Ruoveden kuntapäättäjät ovat tsoukkeja!!!

kiittivitusti

Nicewoodille pannaan miljoonilla halli pystyyn samalla kun vanhukset makaavat paskavaipoissaan ja harhoissaan käyden talvisotaansa eritteet vanhainkodin lattioilla lilluen!

Vanhuksille ei rahaa taikka lääkkeitä sen vitun koommin kuin vaippojakaan riitä, mutta onneksi Nicewoodille riittää.

Kiitti vitusti Ruoveden kunnanhallitus!

7

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyttääsaajoriittää

      Ei tätä järjettömyyden määrää voi ymmärtää. Kunta laiminlyö velvoitteensa terveyspalvelujen järjestämisestä. Lääkäriin pääsee vain ambulanssin soittamalla. Tayssistä jatkohoitoon ympäri Pirkanmaata.muttei Ruovedelle. Vanhuksilta leikataan satoja tuhansia vuodessa. Kunnanjohtaja pelaa miljoonien johdannaispelejä kuntalaisten tappioksi ja haluaa rakennuttaa 600 tonnin varaston meidän rahoilla rikkaalle yrittäjälle, joka ei halua laittaa itse latiakaan omaan hankkeeseensa vaan maksattaa sen kuntalaisilla. Kunnanjohtaja laiminlyö tehtäviään ja hallituksen puheenjohtaja suojelee ja yhdessä salataan virheitä. Asioiden selvittämistä vaikeutetaan kaikin keinoin.
      Kuntalaisilla on mitta täynnä tätä valehtelua, selittelyä ja jatkuvaa kusetusta. Toivottavasti tutkinta johtaa ankariin tuomioihin!!

    • äly_hoi_JÄTÄ

      Nyt on huoli pois. Nicewoodin logistiikkakeskus (varasto) menee Virroille. Onneksi ei tule työpaikkoja ja verotuloja. Jatkakaa tähän malliin.

      • eiluottamusta

        Hyvä,että menee Virroille. En luota kyseiseen yrittäjään.


    • Kilkkukello

      Vaikka on yrittäjä, ei välttämättä tuo työpaikkoja eikä verotuloja. Ruoveden päättäjät, ootte tehneet niin tyhmiä päätöksiä että ei mitään rajaa. Vanhusten hoitopaikkoja vähennetty, sitten huomataan että paikkoja liian vähän. Hoitajia ei ole palkattu poislähteneiden tilalle (vrt Virtain avoimet paikat) tässä kolmen vuoden aikana. Hoitajilla epävarma työtilanne, ei ole järkeä siinäkään kun vanhusten hoitajat vaihtuvat jatkuvasti. Hyvät ammattilaiset lähtevät muualle. Ehkä siellä kunnanhallituksessa joku petaa vain omaa uraansa....Ja ehkä maakuntasoteen hyvää virkaa???? Toivottavasti saadaan järkevämmät päättäjät. Kokoomuksella ja SDP:llä järkeviä hoito-alan ihmisiä ehdokkaana! Kannattaa äänestää!

      • Tutustukaa pöytäkirjoihin, niin tiedätte kuka niitä tyhmiä päätöksiä on kannattanut ja vastustanut. Viranhaltijat asiat valmistelee ja esittävät hallitukselle päätettäväksi. Suurimmalta osin ne tyhmätkin päätökset ovat syntyneet yksimielisesti korkeintaan yhden vastustaessa.

        Kunnanhallituksessa on 9 jäsentä, joten ei tyhmiä päätöksiä pysty yksi jäsen tekemään eikä myös estämään. En näe hallituksessa oman uran petaamista tai virkoihin tavoittelijoita, vaan pelkkää tyhmyyttä, tietämättömyyttä ja vähäjärkisyyttä päätöksiä tehdessä.

        Minä en ymmärrä kokouksissa usein kuulemiani esityksiä, että meidän tulee tehdä tästä asiasta yksimielinen päätös. Erimieliset painostetaan tyhmiin päätöksiin ja niistä siten myös vastaamaan. Jos et ole mukana tyhmässä päätöksessä, niin sinut leimataan vuosikausiksi kaiken vastustajaksi ja eriävien mielipiteiden kirjaajaksi. Demokratiaan kuuluu eri mielipiteet ja niistä äänestäminen. Konsensus ei ole demokratiaa.


    • Eisuksiakaan

      Mies kirjoittaa asiaa, vaikka ei ole edes kelkkaa! Lyhyesti sanottuna nykyinen kunnanhallitus on sitä yhtä lukuun ottamatta täysiä lapatossuja, ja puheenjohtaja oikein emätossu.

    • Geims

      Ruovedellä ei ole ainuttakaan viranhaltijaa soteasioista esittämässä. Kaikki päätökset tehdään Virroilla tai Keiturin sote oy:ssa. Kunnanhallituksessa päätetään vain soterahoista... Ja niissä päätöksissä näkyy asenne ja kyky ajatella eteenpäin. Tai se, osaako ajatella.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe