Lentokapteeni lerppa ja Nasan kuvat

lerpankunniaksi

Mielenkiinnolla odotamme tuleeko Nasan kuviin kansikuvapojaksi Hua Hiniläinen lentokapteeni lerppa, joka omien kirjoitustensa perusteella on eräs maailman silmäätekevistä.
Hienoa, että suomalaislähtöinen henkilö on päässyt näinkin pitkälle, en ala hänen kaikista saavutuksistaan ja rikkauksistaan erillistä luetteloa laatimaan, koska ajankäyttöni ei tällä hetkellä salli sitä.
Toivottavasti Nasan kuvissa voimme myös viimeinkin nähdä tämän jalon ja kunnioitetun palstakirjoittajan, kuvallisessa muodossa, jotta voimme sen tulostaa olohuoneemme seinälle, jossa saamme päivittäin, useaan otteeseen ihailla ja palvoa tätä Suomen ilmavoimien sankaria.
Tietysti olisi mieluisaa nähdä kuvissa myös koko kuuluisa perhe, onhan heistä niin paljon kirjoitettu, etenkin Pattaya palstalla, jossa hän viihtyy kuin kotonaan, aikaansa uhraten yhteiseksi hyväksi.
Kiitos vielä kaikkien puolesta, oi sinä lentäjä lerppa, mitäpä olisivatkaan Thaimaan matkailun palstat, ilman lerpan viihdyttäviä ja lempein sanankääntein varustettuja kirjoituksia, joissa yritetään tuoda kaikenlaista totuutta esille, mitä uskaliaimmissa muodoissa.

http://giphy.com/nasa

6

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hulluseon

      Hullu numeroidiootti onkin ollut tänään taas aktiivinen lukuisilla typerillä avauksillaan uusine nikkeineen ja itselleen vastaillen.

    • sairasseon

      Lerppa on hiekkaharjusta, ahkerasti matkustaa youtuben avulla Thaimaahan, eritoten Pattayalle, kuvittelee asuvansa Hua Hinissä, fanittaa leidareita ja pedareita.

      • HulluSeOn

        Lerppa trollannut koko päivän Pattaya palstalla. Hua Hinissä ei ole muuta tekemistä.


    • lerpankunniaksi

      Aamusta iltaan olemme tänäänkin saaneet nauttia lentokapteeni lerpan palstakirjoittelua.
      Kaukaaa saapuneista lähisukulaisistaan huolimatta on hän halunnut pyhittää jälleen tämänkin päivän täysin, meidän vaatimattomien lukijoidensa hyväksi.
      Tällaista uhrautuvaisuutta voi osoittaa vain ja ainoastaan todellinen Thaimaan haaveseikkailija, jolle mikään Thaimaassa ei ole vierasta.
      Hän tuntee, kuin omat taskunsa, pedofilian, ladypojat ja kaiken muunkin rakkaista rotistaan lähtien, joita huolella vaalii kaikkialla. Unohtaa ei myöskään sovi hänen Hua Hinin myrkyllisen ja vaarallisen rannan saattamista loistorannaksi suomalaisten matkailijoiden mieliin, totuudesta piittaamatta. Pattayan rannan hän on jo osoittanut olevan kelvoton, vastoin siellä matkailevien miljoonien ja taas miljoonien turistien ja paikallisten mielipiteitä.
      Tähän kaikkeen hänen on ollut pakko perehtyä sangen syvällisesti, peräti omakohtaisia kokemuksia hankkien, jotta voisi sitten meitä avuttomampia matkailijoita avustaa, tuohon pedofiliaan ja ladypoikiinhan Hua Hin on antanutkin hänelle Thaimaan parhaan paikan harrastuksiinsa.

      Suokaamme hänen jalosta uhrautuvaisuudestaan kiitoksena ehdottaa tällä seitsemän meren purjehdussankarille Alaikäisten Neitsytvaimojen Ritarikunnan kunniamerkkiä, Palmunlehvien kera.
      Lentoansioistaan tulemme ehdottamaan hänelle Hiekkaharjun Baccuksesta Uloslentäneiden Potkusaapasta Nahkahihnoineen, muistoksi lukuisista lyhytkestoisista vierailuistaan siellä.

    • 777131313777

      654767567657 paskanjauhajien esikuva

    • arvostettuonlentäjä

      Kauheaa kirjoittelua arvostetusta lentokapteenista hyi teit hyi hyi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe