Kanarian palstan trollauksesta

buahahahahahahaaaa

Kanarian palstan trolli on pohjanoteeraus trolli-brändistä, vähän niinkuin vaikkapa tyhmä saapas, pahalle haiseva tyhjä jalkine.
Trollaava henkilön tulisi yrittää saada viestiketjuunsa napattua mukaan mahdollisimman paljon porukkaa siten, ettei itse usein osallistu keskusteluun. Trollaaminen tulee englannin kielisestä sanasta trolling joka tarkoittaa vetouistelua.
Trollimme puurot ja vellit on siten sekaisin, että hän kirjoittelee itse itselleen.
Nyt palstaa on hetken ”pikkasen hämmennetty”. Leikimme hetken trollimme kanssa.
Trollaamista on toisen ihmisen kiusoitteleminen kepposten tai harhaanjohtavan tiedon turvin. Määrite on laaja-alaisesti sovellettavissa. Juttujen ei tarvitse olla ilkeitä (kyseessä ei ole pilkkaaminen tai irvailu) vaan usein trollausta on saada toinen uskomaan jotain väärää tietoa tai pilata toisen mahdollisuudet saavuttaa/suorittaa jotakin. Trollimme ei osaa tätä.
Trollaamiseen törmää hyvin usein esim. internetin keskustelupalstoilla, jossa joku kirjoittaa provokatiivisen kommentin saaden aikaan hermostuneita kommentteja muilta. Trollaus on onnistunutta, mitä useampi menettää trollaajalle malttinsa uskoessaan trollin juttuihin.
Nyt se on trollimme, sontasäkki, jonka maltti on koetuksella. Onko ikävää?

329

7169

    Vastaukset

    • noCANdo4You

      Huomenna, 10-14, YP lukee näitä. Trollille tulee kiire, tai sitten lannistimme hänet hetkeksi. Älköön kukaan silti luulko, että olotila jäisi pysyväksi ja onhan ryyppäysketjunsa aktiivinen.

    • avuliaat

      Kanarian palstan trollausta voisi joku mediaopiskelija käyttää materiaalinaan. Siitä saisi taatusti opinnäytetyön.

    • outstökstöks

      Heikkoahan tämä on täällä. Käy tutkimusmateriaalista, pohjanoteerausten osalta.

    • trolliseon

      Nimimerkki "Antigue" on tuttu trollaaja tällä palstalla. Antigue trollaa mm. nimimerkeillä:

      Eläkepappa
      Polemista
      Trolliongelma
      Turhaatrollausta
      Aguila (enimmäkseen Anna-lehden sivuilla)

      Antigue on jäänyt kymmeniä kertoja kiinni trollaamisesta ja koskaan se onneton ei ota opikseen. Antigue on ammattikoululainen joka mm. Anna-lehden sivuilla sanoo olevansa "mersumies" ja Puerton matkaaja. Antiguen matkatarinat tulevat muiden matkablogeista ja kuvat heidän sivuiltaan.

      • kiitostiedoista

        Ai nimimerkki "Polemista" on kanssa Antiguen trollaus nimimerkki. Kiva tietää, samoin kuin tuo että Annan sivuilla Antigue trollaa Aguila ja Eläkepappa nimimerkeillä.


    • Näillätrollaaa

      Tuo nimimerkki "antigue" yleensä noita trollauksia kirjoittaa noilla mainituilla nimimerkeillä. Eläkepappa, Polemista ovat antiguen uusia trollausnimimerkkejä.

    • Trollin tunnistaa siitä, että se käyttää poikkeuksetta rekisteröimätöntä nimimerkkiä. Onhan trollillamme täälläkin parikymmentä rekisteröityä nimimerkkiä, mutta hän käyttää niitä vain yksittäistapauksissa. Muuten trollin postauksien sisältö tulisi hetkessä kokonaisvaltaisesti poistetuksi. Donlusima seuraa trolliamme hajussa.

      • muutostaaikaan

        Miksei ylläpito reagoi trolli ongelmiin, tarkoitan että sellainen tehdään teknisesti mahdottomaksi?
        Pakko rekisteröinti, vailla mahdollisuutta kirjoittaa muilla kuin omalla ja ainoalla virallisella nikkarilla?
        Suomi24 palstoilla on trollaus ja häiriköinti monilla palstoilla täysin sietämätöntä.


      • Erinomaisia ajatuksia. Pakkorekisteröinti heti. Se on ainoa tapa pitää palsta asiallisena.


      • Muutostaaikaan
        Polemista kirjoitti:

        Erinomaisia ajatuksia. Pakkorekisteröinti heti. Se on ainoa tapa pitää palsta asiallisena.

        Mutta se ei riitä nyky säännöillä, koska on mahdollistettu kirjoittelu muilla nikeillä?


      • Rekisteröintisäännöt siis tiukemmiksi. Esim jatkoaika.com sivustolla rekisteröinnin lisäksi pitää pystyä osoittaa, että on jotain sanomista palstalle ja osaa sen kirjoittaa ymmärrettävästi. Asiattomuuksista rankaistaan bannilla ja jos ne toistuvat koko tili poistetaan. Siellä on vähän trollauksia ja vain ylilyönneitä banneja tulee.


      • Muutostaaikaan

        Nykymeininki on kyllä väljä, vaikka minulla on rekisteröity nikkari, voin valita minkä tahansa muun nikkarin, eli näin voi vastailla itselleen ym?


      • MarskinSauva

        Haista sinä kuule vittu :)


    • auutsstöks

      Lisätään tähänkin ketjuun:
      Teneriffan palstan trolliongelma on johtanut siihen, että palsta pyörii trollauskeskustelun ympärillä. Vuosi sitten asiat oli toisin, mutta sitten alkoi trollin vyörytys ja asiakeskustelun häirintä. Syyksi paljastui mm. kateus. Kateus siitä, että jotkut oikeasti matkailevat. Edelleen, jos tänne joku yrittää Teneriffan terveisiä kirjoittaa, tuloksena on yleensä välitön trollin hyökkäys. Joskus se tapahtuu viiveellä.

      Mutta kateudesta:
      Kateellinen karkottaa helposti palstalta asialliset ihmiset aliarvioivalla ja omaa egoa pönkittävällä käytöksellään, jolle ei ole edellytyksiä, statusta.
      Kateutta syntyy, kun ihminen keskittyy seuraamaan toisten elämää ja vertaamaan itseään heihin. Asiat, jotka toisella näyttävät olevan paremmin kuin itsellä synnyttävät kateutta. Toiselle tapahtuvat huonot ja ikävät eivät sitä aiheuta. Päinvastoin ne voivat tuottaa kateelliselle jopa tyydytystä.
      Kateutta voi tuntea muun muassa lahjakkuudesta, edustavuudesta, ihmissuhteista ja sosiaalisesta menestyksestä. Kateudelle riittää kasvualustaa, sillä aina löytyy ihminen, jolla on asiat itseä paremmin.
      Kateus on tuhoava, häpeää ja vihaa sisältävä tunne. Kateellinen pyrkii parantamaan omia asemiaan toisten kustannuksella. Hän ilkeilee ja piikittelee ihmisiä, joita kohtaan kokee alemuutta ja kateutta. Kanssaihmisten voi olla joskus vaikea tunnistaa tätä kiusantekoa kateudeksi.
      Kadehtiminen saa alkunsa omasta riittämättömyyden ja huonommuuden tunteesta.
      Kateellisen on usein vaikea tunnistaa ja hyväksyä itsessään olevaa kateutta. Se puetaan helpommin leveilyn ja ylpeilyn muotoon; minäkin pääsin melkein kerran Inglesiin. Tällainen käytös ei ole merkki hyvästä itsetunnosta, vaan se paljastaa enemminkin kerskailijan alemmuuden tunteen. Itsensä esille tuominen toisten kustannuksella kielii kateuteen kätketystä häpeän tunteesta.
      Kateellisuus, toisten aliarvioiminen, väheksyntä ja halveksunta liittyvät yleensä tunnistamattomaan häpeään. Kadehtiminen saa alkunsa omasta riittämättömyyden ja huonommuuden tunteesta.
      Kateena mollatessaan sontasäkki paljastaa oman huonommuutensa ja häpeän tunteensa. Siksi kateus on helpompi kieltää ja verhota pröystäilevään tai ilkeään käytökseen, trollaukseen. Tällä taas on ikäviä seurauksia palstaviestinnälle. Terveen ihmissuhteen perusta löytyy tasapainoisesta suhtautumisesta itseen. Kateus katoaa, kun katseen kääntää toisten elämien sijaan omaan elämäntilanteeseen ja miettii, mikä siinä on hyvää ja mitä itse voisi tehdä oman onnellisuuteensa ja tyytyväisyytensä eteen -siis, jos ylipäänsä mitään hyvää on.

    • ainoatrolliolet

      Sinä antigue/eläkepappa/trolliongelma/polemista olet ainoa trolli. Seuraavaksi varmaan alat taas haukkumaan kuparipannu ravintolaa?

    • Tulihan se sieltä. Trollimme kirjoittelee ja uskottelee itselleen tietävänsä jotain.

      Taas siirtyy Teneriffakeskustelut osaltani kauemmaksi.

      • pienipäätaastrollaa

        Sinä antigue pienipää voit lopettaa keskustelut itsesi kanssa kokonaan. Sinulla on 100 nimimerkkiä joilla haukut kuparipannua. Lopeta jo.


      • Muutostaaikaan

        Tässähän se ongelma on, miksi on mahdollistettu kirjoittaminen useilla nikkareilla?
        Pakollinen rekisteröinti, vailla mahdollisuutta muihin vaihtoehtonikkareihin?
        Nythän se on mahdollista.


      • Taas loanheittoa trollin toimesta. Ehkä olen Antigue,ehkä en. Kuparipannusta en koskaan ole kirjoittanut sanaakaan. Miksi olisi, ensiitä mitään tiedä.

        Rekisteröintipakko kaikille.


    • pappajapolemista

      Eläkepappa ja Antigue-Polemista ovat kaksi eri henkilöä. Eläkepapalla on erityinen hajunenä, jolla hän tunnistelee trolleja epätoivon vimmalla. Useimmiten surkein tuloksin. Tämä kaksikko kulkee toistensa imussa eli hajussa missä tahansa liikkuvatkin. Eläkeläisen ja työttömän lempiharrastuksia nämä touhut, paranoidista pakkoneuroosia.
      Mutta kaksi eri henkilöä kyseessä! Suurin osa Annan foorumilla jo tietääkin heidät trolleiksi.

    • noCANdo4You

      OHO! Sontasäkki on tunnistanut epämääräisen tunnisteketjunsa eri henkilöiksi. Kehitystä!
      Jollakin on "epätoivoa", jollakin ei. Mikä on trolli, oli se sitten Annan palstalla, tms. siitä on määritelmä.
      Onko Antigue, tai Eläkepappa, jne. trolleja? Se on helppo selvittää, lukemalla rekisteröityneitten nimimerkkien postauksia. Tosin Antigue taisi tuhota S24 palstalla statuksensa.

    • Kovasti kiinnostaa trolliamme täällä henkilöt. Sitä se teettää kuin jotkut matkustelevat ja toiset sitten kadehtivat. Kateus, siitä oli hyvä analyysi aikaisemmin, tuhoaa trollimme psyykkeen, jollei ole jo tuhonnut.

      Jos asiallisia matkailujuttuja kirjoittavaa kutsutaan Aguilaksi, Antigueksi , Eläkepapaksi tai vaikka Trolliongelmaksi, niin sitten tunnistan itseni tuosta joukosta. Annan palstalla voi käydä toteamassa kuka trollaa ja kuka ei. Antigue ja Eläkepappa eivät sitä tee. Sen olen havainnut.

    • Muutostaaikaan

      Tuosta rekisteröintipakosta vielä, hyvä ajatus ja oikeastaan kuuluisi asiaan välttämättömänä?
      Kuitenkin tiedämme, ettei se yksin auta nykysäännöillä, koska rekisteröityneellä on mahdollisuus kirjoitella vaihtoehtonikkareilla mielin määrin?
      Pitäisi eliminoida kaikki mahdollisuudet kirjoittaa ohi virallisen nikkarin?

      • Jos kaikilla olisi rekisteröintipakko sähköpostiosoitetta vastaan, olisi Allerin helppo puuttua trollauksiin ja poistaa tilejä tarvittaessa. Myös sähköpostiosoite johtaisi helposti pahimpien ylilyöntien jäljille. Siksi rekisteröintipakko.


      • pienipääkuriin
        Polemista kirjoitti:

        Jos kaikilla olisi rekisteröintipakko sähköpostiosoitetta vastaan, olisi Allerin helppo puuttua trollauksiin ja poistaa tilejä tarvittaessa. Myös sähköpostiosoite johtaisi helposti pahimpien ylilyöntien jäljille. Siksi rekisteröintipakko.

        Mitä se auttaisi kun sinä pienipää keksit aina uusia nimimerkkejä. Edes joulurauhaa et palstalla anna vaan samaa trollausta aina vaan.


    • Pitkästä aikaa joku yritti alkaa ja alkoikin, ihan asialliselta vaikuttavan ketjun ja kuinka sitten kävikään?

    • Palstan ainoan perustrollin, ongelmat ovat moninaiset, eikä pienellä paikkakunnalla ole oikein motivaatiota yrittää ”parantaa” lähes 70-vuotiasta, tulosiirroilla ja eläkkeellä toimeentulevaa potilasta. Aika hoitaa.

      Kiintoisaa hänen postauksissaan on, että hän ei edes yritä esittää matkailevansa. Hän kohdistaa vaan ilkeilynsä niille, jotka kykenevät niin tekemään. Ainoat matkailuun liittyvät teemat hänen avauksissaan, koskevat tyypillisesti jonkun hotellin, tms. kokemuksia. Jos joku vastaa, ketju saastuu sontasäkin ilkeilystä. Miksi joku tekee näin?

      Jos henkilöllä on jatkuvia sellaisia luonteenpiirteitä, jotka haittaavat hänen sosiaalisia suhteitaan ja toimintakykyään, hänellä saattaa olla persoonallisuushäiriö.
      Persoonallisuushäiriöt ovat pitkäaikaisia, usein toimintakykyä ja sosiaalisia suhteita vahingoittavia mielenterveyshäiriöitä, jossa sairastunut ei usein edes tunnista sairautta (Joukamaa & Lepola 2005, 109).Tällaisia poikkeavia persoonallisuuden piirteitä ovat muun muassa eristäytyneisyys, huomion-hakuisuus, käyttäytyminen oudosti ja epävakaasti, vihamielisesti tai riippuvaisesti.

      Sairastuneella saattaa olla pakkomaneereja tai hänellä on löyhä impulssikontrolli.
      Persoonallisuushäiriö voi esiintyä yksinään, mutta muiden persoonallisuushäiriöiden päällekkäisyys ei ole tavatonta. Diagnoosin tekeminen vaatii usein pitkää seuranta-aikaa, sillä potilas ei koe itseään sairaaksi. Diagnooseja ovat muun muassa epäluuloinen, epäsosiaalinen, tunne-elämältään epävakaa, huomionhakuinen, vaativa, estynyt, riippuvainen tai narsistinen persoonallisuushäiriö. Hoitoyhteisössä persoonallisuushäiriöiset ovat hyvin hankalia ja vaativia niin hoitohenkilökunnan kuin potilaidenkin kannalta.
      Yleistä hoitomallia ei persoonallisuushäiriöihin ole, vaan esimerkiksi lääkehoito tapahtuu oireenmukaisesti: masennukseen masennuslääkettä ja niin edelleen.
      (Punkanen 2001, 132–134.)

      Kun trollin status on tällainen, ei Allerkaan ole aktiivinen. Mahdollisuus saada taloudellisia korvauksia on olematon.

    • antuetrollaataas

      Vai että eläkepappa on taas mielikuvitusmatkalla Puertossa? :)
      Sama juttu oli viime vuonna, silloinkin eläkepappa trollasi usealla rekisteröidyillä nimimerkillä.

      Antigue, eläkeppa ja polemistahan ovat yksi ja sama kirjoittaja. Hän on ammattikoululainen Kemistä. Tosin alunperin Kuopiosta, mutta kun hänen vanhemmat erosi, tuli hänelle muutto uuteen kouluun Kemiin.
      Matkatarinat hän kopioi kätevästi muiden matkablogeista, joista hän ottaa myös valokuvat omaan trollaus käyttöönsä. Sään hän katsoo näppärästi webkameroista.

      Kukaan ei enää usko antigue/eläkepappa/polemistaa, siksi hän hyökkää asiakirjoittajien kimppuun haukkumalla heitä. Anna-lehden Kanariapalstalla ainoastaan enää nimimerkki Sotavento uskoo että nuo ovat eri kirjoittajia, mutta hänenkin uskonsa on varmasti kovilla.

      • antuetrollaataas

        Anteeksi. Hoitajat lupaa, että uudella lääkityksellä nämä loppuu ajan kanssa...


    • hitsivoi

      Hoitoyhteisössä persoonallisuushäiriöiset ovat hyvin hankalia ja vaativia niin hoitohenkilökunnan kuin potilaidenkin kannalta.

      Ihan heti ei liene toivoa sontasäkin osaltakaan...

      • SontäsäkkiAntigue

        Joo, ei antigue varmaan koskaan lopeta trollaamista. Vaikka kukaan ei enää usko sitä niin se painaa trollausta ulos vaan. Kun kukaan ei vastaa sille niin se vastaa sitten omiin viesteihinsä. Omituinen toi sontasäkki


    • SontäsäkkiAntigue

      Anteeksi taas, täältä Kaavilta. Näitä nyt tulee. Ymmärrätte, että en yritä edes väittää matkustavani. Puran vaan tätä katkeruutta matkusteleviin.

    • Trollinetsijä

      "Kanarian palstan trolli on pohjanoteeraus trolli-brändistä, vähän niinkuin vaikkapa tyhmä saapas, pahalle haiseva tyhjä jalkine."

      Antigue-Eläkepappa-Polemista sontasäkki on pohjanoteeraus kaikesta. Ammattikoulupoika joka trollaa Kemistä käsin olemattomia matkajuttuja ja kuvittelee että joku uskoo kun hän trollaa rekisteröidyillä nimimerkeillä.

      Ylläpito ryhtyi vihdoin syksyllä hommiin ja bannasi antigue nimimerkin, joten heti ilmestyi Puerton trolli takaisin polemista nimimerkillä. Lapsikin tajuaa että he ovat sama kirjoittaja, ja onhan se täällä todistettukin monta kertaa.

      Hänellä ei ole Kemissä varmaan kavereita ja antigue on yksinäinen, mutta tuskin hänellä kavereitä oli Kaavillakaan mistä hän Kemiin äitinsä kanssa muutti.

    • Trollinetsijä

      Täältä minä löydyn Kaavilta mielenterveydenhoitoneuvolasta, terapiaryhmästä. Tulkaa tänne etsimään. Tämä ei ole iso kylä.

    • Trollinetsijä

      Saadaan Kaavi kerrankin maailmankartalle ja meidän mielenterveysneuvola, sekä minä, sontasäkki, trolli!

      • näinkuulin

        Etkös sinä antigue muuttanut Kaavilta Kemiin?


      • Kertoitoisellapalstalla
        näinkuulin kirjoitti:

        Etkös sinä antigue muuttanut Kaavilta Kemiin?

        Heinäkuussa muutti Antigue Kaavilta Kemiin äitinsä kanssa.


    • näinkuulin

      Anteeksi huono kuuloni!

      Sontasäkki on ikuisesti Kaavin trolli. Niillä eväillä ei muuteta mihinkään, eikä saa edes osoitusta isommalle kylälle hoitoon.

    • disponibiliteetti

      Ällistyttävintähin palstan perustrollin postauksissa on niiden puhdas idioottimaisuus. Parhaimmillaankin hän nostaa vanhan ketjun tai lainaa muinaisen aloituksen uutena -tyypillisesti nimimerkkeineen, jos se on rekisteröimätön. Muuten yleensä kysyy "kokemuksia" jostain hotellista, jne. Kun joku "lukin verkkoon" sitten tarttuu, ilkeily alkaa.

      Trolli ei kuitenkaan itse esitä matkailevansa -edes kuvitteellisesti, poislukien tuo hotellikyselyssä muka tapahtuva saapuminen kohteeseen. Sisällön tuotanto on pääsääntöisesti ilkeilyä, jolla pyritään todistelemaan, ettei kukaan muukaan matkaile ja silloin erityisesti Antigue:)

    • ihmeBantu

      Terapeutille ei varmaan koskaan näytetä, miten alas on vajottu. Täytyy olla myös häpeä miten trollin statusta suoritetaan, Joku ymmärrys, miten surkeita ollaan. Käsitys siitä, mikä katsoo peilistä.

      • MahotontrollionAntigue

        Niinpä. Antigue kun katsoo peiliin, sieltä katsoo vastaan myös polemista ja eläkepappa. Näkeeköhän se noi mielikuvituskaverinsa oikeasti?
        Jutteleekohan antigue noiden trollausnimimerkkiensä kanssa kun on yksin?


    • MahotontrollionAntigue

      Ihan hirveää tämä mun tilanne, sekaisin kuin seinäkello. Siksi näitä kirjoittelen. Anteeksi.

    • AllerHoi

      Palstahan on jo koko vuoden, ylikin, ollut nimensä irvikuva. Siksi olisikin kiinnostavaa saada Allerilta joku visio, eikö?

    • ihmeBantu

      Aller tekee nyt maikkarille projektia, joten tälle tuskin on aikaa...

    • noCANdo4You

      Ainakin viimeinen vuorokausi palsta on ollut jopa luettava. Pahin örvellys on loistanut poissaolollaan.

    • ihmeBantu

      Kiljuavusteinen örvellys taitaa tehdä paluuta.

    • Siltähän tuo nyt näyttää, että kiljuörvellys jatkuu.

      • pappakuralla

        niin se vaan jatkuu papalla halvan punkun lipitys, vaikka muori on sanonut sata kertaa, että lopeta ukko hyvä, kun aina pyrähtää lusikallinen housuun. haisoohan se.


      • tuasmän

        Totta! Papalla jatkuva ripuli halvasta vinkusta. Aina pruiskahtaa housuunkin. Nuorempana Eläkepappa harrasti kiljua, mutta vanhoilla päivillään ryystää huokeinta valmista. Täällä sitten elää vanhoissa kiljumuistoissaan.


    • nastahammas

      Trollin tarkoituksena ei edes ole käydä sivistynyttä keskustelua, vaan vain hämmentää keskustelua esittämällä yliampuvia kärjistyksiä tai suoranaisia mauttomuuksia.
      Onneksi trolleihin on olemassa yksinkertainen lääke. Trolli saa elinvoimansa niistä reaktioista, joita hänen trollaamisensa aiheuttaa. Tämän takia trollin tapauksessa kaikkein tehokkain tapa toimia onkin olla ruokkimatta sitä.
      Jos siis huomaat, että keskustelukumppanisi vain jankkaa Antigue-eläkeppaa-Polemista.teemaa ja toistaa pakomomaisesti yhtä teemaa tai harjoittaa suoranaisia mauttomuuksia, anna asian olla. Aina ei tarvitse saada viimeistä sanaa – ja ravinnotta trolli nääntyy pian pois. Älä siis ruoki trollia.

      • kyllästyin

        Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.


      • kirotusvire
        kyllästyin kirjoitti:

        Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.

        Pitäsikö "kirjoitaa" olla kirjoittaa?


      • kirotusvire
        kirotusvire kirjoitti:

        Pitäsikö "kirjoitaa" olla kirjoittaa?

        "Pitäsikö" po. Pitäisikö. Muuten OK.


      • Jatkakaa
        kirotusvire kirjoitti:

        "Pitäsikö" po. Pitäisikö. Muuten OK.

        Hahahahhaaa! Havaittavissa kevyttä kenttävittuilua sontasäkki antigue/eläkepappa polemistalle. Juuri näin!


      • kyllästyin
        kyllästyin kirjoitti:

        Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.

        En ymmärrä miksi kirjoittelen tällaisia matkailupalstalle.... Anteeksi!


    • Jatkakaa

      Anteeksi taas, on lääkkeet ottamatta ja maaninen vaihe painaa päälle. Siksi asiattomuus.

    • kyllästyin

      Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka aina rekisteröitymättömillä nimimerkeillä kirjoittava on sama henkilö, jota sontasäkiksi tituleerataan. Annan sivuilla kirjoituksensa on poistettu nopeasti. Olen sinnikäs jatkaja lukemisen harjoittajana , kun ei osaa edes kirjoitaa Suomibaareista, puhumattakaan rannekelloista. Antakaa anteeksi nämä trollaukset.

    • ilmiselvää

      Sontasäkki saa voittopuolisesti kaikki kyllästymään.

    • kyllästyin

      Juu, en itsekään ymmärrä miksi kirjoittelen tällaisia matkailupalstalle.... Anteeksi!

    • Terkkuja.Kemiin

      Nyt nostan vanhoja ketjua ja lanseeraan homo- ja kännäysjuttuja.

    • ihmeBantu

      On palannut pakkomaneeriinsa.

    • havaintoja

      Melko heikko selitys, jos hetken tunnontuska ei tuota parempaan käytökseen johtanut.

    • noCANdo4You
    • Sivistys

      Miksi teille, jälkeenjääneille ja muuten poikkeaville sekopäille, jotka vain haluatte pilata keskustelua, ei voitaisi avata omaa palstaa, jossa saisitte mokeltaa niin älytöntä roskaa ja altyylin kuonaa kun haluaisitte, jolloin nämä mukavat aihepalstat jäisivät meidän normaalien ja hyvän kasvatuksen saaneiden käyttöön? Ilmeiseti "huuhaa"-palsta ei vedä tarpeeksi?

    • noCANdo4You

      Kiitos kovasti moderoinnille! Tämä luo uskoa siihen, että sesongin alkaessa, tämä voisi oikeasti toimia matkailupalstana.

    • Olds455

      Siis se sontasäkki kaalikäärylemieskö olikin antigue? Mahtava juttu että ylläpito sai hänet vihdoin kuriin. Ei niissä makkaraperunajutuissa ollut päätä eikä häntää.

    • Kokonaistilanne vaikuttaa kyllä paremmalta, mutta tässäkin ketjussa näkyy synkkää historiaa. Toivoa silti sopii, että moderointi on iskussa, kun kausi alkaa.

    • ihmeBantu

      Sairaan ihmisen terapia-alusta; siltä vaikuttaa, kun viime yön saldoja katselee. Ne on nostettu ketjuissa, joilla on sama historia. Kokonaisia ketjuja poistetaan harvoin.

    • buahhahhis

      Onhan noita viime aikoina aika hyvin poistettukin. Jos ketjun nimi on "ryyppään hotellihuoneessa" ja kirjotus istuu sinne jollain tapaa, niin ketä se haittaa. Otsikosta näkee jo heti mitä se sisältää. Lukee ketä kiinnostaa.

      Eniten tämmösillä foorumeilla risoo ne idiootit jotka kirjottaa ketjuun kuin ketjuun omia juttujaan jotka ei liity mitenkään ketjun otsikoon, kaikki ei liity ees palstan otsikkoon.

      • Ryypätähän voi vaikka vettä ?Lähes oluen hintaista,kanarialla.


    • ihmeBantu

      Se ei ole nesteessä, yleensä se hinta, joka tekee idiootiksi. "Ryyppääminen" viittaa tyypillisesti väärinkäyttöön. Kohtuukäyttö voi olla hyvinkin nautinnollista.

    • sitsimies
    • zikasairas

      Kunhan vaan on kenttälounas siinä 6:45 kiljupöntöt täynnä

    • Moderointi ansaitsee suuret kiitokset toiminnastaan Kanarian palstalla. Näyttää siltä, että sesongin alkaessa palsta yllättäen voisi vastata nimensä mukaista käyttötarkoitusta.

      • Sinustakiinni

        Sinustahan se riippuu miten paljon meinaat trollata tällä kaudella.


    • buahahahahahahaaaa

      Olisikin nyt hauska nähdä, jos joku oikea "trolli" arvostelisi s24 trollauksen tasoa. Luulisi hävettävän...

    • Pannunystävät

      Avohoidossa hoitajan palaute on tärkeää. Testaajan luulisi lopulta lukevan, olisiko aika ottaa tiukempaan kontrolliin.

      • 4YouPapa

        Antakaa trolliongelma-eläkepapan kirjoitella. Se on ukin homma, hän kirjoittaa omaksi ilokseen. Täällä 90% on hänen tuotantoaan (netistä kopioituna). Papalta on otsalamppu jo himmentynyt, joten esiintyy paljon toistoja. Hän ikäänkuin käy töissä täällä ja on kovin tykästynyt juuri matkailufoorumiin.
        Sallikaa vaarin filosofoida ja poistaa trolli-, ym. ongelmia. Kirotusvireitä unohtamatta!


      • ihmeBantu

        Vaan kun se palaute on vastaanottokyvyn tavoittamattomissa. Sillä testaajalla on budjettikehys. Kontrolli lisäisi kustannuksia. Sitä se miettii, on käsketty.


    • buahahahahahahaaaa

      Palstalle on selvästi ajoittain kirjoittelemassa palstan aiheesta todella kiinnostuneita, satunnaisia kirjoittajia. Tämä on suuri ilo! Trolli ei voi karkottaa älyttömyyksillään koko populaa.

    • auutsstöks

      Älkääs nyt lyökö lyötyä. Kyllä se sontasäkki taas käynnistyy. Aina käy, kun on hiivaa...

    • VisiittiAntti

      Kyllä se taas suoltaa. Yötä kohti on normimeno. Yritystä sillä on alkuillasta.

    • noCANdo4You

      Miksi ostetaan määriteltyä rajoitusta ?? Miksi pitää osata kirottaa. miettiä. Kuse se selviää tai rapula vyästyy. ni jote.nki ymärtää, ei’ä n’’si hilkkua… Isomat ävystykset, mnulle...

      • kirotusvire

        Meniköhän kaikki nyt ihan putkeen? Liikaa kiljua taas?


      • kirotusvire
        kirotusvire kirjoitti:

        Meniköhän kaikki nyt ihan putkeen? Liikaa kiljua taas?

        Kaksi lausetta ja ihan oikein! Ei se ole turhaa, koulutus, kyvyttömillekään... ;)


      • hahahhahaaaa
        kirotusvire kirjoitti:

        Kaksi lausetta ja ihan oikein! Ei se ole turhaa, koulutus, kyvyttömillekään... ;)

        Näin on. Me vähän tultiin pitämään hauskaa sun kustannuksella. Kuultiin että sulla on tylsää jos joku ei trollaa sun kanssa. Muista raportoida ahkerasti ylläpidolle, sillä siksihän me tultiin sinua eläkepapparainen kiusaamaan :D


      • Hahahahahhahaaa

        Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
        Anyways, mä meen. CU


      • Myötähäpeän
        Hahahahahhahaaa kirjoitti:

        Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
        Anyways, mä meen. CU

        Jep


      • Myötähäpeän
        Hahahahahhahaaa kirjoitti:

        Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
        Anyways, mä meen. CU

        Huikee U, mukaan saatu C ja lisäks että meen, vaikka toi Anyways on jo ihan tähti. Vähän lisää ja jo lähti...


      • Myötähäpeän

        Ja alla Pohjantähden
        minä tulen
        minä lähden
        ja vain Pohjantähden nähden
        itken vuokses kyyneleen.


    • VisiittiAntti

      Niinhän tässä taas kävi. Tämäkin viikonloppu on sontasäkin perussuoritus. Se, että se on heikko, johtuu eväistä.

    • buahahahahahahaaaa

      Kato fag tuli borkan jälkeen floodaamaan ja evoilemaan. On kujalla ja aina icu, vakio peelo, retu.

    • Jahas! Ylläpito jatkaa trollin saastan luutimista. Hyvin on luuta luutinut, vaan lienee toimensa turhauttavaa. Alkaa viikonloppu, joten älyttömyydet ja riman alitukset jatkunee. Maanantai ei liene moden mielipäivä.

      • kirotusvire

        riman alitukset vai rimanalitukset ??


    • ihmeBantu

      Trollillamme on havaittavissa pientä väsymystä, tai jopa tuotantonsa katkoja. Ketjuissa toistuva "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena" on tyypillisesti ketjujen voittopuolinen sisältö. Matkailusesonki käynnistyy, joten trollikin aktivoitunee. Hänen "matkailunsa" tapahtuu vain täällä virtuaalisesti.

    • Ihanhyvädiili

      ... ja kaikki varmaan ymmärsi, että feikki-Antigue, joka muka Antiguen nimissä kirjoitteli, oli palstan perustrolli, miljoonan nicin dille.

    • intoPiukee

      Trollilla taitaa olla ongelmia. Joko suolto loppuu?

    • vastaajana

      Ei. Nyt se on "kalluppien" äärellä...

    • Aller on tarjonnut mahdollisuuden käydä keskustelua Kanariansaarista ja matkailusta sinne tai siellä. Tänne silti jaksaa kirjoitella pääosan viesteistä henkilöt (-erityisesti yksi), jotka eivät ilmeisimmin koskaan ole käyneet saarilla, tai joiden nykyinen kunto on niin heikko, ettei eväitä matkailuun enää ole. Ehkäpä siksi viestit ovat usein sellaisia, että ylläpito päätyy poistamaan ne. On ylläpidon työpanoksen halveksumista, että kirjoittaa sellaista, että ylläpito ne joutuu poistamaan. Keskustelkaa niiden terapeuttienne kanssa, siellä Kaavillakin, miksi ette voi jättää asiapalstaa rauhaan. Itse asia kiinnostaisi monia. Kirjoitelmienne vuoksi aina harvemmat jättää kommentoimatta, koska kokevat palstan asiattomaksi.

      • pappapiukee

        Hyvä sentään, että näin runsaan kattauksen löydämme trolliongelmaisen eläkepapan sanamuunnoksia. Vieläpä noin mahrottoman monilla nimimerkeillä.
        Hienoa Pappa, sä kyllä osaat!
        Ainut, mitä et hokase on se, että tää ikkäänkuin koittas olla matkailupalsta.
        Kyllä kaikki uskoo, että eläkepappa on Tenellä käynyt!!!!!!!!
        Jotta ihan huoleti vaan pappa-kulta!

        (Erityisesti se yksi on eläkepappa iha ite) :D:D


    • pappapiukee

      Miksiköhän en tuohonkaan -kuten mihinkään muuhunkaan, osannut kirjoittaa mitään matkailusta :)
      Kuka muuten minä olen? Olenko joskus kirjoittanut tällä nimimerkillä?

      • WeCANdo4You

        Eikös pappa huomannut, että tuossahan mainittiin Tene? Tenehän tarkoittaa Teneriffaa ja siten sopii juuri tänne Kanariapalstalle. Lisäksi kaikki uskovat, että eläkepappa on siellä käynytkin. Etkös pappa taas ole sinne muorisi kanssa menossakin? Se jos mikä on matkailuasiaa.
        Kysy vaikka muorilta.


    • WeCANdo4You

      Voimme siis, käyttäessämme ilmaisuja, kuten "Tene", katsoa osallistuvamme "matkailukeskusteluun". Sama koskee eläkepapan ja hänen muorinsa matkailua. Jos jotenkin kommentoimme sitä, vaikka emme siitä mitään tiedäkään, käymme siis matkailukeskustelua(?)
      Kaikki ymmärtänee, mikä on kompetenssi -tai sen puute.

    • sinnehänmekin

      Eläkepapan ja Antiguen seuraaminen naistenlehtien perusteella ei ehkä olekaan matkailukeskustelua. Sitä ei ole myöskään "sinnehänmekin" sossupummijengin toivematkailu heitä seuraten. Miksiköhän siis keskitymme seuraamaan?

      • äläpappahermostu

        Ei missään tapauksessa ole akkainlehtien jutut tosia. Naiset juoruu vaan. Tänään kävin pitkästä aikaa vilkasemassa ja jotain kissanhoito-ohjeita siellä näytti olleen. Ei oo matkailua.
        Pahinta kaikessa, että Jatko-Höpinät oli hävinny.


      • Hevoshenkilö
        äläpappahermostu kirjoitti:

        Ei missään tapauksessa ole akkainlehtien jutut tosia. Naiset juoruu vaan. Tänään kävin pitkästä aikaa vilkasemassa ja jotain kissanhoito-ohjeita siellä näytti olleen. Ei oo matkailua.
        Pahinta kaikessa, että Jatko-Höpinät oli hävinny.

        Jakohöpinä ketjun nimi on muutettu pokkapitää. Arvattavasti koska ketjun alkuperäinen idea asiallisesta huumorilla ym mukavalla väritetystä keskustelusta kadonnut ja tilalla muutaman nettiaddiktin henk.koht. avautumisia, tökkimistä ja ilmiselvää "kirja asiantuntijuutta". Kuka muutti ketjun nimen? Varmasti henkilö tai taho joka tajunnut ketjun kupletin juonen. Pokkaa on ja se pitää kunnes romahtaa. Tietäjät tietää.


    • zikasairas

      Tänne on viimeaikoina itkeneet uskovaiset jotka eivät juo tippaakaan eikä heille edes myydä, mutta nyt normaalit ihmiset ovat takaisin täällä foorumilla.

      • zikasairas

        Kyllä jeesus anteeksi antaa ja aamenet lyö kättä yhteen vaikka joku juokin lestoilta kiellettyjä juomia


    • ISOKuparipää

      Parjattu moderointi siivoileekin nykyisin palstaa. Eikä ne trollit mitään teinejä ole. Pari kolme eläkeläistä, jotka ei syystä tai toisesta pysty enää matkustamaan, riehuu täällä riitaa haastamassa.
      Meneehän se näinkin. Tehokkaampaa olisi vaan bannata IP:n ja muiden tunnisteiden avulla. Tuskin ne prepaidia ostaisivat joka viestille.

    • Poistetaan tästä versiosta yleisiä-ohjeita-osio, jotta kärsimättömätkin jaksaisi tavata:

      Suomi24-palveluissa ei saa
      Rikkoa Suomen lakia
      Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
      Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
      Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
      Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
      Esiintyä toisena käyttäjänä
      Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
      Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
      Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
      Pyytää rahaa tai lahjoitusta
      Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

      Säännöt kuvien lisäämiseen
      Sinulla täytyy olla kuvan tekijänoikeudet tai tekijänoikeuden haltijan lupa käyttää kuvaa
      Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä täytyy olla lupa kuvan julkaisemiseen

      Kun noudatte yllä olevaa, mahdollisuus viestien poistamiseen on olematon. Voi kuitenkin olla niin, että joku toinen on käyttänyt samaa päätelaitetta, joka jostain syystä on moderaattorin erityistarkkailussa. Opasta siis tuota toista osapuolta käyttäytymään.

    • KaikilleAvoin

      Turha valistaa pulijengiä. Jos kilju on se keskeinen inspiraation lähde, on taso ja toteuma vakio. Aika menee avustushakemuksia tehtaillessa. Siinä sivussa kirjoitellaan asiattomuuksia.

      • JoillekinAvoin

        Olipa asiaton kirjoitus taas kerran....en muuta sano.


      • debiilidekstereille

        Se on se pulijengin idea: Aina käy, kun on hiivaa...


      • ihmeBantu

        Hiivaongelmaisilla on primäärinen ongelma. Viiden sanan lauseet tahtoo olla ylivoimaisia oikeinkirjoituksen kannalta.


      • KatsokaaHuomatte
        ihmeBantu kirjoitti:

        Hiivaongelmaisilla on primäärinen ongelma. Viiden sanan lauseet tahtoo olla ylivoimaisia oikeinkirjoituksen kannalta.

        Tää IhmeBantu mellastaa oikeinkirjoituspoliisina ja pilkunnussijana mitä ihmeellisimmin bablagagaa Pattayan palstalla ja Moottoripyörä palstalla.
        Pattayan osiossa nimetty Maijaksi ja esiintyy Smurffin värisellä "Vuodesta2010" sekä tuhansin tekstiin sopivin piruilunimimerkein.


      • intoPiukee
        debiilidekstereille kirjoitti:

        Se on se pulijengin idea: Aina käy, kun on hiivaa...

        Ja sitä on tänä viikonloppuna riittänyt ;) :) :D


    • Huomioitsija

      Tyhmimmät eivät tajunneet että naistenlehden imelät kehut ja nuoleskelu oli takuuvarmaa ironiaa.
      Kamala poru kun yksi ikivanha lässytysketju haluttaisiin lukita. Voi kyynel mikä kauhuskenaario. Ihan kuin koti alta menisi.
      Kovin on nettifoorumi eräiden tunteisiin käyvää. Kohta siellä varmaan on koko elämänkerta esillä. Mikä selittelyn tarve!
      Kanariakeskustelusta on tullut elämää suurempaa. Joillakin se on jo selvä riippuvuus.
      Herätkää!

    • :D ;) :D ;) :)

    • debiilidekstereille

      Lensikö puliporukka taas pihalle Annasta?

      • pienipää

        Koko kööri on kärrätty putkaan selviämään. Kiljukanisterit on takavarikoitu.


    • Jospa pohtisitte, miksi ne poistot osuu aina teihin. Modekin on ihminen. Kyllästyy hänkin joskus. Silloin lähtee koko ketju, kuten tänään. Aalto-Setälän linjauksen mukaisesti Aller ei suosi rekisteröintipakkoa. Tekoälysovellusta kehitetään korvaavasti suodattamaan törkyä. Siinä on haasteensa. Ne säännöt on tehty noudatettaviksi. Niiden tarkoitus on pitää palsta luettavana. Törky ei ole toivottu sisältö.

    • lammastalja

      Turhaa ja erittäin lapsellista on annalan johtohahmo kolmikkoa nettipalstoilla kiusata ja arvostella sillä kasvottomien random niccien haukku ei varmastikaan haavaa kenenkään sieluun tee. Trollaava nimimerkki vastaan toinen nimimerkki ei sen kummempaa. Tuskin hahmot niccien takana toisiaan elävässä elämässä tuntevat tai edes tunnistavat.

      Sen sijaan Grutsissa suomalaisten keskuudessa saattaa kyseiset tyypit saada aikaan hymähtelyä, kuittailua kuin myös selän takana nauramista. Puerton katu uskottavuus saattaa olla mennytta kauraa jos sitä alunperinkään on heillä ollut. Olisi mukava olla kärpäsenä katossa katsomassa kuinka käy. Toivottavasti kaikki osapuolet osaavat olla korrekteja toisiaan kohtaan.

      • PellePellempiPellein

        Saattaa olla tosi noloa mennä Puertoon kun on netissä julkisesti tehnyt itsestään naurunalaisen ja kaikki ehkä tajuaa kuka kukin on


      • Ironiaako

        Meinaatko poju joskus krutsiin päästä. Salli min nauraa


    • onhanniin

      Mitenhän kauan pokka pitää. Ennuste on mielestäni huono. Ei se muita syyttelemällä parane.

      • Huhhahheijarommiapullo

        Ei pitänyt! Hyacinth poisti öisen avautumisensa selitellen että kaikki ko. horinat on jo aiemmin palstalla kerrottu. Viikon vitsi.
        Taisi aamulla nolo olo iskeä kun tajusi mitä yön tunteina tuli kirjoitettua. Uutta ei vanhaa.
        Hereillä olijat saivat kunnon viihdettä "vastineeksi rahoilleen".
        Viikonloput on vaarallista aikaa keskustelu foorumeilla.


    • janiinkin

      ettei toisaalta pulipuliporukan kukaan tekemisissä haluakaan olla

    • Mitäihmettäon

      Mikähän tämä eläkevaari.antingette.juttu on.Mitkä annan kertomukset.Ei kuulosta matkailukertomuksilta.Onko se joku matka-opas.Vai mistä täällä keskustellaan?Luulisi,että kohteista,hotelleista yms..eikä henkilöistä.Onko nämä joitakin kuuluisuuksia ,maailmankiertäjiä?

      • Ironiaako

        Kyse on vain mielevikaisen joukkion päänsisäistä ongelmista. Laumassa kun tunnetusti tyhmyys tiivisyy. Tämä lauma ei ole kovinkaan viisasta sakkia. Ei edes ironiassa.


      • Ironiaako

        Ymmärrän tuskasi


      • Ironiaako

        Ei sinnepäinkään. Naureskelen ironisesti tiettyjen tyyppien mielenhäiriöille


    • janiinkin

      Olet saavuttamassa aivan uuden itseironian tason.

    • bannatuille

      Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä samaa viestiä tarpeettoman moneen ryhmään. Ole kohtelias ja ystävällinen, äläkä tarkoituksella provosoi riitoja tai hauku muita keskustelijoita.

    • bannatuille

      ... ja niin katosi sekin potaskaketju -jo toinen peräkkäisinä päivinä. Voiko joku oppia jotain?

    • huomasin

      Täällä sentään laitetaan ketjut pois aikanaan. Asiallisiakin kirjoittajia on tullut. Se on hyvä.

      • samaa.mieltä

        Samaa mieltä


    • turhaatrollausta

      Vastahan tässä ketjussa on 157 viestiä. Trollaus on s24 ollut jatkuva, rakenteellinen ongelma, mutta erityisesti Kanariansaaret palsta on toiminut asennevammaisten avohoitopotilaiden terapia-alusta.

      • Kissan_Viikset

        Väärä palsta sulla. Mikset kirjoita Annaan?


      • bannatuille

        Jaa, jaa. Meinaatko itse pitää taukoa?


      • eiKöKinosta

        Ei ne nyt laajemmin kirjoittele Annassa, kun siellä joutuu käyttämään rekisteröityä nimimerkkiä, sattuneesta syystä.


    • Esillä.aina

      Nyt siellä on saavutettu mitä halusivatkin, ovat omassa paremmassa seurassaan. Mutta epäilys ja trollin pelko kalvaa. Toivottavasti keskinäinen rakkaus pysyy. Sitä kun ollaan näillä julkisilla palstoilla kuin näyteikkunassa.

      • Ironiaako

        Seura lienee fiksumpaa kuin täällä piipittäjien itkubileissä. hellanlettas et meil on vaikeeta nyyh nyyh


      • Giniä
        Ironiaako kirjoitti:

        Seura lienee fiksumpaa kuin täällä piipittäjien itkubileissä. hellanlettas et meil on vaikeeta nyyh nyyh

        Fiksumpaa olisi pitää yhteyttä muualla kuin julkisella foorumilla. Herrasväki kun tuntee toisensa. Aika urpoa seurustella kanariapalstalla kun muitakin mahdollisuuksia on. Tietysti jos haluaa tehdä itsestään pellen mitä nämä kurko, jätkä ja akka tehneet on.


      • bannatuille

        Kerro lisää "fiksuudesta". Tuleeko siten bannatuksi? Onko fiksua pysyä tuntemattomana, jotta ei fiksuus paljastu?


      • Ironiaako

        Kyllä mahtaa harmittaa kun ei uskalla edes omalla nicillä matkailupalstalle kirjottaa. traumoja kenties ta huonoja kokemuksia. niitä krutsi tarjoaa. varsinkin väärässä seurassa baarien takahuoneissa.


      • Ookeekosielt

        Yks annan aktiivi Å.. kirjotti saman sille palstal, eli fase rulaa. Tääl voi sitte rollata ja anna kans ku ahistaa.


      • sitsimies

        Ai Å? No, sittenhän somekin rulettaa :D


      • asiallinen3
        Ironiaako kirjoitti:

        Kyllä mahtaa harmittaa kun ei uskalla edes omalla nicillä matkailupalstalle kirjottaa. traumoja kenties ta huonoja kokemuksia. niitä krutsi tarjoaa. varsinkin väärässä seurassa baarien takahuoneissa.

        Ei oma nicci, rekisteröity tai ei, ole yhtään kummempi. Ei se kerro kuka ihminen on. Se on naamio. Tavallinen ihminen joka ei halua huomiota voi kirjoittaa rekisteröimättä. Ei se tee hänestä yhtään huonompaa.
        On niitä sellaisiakin jotka rekisteröivät useammankin nicin ja vielä kirjoittelevat väliin rekisteröimättöminä. On sellaisia, joille nämä palstat ovat koko elämä ja keinolla millä hyvänsä täytyy päästä pinnalle. Joittenkin täytyy käydä vielä sotkemassa toisten keskustelua.


      • Ironiaako

        Ironista kuitenki o et taas uus nicci seliselii jonkun rollauksia. Läpinäkyvää vai ironiaa


      • ihmeBantu

        Missä ketjussa te nyt keskustelette? Mihin perustamanne ketjut katosivat?


      • asiallinen3
        asiallinen3 kirjoitti:

        Ei oma nicci, rekisteröity tai ei, ole yhtään kummempi. Ei se kerro kuka ihminen on. Se on naamio. Tavallinen ihminen joka ei halua huomiota voi kirjoittaa rekisteröimättä. Ei se tee hänestä yhtään huonompaa.
        On niitä sellaisiakin jotka rekisteröivät useammankin nicin ja vielä kirjoittelevat väliin rekisteröimättöminä. On sellaisia, joille nämä palstat ovat koko elämä ja keinolla millä hyvänsä täytyy päästä pinnalle. Joittenkin täytyy käydä vielä sotkemassa toisten keskustelua.

        No, en minäkään niin idiootti ole, ettenkö ymmärtäisi, miten sellainen rekkautumaton, joka rikkoo sääntöjä, on täysi surkimus verrattuna rekisteröityä nimimerkkiä käyttävään.


      • Ironiaako

        Ironista kyllä mut nää pillittää ku akat. oisko akkalaumast kyse.tyypit kyl puhu jostai fabuist. akoilta noi seliseli loserit näyttää. Ironiaako


    • TheWonderer

      "Mrs. Hyacinth Bucket" on viehättävä hyväkäytöksinen ja lempeäluonteinen kuvankaunis lady jolla laaja-alainen kanariatietämys ja joka aktiivisesti saarilla liikkuu.

      Ironiaa vai ei?

      • Ironiaako

        Ironiaa on se että otit keissin framil. ahistaako tieto rolksuksistas


      • Typerykselle
        Ironiaako kirjoitti:

        Ironiaa on se että otit keissin framil. ahistaako tieto rolksuksistas

        Ota sivistyssanakirja käyttöön ja tavaa sieltä ironia.


      • Ironiaako

        Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet


      • Doremifaaaa
        Ironiaako kirjoitti:

        Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet

        Anna aihe.


      • bannatuille
        Ironiaako kirjoitti:

        Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet

        Huomaa, että on otettu käyttöön sivistyssanakirja ja tavaus. Puuttuu vaan luetun ymmärtäminen. Sarkasmia ja ironiaa on siinä, että joutuivat bannatuksi. Moderoinnilla oli tilannetajua ja asiayhteyden ymmärtämistä.


      • Ironiaako

        Toi oli vissii ironiaa. miks vitus aikuset fabut rollaa palstoil. se o teinie hommaa. starbat pysyköö lestissää. Vai onx nää jotenki jäkeejääneit. Sit mä tajuun semmone ei oo ironiaa


      • bannatuille

        Tuossa on pysytty sillä tasolla, jossa tekijä ei tarvitse sivistyssanakirjaa :D Otitko huikan ;)


      • Ironiaako

        Ehkäotin ehkäen. oon viäl teini mut noi fabut ku pilaa palstaa harmittaa. tää annast bannattu debiilipotukka vaa ottaa pannuu. Noiden rollaamist o kateltu tarpeex. tää ei oo ironiaa


      • Trollaatitrollaa

        Antiikki ja pappa epäilee nyt jokaista rekisteröitynyttä trolliksi. Sotavento lienee kuitenkin epäilysten ulkopuolella, mutta onko mummeli trolli? Ikinä ei voi tietää.
        Antiikki trollaa itsekin annamanna nicillään :D


      • Ironiaako

        Taasvaihtu puheeaihe. onks näit apinafabuja paljonki. iha yhtä piha tääki on ku edelliset. Treffaakx debiilit ain tääl. Toi ei ollu ironiaa


      • lslslslsllslslslsllsllls
        Trollaatitrollaa kirjoitti:

        Antiikki ja pappa epäilee nyt jokaista rekisteröitynyttä trolliksi. Sotavento lienee kuitenkin epäilysten ulkopuolella, mutta onko mummeli trolli? Ikinä ei voi tietää.
        Antiikki trollaa itsekin annamanna nicillään :D

        Sotavenekö epäilysten ulkopuolella? Koskaan ei ole ainuttakaan Tenerihvan kuvaa palstalle laittanut. Ei ole todisteita että olisi Tenerihvalla käynyt. Netistä kaikki kirjoittamansa löytyy.


      • Myötähäpeän

        Ei voi vaihtua aihe, koska silloin se pitäisi sisäistää, se aihe. Nyt on sisäistetty trollaus ja se, että viestit tulee poistetuiksi, jopa kokonaiset ketjut. Siihen ei yllä oivallus, miksi? Ketjua onkin syytä alkaa lukemaan sen ensimmäisestä viestistä. Jos se on liian pitkä, tavaus voi auttaa.


      • antaamennä
        Myötähäpeän kirjoitti:

        Ei voi vaihtua aihe, koska silloin se pitäisi sisäistää, se aihe. Nyt on sisäistetty trollaus ja se, että viestit tulee poistetuiksi, jopa kokonaiset ketjut. Siihen ei yllä oivallus, miksi? Ketjua onkin syytä alkaa lukemaan sen ensimmäisestä viestistä. Jos se on liian pitkä, tavaus voi auttaa.

        Se ihmetyttää, että jotkut käy lukemassa kaikki viestit, suorastaan asuvat palstoilla. Ja uskovat kaiken lukemansa. Silloin on tauti pahaksi päässyt.


    • thefact

      Ironiaako = antiikkipappannamanna

    • Myötähäpeän

      No vot! On huikea älyllinen taso. ;) Lienee kaikille selvä, että aina käy kun on hiivaa.

    • Sanastavapaus

      Onko nämä antti ja eläkep.oikeita henkilöitä keistä täällä puhutaan.Vai palstan sääntöjen tarkkailijoita.Matkustavatko he ollenkaan vai laittavat sääntöjä mistä saa puhua ja mistä ei.Eikö täällä ole sana vapaa keskustella saarista.On negatiivista sekä positiivista palautetta.Mitä sitä hemuleita ottamaan..ja pannaamaan ketään.

      • eiKöKinosta

        Kysymys on luku- ja kirjoitustaidosta ja ennen kaikkea luetun ymmärtämisestä. Rekisteröimättömiä nimimerkkejä ei voi bannata. Jos keskustelijat ei vapaudessaan pysy Allerin asettamien sääntöjen puitteissa, viestit poistetaan -siis ne sääntöjen vastaiset, jahka moderointi ehtii. Yksittäiset kirjoittajat ei poista mitään, eikä bannaa ketään. Sellaisia asioita asemavaltuutettu tekemään on ylläpito. Eli, jos kirjoitat sääntöjen puitteissa viestisi eivät katoa bittiavaruuteen. Tosin, jos olet kirjoittanut ketjuun, joka poistetaan kokonaisuudessaan epäasiallisen sisällön vuoksi, ei siitä niitä marginaaliryhmään kuuluvia asiallisiakaan säästetä. Ketjun poisto on kuitenkin harvinaista.


    • Esiintyminen rekisteröidyn nimimerkin turvin on suoraan vasten sääntöjä. Toivottavasti noihin puututaan. Omaa nimimerkkiäni väärenneltiin ja trollattiin runsas vuosi sitten törkeästi.

    • kylälähtee

      Onko nämä antti ja eläkep.oikeita????????????????????????????

      Noinko koulussa oikeinkirjoitusta nykyisin opetetaan?

    • kertokaaseheille

      Antigue on nimimerkki, joka on kadehdittavissa. Töitä tekemällä saa rahaa, jopa Mersun. Kiljukällipoppoo on aina perässä, kun ei oo fyffee. Menkää töihin, runkut! Rahaa saa, kun ei keskity avustuksiin. Pääosa Lohjan karavanaareistakaan ei tee niin. Olen kysellyt. Ihan on, töitä tekeviä.

    • Eerdilomarjoskadaviretä

      Joshanse tasare kanrianda..Hyvres es oneres kirotusvirettä.Tänrände tilairtu 28päirän lommo.Tuutguhun paikkaran.Lärhtörö pirdäisöre orla torla maarikuussa arlussa.sirloindu kerlid vierldä hyrviä.

    • NaftaliiniNikki

      Mahtaako olla kiljuporukasta Annalaan menijöiksi viikonloppuna? Siellä on poke ovella edelleenkin.

    • virokiro

      Kiljudidukieäri on hukalla häviny dokaillu hutut helluille.

    • lukijako

      Vähään aikaan ei ole moderointi kokonaisia ketjuja poistellut. On muutenkin rauhallisempaa.

    • bannatuille

      Onko kahden kesken työlästä kirjoitella? Riittääkö sähköpyörätuolissa akut?

    • odotetaan

      Mitä se opettaa, kun donluiskin lopettaa?

      • ihmeBantu

        Jos palstan antia katselee, miten terveeltä kuparipannutrollaus vaikuttaa?


      • intoPiukee

        Onko annosteltu lusikallakaan?


    • Palmito

      Jos Antique ja Eläkepappa ovat sama henkilö ja tämä henkilö amiskloppi, niiin taitavaaa kirjoittelua häneltä. :) Hyvin hän osaa eläytyä.

      Ei tähän nyt varmaan tarvitsisi tosissaan mitään kommentoida, mutta ihan erilaisista asioista em. nimimerkit kirjoittavat.

    • puertofani

      Amiskloppi-juttu on kotoisin kiljupöntön vierestä. Se on johtanut matkailukyvyttömyyteen ja kateuteen sen suhteen, että toiset kykenee matkailemaan.

    • buahahahahahahaaa

      Kuka onnistuisi kertomaan sähköpyörätrollillemme uskottavasti, että vaipat kannattaa vaihtaa useammin?

    • ihmeBantu

      Kiitoksia ylläpidolle palstan siivouksesta.

    • asiatulevaisuus

      Loppuko vitsit trollilta? Miten ostat anonyymin prepaid'in Teneltä?

      • lukijako

        Älä unohda Å:n Suomessa vaikuttavaa tikkua. Se on anonyymi. Onnea Allerille metsästykseen!


    • nimierkkikö

      Hei, hei, happy day. Hyvää metsästystä.

    • Epäileväinen

      Jaksaako kukaan uskoa, että tuo tyyppi saadaan vihdoin kuriin. Epäilen.

    • noCANdo4You

      Yksi ja sama onneton, nyt kun "sairaanhoitajakin" lähti, jatkaa erittäin heikolla tasolla tuotoksiaan. Toivottavasti keksiä istutetaan!

    • ihmeBantu

      Juuri nyt näyttäytyy varsin selvästi, kumpi palsta on matkailupalsta. Lukekaa ja vertailkaa. Kummassa on asiatietoa ja mistä.

      • pahapahapaha

        Ja nyt näkee sen, kuka on seonnut.


    • hukikojo

      Tilanne nyt: 6-0, 6-0...

    • ihmeBantu

      Siistiä! Kiitoksia!

      • intoPiukeeKo

        Jäljellä on siis tuo "Gran-Canarian-palsta-trolli". Eikö tekoäly auta tuossakaan siivouksessa?


    • hukikojo

      Saako tässä mitenkään nukutuksi jännitykseltään.

    • Antifamiglia

      Antiikki kirjoittaa omaan blogiinsa kaiken mahdollisen hölynpölyn. Kohta varmaan saadaan sieltä lukea Sararan vessareissutkin.

      • P..P

        Jonkun yksilön suolellinen onkin eittämättä tärkeä ja mainitsemisen arvoinen tapaus.


      • Pajarito

        Antiguen matkapäiväkirja on mukavaa luettavaa. Ei pahaa sanaa. Hän sentään kapungissa ja muuallakin saarella liikkuu, liittää kuvia tarinoihin ja kertoilee talvehtijan arkielämästä. Paljon enemmän tekemisen makua kuin norsunluutorinissa asustelevilta. Ehkä enemmän toivoisi rohkeutta tutustua paikallisiin ja osallistua heidän rientoihinsa. Puertolaisten viikonloppuihin kannattaisi suomalaisenkin osallistua. Fiestasta puhumattakaan. Tavataan karnevaaleissa. Jatka valitsemallasi tiellä Antigue.


      • Risupekka
        Pajarito kirjoitti:

        Antiguen matkapäiväkirja on mukavaa luettavaa. Ei pahaa sanaa. Hän sentään kapungissa ja muuallakin saarella liikkuu, liittää kuvia tarinoihin ja kertoilee talvehtijan arkielämästä. Paljon enemmän tekemisen makua kuin norsunluutorinissa asustelevilta. Ehkä enemmän toivoisi rohkeutta tutustua paikallisiin ja osallistua heidän rientoihinsa. Puertolaisten viikonloppuihin kannattaisi suomalaisenkin osallistua. Fiestasta puhumattakaan. Tavataan karnevaaleissa. Jatka valitsemallasi tiellä Antigue.

        Muutama sana kaupungin iltaelämästä olisi plussaa. Voi kai siellä muutakin tekemistä olla kuin television katselua tai ristikoiden ratkomista vaikka viina ja paritanssit eivät olisi oma juttu.


      • Karnevaaleja.ootellaan

        Kohta alkaa karnevaalit. Eiköhän silloin myös kinkereistä kirjoita. Ainakin viimeksi pari vuotta sitten niin teki.


    • Ihqua

      Mummon pelargonia on annan ikkunalla. Kaunis kuin kukkanen hän lienee mutta onko piikki pistävä kuin ruusulla?

      • P..P

        Pistävältä vaikuttaa mikäli voimme jotain päätellä naapurissa esiintyvästä kiukuttelusta .


      • Hannatädinkeksikö
        P..P kirjoitti:

        Pistävältä vaikuttaa mikäli voimme jotain päätellä naapurissa esiintyvästä kiukuttelusta .

        Onko mummo pieni ja pyöreä kun aina ruuasta ja ravintoloissa käymisestä kirjoittaa?

        A kirjoittaa kivasti missä liikennöi ja tykkään kuvistaan.


      • tiukkapipoinenkin
        Hannatädinkeksikö kirjoitti:

        Onko mummo pieni ja pyöreä kun aina ruuasta ja ravintoloissa käymisestä kirjoittaa?

        A kirjoittaa kivasti missä liikennöi ja tykkään kuvistaan.

        On pieni, pyöreä ja nuttura tiukalla.


      • Kinastelua
        P..P kirjoitti:

        Pistävältä vaikuttaa mikäli voimme jotain päätellä naapurissa esiintyvästä kiukuttelusta .

        Onneksi mummulla on nyt oma posse Mc Kukkahattutädit joka puolustaa jos tuhmat sedät ja hiekkalaatikon pojat kiusaa.


    • bannatuille

      Miten teidän käy, jos menetätte Annan palstan draaman? Onko elämällänne enää sisältöä?

      • K.Yllästynyt

        Naistenlehden palstan draama on huonoa komediaa joka aiheuttaa myötähäpeää.
        Vanhat ihmiset kiukuttelevat palstalla kuin teinit.
        Kävisivät kiistansa suljettujen ovien takana eikä julkisesti. Samassa kohteessa parasta aikaa lienevät.
        Palsta tarkoitettu Kanarian saarista keskustelemiseen. Ei välien selvittelyyn eikä yksipuoliseen bloggaamiseen.
        Nykytilassa palsta on kuollut. Toivottavasti kuopataan ja aloitetaan uudelta pohjalta uusin tuulin.
        Nykyiset netti riippuvaiset nimimerkit voisivat perustaa omat blogit ja jättää palstan vapaalle keskustelulle.


      • kirotusvire
        K.Yllästynyt kirjoitti:

        Naistenlehden palstan draama on huonoa komediaa joka aiheuttaa myötähäpeää.
        Vanhat ihmiset kiukuttelevat palstalla kuin teinit.
        Kävisivät kiistansa suljettujen ovien takana eikä julkisesti. Samassa kohteessa parasta aikaa lienevät.
        Palsta tarkoitettu Kanarian saarista keskustelemiseen. Ei välien selvittelyyn eikä yksipuoliseen bloggaamiseen.
        Nykytilassa palsta on kuollut. Toivottavasti kuopataan ja aloitetaan uudelta pohjalta uusin tuulin.
        Nykyiset netti riippuvaiset nimimerkit voisivat perustaa omat blogit ja jättää palstan vapaalle keskustelulle.

        Opiskele yhdyssanat! Oikeinkirjoitus kuuluu netikettiin. Onko tämä oikein?


      • H.yvävitsi
        K.Yllästynyt kirjoitti:

        Naistenlehden palstan draama on huonoa komediaa joka aiheuttaa myötähäpeää.
        Vanhat ihmiset kiukuttelevat palstalla kuin teinit.
        Kävisivät kiistansa suljettujen ovien takana eikä julkisesti. Samassa kohteessa parasta aikaa lienevät.
        Palsta tarkoitettu Kanarian saarista keskustelemiseen. Ei välien selvittelyyn eikä yksipuoliseen bloggaamiseen.
        Nykytilassa palsta on kuollut. Toivottavasti kuopataan ja aloitetaan uudelta pohjalta uusin tuulin.
        Nykyiset netti riippuvaiset nimimerkit voisivat perustaa omat blogit ja jättää palstan vapaalle keskustelulle.

        Ja tämäkö roskalehtiyhtiön palsta on tasoltaan parempi?


      • aikuisetnaiset
        K.Yllästynyt kirjoitti:

        Naistenlehden palstan draama on huonoa komediaa joka aiheuttaa myötähäpeää.
        Vanhat ihmiset kiukuttelevat palstalla kuin teinit.
        Kävisivät kiistansa suljettujen ovien takana eikä julkisesti. Samassa kohteessa parasta aikaa lienevät.
        Palsta tarkoitettu Kanarian saarista keskustelemiseen. Ei välien selvittelyyn eikä yksipuoliseen bloggaamiseen.
        Nykytilassa palsta on kuollut. Toivottavasti kuopataan ja aloitetaan uudelta pohjalta uusin tuulin.
        Nykyiset netti riippuvaiset nimimerkit voisivat perustaa omat blogit ja jättää palstan vapaalle keskustelulle.

        A näyttää kommentoivat S:n ketjuun mutta ei saa vastakaikua S:ltä. Voi, voi mitä draamaa.
        Tuo A on kyllä naismainen mies, jos nyt edes on mies.


      • eiKöKinosta
        aikuisetnaiset kirjoitti:

        A näyttää kommentoivat S:n ketjuun mutta ei saa vastakaikua S:ltä. Voi, voi mitä draamaa.
        Tuo A on kyllä naismainen mies, jos nyt edes on mies.

        Ihan tosi?! Noinko luit? Siltäkö näytti? On kyllä hurjaa...


      • osuijaupposi
        eiKöKinosta kirjoitti:

        Ihan tosi?! Noinko luit? Siltäkö näytti? On kyllä hurjaa...

        Kyllä sä olet naismainen, A :D


      • kirotusvire

        Noin pitkä lause lähes virheittä! :D


    • buahahahahahahaaaa

      Nyt on yhdessä ketjussa ollut hetkellisesti jopa matkailuun liittyvää keskustelua!!!

    • yhdyssanako

      Älä provosoi! Seuraava kokoelma vastaa muuten sen kolmen lauseen kouluainetta.

    • P..P

      Näyttäisi tilanne olevan naapurissa lähestulkoon normaali. Kukin kirjoittelee latteuksia omilla palstoillaan mutta dialogi puuttuu lähes tyystin. Arvelisin tilanteen normalisoituvan kevään mittaan siltäkin osin.

      • epätietoinenko

        No tuossahan tuota dialogia oli yllin kyllin. On se hyvä, että täällä ei kukaan latteuksia kirjoittele ja että naapuripalsta antaa elämäntehtävän niille, joilta se muuten puuttuisi.
        Arvelisin tilanteen pysyvän siltäkin osin palstan normitasona myös kevään mittaan.


    • turhaatrollausta

      Trolli on huomannut, että "tämä palsta on vain Granin asioille" trollaus ärsyttää satunnaisia kirjoittajia. Niinpä hän on innostunut keskittymään siihen. Toivottavasti ylläpito puuttuu asiaan.

    • Visitante

      Tälle palstalle on ominaista, että täällä massapostailevat he, jotka eivät ENÄÄ matkustele minnekään. Ainakin mielenterveysongelmat paistaa läpi kirjoittelusta. Suomalaisille uudempien ja harvinaisempien matkakohteiden palstoille ei näitä katkeria "entisiä nuoria" ole eksynyt. Katkeruus kohdistuu, niihin jotka matkustelevat ja matkojaan suunnittelevat. Jopa niinkin kuten tässä tuoreessa tapauksessa: Jos joku edes avaa keskustelun kohteesta, missä ei silloin itse silloin kauan sitten tullut käytyä, niin sehän on kuin punainen vaate. Tulilinjalla on erityisesti oman ikäluokan eläkeläiset .

    • Satunnaisia, uusia kirjoittajia "tämä palsta on vain Granin asioille" trollaus ärsyttää. Siitä riemastuneena trolli keskittyy nyt siihen, jotta matkailukeskustelua ei olisi, eikä tulisi. Ilmiantakaa trollin edesottamukset ylläpidolle ja jättäkää viestinsä muuten täysin huomiotta.

    • kirotusvire

      epäkiitollisesa po. epäkiitollisessa

    • disponibiliteetti

      Trolli jatkaa sinnikkäästi. Hänen on pakko, kyseessä pakkotoiminta. Ylläpito poistaa tarmokkaasti. Voimme auttaa modea, vain tekemällä ilmiantoja.

      • tämäolikiva

        Kiitos kannustuksesta. Osoittamanne kiinnostus antaa voimia jatkaa tätä trollausharrastusta. Tarkoituksena on jatkossa lisätä oikealle palstalle ohjaamis-trollia, toki unohtamatta huomauttelua Kanarian saarten lukumäärästä.


    • kohtiAutuutta

      Vain Granin juttuja trollaus jää poistamatta.

    • intoPiukeeko

      TROLLAUS jatkuu: "Puerto Cruzin jutut kuuluvat yleisinä Espanjan asioina tuonne Yleistä Espanjasta sivuille"

    • disponibiliteetti

      Poistojen määrä kertoo trollauksen asteen.

    • turhaatrollausta

      Trollaus jatkuu siinä määrin, että ketjuissa on poistettuja jo enemmän, kuin poistamattomia viestejä.

      • HulluusOnTaitolaji

        Sairas tyyppi. Kuinka kauan ylläpito aikoo tätä sallia. Aiheuttaa heillekin turhaa työtä!


      • intoPiukeeko

        Kummallisinta on, että trollia siedetään.


      • hukikojo
        intoPiukeeko kirjoitti:

        Kummallisinta on, että trollia siedetään.

        Kysymys ei taida olla sietämisestä, vaan ongelma on rakenteellinen. On tehty linjaus, ettei kirjoittajilta vaadita rekisteröintiä, jolloin asiattomuuksia voi vain poistaa yksitellen, ei ehkäistä ennalta, koska trollaukset tehdään pääsääntöisesti nimimerkkiä vaihtaen.


      • zikaaEäilen
        hukikojo kirjoitti:

        Kysymys ei taida olla sietämisestä, vaan ongelma on rakenteellinen. On tehty linjaus, ettei kirjoittajilta vaadita rekisteröintiä, jolloin asiattomuuksia voi vain poistaa yksitellen, ei ehkäistä ennalta, koska trollaukset tehdään pääsääntöisesti nimimerkkiä vaihtaen.

        Näin varmaankin. Ollaan hereillä ja pyydetään poistamaan näitä jankutuksia. Eiköhän se rauha siitä palaudu. Hyvä tehdä muidenkin trollien kanssa samoin, tai jos tämä sama tyyppi palaajuurilleen kaalikääryleiden pariin niin annetaan palaa!!!


    • buahahahahahahaaaa

      Aloitin ketjun yli kaksi vuotta sitten. Olisin toivonut, että jotain olennaisesti muuttuu, mutta trollauksen suhteen on muuttunut hyvin vähän, jos mitään.

    • turhaatrollausta

      Toisissa ketjuissa alle 20% viesteistä jää poistamatta. Ne ovat siis sääntöjen mukaisia, tai jäävät moderoinnilta huomaamatta. Surullinen tilanne, että asiattomuuksia on valtaosa. Tarttisko tehrä jotain?

      • MattiOnAinoaMainos

        Jospa ryhdytään kirjoittamaan asiallisia juttuja. Ikävä kyllä trollit ovat karkoittaneet täältä niin paljon kiinnostusta pois. Ihme että joku vielä viitsii mainostaa näillä tyhjillä sivuilla.


    • Varmuuden vuoksi selvennettäköön teoreettiselle, satunnaiselle, kirjoittajalle, että eläkepappa on rekisteröity nimimerkki, joka näkyy kirjoittajan nimimerkkitunnuksen sinisessä värissä. Siten nicit, kuten eläkepappa-tässä, yms. ovat aina trollauksia ja suoraan sääntöjen vastaisia, koska toisena ei saa esiintyä; kts. säännöt. Eläkepappoja on maailmassa luonnollisesti monia, mutta vain minä olen täällä oikeutettu käyttämään rekisteröimääni nimimerkkiä rekisteröidyn tunnuksen nimissä ja se näkyy siis käyttämäni tunnuksen sinisenä värinä.
      Trollauksissa trolli pyrkii väittämään, että eläkepappa olisi esim. noiden ”tämä on vain Granin jutuille” trollausten takana. Se on puhdas valhe. Ne ovat palstan perustrollin tuotantoa.
      Eläkepappa kannattaa pakkorekisteröintiä, eli anonymiteetin poistoa, sekä niin tiukkaa rekisteröintikäytäntöä, että ylläpito voisi täsmällisesti identifioida kunkin kirjoittajan. Tuo voitaisiin toteuttaa esim. vaatimalla rekisteröinti pankkitunnuksin. Näin asiaton käyttö saataisiin eliminoitua, koska epäasialliseen sisältöön syyllistynyt nimimerkki olisi ylläpidon helppo poistaa. Palstasta tulisi taas matkailuun keskittynyt kirjoituspalsta ja mainostajatkin palaisivat.
      Pauli Aalto-Setälä on vaan ollut eri mieltä. :D Toivon kuitenkin, että lopulta järki voittaa, täälläkin.

      • eihyvääpäivääenää

        Olipas outo mielipide. Että keskustelu pitäisi tappaa kuten teitte Annan palstalla?
        Eihän siinä ole mitään järkeä.


    • Varmuuden vuoksi selvennettäköön teoreettiselle, satunnaiselle, kirjoittajalle, että eläkepappa on rekisteröity nimimerkki, joka näkyy kirjoittajan nimimerkkitunnuksen sinisessä värissä. Siten nicit, kuten eläkepappa-tässä, yms. ovat aina trollauksia ja suoraan sääntöjen vastaisia, koska toisena ei saa esiintyä; kts. säännöt. Eläkepappoja on maailmassa luonnollisesti monia, mutta vain minä olen täällä oikeutettu käyttämään rekisteröimääni nimimerkkiä rekisteröidyn tunnuksen nimissä ja se näkyy siis käyttämäni tunnuksen sinisenä värinä.
      Trollauksissa trolli pyrkii väittämään, että eläkepappa olisi esim. noiden ”tämä on vain Granin jutuille” trollausten takana. Se on puhdas valhe. Ne ovat palstan perustrollin tuotantoa.

    • Rekisteröityneeseen nimimerkkiini kohdistuva parjauskampanja on ollut jo pitkään toiminnassa.

    • bannatuille

      Onko trollaukeskustelu bannattu?

      • kirotusvire

        Pitäisikö olla trollauskeskustelu?


    • Kiinnostavaa! Tekoälypoistoissa on näköjään oppimista. 4.3.2018 11:04 kirjoittamani viesti poistui ja palasi. Poistokriteerit ja haarukointi on optimoitavana. Automaattipoisto on vastaisuudessa varmasti hyvä juttu, mutta kaikki kehitys vaatii aikaa.

      • pysypoissa

        <<Kiinnostavaa! Tekoälypoistoissa on näköjään oppimista. 4.3.2018 11:04 kirjoittamani viesti poistui ja palasi. Poistokriteerit ja haarukointi on optimoitavana. Automaattipoisto on vastaisuudessa varmasti hyvä juttu, mutta kaikki kehitys vaatii aikaa.<<

        No jo oli kiinnostavaa. Pysyisit säkin keskusteluntappaja siellä naistenhuoneessa vai onko siellä olo käynyt yksinäiseksi kun toisen hamekankaan kanssa saitte sinne rekkautumispakon?

        Teitä ei ketään kaipaa mihinkään.


    • Annan palstan rekisteröitymispakon aiheuttivat örvellyksellään ne, jotka eivät säännöistä piitanneet, esiintyivät anonyymeinä ja käyttivät dynaamista, muuttuvaa ip-osoitetta, jota ei voinut bannata. Varoitusten jälkeen moderointi kyllästyi työtaakkaansa ja moderointipakko astui voimaan. Samalla palsta siistiytyi ja rauhoittui todelliseksi matkailukeskustelupalstaksi.

      • etvainosaa

        Mitä vikaa anonyymiydessä on jos palstan säännöt sen sallivat? Outoja mielipiteitä eläkeläiseltä joka ei ole ilmeisesti oppinut aikoinaan anonyymin keskustelun taitoja.


    • buahahahahahahaaaa

      Ehdoton pääosa tälle palstalle tulevista viesteistä päätyy poistoon. Tilanne ei ole terve. Vaikka avohoitopuolella kaivataankin terapia-alustoja, ei käyttötarkoitus saisi kääntyä vastakohdakseen. On syytä toivoa, että tekoälypoistot tuovat avun tilanteeseen. Toivon otantaa jatkossa täsmäohjukseksi. Silloin viesti päätyisi parhaimmillaan poistoon, jo ennen palstalle päätymistään. Sääntösihti olisi tarkka.

      • Mälli-Eki

        Kuka kaipaa sun viisasteluja täällä, aina teoreia valmiina. Kuralla olevaa palstaa ei pelasta enää mikään. Ei tätä eikä Annaa.


      • kirotusvire

        Mikä se on tuo "teoreia"


      • aikakorjaapois

        Tuollaiset eläkeläiset tappaa kaikki palstat mille sekaantuvat. Alkavat leikkimään palstapoliiseja. Rasittavaa ikäluokkaa kun ovat aikoinaan tuollaisen tyylin oppineet.
        No onneksi ne pian kokevat luonnollisen poistuman niin keskustelu saa taas kukkia vapaammin.


    • turhaatrollausta

      Jotkut käyttäjät eivät taida ymmärtää, mitä keskustelu on. Syntyy siis tarve määritellä, mitä kuulutetaan.
      Keskustelua ei ole toisen keskustelijan täyslaidallinen haukkuminen ja esim. toisen keskustelijan valjastaminen valheellisesti trollausten tekijäksi.
      Keskustelu on mielipiteiden vaihtoa ja omien näkökantojen esiintuomista perusteluineen. Argumentointi määrää pitkälti sen, miten rakentavaa ilmaisu ylipäänsä on. Jos jokainen ottaisi säännöt ja netiketin huomioon, keskustelut palstalla olisivat paljon antoisampia. Nyt ja vuosia on käyty taistoa tuulimyllyjä vastaan. Ne, jotka eivät hallitse edes perusteita hyvästä käytöksestä, eivät katso tarpeelliseksi noudattaa myöskään sitä, mitä palstankäyttösopimuksessaan ovat luvanneet.

      • sanaeioleenäävapaa

        >>Jotkut käyttäjät eivät taida ymmärtää, mitä keskustelu on. Syntyy siis tarve määritellä, mitä kuulutetaan.<<

        Sun ei tarvitse määritellä toisille yhtään mitään. Anonyymillä palstalla on perinteisesti ollut sana ja tyyli vapaa. Vasta kun te eläkeläiset saavuitte keskusteluihin alkoi juuri tuollainen nillitys ja valitus kun kaikki ei mennytkään niin kuin te olitte oppineet. Me nuoremmat ollaan oltu näillä palstoilla teitä ennen ja homma on toiminut paremmin ilman tuollaisia tiukkapipoja.


    • Aluksi: Rikon tässä vastaamalla suositusta, joka kehottaa olemaan ruokkimatta trollia. Suositus on jättää trolli huomiotta. Poikkean tästä analysoimalla trollin vastausta. En tee tätä vastatakseni trollille, vaan siksi, että analyysille on tarvetta yleisemmin palstakäyttäytymisessä.

      Nimimerkki ”sanaeioleenäävapaa” kertoo mahdollisesti jo vajavaisesta ymmärryksestä. Sanankäytön vapaudella on aina ollut rajat. Niitä asettaa laki, mutta palstaa lähemmin Allerin asettamat säännöt, so. Suomi24:n käyttöehdot ja Suomi24:n säännöt. On valitettavaa, ettei käyttäjä, joka käyttää palvelua, lue niitä ehtoja, joita käyttö edellyttää -tai sitten ongelma on luetun ymmärtämisessä.

      Yleisesti on totta, että minun ei tarvitse määritellä ”toisille” yhtään mitään. Näin siksi, että hypoteesi on yleisemmin jo todistettu paradigmaksi. Niille, jotka todistelua eivät ymmärrä, on kumminkin aiheita kansantajuisemmin avata, kuten on laita sääntöjen muistuttamisenkin kanssa, kaikilla ei muisti pelaa. ”Sanalle ja tyylille” asetetaan säännöissä reunaehdot.

      En ole varma, mitä tarkoitetaan ilmaisulla ”te eläkeläiset”. Eläkepappa on nyttemmin ollut jo jokusen vuoden eläkkeellä, mutta koska tuossa on monikko, mihin heikosti valittu nimimerkki viittaa?
      Nillitys tarkoittaa: valittamista, inisemistä, kitisemistä, marisemista, joten sen yhteydessä käytetty ”valittaminen” on tautologiaa.

      ” Me nuoremmat ollaan oltu” asemoi tekijät ongelmansa suohon. Milloin asemoidutaan yläpään ongelmien perusteella vuodesta 1994 lähtien vapautetuksi eläkeläiseksi, milloin ”me nuoremmiksi”. ”Me” ilmaisua käytti itsestään mm. tsaari, koska monikko antoi syyn teititellä puolijumalaa. Se, että trolli käyttää monikkoa itsestään…
      Ehkä muistelo ajoista, jolloin ”homma on toiminut paremmin” viittaa aikaan, jolloin kirjoittajia oli useampia. Sittemmin kisa on alkanut siitä, ehtiikö ylläpito poistaa viestin, ennen kuin trolli kerkeää vastata itse itselleen.
      Ilmaisu ”tiukkapipoja” kertoo, ettei olla kuitenkaan ihan nuori. Pipokulttuuri on segmentoitunutta nuorisokulttuuria -jopa siinä määrin, ettei pipon käytöstä luovuta sisätiloissakaan. Seniorikulttuurissa pipon käyttöfunktio liittyy aivojen suojeluun erilaisissa sääolosuhteissa. Jos niitä ei ole suojeltu, on turha sitten selittää, miksi se olisi ollut tarpeen.

    • sanaeioleenäävapaa

      >>Aluksi: Rikon tässä vastaamalla suositusta, joka kehottaa olemaan ruokkimatta trollia.<<

      Samoin koska sä olet trolli.

      >>Nimimerkki ”sanaeioleenäävapaa” kertoo mahdollisesti jo vajavaisesta ymmärryksestä<<

      Taas tätä palstapoliisiasennetta jota ei ollut ennen sunlaisia vanhuksia. Et näytä ymmärtävän mitään vapaasta, anonyymistä keskustelusta jossa kieli voi olla kovaakin mutta se ymmärretään koska kaikki ovat anonyymejä. Vasta sunlaiset itsekeskeiset ja tärkeät tyypit eivät sitä ymmärtäneet.

      >>En ole varma, mitä tarkoitetaan ilmaisulla ”te eläkeläiset”. Eläkepappa on nyttemmin ollut jo jokusen vuoden eläkkeellä, mutta koska tuossa on monikko, mihin heikosti valittu nimimerkki viittaa?<<

      Sä olet elävä esimerkki siitä, mitä tarkoitan. Ja hyvä sellainen koska olet niin yksiulotteisen hölmö.

      <<” Me nuoremmat ollaan oltu” asemoi tekijät ongelmansa suohon<<

      Se asemoi mut tässä tilanteessa sua ja yleensä teitä eläkeläisiä kokeneemmaksi anonyymisättäilijäksi. Muuta se ei tarkoita ei sun tarvitse siitä yrittää kaivaa omia mielikuvitusfantasioitasi.

      Muuten toi jaarittelusi oli taas aika turhaa, ylimielistä ja alentuvaa. Elät omassa kuplassasi. Sunlaiset on vaikkapa taloyhtiöissä juuri niitä "pihapoliiseja" jotka kyttää toisten tekemisiä ja joita ihmiset yleensä välttelevät vaikka eivät sitä suoraan sano.

    • Noh, ehkä tässä tapauksessa on parempi todeta: I rest my case -_- =)

      • hankitekemistä

        Parempi niin koska et ymmärrä asiasta mitään paitsi omalta kannaltasi, mikä ei todellakaan ole yllättävää. Lopeta palstapoliisina leikkiminen vai eikö eläkkeellä ole muuta tekemistä? Jos niin, niin huonosti menee.


    • noCANdo4You

      Kyllä tätä on syytä vielä hämmentää. Aihe on s24 palstoilla ehkä se keskeisin.

      • 448844

        "Aihe on s24 palstoilla ehkä se keskeisin."

        Aivan, eikä se keskustelutyyli. S24llä on ollut alusta asti maine hiekkalaatikkona jossa voi heittää rankkaa juttua ja saa myös kuraa silmille. Siinä ei ollut mitää outoa ennen näitä nillittäviä, itsetärkeitä vanhuksia, jotka alkoivat leikkimään palstan modeja vaikka tuntemus alustan historiasta oli täysi nolla.

        Kaikki jotka haluavat S24sen muuttuvan eläkevaarin fantasioimaksi Annan kanariaosion kaltaiseksi kahden tai kolmen ihmisen keskinäiseksi hurskastelukerhoksi, terve menoa katsomaan menoa siellä.

        Itse pidän vapaasta ja rankemmasta menosta jossa annetaan mutta myös otetaan hittiä.


      • sanaeioleenäävapaa
        448844 kirjoitti:

        "Aihe on s24 palstoilla ehkä se keskeisin."

        Aivan, eikä se keskustelutyyli. S24llä on ollut alusta asti maine hiekkalaatikkona jossa voi heittää rankkaa juttua ja saa myös kuraa silmille. Siinä ei ollut mitää outoa ennen näitä nillittäviä, itsetärkeitä vanhuksia, jotka alkoivat leikkimään palstan modeja vaikka tuntemus alustan historiasta oli täysi nolla.

        Kaikki jotka haluavat S24sen muuttuvan eläkevaarin fantasioimaksi Annan kanariaosion kaltaiseksi kahden tai kolmen ihmisen keskinäiseksi hurskastelukerhoksi, terve menoa katsomaan menoa siellä.

        Itse pidän vapaasta ja rankemmasta menosta jossa annetaan mutta myös otetaan hittiä.

        Samaa mieltä. Annetaan kuraa ja saadaan kuraa. Puhdistaa kummasti ilmaa eikä tarvitse teeskennellä jotain v*tun tärkeilevää shittiä. Se näissä tärkeilijöissä ärsyttää kun ne on koko ajan pätemässä milloin mistäkin ja nillittämässä jos joku ei mene heidän mielestään oikein.

        Tosin jos tällainen keskustelupalsta on ainoa paikka, missä eläkeläisen tapaiset ihmiset saavat päteä niin aika huonosti on asiat.


    • noCANdo4You

      Anonyymi tarkoittaa nimetöntä, nimeään ilmoittamatonta, nimeltä tuntematonta. Tavallaan nimimerkin käyttö on eräänlaista anonymiteettiä, mutta se, ettei pitäydytä samassa nimimerkissä tarkoittaa, ettei ole mitään kuvitteellistakaan käsiteavaruuden pistettä jäsentää kirjoituksen tekijää, tai hänen motiivejaan. Silloin kyseessä on yleensä pelkkä opponointi, joka tarkoittaa, ettei opponoijalla ole oikein käsitystä itsestäänkään vaan lähinnä siitä, mitä hän opponoi ja miksi. Jos kyseessä on puhtaasti opponenttiin kohdistuva opponointi, jää asia usein sivuseikaksi.
      Keskeiseksi kysymyksessä julkisessa keskustelussa on nostettu, pitäisikö anonyymi nettikirjoittaminen lopettaa? Lisääkö vai vähentääkö tunteiden purkaminen ja mielipiteiden kirjon salliminen yhteiskunnassa väkivallan uhkaa? Synnyttääkö verkko vihamielisen ihmisen, jota on kontrolloitava tarkemmin? Onko juuri anonyymiys se tekijä, joka on yhteydessä vihan kasvuun vai onko vihalla kasvualusta muissa epäoikeudenmukaisuuden kokemuksissa tai yhteiskunnallisissa ongelmissa?
      Esimerkiksi terroritekoa ja sen luomaa pelon ilmapiiriä, hyödynnetään usein siten, että se johtaa valvonnan ja rajoitusten nopeaan lisäämiseen. Jatkuva valvontamekanismien laajentaminen turvallisuuteen vetoamalla on jo kaventanut kansalaisoikeuksia melkoisesti 2000-luvulla. Vaakalaudalla ovat erityisesti sananvapaus ja yksityisyys.
      Ainakin joku tutkimus myös osoitti, että anonyymiyttä suosivilla oli nimellään esiintyviä vähemmän ihmissuhteita netin ulkopuolella.
       Anonyymiyttä suosivilla oli myös huonompi itsetunto. Lisäksi anonyymiyttä suosivilta löytyi yksi narsismiin liittyvä piirre: he kokivat olevansa harvinaisen tärkeitä ihmisiä.
      Ne, jotka netin anonyymiyden taitavat, osaavat myös käyttää sitä hyväksi.
      Esimerkiksi pedofiilit tietävät miten anonyymiys toimii, ja he pystyvät innostamaan tyttöjä sitoutumaan valeidentiteettiin.
      Aiemmin ajateltiin, että anonyymiys aiheuttaa ilman muuta negatiivista käyttäytymistä, mutta se ei pidä paikkaansa. Jos YouTubessa negatiiviset kommentit ovat enemmistönä, se ei välttämättä tarkoita, että se olisi totuus. Negatiiviset ovat todennäköisesti vain olleet motivoituneempia kommentoimaan.
      Yksi kiinnostava ilmiö negatiivisuuteen kuitenkin liittyy:
      Tekijä saattoi sanoa, että anonyymi tila mahdollisti negatiivisen teon, joka kuitenkin kääntyi hänen itsensä kannalta sosiaalisesti positiiviseksi. Eli negatiivinen teko auttoi tekijää, vaikka se tuotti pahaa jollekin toiselle. Ei kovinkaan moraalista.
      Keskeistä olisi pystyä objektiivisesti selvittämään, mitä anonymiteetin sallimisella nettifoorumeissa saavutetaan.

      • Yksinkertaistetaan

        Kannattaako tänne noin viisaita kirjoittaa. Menevät voimavarat ihan hukkaan. kirjooitetaan yksinkertaisesti kanariansaarten ja Espanjan asioista ja matkailusta kyseisiin paikkoihin.


      • papan_moraali

        Se varmaan vastaisi, jos kokisi, että siitä on jotain hyötyä. Moraalittomalle ei kannata vastailla, moraalista...


      • papan_moraali

        On sillä moraali, semmoinen oraali, on kepuli, tai ainakin puli.


    • intoPiukeeko

      Automaattipoisto on todella hauska! Poistetuissa viesteissä on eroja. Osassa on maininta, että ylläpito on poistanut viestin. Silloin kyseessä lienee henkilö, ei automaattipoisto, so. ohjelma.
      Nyt on tullut puhdasta jälkeä ketjuissa.

      • jummahuiti

        Automaattipoisto on myös pontevoitunut. Sääntöjenvastaisia viestejä poistetaan yölläkin. Puhdasta tulee, mutta siinä rapatessa aina vähän roiskuukin. Viestejä menee ja palaa.


      • intoPiukeeko

        Ohhoh! Joku on niin sekaisin, että käyttää nimimerkkiäni tuossa edellä.Trolli kuvittelee ilmeisesti, että sillä varjolla edes yksi viesteistään jäisi poistamatta :D


      • missäMode

        Alkaa tämä ihailemieni nimimerrkien mollaus ja niiden nimissä esiintyminen. Kopioijana en muuta osaakaan.


    • OnVainMainosta

      Onpa pilkä vitja reilu vuosi! Ilmeisesti aihe on mielenkiintoinen, siis trollaus. Mitäs kirjoitatte, jos palaan palstan perusaiheeseen, matkailuun? Tapasin nimittäin viime talvena Inglesissä pariskunnan, joka vaikutti saaneen kaiken informaation näiltä palstoilta. He ihmettelivät sitä, että eivät olleet nähneet humalaisia suomalaisia, eivät toisiinsa kietoutuneita homoja, ja sää oli loistava. He olivat paikkakunnalla ekaa kertaa. Kun arvelin, että lomakohdetta valitessaan ei välttämättä parhaita neuvoja saa suomi24:ltä, niin he vastasivat odottaneensa kuitenkin hieman rämäkämpää menoa, koska täytyyhän palstalla reippaanlaisesti kirjoittavien olla kokeneita Inglesin kävijöitä. Erääseen paljon mainostettuun ravintolaan he sanoivat menevänsä ehdottomasti. En tiedä sitä kävivätkö siellä. Tämä Kanariapalsta on hyvä, juttuja lukiessaan huomaa olevansa normaali.

      • Mömmölä

        Ehkä he kävivät Mummolassa luulen niin. Siellä on ihan keskinkertainen ruoka...ranskalaisia ja lihapiirakkaa muistaakseni. Kallis paikka ehkä vähän on mutta suomalainen kuitenkin.


    • kirotusvire

      "Onpa pilkä vitja reilu vuosi!"

      Niin???!

    • Off-Topic

      Näkyy joidenkin ihmisten koko elämä pyörivän trollauksen ympärillä. Tässä näyttää olevan hyvin pitkiäkin kirjoituksia samasta aiheesta. Jopa kirjoitusvirheiden löytäminen saa aikaan tarpeen kommentoida palstan aiheeseen liittymätöntä asiaa. Kokeilkaa joskus kirjoittaa samalla tarmolla palstan aiheesta Kanariansaarista.

    • epätietoinenko

      Yleensä on hyvä lukea sen viestiketjun otsikko, mihin on tarkoitus kirjoittaa. Yksi poistojen syy on, että viesti ei liity aiheeseen. Mikä ketjun loppupään viesteistä ei ainakaan liity aiheeseen? Useampia sellaisia on.

      • epätietoinenko

        Tämän ketjun nimi on "Kanarian palstan trollauksesta". Lukemalla otsikko ja säännöt löytyy oikeita asioita. Laitapa nyt linkki johonkin viestiketjuun, jossa ole meitä ilahduttanut asiantuntevilla jutuillasi Kanarian matkailusta, mutta muuten pikku vinkki, tällä palstalla voit elähdyttää meitä matkailutiedoillasi useissa muissa ketjuissa, joissa ne "liittyvät aiheeseen". Voit jopa avata ihan uuden keskustelun, eli ketjun -ihan tosi. Tämän ketjun aihe on kuitenkin "Kanarian palstan trollauksesta". Keskittymällä voit oivaltaa, mitä se tarkoittaa.
        Aina kannattaa aloittaa säännöistä. Linkki niihin löytyy alabannerista. Opi ja kehity!


      • kirotusvire
        epätietoinenko kirjoitti:

        Tämän ketjun nimi on "Kanarian palstan trollauksesta". Lukemalla otsikko ja säännöt löytyy oikeita asioita. Laitapa nyt linkki johonkin viestiketjuun, jossa ole meitä ilahduttanut asiantuntevilla jutuillasi Kanarian matkailusta, mutta muuten pikku vinkki, tällä palstalla voit elähdyttää meitä matkailutiedoillasi useissa muissa ketjuissa, joissa ne "liittyvät aiheeseen". Voit jopa avata ihan uuden keskustelun, eli ketjun -ihan tosi. Tämän ketjun aihe on kuitenkin "Kanarian palstan trollauksesta". Keskittymällä voit oivaltaa, mitä se tarkoittaa.
        Aina kannattaa aloittaa säännöistä. Linkki niihin löytyy alabannerista. Opi ja kehity!

        Tuossa "ole meitä " po. olet meitä.


    • missäMode

      Odotellaan nyt moderointia viikonlopunvietosta palaavaksi. Se vähäkin, mikä on taas yhteen ketjuun tullut, ei taaskaan liity ketjun aiheeseen. Ne säännöt, ne säännöt...

    • missäMode

      Ja kas, mode todella tuli! Oikein hyvin näkyy, miten turhauttavaa täytyy olla yhden häirikön posteja poistella niin, että lähes kaikki ketjun viestit päätyy poistoon -mutta kiitos siitä!

      • epätietoinenko

        Ei mitään uutta auringon alla. Tehokas moderointi on saanut trollin rauhottumaan päiväsaikaan Hän onkin aiemmin kertonut, että otollinen jakso toimilleen, so. palstan saastutus, alkaa klo 17. Ilta ja yö lienee taas sitä samaa.


    • turhaatrollausta

      Ensin saastui alunperinkin ilmeisimmin trollaukseen perustettu ”Keskustelu vai Blogi?” ketju. Kun sitten sitä siivottiin tehokkaasti, saastui nostettu, muinainen ”La Palma” ketju. Hyvin on kumminkin ylipäänsä moderointi putsannut. Kun automaattipoisto jatkossa entisestään tehostuu, se voi hyvinkin eliminoida koko turhan trollauksen.

    • antitrolli

      Terkkuja vaan trollille! Antitrollaus tulee jatkumaan. Eikö se ole häiriöllisesi terapeuttista?

    • epätietoinenko

      Ilman antitrollausta ei automaattipoistoa saada viritettyä tehokkaaksi.

    • buahahahahahahaaaa

      Tietyllä tavalla uutta on se, että poistettuja viestejä on enemmän, kuin palstalle jätettyjä. YP siis toistuvasti poistaa enemmän viestejä, kuin jää luettavaksi sääntöjen mukaisia. Aikaahan se tietysti vie, automaattipoiston synnyttäminen. Se viimeistään lannistanee trollin.

      • intoPiukeeko

        Sulla tyhjäpuntilla, niccivarkaalla, ei koskaan ole ollut mitään, eikä tule olemaankaan :D


    • antitrolli

      On puhdasta jälkeä, jopa niin, että kohta on vaikeaa löytää viestit poistoilmoitusten välistä.

    • intoPiukeeko

      Trolli on monille s24 palstoille yksi ja sama. Pattayan palstaa en ole seurannut, mutta ei tuo suuresti kirjoitelmiaan varioi -ei laadultaan, eikä määrältään, joten pienelläkin seuraamisella voi tekijästä vakuuttua.

    • tosiasiaaa

      Pattayan palstalla on imbesilli trolli joka sotkee palstaa mielin määrin. Onkohan kysymys samasta trollista?

    • noCANdo4You

      Trollimme into trollata ponnistanee tarpeesta yrittää olla kerrankin jotain. Lähes täydellinen ilmaisukyvyttömyys ja maneerinen samojen latteuksien toistaminen viittaa heikkolahjaisuuteen ja sitä kautta vähäosaisuuteen. Pyrkimys on olla palstojen pikkurikollinen, trolli, kerrankin ”jotain”. Mitätönkin pyrkii.
      S24 trollin kummallisuus on siinä, että hän väittelee kuvitteellisten opponentiensä kanssa. Hän esiintyy eläkepappana, jopa Antiguena ja vastaa sitten näiden nimissä kirjoittamiinsa viesteihin. Siten hän kerrankin on varma, että toimii tasolla, jossa pärjää -siis itsensä ”tasolla”, jolla nousee melkein minirikolliseksi, trolliksi.

      • selvätapaus

        Loggaudu vaan rekatulla nikilläsi sisään eläkepappa => noCANdo4You.

        Näkeehän sen kaikki kuka sä olet.

        Vanha tyyli jatkuu, logatulla asiaviestit ja loggaamattomana vähän törkyisemmät.


    • intoPiukeeko

      Minirikoksen -mihinkään ”isoon” ei trolli kykene ja kulttuurin välinen suhde on kuitenkin monimutkaisempi kuin vain tämän vastakkaisuuden näyttäminen, sillä minirikoskin paljastaa, kuinka jäsennämme maailmaa, mutta samalla se kulttuurisena tapahtumana on selitettävissä vain luettuna vastoin tabuja, lakeja ja moraalia, nykyajan pimeää ainetta, kuten Slavoj Žižek asian lacanilaisittain ilmaisee. Trollaus ei siis vain heijasta aikansa kuvaa, vaan sekaantuu arkirealismiin ja auttaa muokkaamaan sitä sekä huomioita modernista minirikollisuudesta. Näin ollen voidaan tulkita, että rikoksesta tulee kuva, trooppi, jonka avulla laajemmat kulttuuriset, sosiaaliset ja poliittiset prosessit voi ymmärtää. Ainakin niin heikkolahjainen asiaa mieltänee, alitajuisesti. Itse analyysiin hän tuskin pystyisikään, mutta kokee kerrankin pystyvänsä edes johonkin. Editorin perässä valkoinen ruutu muuttuu osittain mustaksi. Se on, hänentasoiselleen, merkittävä aikaansaannos.

      • epätietoinenko

        Se on luultavimmin tehty trollille sisälukuharjoitukseksi. Kun riittävästi tuota tavaa ja keskittyy, ehkä ne säännötkin sitten on hahmotettavissa, lukuisien vastaavien harjoitusten jälkeen -jos siis ylipäänsä uskoo, että trollimme voi kehittyä luetun ymmärtämisessä.


      • outstökstöks

        No. Tuskin menee pitkään, että trollin kirkkaimmat hengentuotteet, jotka hän lanseeraa esimerkiksi nimimerkkien ”Tässä-eläkepappa-taas” tai ”Tässä-antiikki-taas”, tms. turvin, eli esiintyen juuri opponentteinaan ja vastaten sitten heille, juuri sillä banaliteetin tasolla, jolla hänen opponenttituotantonsakin on, realisoituu luettavaksemme. Vastauksessaan kuvitteelliselle opponentille hän voi sitten kerrankin päteä.


      • kirjauduvaansisään
        outstökstöks kirjoitti:

        No. Tuskin menee pitkään, että trollin kirkkaimmat hengentuotteet, jotka hän lanseeraa esimerkiksi nimimerkkien ”Tässä-eläkepappa-taas” tai ”Tässä-antiikki-taas”, tms. turvin, eli esiintyen juuri opponentteinaan ja vastaten sitten heille, juuri sillä banaliteetin tasolla, jolla hänen opponenttituotantonsakin on, realisoituu luettavaksemme. Vastauksessaan kuvitteelliselle opponentille hän voi sitten kerrankin päteä.

        Kirjaudu eläkeläinen vain sillä rekatullasi sisään. Sulla tuli taas aika monta yrjöä rekkaamattomana aivain kuin vahingossa muka.


      • intoPiukeeko

        Kyllä se nyt varmaan niin tekee, kun sä tolla tavalla kehotit.


    • ihmeBantu

      Niin mastoon onkin ruuvattu tää poljin tukeva
      joka polkee vanhaa pyörää, taitaa olla Helkama
      ja dynamo kun toimii, syntyy sähkövirtaa näin
      ampeereita kuusi, tai jotain sinne päin

      Se kääntyy tänne
      menee sinne
      ja se rullaa vaikka minne
      siin on out sekä in
      se on niin fixu vekotin

    • intoPiukeeko

      Taisi lähteä viesti poikineen ;D

    • intoPiukeeko

      Rajoitettakoon anonymiteettia! Vaihtoehto on äärimmäisen tehokas automaattipoisto. Molemmat lopettavat trollin toimintaedellytykset. Sitä on syytä toivoa! Eläkepappahan on esittänyt rekisteröintiä pankkitunnuksin. Vain ne, joille rekisteröinti on kauhistus, ovat perustrolleja.

      • intoPiukeeko

        Toivottavasti näinkin turhauttavat vuorokaudet edesauttavat automaattipoiston hiomista tehokkaammaksi.


    • buahahahahahahaaaa

      Hyvää pääsisäistä Kanarian palstalle, pois lukien trolli. Viime päivinä uudelleen käynnistyneen kuparipannutrollauksen hyvä puoli, jos sellaisen näkee, on,että niissä ketjuissa hän keskustelee yksin itsensä kanssa.

    Ketjusta on poistettu 171 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe