Kanarian palstan trollauksesta

Kanarian palstan trolli on pohjanoteeraus trolli-brändistä, vähän niinkuin vaikkapa tyhmä saapas, pahalle haiseva tyhjä jalkine.
Trollaava henkilön tulisi yrittää saada viestiketjuunsa napattua mukaan mahdollisimman paljon porukkaa siten, ettei itse usein osallistu keskusteluun. Trollaaminen tulee englannin kielisestä sanasta trolling joka tarkoittaa vetouistelua.
Trollimme puurot ja vellit on siten sekaisin, että hän kirjoittelee itse itselleen.
Nyt palstaa on hetken ”pikkasen hämmennetty”. Leikimme hetken trollimme kanssa.
Trollaamista on toisen ihmisen kiusoitteleminen kepposten tai harhaanjohtavan tiedon turvin. Määrite on laaja-alaisesti sovellettavissa. Juttujen ei tarvitse olla ilkeitä (kyseessä ei ole pilkkaaminen tai irvailu) vaan usein trollausta on saada toinen uskomaan jotain väärää tietoa tai pilata toisen mahdollisuudet saavuttaa/suorittaa jotakin. Trollimme ei osaa tätä.
Trollaamiseen törmää hyvin usein esim. internetin keskustelupalstoilla, jossa joku kirjoittaa provokatiivisen kommentin saaden aikaan hermostuneita kommentteja muilta. Trollaus on onnistunutta, mitä useampi menettää trollaajalle malttinsa uskoessaan trollin juttuihin.
Nyt se on trollimme, sontasäkki, jonka maltti on koetuksella. Onko ikävää?
1
Ilmianna
Jaa

193 Vastausta


Huomenna, 10-14, YP lukee näitä. Trollille tulee kiire, tai sitten lannistimme hänet hetkeksi. Älköön kukaan silti luulko, että olotila jäisi pysyväksi ja onhan ryyppäysketjunsa aktiivinen.
Ilmianna
Jaa
Kanarian palstan trollausta voisi joku mediaopiskelija käyttää materiaalinaan. Siitä saisi taatusti opinnäytetyön.
Ilmianna
Jaa
Heikkoahan tämä on täällä. Käy tutkimusmateriaalista, pohjanoteerausten osalta.
Ilmianna
Jaa
Nimimerkki "Antigue" on tuttu trollaaja tällä palstalla. Antigue trollaa mm. nimimerkeillä:

Eläkepappa
Polemista
Trolliongelma
Turhaatrollausta
Aguila (enimmäkseen Anna-lehden sivuilla)

Antigue on jäänyt kymmeniä kertoja kiinni trollaamisesta ja koskaan se onneton ei ota opikseen. Antigue on ammattikoululainen joka mm. Anna-lehden sivuilla sanoo olevansa "mersumies" ja Puerton matkaaja. Antiguen matkatarinat tulevat muiden matkablogeista ja kuvat heidän sivuiltaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ai nimimerkki "Polemista" on kanssa Antiguen trollaus nimimerkki. Kiva tietää, samoin kuin tuo että Annan sivuilla Antigue trollaa Aguila ja Eläkepappa nimimerkeillä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuo nimimerkki "antigue" yleensä noita trollauksia kirjoittaa noilla mainituilla nimimerkeillä. Eläkepappa, Polemista ovat antiguen uusia trollausnimimerkkejä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Trollin tunnistaa siitä, että se käyttää poikkeuksetta rekisteröimätöntä nimimerkkiä. Onhan trollillamme täälläkin parikymmentä rekisteröityä nimimerkkiä, mutta hän käyttää niitä vain yksittäistapauksissa. Muuten trollin postauksien sisältö tulisi hetkessä kokonaisvaltaisesti poistetuksi. Donlusima seuraa trolliamme hajussa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
6 VASTAUSTA:
Miksei ylläpito reagoi trolli ongelmiin, tarkoitan että sellainen tehdään teknisesti mahdottomaksi?
Pakko rekisteröinti, vailla mahdollisuutta kirjoittaa muilla kuin omalla ja ainoalla virallisella nikkarilla?
Suomi24 palstoilla on trollaus ja häiriköinti monilla palstoilla täysin sietämätöntä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Erinomaisia ajatuksia. Pakkorekisteröinti heti. Se on ainoa tapa pitää palsta asiallisena.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Polemista kirjoitti:
Erinomaisia ajatuksia. Pakkorekisteröinti heti. Se on ainoa tapa pitää palsta asiallisena.
Mutta se ei riitä nyky säännöillä, koska on mahdollistettu kirjoittelu muilla nikeillä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Rekisteröintisäännöt siis tiukemmiksi. Esim jatkoaika.com sivustolla rekisteröinnin lisäksi pitää pystyä osoittaa, että on jotain sanomista palstalle ja osaa sen kirjoittaa ymmärrettävästi. Asiattomuuksista rankaistaan bannilla ja jos ne toistuvat koko tili poistetaan. Siellä on vähän trollauksia ja vain ylilyönneitä banneja tulee.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Nykymeininki on kyllä väljä, vaikka minulla on rekisteröity nikkari, voin valita minkä tahansa muun nikkarin, eli näin voi vastailla itselleen ym?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Haista sinä kuule vittu :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Lisätään tähänkin ketjuun:
Teneriffan palstan trolliongelma on johtanut siihen, että palsta pyörii trollauskeskustelun ympärillä. Vuosi sitten asiat oli toisin, mutta sitten alkoi trollin vyörytys ja asiakeskustelun häirintä. Syyksi paljastui mm. kateus. Kateus siitä, että jotkut oikeasti matkailevat. Edelleen, jos tänne joku yrittää Teneriffan terveisiä kirjoittaa, tuloksena on yleensä välitön trollin hyökkäys. Joskus se tapahtuu viiveellä.

Mutta kateudesta:
Kateellinen karkottaa helposti palstalta asialliset ihmiset aliarvioivalla ja omaa egoa pönkittävällä käytöksellään, jolle ei ole edellytyksiä, statusta.
Kateutta syntyy, kun ihminen keskittyy seuraamaan toisten elämää ja vertaamaan itseään heihin. Asiat, jotka toisella näyttävät olevan paremmin kuin itsellä synnyttävät kateutta. Toiselle tapahtuvat huonot ja ikävät eivät sitä aiheuta. Päinvastoin ne voivat tuottaa kateelliselle jopa tyydytystä.
Kateutta voi tuntea muun muassa lahjakkuudesta, edustavuudesta, ihmissuhteista ja sosiaalisesta menestyksestä. Kateudelle riittää kasvualustaa, sillä aina löytyy ihminen, jolla on asiat itseä paremmin.
Kateus on tuhoava, häpeää ja vihaa sisältävä tunne. Kateellinen pyrkii parantamaan omia asemiaan toisten kustannuksella. Hän ilkeilee ja piikittelee ihmisiä, joita kohtaan kokee alemuutta ja kateutta. Kanssaihmisten voi olla joskus vaikea tunnistaa tätä kiusantekoa kateudeksi.
Kadehtiminen saa alkunsa omasta riittämättömyyden ja huonommuuden tunteesta.
Kateellisen on usein vaikea tunnistaa ja hyväksyä itsessään olevaa kateutta. Se puetaan helpommin leveilyn ja ylpeilyn muotoon; minäkin pääsin melkein kerran Inglesiin. Tällainen käytös ei ole merkki hyvästä itsetunnosta, vaan se paljastaa enemminkin kerskailijan alemmuuden tunteen. Itsensä esille tuominen toisten kustannuksella kielii kateuteen kätketystä häpeän tunteesta.
Kateellisuus, toisten aliarvioiminen, väheksyntä ja halveksunta liittyvät yleensä tunnistamattomaan häpeään. Kadehtiminen saa alkunsa omasta riittämättömyyden ja huonommuuden tunteesta.
Kateena mollatessaan sontasäkki paljastaa oman huonommuutensa ja häpeän tunteensa. Siksi kateus on helpompi kieltää ja verhota pröystäilevään tai ilkeään käytökseen, trollaukseen. Tällä taas on ikäviä seurauksia palstaviestinnälle. Terveen ihmissuhteen perusta löytyy tasapainoisesta suhtautumisesta itseen. Kateus katoaa, kun katseen kääntää toisten elämien sijaan omaan elämäntilanteeseen ja miettii, mikä siinä on hyvää ja mitä itse voisi tehdä oman onnellisuuteensa ja tyytyväisyytensä eteen -siis, jos ylipäänsä mitään hyvää on.
Ilmianna
Jaa
Sinä antigue/eläkepappa/trolliongelma/polemista olet ainoa trolli. Seuraavaksi varmaan alat taas haukkumaan kuparipannu ravintolaa?
Ilmianna
Jaa
Tulihan se sieltä. Trollimme kirjoittelee ja uskottelee itselleen tietävänsä jotain.

Taas siirtyy Teneriffakeskustelut osaltani kauemmaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Sinä antigue pienipää voit lopettaa keskustelut itsesi kanssa kokonaan. Sinulla on 100 nimimerkkiä joilla haukut kuparipannua. Lopeta jo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tässähän se ongelma on, miksi on mahdollistettu kirjoittaminen useilla nikkareilla?
Pakollinen rekisteröinti, vailla mahdollisuutta muihin vaihtoehtonikkareihin?
Nythän se on mahdollista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Taas loanheittoa trollin toimesta. Ehkä olen Antigue,ehkä en. Kuparipannusta en koskaan ole kirjoittanut sanaakaan. Miksi olisi, ensiitä mitään tiedä.

Rekisteröintipakko kaikille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eläkepappa ja Antigue-Polemista ovat kaksi eri henkilöä. Eläkepapalla on erityinen hajunenä, jolla hän tunnistelee trolleja epätoivon vimmalla. Useimmiten surkein tuloksin. Tämä kaksikko kulkee toistensa imussa eli hajussa missä tahansa liikkuvatkin. Eläkeläisen ja työttömän lempiharrastuksia nämä touhut, paranoidista pakkoneuroosia.
Mutta kaksi eri henkilöä kyseessä! Suurin osa Annan foorumilla jo tietääkin heidät trolleiksi.
Ilmianna
Jaa
OHO! Sontasäkki on tunnistanut epämääräisen tunnisteketjunsa eri henkilöiksi. Kehitystä!
Jollakin on "epätoivoa", jollakin ei. Mikä on trolli, oli se sitten Annan palstalla, tms. siitä on määritelmä.
Onko Antigue, tai Eläkepappa, jne. trolleja? Se on helppo selvittää, lukemalla rekisteröityneitten nimimerkkien postauksia. Tosin Antigue taisi tuhota S24 palstalla statuksensa.
Ilmianna
Jaa
Kovasti kiinnostaa trolliamme täällä henkilöt. Sitä se teettää kuin jotkut matkustelevat ja toiset sitten kadehtivat. Kateus, siitä oli hyvä analyysi aikaisemmin, tuhoaa trollimme psyykkeen, jollei ole jo tuhonnut.

Jos asiallisia matkailujuttuja kirjoittavaa kutsutaan Aguilaksi, Antigueksi , Eläkepapaksi tai vaikka Trolliongelmaksi, niin sitten tunnistan itseni tuosta joukosta. Annan palstalla voi käydä toteamassa kuka trollaa ja kuka ei. Antigue ja Eläkepappa eivät sitä tee. Sen olen havainnut.
Ilmianna
Jaa
Tuosta rekisteröintipakosta vielä, hyvä ajatus ja oikeastaan kuuluisi asiaan välttämättömänä?
Kuitenkin tiedämme, ettei se yksin auta nykysäännöillä, koska rekisteröityneellä on mahdollisuus kirjoitella vaihtoehtonikkareilla mielin määrin?
Pitäisi eliminoida kaikki mahdollisuudet kirjoittaa ohi virallisen nikkarin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Jos kaikilla olisi rekisteröintipakko sähköpostiosoitetta vastaan, olisi Allerin helppo puuttua trollauksiin ja poistaa tilejä tarvittaessa. Myös sähköpostiosoite johtaisi helposti pahimpien ylilyöntien jäljille. Siksi rekisteröintipakko.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Polemista kirjoitti:
Jos kaikilla olisi rekisteröintipakko sähköpostiosoitetta vastaan, olisi Allerin helppo puuttua trollauksiin ja poistaa tilejä tarvittaessa. Myös sähköpostiosoite johtaisi helposti pahimpien ylilyöntien jäljille. Siksi rekisteröintipakko.
Mitä se auttaisi kun sinä pienipää keksit aina uusia nimimerkkejä. Edes joulurauhaa et palstalla anna vaan samaa trollausta aina vaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pitkästä aikaa joku yritti alkaa ja alkoikin, ihan asialliselta vaikuttavan ketjun ja kuinka sitten kävikään?
Ilmianna
Jaa
Palstan ainoan perustrollin, ongelmat ovat moninaiset, eikä pienellä paikkakunnalla ole oikein motivaatiota yrittää ”parantaa” lähes 70-vuotiasta, tulosiirroilla ja eläkkeellä toimeentulevaa potilasta. Aika hoitaa.

Kiintoisaa hänen postauksissaan on, että hän ei edes yritä esittää matkailevansa. Hän kohdistaa vaan ilkeilynsä niille, jotka kykenevät niin tekemään. Ainoat matkailuun liittyvät teemat hänen avauksissaan, koskevat tyypillisesti jonkun hotellin, tms. kokemuksia. Jos joku vastaa, ketju saastuu sontasäkin ilkeilystä. Miksi joku tekee näin?

Jos henkilöllä on jatkuvia sellaisia luonteenpiirteitä, jotka haittaavat hänen sosiaalisia suhteitaan ja toimintakykyään, hänellä saattaa olla persoonallisuushäiriö.
Persoonallisuushäiriöt ovat pitkäaikaisia, usein toimintakykyä ja sosiaalisia suhteita vahingoittavia mielenterveyshäiriöitä, jossa sairastunut ei usein edes tunnista sairautta (Joukamaa & Lepola 2005, 109).Tällaisia poikkeavia persoonallisuuden piirteitä ovat muun muassa eristäytyneisyys, huomion-hakuisuus, käyttäytyminen oudosti ja epävakaasti, vihamielisesti tai riippuvaisesti.

Sairastuneella saattaa olla pakkomaneereja tai hänellä on löyhä impulssikontrolli.
Persoonallisuushäiriö voi esiintyä yksinään, mutta muiden persoonallisuushäiriöiden päällekkäisyys ei ole tavatonta. Diagnoosin tekeminen vaatii usein pitkää seuranta-aikaa, sillä potilas ei koe itseään sairaaksi. Diagnooseja ovat muun muassa epäluuloinen, epäsosiaalinen, tunne-elämältään epävakaa, huomionhakuinen, vaativa, estynyt, riippuvainen tai narsistinen persoonallisuushäiriö. Hoitoyhteisössä persoonallisuushäiriöiset ovat hyvin hankalia ja vaativia niin hoitohenkilökunnan kuin potilaidenkin kannalta.
Yleistä hoitomallia ei persoonallisuushäiriöihin ole, vaan esimerkiksi lääkehoito tapahtuu oireenmukaisesti: masennukseen masennuslääkettä ja niin edelleen.
(Punkanen 2001, 132–134.)

Kun trollin status on tällainen, ei Allerkaan ole aktiivinen. Mahdollisuus saada taloudellisia korvauksia on olematon.
Ilmianna
Jaa
Vai että eläkepappa on taas mielikuvitusmatkalla Puertossa? :)
Sama juttu oli viime vuonna, silloinkin eläkepappa trollasi usealla rekisteröidyillä nimimerkillä.

Antigue, eläkeppa ja polemistahan ovat yksi ja sama kirjoittaja. Hän on ammattikoululainen Kemistä. Tosin alunperin Kuopiosta, mutta kun hänen vanhemmat erosi, tuli hänelle muutto uuteen kouluun Kemiin.
Matkatarinat hän kopioi kätevästi muiden matkablogeista, joista hän ottaa myös valokuvat omaan trollaus käyttöönsä. Sään hän katsoo näppärästi webkameroista.

Kukaan ei enää usko antigue/eläkepappa/polemistaa, siksi hän hyökkää asiakirjoittajien kimppuun haukkumalla heitä. Anna-lehden Kanariapalstalla ainoastaan enää nimimerkki Sotavento uskoo että nuo ovat eri kirjoittajia, mutta hänenkin uskonsa on varmasti kovilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Anteeksi. Hoitajat lupaa, että uudella lääkityksellä nämä loppuu ajan kanssa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hoitoyhteisössä persoonallisuushäiriöiset ovat hyvin hankalia ja vaativia niin hoitohenkilökunnan kuin potilaidenkin kannalta.

Ihan heti ei liene toivoa sontasäkin osaltakaan...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Joo, ei antigue varmaan koskaan lopeta trollaamista. Vaikka kukaan ei enää usko sitä niin se painaa trollausta ulos vaan. Kun kukaan ei vastaa sille niin se vastaa sitten omiin viesteihinsä. Omituinen toi sontasäkki
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Anteeksi taas, täältä Kaavilta. Näitä nyt tulee. Ymmärrätte, että en yritä edes väittää matkustavani. Puran vaan tätä katkeruutta matkusteleviin.
Ilmianna
Jaa
"Kanarian palstan trolli on pohjanoteeraus trolli-brändistä, vähän niinkuin vaikkapa tyhmä saapas, pahalle haiseva tyhjä jalkine."

Antigue-Eläkepappa-Polemista sontasäkki on pohjanoteeraus kaikesta. Ammattikoulupoika joka trollaa Kemistä käsin olemattomia matkajuttuja ja kuvittelee että joku uskoo kun hän trollaa rekisteröidyillä nimimerkeillä.

Ylläpito ryhtyi vihdoin syksyllä hommiin ja bannasi antigue nimimerkin, joten heti ilmestyi Puerton trolli takaisin polemista nimimerkillä. Lapsikin tajuaa että he ovat sama kirjoittaja, ja onhan se täällä todistettukin monta kertaa.

Hänellä ei ole Kemissä varmaan kavereita ja antigue on yksinäinen, mutta tuskin hänellä kavereitä oli Kaavillakaan mistä hän Kemiin äitinsä kanssa muutti.
Ilmianna
Jaa
Täältä minä löydyn Kaavilta mielenterveydenhoitoneuvolasta, terapiaryhmästä. Tulkaa tänne etsimään. Tämä ei ole iso kylä.
Ilmianna
Jaa
Saadaan Kaavi kerrankin maailmankartalle ja meidän mielenterveysneuvola, sekä minä, sontasäkki, trolli!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Etkös sinä antigue muuttanut Kaavilta Kemiin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
näinkuulin kirjoitti:
Etkös sinä antigue muuttanut Kaavilta Kemiin?
Heinäkuussa muutti Antigue Kaavilta Kemiin äitinsä kanssa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Anteeksi huono kuuloni!

Sontasäkki on ikuisesti Kaavin trolli. Niillä eväillä ei muuteta mihinkään, eikä saa edes osoitusta isommalle kylälle hoitoon.
Ilmianna
Jaa
Ällistyttävintähin palstan perustrollin postauksissa on niiden puhdas idioottimaisuus. Parhaimmillaankin hän nostaa vanhan ketjun tai lainaa muinaisen aloituksen uutena -tyypillisesti nimimerkkeineen, jos se on rekisteröimätön. Muuten yleensä kysyy "kokemuksia" jostain hotellista, jne. Kun joku "lukin verkkoon" sitten tarttuu, ilkeily alkaa.

Trolli ei kuitenkaan itse esitä matkailevansa -edes kuvitteellisesti, poislukien tuo hotellikyselyssä muka tapahtuva saapuminen kohteeseen. Sisällön tuotanto on pääsääntöisesti ilkeilyä, jolla pyritään todistelemaan, ettei kukaan muukaan matkaile ja silloin erityisesti Antigue:)
Ilmianna
Jaa
Terapeutille ei varmaan koskaan näytetä, miten alas on vajottu. Täytyy olla myös häpeä miten trollin statusta suoritetaan, Joku ymmärrys, miten surkeita ollaan. Käsitys siitä, mikä katsoo peilistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niinpä. Antigue kun katsoo peiliin, sieltä katsoo vastaan myös polemista ja eläkepappa. Näkeeköhän se noi mielikuvituskaverinsa oikeasti?
Jutteleekohan antigue noiden trollausnimimerkkiensä kanssa kun on yksin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ihan hirveää tämä mun tilanne, sekaisin kuin seinäkello. Siksi näitä kirjoittelen. Anteeksi.
Ilmianna
Jaa
Palstahan on jo koko vuoden, ylikin, ollut nimensä irvikuva. Siksi olisikin kiinnostavaa saada Allerilta joku visio, eikö?
Ilmianna
Jaa
Aller tekee nyt maikkarille projektia, joten tälle tuskin on aikaa...
Ilmianna
Jaa
Ainakin viimeinen vuorokausi palsta on ollut jopa luettava. Pahin örvellys on loistanut poissaolollaan.
Ilmianna
Jaa
Kiljuavusteinen örvellys taitaa tehdä paluuta.
Ilmianna
Jaa
Siltähän tuo nyt näyttää, että kiljuörvellys jatkuu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
niin se vaan jatkuu papalla halvan punkun lipitys, vaikka muori on sanonut sata kertaa, että lopeta ukko hyvä, kun aina pyrähtää lusikallinen housuun. haisoohan se.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Totta! Papalla jatkuva ripuli halvasta vinkusta. Aina pruiskahtaa housuunkin. Nuorempana Eläkepappa harrasti kiljua, mutta vanhoilla päivillään ryystää huokeinta valmista. Täällä sitten elää vanhoissa kiljumuistoissaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Trollin tarkoituksena ei edes ole käydä sivistynyttä keskustelua, vaan vain hämmentää keskustelua esittämällä yliampuvia kärjistyksiä tai suoranaisia mauttomuuksia.
Onneksi trolleihin on olemassa yksinkertainen lääke. Trolli saa elinvoimansa niistä reaktioista, joita hänen trollaamisensa aiheuttaa. Tämän takia trollin tapauksessa kaikkein tehokkain tapa toimia onkin olla ruokkimatta sitä.
Jos siis huomaat, että keskustelukumppanisi vain jankkaa Antigue-eläkeppaa-Polemista.teemaa ja toistaa pakomomaisesti yhtä teemaa tai harjoittaa suoranaisia mauttomuuksia, anna asian olla. Aina ei tarvitse saada viimeistä sanaa – ja ravinnotta trolli nääntyy pian pois. Älä siis ruoki trollia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kyllästyin kirjoitti:
Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.
Pitäsikö "kirjoitaa" olla kirjoittaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kirotusvire kirjoitti:
Pitäsikö "kirjoitaa" olla kirjoittaa?
"Pitäsikö" po. Pitäisikö. Muuten OK.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kirotusvire kirjoitti:
"Pitäsikö" po. Pitäisikö. Muuten OK.
Hahahahhaaa! Havaittavissa kevyttä kenttävittuilua sontasäkki antigue/eläkepappa polemistalle. Juuri näin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kyllästyin kirjoitti:
Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.
En ymmärrä miksi kirjoittelen tällaisia matkailupalstalle.... Anteeksi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Anteeksi taas, on lääkkeet ottamatta ja maaninen vaihe painaa päälle. Siksi asiattomuus.
Ilmianna
Jaa
Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka aina rekisteröitymättömillä nimimerkeillä kirjoittava on sama henkilö, jota sontasäkiksi tituleerataan. Annan sivuilla kirjoituksensa on poistettu nopeasti. Olen sinnikäs jatkaja lukemisen harjoittajana , kun ei osaa edes kirjoitaa Suomibaareista, puhumattakaan rannekelloista. Antakaa anteeksi nämä trollaukset.
Ilmianna
Jaa
Sontasäkki saa voittopuolisesti kaikki kyllästymään.
Ilmianna
Jaa
Juu, en itsekään ymmärrä miksi kirjoittelen tällaisia matkailupalstalle.... Anteeksi!
Ilmianna
Jaa
Nyt nostan vanhoja ketjua ja lanseeraan homo- ja kännäysjuttuja.
Ilmianna
Jaa
On palannut pakkomaneeriinsa.
Ilmianna
Jaa
Melko heikko selitys, jos hetken tunnontuska ei tuota parempaan käytökseen johtanut.
Ilmianna
Jaa
Miksi teille, jälkeenjääneille ja muuten poikkeaville sekopäille, jotka vain haluatte pilata keskustelua, ei voitaisi avata omaa palstaa, jossa saisitte mokeltaa niin älytöntä roskaa ja altyylin kuonaa kun haluaisitte, jolloin nämä mukavat aihepalstat jäisivät meidän normaalien ja hyvän kasvatuksen saaneiden käyttöön? Ilmeiseti "huuhaa"-palsta ei vedä tarpeeksi?
Ilmianna
Jaa
Kiitos kovasti moderoinnille! Tämä luo uskoa siihen, että sesongin alkaessa, tämä voisi oikeasti toimia matkailupalstana.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Siis se sontasäkki kaalikäärylemieskö olikin antigue? Mahtava juttu että ylläpito sai hänet vihdoin kuriin. Ei niissä makkaraperunajutuissa ollut päätä eikä häntää.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kokonaistilanne vaikuttaa kyllä paremmalta, mutta tässäkin ketjussa näkyy synkkää historiaa. Toivoa silti sopii, että moderointi on iskussa, kun kausi alkaa.
Ilmianna
Jaa
Sairaan ihmisen terapia-alusta; siltä vaikuttaa, kun viime yön saldoja katselee. Ne on nostettu ketjuissa, joilla on sama historia. Kokonaisia ketjuja poistetaan harvoin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onhan noita viime aikoina aika hyvin poistettukin. Jos ketjun nimi on "ryyppään hotellihuoneessa" ja kirjotus istuu sinne jollain tapaa, niin ketä se haittaa. Otsikosta näkee jo heti mitä se sisältää. Lukee ketä kiinnostaa.

Eniten tämmösillä foorumeilla risoo ne idiootit jotka kirjottaa ketjuun kuin ketjuun omia juttujaan jotka ei liity mitenkään ketjun otsikoon, kaikki ei liity ees palstan otsikkoon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ryypätähän voi vaikka vettä ?Lähes oluen hintaista,kanarialla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Se ei ole nesteessä, yleensä se hinta, joka tekee idiootiksi. "Ryyppääminen" viittaa tyypillisesti väärinkäyttöön. Kohtuukäyttö voi olla hyvinkin nautinnollista.
Ilmianna
Jaa
Tuollaisistahan ”iltatiloista” niitä trollauksia syntyy:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/6179851/miettikaa#comment-90866550
Jos tekijä on todellinen, eikä tuo ole trollina trollattu, on edellytyksiä kehitykselle, vaikeuksien kautta.
Ilmianna
Jaa
Kunhan vaan on kenttälounas siinä 6:45 kiljupöntöt täynnä
Ilmianna
Jaa
Moderointi ansaitsee suuret kiitokset toiminnastaan Kanarian palstalla. Näyttää siltä, että sesongin alkaessa palsta yllättäen voisi vastata nimensä mukaista käyttötarkoitusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sinustahan se riippuu miten paljon meinaat trollata tällä kaudella.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Olisikin nyt hauska nähdä, jos joku oikea "trolli" arvostelisi s24 trollauksen tasoa. Luulisi hävettävän...
Ilmianna
Jaa
Avohoidossa hoitajan palaute on tärkeää. Testaajan luulisi lopulta lukevan, olisiko aika ottaa tiukempaan kontrolliin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Antakaa trolliongelma-eläkepapan kirjoitella. Se on ukin homma, hän kirjoittaa omaksi ilokseen. Täällä 90% on hänen tuotantoaan (netistä kopioituna). Papalta on otsalamppu jo himmentynyt, joten esiintyy paljon toistoja. Hän ikäänkuin käy töissä täällä ja on kovin tykästynyt juuri matkailufoorumiin.
Sallikaa vaarin filosofoida ja poistaa trolli-, ym. ongelmia. Kirotusvireitä unohtamatta!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vaan kun se palaute on vastaanottokyvyn tavoittamattomissa. Sillä testaajalla on budjettikehys. Kontrolli lisäisi kustannuksia. Sitä se miettii, on käsketty.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Palstalle on selvästi ajoittain kirjoittelemassa palstan aiheesta todella kiinnostuneita, satunnaisia kirjoittajia. Tämä on suuri ilo! Trolli ei voi karkottaa älyttömyyksillään koko populaa.
Ilmianna
Jaa
Älkääs nyt lyökö lyötyä. Kyllä se sontasäkki taas käynnistyy. Aina käy, kun on hiivaa...
Ilmianna
Jaa
Kyllä se taas suoltaa. Yötä kohti on normimeno. Yritystä sillä on alkuillasta.
Ilmianna
Jaa
Miksi ostetaan määriteltyä rajoitusta ?? Miksi pitää osata kirottaa. miettiä. Kuse se selviää tai rapula vyästyy. ni jote.nki ymärtää, ei’ä n’’si hilkkua… Isomat ävystykset, mnulle...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
7 VASTAUSTA:
Meniköhän kaikki nyt ihan putkeen? Liikaa kiljua taas?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kirotusvire kirjoitti:
Meniköhän kaikki nyt ihan putkeen? Liikaa kiljua taas?
Kaksi lausetta ja ihan oikein! Ei se ole turhaa, koulutus, kyvyttömillekään... ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
kirotusvire kirjoitti:
Kaksi lausetta ja ihan oikein! Ei se ole turhaa, koulutus, kyvyttömillekään... ;)
Näin on. Me vähän tultiin pitämään hauskaa sun kustannuksella. Kuultiin että sulla on tylsää jos joku ei trollaa sun kanssa. Muista raportoida ahkerasti ylläpidolle, sillä siksihän me tultiin sinua eläkepapparainen kiusaamaan :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
Anyways, mä meen. CU
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hahahahahhahaaa kirjoitti:
Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
Anyways, mä meen. CU
Jep
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hahahahahhahaaa kirjoitti:
Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
Anyways, mä meen. CU
Huikee U, mukaan saatu C ja lisäks että meen, vaikka toi Anyways on jo ihan tähti. Vähän lisää ja jo lähti...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ja alla Pohjantähden
minä tulen
minä lähden
ja vain Pohjantähden nähden
itken vuokses kyyneleen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Niinhän tässä taas kävi. Tämäkin viikonloppu on sontasäkin perussuoritus. Se, että se on heikko, johtuu eväistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kato fag tuli borkan jälkeen floodaamaan ja evoilemaan. On kujalla ja aina icu, vakio peelo, retu.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Jahas! Ylläpito jatkaa trollin saastan luutimista. Hyvin on luuta luutinut, vaan lienee toimensa turhauttavaa. Alkaa viikonloppu, joten älyttömyydet ja riman alitukset jatkunee. Maanantai ei liene moden mielipäivä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
riman alitukset vai rimanalitukset ??
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Trollillamme on havaittavissa pientä väsymystä, tai jopa tuotantonsa katkoja. Ketjuissa toistuva "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena" on tyypillisesti ketjujen voittopuolinen sisältö. Matkailusesonki käynnistyy, joten trollikin aktivoitunee. Hänen "matkailunsa" tapahtuu vain täällä virtuaalisesti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
... ja kaikki varmaan ymmärsi, että feikki-Antigue, joka muka Antiguen nimissä kirjoitteli, oli palstan perustrolli, miljoonan nicin dille.
Ilmianna
Jaa
Trollilla taitaa olla ongelmia. Joko suolto loppuu?
Ilmianna
Jaa
Ei. Nyt se on "kalluppien" äärellä...
Ilmianna
Jaa
Aller on tarjonnut mahdollisuuden käydä keskustelua Kanariansaarista ja matkailusta sinne tai siellä. Tänne silti jaksaa kirjoitella pääosan viesteistä henkilöt (-erityisesti yksi), jotka eivät ilmeisimmin koskaan ole käyneet saarilla, tai joiden nykyinen kunto on niin heikko, ettei eväitä matkailuun enää ole. Ehkäpä siksi viestit ovat usein sellaisia, että ylläpito päätyy poistamaan ne. On ylläpidon työpanoksen halveksumista, että kirjoittaa sellaista, että ylläpito ne joutuu poistamaan. Keskustelkaa niiden terapeuttienne kanssa, siellä Kaavillakin, miksi ette voi jättää asiapalstaa rauhaan. Itse asia kiinnostaisi monia. Kirjoitelmienne vuoksi aina harvemmat jättää kommentoimatta, koska kokevat palstan asiattomaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvä sentään, että näin runsaan kattauksen löydämme trolliongelmaisen eläkepapan sanamuunnoksia. Vieläpä noin mahrottoman monilla nimimerkeillä.
Hienoa Pappa, sä kyllä osaat!
Ainut, mitä et hokase on se, että tää ikkäänkuin koittas olla matkailupalsta.
Kyllä kaikki uskoo, että eläkepappa on Tenellä käynyt!!!!!!!!
Jotta ihan huoleti vaan pappa-kulta!

(Erityisesti se yksi on eläkepappa iha ite) :D:D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Miksiköhän en tuohonkaan -kuten mihinkään muuhunkaan, osannut kirjoittaa mitään matkailusta :)
Kuka muuten minä olen? Olenko joskus kirjoittanut tällä nimimerkillä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eikös pappa huomannut, että tuossahan mainittiin Tene? Tenehän tarkoittaa Teneriffaa ja siten sopii juuri tänne Kanariapalstalle. Lisäksi kaikki uskovat, että eläkepappa on siellä käynytkin. Etkös pappa taas ole sinne muorisi kanssa menossakin? Se jos mikä on matkailuasiaa.
Kysy vaikka muorilta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Voimme siis, käyttäessämme ilmaisuja, kuten "Tene", katsoa osallistuvamme "matkailukeskusteluun". Sama koskee eläkepapan ja hänen muorinsa matkailua. Jos jotenkin kommentoimme sitä, vaikka emme siitä mitään tiedäkään, käymme siis matkailukeskustelua(?)
Kaikki ymmärtänee, mikä on kompetenssi -tai sen puute.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eläkepapan ja Antiguen seuraaminen naistenlehtien perusteella ei ehkä olekaan matkailukeskustelua. Sitä ei ole myöskään "sinnehänmekin" sossupummijengin toivematkailu heitä seuraten. Miksiköhän siis keskitymme seuraamaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ei missään tapauksessa ole akkainlehtien jutut tosia. Naiset juoruu vaan. Tänään kävin pitkästä aikaa vilkasemassa ja jotain kissanhoito-ohjeita siellä näytti olleen. Ei oo matkailua.
Pahinta kaikessa, että Jatko-Höpinät oli hävinny.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
äläpappahermostu kirjoitti:
Ei missään tapauksessa ole akkainlehtien jutut tosia. Naiset juoruu vaan. Tänään kävin pitkästä aikaa vilkasemassa ja jotain kissanhoito-ohjeita siellä näytti olleen. Ei oo matkailua.
Pahinta kaikessa, että Jatko-Höpinät oli hävinny.
Jakohöpinä ketjun nimi on muutettu pokkapitää. Arvattavasti koska ketjun alkuperäinen idea asiallisesta huumorilla ym mukavalla väritetystä keskustelusta kadonnut ja tilalla muutaman nettiaddiktin henk.koht. avautumisia, tökkimistä ja ilmiselvää "kirja asiantuntijuutta". Kuka muutti ketjun nimen? Varmasti henkilö tai taho joka tajunnut ketjun kupletin juonen. Pokkaa on ja se pitää kunnes romahtaa. Tietäjät tietää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tänne on viimeaikoina itkeneet uskovaiset jotka eivät juo tippaakaan eikä heille edes myydä, mutta nyt normaalit ihmiset ovat takaisin täällä foorumilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä jeesus anteeksi antaa ja aamenet lyö kättä yhteen vaikka joku juokin lestoilta kiellettyjä juomia
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Parjattu moderointi siivoileekin nykyisin palstaa. Eikä ne trollit mitään teinejä ole. Pari kolme eläkeläistä, jotka ei syystä tai toisesta pysty enää matkustamaan, riehuu täällä riitaa haastamassa.
Meneehän se näinkin. Tehokkaampaa olisi vaan bannata IP:n ja muiden tunnisteiden avulla. Tuskin ne prepaidia ostaisivat joka viestille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Poistetaan tästä versiosta yleisiä-ohjeita-osio, jotta kärsimättömätkin jaksaisi tavata:

Suomi24-palveluissa ei saa
Rikkoa Suomen lakia
Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
Esiintyä toisena käyttäjänä
Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
Pyytää rahaa tai lahjoitusta
Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

Säännöt kuvien lisäämiseen
Sinulla täytyy olla kuvan tekijänoikeudet tai tekijänoikeuden haltijan lupa käyttää kuvaa
Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä täytyy olla lupa kuvan julkaisemiseen

Kun noudatte yllä olevaa, mahdollisuus viestien poistamiseen on olematon. Voi kuitenkin olla niin, että joku toinen on käyttänyt samaa päätelaitetta, joka jostain syystä on moderaattorin erityistarkkailussa. Opasta siis tuota toista osapuolta käyttäytymään.
Ilmianna
Jaa
Turha valistaa pulijengiä. Jos kilju on se keskeinen inspiraation lähde, on taso ja toteuma vakio. Aika menee avustushakemuksia tehtaillessa. Siinä sivussa kirjoitellaan asiattomuuksia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Olipa asiaton kirjoitus taas kerran....en muuta sano.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se on se pulijengin idea: Aina käy, kun on hiivaa...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Hiivaongelmaisilla on primäärinen ongelma. Viiden sanan lauseet tahtoo olla ylivoimaisia oikeinkirjoituksen kannalta.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
ihmeBantu kirjoitti:
Hiivaongelmaisilla on primäärinen ongelma. Viiden sanan lauseet tahtoo olla ylivoimaisia oikeinkirjoituksen kannalta.
Tää IhmeBantu mellastaa oikeinkirjoituspoliisina ja pilkunnussijana mitä ihmeellisimmin bablagagaa Pattayan palstalla ja Moottoripyörä palstalla.
Pattayan osiossa nimetty Maijaksi ja esiintyy Smurffin värisellä "Vuodesta2010" sekä tuhansin tekstiin sopivin piruilunimimerkein.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
debiilidekstereille kirjoitti:
Se on se pulijengin idea: Aina käy, kun on hiivaa...
Ja sitä on tänä viikonloppuna riittänyt ;) :) :D
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Tyhmimmät eivät tajunneet että naistenlehden imelät kehut ja nuoleskelu oli takuuvarmaa ironiaa.
Kamala poru kun yksi ikivanha lässytysketju haluttaisiin lukita. Voi kyynel mikä kauhuskenaario. Ihan kuin koti alta menisi.
Kovin on nettifoorumi eräiden tunteisiin käyvää. Kohta siellä varmaan on koko elämänkerta esillä. Mikä selittelyn tarve!
Kanariakeskustelusta on tullut elämää suurempaa. Joillakin se on jo selvä riippuvuus.
Herätkää!
Ilmianna
Jaa
:D ;) :D ;) :)
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Lensikö puliporukka taas pihalle Annasta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Koko kööri on kärrätty putkaan selviämään. Kiljukanisterit on takavarikoitu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jospa pohtisitte, miksi ne poistot osuu aina teihin. Modekin on ihminen. Kyllästyy hänkin joskus. Silloin lähtee koko ketju, kuten tänään. Aalto-Setälän linjauksen mukaisesti Aller ei suosi rekisteröintipakkoa. Tekoälysovellusta kehitetään korvaavasti suodattamaan törkyä. Siinä on haasteensa. Ne säännöt on tehty noudatettaviksi. Niiden tarkoitus on pitää palsta luettavana. Törky ei ole toivottu sisältö.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Turhaa ja erittäin lapsellista on annalan johtohahmo kolmikkoa nettipalstoilla kiusata ja arvostella sillä kasvottomien random niccien haukku ei varmastikaan haavaa kenenkään sieluun tee. Trollaava nimimerkki vastaan toinen nimimerkki ei sen kummempaa. Tuskin hahmot niccien takana toisiaan elävässä elämässä tuntevat tai edes tunnistavat.

Sen sijaan Grutsissa suomalaisten keskuudessa saattaa kyseiset tyypit saada aikaan hymähtelyä, kuittailua kuin myös selän takana nauramista. Puerton katu uskottavuus saattaa olla mennytta kauraa jos sitä alunperinkään on heillä ollut. Olisi mukava olla kärpäsenä katossa katsomassa kuinka käy. Toivottavasti kaikki osapuolet osaavat olla korrekteja toisiaan kohtaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Saattaa olla tosi noloa mennä Puertoon kun on netissä julkisesti tehnyt itsestään naurunalaisen ja kaikki ehkä tajuaa kuka kukin on
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Meinaatko poju joskus krutsiin päästä. Salli min nauraa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mitenhän kauan pokka pitää. Ennuste on mielestäni huono. Ei se muita syyttelemällä parane.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei pitänyt! Hyacinth poisti öisen avautumisensa selitellen että kaikki ko. horinat on jo aiemmin palstalla kerrottu. Viikon vitsi.
Taisi aamulla nolo olo iskeä kun tajusi mitä yön tunteina tuli kirjoitettua. Uutta ei vanhaa.
Hereillä olijat saivat kunnon viihdettä "vastineeksi rahoilleen".
Viikonloput on vaarallista aikaa keskustelu foorumeilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ettei toisaalta pulipuliporukan kukaan tekemisissä haluakaan olla
Ilmianna
Jaa
Mikähän tämä eläkevaari.antingette.juttu on.Mitkä annan kertomukset.Ei kuulosta matkailukertomuksilta.Onko se joku matka-opas.Vai mistä täällä keskustellaan?Luulisi,että kohteista,hotelleista yms..eikä henkilöistä.Onko nämä joitakin kuuluisuuksia ,maailmankiertäjiä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Kyse on vain mielevikaisen joukkion päänsisäistä ongelmista. Laumassa kun tunnetusti tyhmyys tiivisyy. Tämä lauma ei ole kovinkaan viisasta sakkia. Ei edes ironiassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ymmärrän tuskasi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei sinnepäinkään. Naureskelen ironisesti tiettyjen tyyppien mielenhäiriöille
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Olet saavuttamassa aivan uuden itseironian tason.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä samaa viestiä tarpeettoman moneen ryhmään. Ole kohtelias ja ystävällinen, äläkä tarkoituksella provosoi riitoja tai hauku muita keskustelijoita.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
... ja niin katosi sekin potaskaketju -jo toinen peräkkäisinä päivinä. Voiko joku oppia jotain?
Ilmianna
Jaa
Täällä sentään laitetaan ketjut pois aikanaan. Asiallisiakin kirjoittajia on tullut. Se on hyvä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samaa mieltä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vastahan tässä ketjussa on 157 viestiä. Trollaus on s24 ollut jatkuva, rakenteellinen ongelma, mutta erityisesti Kanariansaaret palsta on toiminut asennevammaisten avohoitopotilaiden terapia-alusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Väärä palsta sulla. Mikset kirjoita Annaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jaa, jaa. Meinaatko itse pitää taukoa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei ne nyt laajemmin kirjoittele Annassa, kun siellä joutuu käyttämään rekisteröityä nimimerkkiä, sattuneesta syystä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Nyt siellä on saavutettu mitä halusivatkin, ovat omassa paremmassa seurassaan. Mutta epäilys ja trollin pelko kalvaa. Toivottavasti keskinäinen rakkaus pysyy. Sitä kun ollaan näillä julkisilla palstoilla kuin näyteikkunassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
11 VASTAUSTA:
Seura lienee fiksumpaa kuin täällä piipittäjien itkubileissä. hellanlettas et meil on vaikeeta nyyh nyyh
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ironiaako kirjoitti:
Seura lienee fiksumpaa kuin täällä piipittäjien itkubileissä. hellanlettas et meil on vaikeeta nyyh nyyh
Fiksumpaa olisi pitää yhteyttä muualla kuin julkisella foorumilla. Herrasväki kun tuntee toisensa. Aika urpoa seurustella kanariapalstalla kun muitakin mahdollisuuksia on. Tietysti jos haluaa tehdä itsestään pellen mitä nämä kurko, jätkä ja akka tehneet on.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kerro lisää "fiksuudesta". Tuleeko siten bannatuksi? Onko fiksua pysyä tuntemattomana, jotta ei fiksuus paljastu?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kyllä mahtaa harmittaa kun ei uskalla edes omalla nicillä matkailupalstalle kirjottaa. traumoja kenties ta huonoja kokemuksia. niitä krutsi tarjoaa. varsinkin väärässä seurassa baarien takahuoneissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yks annan aktiivi Å.. kirjotti saman sille palstal, eli fase rulaa. Tääl voi sitte rollata ja anna kans ku ahistaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ai Å? No, sittenhän somekin rulettaa :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ironiaako kirjoitti:
Kyllä mahtaa harmittaa kun ei uskalla edes omalla nicillä matkailupalstalle kirjottaa. traumoja kenties ta huonoja kokemuksia. niitä krutsi tarjoaa. varsinkin väärässä seurassa baarien takahuoneissa.
Ei oma nicci, rekisteröity tai ei, ole yhtään kummempi. Ei se kerro kuka ihminen on. Se on naamio. Tavallinen ihminen joka ei halua huomiota voi kirjoittaa rekisteröimättä. Ei se tee hänestä yhtään huonompaa.
On niitä sellaisiakin jotka rekisteröivät useammankin nicin ja vielä kirjoittelevat väliin rekisteröimättöminä. On sellaisia, joille nämä palstat ovat koko elämä ja keinolla millä hyvänsä täytyy päästä pinnalle. Joittenkin täytyy käydä vielä sotkemassa toisten keskustelua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ironista kuitenki o et taas uus nicci seliselii jonkun rollauksia. Läpinäkyvää vai ironiaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Missä ketjussa te nyt keskustelette? Mihin perustamanne ketjut katosivat?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
asiallinen3 kirjoitti:
Ei oma nicci, rekisteröity tai ei, ole yhtään kummempi. Ei se kerro kuka ihminen on. Se on naamio. Tavallinen ihminen joka ei halua huomiota voi kirjoittaa rekisteröimättä. Ei se tee hänestä yhtään huonompaa.
On niitä sellaisiakin jotka rekisteröivät useammankin nicin ja vielä kirjoittelevat väliin rekisteröimättöminä. On sellaisia, joille nämä palstat ovat koko elämä ja keinolla millä hyvänsä täytyy päästä pinnalle. Joittenkin täytyy käydä vielä sotkemassa toisten keskustelua.
No, en minäkään niin idiootti ole, ettenkö ymmärtäisi, miten sellainen rekkautumaton, joka rikkoo sääntöjä, on täysi surkimus verrattuna rekisteröityä nimimerkkiä käyttävään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ironista kyllä mut nää pillittää ku akat. oisko akkalaumast kyse.tyypit kyl puhu jostai fabuist. akoilta noi seliseli loserit näyttää. Ironiaako
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Mrs. Hyacinth Bucket" on viehättävä hyväkäytöksinen ja lempeäluonteinen kuvankaunis lady jolla laaja-alainen kanariatietämys ja joka aktiivisesti saarilla liikkuu.

Ironiaa vai ei?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
13 VASTAUSTA:
Ironiaa on se että otit keissin framil. ahistaako tieto rolksuksistas
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ironiaako kirjoitti:
Ironiaa on se että otit keissin framil. ahistaako tieto rolksuksistas
Ota sivistyssanakirja käyttöön ja tavaa sieltä ironia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ironiaako kirjoitti:
Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet
Anna aihe.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ironiaako kirjoitti:
Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet
Huomaa, että on otettu käyttöön sivistyssanakirja ja tavaus. Puuttuu vaan luetun ymmärtäminen. Sarkasmia ja ironiaa on siinä, että joutuivat bannatuksi. Moderoinnilla oli tilannetajua ja asiayhteyden ymmärtämistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Toi oli vissii ironiaa. miks vitus aikuset fabut rollaa palstoil. se o teinie hommaa. starbat pysyköö lestissää. Vai onx nää jotenki jäkeejääneit. Sit mä tajuun semmone ei oo ironiaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuossa on pysytty sillä tasolla, jossa tekijä ei tarvitse sivistyssanakirjaa :D Otitko huikan ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ehkäotin ehkäen. oon viäl teini mut noi fabut ku pilaa palstaa harmittaa. tää annast bannattu debiilipotukka vaa ottaa pannuu. Noiden rollaamist o kateltu tarpeex. tää ei oo ironiaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Antiikki ja pappa epäilee nyt jokaista rekisteröitynyttä trolliksi. Sotavento lienee kuitenkin epäilysten ulkopuolella, mutta onko mummeli trolli? Ikinä ei voi tietää.
Antiikki trollaa itsekin annamanna nicillään :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Taasvaihtu puheeaihe. onks näit apinafabuja paljonki. iha yhtä piha tääki on ku edelliset. Treffaakx debiilit ain tääl. Toi ei ollu ironiaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Trollaatitrollaa kirjoitti:
Antiikki ja pappa epäilee nyt jokaista rekisteröitynyttä trolliksi. Sotavento lienee kuitenkin epäilysten ulkopuolella, mutta onko mummeli trolli? Ikinä ei voi tietää.
Antiikki trollaa itsekin annamanna nicillään :D
Sotavenekö epäilysten ulkopuolella? Koskaan ei ole ainuttakaan Tenerihvan kuvaa palstalle laittanut. Ei ole todisteita että olisi Tenerihvalla käynyt. Netistä kaikki kirjoittamansa löytyy.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei voi vaihtua aihe, koska silloin se pitäisi sisäistää, se aihe. Nyt on sisäistetty trollaus ja se, että viestit tulee poistetuiksi, jopa kokonaiset ketjut. Siihen ei yllä oivallus, miksi? Ketjua onkin syytä alkaa lukemaan sen ensimmäisestä viestistä. Jos se on liian pitkä, tavaus voi auttaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Myötähäpeän kirjoitti:
Ei voi vaihtua aihe, koska silloin se pitäisi sisäistää, se aihe. Nyt on sisäistetty trollaus ja se, että viestit tulee poistetuiksi, jopa kokonaiset ketjut. Siihen ei yllä oivallus, miksi? Ketjua onkin syytä alkaa lukemaan sen ensimmäisestä viestistä. Jos se on liian pitkä, tavaus voi auttaa.
Se ihmetyttää, että jotkut käy lukemassa kaikki viestit, suorastaan asuvat palstoilla. Ja uskovat kaiken lukemansa. Silloin on tauti pahaksi päässyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ironiaako = antiikkipappannamanna
Ilmianna
Jaa
No vot! On huikea älyllinen taso. ;) Lienee kaikille selvä, että aina käy kun on hiivaa.
Ilmianna
Jaa
Onko nämä antti ja eläkep.oikeita henkilöitä keistä täällä puhutaan.Vai palstan sääntöjen tarkkailijoita.Matkustavatko he ollenkaan vai laittavat sääntöjä mistä saa puhua ja mistä ei.Eikö täällä ole sana vapaa keskustella saarista.On negatiivista sekä positiivista palautetta.Mitä sitä hemuleita ottamaan..ja pannaamaan ketään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kysymys on luku- ja kirjoitustaidosta ja ennen kaikkea luetun ymmärtämisestä. Rekisteröimättömiä nimimerkkejä ei voi bannata. Jos keskustelijat ei vapaudessaan pysy Allerin asettamien sääntöjen puitteissa, viestit poistetaan -siis ne sääntöjen vastaiset, jahka moderointi ehtii. Yksittäiset kirjoittajat ei poista mitään, eikä bannaa ketään. Sellaisia asioita asemavaltuutettu tekemään on ylläpito. Eli, jos kirjoitat sääntöjen puitteissa viestisi eivät katoa bittiavaruuteen. Tosin, jos olet kirjoittanut ketjuun, joka poistetaan kokonaisuudessaan epäasiallisen sisällön vuoksi, ei siitä niitä marginaaliryhmään kuuluvia asiallisiakaan säästetä. Ketjun poisto on kuitenkin harvinaista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Esiintyminen rekisteröidyn nimimerkin turvin on suoraan vasten sääntöjä. Toivottavasti noihin puututaan. Omaa nimimerkkiäni väärenneltiin ja trollattiin runsas vuosi sitten törkeästi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko nämä antti ja eläkep.oikeita????????????????????????????

Noinko koulussa oikeinkirjoitusta nykyisin opetetaan?
Ilmianna
Jaa
Antigue on nimimerkki, joka on kadehdittavissa. Töitä tekemällä saa rahaa, jopa Mersun. Kiljukällipoppoo on aina perässä, kun ei oo fyffee. Menkää töihin, runkut! Rahaa saa, kun ei keskity avustuksiin. Pääosa Lohjan karavanaareistakaan ei tee niin. Olen kysellyt. Ihan on, töitä tekeviä.
Ilmianna
Jaa
Joshanse tasare kanrianda..Hyvres es oneres kirotusvirettä.Tänrände tilairtu 28päirän lommo.Tuutguhun paikkaran.Lärhtörö pirdäisöre orla torla maarikuussa arlussa.sirloindu kerlid vierldä hyrviä.
Ilmianna
Jaa
Mahtaako olla kiljuporukasta Annalaan menijöiksi viikonloppuna? Siellä on poke ovella edelleenkin.
Ilmianna
Jaa
Kiljudidukieäri on hukalla häviny dokaillu hutut helluille.
Ilmianna
Jaa
Vähään aikaan ei ole moderointi kokonaisia ketjuja poistellut. On muutenkin rauhallisempaa.
Ilmianna
Jaa
Onko kahden kesken työlästä kirjoitella? Riittääkö sähköpyörätuolissa akut?
Ilmianna
Jaa
Mitä se opettaa, kun donluiskin lopettaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Jos palstan antia katselee, miten terveeltä kuparipannutrollaus vaikuttaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Onko annosteltu lusikallakaan?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos Antique ja Eläkepappa ovat sama henkilö ja tämä henkilö amiskloppi, niiin taitavaaa kirjoittelua häneltä. :) Hyvin hän osaa eläytyä.

Ei tähän nyt varmaan tarvitsisi tosissaan mitään kommentoida, mutta ihan erilaisista asioista em. nimimerkit kirjoittavat.
Ilmianna
Jaa
Amiskloppi-juttu on kotoisin kiljupöntön vierestä. Se on johtanut matkailukyvyttömyyteen ja kateuteen sen suhteen, että toiset kykenee matkailemaan.
Ilmianna
Jaa
Kuka onnistuisi kertomaan sähköpyörätrollillemme uskottavasti, että vaipat kannattaa vaihtaa useammin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuskin kukaan, koska selitys pienipäämme motiiveista, tuolloin nimimerkillä olensyvästipahoillani, on:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14410707/kanaria-palstalla-trollin-oksennusta#comment-88496897
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kiitoksia ylläpidolle palstan siivouksesta.
Ilmianna
Jaa
Loppuko vitsit trollilta? Miten ostat anonyymin prepaid'in Teneltä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Älä unohda Å:n Suomessa vaikuttavaa tikkua. Se on anonyymi. Onnea Allerille metsästykseen!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hei, hei, happy day. Hyvää metsästystä.
Ilmianna
Jaa
Jaksaako kukaan uskoa, että tuo tyyppi saadaan vihdoin kuriin. Epäilen.
Ilmianna
Jaa
Yksi ja sama onneton, nyt kun "sairaanhoitajakin" lähti, jatkaa erittäin heikolla tasolla tuotoksiaan. Toivottavasti keksiä istutetaan!
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kanarian palstan trollauksesta

Kanarian palstan trolli on pohjanoteeraus trolli-brändistä, vähän niinkuin vaikkapa tyhmä saapas, pahalle haiseva tyhjä jalkine.
Trollaava henkilön tulisi yrittää saada viestiketjuunsa napattua mukaan mahdollisimman paljon porukkaa siten, ettei itse usein osallistu keskusteluun. Trollaaminen tulee englannin kielisestä sanasta trolling joka tarkoittaa vetouistelua.
Trollimme puurot ja vellit on siten sekaisin, että hän kirjoittelee itse itselleen.
Nyt palstaa on hetken ”pikkasen hämmennetty”. Leikimme hetken trollimme kanssa.
Trollaamista on toisen ihmisen kiusoitteleminen kepposten tai harhaanjohtavan tiedon turvin. Määrite on laaja-alaisesti sovellettavissa. Juttujen ei tarvitse olla ilkeitä (kyseessä ei ole pilkkaaminen tai irvailu) vaan usein trollausta on saada toinen uskomaan jotain väärää tietoa tai pilata toisen mahdollisuudet saavuttaa/suorittaa jotakin. Trollimme ei osaa tätä.
Trollaamiseen törmää hyvin usein esim. internetin keskustelupalstoilla, jossa joku kirjoittaa provokatiivisen kommentin saaden aikaan hermostuneita kommentteja muilta. Trollaus on onnistunutta, mitä useampi menettää trollaajalle malttinsa uskoessaan trollin juttuihin.
Nyt se on trollimme, sontasäkki, jonka maltti on koetuksella. Onko ikävää?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta