Jesse Torniaisen oikeudenkäynti on joulukuun

Eivoiollatotta1

21 ensimmäinen päivä syyttäjä vaatii ehdotonta rangaistusta,terve mies lähetetään sairaalasta kotiin ja kuolee muutamanpäivän perästä,tapahtuuko jälleen oikeusmurha suomessa?

14

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ansionsa.mukaan

      Ei tapahdu, Torniainen saa ansionsa mukaan.

    • Antipersux

      Kuules nyt idiootti. Sinä et tiedä tapahtumasta yhtään mitään muuta kuin sen jota olet lehdistä lukenut. Oletko lukenut asiaan liittyvät poliisin esitutkintapöytäkirjat? Et ole koska ne ovat salaista materiaalia. Oletko sinä nähnyt asiaan liittyvät turvakameran kuvat? Et ole. Oletko sinä lukenut asiaan liittyvän lääkärinlausunnon? Et ole ja et sinä siitä edes mitään ymmärtäisi.

      Kuitenkin sinulla ääliöltä on pokeria väittää että kyseessä olisi oikeusmurha vaikka sinulla ei ole mitään todellista tietoa siitä mitä todella tapahtui. Näin ollen minä myös todella toivon että sen jälkeen kun tuomio julistetaan niin sinua ja kaikkia muita vastaan, jotka täällä ovat törkeästi solvanneet uhria, niin kaikkia teitä vastaan nostetaan herjaussyyte.

      On täysin käsittämätöntä kuinka sinunlaiset alamittaisten pellet, joilta on jäänyt peruskoulukin kesken, herjaatte täällä kuollutta ihmistä kun joku monikertaisesti väkivaltarikoksista tuomittu uusnatsi potkaisee häntä tuottamuksellisesti rintaan. Tälläiselle kirjoittelulle jota te täällä harrastatte pitää tulla ehdottomasti loppu. Vain täydellinen ääliö voi hyväksyä teidän natsitextin.

    • Yhteiskuntakiittää

      Voihan tosta ehtoollinen tulla ja pienet sakot ja yhteiskunta kiittää on yksi narkkari vähenmän jakilioita sillähän nämä saastat rahoittavat omat annoaksensa.

    • Ei tapahdu.Mutta Torniaisella on ollut lottovoitto syntyä suomeen.Saksassa tämä natzi istuisi varmuudella yli kymmenenvuotta.

    • Törkeää

      Mikään aatesuunta ei varmasti vaikuta saksassa eikä suomessa,paitsi anarkistivasuri saa pahonpidellä raudoitetun miehen eikä saa syytettä . Näin vain taphtui ilmeisesti suvakkipoliisit olivat asialla .

      • Antipersux

        Milläbhelveti perusteella sinä luulet että kyseinen nyrkkisankari ei saisi asiasta tuomiota???? Oletko sä aivan taulapää??? Miksi ihmeessä poliisi sitten on kertonut asiasta julkisuudessa jos siitä ei tule mitään rangaistusta?

        Onko sulla hukkunut pipo kokonaan kun moisia typeryyksiä tänne täytenä totena kirjoitat? Totta helvetissä asia tutkitaan ja siitä tulee asianmukainen rangaistus. Suomi kun on oikeusvaltio jos natsastukseltasi edes sen voisit tajuta.


    • Kuumakallet

      Myrsky vesilasissa ei sitten enenpää,Auverin tapaus taitaa riittää toivottavasti oikeuslaitos on tehtäviensä tasolla vaikka meillä huudetaan avointa lynkkäystä,nyt jäitä hattuun kyllä kuumakallet taitavat pettyä kun tuomio tulee.

      • tuomio.tulee

        Niinhän te petyttekin ja raivoatte sitten.


    • meniköoikei

      Sairaalaan piikkiin menee tekivät hoitovirheen narkkarielukkaa ei ei pitäisi pästää vapauteen vaan olisi pitänyt pitää, suljetulla osastolla.

    • juuriniin1

      Juu oikein meni.

    • Yhteiskuntakiittää

      Narkkari poika taisi ottaa vitutukseen siksi henki lähti yhteiskunta kiittää.

    • Sompanssi

      Eihän natsisosialisteja voi mitenkään puolustella kukaan täysjärkinen,koska onhan pahoinpitely vakava rikos. Katsotaan nyt koska nämä säälittävät viherkommarit taas marssivat ja pitävät unelmakonsertin pallinaaman johdolla näille "turvaa" tarvitseville kehitysmamuslimi tappajille tämä puotilan tappajahan esiintyi oikein pallinaaman videolla.

    • Täyttäpaskaa

      Maailma on vinoutunut jos joku muslimeita puolustaa ja samoin kun vähän potkaisee narkkaripoikaan niin alkaa älämölo hhe .

      • Hulluaho

        Toivotaan että joku vähän potkaisee sinua...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      275
      3173
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      130
      1157
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      305
      1109
    4. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1077
    5. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      13
      1071
    6. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      941
    7. Olet vallannut ajatukseni.

      Haluaisin tutustua sinuun paremmin ja lähentyä kanssasi. Tuntuu, että joka päivä kun sinua näen, saat minut hämilleen, s
      Ikävä
      33
      895
    8. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      38
      891
    9. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      67
      852
    10. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      807
    Aihe