Yksityisyys vai sensaation hakuisuus

Lorenaa

Kun avaan netin, alkaa aivan etomaan tuo kumppanin ja lesbouden esiintuominen ja kumppanin naaman pitää olla esillä. Aamun avauksena kokonainen jos toinenkin sivu uutissivustoilla lesboparin kuulumisia. Niin miksi, hän on täysin sivullinen, Artisti on omilla lahjoillaan, harjoittelullaan, musiikin opiskelulla suoriutunut hyvin ja saavuttanut itselleen maailman mainetta.

Siis artistin siivellä esiintulo. Mitä tämä mainostaminen pitkässä juoksussa sitten aiheuttaa tulevaisuudessa artistin elämään. Tiedä häntä? Ei maailma muutu minnekään kumppanuussuhteen hehkuttamisella. Kritiikki voi voimistua.

Kautta maailman rantain asuntopulan, puutteen vuoksi asuttu ja eletty saman katon alla. Kysymys ei ole ollut lesboudesta vaan tilanne on vaatinut yhdessä asumista, sillä onhan kahden hengen talousmenot tullut jaetuksi molempien tuloilla. Kumpikin on osallistunut talousmenoihin, muutettu asumismuotoa kun tilanne on sen sallinut.

Jokaisen joka on päässyt tai pääsee elämässä ns. vihreälle oksalle, mietittävä myös yksityiselämää, miten elää ja olla ettei kukaan sensaation halussa pääse tökkimään omaa elämisen mallia. Omassa perheessäni molempien ammatit edellyttivät ns kunnollista perhe ja yksityiselämää.

Ajat muuttuvat, kait nyt on malli olla sensaation hakuinen tuomalla oman elämän malli kaikkien tiedoksi. Kysynkin mitä on yksityisyys ja mitä se merkitsee jos tuo oman elämän koko maailman tiedoksi, hyvää vai huonoa? Kaikki eivät ole ns julkisuuden kipeitä vaan haluavat säilyttää yksityisyytensä.

59

584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elon-airut

      Kts. MTV - viihde sivusto, 16.12.2016. Luin juuri, ihmettelin miksi.

    • annakaikkienjne

      Lehdet kirjoittavat mitä kansan syvät rivit haluavat lukea;)
      Tuskinpa ne tytöt soittivat toimitukseen ja ehdottivat jutun tekoa.

    • nimiriita

      Yksityisasioistaan Lorenakin on kertonut niinkuin moni muukin miksei Saara saa kertoa omistaan. Lukija voi valita mitä lukee.

    • Vapaitanämä

      Lorena täällä kehuskeli miten petti miestään työseminaarissa. Otti nokkiinsa kun paheksuttiin. Nämä on sentään vapaita naisia ja tosi nätisti pitivät suhteensa , ei häveten vaan varjellen.

      • ryysten

        Älä viitsi valehdella.Ei Lorena miehensä pettämisestä kirjoittanut.Keltaista journalismia harjoitat.


    • Se-entinen-Kukkahame

      Mietin minäkin tuota Lorenan 'ulostuloa'?
      On kai sitten sorakielisyys, punatukkasuus, mustasukkasuus jne,, kaikki erilaisia, mikä on normaali?
      Miten ihmisen onnellisuus , mihin kategoriaan se sitten?
      Kaikki hakevat elämässään menestystä, rakkautta ja onnea.
      Voi Luoja tule ja purista meidät kaikki samaan nippuun ihmisiksi, tee meistä saman kokoisia. -näkösiä, -samasta muotista tehtyjä, "ei älä tee sitä minulle", haluan olla oma itseni se riittää minulle.

    • enolisuskonut

      Ei pettäminen sentään ole geeneissä, kuten punatukkaisuus. Pettäminen kyllä aiheuttaa mustasukkaisuutta. Ihmeen tiukkapipo tuo lorena muitten suhteen, oma pettäminen on ok, mutta muut ei saisi edes itse valita puolisoaan.

      • miljoona.linnunpönttöä.f

        Setäni eri on maata. Suuren perheensä eteen teki työtään valtion leivissä. On hyvin kiinnostut luonnosta. Siinä ohella linnuistakin.
        Väitti luontoa tarkkaillessaan että esim. kirjosieppokoirailla on geenilähtöistä taipumusta hupailla myös naapuripesijöiden koiraiden kanssa.


      • Revisiitä-jososaat

        Mustasukkaisuus on vain sen persoonan sairaus joka sitä kantaa. Ei kenenkään muun, esim. "pettäjän". Koska mustispipi on kipeä vaikka toinen ei olisi ikipäivänä päässyt mitenkään päin pettämään.


      • voiettäsaittakasii

        Tarkoitan kyllä kaikkia poikkeavia vaikka ärrä vikaa, älkää halkoko hiuksia, jokaisen kirjoitukset ovat aina jonkun hampaissa.
        Olkoon psyykkinen tai syntymävika kaikkea ei tarvi oppikirjojen mukaan luokitella, sitä tässä yritettän monen voimin selostaa olkoon lebo tai ihotautinen ihmisiä ollaan, ei tarvi osottaa sormella ketään jokaisessa jotain....


      • viisköätviis

        olihan hänellä aikaisemmin tämä tangokuningas kaikki pitää vuolla puusta ja hiuksen hienoa ero löytyy varmaan meistä nk normaaleistakin.
        minäkin olen kaksikätinen, eli molemmilla käsillä onnistuu, moni homma syöminen leivän leikkuu vasen on saman veroinen kuin oikea.


    • hyi-ku-puistattaa-

      HYI KAUHIA,
      onko Saara AALTOKI LESPO,
      siihempä sen suosio sitten lopahti,
      eipä AALTO ole tavallista kummempi,
      tavallinen töksäys näyttää olevan,
      vähemmä kaunis,
      pikku-sievä-

      • Mitä pahaa tuo lesbous aiheuttaa taiteilijalle tai ihmiselle yleensäkään.

        Heteroseksisyys oli niin ainoaksi oletettu, ettei muusta edes puhuttu. Eduskunnan kautta tuo nuo kaksi osa-aluetta tuli yleiseen tietoisuuteen ja nyt ihan itsestään selväksi, oikein lailisesti hyväksytyksi ihmiseksi.
        Lesbot ja homot lienevät taiteellisesti lahjakkaampia kuin heterot. Saara Aaltokin on lahjakkaampi kuin on tiedetty ja riittävän sieväkin ihmiseksi.


      • humaltunutuutisesta

        sen se aiheuttaa että 70 saavat sormiinsa rakot kirjoittelusta sivulle, ei muuta kiitos se oli kaikki.


    • Enummarra

      Jos ihmisellä on fobia jostain asiasta, niin miksi ihmeessä hän lukee, katsoo ja seuraa aihetta mitenkään, mistään. Kaikki maailman aiheet joita ei kestä, voi sivuuttaa, kääntää lehteä tai painaa kaukosäätimen nappulaa ja etsiä aiheita ja asioita jotka miellyttävät.

      Sillä ongelma on fobiasta kärsivällä, ei niillä joita hän ei kestä ja halua kuulla ja nähdä. Moka on siis oma.

      • hoit_su

        juu tuota minäkin ihmettelen☺Olen hetero, mutta ei minulta ole mitenkään pois se, että nainen rakastaa naista, tai mies miestä. Kertoo paljon kirjoittajien omista seksuaalisista ongelmista nuo vihapuheet.


    • menee.yli.käenpesän

      Saara lupaili liikaa Suomi-esiintymisestään joulun aikoihin. Nyt järjestäjät hyvin pettyneitä. Iso menestys teki Saaralle myös ajatusmaailmassa hallaa.

      Ouluun Saaraa, oman kaupungin tyttöä odotetaan kuin Orleansin Neitsyttä. Kai hän joskus palaa syntymäkotiinsa.

      • eilupaillutliikoja

        Olen nähnyt Saaran joulukonserttimainoksia jo syksyllä. Niissä oli selvästi, että hänen esiintymisensä on x factor varauksella. Saaran sisko esiintyy hänen tilallaan.
        Tietysti hän hyödyntää menestyksensä, ankaran työn hedelmät. Hänellä on hyvät välit kotiväkeensä, se oon käynyt selväksi. Yksityisasioihin ei ole muilla nokan koputtamista ja Saara on jo aikuinen, saa rakastaa ketä tahtoo, eimikään höynäytettävä pikkulikka.
        Ei uskoisi, että monilla vanhuksilla on tuollaista kateutta nuoren lahjakkaan naisen menestyessä, kuka meistä muka hänen kanssaan missään kilpailee ?


      • musikaalinen.mies

        Saara Aalto on pimeän ja lauhan alkutalven kirjoitetuin ja puhutuin suomalainen. Hyvä kun joku edes jotain...


    • tätä-mieltä

      Saara Alto on aivan liikaa mainostettu,
      Saara Aalto on jotensakki pieni näivettyny persoona,
      jotenki kuin kuiva käppyrä,
      siis hänessä on jotain liian pientä ja kuivaa,
      en osaa sitä kummemmin ilmaista,
      siis lavakarismaa ei juurikaan nimeksikää,

      • Mielipuoli-ko

        Tämä kommentti ei kerro Saarasta mitään. Osaatko arvella kenestä sen sijaan?


      • hoit_su

        ☺☺☺


      • esmia

        " tätä-mieltä" tyypille kertoisin, että jos olet noin typerä, niin osaisitko jättää kommentoimatta täällä, sinun typeryyksiäsi ei kukaan halua lukea!


    • jakolasku

      Hirveä kikatus otti nuppiini, on iältään jo kohta kolmekymmentä Saara. Lavakarismaa ei juuri ole. Hänestä vaan puuttuu jotakin. Yritys toki tuo esiintymisiä.
      Jotenkin tuli mieleen epäluonnollisen vilkas suomalaiseksi. Ei tehnyt vaikutusta, ei äänellisesti eikä muutenkaan.

    • esmia

      Kyllä Saara Aalto on tosi hieno, viisas ja taitava artisti, laulaa kuin taivaan linnut, soittaa pianoa ja pystyy itseään säestämään, kun laulaa.

      Jokainen voisi koettaa samaa! Eipä taitaisi onnistua!
      Hyvä on, että on ystävä, olkoon nainen, tai mies! Ystävyys tärkeintä, eikä se kuulu muille.

    • 356-356

      jooo jakolasku sinä se olet paras kaikista ..................tölvimään!
      Parasta yrittää edes pysyä jonkun heikomman perässä.

      • Lorenaa

        Eilen oli viimeinen sijaisuuspäiväni koulussa. Ihana nähdä lasten kirkkaita, säkenöiviä silmiä joululauluja laulettaessa. Jännitin hieman lauluja säestäessäni. Kauniisti lauloivat koululaiset, toivat aidon tunnelman joulun odotukseen.

        Tänään lauantai Iltana kun uurastus ja työ on loppunut, menen lauteille lojumaan saunan lämpimään pehmeään löylyyn. Kiitolliseen mieleen voi hiljaa vaipua, onnellisen olon täyttäessä mieleni. Oikeus on jokaisella itseä hoitaa, mielihyvän hetkestä nauttia itseä helliä. Saunan pukuhuoneen seinällä on taulu joka kertoo:
        "Älä parjaa, älä pauhaa, älä riko saunarauhaa."

        Palstalla usein saa niskaansa vaikka minkälaisia oletuksia, totean vain;
        "Kaikkena sitä saa elämässä olla, mutta ei v i e l ä ole tarvinnut olla
        koirien kustolppana."

        Rauhaisaa joulun odotusta, iloista joulumieltä kaikille tasapuolisesti.

        t. L


      • jakolasku

        356-356 mielipiteensä saa sanoa. Itse tölvit just mua.


      • 356-356

        hyvä kun huomasit, tuntuks hyvältä?? häh


      • jakolasku

        356-356 aika pienesti olet mielessäni, et siis ollenkaan.


    • kamala.vääryys

      Jo on aikoihin eletty kun kaheksankymppiset kelpaa kouluun sijaisiksi. Oletko koulutukseltasi opettaja ? Siinä menee monen opiskelupaikkaa odottavan ylioppilaan tilaisuus saada kokemusta ja tienata rahaa ohi, kun vanhukset kiilaa joka paikkaan.

      • Lorenaa

        Pissasitko nyt omiin housuihisi vai koirien kustolppaan? Teen edelleen vapaaehtoistyötä monella tavalla, joten kahvikupposen joskus saan tai sitten ei.

        Onko sinulla paha mieli kanssakulkijoiden elämän hallinnasta? Turha kadehtia, jokainen kulkee omat polkunsa elämän tiellä omavalintaisesti, siihen meillä on oikeus, oletko toista mieltä? Loppu!

        L.


      • kanslerille.asiaa
        Lorenaa kirjoitti:

        Pissasitko nyt omiin housuihisi vai koirien kustolppaan? Teen edelleen vapaaehtoistyötä monella tavalla, joten kahvikupposen joskus saan tai sitten ei.

        Onko sinulla paha mieli kanssakulkijoiden elämän hallinnasta? Turha kadehtia, jokainen kulkee omat polkunsa elämän tiellä omavalintaisesti, siihen meillä on oikeus, oletko toista mieltä? Loppu!

        L.

        Milloin Suomen koululaitos on alkanut pyöriä vapaaehtoisten vanhusten voimin ? Tosi huolestuttavaa, kantelen oikeuskanslerille.


      • Makriina
        kanslerille.asiaa kirjoitti:

        Milloin Suomen koululaitos on alkanut pyöriä vapaaehtoisten vanhusten voimin ? Tosi huolestuttavaa, kantelen oikeuskanslerille.

        Oletko niin kyllästynyt elämääsi, että saat aikaan harmipuuskat painonsoitosta lasten joulujuhlassa? Nyt kannattaisi sinunkin levätä, vaikkapa oman saunan lauteilla.
        Oikeuskansleri ei ilahdu viestistäsi. Hänellä on isompiakin asioita kylliksi.


    • puusilmät

      Lesboista kirjoittavat täällä vain kateet, eivät lesbot itse.
      Olettekin saaneet mainintaa useimmilla sivuilla.
      Miks ette kirjoita parisuhteestanne että saisitte hekumoida asialla.

      • kauno.kade

        "Miks ette kirjoita parisuhteestanne että saisitte hekumoida asialla."
        Tyhjästä on paha nyhjästä joten paheksumme niitä joilla parisuhde on.
        On se niin ...tanan väärin !!!


      • rakkaus-on-suurinta

        puusilälle,,,,

        onhan täällä parisuhteesta kirjoitettu useinkin,
        meikälläki nuoruuden rakkus
        joka kesti pitkästi yli viiskytvuotta
        nuoruuden rakkauteni kanssa kunnes kuolema erotti,
        jäi vain ikuinen suru,
        ja ihanat muistot elämänmittaisena seikkailuineen,
        voit vain kadehta ,
        harvalla avio kestää lähes kuuskyt vuotta,


    • Kun nyt suomalaiset ovat valistuneet ja ymmärtävät sukupuolisuuntaukset luonnon sanelemiksi omainaisuuksiksi, niin olemme nyt niin niin niin vapaamielisiä. Nyt kysytään ensi tapaamisella millainen suuntaus kullakin on, nyt suunnitellaan mahtihäitä, kun on kohta lupa vihkiytyä avioliittoon omaan sukupuoleen kuuluvan rakastetun kanssa. Vastustusta paheksutaan. Silti kerätään vimmalla allekirjoituksia ja vastatoimia suunnitellaan.
      Kainosti sivusta seuraaja kysyy, miksi nykyisten avoliittojen ja avioliiton ulkopuolella syntyneiden lasten aikakaudella jonkun ihmisyhmän on välttämättä päästävä avioliittoon kirkon siunauksella? Pelkkä maistraatti ei kelpaa. Vuoden kuluttua sitten saamme kuulla riitaisista eroista, joita varmasti ensi innostuksen jälkeen syntyy, myös homopareille.

      Ihmettelen sitäkin, miksi heteroparit eivät rekiströi liittoaan, koska siitä seuraa niin paljon paperisotaa ja selvittelyjä omistussuhteista ja yhteishankinnoista, ja ikäihmisenä saa olla huolissaan perinnönjaosta ja leskeneläkkeestä, toimeentulosta ja uusioperheiden keskinäisistä suhteista. Kaikesta selviäisi pienemmällä pahalla yhdellä allekirjoituksella maistraatissa tai papin aamenella.

      Kohta on lähes kaikkien tultava ulos kaapeistaan. Yhä useampi julkisuuden henkilö kertoo suuntautumisestaan, varmaan ihan tavallisten heteroiden on kohta vaikea selviytyä, kun ei ole salasuhdetta kerrottavana. Pitää olla nolo, jos on laillisesti vihitty nuoruudenrakkauden kanssa, kasvattanut lapset, maksanut asuntolainan ja ostanut kesämökin ilman skandaaleja. Hävetköön.

      Alkaako jo kyllästyttää? Rajansa kaikella. Mikä vimma on nyt heittäytyä niin moderniksi ja suvaitsevaiseksi, kun vielä parikymmentä vuotta sitten "sellaisista" ihmisistä ei puhuttu ihmisten ilmoilla! Äärimmäisyydestä toiseen.
      Ainahan meitä on ollut moneksi.

    • haiskahtaa

      Miksi se Saaran kihlattu pitää miesten tukkaa ja vaatteita, onko siis kuitenkin kuin mies siinä suhteessa ? Hän kutsui Saaraa morsiamekseen, onkos siinä nyt kaksi morsianta vai onko se Meri sulhanen ?
      Tosi outoa, että on niin monta vuotta miehen kanssa suhteessa ja sitten vasta löytää suuntautumisensa. Falskia sekin, kun kehui haastattelussa olevansa ensimmäisiä lesboartisteja, joka tuli ulos kaapista.haiskahtaa

    • JooJaAnnasOllakun

      Hyi vittu joku likainen lesbo hoilaa TV.ssä....

      • Annas.vaan.olla

        Hyi vittu joku likanen vanha harppu hoilaa netissä...


    • räklättäjä

      Alkaa niin etomaan kun tulee palstalle... jokainen marmattaa millon mistäkin ja luulevat olevansa vielä oikeassa höh!

    • painukaa.suolle

      Kyllä joutaa tämän palstan väki kuolla pois. Alkaa nuo jutustelut olla sitä luokkaa, että ei taida monessakaan humetissa olla paljon järkeä jäljellä.

    • mitähähhh

      Missäs humetissa itse olet, huumeissako tarkoitat ? Ja mitä teet täällä, samaa voit toivoa itsellesikin. Siis kuolla pois.

    • Joulutoivotukset ovat näköjään alkaneet palstalla! Rauhaa!

      • mistnäittiätää

        Kirjoitetaanko joulu lauseen sisällä isolla vai pienellä kirjaimella?


      • Minun.mielestäni
        mistnäittiätää kirjoitti:

        Kirjoitetaanko joulu lauseen sisällä isolla vai pienellä kirjaimella?

        Pienellä. Joulu ei ole erisnimi.


    • onko.rikka.silmässä

      Mitäs, jos Loreena lukisit kaksi viimeistä kappaletta kirjoittamastasi. niin huomaat itsekin kuinka ristiriitaisia ajatuksia tuot esille.

      Mitä tarkoitat kirjoittamalla "Omassa perheessäni molempien ammatit edellyttivät ns kunnollista perhe ja yksityiselämää"?
      Mitä se sellainen on?
      Väitätkö ahdasmielisyydessäsi, että Aalto kumppaneineen eivät eläisi kunnollista perhe- ja yksityiselämää? Ethän nyt vaan syyllisty itse tonkimaan toisten yksityiselämää ja elämisen mallia, vaikka et tiedä siitä yhtään mitään?

    • L.Lusmu

      onpas tässä ketjussa kaikki paskat, kuolemaa toivottavat toinen toisilleen?
      en jouda kuolemaan löysin aamulla hyvän kirjoittelukaverin rajojemme ulkopuolelta, toistaiseksi tuntuu sielunelämäkin olevan kohillaan sekä hänellä että minulla.
      tapelkaa vaan rauhassa elinympäristönne puolesta ...humanterit!
      näin ollen vain muutamalla on yksityiselämä ...siis hyväksyttävä? hoohhhhhoijjjaa.

    • talentiton

      Ei tul ny mieleen mitä se uusien kykyjen USA-ohjelmat ovatkaan. Vanhalla äijällä ei riitä niihin mielenkiintoa.
      Kuten ei Saara Aallon esityksiinsä. Ei hän maailmantähti tasoa vielä ainakaan ole. Veikkaanpa ettei S.S suomessa tule suosiassa nousemaan Katri Helenan tasolle.

      Mut isossamaailmassahan iso musiikkibisnes tehdään. Mun täytyy mennä Saaraa katsomaan livenä; mikä hänen lavakarismansa on.

      • talentiton

        Piti olla S.A eli Saara Aalto


      • saara.saara.saara

        Hartwall Areenalla huhtikuussa on eka suuri Saara-show.
        Saara ON MAAILMANTÄHTITASOA, ollut jo pitkään, eikä hän varmasti tyydy olemaan Katri-Helenan tasoa, esiintyipä missä tahansa.


      • talentiton
        saara.saara.saara kirjoitti:

        Hartwall Areenalla huhtikuussa on eka suuri Saara-show.
        Saara ON MAAILMANTÄHTITASOA, ollut jo pitkään, eikä hän varmasti tyydy olemaan Katri-Helenan tasoa, esiintyipä missä tahansa.

        saara saara saara
        Tarkoitin kyllä Suomen kansan syvien rivien tasoa. Pitää huomata että eräs Olavi Virta on yhä monille heistä ykkönen.
        Aku Korhonen yhä useille suomalaisille paras. Kansainvälisesti Saara saattaa olla hyvin suuri musiikkinimi.


      • onhan-näitä
        talentiton kirjoitti:

        saara saara saara
        Tarkoitin kyllä Suomen kansan syvien rivien tasoa. Pitää huomata että eräs Olavi Virta on yhä monille heistä ykkönen.
        Aku Korhonen yhä useille suomalaisille paras. Kansainvälisesti Saara saattaa olla hyvin suuri musiikkinimi.

        Saara, Karita Mattila, Tamara Lund, Anita Välkki, Arja Saijonmaa ja viuluvirtuoosi Heimo Haitto. Muutama mieleeni tullut.


      • saara.saara.saara

        Olavi Virta olisi menestynyt varmasti ulkomailla, mutta hänellä oli omat ongelmansa. Hän oli todellinen luonnonlahjakkuus!

        Klassillinen musiikki ja suomalaiset klassillisen musiikin edustajat ovat myös kansainvälisesti arvostettuja ja tunnettuja.

        Kevyempi viihdemusiikki on vaan jäänyt junnaamaan paikoilleen.
        Ei edes uskalleta yrittää ja kehittää alaa, vanha tuttu jauhaminen on turvallista, ajatellaan ilmeisesti.
        Saara on hyvä edustaja, joka on sekoittanut pakkaa kunnolla.
        Vahinko vaan että hänen uskomatonta lahjakkuuttaan ei täällä osattu arvostaa ajoissa.
        Toivottavasti suomalaisetkin alkavat tottua näkemään ja kuulemaan muutakin kuin paikallaan sotkevia ja elehtiviä räppäreitä ja muita puolilahjakkuuksia.


      • ylämäki-alamäki

        Mielestäni artisti Saara Aalto ei ole superlahjakkuus. Silti musiikkilajissaan piristävä ilmiö 2016 alkutalven viihdemaailmassa.
        Kukkaan ei pärjää ilman hyvää tukihenkilöverkostoa. Toivottavasti Saaralla on toimiva sellainen.
        Tarkoitan tällä menestyksen aaltoliikettä. Kun laskuvaihe tulee, tukihenkilöt auttamaan kestämään aallonpohjan yli.


    • valitsesanasioikein

      Täällä on niin paljon yksinäisiä ja katkeroituneita että hymyilevät ihmiset saavat heidät vihan vimmoissa kirjoittamaan aivan hirveitä asioita nuorista ja onnellisista ihmisistä.
      Hymyilevät ja nauravat ovat suorastaan sairaita, onnelliset vielä sairaampia, tähän on tultu ja vanhat ihmeissään kun kumppani löytyy liian monille heidän mielestään.
      Eikö mammona ja ilkeä kirjoittelukaan riitä?
      Samalla tuolilla kymmeniä vuosia istuttu saa edelleenkin kelvata valtaistuimeksi, vaikka vallittavia alamaisia harvalla enää on, yksinäisyys vain ihmeteltävänä, kun ei edes vieraita käy??
      Sopii sitä valittaa, luulen että tilanne jatkuu muutamilla muuttumattomana.

      • monta-ajatusta-heräsi

        valitsesanasioikein

        Minä lasken ainakin kymmeneen, ellen peräti sataan, kunnes vastaan sinulle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      132
      1503
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1162
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1150
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      76
      1022
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      187
      839
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      789
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      742
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      77
      714
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      70
      657
    10. Palstalaisten

      Paino. Paljonko siis painat?
      Sinkut
      86
      626
    Aihe