Kanarian palstan trollauksesta

Kanarian palstan trolli on pohjanoteeraus trolli-brändistä, vähän niinkuin vaikkapa tyhmä saapas, pahalle haiseva tyhjä jalkine.
Trollaava henkilön tulisi yrittää saada viestiketjuunsa napattua mukaan mahdollisimman paljon porukkaa siten, ettei itse usein osallistu keskusteluun. Trollaaminen tulee englannin kielisestä sanasta trolling joka tarkoittaa vetouistelua.
Trollimme puurot ja vellit on siten sekaisin, että hän kirjoittelee itse itselleen.
Nyt palstaa on hetken ”pikkasen hämmennetty”. Leikimme hetken trollimme kanssa.
Trollaamista on toisen ihmisen kiusoitteleminen kepposten tai harhaanjohtavan tiedon turvin. Määrite on laaja-alaisesti sovellettavissa. Juttujen ei tarvitse olla ilkeitä (kyseessä ei ole pilkkaaminen tai irvailu) vaan usein trollausta on saada toinen uskomaan jotain väärää tietoa tai pilata toisen mahdollisuudet saavuttaa/suorittaa jotakin. Trollimme ei osaa tätä.
Trollaamiseen törmää hyvin usein esim. internetin keskustelupalstoilla, jossa joku kirjoittaa provokatiivisen kommentin saaden aikaan hermostuneita kommentteja muilta. Trollaus on onnistunutta, mitä useampi menettää trollaajalle malttinsa uskoessaan trollin juttuihin.
Nyt se on trollimme, sontasäkki, jonka maltti on koetuksella. Onko ikävää?

Huomenna, 10-14, YP lukee näitä. Trollille tulee kiire, tai sitten lannistimme hänet hetkeksi. Älköön kukaan silti luulko, että olotila jäisi pysyväksi ja onhan ryyppäysketjunsa aktiivinen.
Ilmoita
Kanarian palstan trollausta voisi joku mediaopiskelija käyttää materiaalinaan. Siitä saisi taatusti opinnäytetyön.
Ilmoita
Heikkoahan tämä on täällä. Käy tutkimusmateriaalista, pohjanoteerausten osalta.
Ilmoita
Nimimerkki "Antigue" on tuttu trollaaja tällä palstalla. Antigue trollaa mm. nimimerkeillä:

Eläkepappa
Polemista
Trolliongelma
Turhaatrollausta
Aguila (enimmäkseen Anna-lehden sivuilla)

Antigue on jäänyt kymmeniä kertoja kiinni trollaamisesta ja koskaan se onneton ei ota opikseen. Antigue on ammattikoululainen joka mm. Anna-lehden sivuilla sanoo olevansa "mersumies" ja Puerton matkaaja. Antiguen matkatarinat tulevat muiden matkablogeista ja kuvat heidän sivuiltaan.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Ai nimimerkki "Polemista" on kanssa Antiguen trollaus nimimerkki. Kiva tietää, samoin kuin tuo että Annan sivuilla Antigue trollaa Aguila ja Eläkepappa nimimerkeillä.
Ilmoita
Tuo nimimerkki "antigue" yleensä noita trollauksia kirjoittaa noilla mainituilla nimimerkeillä. Eläkepappa, Polemista ovat antiguen uusia trollausnimimerkkejä.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Trollin tunnistaa siitä, että se käyttää poikkeuksetta rekisteröimätöntä nimimerkkiä. Onhan trollillamme täälläkin parikymmentä rekisteröityä nimimerkkiä, mutta hän käyttää niitä vain yksittäistapauksissa. Muuten trollin postauksien sisältö tulisi hetkessä kokonaisvaltaisesti poistetuksi. Donlusima seuraa trolliamme hajussa.
Ilmoita
6 VASTAUSTA:
Miksei ylläpito reagoi trolli ongelmiin, tarkoitan että sellainen tehdään teknisesti mahdottomaksi?
Pakko rekisteröinti, vailla mahdollisuutta kirjoittaa muilla kuin omalla ja ainoalla virallisella nikkarilla?
Suomi24 palstoilla on trollaus ja häiriköinti monilla palstoilla täysin sietämätöntä.
Ilmoita
Erinomaisia ajatuksia. Pakkorekisteröinti heti. Se on ainoa tapa pitää palsta asiallisena.
Ilmoita
Polemista kirjoitti:
Erinomaisia ajatuksia. Pakkorekisteröinti heti. Se on ainoa tapa pitää palsta asiallisena.
Mutta se ei riitä nyky säännöillä, koska on mahdollistettu kirjoittelu muilla nikeillä?
Ilmoita
Rekisteröintisäännöt siis tiukemmiksi. Esim jatkoaika.com sivustolla rekisteröinnin lisäksi pitää pystyä osoittaa, että on jotain sanomista palstalle ja osaa sen kirjoittaa ymmärrettävästi. Asiattomuuksista rankaistaan bannilla ja jos ne toistuvat koko tili poistetaan. Siellä on vähän trollauksia ja vain ylilyönneitä banneja tulee.
Ilmoita
Nykymeininki on kyllä väljä, vaikka minulla on rekisteröity nikkari, voin valita minkä tahansa muun nikkarin, eli näin voi vastailla itselleen ym?
Ilmoita
Haista sinä kuule vittu :)
Ilmoita
Lisätään tähänkin ketjuun:
Teneriffan palstan trolliongelma on johtanut siihen, että palsta pyörii trollauskeskustelun ympärillä. Vuosi sitten asiat oli toisin, mutta sitten alkoi trollin vyörytys ja asiakeskustelun häirintä. Syyksi paljastui mm. kateus. Kateus siitä, että jotkut oikeasti matkailevat. Edelleen, jos tänne joku yrittää Teneriffan terveisiä kirjoittaa, tuloksena on yleensä välitön trollin hyökkäys. Joskus se tapahtuu viiveellä.

Mutta kateudesta:
Kateellinen karkottaa helposti palstalta asialliset ihmiset aliarvioivalla ja omaa egoa pönkittävällä käytöksellään, jolle ei ole edellytyksiä, statusta.
Kateutta syntyy, kun ihminen keskittyy seuraamaan toisten elämää ja vertaamaan itseään heihin. Asiat, jotka toisella näyttävät olevan paremmin kuin itsellä synnyttävät kateutta. Toiselle tapahtuvat huonot ja ikävät eivät sitä aiheuta. Päinvastoin ne voivat tuottaa kateelliselle jopa tyydytystä.
Kateutta voi tuntea muun muassa lahjakkuudesta, edustavuudesta, ihmissuhteista ja sosiaalisesta menestyksestä. Kateudelle riittää kasvualustaa, sillä aina löytyy ihminen, jolla on asiat itseä paremmin.
Kateus on tuhoava, häpeää ja vihaa sisältävä tunne. Kateellinen pyrkii parantamaan omia asemiaan toisten kustannuksella. Hän ilkeilee ja piikittelee ihmisiä, joita kohtaan kokee alemuutta ja kateutta. Kanssaihmisten voi olla joskus vaikea tunnistaa tätä kiusantekoa kateudeksi.
Kadehtiminen saa alkunsa omasta riittämättömyyden ja huonommuuden tunteesta.
Kateellisen on usein vaikea tunnistaa ja hyväksyä itsessään olevaa kateutta. Se puetaan helpommin leveilyn ja ylpeilyn muotoon; minäkin pääsin melkein kerran Inglesiin. Tällainen käytös ei ole merkki hyvästä itsetunnosta, vaan se paljastaa enemminkin kerskailijan alemmuuden tunteen. Itsensä esille tuominen toisten kustannuksella kielii kateuteen kätketystä häpeän tunteesta.
Kateellisuus, toisten aliarvioiminen, väheksyntä ja halveksunta liittyvät yleensä tunnistamattomaan häpeään. Kadehtiminen saa alkunsa omasta riittämättömyyden ja huonommuuden tunteesta.
Kateena mollatessaan sontasäkki paljastaa oman huonommuutensa ja häpeän tunteensa. Siksi kateus on helpompi kieltää ja verhota pröystäilevään tai ilkeään käytökseen, trollaukseen. Tällä taas on ikäviä seurauksia palstaviestinnälle. Terveen ihmissuhteen perusta löytyy tasapainoisesta suhtautumisesta itseen. Kateus katoaa, kun katseen kääntää toisten elämien sijaan omaan elämäntilanteeseen ja miettii, mikä siinä on hyvää ja mitä itse voisi tehdä oman onnellisuuteensa ja tyytyväisyytensä eteen -siis, jos ylipäänsä mitään hyvää on.
Ilmoita
Sinä antigue/eläkepappa/trolliongelma/polemista olet ainoa trolli. Seuraavaksi varmaan alat taas haukkumaan kuparipannu ravintolaa?
Ilmoita
Tulihan se sieltä. Trollimme kirjoittelee ja uskottelee itselleen tietävänsä jotain.

Taas siirtyy Teneriffakeskustelut osaltani kauemmaksi.
Ilmoita
3 VASTAUSTA:
Sinä antigue pienipää voit lopettaa keskustelut itsesi kanssa kokonaan. Sinulla on 100 nimimerkkiä joilla haukut kuparipannua. Lopeta jo.
Ilmoita
Tässähän se ongelma on, miksi on mahdollistettu kirjoittaminen useilla nikkareilla?
Pakollinen rekisteröinti, vailla mahdollisuutta muihin vaihtoehtonikkareihin?
Nythän se on mahdollista.
Ilmoita
Taas loanheittoa trollin toimesta. Ehkä olen Antigue,ehkä en. Kuparipannusta en koskaan ole kirjoittanut sanaakaan. Miksi olisi, ensiitä mitään tiedä.

Rekisteröintipakko kaikille.
Ilmoita
Eläkepappa ja Antigue-Polemista ovat kaksi eri henkilöä. Eläkepapalla on erityinen hajunenä, jolla hän tunnistelee trolleja epätoivon vimmalla. Useimmiten surkein tuloksin. Tämä kaksikko kulkee toistensa imussa eli hajussa missä tahansa liikkuvatkin. Eläkeläisen ja työttömän lempiharrastuksia nämä touhut, paranoidista pakkoneuroosia.
Mutta kaksi eri henkilöä kyseessä! Suurin osa Annan foorumilla jo tietääkin heidät trolleiksi.
Ilmoita
OHO! Sontasäkki on tunnistanut epämääräisen tunnisteketjunsa eri henkilöiksi. Kehitystä!
Jollakin on "epätoivoa", jollakin ei. Mikä on trolli, oli se sitten Annan palstalla, tms. siitä on määritelmä.
Onko Antigue, tai Eläkepappa, jne. trolleja? Se on helppo selvittää, lukemalla rekisteröityneitten nimimerkkien postauksia. Tosin Antigue taisi tuhota S24 palstalla statuksensa.
Ilmoita
Kovasti kiinnostaa trolliamme täällä henkilöt. Sitä se teettää kuin jotkut matkustelevat ja toiset sitten kadehtivat. Kateus, siitä oli hyvä analyysi aikaisemmin, tuhoaa trollimme psyykkeen, jollei ole jo tuhonnut.

Jos asiallisia matkailujuttuja kirjoittavaa kutsutaan Aguilaksi, Antigueksi , Eläkepapaksi tai vaikka Trolliongelmaksi, niin sitten tunnistan itseni tuosta joukosta. Annan palstalla voi käydä toteamassa kuka trollaa ja kuka ei. Antigue ja Eläkepappa eivät sitä tee. Sen olen havainnut.
Ilmoita
Tuosta rekisteröintipakosta vielä, hyvä ajatus ja oikeastaan kuuluisi asiaan välttämättömänä?
Kuitenkin tiedämme, ettei se yksin auta nykysäännöillä, koska rekisteröityneellä on mahdollisuus kirjoitella vaihtoehtonikkareilla mielin määrin?
Pitäisi eliminoida kaikki mahdollisuudet kirjoittaa ohi virallisen nikkarin?
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
Jos kaikilla olisi rekisteröintipakko sähköpostiosoitetta vastaan, olisi Allerin helppo puuttua trollauksiin ja poistaa tilejä tarvittaessa. Myös sähköpostiosoite johtaisi helposti pahimpien ylilyöntien jäljille. Siksi rekisteröintipakko.
Ilmoita
Polemista kirjoitti:
Jos kaikilla olisi rekisteröintipakko sähköpostiosoitetta vastaan, olisi Allerin helppo puuttua trollauksiin ja poistaa tilejä tarvittaessa. Myös sähköpostiosoite johtaisi helposti pahimpien ylilyöntien jäljille. Siksi rekisteröintipakko.
Mitä se auttaisi kun sinä pienipää keksit aina uusia nimimerkkejä. Edes joulurauhaa et palstalla anna vaan samaa trollausta aina vaan.
Ilmoita
Pitkästä aikaa joku yritti alkaa ja alkoikin, ihan asialliselta vaikuttavan ketjun ja kuinka sitten kävikään?
Ilmoita
Palstan ainoan perustrollin, ongelmat ovat moninaiset, eikä pienellä paikkakunnalla ole oikein motivaatiota yrittää ”parantaa” lähes 70-vuotiasta, tulosiirroilla ja eläkkeellä toimeentulevaa potilasta. Aika hoitaa.

Kiintoisaa hänen postauksissaan on, että hän ei edes yritä esittää matkailevansa. Hän kohdistaa vaan ilkeilynsä niille, jotka kykenevät niin tekemään. Ainoat matkailuun liittyvät teemat hänen avauksissaan, koskevat tyypillisesti jonkun hotellin, tms. kokemuksia. Jos joku vastaa, ketju saastuu sontasäkin ilkeilystä. Miksi joku tekee näin?

Jos henkilöllä on jatkuvia sellaisia luonteenpiirteitä, jotka haittaavat hänen sosiaalisia suhteitaan ja toimintakykyään, hänellä saattaa olla persoonallisuushäiriö.
Persoonallisuushäiriöt ovat pitkäaikaisia, usein toimintakykyä ja sosiaalisia suhteita vahingoittavia mielenterveyshäiriöitä, jossa sairastunut ei usein edes tunnista sairautta (Joukamaa & Lepola 2005, 109).Tällaisia poikkeavia persoonallisuuden piirteitä ovat muun muassa eristäytyneisyys, huomion-hakuisuus, käyttäytyminen oudosti ja epävakaasti, vihamielisesti tai riippuvaisesti.

Sairastuneella saattaa olla pakkomaneereja tai hänellä on löyhä impulssikontrolli.
Persoonallisuushäiriö voi esiintyä yksinään, mutta muiden persoonallisuushäiriöiden päällekkäisyys ei ole tavatonta. Diagnoosin tekeminen vaatii usein pitkää seuranta-aikaa, sillä potilas ei koe itseään sairaaksi. Diagnooseja ovat muun muassa epäluuloinen, epäsosiaalinen, tunne-elämältään epävakaa, huomionhakuinen, vaativa, estynyt, riippuvainen tai narsistinen persoonallisuushäiriö. Hoitoyhteisössä persoonallisuushäiriöiset ovat hyvin hankalia ja vaativia niin hoitohenkilökunnan kuin potilaidenkin kannalta.
Yleistä hoitomallia ei persoonallisuushäiriöihin ole, vaan esimerkiksi lääkehoito tapahtuu oireenmukaisesti: masennukseen masennuslääkettä ja niin edelleen.
(Punkanen 2001, 132–134.)

Kun trollin status on tällainen, ei Allerkaan ole aktiivinen. Mahdollisuus saada taloudellisia korvauksia on olematon.
Ilmoita
Vai että eläkepappa on taas mielikuvitusmatkalla Puertossa? :)
Sama juttu oli viime vuonna, silloinkin eläkepappa trollasi usealla rekisteröidyillä nimimerkillä.

Antigue, eläkeppa ja polemistahan ovat yksi ja sama kirjoittaja. Hän on ammattikoululainen Kemistä. Tosin alunperin Kuopiosta, mutta kun hänen vanhemmat erosi, tuli hänelle muutto uuteen kouluun Kemiin.
Matkatarinat hän kopioi kätevästi muiden matkablogeista, joista hän ottaa myös valokuvat omaan trollaus käyttöönsä. Sään hän katsoo näppärästi webkameroista.

Kukaan ei enää usko antigue/eläkepappa/polemistaa, siksi hän hyökkää asiakirjoittajien kimppuun haukkumalla heitä. Anna-lehden Kanariapalstalla ainoastaan enää nimimerkki Sotavento uskoo että nuo ovat eri kirjoittajia, mutta hänenkin uskonsa on varmasti kovilla.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Anteeksi. Hoitajat lupaa, että uudella lääkityksellä nämä loppuu ajan kanssa...
Ilmoita
Hoitoyhteisössä persoonallisuushäiriöiset ovat hyvin hankalia ja vaativia niin hoitohenkilökunnan kuin potilaidenkin kannalta.

Ihan heti ei liene toivoa sontasäkin osaltakaan...
Ilmoita
1 VASTAUS:
Joo, ei antigue varmaan koskaan lopeta trollaamista. Vaikka kukaan ei enää usko sitä niin se painaa trollausta ulos vaan. Kun kukaan ei vastaa sille niin se vastaa sitten omiin viesteihinsä. Omituinen toi sontasäkki
Ilmoita
Anteeksi taas, täältä Kaavilta. Näitä nyt tulee. Ymmärrätte, että en yritä edes väittää matkustavani. Puran vaan tätä katkeruutta matkusteleviin.
Ilmoita
"Kanarian palstan trolli on pohjanoteeraus trolli-brändistä, vähän niinkuin vaikkapa tyhmä saapas, pahalle haiseva tyhjä jalkine."

Antigue-Eläkepappa-Polemista sontasäkki on pohjanoteeraus kaikesta. Ammattikoulupoika joka trollaa Kemistä käsin olemattomia matkajuttuja ja kuvittelee että joku uskoo kun hän trollaa rekisteröidyillä nimimerkeillä.

Ylläpito ryhtyi vihdoin syksyllä hommiin ja bannasi antigue nimimerkin, joten heti ilmestyi Puerton trolli takaisin polemista nimimerkillä. Lapsikin tajuaa että he ovat sama kirjoittaja, ja onhan se täällä todistettukin monta kertaa.

Hänellä ei ole Kemissä varmaan kavereita ja antigue on yksinäinen, mutta tuskin hänellä kavereitä oli Kaavillakaan mistä hän Kemiin äitinsä kanssa muutti.
Ilmoita
Täältä minä löydyn Kaavilta mielenterveydenhoitoneuvolasta, terapiaryhmästä. Tulkaa tänne etsimään. Tämä ei ole iso kylä.
Ilmoita
Saadaan Kaavi kerrankin maailmankartalle ja meidän mielenterveysneuvola, sekä minä, sontasäkki, trolli!
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
Etkös sinä antigue muuttanut Kaavilta Kemiin?
Ilmoita
näinkuulin kirjoitti:
Etkös sinä antigue muuttanut Kaavilta Kemiin?
Heinäkuussa muutti Antigue Kaavilta Kemiin äitinsä kanssa.
Ilmoita
Anteeksi huono kuuloni!

Sontasäkki on ikuisesti Kaavin trolli. Niillä eväillä ei muuteta mihinkään, eikä saa edes osoitusta isommalle kylälle hoitoon.
Ilmoita
Ällistyttävintähin palstan perustrollin postauksissa on niiden puhdas idioottimaisuus. Parhaimmillaankin hän nostaa vanhan ketjun tai lainaa muinaisen aloituksen uutena -tyypillisesti nimimerkkeineen, jos se on rekisteröimätön. Muuten yleensä kysyy "kokemuksia" jostain hotellista, jne. Kun joku "lukin verkkoon" sitten tarttuu, ilkeily alkaa.

Trolli ei kuitenkaan itse esitä matkailevansa -edes kuvitteellisesti, poislukien tuo hotellikyselyssä muka tapahtuva saapuminen kohteeseen. Sisällön tuotanto on pääsääntöisesti ilkeilyä, jolla pyritään todistelemaan, ettei kukaan muukaan matkaile ja silloin erityisesti Antigue:)
Ilmoita
Terapeutille ei varmaan koskaan näytetä, miten alas on vajottu. Täytyy olla myös häpeä miten trollin statusta suoritetaan, Joku ymmärrys, miten surkeita ollaan. Käsitys siitä, mikä katsoo peilistä.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Niinpä. Antigue kun katsoo peiliin, sieltä katsoo vastaan myös polemista ja eläkepappa. Näkeeköhän se noi mielikuvituskaverinsa oikeasti?
Jutteleekohan antigue noiden trollausnimimerkkiensä kanssa kun on yksin?
Ilmoita
Ihan hirveää tämä mun tilanne, sekaisin kuin seinäkello. Siksi näitä kirjoittelen. Anteeksi.
Ilmoita
Palstahan on jo koko vuoden, ylikin, ollut nimensä irvikuva. Siksi olisikin kiinnostavaa saada Allerilta joku visio, eikö?
Ilmoita
Aller tekee nyt maikkarille projektia, joten tälle tuskin on aikaa...
Ilmoita
Ainakin viimeinen vuorokausi palsta on ollut jopa luettava. Pahin örvellys on loistanut poissaolollaan.
Ilmoita
Kiljuavusteinen örvellys taitaa tehdä paluuta.
Ilmoita
Siltähän tuo nyt näyttää, että kiljuörvellys jatkuu.
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
niin se vaan jatkuu papalla halvan punkun lipitys, vaikka muori on sanonut sata kertaa, että lopeta ukko hyvä, kun aina pyrähtää lusikallinen housuun. haisoohan se.
Ilmoita
Totta! Papalla jatkuva ripuli halvasta vinkusta. Aina pruiskahtaa housuunkin. Nuorempana Eläkepappa harrasti kiljua, mutta vanhoilla päivillään ryystää huokeinta valmista. Täällä sitten elää vanhoissa kiljumuistoissaan.
Ilmoita
Trollin tarkoituksena ei edes ole käydä sivistynyttä keskustelua, vaan vain hämmentää keskustelua esittämällä yliampuvia kärjistyksiä tai suoranaisia mauttomuuksia.
Onneksi trolleihin on olemassa yksinkertainen lääke. Trolli saa elinvoimansa niistä reaktioista, joita hänen trollaamisensa aiheuttaa. Tämän takia trollin tapauksessa kaikkein tehokkain tapa toimia onkin olla ruokkimatta sitä.
Jos siis huomaat, että keskustelukumppanisi vain jankkaa Antigue-eläkeppaa-Polemista.teemaa ja toistaa pakomomaisesti yhtä teemaa tai harjoittaa suoranaisia mauttomuuksia, anna asian olla. Aina ei tarvitse saada viimeistä sanaa – ja ravinnotta trolli nääntyy pian pois. Älä siis ruoki trollia.
Ilmoita
5 VASTAUSTA:
Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.
Ilmoita
kyllästyin kirjoitti:
Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.
Pitäsikö "kirjoitaa" olla kirjoittaa?
Ilmoita
kirotusvire kirjoitti:
Pitäsikö "kirjoitaa" olla kirjoittaa?
"Pitäsikö" po. Pitäisikö. Muuten OK.
Ilmoita
kirotusvire kirjoitti:
"Pitäsikö" po. Pitäisikö. Muuten OK.
Hahahahhaaa! Havaittavissa kevyttä kenttävittuilua sontasäkki antigue/eläkepappa polemistalle. Juuri näin!
Ilmoita
kyllästyin kirjoitti:
Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka noilla yllämainituilla nimimerkeillä kirjoittaa on sama henkilö. Tulin Annan sivuilta tänne ja siellä ensin uskoin hänen kirjoituksiaan. Ei tosin sen puoleen, olisin lopettanut muutenkin trollin viestien lukemisen kun ei muuta osaa kirjoitaa kuin Suomibaareista ja rannekelloista. Pitäköön trollauksensa huvinaan jos joku niitä vielä uskoo.
En ymmärrä miksi kirjoittelen tällaisia matkailupalstalle.... Anteeksi!
Ilmoita
Anteeksi taas, on lääkkeet ottamatta ja maaninen vaihe painaa päälle. Siksi asiattomuus.
Ilmoita
Minusta se on hyvä että joku tai jotkut ovat paljastaneet että tuo joka aina rekisteröitymättömillä nimimerkeillä kirjoittava on sama henkilö, jota sontasäkiksi tituleerataan. Annan sivuilla kirjoituksensa on poistettu nopeasti. Olen sinnikäs jatkaja lukemisen harjoittajana , kun ei osaa edes kirjoitaa Suomibaareista, puhumattakaan rannekelloista. Antakaa anteeksi nämä trollaukset.
Ilmoita
Sontasäkki saa voittopuolisesti kaikki kyllästymään.
Ilmoita
Juu, en itsekään ymmärrä miksi kirjoittelen tällaisia matkailupalstalle.... Anteeksi!
Ilmoita
Nyt nostan vanhoja ketjua ja lanseeraan homo- ja kännäysjuttuja.
Ilmoita
On palannut pakkomaneeriinsa.
Ilmoita
Melko heikko selitys, jos hetken tunnontuska ei tuota parempaan käytökseen johtanut.
Ilmoita
Miksi teille, jälkeenjääneille ja muuten poikkeaville sekopäille, jotka vain haluatte pilata keskustelua, ei voitaisi avata omaa palstaa, jossa saisitte mokeltaa niin älytöntä roskaa ja altyylin kuonaa kun haluaisitte, jolloin nämä mukavat aihepalstat jäisivät meidän normaalien ja hyvän kasvatuksen saaneiden käyttöön? Ilmeiseti "huuhaa"-palsta ei vedä tarpeeksi?
Ilmoita
Kiitos kovasti moderoinnille! Tämä luo uskoa siihen, että sesongin alkaessa, tämä voisi oikeasti toimia matkailupalstana.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Siis se sontasäkki kaalikäärylemieskö olikin antigue? Mahtava juttu että ylläpito sai hänet vihdoin kuriin. Ei niissä makkaraperunajutuissa ollut päätä eikä häntää.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kokonaistilanne vaikuttaa kyllä paremmalta, mutta tässäkin ketjussa näkyy synkkää historiaa. Toivoa silti sopii, että moderointi on iskussa, kun kausi alkaa.
Ilmoita
Sairaan ihmisen terapia-alusta; siltä vaikuttaa, kun viime yön saldoja katselee. Ne on nostettu ketjuissa, joilla on sama historia. Kokonaisia ketjuja poistetaan harvoin.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Onhan noita viime aikoina aika hyvin poistettukin. Jos ketjun nimi on "ryyppään hotellihuoneessa" ja kirjotus istuu sinne jollain tapaa, niin ketä se haittaa. Otsikosta näkee jo heti mitä se sisältää. Lukee ketä kiinnostaa.

Eniten tämmösillä foorumeilla risoo ne idiootit jotka kirjottaa ketjuun kuin ketjuun omia juttujaan jotka ei liity mitenkään ketjun otsikoon, kaikki ei liity ees palstan otsikkoon.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Ryypätähän voi vaikka vettä ?Lähes oluen hintaista,kanarialla.
Ilmoita
Se ei ole nesteessä, yleensä se hinta, joka tekee idiootiksi. "Ryyppääminen" viittaa tyypillisesti väärinkäyttöön. Kohtuukäyttö voi olla hyvinkin nautinnollista.
Ilmoita
Tuollaisistahan ”iltatiloista” niitä trollauksia syntyy:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/6179851/miettikaa#comment-90866550
Jos tekijä on todellinen, eikä tuo ole trollina trollattu, on edellytyksiä kehitykselle, vaikeuksien kautta.
Ilmoita
Kunhan vaan on kenttälounas siinä 6:45 kiljupöntöt täynnä
Ilmoita
Moderointi ansaitsee suuret kiitokset toiminnastaan Kanarian palstalla. Näyttää siltä, että sesongin alkaessa palsta yllättäen voisi vastata nimensä mukaista käyttötarkoitusta.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Sinustahan se riippuu miten paljon meinaat trollata tällä kaudella.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Olisikin nyt hauska nähdä, jos joku oikea "trolli" arvostelisi s24 trollauksen tasoa. Luulisi hävettävän...
Ilmoita
Avohoidossa hoitajan palaute on tärkeää. Testaajan luulisi lopulta lukevan, olisiko aika ottaa tiukempaan kontrolliin.
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
Antakaa trolliongelma-eläkepapan kirjoitella. Se on ukin homma, hän kirjoittaa omaksi ilokseen. Täällä 90% on hänen tuotantoaan (netistä kopioituna). Papalta on otsalamppu jo himmentynyt, joten esiintyy paljon toistoja. Hän ikäänkuin käy töissä täällä ja on kovin tykästynyt juuri matkailufoorumiin.
Sallikaa vaarin filosofoida ja poistaa trolli-, ym. ongelmia. Kirotusvireitä unohtamatta!
Ilmoita
Vaan kun se palaute on vastaanottokyvyn tavoittamattomissa. Sillä testaajalla on budjettikehys. Kontrolli lisäisi kustannuksia. Sitä se miettii, on käsketty.
Ilmoita
Palstalle on selvästi ajoittain kirjoittelemassa palstan aiheesta todella kiinnostuneita, satunnaisia kirjoittajia. Tämä on suuri ilo! Trolli ei voi karkottaa älyttömyyksillään koko populaa.
Ilmoita
Älkääs nyt lyökö lyötyä. Kyllä se sontasäkki taas käynnistyy. Aina käy, kun on hiivaa...
Ilmoita
Kyllä se taas suoltaa. Yötä kohti on normimeno. Yritystä sillä on alkuillasta.
Ilmoita
Miksi ostetaan määriteltyä rajoitusta ?? Miksi pitää osata kirottaa. miettiä. Kuse se selviää tai rapula vyästyy. ni jote.nki ymärtää, ei’ä n’’si hilkkua… Isomat ävystykset, mnulle...
Ilmoita
7 VASTAUSTA:
Meniköhän kaikki nyt ihan putkeen? Liikaa kiljua taas?
Ilmoita
kirotusvire kirjoitti:
Meniköhän kaikki nyt ihan putkeen? Liikaa kiljua taas?
Kaksi lausetta ja ihan oikein! Ei se ole turhaa, koulutus, kyvyttömillekään... ;)
Ilmoita
kirotusvire kirjoitti:
Kaksi lausetta ja ihan oikein! Ei se ole turhaa, koulutus, kyvyttömillekään... ;)
Näin on. Me vähän tultiin pitämään hauskaa sun kustannuksella. Kuultiin että sulla on tylsää jos joku ei trollaa sun kanssa. Muista raportoida ahkerasti ylläpidolle, sillä siksihän me tultiin sinua eläkepapparainen kiusaamaan :D
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
Anyways, mä meen. CU
Ilmoita
Hahahahahhahaaa kirjoitti:
Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
Anyways, mä meen. CU
Jep
Ilmoita
Hahahahahhahaaa kirjoitti:
Ei tajua, mut antaa sen päivystää netissä. Eihän sitä tiedä, jos vaikka joku sattuisi hänet mainitsemaan.
Anyways, mä meen. CU
Huikee U, mukaan saatu C ja lisäks että meen, vaikka toi Anyways on jo ihan tähti. Vähän lisää ja jo lähti...
Ilmoita
Ja alla Pohjantähden
minä tulen
minä lähden
ja vain Pohjantähden nähden
itken vuokses kyyneleen.
Ilmoita
Niinhän tässä taas kävi. Tämäkin viikonloppu on sontasäkin perussuoritus. Se, että se on heikko, johtuu eväistä.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kato fag tuli borkan jälkeen floodaamaan ja evoilemaan. On kujalla ja aina icu, vakio peelo, retu.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Jahas! Ylläpito jatkaa trollin saastan luutimista. Hyvin on luuta luutinut, vaan lienee toimensa turhauttavaa. Alkaa viikonloppu, joten älyttömyydet ja riman alitukset jatkunee. Maanantai ei liene moden mielipäivä.
Ilmoita
1 VASTAUS:
riman alitukset vai rimanalitukset ??
Ilmoita
Trollillamme on havaittavissa pientä väsymystä, tai jopa tuotantonsa katkoja. Ketjuissa toistuva "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena" on tyypillisesti ketjujen voittopuolinen sisältö. Matkailusesonki käynnistyy, joten trollikin aktivoitunee. Hänen "matkailunsa" tapahtuu vain täällä virtuaalisesti.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
... ja kaikki varmaan ymmärsi, että feikki-Antigue, joka muka Antiguen nimissä kirjoitteli, oli palstan perustrolli, miljoonan nicin dille.
Ilmoita
Trollilla taitaa olla ongelmia. Joko suolto loppuu?
Ilmoita
Ei. Nyt se on "kalluppien" äärellä...
Ilmoita
Aller on tarjonnut mahdollisuuden käydä keskustelua Kanariansaarista ja matkailusta sinne tai siellä. Tänne silti jaksaa kirjoitella pääosan viesteistä henkilöt (-erityisesti yksi), jotka eivät ilmeisimmin koskaan ole käyneet saarilla, tai joiden nykyinen kunto on niin heikko, ettei eväitä matkailuun enää ole. Ehkäpä siksi viestit ovat usein sellaisia, että ylläpito päätyy poistamaan ne. On ylläpidon työpanoksen halveksumista, että kirjoittaa sellaista, että ylläpito ne joutuu poistamaan. Keskustelkaa niiden terapeuttienne kanssa, siellä Kaavillakin, miksi ette voi jättää asiapalstaa rauhaan. Itse asia kiinnostaisi monia. Kirjoitelmienne vuoksi aina harvemmat jättää kommentoimatta, koska kokevat palstan asiattomaksi.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Hyvä sentään, että näin runsaan kattauksen löydämme trolliongelmaisen eläkepapan sanamuunnoksia. Vieläpä noin mahrottoman monilla nimimerkeillä.
Hienoa Pappa, sä kyllä osaat!
Ainut, mitä et hokase on se, että tää ikkäänkuin koittas olla matkailupalsta.
Kyllä kaikki uskoo, että eläkepappa on Tenellä käynyt!!!!!!!!
Jotta ihan huoleti vaan pappa-kulta!

(Erityisesti se yksi on eläkepappa iha ite) :D:D
Ilmoita
Miksiköhän en tuohonkaan -kuten mihinkään muuhunkaan, osannut kirjoittaa mitään matkailusta :)
Kuka muuten minä olen? Olenko joskus kirjoittanut tällä nimimerkillä?
Ilmoita
1 VASTAUS:
Eikös pappa huomannut, että tuossahan mainittiin Tene? Tenehän tarkoittaa Teneriffaa ja siten sopii juuri tänne Kanariapalstalle. Lisäksi kaikki uskovat, että eläkepappa on siellä käynytkin. Etkös pappa taas ole sinne muorisi kanssa menossakin? Se jos mikä on matkailuasiaa.
Kysy vaikka muorilta.
Ilmoita
Voimme siis, käyttäessämme ilmaisuja, kuten "Tene", katsoa osallistuvamme "matkailukeskusteluun". Sama koskee eläkepapan ja hänen muorinsa matkailua. Jos jotenkin kommentoimme sitä, vaikka emme siitä mitään tiedäkään, käymme siis matkailukeskustelua(?)
Kaikki ymmärtänee, mikä on kompetenssi -tai sen puute.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Eläkepapan ja Antiguen seuraaminen naistenlehtien perusteella ei ehkä olekaan matkailukeskustelua. Sitä ei ole myöskään "sinnehänmekin" sossupummijengin toivematkailu heitä seuraten. Miksiköhän siis keskitymme seuraamaan?
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
Ei missään tapauksessa ole akkainlehtien jutut tosia. Naiset juoruu vaan. Tänään kävin pitkästä aikaa vilkasemassa ja jotain kissanhoito-ohjeita siellä näytti olleen. Ei oo matkailua.
Pahinta kaikessa, että Jatko-Höpinät oli hävinny.
Ilmoita
äläpappahermostu kirjoitti:
Ei missään tapauksessa ole akkainlehtien jutut tosia. Naiset juoruu vaan. Tänään kävin pitkästä aikaa vilkasemassa ja jotain kissanhoito-ohjeita siellä näytti olleen. Ei oo matkailua.
Pahinta kaikessa, että Jatko-Höpinät oli hävinny.
Jakohöpinä ketjun nimi on muutettu pokkapitää. Arvattavasti koska ketjun alkuperäinen idea asiallisesta huumorilla ym mukavalla väritetystä keskustelusta kadonnut ja tilalla muutaman nettiaddiktin henk.koht. avautumisia, tökkimistä ja ilmiselvää "kirja asiantuntijuutta". Kuka muutti ketjun nimen? Varmasti henkilö tai taho joka tajunnut ketjun kupletin juonen. Pokkaa on ja se pitää kunnes romahtaa. Tietäjät tietää.
Ilmoita
Tänne on viimeaikoina itkeneet uskovaiset jotka eivät juo tippaakaan eikä heille edes myydä, mutta nyt normaalit ihmiset ovat takaisin täällä foorumilla.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Kyllä jeesus anteeksi antaa ja aamenet lyö kättä yhteen vaikka joku juokin lestoilta kiellettyjä juomia
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Parjattu moderointi siivoileekin nykyisin palstaa. Eikä ne trollit mitään teinejä ole. Pari kolme eläkeläistä, jotka ei syystä tai toisesta pysty enää matkustamaan, riehuu täällä riitaa haastamassa.
Meneehän se näinkin. Tehokkaampaa olisi vaan bannata IP:n ja muiden tunnisteiden avulla. Tuskin ne prepaidia ostaisivat joka viestille.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Poistetaan tästä versiosta yleisiä-ohjeita-osio, jotta kärsimättömätkin jaksaisi tavata:

Suomi24-palveluissa ei saa
Rikkoa Suomen lakia
Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
Esiintyä toisena käyttäjänä
Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
Pyytää rahaa tai lahjoitusta
Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

Säännöt kuvien lisäämiseen
Sinulla täytyy olla kuvan tekijänoikeudet tai tekijänoikeuden haltijan lupa käyttää kuvaa
Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä täytyy olla lupa kuvan julkaisemiseen

Kun noudatte yllä olevaa, mahdollisuus viestien poistamiseen on olematon. Voi kuitenkin olla niin, että joku toinen on käyttänyt samaa päätelaitetta, joka jostain syystä on moderaattorin erityistarkkailussa. Opasta siis tuota toista osapuolta käyttäytymään.
Ilmoita
Turha valistaa pulijengiä. Jos kilju on se keskeinen inspiraation lähde, on taso ja toteuma vakio. Aika menee avustushakemuksia tehtaillessa. Siinä sivussa kirjoitellaan asiattomuuksia.
Ilmoita
5 VASTAUSTA:
Olipa asiaton kirjoitus taas kerran....en muuta sano.
Ilmoita
Se on se pulijengin idea: Aina käy, kun on hiivaa...
Ilmoita
Hiivaongelmaisilla on primäärinen ongelma. Viiden sanan lauseet tahtoo olla ylivoimaisia oikeinkirjoituksen kannalta.
1
Ilmoita
ihmeBantu kirjoitti:
Hiivaongelmaisilla on primäärinen ongelma. Viiden sanan lauseet tahtoo olla ylivoimaisia oikeinkirjoituksen kannalta.
Tää IhmeBantu mellastaa oikeinkirjoituspoliisina ja pilkunnussijana mitä ihmeellisimmin bablagagaa Pattayan palstalla ja Moottoripyörä palstalla.
Pattayan osiossa nimetty Maijaksi ja esiintyy Smurffin värisellä "Vuodesta2010" sekä tuhansin tekstiin sopivin piruilunimimerkein.
Ilmoita
debiilidekstereille kirjoitti:
Se on se pulijengin idea: Aina käy, kun on hiivaa...
Ja sitä on tänä viikonloppuna riittänyt ;) :) :D
1
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tyhmimmät eivät tajunneet että naistenlehden imelät kehut ja nuoleskelu oli takuuvarmaa ironiaa.
Kamala poru kun yksi ikivanha lässytysketju haluttaisiin lukita. Voi kyynel mikä kauhuskenaario. Ihan kuin koti alta menisi.
Kovin on nettifoorumi eräiden tunteisiin käyvää. Kohta siellä varmaan on koko elämänkerta esillä. Mikä selittelyn tarve!
Kanariakeskustelusta on tullut elämää suurempaa. Joillakin se on jo selvä riippuvuus.
Herätkää!
Ilmoita
:D ;) :D ;) :)
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Lensikö puliporukka taas pihalle Annasta?
Ilmoita
1 VASTAUS:
Koko kööri on kärrätty putkaan selviämään. Kiljukanisterit on takavarikoitu.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Jospa pohtisitte, miksi ne poistot osuu aina teihin. Modekin on ihminen. Kyllästyy hänkin joskus. Silloin lähtee koko ketju, kuten tänään. Aalto-Setälän linjauksen mukaisesti Aller ei suosi rekisteröintipakkoa. Tekoälysovellusta kehitetään korvaavasti suodattamaan törkyä. Siinä on haasteensa. Ne säännöt on tehty noudatettaviksi. Niiden tarkoitus on pitää palsta luettavana. Törky ei ole toivottu sisältö.
1
Ilmoita
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Turhaa ja erittäin lapsellista on annalan johtohahmo kolmikkoa nettipalstoilla kiusata ja arvostella sillä kasvottomien random niccien haukku ei varmastikaan haavaa kenenkään sieluun tee. Trollaava nimimerkki vastaan toinen nimimerkki ei sen kummempaa. Tuskin hahmot niccien takana toisiaan elävässä elämässä tuntevat tai edes tunnistavat.

Sen sijaan Grutsissa suomalaisten keskuudessa saattaa kyseiset tyypit saada aikaan hymähtelyä, kuittailua kuin myös selän takana nauramista. Puerton katu uskottavuus saattaa olla mennytta kauraa jos sitä alunperinkään on heillä ollut. Olisi mukava olla kärpäsenä katossa katsomassa kuinka käy. Toivottavasti kaikki osapuolet osaavat olla korrekteja toisiaan kohtaan.
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
Saattaa olla tosi noloa mennä Puertoon kun on netissä julkisesti tehnyt itsestään naurunalaisen ja kaikki ehkä tajuaa kuka kukin on
Ilmoita
Meinaatko poju joskus krutsiin päästä. Salli min nauraa
Ilmoita
Mitenhän kauan pokka pitää. Ennuste on mielestäni huono. Ei se muita syyttelemällä parane.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Ei pitänyt! Hyacinth poisti öisen avautumisensa selitellen että kaikki ko. horinat on jo aiemmin palstalla kerrottu. Viikon vitsi.
Taisi aamulla nolo olo iskeä kun tajusi mitä yön tunteina tuli kirjoitettua. Uutta ei vanhaa.
Hereillä olijat saivat kunnon viihdettä "vastineeksi rahoilleen".
Viikonloput on vaarallista aikaa keskustelu foorumeilla.
Ilmoita
ettei toisaalta pulipuliporukan kukaan tekemisissä haluakaan olla
Ilmoita
Mikähän tämä eläkevaari.antingette.juttu on.Mitkä annan kertomukset.Ei kuulosta matkailukertomuksilta.Onko se joku matka-opas.Vai mistä täällä keskustellaan?Luulisi,että kohteista,hotelleista yms..eikä henkilöistä.Onko nämä joitakin kuuluisuuksia ,maailmankiertäjiä?
Ilmoita
3 VASTAUSTA:
Kyse on vain mielevikaisen joukkion päänsisäistä ongelmista. Laumassa kun tunnetusti tyhmyys tiivisyy. Tämä lauma ei ole kovinkaan viisasta sakkia. Ei edes ironiassa.
Ilmoita
Ymmärrän tuskasi
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ei sinnepäinkään. Naureskelen ironisesti tiettyjen tyyppien mielenhäiriöille
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Olet saavuttamassa aivan uuden itseironian tason.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä samaa viestiä tarpeettoman moneen ryhmään. Ole kohtelias ja ystävällinen, äläkä tarkoituksella provosoi riitoja tai hauku muita keskustelijoita.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
... ja niin katosi sekin potaskaketju -jo toinen peräkkäisinä päivinä. Voiko joku oppia jotain?
Ilmoita
Täällä sentään laitetaan ketjut pois aikanaan. Asiallisiakin kirjoittajia on tullut. Se on hyvä.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Samaa mieltä
Ilmoita
Vastahan tässä ketjussa on 157 viestiä. Trollaus on s24 ollut jatkuva, rakenteellinen ongelma, mutta erityisesti Kanariansaaret palsta on toiminut asennevammaisten avohoitopotilaiden terapia-alusta.
Ilmoita
3 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Väärä palsta sulla. Mikset kirjoita Annaan?
Ilmoita
Jaa, jaa. Meinaatko itse pitää taukoa?
Ilmoita
Ei ne nyt laajemmin kirjoittele Annassa, kun siellä joutuu käyttämään rekisteröityä nimimerkkiä, sattuneesta syystä.
Ilmoita
Nyt siellä on saavutettu mitä halusivatkin, ovat omassa paremmassa seurassaan. Mutta epäilys ja trollin pelko kalvaa. Toivottavasti keskinäinen rakkaus pysyy. Sitä kun ollaan näillä julkisilla palstoilla kuin näyteikkunassa.
Ilmoita
11 VASTAUSTA:
Seura lienee fiksumpaa kuin täällä piipittäjien itkubileissä. hellanlettas et meil on vaikeeta nyyh nyyh
Ilmoita
Ironiaako kirjoitti:
Seura lienee fiksumpaa kuin täällä piipittäjien itkubileissä. hellanlettas et meil on vaikeeta nyyh nyyh
Fiksumpaa olisi pitää yhteyttä muualla kuin julkisella foorumilla. Herrasväki kun tuntee toisensa. Aika urpoa seurustella kanariapalstalla kun muitakin mahdollisuuksia on. Tietysti jos haluaa tehdä itsestään pellen mitä nämä kurko, jätkä ja akka tehneet on.
Ilmoita
Kerro lisää "fiksuudesta". Tuleeko siten bannatuksi? Onko fiksua pysyä tuntemattomana, jotta ei fiksuus paljastu?
Ilmoita
Kyllä mahtaa harmittaa kun ei uskalla edes omalla nicillä matkailupalstalle kirjottaa. traumoja kenties ta huonoja kokemuksia. niitä krutsi tarjoaa. varsinkin väärässä seurassa baarien takahuoneissa.
Ilmoita
Yks annan aktiivi Å.. kirjotti saman sille palstal, eli fase rulaa. Tääl voi sitte rollata ja anna kans ku ahistaa.
Ilmoita
Ai Å? No, sittenhän somekin rulettaa :D
Ilmoita
Ironiaako kirjoitti:
Kyllä mahtaa harmittaa kun ei uskalla edes omalla nicillä matkailupalstalle kirjottaa. traumoja kenties ta huonoja kokemuksia. niitä krutsi tarjoaa. varsinkin väärässä seurassa baarien takahuoneissa.
Ei oma nicci, rekisteröity tai ei, ole yhtään kummempi. Ei se kerro kuka ihminen on. Se on naamio. Tavallinen ihminen joka ei halua huomiota voi kirjoittaa rekisteröimättä. Ei se tee hänestä yhtään huonompaa.
On niitä sellaisiakin jotka rekisteröivät useammankin nicin ja vielä kirjoittelevat väliin rekisteröimättöminä. On sellaisia, joille nämä palstat ovat koko elämä ja keinolla millä hyvänsä täytyy päästä pinnalle. Joittenkin täytyy käydä vielä sotkemassa toisten keskustelua.
Ilmoita
Ironista kuitenki o et taas uus nicci seliselii jonkun rollauksia. Läpinäkyvää vai ironiaa
Ilmoita
Missä ketjussa te nyt keskustelette? Mihin perustamanne ketjut katosivat?
Ilmoita
asiallinen3 kirjoitti:
Ei oma nicci, rekisteröity tai ei, ole yhtään kummempi. Ei se kerro kuka ihminen on. Se on naamio. Tavallinen ihminen joka ei halua huomiota voi kirjoittaa rekisteröimättä. Ei se tee hänestä yhtään huonompaa.
On niitä sellaisiakin jotka rekisteröivät useammankin nicin ja vielä kirjoittelevat väliin rekisteröimättöminä. On sellaisia, joille nämä palstat ovat koko elämä ja keinolla millä hyvänsä täytyy päästä pinnalle. Joittenkin täytyy käydä vielä sotkemassa toisten keskustelua.
No, en minäkään niin idiootti ole, ettenkö ymmärtäisi, miten sellainen rekkautumaton, joka rikkoo sääntöjä, on täysi surkimus verrattuna rekisteröityä nimimerkkiä käyttävään.
Ilmoita
Ironista kyllä mut nää pillittää ku akat. oisko akkalaumast kyse.tyypit kyl puhu jostai fabuist. akoilta noi seliseli loserit näyttää. Ironiaako
Ilmoita
"Mrs. Hyacinth Bucket" on viehättävä hyväkäytöksinen ja lempeäluonteinen kuvankaunis lady jolla laaja-alainen kanariatietämys ja joka aktiivisesti saarilla liikkuu.

Ironiaa vai ei?
Ilmoita
13 VASTAUSTA:
Ironiaa on se että otit keissin framil. ahistaako tieto rolksuksistas
Ilmoita
Ironiaako kirjoitti:
Ironiaa on se että otit keissin framil. ahistaako tieto rolksuksistas
Ota sivistyssanakirja käyttöön ja tavaa sieltä ironia.
Ilmoita
Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet
Ilmoita
Ironiaako kirjoitti:
Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet
Anna aihe.
Ilmoita
Ironiaako kirjoitti:
Ironiaako toi äskene oli. seliseli ja muutetaa puheeaihet
Huomaa, että on otettu käyttöön sivistyssanakirja ja tavaus. Puuttuu vaan luetun ymmärtäminen. Sarkasmia ja ironiaa on siinä, että joutuivat bannatuksi. Moderoinnilla oli tilannetajua ja asiayhteyden ymmärtämistä.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Toi oli vissii ironiaa. miks vitus aikuset fabut rollaa palstoil. se o teinie hommaa. starbat pysyköö lestissää. Vai onx nää jotenki jäkeejääneit. Sit mä tajuun semmone ei oo ironiaa
Ilmoita
Tuossa on pysytty sillä tasolla, jossa tekijä ei tarvitse sivistyssanakirjaa :D Otitko huikan ;)
Ilmoita
Ehkäotin ehkäen. oon viäl teini mut noi fabut ku pilaa palstaa harmittaa. tää annast bannattu debiilipotukka vaa ottaa pannuu. Noiden rollaamist o kateltu tarpeex. tää ei oo ironiaa
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Antiikki ja pappa epäilee nyt jokaista rekisteröitynyttä trolliksi. Sotavento lienee kuitenkin epäilysten ulkopuolella, mutta onko mummeli trolli? Ikinä ei voi tietää.
Antiikki trollaa itsekin annamanna nicillään :D
Ilmoita
Taasvaihtu puheeaihe. onks näit apinafabuja paljonki. iha yhtä piha tääki on ku edelliset. Treffaakx debiilit ain tääl. Toi ei ollu ironiaa
Ilmoita
Trollaatitrollaa kirjoitti:
Antiikki ja pappa epäilee nyt jokaista rekisteröitynyttä trolliksi. Sotavento lienee kuitenkin epäilysten ulkopuolella, mutta onko mummeli trolli? Ikinä ei voi tietää.
Antiikki trollaa itsekin annamanna nicillään :D
Sotavenekö epäilysten ulkopuolella? Koskaan ei ole ainuttakaan Tenerihvan kuvaa palstalle laittanut. Ei ole todisteita että olisi Tenerihvalla käynyt. Netistä kaikki kirjoittamansa löytyy.
Ilmoita
Ei voi vaihtua aihe, koska silloin se pitäisi sisäistää, se aihe. Nyt on sisäistetty trollaus ja se, että viestit tulee poistetuiksi, jopa kokonaiset ketjut. Siihen ei yllä oivallus, miksi? Ketjua onkin syytä alkaa lukemaan sen ensimmäisestä viestistä. Jos se on liian pitkä, tavaus voi auttaa.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Myötähäpeän kirjoitti:
Ei voi vaihtua aihe, koska silloin se pitäisi sisäistää, se aihe. Nyt on sisäistetty trollaus ja se, että viestit tulee poistetuiksi, jopa kokonaiset ketjut. Siihen ei yllä oivallus, miksi? Ketjua onkin syytä alkaa lukemaan sen ensimmäisestä viestistä. Jos se on liian pitkä, tavaus voi auttaa.
Se ihmetyttää, että jotkut käy lukemassa kaikki viestit, suorastaan asuvat palstoilla. Ja uskovat kaiken lukemansa. Silloin on tauti pahaksi päässyt.
Ilmoita
Ironiaako = antiikkipappannamanna
Ilmoita
No vot! On huikea älyllinen taso. ;) Lienee kaikille selvä, että aina käy kun on hiivaa.
Ilmoita
Onko nämä antti ja eläkep.oikeita henkilöitä keistä täällä puhutaan.Vai palstan sääntöjen tarkkailijoita.Matkustavatko he ollenkaan vai laittavat sääntöjä mistä saa puhua ja mistä ei.Eikö täällä ole sana vapaa keskustella saarista.On negatiivista sekä positiivista palautetta.Mitä sitä hemuleita ottamaan..ja pannaamaan ketään.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Kysymys on luku- ja kirjoitustaidosta ja ennen kaikkea luetun ymmärtämisestä. Rekisteröimättömiä nimimerkkejä ei voi bannata. Jos keskustelijat ei vapaudessaan pysy Allerin asettamien sääntöjen puitteissa, viestit poistetaan -siis ne sääntöjen vastaiset, jahka moderointi ehtii. Yksittäiset kirjoittajat ei poista mitään, eikä bannaa ketään. Sellaisia asioita asemavaltuutettu tekemään on ylläpito. Eli, jos kirjoitat sääntöjen puitteissa viestisi eivät katoa bittiavaruuteen. Tosin, jos olet kirjoittanut ketjuun, joka poistetaan kokonaisuudessaan epäasiallisen sisällön vuoksi, ei siitä niitä marginaaliryhmään kuuluvia asiallisiakaan säästetä. Ketjun poisto on kuitenkin harvinaista.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Esiintyminen rekisteröidyn nimimerkin turvin on suoraan vasten sääntöjä. Toivottavasti noihin puututaan. Omaa nimimerkkiäni väärenneltiin ja trollattiin runsas vuosi sitten törkeästi.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Onko nämä antti ja eläkep.oikeita????????????????????????????

Noinko koulussa oikeinkirjoitusta nykyisin opetetaan?
Ilmoita
Antigue on nimimerkki, joka on kadehdittavissa. Töitä tekemällä saa rahaa, jopa Mersun. Kiljukällipoppoo on aina perässä, kun ei oo fyffee. Menkää töihin, runkut! Rahaa saa, kun ei keskity avustuksiin. Pääosa Lohjan karavanaareistakaan ei tee niin. Olen kysellyt. Ihan on, töitä tekeviä.
Ilmoita
Joshanse tasare kanrianda..Hyvres es oneres kirotusvirettä.Tänrände tilairtu 28päirän lommo.Tuutguhun paikkaran.Lärhtörö pirdäisöre orla torla maarikuussa arlussa.sirloindu kerlid vierldä hyrviä.
Ilmoita
Mahtaako olla kiljuporukasta Annalaan menijöiksi viikonloppuna? Siellä on poke ovella edelleenkin.
Ilmoita
Kiljudidukieäri on hukalla häviny dokaillu hutut helluille.
Ilmoita
Vähään aikaan ei ole moderointi kokonaisia ketjuja poistellut. On muutenkin rauhallisempaa.
Ilmoita
Onko kahden kesken työlästä kirjoitella? Riittääkö sähköpyörätuolissa akut?
Ilmoita
Mitä se opettaa, kun donluiskin lopettaa?
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
Jos palstan antia katselee, miten terveeltä kuparipannutrollaus vaikuttaa?
Ilmoita
Onko annosteltu lusikallakaan?
Ilmoita
Jos Antique ja Eläkepappa ovat sama henkilö ja tämä henkilö amiskloppi, niiin taitavaaa kirjoittelua häneltä. :) Hyvin hän osaa eläytyä.

Ei tähän nyt varmaan tarvitsisi tosissaan mitään kommentoida, mutta ihan erilaisista asioista em. nimimerkit kirjoittavat.
Ilmoita
Amiskloppi-juttu on kotoisin kiljupöntön vierestä. Se on johtanut matkailukyvyttömyyteen ja kateuteen sen suhteen, että toiset kykenee matkailemaan.
Ilmoita
Kuka onnistuisi kertomaan sähköpyörätrollillemme uskottavasti, että vaipat kannattaa vaihtaa useammin?
Ilmoita
1 VASTAUS:
Tuskin kukaan, koska selitys pienipäämme motiiveista, tuolloin nimimerkillä olensyvästipahoillani, on:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14410707/kanaria-palstalla-trollin-oksennusta#comment-88496897
Ilmoita
Kiitoksia ylläpidolle palstan siivouksesta.
Ilmoita
Loppuko vitsit trollilta? Miten ostat anonyymin prepaid'in Teneltä?
Ilmoita
1 VASTAUS:
Älä unohda Å:n Suomessa vaikuttavaa tikkua. Se on anonyymi. Onnea Allerille metsästykseen!
Ilmoita
Hei, hei, happy day. Hyvää metsästystä.
Ilmoita
Jaksaako kukaan uskoa, että tuo tyyppi saadaan vihdoin kuriin. Epäilen.
Ilmoita
Yksi ja sama onneton, nyt kun "sairaanhoitajakin" lähti, jatkaa erittäin heikolla tasolla tuotoksiaan. Toivottavasti keksiä istutetaan!
Ilmoita
Juuri nyt näyttäytyy varsin selvästi, kumpi palsta on matkailupalsta. Lukekaa ja vertailkaa. Kummassa on asiatietoa ja mistä.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Ja nyt näkee sen, kuka on seonnut.
Ilmoita
Tilanne nyt: 6-0, 6-0...
Ilmoita
Siistiä! Kiitoksia!
Ilmoita
1 VASTAUS:
Jäljellä on siis tuo "Gran-Canarian-palsta-trolli". Eikö tekoäly auta tuossakaan siivouksessa?
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Saako tässä mitenkään nukutuksi jännitykseltään.
Ilmoita
Antiikki kirjoittaa omaan blogiinsa kaiken mahdollisen hölynpölyn. Kohta varmaan saadaan sieltä lukea Sararan vessareissutkin.
Ilmoita
4 VASTAUSTA:
Jonkun yksilön suolellinen onkin eittämättä tärkeä ja mainitsemisen arvoinen tapaus.
Ilmoita
Antiguen matkapäiväkirja on mukavaa luettavaa. Ei pahaa sanaa. Hän sentään kapungissa ja muuallakin saarella liikkuu, liittää kuvia tarinoihin ja kertoilee talvehtijan arkielämästä. Paljon enemmän tekemisen makua kuin norsunluutorinissa asustelevilta. Ehkä enemmän toivoisi rohkeutta tutustua paikallisiin ja osallistua heidän rientoihinsa. Puertolaisten viikonloppuihin kannattaisi suomalaisenkin osallistua. Fiestasta puhumattakaan. Tavataan karnevaaleissa. Jatka valitsemallasi tiellä Antigue.
Ilmoita
Pajarito kirjoitti:
Antiguen matkapäiväkirja on mukavaa luettavaa. Ei pahaa sanaa. Hän sentään kapungissa ja muuallakin saarella liikkuu, liittää kuvia tarinoihin ja kertoilee talvehtijan arkielämästä. Paljon enemmän tekemisen makua kuin norsunluutorinissa asustelevilta. Ehkä enemmän toivoisi rohkeutta tutustua paikallisiin ja osallistua heidän rientoihinsa. Puertolaisten viikonloppuihin kannattaisi suomalaisenkin osallistua. Fiestasta puhumattakaan. Tavataan karnevaaleissa. Jatka valitsemallasi tiellä Antigue.
Muutama sana kaupungin iltaelämästä olisi plussaa. Voi kai siellä muutakin tekemistä olla kuin television katselua tai ristikoiden ratkomista vaikka viina ja paritanssit eivät olisi oma juttu.
Ilmoita
Kohta alkaa karnevaalit. Eiköhän silloin myös kinkereistä kirjoita. Ainakin viimeksi pari vuotta sitten niin teki.
Ilmoita
Mummon pelargonia on annan ikkunalla. Kaunis kuin kukkanen hän lienee mutta onko piikki pistävä kuin ruusulla?
Ilmoita
4 VASTAUSTA:
Pistävältä vaikuttaa mikäli voimme jotain päätellä naapurissa esiintyvästä kiukuttelusta .
Ilmoita
P..P kirjoitti:
Pistävältä vaikuttaa mikäli voimme jotain päätellä naapurissa esiintyvästä kiukuttelusta .
Onko mummo pieni ja pyöreä kun aina ruuasta ja ravintoloissa käymisestä kirjoittaa?

A kirjoittaa kivasti missä liikennöi ja tykkään kuvistaan.
Ilmoita
Hannatädinkeksikö kirjoitti:
Onko mummo pieni ja pyöreä kun aina ruuasta ja ravintoloissa käymisestä kirjoittaa?

A kirjoittaa kivasti missä liikennöi ja tykkään kuvistaan.
On pieni, pyöreä ja nuttura tiukalla.
Ilmoita
P..P kirjoitti:
Pistävältä vaikuttaa mikäli voimme jotain päätellä naapurissa esiintyvästä kiukuttelusta .
Onneksi mummulla on nyt oma posse Mc Kukkahattutädit joka puolustaa jos tuhmat sedät ja hiekkalaatikon pojat kiusaa.
Ilmoita
Miten teidän käy, jos menetätte Annan palstan draaman? Onko elämällänne enää sisältöä?
Ilmoita
7 VASTAUSTA:
Naistenlehden palstan draama on huonoa komediaa joka aiheuttaa myötähäpeää.
Vanhat ihmiset kiukuttelevat palstalla kuin teinit.
Kävisivät kiistansa suljettujen ovien takana eikä julkisesti. Samassa kohteessa parasta aikaa lienevät.
Palsta tarkoitettu Kanarian saarista keskustelemiseen. Ei välien selvittelyyn eikä yksipuoliseen bloggaamiseen.
Nykytilassa palsta on kuollut. Toivottavasti kuopataan ja aloitetaan uudelta pohjalta uusin tuulin.
Nykyiset netti riippuvaiset nimimerkit voisivat perustaa omat blogit ja jättää palstan vapaalle keskustelulle.
Ilmoita
K.Yllästynyt kirjoitti:
Naistenlehden palstan draama on huonoa komediaa joka aiheuttaa myötähäpeää.
Vanhat ihmiset kiukuttelevat palstalla kuin teinit.
Kävisivät kiistansa suljettujen ovien takana eikä julkisesti. Samassa kohteessa parasta aikaa lienevät.
Palsta tarkoitettu Kanarian saarista keskustelemiseen. Ei välien selvittelyyn eikä yksipuoliseen bloggaamiseen.
Nykytilassa palsta on kuollut. Toivottavasti kuopataan ja aloitetaan uudelta pohjalta uusin tuulin.
Nykyiset netti riippuvaiset nimimerkit voisivat perustaa omat blogit ja jättää palstan vapaalle keskustelulle.
Opiskele yhdyssanat! Oikeinkirjoitus kuuluu netikettiin. Onko tämä oikein?
Ilmoita
K.Yllästynyt kirjoitti:
Naistenlehden palstan draama on huonoa komediaa joka aiheuttaa myötähäpeää.
Vanhat ihmiset kiukuttelevat palstalla kuin teinit.
Kävisivät kiistansa suljettujen ovien takana eikä julkisesti. Samassa kohteessa parasta aikaa lienevät.
Palsta tarkoitettu Kanarian saarista keskustelemiseen. Ei välien selvittelyyn eikä yksipuoliseen bloggaamiseen.
Nykytilassa palsta on kuollut. Toivottavasti kuopataan ja aloitetaan uudelta pohjalta uusin tuulin.
Nykyiset netti riippuvaiset nimimerkit voisivat perustaa omat blogit ja jättää palstan vapaalle keskustelulle.
Ja tämäkö roskalehtiyhtiön palsta on tasoltaan parempi?
Ilmoita
K.Yllästynyt kirjoitti:
Naistenlehden palstan draama on huonoa komediaa joka aiheuttaa myötähäpeää.
Vanhat ihmiset kiukuttelevat palstalla kuin teinit.
Kävisivät kiistansa suljettujen ovien takana eikä julkisesti. Samassa kohteessa parasta aikaa lienevät.
Palsta tarkoitettu Kanarian saarista keskustelemiseen. Ei välien selvittelyyn eikä yksipuoliseen bloggaamiseen.
Nykytilassa palsta on kuollut. Toivottavasti kuopataan ja aloitetaan uudelta pohjalta uusin tuulin.
Nykyiset netti riippuvaiset nimimerkit voisivat perustaa omat blogit ja jättää palstan vapaalle keskustelulle.
A näyttää kommentoivat S:n ketjuun mutta ei saa vastakaikua S:ltä. Voi, voi mitä draamaa.
Tuo A on kyllä naismainen mies, jos nyt edes on mies.
Ilmoita
aikuisetnaiset kirjoitti:
A näyttää kommentoivat S:n ketjuun mutta ei saa vastakaikua S:ltä. Voi, voi mitä draamaa.
Tuo A on kyllä naismainen mies, jos nyt edes on mies.
Ihan tosi?! Noinko luit? Siltäkö näytti? On kyllä hurjaa...
Ilmoita
eiKöKinosta kirjoitti:
Ihan tosi?! Noinko luit? Siltäkö näytti? On kyllä hurjaa...
Kyllä sä olet naismainen, A :D
Ilmoita
Noin pitkä lause lähes virheittä! :D
Ilmoita
Nyt on yhdessä ketjussa ollut hetkellisesti jopa matkailuun liittyvää keskustelua!!!
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Älä provosoi! Seuraava kokoelma vastaa muuten sen kolmen lauseen kouluainetta.
Ilmoita
Näyttäisi tilanne olevan naapurissa lähestulkoon normaali. Kukin kirjoittelee latteuksia omilla palstoillaan mutta dialogi puuttuu lähes tyystin. Arvelisin tilanteen normalisoituvan kevään mittaan siltäkin osin.
Ilmoita
1 VASTAUS:
No tuossahan tuota dialogia oli yllin kyllin. On se hyvä, että täällä ei kukaan latteuksia kirjoittele ja että naapuripalsta antaa elämäntehtävän niille, joilta se muuten puuttuisi.
Arvelisin tilanteen pysyvän siltäkin osin palstan normitasona myös kevään mittaan.
Ilmoita
Trolli on huomannut, että "tämä palsta on vain Granin asioille" trollaus ärsyttää satunnaisia kirjoittajia. Niinpä hän on innostunut keskittymään siihen. Toivottavasti ylläpito puuttuu asiaan.
Ilmoita
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tälle palstalle on ominaista, että täällä massapostailevat he, jotka eivät ENÄÄ matkustele minnekään. Ainakin mielenterveysongelmat paistaa läpi kirjoittelusta. Suomalaisille uudempien ja harvinaisempien matkakohteiden palstoille ei näitä katkeria "entisiä nuoria" ole eksynyt. Katkeruus kohdistuu, niihin jotka matkustelevat ja matkojaan suunnittelevat. Jopa niinkin kuten tässä tuoreessa tapauksessa: Jos joku edes avaa keskustelun kohteesta, missä ei silloin itse silloin kauan sitten tullut käytyä, niin sehän on kuin punainen vaate. Tulilinjalla on erityisesti oman ikäluokan eläkeläiset .
Ilmoita
Satunnaisia, uusia kirjoittajia "tämä palsta on vain Granin asioille" trollaus ärsyttää. Siitä riemastuneena trolli keskittyy nyt siihen, jotta matkailukeskustelua ei olisi, eikä tulisi. Ilmiantakaa trollin edesottamukset ylläpidolle ja jättäkää viestinsä muuten täysin huomiotta.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
epäkiitollisesa po. epäkiitollisessa
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Trolli jatkaa sinnikkäästi. Hänen on pakko, kyseessä pakkotoiminta. Ylläpito poistaa tarmokkaasti. Voimme auttaa modea, vain tekemällä ilmiantoja.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Kiitos kannustuksesta. Osoittamanne kiinnostus antaa voimia jatkaa tätä trollausharrastusta. Tarkoituksena on jatkossa lisätä oikealle palstalle ohjaamis-trollia, toki unohtamatta huomauttelua Kanarian saarten lukumäärästä.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Vain Granin juttuja trollaus jää poistamatta.
Ilmoita
TROLLAUS jatkuu: "Puerto Cruzin jutut kuuluvat yleisinä Espanjan asioina tuonne Yleistä Espanjasta sivuille"
Ilmoita
Poistojen määrä kertoo trollauksen asteen.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Trollaus jatkuu siinä määrin, että ketjuissa on poistettuja jo enemmän, kuin poistamattomia viestejä.
Ilmoita
4 VASTAUSTA:
Sairas tyyppi. Kuinka kauan ylläpito aikoo tätä sallia. Aiheuttaa heillekin turhaa työtä!
Ilmoita
Kummallisinta on, että trollia siedetään.
Ilmoita
intoPiukeeko kirjoitti:
Kummallisinta on, että trollia siedetään.
Kysymys ei taida olla sietämisestä, vaan ongelma on rakenteellinen. On tehty linjaus, ettei kirjoittajilta vaadita rekisteröintiä, jolloin asiattomuuksia voi vain poistaa yksitellen, ei ehkäistä ennalta, koska trollaukset tehdään pääsääntöisesti nimimerkkiä vaihtaen.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
hukikojo kirjoitti:
Kysymys ei taida olla sietämisestä, vaan ongelma on rakenteellinen. On tehty linjaus, ettei kirjoittajilta vaadita rekisteröintiä, jolloin asiattomuuksia voi vain poistaa yksitellen, ei ehkäistä ennalta, koska trollaukset tehdään pääsääntöisesti nimimerkkiä vaihtaen.
Näin varmaankin. Ollaan hereillä ja pyydetään poistamaan näitä jankutuksia. Eiköhän se rauha siitä palaudu. Hyvä tehdä muidenkin trollien kanssa samoin, tai jos tämä sama tyyppi palaajuurilleen kaalikääryleiden pariin niin annetaan palaa!!!
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Aloitin ketjun yli kaksi vuotta sitten. Olisin toivonut, että jotain olennaisesti muuttuu, mutta trollauksen suhteen on muuttunut hyvin vähän, jos mitään.
Ilmoita
Toisissa ketjuissa alle 20% viesteistä jää poistamatta. Ne ovat siis sääntöjen mukaisia, tai jäävät moderoinnilta huomaamatta. Surullinen tilanne, että asiattomuuksia on valtaosa. Tarttisko tehrä jotain?
Ilmoita
1 VASTAUS:
Jospa ryhdytään kirjoittamaan asiallisia juttuja. Ikävä kyllä trollit ovat karkoittaneet täältä niin paljon kiinnostusta pois. Ihme että joku vielä viitsii mainostaa näillä tyhjillä sivuilla.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Varmuuden vuoksi selvennettäköön teoreettiselle, satunnaiselle, kirjoittajalle, että eläkepappa on rekisteröity nimimerkki, joka näkyy kirjoittajan nimimerkkitunnuksen sinisessä värissä. Siten nicit, kuten eläkepappa-tässä, yms. ovat aina trollauksia ja suoraan sääntöjen vastaisia, koska toisena ei saa esiintyä; kts. säännöt. Eläkepappoja on maailmassa luonnollisesti monia, mutta vain minä olen täällä oikeutettu käyttämään rekisteröimääni nimimerkkiä rekisteröidyn tunnuksen nimissä ja se näkyy siis käyttämäni tunnuksen sinisenä värinä.
Trollauksissa trolli pyrkii väittämään, että eläkepappa olisi esim. noiden ”tämä on vain Granin jutuille” trollausten takana. Se on puhdas valhe. Ne ovat palstan perustrollin tuotantoa.
Eläkepappa kannattaa pakkorekisteröintiä, eli anonymiteetin poistoa, sekä niin tiukkaa rekisteröintikäytäntöä, että ylläpito voisi täsmällisesti identifioida kunkin kirjoittajan. Tuo voitaisiin toteuttaa esim. vaatimalla rekisteröinti pankkitunnuksin. Näin asiaton käyttö saataisiin eliminoitua, koska epäasialliseen sisältöön syyllistynyt nimimerkki olisi ylläpidon helppo poistaa. Palstasta tulisi taas matkailuun keskittynyt kirjoituspalsta ja mainostajatkin palaisivat.
Pauli Aalto-Setälä on vaan ollut eri mieltä. :D Toivon kuitenkin, että lopulta järki voittaa, täälläkin.
1
Ilmoita
1 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Olipas outo mielipide. Että keskustelu pitäisi tappaa kuten teitte Annan palstalla?
Eihän siinä ole mitään järkeä.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Varmuuden vuoksi selvennettäköön teoreettiselle, satunnaiselle, kirjoittajalle, että eläkepappa on rekisteröity nimimerkki, joka näkyy kirjoittajan nimimerkkitunnuksen sinisessä värissä. Siten nicit, kuten eläkepappa-tässä, yms. ovat aina trollauksia ja suoraan sääntöjen vastaisia, koska toisena ei saa esiintyä; kts. säännöt. Eläkepappoja on maailmassa luonnollisesti monia, mutta vain minä olen täällä oikeutettu käyttämään rekisteröimääni nimimerkkiä rekisteröidyn tunnuksen nimissä ja se näkyy siis käyttämäni tunnuksen sinisenä värinä.
Trollauksissa trolli pyrkii väittämään, että eläkepappa olisi esim. noiden ”tämä on vain Granin jutuille” trollausten takana. Se on puhdas valhe. Ne ovat palstan perustrollin tuotantoa.
Ilmoita
Rekisteröityneeseen nimimerkkiini kohdistuva parjauskampanja on ollut jo pitkään toiminnassa.
Ilmoita
Onko trollaukeskustelu bannattu?
Ilmoita
1 VASTAUS:
Pitäisikö olla trollauskeskustelu?
Ilmoita
Kiinnostavaa! Tekoälypoistoissa on näköjään oppimista. 4.3.2018 11:04 kirjoittamani viesti poistui ja palasi. Poistokriteerit ja haarukointi on optimoitavana. Automaattipoisto on vastaisuudessa varmasti hyvä juttu, mutta kaikki kehitys vaatii aikaa.
Ilmoita
1 VASTAUS:
<<Kiinnostavaa! Tekoälypoistoissa on näköjään oppimista. 4.3.2018 11:04 kirjoittamani viesti poistui ja palasi. Poistokriteerit ja haarukointi on optimoitavana. Automaattipoisto on vastaisuudessa varmasti hyvä juttu, mutta kaikki kehitys vaatii aikaa.<<

No jo oli kiinnostavaa. Pysyisit säkin keskusteluntappaja siellä naistenhuoneessa vai onko siellä olo käynyt yksinäiseksi kun toisen hamekankaan kanssa saitte sinne rekkautumispakon?

Teitä ei ketään kaipaa mihinkään.
Ilmoita
Annan palstan rekisteröitymispakon aiheuttivat örvellyksellään ne, jotka eivät säännöistä piitanneet, esiintyivät anonyymeinä ja käyttivät dynaamista, muuttuvaa ip-osoitetta, jota ei voinut bannata. Varoitusten jälkeen moderointi kyllästyi työtaakkaansa ja moderointipakko astui voimaan. Samalla palsta siistiytyi ja rauhoittui todelliseksi matkailukeskustelupalstaksi.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Mitä vikaa anonyymiydessä on jos palstan säännöt sen sallivat? Outoja mielipiteitä eläkeläiseltä joka ei ole ilmeisesti oppinut aikoinaan anonyymin keskustelun taitoja.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ehdoton pääosa tälle palstalle tulevista viesteistä päätyy poistoon. Tilanne ei ole terve. Vaikka avohoitopuolella kaivataankin terapia-alustoja, ei käyttötarkoitus saisi kääntyä vastakohdakseen. On syytä toivoa, että tekoälypoistot tuovat avun tilanteeseen. Toivon otantaa jatkossa täsmäohjukseksi. Silloin viesti päätyisi parhaimmillaan poistoon, jo ennen palstalle päätymistään. Sääntösihti olisi tarkka.
Ilmoita
3 VASTAUSTA:
Kuka kaipaa sun viisasteluja täällä, aina teoreia valmiina. Kuralla olevaa palstaa ei pelasta enää mikään. Ei tätä eikä Annaa.
Ilmoita
Mikä se on tuo "teoreia"
Ilmoita
Tuollaiset eläkeläiset tappaa kaikki palstat mille sekaantuvat. Alkavat leikkimään palstapoliiseja. Rasittavaa ikäluokkaa kun ovat aikoinaan tuollaisen tyylin oppineet.
No onneksi ne pian kokevat luonnollisen poistuman niin keskustelu saa taas kukkia vapaammin.
Ilmoita
Jotkut käyttäjät eivät taida ymmärtää, mitä keskustelu on. Syntyy siis tarve määritellä, mitä kuulutetaan.
Keskustelua ei ole toisen keskustelijan täyslaidallinen haukkuminen ja esim. toisen keskustelijan valjastaminen valheellisesti trollausten tekijäksi.
Keskustelu on mielipiteiden vaihtoa ja omien näkökantojen esiintuomista perusteluineen. Argumentointi määrää pitkälti sen, miten rakentavaa ilmaisu ylipäänsä on. Jos jokainen ottaisi säännöt ja netiketin huomioon, keskustelut palstalla olisivat paljon antoisampia. Nyt ja vuosia on käyty taistoa tuulimyllyjä vastaan. Ne, jotka eivät hallitse edes perusteita hyvästä käytöksestä, eivät katso tarpeelliseksi noudattaa myöskään sitä, mitä palstankäyttösopimuksessaan ovat luvanneet.
Ilmoita
1 VASTAUS:
>>Jotkut käyttäjät eivät taida ymmärtää, mitä keskustelu on. Syntyy siis tarve määritellä, mitä kuulutetaan.<<

Sun ei tarvitse määritellä toisille yhtään mitään. Anonyymillä palstalla on perinteisesti ollut sana ja tyyli vapaa. Vasta kun te eläkeläiset saavuitte keskusteluihin alkoi juuri tuollainen nillitys ja valitus kun kaikki ei mennytkään niin kuin te olitte oppineet. Me nuoremmat ollaan oltu näillä palstoilla teitä ennen ja homma on toiminut paremmin ilman tuollaisia tiukkapipoja.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Aluksi: Rikon tässä vastaamalla suositusta, joka kehottaa olemaan ruokkimatta trollia. Suositus on jättää trolli huomiotta. Poikkean tästä analysoimalla trollin vastausta. En tee tätä vastatakseni trollille, vaan siksi, että analyysille on tarvetta yleisemmin palstakäyttäytymisessä.

Nimimerkki ”sanaeioleenäävapaa” kertoo mahdollisesti jo vajavaisesta ymmärryksestä. Sanankäytön vapaudella on aina ollut rajat. Niitä asettaa laki, mutta palstaa lähemmin Allerin asettamat säännöt, so. Suomi24:n käyttöehdot ja Suomi24:n säännöt. On valitettavaa, ettei käyttäjä, joka käyttää palvelua, lue niitä ehtoja, joita käyttö edellyttää -tai sitten ongelma on luetun ymmärtämisessä.

Yleisesti on totta, että minun ei tarvitse määritellä ”toisille” yhtään mitään. Näin siksi, että hypoteesi on yleisemmin jo todistettu paradigmaksi. Niille, jotka todistelua eivät ymmärrä, on kumminkin aiheita kansantajuisemmin avata, kuten on laita sääntöjen muistuttamisenkin kanssa, kaikilla ei muisti pelaa. ”Sanalle ja tyylille” asetetaan säännöissä reunaehdot.

En ole varma, mitä tarkoitetaan ilmaisulla ”te eläkeläiset”. Eläkepappa on nyttemmin ollut jo jokusen vuoden eläkkeellä, mutta koska tuossa on monikko, mihin heikosti valittu nimimerkki viittaa?
Nillitys tarkoittaa: valittamista, inisemistä, kitisemistä, marisemista, joten sen yhteydessä käytetty ”valittaminen” on tautologiaa.

” Me nuoremmat ollaan oltu” asemoi tekijät ongelmansa suohon. Milloin asemoidutaan yläpään ongelmien perusteella vuodesta 1994 lähtien vapautetuksi eläkeläiseksi, milloin ”me nuoremmiksi”. ”Me” ilmaisua käytti itsestään mm. tsaari, koska monikko antoi syyn teititellä puolijumalaa. Se, että trolli käyttää monikkoa itsestään…
Ehkä muistelo ajoista, jolloin ”homma on toiminut paremmin” viittaa aikaan, jolloin kirjoittajia oli useampia. Sittemmin kisa on alkanut siitä, ehtiikö ylläpito poistaa viestin, ennen kuin trolli kerkeää vastata itse itselleen.
Ilmaisu ”tiukkapipoja” kertoo, ettei olla kuitenkaan ihan nuori. Pipokulttuuri on segmentoitunutta nuorisokulttuuria -jopa siinä määrin, ettei pipon käytöstä luovuta sisätiloissakaan. Seniorikulttuurissa pipon käyttöfunktio liittyy aivojen suojeluun erilaisissa sääolosuhteissa. Jos niitä ei ole suojeltu, on turha sitten selittää, miksi se olisi ollut tarpeen.
Ilmoita
>>Aluksi: Rikon tässä vastaamalla suositusta, joka kehottaa olemaan ruokkimatta trollia.<<

Samoin koska sä olet trolli.

>>Nimimerkki ”sanaeioleenäävapaa” kertoo mahdollisesti jo vajavaisesta ymmärryksestä<<

Taas tätä palstapoliisiasennetta jota ei ollut ennen sunlaisia vanhuksia. Et näytä ymmärtävän mitään vapaasta, anonyymistä keskustelusta jossa kieli voi olla kovaakin mutta se ymmärretään koska kaikki ovat anonyymejä. Vasta sunlaiset itsekeskeiset ja tärkeät tyypit eivät sitä ymmärtäneet.

>>En ole varma, mitä tarkoitetaan ilmaisulla ”te eläkeläiset”. Eläkepappa on nyttemmin ollut jo jokusen vuoden eläkkeellä, mutta koska tuossa on monikko, mihin heikosti valittu nimimerkki viittaa?<<

Sä olet elävä esimerkki siitä, mitä tarkoitan. Ja hyvä sellainen koska olet niin yksiulotteisen hölmö.

<<” Me nuoremmat ollaan oltu” asemoi tekijät ongelmansa suohon<<

Se asemoi mut tässä tilanteessa sua ja yleensä teitä eläkeläisiä kokeneemmaksi anonyymisättäilijäksi. Muuta se ei tarkoita ei sun tarvitse siitä yrittää kaivaa omia mielikuvitusfantasioitasi.

Muuten toi jaarittelusi oli taas aika turhaa, ylimielistä ja alentuvaa. Elät omassa kuplassasi. Sunlaiset on vaikkapa taloyhtiöissä juuri niitä "pihapoliiseja" jotka kyttää toisten tekemisiä ja joita ihmiset yleensä välttelevät vaikka eivät sitä suoraan sano.
Ilmoita
Noh, ehkä tässä tapauksessa on parempi todeta: I rest my case -_- =)
Ilmoita
1 VASTAUS:
Parempi niin koska et ymmärrä asiasta mitään paitsi omalta kannaltasi, mikä ei todellakaan ole yllättävää. Lopeta palstapoliisina leikkiminen vai eikö eläkkeellä ole muuta tekemistä? Jos niin, niin huonosti menee.
Ilmoita
Kyllä tätä on syytä vielä hämmentää. Aihe on s24 palstoilla ehkä se keskeisin.
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
"Aihe on s24 palstoilla ehkä se keskeisin."

Aivan, eikä se keskustelutyyli. S24llä on ollut alusta asti maine hiekkalaatikkona jossa voi heittää rankkaa juttua ja saa myös kuraa silmille. Siinä ei ollut mitää outoa ennen näitä nillittäviä, itsetärkeitä vanhuksia, jotka alkoivat leikkimään palstan modeja vaikka tuntemus alustan historiasta oli täysi nolla.

Kaikki jotka haluavat S24sen muuttuvan eläkevaarin fantasioimaksi Annan kanariaosion kaltaiseksi kahden tai kolmen ihmisen keskinäiseksi hurskastelukerhoksi, terve menoa katsomaan menoa siellä.

Itse pidän vapaasta ja rankemmasta menosta jossa annetaan mutta myös otetaan hittiä.
Ilmoita
448844 kirjoitti:
"Aihe on s24 palstoilla ehkä se keskeisin."

Aivan, eikä se keskustelutyyli. S24llä on ollut alusta asti maine hiekkalaatikkona jossa voi heittää rankkaa juttua ja saa myös kuraa silmille. Siinä ei ollut mitää outoa ennen näitä nillittäviä, itsetärkeitä vanhuksia, jotka alkoivat leikkimään palstan modeja vaikka tuntemus alustan historiasta oli täysi nolla.

Kaikki jotka haluavat S24sen muuttuvan eläkevaarin fantasioimaksi Annan kanariaosion kaltaiseksi kahden tai kolmen ihmisen keskinäiseksi hurskastelukerhoksi, terve menoa katsomaan menoa siellä.

Itse pidän vapaasta ja rankemmasta menosta jossa annetaan mutta myös otetaan hittiä.
Samaa mieltä. Annetaan kuraa ja saadaan kuraa. Puhdistaa kummasti ilmaa eikä tarvitse teeskennellä jotain v*tun tärkeilevää shittiä. Se näissä tärkeilijöissä ärsyttää kun ne on koko ajan pätemässä milloin mistäkin ja nillittämässä jos joku ei mene heidän mielestään oikein.

Tosin jos tällainen keskustelupalsta on ainoa paikka, missä eläkeläisen tapaiset ihmiset saavat päteä niin aika huonosti on asiat.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Anonyymi tarkoittaa nimetöntä, nimeään ilmoittamatonta, nimeltä tuntematonta. Tavallaan nimimerkin käyttö on eräänlaista anonymiteettiä, mutta se, ettei pitäydytä samassa nimimerkissä tarkoittaa, ettei ole mitään kuvitteellistakaan käsiteavaruuden pistettä jäsentää kirjoituksen tekijää, tai hänen motiivejaan. Silloin kyseessä on yleensä pelkkä opponointi, joka tarkoittaa, ettei opponoijalla ole oikein käsitystä itsestäänkään vaan lähinnä siitä, mitä hän opponoi ja miksi. Jos kyseessä on puhtaasti opponenttiin kohdistuva opponointi, jää asia usein sivuseikaksi.
Keskeiseksi kysymyksessä julkisessa keskustelussa on nostettu, pitäisikö anonyymi nettikirjoittaminen lopettaa? Lisääkö vai vähentääkö tunteiden purkaminen ja mielipiteiden kirjon salliminen yhteiskunnassa väkivallan uhkaa? Synnyttääkö verkko vihamielisen ihmisen, jota on kontrolloitava tarkemmin? Onko juuri anonyymiys se tekijä, joka on yhteydessä vihan kasvuun vai onko vihalla kasvualusta muissa epäoikeudenmukaisuuden kokemuksissa tai yhteiskunnallisissa ongelmissa?
Esimerkiksi terroritekoa ja sen luomaa pelon ilmapiiriä, hyödynnetään usein siten, että se johtaa valvonnan ja rajoitusten nopeaan lisäämiseen. Jatkuva valvontamekanismien laajentaminen turvallisuuteen vetoamalla on jo kaventanut kansalaisoikeuksia melkoisesti 2000-luvulla. Vaakalaudalla ovat erityisesti sananvapaus ja yksityisyys.
Ainakin joku tutkimus myös osoitti, että anonyymiyttä suosivilla oli nimellään esiintyviä vähemmän ihmissuhteita netin ulkopuolella.
 Anonyymiyttä suosivilla oli myös huonompi itsetunto. Lisäksi anonyymiyttä suosivilta löytyi yksi narsismiin liittyvä piirre: he kokivat olevansa harvinaisen tärkeitä ihmisiä.
Ne, jotka netin anonyymiyden taitavat, osaavat myös käyttää sitä hyväksi.
Esimerkiksi pedofiilit tietävät miten anonyymiys toimii, ja he pystyvät innostamaan tyttöjä sitoutumaan valeidentiteettiin.
Aiemmin ajateltiin, että anonyymiys aiheuttaa ilman muuta negatiivista käyttäytymistä, mutta se ei pidä paikkaansa. Jos YouTubessa negatiiviset kommentit ovat enemmistönä, se ei välttämättä tarkoita, että se olisi totuus. Negatiiviset ovat todennäköisesti vain olleet motivoituneempia kommentoimaan.
Yksi kiinnostava ilmiö negatiivisuuteen kuitenkin liittyy:
Tekijä saattoi sanoa, että anonyymi tila mahdollisti negatiivisen teon, joka kuitenkin kääntyi hänen itsensä kannalta sosiaalisesti positiiviseksi. Eli negatiivinen teko auttoi tekijää, vaikka se tuotti pahaa jollekin toiselle. Ei kovinkaan moraalista.
Keskeistä olisi pystyä objektiivisesti selvittämään, mitä anonymiteetin sallimisella nettifoorumeissa saavutetaan.
Ilmoita
3 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kannattaako tänne noin viisaita kirjoittaa. Menevät voimavarat ihan hukkaan. kirjooitetaan yksinkertaisesti kanariansaarten ja Espanjan asioista ja matkailusta kyseisiin paikkoihin.
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Se varmaan vastaisi, jos kokisi, että siitä on jotain hyötyä. Moraalittomalle ei kannata vastailla, moraalista...
Ilmoita
On sillä moraali, semmoinen oraali, on kepuli, tai ainakin puli.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Automaattipoisto on todella hauska! Poistetuissa viesteissä on eroja. Osassa on maininta, että ylläpito on poistanut viestin. Silloin kyseessä lienee henkilö, ei automaattipoisto, so. ohjelma.
Nyt on tullut puhdasta jälkeä ketjuissa.
Ilmoita
3 VASTAUSTA:
Automaattipoisto on myös pontevoitunut. Sääntöjenvastaisia viestejä poistetaan yölläkin. Puhdasta tulee, mutta siinä rapatessa aina vähän roiskuukin. Viestejä menee ja palaa.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ohhoh! Joku on niin sekaisin, että käyttää nimimerkkiäni tuossa edellä.Trolli kuvittelee ilmeisesti, että sillä varjolla edes yksi viesteistään jäisi poistamatta :D
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Alkaa tämä ihailemieni nimimerrkien mollaus ja niiden nimissä esiintyminen. Kopioijana en muuta osaakaan.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Onpa pilkä vitja reilu vuosi! Ilmeisesti aihe on mielenkiintoinen, siis trollaus. Mitäs kirjoitatte, jos palaan palstan perusaiheeseen, matkailuun? Tapasin nimittäin viime talvena Inglesissä pariskunnan, joka vaikutti saaneen kaiken informaation näiltä palstoilta. He ihmettelivät sitä, että eivät olleet nähneet humalaisia suomalaisia, eivät toisiinsa kietoutuneita homoja, ja sää oli loistava. He olivat paikkakunnalla ekaa kertaa. Kun arvelin, että lomakohdetta valitessaan ei välttämättä parhaita neuvoja saa suomi24:ltä, niin he vastasivat odottaneensa kuitenkin hieman rämäkämpää menoa, koska täytyyhän palstalla reippaanlaisesti kirjoittavien olla kokeneita Inglesin kävijöitä. Erääseen paljon mainostettuun ravintolaan he sanoivat menevänsä ehdottomasti. En tiedä sitä kävivätkö siellä. Tämä Kanariapalsta on hyvä, juttuja lukiessaan huomaa olevansa normaali.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Ehkä he kävivät Mummolassa luulen niin. Siellä on ihan keskinkertainen ruoka...ranskalaisia ja lihapiirakkaa muistaakseni. Kallis paikka ehkä vähän on mutta suomalainen kuitenkin.
Ilmoita
"Onpa pilkä vitja reilu vuosi!"

Niin???!
Ilmoita
Näkyy joidenkin ihmisten koko elämä pyörivän trollauksen ympärillä. Tässä näyttää olevan hyvin pitkiäkin kirjoituksia samasta aiheesta. Jopa kirjoitusvirheiden löytäminen saa aikaan tarpeen kommentoida palstan aiheeseen liittymätöntä asiaa. Kokeilkaa joskus kirjoittaa samalla tarmolla palstan aiheesta Kanariansaarista.
Ilmoita
Yleensä on hyvä lukea sen viestiketjun otsikko, mihin on tarkoitus kirjoittaa. Yksi poistojen syy on, että viesti ei liity aiheeseen. Mikä ketjun loppupään viesteistä ei ainakaan liity aiheeseen? Useampia sellaisia on.
Ilmoita
2 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tämän ketjun nimi on "Kanarian palstan trollauksesta". Lukemalla otsikko ja säännöt löytyy oikeita asioita. Laitapa nyt linkki johonkin viestiketjuun, jossa ole meitä ilahduttanut asiantuntevilla jutuillasi Kanarian matkailusta, mutta muuten pikku vinkki, tällä palstalla voit elähdyttää meitä matkailutiedoillasi useissa muissa ketjuissa, joissa ne "liittyvät aiheeseen". Voit jopa avata ihan uuden keskustelun, eli ketjun -ihan tosi. Tämän ketjun aihe on kuitenkin "Kanarian palstan trollauksesta". Keskittymällä voit oivaltaa, mitä se tarkoittaa.
Aina kannattaa aloittaa säännöistä. Linkki niihin löytyy alabannerista. Opi ja kehity!
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
epätietoinenko kirjoitti:
Tämän ketjun nimi on "Kanarian palstan trollauksesta". Lukemalla otsikko ja säännöt löytyy oikeita asioita. Laitapa nyt linkki johonkin viestiketjuun, jossa ole meitä ilahduttanut asiantuntevilla jutuillasi Kanarian matkailusta, mutta muuten pikku vinkki, tällä palstalla voit elähdyttää meitä matkailutiedoillasi useissa muissa ketjuissa, joissa ne "liittyvät aiheeseen". Voit jopa avata ihan uuden keskustelun, eli ketjun -ihan tosi. Tämän ketjun aihe on kuitenkin "Kanarian palstan trollauksesta". Keskittymällä voit oivaltaa, mitä se tarkoittaa.
Aina kannattaa aloittaa säännöistä. Linkki niihin löytyy alabannerista. Opi ja kehity!
Tuossa "ole meitä " po. olet meitä.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Odotellaan nyt moderointia viikonlopunvietosta palaavaksi. Se vähäkin, mikä on taas yhteen ketjuun tullut, ei taaskaan liity ketjun aiheeseen. Ne säännöt, ne säännöt...
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ja kas, mode todella tuli! Oikein hyvin näkyy, miten turhauttavaa täytyy olla yhden häirikön posteja poistella niin, että lähes kaikki ketjun viestit päätyy poistoon -mutta kiitos siitä!
Ilmoita
1 VASTAUS:
Ei mitään uutta auringon alla. Tehokas moderointi on saanut trollin rauhottumaan päiväsaikaan Hän onkin aiemmin kertonut, että otollinen jakso toimilleen, so. palstan saastutus, alkaa klo 17. Ilta ja yö lienee taas sitä samaa.
1
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ensin saastui alunperinkin ilmeisimmin trollaukseen perustettu ”Keskustelu vai Blogi?” ketju. Kun sitten sitä siivottiin tehokkaasti, saastui nostettu, muinainen ”La Palma” ketju. Hyvin on kumminkin ylipäänsä moderointi putsannut. Kun automaattipoisto jatkossa entisestään tehostuu, se voi hyvinkin eliminoida koko turhan trollauksen.
1
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Terkkuja vaan trollille! Antitrollaus tulee jatkumaan. Eikö se ole häiriöllisesi terapeuttista?
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ilman antitrollausta ei automaattipoistoa saada viritettyä tehokkaaksi.
1
Ilmoita
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Tietyllä tavalla uutta on se, että poistettuja viestejä on enemmän, kuin palstalle jätettyjä. YP siis toistuvasti poistaa enemmän viestejä, kuin jää luettavaksi sääntöjen mukaisia. Aikaahan se tietysti vie, automaattipoiston synnyttäminen. Se viimeistään lannistanee trollin.
Ilmoita
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Sulla tyhjäpuntilla, niccivarkaalla, ei koskaan ole ollut mitään, eikä tule olemaankaan :D
1
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
On puhdasta jälkeä, jopa niin, että kohta on vaikeaa löytää viestit poistoilmoitusten välistä.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Trolli on monille s24 palstoille yksi ja sama. Pattayan palstaa en ole seurannut, mutta ei tuo suuresti kirjoitelmiaan varioi -ei laadultaan, eikä määrältään, joten pienelläkin seuraamisella voi tekijästä vakuuttua.
1
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

1
Ilmoita
Pattayan palstalla on imbesilli trolli joka sotkee palstaa mielin määrin. Onkohan kysymys samasta trollista?
1
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Trollimme into trollata ponnistanee tarpeesta yrittää olla kerrankin jotain. Lähes täydellinen ilmaisukyvyttömyys ja maneerinen samojen latteuksien toistaminen viittaa heikkolahjaisuuteen ja sitä kautta vähäosaisuuteen. Pyrkimys on olla palstojen pikkurikollinen, trolli, kerrankin ”jotain”. Mitätönkin pyrkii.
S24 trollin kummallisuus on siinä, että hän väittelee kuvitteellisten opponentiensä kanssa. Hän esiintyy eläkepappana, jopa Antiguena ja vastaa sitten näiden nimissä kirjoittamiinsa viesteihin. Siten hän kerrankin on varma, että toimii tasolla, jossa pärjää -siis itsensä ”tasolla”, jolla nousee melkein minirikolliseksi, trolliksi.
Ilmoita
1 VASTAUS:
Loggaudu vaan rekatulla nikilläsi sisään eläkepappa => noCANdo4You.

Näkeehän sen kaikki kuka sä olet.

Vanha tyyli jatkuu, logatulla asiaviestit ja loggaamattomana vähän törkyisemmät.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Minirikoksen -mihinkään ”isoon” ei trolli kykene ja kulttuurin välinen suhde on kuitenkin monimutkaisempi kuin vain tämän vastakkaisuuden näyttäminen, sillä minirikoskin paljastaa, kuinka jäsennämme maailmaa, mutta samalla se kulttuurisena tapahtumana on selitettävissä vain luettuna vastoin tabuja, lakeja ja moraalia, nykyajan pimeää ainetta, kuten Slavoj Žižek asian lacanilaisittain ilmaisee. Trollaus ei siis vain heijasta aikansa kuvaa, vaan sekaantuu arkirealismiin ja auttaa muokkaamaan sitä sekä huomioita modernista minirikollisuudesta. Näin ollen voidaan tulkita, että rikoksesta tulee kuva, trooppi, jonka avulla laajemmat kulttuuriset, sosiaaliset ja poliittiset prosessit voi ymmärtää. Ainakin niin heikkolahjainen asiaa mieltänee, alitajuisesti. Itse analyysiin hän tuskin pystyisikään, mutta kokee kerrankin pystyvänsä edes johonkin. Editorin perässä valkoinen ruutu muuttuu osittain mustaksi. Se on, hänentasoiselleen, merkittävä aikaansaannos.
Ilmoita
4 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Se on luultavimmin tehty trollille sisälukuharjoitukseksi. Kun riittävästi tuota tavaa ja keskittyy, ehkä ne säännötkin sitten on hahmotettavissa, lukuisien vastaavien harjoitusten jälkeen -jos siis ylipäänsä uskoo, että trollimme voi kehittyä luetun ymmärtämisessä.
Ilmoita
No. Tuskin menee pitkään, että trollin kirkkaimmat hengentuotteet, jotka hän lanseeraa esimerkiksi nimimerkkien ”Tässä-eläkepappa-taas” tai ”Tässä-antiikki-taas”, tms. turvin, eli esiintyen juuri opponentteinaan ja vastaten sitten heille, juuri sillä banaliteetin tasolla, jolla hänen opponenttituotantonsakin on, realisoituu luettavaksemme. Vastauksessaan kuvitteelliselle opponentille hän voi sitten kerrankin päteä.
Ilmoita
outstökstöks kirjoitti:
No. Tuskin menee pitkään, että trollin kirkkaimmat hengentuotteet, jotka hän lanseeraa esimerkiksi nimimerkkien ”Tässä-eläkepappa-taas” tai ”Tässä-antiikki-taas”, tms. turvin, eli esiintyen juuri opponentteinaan ja vastaten sitten heille, juuri sillä banaliteetin tasolla, jolla hänen opponenttituotantonsakin on, realisoituu luettavaksemme. Vastauksessaan kuvitteelliselle opponentille hän voi sitten kerrankin päteä.
Kirjaudu eläkeläinen vain sillä rekatullasi sisään. Sulla tuli taas aika monta yrjöä rekkaamattomana aivain kuin vahingossa muka.
Ilmoita
Kyllä se nyt varmaan niin tekee, kun sä tolla tavalla kehotit.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Niin mastoon onkin ruuvattu tää poljin tukeva
joka polkee vanhaa pyörää, taitaa olla Helkama
ja dynamo kun toimii, syntyy sähkövirtaa näin
ampeereita kuusi, tai jotain sinne päin

Se kääntyy tänne
menee sinne
ja se rullaa vaikka minne
siin on out sekä in
se on niin fixu vekotin
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Taisi lähteä viesti poikineen ;D
Ilmoita
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Rajoitettakoon anonymiteettia! Vaihtoehto on äärimmäisen tehokas automaattipoisto. Molemmat lopettavat trollin toimintaedellytykset. Sitä on syytä toivoa! Eläkepappahan on esittänyt rekisteröintiä pankkitunnuksin. Vain ne, joille rekisteröinti on kauhistus, ovat perustrolleja.
Ilmoita
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Toivottavasti näinkin turhauttavat vuorokaudet edesauttavat automaattipoiston hiomista tehokkaammaksi.
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Hyvää pääsisäistä Kanarian palstalle, pois lukien trolli. Viime päivinä uudelleen käynnistyneen kuparipannutrollauksen hyvä puoli, jos sellaisen näkee, on,että niissä ketjuissa hän keskustelee yksin itsensä kanssa.
Ilmoita

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu