Audikuskit on ylimielisiä

Rikuww

Voiko ylimielisempiä ja huonompia kuskeja olla kuin Audikuskit. Audikuskit pelleilee liikenteessä. Miehiä työsuhdeautoilla ja luullaan olevan muita parempia.yök.
Ps. En ole kateellinen vaan säälin kun ei ole muuta elämässä kuin leikkiminen rinkelimossella.

44

1583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NysvääSinäVaan

      Se on nääs helppo leikkiä sellaisella automerkillä, jota EI LIIKENNESÄÄNNÖT KOSKE!!!

    • 949494

      Toi on niin totta!

    • NeitejäNeOn

      Skodakuskit pyrkii samaan.

      • TeidenKing

        Joo, mutta eivät ikinä pääse......


      • ewwww1234
        TeidenKing kirjoitti:

        Joo, mutta eivät ikinä pääse......

        Kyllä Volvokuskitkin on sieltä pahimmasta päästä. Ohitellaan siellä missä sattuu.


    • Hyihelvetti

      Audit on vieläpä vikaherkkiä VW tuotoksia. Ei kovinkan premium kun makaa korjaamolla.

    • Audionparas

      Audilla ajan minäkin ja ajelen juuri erilaisia itäautoja ohitellen. Kyllä audi tekee paremmaksi ihmiseksi kaikinpuolin ja tulee hyvä fiilis lähteä töihinkin. Kyllä audi on paremman värn auto ja se aiheuttaa semmosta ylemmyyden tunnetta.

      • dddwwww

        Ettei vaan olisi sulla erittäin heikko itsetunto?


      • daciarules

        sun audi 3 on vm. 2003. ei sillä paljoa elvistellä.


      • Hauskaaaaa

        Mulla on uusi A4 hyvillä kamppeilla. Se riittää saamaan suomi skodistit suunniltaan päiväkodin pihassa. Huomen aamulla taas ajan tango punaisen audini siihen parkkiin ja viereen tulee irvokas skoda itäauto niinkuin joka aamu. Se aina ihmettelee tilannetta että miksi mulla on ja sillä ei. Huvittavaa kyllä.


      • wdwdwwwww

        Romu mikä romu sun Audis.


      • Näinsemeneepahvi
        Hauskaaaaa kirjoitti:

        Mulla on uusi A4 hyvillä kamppeilla. Se riittää saamaan suomi skodistit suunniltaan päiväkodin pihassa. Huomen aamulla taas ajan tango punaisen audini siihen parkkiin ja viereen tulee irvokas skoda itäauto niinkuin joka aamu. Se aina ihmettelee tilannetta että miksi mulla on ja sillä ei. Huvittavaa kyllä.

        Audi on tekniikaltaa Skoda.


      • 3123

        Missä Skodassa on jatkuva neliveto?


      • Anonyymi

        Onko noin huono itsetunto?


    • NauraaKuollakseen

      Ei tietenkään kun sinä niin sanot. Voi vittu että voi ihminen olla yksinkertainen.

      • jojojpooå

        Isot miehet leikkii autolla jotakin kovista.


    • Pili11cm

      Minä tykkään ajaa sporttisesti tehokkaalla Audillani. Audissani tunnen itseni tosimieheksi.

      • Miehinenfiilis

        Sama homma. Ostin juuri hetki sitten uuden audin. Uusi volvo meni vaihdossa siihen. Audilla saa ajaa ylpeenä autostaan ja on ihan erilainen olo kun volvolla ajellessa. Volvo ei aiheuta kateutta kenessäkään mutta uusi audi aiheuttaa. Se on muuten aika iso ero mitä ihmiset ajattelee. Naapurit on kyselly autosta ja kyllähän se uusi audi pihassa näyttää hienolta verrattuna volvoon.


    • Audimiessss

      Audilla ajaessa muuttuu ylimieliseksi koska auto on kuin hanska käteen ja siinä tulee semmonen olo että on teiden valtias ja kaikki muut on ihan paskoka...audista seuraava taso on sitten porsche joka repii pelihousut kaikilta ympärillä ja ärsyttää sitten todella aivan sikana. Audi on porschen halpaversio.

    • Eivolkkaria

      Se Audi on VW tekniikkaa. Volkkari kun ei vaan sytytä mitenkään. Vikojakin kuulemma paljon nykyään, ei ennen.
      Mielummin sitten tuossa hintaluokassa Bmw tai Mese. Ne ei ole Volkkareita.

      • sipulikos

        Miksi?

        Autoedun verolaskuri
        Kauppalehden ilmestyminen helatorstaina
        Kauppalehti uutisoi verkkopalvelussa normaalisti helatorstaina ja sen jälkeisenä perjantaina 30.5. Painettu lehti ilmestyy seuraavan kerran maanantaina 2.6.
        BMW kutsuu korjaamolle 750 000 autoa

        Tiistai 19.02.2013 klo 12:08 (päivitetty ti 13:19)

        KUVA: BLOOMBERG NEWS

        BMW kutsuu 750 000 autoa korjattavaksi sähkövikojen vuoksi. Määrä kuuluu Bemarin historian suurimpiin.

        BMW:n uusin korjauskutsu koskee 1- ja 3-sarjan malleja, pieniä X1-katumaastureita ja Z4-urheiluautoja, joiden valmistusaika osuus vuoden 2007 maaliskuun ja 2011 heinäkuun väliin.


        Uusimmat kutsut koskevat tähän mennessä 750 000 autoa, joista suurin osa, puoli miljoonaa kappaletta menee Yhdysvaltoihin. Japanissa kutsuja on noin 100 000, Kanadassa 65 000 ja Etelä-Afrikassa 50 000 kappaletta.

        Kutsut johtuvat havaituista sähkövioista. Autojen ovet eivät aina avaudu tai moottorit eivät starttaa. Suoranaisia vaaratilanteita näistä ei tiettävästi ole syntynyt.

        Viallisissa autoissa on kuumaan ilmastoon sovellettua tekniikkaa, joten Euroopassa kutsuja ei ole jaettu.

        Viime perjantaina BMW ilmoitti kutsuvansa 60 000 X5-katumaasturia lähinnä USA:ssa. Kutsu koski vuosimalleja 2007-2010. Niiden ongelmana ovat jarruviat.

        Maaliskuussa 2012 tapahtui BMW tähän mennessä laajin korjauskampanja, joka koski 1,3 miljoonaa 5- ja 6-sarjan mallia.

        Ja eipä paremmin audilla, mutta jos on rahaa rajattomasti ,mikä ettei.


    • PremiumPoitsuja

      Audikuskit on bemarikuskien panopuita.

    • audikuskeillaonpienimuna

      Joo ei voi kyllä vastaan väittää tuossa. Ajeltiin muutaman kaverin kanssa mopoilla/kevarilla 60kmh tietä nopeusrajoitusten mukaan(moposta tietysti kuristukset pois). Tämä audi odotti vasemmalla pysähtyneenä ja sillä oli stop merkki. Kevari menee ensin ilman mitään ongelmia. mulla ja kevarilla oli kuitenkin enemmän kuin riittävä turvaväli. Audi olis siis voinu mennä aikasemmin heti tämän kevarin jälkeen ja aloittaa niinkin vaikean asian kuin kiihdyttämisen. Mut ei se pysty ku se odottaa muutaman sekunnin ja juuri kun oon jo melkein ohi risteyksen niin Audi päättää tulla mun eteen ja joudun jarruttamaan voimakkaasti. No mä lähin siitä ihan vierestä ohi ja tööttäsin niin perkeleesti. Nainen oli kuin patsas. Välillä tuntuu että jotkut ei oikeasti näe minua vaikka katsovat suoraan silmiin. Jos joku on oikeesti noin paska kuski ja ajaa liikenteessä nii mitä helvettiä?Jos samalla tavalla ajaisin kuin monet autoilijat niin olisin varmasti kuollut. Nähtävästi Audikuski on vähintäänkin kuningas jos vertaa mopojonneen. Henkilöautokortti 16 vuotiaille olis kyllä ihan ok.

    • 330d_ja__hajis

      Audikuskit on hyviä suihinottajia.

    • kiukkua

      kokemukseni mukaan Audikuskit ovat älyltään keskitason alapuolella, vastaten myös monen muun yleisiä kokemuksia.

      On aika säälittävää että vielä jatkuvasti todistelevat tätä päivittäin liikenteessä. Tehdään hulluja viimetipan ohituksia vaarantaen muut ja itsensäkin. Ohitukset tehdään lyhyeksi eli tullaan heti eteen ja roiskaistaan ohitettavan tuulilasiin kivet ja räntäloskat todella ikävästi. Audikuskit ovat melkein yhtä ikäviä ihmisiä kuin volvokuskit joiden ohitustapa on käsittämätön: Ohitetaan raivokkaasti ja vetäistään heti ohitettavan eteen viiden metrin päähän, ja kas kiire loppuikin yht'äkkkiä juuri siihen . Ja sitten laahustetaan siinä tien tukkeena. Voi vihulainen mitä tiellä joutuu pelkästään näiden kahden autoilijaryhmän takia kokemaan ja näkemään, joka ikinen päivä eivätkä ole samoja ihmisiä vaan iso joukko. Pirullista itsekkyyttä!

    • sqqqq
    • Anonyymi

      Huh,huh.Audikuskilla on erittäin heikko itsetunto. Siksi täytyy elvistellä

    • Anonyymi

      Kyllä audikuskit on parempia ihmisiä, tai ainakin kuskeja kuin muut keskimäärin. Ne ei kyllä törttöile, paitsi siinä että joskus lainaavat audiaan vaimolleen, joka sitten voi törttöilläkin. Tuokin ongelma ratkeaisi sillä että vaimollakin olisi oma audi, jolla hänkin pääsisi kehittymään normaalin audikuskin tasolle ja törttöily jäisi vähemmälle.

      • Anonyymi

        Tai jos audileidi sattuu tutustumaan audittomaan mieheen ja erehtyy päästämään sen ajamaan, niin sitten se alkaa vasta järjetön vouhotus, kun nyt sitä pääsi oikein audin rattiin. Pitää kokeilla miten se kulkee, ja kyllähän se kulkee kun polkee.


      • Anonyymi

        Kaiken muun "hyvän" lisäksi audikuskit ovat näköjään myös sovinisteja!


    • Anonyymi

      Kateus on kansan huvi. Ei tähän voi muuta sanoa.

      • Anonyymi

        Ei käy kateeksi yhtään kun Audin näkee! Säälittää nää onnettomat jotka luulee itsestään liikoja! No, pistän ne tuolla minun autollani kyykkyyn.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei käy kateeksi yhtään kun Audin näkee! Säälittää nää onnettomat jotka luulee itsestään liikoja! No, pistän ne tuolla minun autollani kyykkyyn.

        Samaa mieltä, miten voi joku olla ylpeä siitä kun ajelee audilla? En tajuu. Fiatkin on enemmän katseita keräävä.


    • Anonyymi

      En tykkää Audeista koska he ovat pilanneet maineensa itsekkäillä ajotavoilla.
      Lisäksi se on sama auto kuin Skoda.

      • Anonyymi

        Ei auto ole mitään pilannut ehkä kuljettaja voisi näin tehdä. Volsukonsernilla on yli kymmenen automerkkiä omistuksessaan ja mikäli ymmärtää edes vähän liike-elämän lainalaisuuksista ymmärtää miten konsernin tulos saadaan maksimoitua.

        Tuskin Audi on kuitenkaan sama auto kuin Skoda tai MAN sama kuin Scania. Naudan kulmapaisti ei ole sama kuin sisäpaisti tai paahtopaisti.

        Kannattaa joskus vaihtaa tuulipuku ja kokeilla uutta. Voi oppia ja kokea jotain mitä ei esson baarissa ole kuullut.


      • Anonyymi

        Sattupa Audistille nolo, kun risteyksestä lähti mun edestä kierrokset tapissa revittämään näyttääkseen miten kulkee. Jumalaton paukahdus ja A5 Audi laski öljyt ja metallisilppua tielle. Oli tyypillä naama punaisena kun autoja alkoi kerääntyä paikalle ja tietysti monet naureskelivat tapahtuneelle. Parasta oli kun hinuri ja palokunta tuli korjaamaan öljyt ja romun pois, niin hinurikuski sanoi että ilman näitä olisin jo konkassa, senverta näitä saa tiepuolesta noutaa, johon Audisti sanoi kuitenkin Audin olevan parasta teknistä ylivoimaa jossa laatu asuu, johon hinurityyppi tokaisi että: niinhän ne sanoo lehmienkin lentävän, mutta kaikkea ei kuitenkasn tarvitse uskoa, vaan voi käyttää myös omaa järkeä jos sellaista on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sattupa Audistille nolo, kun risteyksestä lähti mun edestä kierrokset tapissa revittämään näyttääkseen miten kulkee. Jumalaton paukahdus ja A5 Audi laski öljyt ja metallisilppua tielle. Oli tyypillä naama punaisena kun autoja alkoi kerääntyä paikalle ja tietysti monet naureskelivat tapahtuneelle. Parasta oli kun hinuri ja palokunta tuli korjaamaan öljyt ja romun pois, niin hinurikuski sanoi että ilman näitä olisin jo konkassa, senverta näitä saa tiepuolesta noutaa, johon Audisti sanoi kuitenkin Audin olevan parasta teknistä ylivoimaa jossa laatu asuu, johon hinurityyppi tokaisi että: niinhän ne sanoo lehmienkin lentävän, mutta kaikkea ei kuitenkasn tarvitse uskoa, vaan voi käyttää myös omaa järkeä jos sellaista on.

        Samaan aikaan kun tuulipuvut viettivät vapaa aikaansa tien poskessa pakkasessa naureskellen audin omistaja nautti konjakin kylpylän allasbaarissa.


      • Anonyymi

        Hihhih... se on sama auto kuin Skoda... tuota vissiin monet skodakuskit koittaa todistella päättömällä torveloinnillaan. Pitää kiilata ja kiihdytellä muka näyttääkseen että katoppa kyllä se skodakin kulkee ihan kuin audi eli sehän on oikeastaan audi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaan aikaan kun tuulipuvut viettivät vapaa aikaansa tien poskessa pakkasessa naureskellen audin omistaja nautti konjakin kylpylän allasbaarissa.

        Eihän tuulipuku ole talviasu. Minkämerkkinen fillari sulla on? Jos ei vielä minkään merkkistä, paa hankkien se varastoon. Pääset aika nopiaan fillaroimaan, kun käry käy.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyl se uhoaminen loppuu viimestään sillon, kun se kaara on hinurin lavalla.

      • Anonyymi

        Niin, tai uho loppuu, kun Audi tappaa tienpäällä, tai jokin muu "parempi"merkki.


    • Anonyymi

      30 km/h alueella kahden auton ohitus Audikuskilla keskellä Hervantaa.
      Meni aikamoista vauhtia ohi. Mihin kiire ?

      • Anonyymi

        Toisen söpön audistintin luokse tietenkin


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe