisi ostaa enemmän.

        "Mielenkiintoinen" tuo ajatuksesi ettei Suomella olisi mitään tekemistä lain ja moraalin kanssa (sitähän se suhtautuminen Venäjän hyökkäykseen Ukrainaan on).


    • Arvi-Paappa

      Nimimerkki vaihtoehtoja.kaivataan, me suhtaudumme Krimiin kohdistuneeseen hyökkäykseen ihan samalla tavalla kuin Yhdysvaltojen Irakiin tai Naton Libyaan kohdistamiin hyökkäyksiin. Meniko tuo edellinen kapiselle himorunkkarille eli sinulle jakeluun vai täytyykö vääntää kuvio rautalangasta että ne kusen marinoimat aivosolut hiukan heräävät?

      • vaihtoehtoja.kaivataan

        No miten te sitten suhtaudutte Yhdysvaltojen Irakiin tai Naton Libyaan kohdistamiin hyökkäyksiin? Olan kohautuksella vai taputtaen? Hurraata huutaen?

        Palatakseni keskustelun aiheeseen niin eihän me voida luopua pakotteista, sehän olisi eipäystävällinen teko Venäjää kohtaan eikä me varmaan sellaista haluta, eihän? Kuten kaikki tiedämme Venäjän johto on useasti sanonut että pakotteet ovat eduksi Venäjälle eikä Venäjän johto valehtele, eihän?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2146
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe