miettikää

ensin ja ...

Ajatelkaapa hyvät ihmiset ensin,ennenkun alatte turhaan haukkumaan meitä suomalaisturisteja.Katselkaa esim.Helsingissä vierailevia turisteja.Niitä riittää kesä-aikana maailman joka kolkalta.Ne on ihan samanlaisia turisteja kuin me itsekkin olemme ulkomailla,paitsi ehkä viinankäyttö on erilaista,jos ei oteta lukuun pohjois-eurooppalaisia turisteja tai itä-eurooppalaisia.Suurin osa heiluu kamerat käsissä ja hypistelee porontaljoja tai muuta suomalaista tavaraa.Toinen ero on se,ettei loikoilla rannoilla mutta siihenkin on syynsä,niinkuin kaikki tiedämme,varsinkin tänä kesänä.Eikö olisi mukavampaa lukea näitä juttuja,jos niissä ei olisi mitään epäolennaista,eikä toisten arvostelemista,sen perusteella,kuka on rikas kuka köyhä.Kaikilla meillä on omat mieltymyksemme ja makumme.Eihän sen pitäisi ketään häiritä.Eli pitäydytään vaan olennaisessa,siitä voi olla monelle iloa ja hyötyä.

157

3305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mietinkin tuota turisti / matkailija käsitettä hieman.
      Turistihan on loma- tai vapaa-aikamatkailija. Travelleri on vain matkailija.

      Alla olevassa eroa pohdiskellaan.
      http://www.hobotraveler.com/travelervstourist.shtml

      Minun mielestäni siinä muutamassa väittämässä on
      virhe mutta voisihan sitä listaa myös laajentaa.

      En morkkaa suomalaista turistia. Erilaisuudesta huolimatta erotumme joukosta ajan mittaan yhä vähemmän. Loppujen lopuksi en haluaisikaan, että suomalainen liiaksi muuttuisi esimerkiksi vaikkapa englantilaisten kaltaisiksi.

      En oikeastaan ole kumpainenkaan: matkailija enkä turisti.

      • Turisti mikä turisti

        "Travellerit" luulevat olevansa muita parempia vain koska eivät matkusta laumassa. Samaa sontaa kaikki.

        Minä puolestani morkkaan kaikkia suomalaisia matkailijoita, turisteja kaikki tyyni. Turismi pilaa maailman.


    • Thai sitä, thai tätä

      "Eikö olisi mukavampaa lukea näitä juttuja,jos niissä ei olisi mitään epäolennaista,eikä toisten arvostelemista,sen perusteella,kuka on rikas kuka köyhä.Kaikilla meillä on omat mieltymyksemme ja makumme.Eihän sen pitäisi ketään häiritä"

      No tietysti olisi mukavampaa. Mutta se, kuka tämän köyhä-rikas kinaamisen yleensä aloittaa, on palstan vakiothaihäirikkö. Eipä kanarialle oikeasti matkustavat toisiaan pahemmin morkkaa.

      • huhhoijaa

        Kyllä se näin on.


    • pilkunviilaaja

      Mukavampaa olisi lukea jos vaivautuisit lyömään välilyönnin pisteen ja pilkun jälkeen.

      • Hehhehhee

        No, jospa se on tässä vajaassa kymmenessä vuodessa oppinut...


    • asiatonko

      Aina noista pilkuista ja välimerkeistä puhutaan,eihän nen nyt tärkeitä ola vaan asia.

    • luettavaako

      eihän nen nyt tärkeitä ola vaan

    • javainsuomalaiset

      Luin kerran täältä että vain suomalaiset käyttävät sandaaleja sukkien kanssa, matkailen paljon ja juuri viimeaikoina olen nähnyt paljon sukat sandaalit yhdistelmiä mm. saksalaisilla, slovakialaisilla ym. Usein ne valkoiset sukat on vielä nilkkasukat.

      Englanti on maana vähintääkin mielenkiintoinen, mutta brittien juomatavat vaikuttaisivat suomalaisiakin vilkkaammilta ja äänekkäämmiltä kaduilla.

      Ulkomailla en tunnista suomalaisia esim. keskieurooppalaisista muuten kuin kielen perusteella.

    • Näinteen

      Ihan sama mitä muut ovat mieltä, mutta pidän usein nilkkasukat käsilaukussa siltävaralta että jos sandaalit alkavat hiertämään sillai kun kengät usein ilman sukkia alkavat tekemään.

    • Aika pieni ongelma.

    • Missä.asiakirjoittajat

      Missä ne asiakirjoittajat nyt piileksii

    • havainnoitsijako

      Anti aina yhtä uhkea!

    • Kas, kas! On vissiin mietitty, joten palsta on pysynyt siistinä. Kuka tietää, mitkä lentoyhtiöt lentävät Teneriffan pohjoiselle kentälle ja minä päivinä?

      • Vääräpalstasulla

        Tämä on Gran Canarian palsta. Teneriffan jutut kuuluvat tuonne Yleistä Espanjasta palstalle.


      • Pappaa.himottaa.jo.pannu

        Kausi alkaa pian joten Antigue ja Eläkepappa aktivoituvat tällä palstalla. Saammeko taas koko talven lukea Kuparipannun 28 euron kaalikääryleistä ja makkaraperunoista Antiguen ja Eläkepapan toimesta. Aloittaako Eläkepappa taas Inglesin homokaasu höpinät?
        Omituista kun omien sanojensa mukaan eivät edes ole koskaan käyneet Inglesissä. Kai se on tuo häiriköinnin vietti sellainen että voi haukkua paikkoja joissa ei ole edes koskaan käynyt.
        Minä mielelläni lukisin asiallisia keskusteluita haukkumisten sijaan. Missähän ovat asiakeskustelijat kuten don luis, blues brother, lanzan akka, basura, ookke kara ja muut?


      • Tulkaatakaisin

        Täytyisi saada viestiä entisille palstalaisille että nyt meillä on taas asiallinen palsta kun trollit on häädetty Anna-lehden palstalle. Ehkä he käyvät joskus katsomassa palstaa ja toteamassa että nyt on vihdoin asiallinen palsta meillä


      • missä-ookke
        Pappaa.himottaa.jo.pannu kirjoitti:

        Kausi alkaa pian joten Antigue ja Eläkepappa aktivoituvat tällä palstalla. Saammeko taas koko talven lukea Kuparipannun 28 euron kaalikääryleistä ja makkaraperunoista Antiguen ja Eläkepapan toimesta. Aloittaako Eläkepappa taas Inglesin homokaasu höpinät?
        Omituista kun omien sanojensa mukaan eivät edes ole koskaan käyneet Inglesissä. Kai se on tuo häiriköinnin vietti sellainen että voi haukkua paikkoja joissa ei ole edes koskaan käynyt.
        Minä mielelläni lukisin asiallisia keskusteluita haukkumisten sijaan. Missähän ovat asiakeskustelijat kuten don luis, blues brother, lanzan akka, basura, ookke kara ja muut?

        ookke kara ainakin kirjoittaa Annan sivuilla. Voisi täälläkin alkaa taas kirjoittamaan.


      • Kohtiparempaahuomista

        Kielenkäyttösi ylitti hyvän maun rajat kymmenkertaisesti. Kirjoituksissasi ei ollut yhtään painokelpoista sanaa. Pääasia kuitenkin lienee että sait antiikin ja eläkepapan lopettamaan tämän palstan terrorisoinnin. Saamme uusia kirjoittajia palstalle kunhan kausi alkaa ja lukijat huomaavat ettei täällä enää trollata.


      • käyjärkeen

        Mitä jos ne kaalikääryleet aiheuttavat niitä homokaasuja


      • Vääräpalstasulla
        käyjärkeen kirjoitti:

        Mitä jos ne kaalikääryleet aiheuttavat niitä homokaasuja

        Mitä jos sinä antigue pysyisit poissa tältä palstalta.


    • matkatilattu

      Lopettakaa nyt vittu se jankuttaminen jostan eläkeläisestä ja antiikista. Eikö teillä tampioilla ole muuta kirjoitettavaa. Sama levy pyörii saman kirjoittajan toimesta itse itselleen vastaillen. kuka tahansa tuon huomaa. Kertokaa vaikka jotain Inglesistä se kiinnostaa enemmän

      • Hyvää-illanjatkoa

        Mutta kun kuparipannubaarissa yhdelle kaalikääryleelle tulee hintaa 28,00 euroa. Tämän voi jokainen hinnastosta tarkastaa.

        Hyvää illanjatkoa kaikille.


    • googlettamaan

      Ainakin Espanjan sisäisissä lennoissa on myös pohjoisen kentälle vaihtoehtoja.

    • KroisosP

      Voisitte lopultakin lakata höpisemästä Kuparipannun kaalikääryleistä ja kaljasta tai jostain homoista. Ketään ei moinen kiinnosta.

      • nehänniistäjauhaa

        Sano toi antiguelle ja eläkepapalle.


    • Oirehtii

      Ei antigue eikä eläkepappa mitään jauha!
      Koittaisit jo keksiä jotain muuta tekemistä

      • pakkoneuroosiko

        Millä eväillä se keksisi?


    • debiilidekstereille

      Älykkyysosamäärän ja terveysvaikutusten yhteyttä on selitetty lapsuuden oloilla, jotka voisivat vaikuttaa molempiin. Selitystä on etsitty myös nuoren aikuisen sosiaalisesta ja taloudellisesta asemasta. Sontasäkin ongelma, vanhana, on tietysti se, että tiedolla ei ole enää hänelle merkitystä.
      Heikko tulos kirjoitelmissa näyttää liittyvän muihin huonoihin asioihin, kuten köyhempään sosiaaliseen taustaan ja tunne-elämän ongelmiin, mikä voi selittää tuhoisan juopottelun, kiljulla, jne. Aivottomuus selittää tekstien sisällön.
      Älykkyys voi antaa jotain etua valittaessa elämäntapoja. On kuitenkin hyvin tärkeä muistaa, että vain erityisen heikot mittailevat taitojaan s24 palstoilla. Kyvyttömyys saavuttaa tason, joka ei ole oikein mitattavissa.
      Alhaisella älykkyysosamäärällä varustettujen huonot kirjoitelmat saattavat johtua riittämättömyyden ja turhautumisen tunteista. Analyysi viitannee siihen, että lapsen tai nuoren heikot tulokset älykkyystesteissä liittyvät kohonneeseen itsemurhan riskiin aikuisena. Se, että sontasäkki edelleen ikäloppuna kirjoittelee viitta siihen, että hän on kyvytön itsemurhaankin.

      • isoguru

        Ne, jotka kykenee miettimään, odottaa innolla sontasäkin ilmaisullista lahjakkuutta vastauksessaan. Tuleeko uusi Eino Leino?


      • kirotusvire

        viitta po. viittaa


      • Vaivieläkuningas

        Sontasäkki antiikki ja pienipää eläkepappa sanoivat jo keväällä että he ovat kyllästyneet Kuparipannun haukkumiseen ja lopettavat sen. Ovat he ainakin toistaiseksi pitäneet puheensa, mutta Puerton lomalaiset saavat varmasti jatkossakin kuulla olevansa kiljun juojia ja sossunelättejä heidän toimestaan. Kirjoittihan pienipää eläkepappa tuossa aikaisemmin että hän on "Puerton Kuningas", heh!


      • Puertonasukkaat

        Mulla tosin ei ole ystäviä lainkaan ja siksi käytän kaiken aikani antiikin ja eläkepapan elämän seuraamiseen. Joskus se hävettää, muttta ei taas tänään lun kukaan osaston hoitajista ei minua tarkkaile. Lääkkeeni piilotin patjan alle pahan päivän varalle. Onneksi myöskään antiikilla ei ole ystäviä ja varhaiseläkkeellä se ei niitä löydäkään kun persaukinen tyyppi on. Suorastaan säälittävä luuseri.


      • Puertonasukkaat

        Anteeksi tuo edellinen. Hoitaja huomasi että painoin lähetä nappia kun tarvitsin apua noiden kuvaarvoitusten kanssa. Lukihäiriöni takia mulla on asioiden sisäistämisessä ongelmia ja siksi tunnustan valvonnan siis pakon alla tehneeni väärin. Anteeksi siis antiguelle noista rumista sanoista. En tiedä mikä minuun meni.


      • Puertossalämmintä

        Kyllähän tuo Antigue on vähentänyt haukkumisiaan aika tavalla kun hän suunnittelee tänne muuttamista. Eläkepappa näyttää jatkavan haukkumisia ja on sinunkin nimimerkillä hän kirjoitellut.


      • Puertossa-asuvat
        Puertossalämmintä kirjoitti:

        Kyllähän tuo Antigue on vähentänyt haukkumisiaan aika tavalla kun hän suunnittelee tänne muuttamista. Eläkepappa näyttää jatkavan haukkumisia ja on sinunkin nimimerkillä hän kirjoitellut.

        Kyllä minun nimimerkilläni saa eläkepappa kirjoittaa jos se hänen elämäänsä piristää. Nyt tosin eläkepappa ehti rekisteröimään nimimerkkini. Jokainen lukija kyllä huomaa mitkä ovat minun omia kirjoituksiani ja mitkä ovat eläkepapan lääkkeet/hoitajat/tarvitsen apua jupinat.


      • Eimitääneroa

        Mistä sen huomaa. Samaa sontaa kaikki viestisi koko ajan. Lääkäriä tarvitset tunnusta se.


      • Puertossa-asuvat
        Eimitääneroa kirjoitti:

        Mistä sen huomaa. Samaa sontaa kaikki viestisi koko ajan. Lääkäriä tarvitset tunnusta se.

        Sen huomaa siitä että minun ei tarvitse kirjoitella tuota lääkkeet/hoitajat/tarvitsen apua höpinää kuten eläkepapan ja antiikin.
        Toki tarvitsen lääkäriä. Täällä Puertossa on korkeat lämpötilat välillä ja minulla on verenpainelääkkeet. Kotona mittaan verenpaineet ja toimitan tulokset lääkärille kerran kuukaudessa jolloin käyn myös mittauksissa.


      • Eimitääneroa

        Sama pääsairas lääkintää vaativa harhainen paskanjauhanta jatkuu. Et näköjään pysty ongelmiasi sisäistämään siksi tarvitset lääkäriä ja myös lääkitystä. Harhaisuus on ongelmistasi auurin


      • TerkutInglesistä

        Samaa kuraa sataa heidän toimestaan myös tänne Inglesin eläkeläisten niskaan. Osansa ovat saaneet myös meidän suomalaiset ravintolayrittäjät.


      • Eimitääneroa

        Lisää harhaisuutta. Uskottavuutenne on sitä myötä nolla. Uskomattoman sairasta sakkia olette. En ole antiikki tai eläkepappa vaan tuohon jatkuvaan paskanjauhamiaeen kyllästtnyt matkailija. Yksi asia tällä palstalla on tullut selväksi että älä matkusta Puertoon tai Inglesiin.


      • Antiikkitäällä
        Eimitääneroa kirjoitti:

        Lisää harhaisuutta. Uskottavuutenne on sitä myötä nolla. Uskomattoman sairasta sakkia olette. En ole antiikki tai eläkepappa vaan tuohon jatkuvaan paskanjauhamiaeen kyllästtnyt matkailija. Yksi asia tällä palstalla on tullut selväksi että älä matkusta Puertoon tai Inglesiin.

        "paskanjauhamiaeen" po. paskanjauhamiseen.
        "kyllästtnyt " po. kyllästynyt.
        Muuten OK. Opettele välimerkkisäännöt.

        Hauskaa illanjatkoa kaikille.


      • Eimitääneroa

        Vainoharha jatkuu. Kävisit lääkärissä ihan oman hyvinvointisi takia


    • merikipeä

      No jo, siistitty on. Löytyykö saarten väliset lennot jostain koottuna?

    • Suomi24-palveluissa ei saa

      Rikkoa Suomen lakia
      Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
      Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
      Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
      Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
      Esiintyä toisena käyttäjänä
      Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
      Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
      Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
      Pyytää rahaa tai lahjoitusta
      Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

      Säännöt kuvien lisäämiseen
      Sinulla täytyy olla kuvan tekijänoikeudet tai tekijänoikeuden haltijan lupa käyttää kuvaa
      Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä täytyy olla lupa kuvan julkaisemiseen

      • Lopetatrollaus

        Miksi sitten et noudata sääntöjä vaan haukut ihmisiä kymmenillä nimimerkeillä.
        Se on sinulle aivan oikein jos joku laittaa tänne sinun yhteystietosi. Voisin itsekin soittaa ja sanoa pari valittua sanaa haukkumisistasi.


      • Loljalol
        Lopetatrollaus kirjoitti:

        Miksi sitten et noudata sääntöjä vaan haukut ihmisiä kymmenillä nimimerkeillä.
        Se on sinulle aivan oikein jos joku laittaa tänne sinun yhteystietosi. Voisin itsekin soittaa ja sanoa pari valittua sanaa haukkumisistasi.

        Säännöt eivät koske eläkepappaa itseään. Hän on omien sanojensa mukaan sekä Puerton että tämän palstan kuningas.


      • Nytkösäännötmieleen

        Nytkö vasta nuo säännöt tulevat mieleesi kun ylläpito on poistanut 50 sinun kirjoittamaa herjausviestiä?


      • Inglesinystävät

        Taidat sinä eläkepappa olla hieman väärä ihminen puhumaan käyttäytymissäännöistä, vai kysytäänkö Kuparipannulaisten mielipidettä miten olet heitä kohtaan käyttäytynyt antiguen kanssa jo vuosia?


    • Lopetatrollaus

      Ai niin, tuo olikin kehotus lähinnä itselleni. Enkä minä mistään puhelinnumeroista mitään tiedä. Pitää muistaa ottaa lääkkeet.

    • Julkistatietoa

      Pyydän anteeksi idioottimaisuuksiani. Pillerit on menneet sekaisin. En osaa lukea YTJ-tietopalvelua, enkä oikein muutakaan tekstiä ymmärrä, saatikka numeroita.

      • Julkistatietoa

        Pitäisikö sun eläkepappa sitten jutella enemmän sinun lääkärin kanssa? Onneksi sinun kirjoitukset lukijat kyllä tunnistaa noista kun sinä et osaa muusta puhua kun pillereistä ja hoitajista. Meidän asiakirjoittajien ei tarvitse puhua pillereistä, vain asiaa.


    • Julkistatietoa

      Vaan mistäpä löytäisin sen asiakirjoittajan, kun hukkasin pilleritkin? Tiedoton olen, ilmiselvästi.

      • Eläkepappatäällä

        Sitä sattuu eläkepappa. Sinut aina tunnistaa siitä kun et puhu muusta kun lääkkeistäsi ja hoitajista. Asiakirjoittajat on erikseen. Sinä et eläkepappa ole asiakirjoittaja.


      • Mikämättäänyt

        Jos olet todella Antigue, miksi et kirjoita omalla rekisteröidyllä nimimerkilläsi?


    • Taastänne

      Ensitalven loma kk pdg.ssä.Yksi talvi jäi väliin nyt mukava palata.Ei ehkä parhaimpia aurinkokohteita.mutta kuukaudessa aurinkokin kerkeää paistaa..Erinomainen paikka.Yksi saarten ykkösistä.

      • Loistavavalinta

        Sammaa paikkaa täälläkin ollaan menossa kolmeksi viikoksi.Loistava valinta


      • Helmimaalis

        Meillä taas pukkaa kuukausi cruzissa..helmi-maaliskuussa


      • Pitkillälompsilla

        Puerto de la cruz on kyllä erinomainen kohde pitkään lomailuun.Kohteen luonto on ainutlaatuinen...pitkällä lomalla ehtii tutustua paremmin.


      • Yksitaiuseampi

        Puertoon ei kyllä ikinä kyllästy.Paikkaan jo ihastuu bussin laskeutuessa rinnettä alas.Huimat näkymät.oli sitten ensimmäistä tai useampaa kertaa menossa.


      • Paikkakymppi

        Paikan plussana on vielä edullisuus.Ruoka on halpaa jos haluaa itse laittaa sitä.Tosin sitä on niin mukavuudenhaluinen,että vähintään puolihoidolla mennään.Yleisesti all inculsive.Paikkana on täysi kymppi.


      • Samassapaketissa
        Paikkakymppi kirjoitti:

        Paikan plussana on vielä edullisuus.Ruoka on halpaa jos haluaa itse laittaa sitä.Tosin sitä on niin mukavuudenhaluinen,että vähintään puolihoidolla mennään.Yleisesti all inculsive.Paikkana on täysi kymppi.

        Itse olin joskus 80-luvun lopulka ensi kertaa nuorena teininä cruzissa.Meni vuosia kunnes palattiin paikkaan.Nyt tulee käytyä lähes vuosittain siellä.
        Hienompaa paikkaa saa hakea.On nimittäin aurinkoa ja vihreyttä samassa paketissa.


      • Vehreenvihree
        Yksitaiuseampi kirjoitti:

        Puertoon ei kyllä ikinä kyllästy.Paikkaan jo ihastuu bussin laskeutuessa rinnettä alas.Huimat näkymät.oli sitten ensimmäistä tai useampaa kertaa menossa.

        On kyllä huikean huikeat näkymät.Siellä silmä lepää.Ei voi kuin ihailla kauneutta.Joskus saatttaa sataa ripsauttaa,mutta se pitääkin luonnon vehreän vihreänä.


      • Aivanupeata

        Juuri näin.Se on se ensimmäinen kokemus minkä kokee kun laaksoon laskeutuu..vihreää.kukkia.merta. Itse
        täydellisyys..Upea merellinen keidas.


      • Johannytonkusattu

        Johan nyt.Myö jo emännänkas luultii ettei tääk jutella ollenkas meijän rakkaast kohteest.Sattumalt tultii tänne ku vieraitkii.Myö ollaa kaikki käyty tuol.Se on niin hyvä.paikka.Just puhuttii jos oikee porukal lähettäisii uuestaa .Nyt täytyy alkas heti matkakuumetta viritellä.Puhukaa hyvät ihmiset enemmin.Tää on meijän paikka.


      • Kylmäjanätti

        Varmaan on pariskunnille mukava paikka tuo Puerto de la Cruz. Parikymmentä vuotta sitten oli myös yksin matkaaville. Sitä vaan minä en ymmärrä, että jotkut menevät sinne talvella kylmämään ilman lämmitystä oleviin huoneistoihin. Eihän Suomessakaan olla yleensä alle 22 asteen sisälämmöissä. Ulkolämpötilalla ei ole niin väliä kun laittaa päälle reilusti.


      • Sattuukohyvätkelit

        Samaa mieltä.Hotellissa täytyy olla lämmitys ja ilmastointi.Viikon matkalle jos sattuu sateinen viikko on vitsit vähissä..samoin hotellissa esim kuntosalia ja lämmitetyt altaat.Viikoksi ei paljon ainakaan meikät lähde..Hyvä paikka jos sattuu hyvät kelit..


      • Sevainoninn
        Yksitaiuseampi kirjoitti:

        Puertoon ei kyllä ikinä kyllästy.Paikkaan jo ihastuu bussin laskeutuessa rinnettä alas.Huimat näkymät.oli sitten ensimmäistä tai useampaa kertaa menossa.

        Taas loma tilattu ja kokonaiset 36-päivää.Tottakai tuttuun paikkaan missä vihreää ja aurinkoista.Se on in


      • Ujfderthyfd
        Kylmäjanätti kirjoitti:

        Varmaan on pariskunnille mukava paikka tuo Puerto de la Cruz. Parikymmentä vuotta sitten oli myös yksin matkaaville. Sitä vaan minä en ymmärrä, että jotkut menevät sinne talvella kylmämään ilman lämmitystä oleviin huoneistoihin. Eihän Suomessakaan olla yleensä alle 22 asteen sisälämmöissä. Ulkolämpötilalla ei ole niin väliä kun laittaa päälle reilusti.

        Puerto on edelleenkin sopiva paikka myös yksin matkustaville. Sopii kaikille paitsi hillitöntä bailausta kaipaaville ja heille joille auringonotto on loman tärkein asia.


      • Parasonloropark
        Sevainoninn kirjoitti:

        Taas loma tilattu ja kokonaiset 36-päivää.Tottakai tuttuun paikkaan missä vihreää ja aurinkoista.Se on in

        Lisäksi siellä on aivan upea eläinpuisto.loro park.Ehdottomasti kannattaa käydä.Hienot miekkavalas esitykset..gprilloja .vedenalaista maailmaa.Taitaapi olla saarten paras puisto.missä ollaan käyty ja joka kerta käymme kun kohteessa olemme.


      • Parahistaparhain

        Totta.Loro on todella hieno kokemus.jossa on mukava käydä uudestaan.Ensi talvena viemme lapsenlapsetkin puistoon.Itse olemme pidempään keitaassa ja nuoriso tulee perässä.Kohde ja puisto ovat kanarian parhaita kohteita.


      • kirotusvire

        "gprilloja" on tuntematon olio. Ehkä se vie välimerkit lauseista.


      • Uppeepaikka
        Parasonloropark kirjoitti:

        Lisäksi siellä on aivan upea eläinpuisto.loro park.Ehdottomasti kannattaa käydä.Hienot miekkavalas esitykset..gprilloja .vedenalaista maailmaa.Taitaapi olla saarten paras puisto.missä ollaan käyty ja joka kerta käymme kun kohteessa olemme.

        Gorillat ovat kyllä näkemisen arvoiset.Puisto on muutenkin uppee paikka.Kyllä cruzissa tekemistä riittää auringon oton lomassa


      • kirotusvire

        Lajista saa nyt selvää. Oikeinkirjoitus pysyy hakusessa.


      • Itäpäänaallot
        Uppeepaikka kirjoitti:

        Gorillat ovat kyllä näkemisen arvoiset.Puisto on muutenkin uppee paikka.Kyllä cruzissa tekemistä riittää auringon oton lomassa

        Lisäksi siellä on hyvät aallot lautailuun.Varsinkin itäpäädyn rannassa saa kunnon aaltoja.Kannattaa kokeilla.


      • Oikeelenkkikohde

        Non ni non ni..siellä on siis monta hyvää syytä lomailuun.Paikan kauneus on yksi syy.Tietysti ilmaston lisäksi.Meri on vaille vertaa.Aamulenkillä on mukava katsella meren kohinaa.Oikea lenkkeilijän paratiisi.Sen jälkeen aamupalalle buffettiin..


      • Lukiluki

        Myökii lenkkeillää jokaikinen päivä ja heti aamusta.Se on parasta aikaa.Ei ole vielä liian kuuma.Välillä kadut on märkiä yöllisten ripsausten jälkeen ja ilma on raikas.Meri on niin hieno elementti kuohuineen .Siitä se päivä sitten alkaa all hoteleissa.Loppupäivä sitten auringossa altailla lueskellen.


      • Miabuelo
        Lukiluki kirjoitti:

        Myökii lenkkeillää jokaikinen päivä ja heti aamusta.Se on parasta aikaa.Ei ole vielä liian kuuma.Välillä kadut on märkiä yöllisten ripsausten jälkeen ja ilma on raikas.Meri on niin hieno elementti kuohuineen .Siitä se päivä sitten alkaa all hoteleissa.Loppupäivä sitten auringossa altailla lueskellen.

        Monien mahdollisuuksien kohde ja saari. Sopii kaiken ikäisille. Rauhallinen mutta ei ilta elämältäkään kuollut kohde. Puertolaisten elämä arjessa, viikonlopuissa ja juhlissa tuovat ilahduttavaa "eksotiikkaa" ja menoa myös meille turisteille. Unohtakaa netin eäkevanhusten kommentit. Unohtakaa "viisaiden" höpinät. Unohtakaa muutamien eläkeläisten dissaukset karnevaaleista jne. Puerto on jotain muuta kuin suomalaisen pubiruusun kuuluuttama totuus.
        Puerto on pieni kiva ja monipuolinen kaupunki josta joku eläkematami ei tiedä muuta kuin matkan eläkeläistansseista *********************.


      • Taxillalavillaan
        Lukiluki kirjoitti:

        Myökii lenkkeillää jokaikinen päivä ja heti aamusta.Se on parasta aikaa.Ei ole vielä liian kuuma.Välillä kadut on märkiä yöllisten ripsausten jälkeen ja ilma on raikas.Meri on niin hieno elementti kuohuineen .Siitä se päivä sitten alkaa all hoteleissa.Loppupäivä sitten auringossa altailla lueskellen.

        Hintataspkin on edullesimpi kuin etelänpuolella.La Villa on kokemisen arvoinen ostosmesta.(taxi n 6-7€)Sieltä saa mitä tarvitsee niin tuliaisia kuin muutakin.Yleensä sillä emännällä ei matkalaukku mahdu kiinne.Tosin kyllä sieltä itsellekkin löytyy vaikka mitä.


      • Halpaaoliylhäällä

        Ni se on siellä ylhäällä.Oltiin masliskuussa pariviikkoa.Taxilla mentiin.Taisi ottaa 5€ menosta ja tulosta 8€.Oli aika iso keskus.Kyllä siellä oli ostettavaa ja iso ruokakauppa missä oli halpaa.Kyllä kannattaa käydä.Tarjouksia löytyy ainakin loppukaudesta.


      • kielioppia
        Miabuelo kirjoitti:

        Monien mahdollisuuksien kohde ja saari. Sopii kaiken ikäisille. Rauhallinen mutta ei ilta elämältäkään kuollut kohde. Puertolaisten elämä arjessa, viikonlopuissa ja juhlissa tuovat ilahduttavaa "eksotiikkaa" ja menoa myös meille turisteille. Unohtakaa netin eäkevanhusten kommentit. Unohtakaa "viisaiden" höpinät. Unohtakaa muutamien eläkeläisten dissaukset karnevaaleista jne. Puerto on jotain muuta kuin suomalaisen pubiruusun kuuluuttama totuus.
        Puerto on pieni kiva ja monipuolinen kaupunki josta joku eläkematami ei tiedä muuta kuin matkan eläkeläistansseista *********************.

        eäkevanhusten ... kuuluuttama…

        Onko tuo uutta suomea? Känniläisen kirjallista mongerrusta?


      • Suositellaan
        Halpaaoliylhäällä kirjoitti:

        Ni se on siellä ylhäällä.Oltiin masliskuussa pariviikkoa.Taxilla mentiin.Taisi ottaa 5€ menosta ja tulosta 8€.Oli aika iso keskus.Kyllä siellä oli ostettavaa ja iso ruokakauppa missä oli halpaa.Kyllä kannattaa käydä.Tarjouksia löytyy ainakin loppukaudesta.

        Ylhäällä on eikä taxi maksa pajon.Iso ostosparatiisi.Yllättävän paljon ostettavaa.Siellä mukavasti päivän viettää.Suosittelen


      • Oikeinhalpaa

        Kassoja vastapäätä on taxiparkki josta saa ososkärryt suoraan taxin kyytiin.Toki cruzissakin on paljon liikkeitä,mutta villassa on paljon edullisempaa.


      • JohanonJB

        Punaviinin ystävän JB 3l maksaa Villassa alle 10€.on se halpaa.Suomessa saa pötikästa maksaa vajaa 29€..Ruoka on muutenkin todella edullista.Kaupoissa.Ja kk lomalla sitähän menee.Mikäs siellä on käyskennellä päivän kuluksi kerran viikossa.


      • Niinhelppoa

        Katselimme siellä hintoja.Ovat aikapaljon edullisimpia kuin alhaalla kylässä..Tosin ei tule ostettua sieltä kuin vaatteita ja tuliaisia kun on aina all inculsive.Se on lomailussa niin helppoa.


      • Loppupelit

        All inculsive on kyllä helppo tapa lomailla.Me otamme aina sen nykyisin.Tosin täytyy tarkkaan valita hotelli missä on kattava palvelu ja harrastemahdollisuudet ja vielä keskustan tuntumasassa.Lopupeleissä tulee vielä halvemmaksi.


      • VähänkauenpanaRiu

        Riu hoteleissa on taivaalliset all inculsivet ja cruzissakin on Riu hotelli .mutta vain puolihoidolla saatavilla,mutta hyvä vaihtoehto jos sillä pärjää.Palvelu erinomaista.


      • Loppupelit kirjoitti:

        All inculsive on kyllä helppo tapa lomailla.Me otamme aina sen nykyisin.Tosin täytyy tarkkaan valita hotelli missä on kattava palvelu ja harrastemahdollisuudet ja vielä keskustan tuntumasassa.Lopupeleissä tulee vielä halvemmaksi.

        Missä on "sinun" keskusta ?


      • Kylllä

        Rollaattorilla kulkee, paha suustaan


      • Onaikalähellä
        Loppupelit kirjoitti:

        All inculsive on kyllä helppo tapa lomailla.Me otamme aina sen nykyisin.Tosin täytyy tarkkaan valita hotelli missä on kattava palvelu ja harrastemahdollisuudet ja vielä keskustan tuntumasassa.Lopupeleissä tulee vielä halvemmaksi.

        H10 on hyvä all hotelli rantakadulla.lyhyt matka jokasuuntaan.Sieltä on hyvä lähteä käyskentelemään..ylös rinteitä ja jos on liikkuminen huonoa niin sijainti on loistava iäkkäimmille.On hyvät kävelykadut nimittäin...lyhyt matka joka suuntaan.


      • Saapinährä

        Onkohan Catalonia Las Vegas mimmonen hotelli.Ainskin paraatipaikalla on.Saatavana aamukahvista täysihoitoon.Täysihoitoon ei vaan luultavasti kuilu juomat.Tarjoovat kuukauden geisdiä reilu 2000 ekkerin per henki..Hyvällä paikalla täytyy sanoa..eikä paha oo hintakaan.Saapi nährä.


      • Jonkilainen

        Hyvällä paikalla on.Olikohan siinä missä loro parkin minijunat lähtevät.Iso allasalue.mutta kaikissa huoneissa ei ole parveketta.Pienehköt huoneett.hyvä ruoka


      • Tälleetäämenee

        Taitaa olla tui,lla myynissä tuo hotelli.Perushintaan aamupala.Lisämaksusta puoli-tai täyshoito parveke.Täysihoitoon ei kuulu juomat.


      • Aikamaceepaikka

        Ohi on tullut tepasteltua monta kertaa.Komia on ainakin julkisivu.Eipä ole tullut oltua catalonia hotellissa.Keväisin palhon mannerespanjalaisia..kuten muissakin hotelleissa.On hyvällä paikalla keskellä sykettä.


      • Bimbalot

        Onhan siinä rantakadulla se Valmar vai mikä se oli.oltiin siinä kymmenenvuotta sitten finmatkoilla ja oikein kolmeviikkoa.Oli katolla jokin porekin.Aika pienet huoneet oli mutta kyllä me mahduttiin.Huone oli kadulle ja siinä oli kiva katsella.Olikose silloin karnevaalitkin, jotkut juhlat kuitenkin.Oli humua ja melskettä yhtenään.Nyt ollaan oltu karibialla tai malesiassa .Mutta miksi ei vaikka pistäitysimme uudestaan tuonne .Olihan aika pimpalot.


      • Kallison
        Bimbalot kirjoitti:

        Onhan siinä rantakadulla se Valmar vai mikä se oli.oltiin siinä kymmenenvuotta sitten finmatkoilla ja oikein kolmeviikkoa.Oli katolla jokin porekin.Aika pienet huoneet oli mutta kyllä me mahduttiin.Huone oli kadulle ja siinä oli kiva katsella.Olikose silloin karnevaalitkin, jotkut juhlat kuitenkin.Oli humua ja melskettä yhtenään.Nyt ollaan oltu karibialla tai malesiassa .Mutta miksi ei vaikka pistäitysimme uudestaan tuonne .Olihan aika pimpalot.

        Valle on nykyään Tuin hotelli.Aika kalliilta tuntuu.


      • Seuloa

        Onhan siellä muitakin hyviä hotelleja ja aivan keskustsssa. Kannattaa seuloa.Marja ja Masa


      • Oikeinaurinkoinen

        Pdc on täynmä hyviä hotelleja.Mahtava paikka aurinkolomailuun.Eikä mikään kuiva kohde vaan vehreä .Siellä aurinko paistaa ympärivuoden.Lämmintä piisaa.


      • Täyskymppipdc

        Viimetalvenakin paukutti tasasee tahtii 25 lukemia..kum muualla saarilla jäätiin selvästi vain vähän yli 20. Oli aika aurinkoinen loma 36pv.Muutama pilvinen päivä taisi sattua samoin puolipilvinen.Lämmintä kuitenkin oli.Täydet kympit PDC.


      • Nähtiinkarnevaalit

        Toissatalvenna oltiin tammikuun puolestavälistä kk.Oli hienot kelit.Mutta helmikuussa alkoi tuulemaan ja vme viikko oli aika tuulinen ja sateli.Karnevaalit kuitenkin nähtiin tuulisessa säässä.


      • Etsivälöytääauringon

        Muistaakseni mentiin tammikuunpuolella 2016 3viikkoa.Pari ensim.päiv.aivan pilvetöntä.Sitten jos saumullapaistoi iltapäivällä pilvistä ja toisin päin parisenviikkoa.Karnevaalt tuuliset välillä satoikin.Kolmas viikko oli aika viluinen niille ketkä altaalla yrittivät makailla.Viimetalvena oltiinkin takuuvarmassa auringossa.Ensitalven kohteita etsiskellään.


      • Sitärataa

        Onhan siellä vaihteleva sää..täytyy myöntää.Aurinkoa.sadetta ja sitärataa.mutta semmoista suomikesää.Viikon matkaporukalle voi olla yllätys tai pettymys.Miten sen nyt heittää..Onhan täällä.ihan asiallista keskustelua.Hyvä palsta.


      • Hienosaari

        Sitä juuuri.Suomikesää..Sitä siellä.on.Sehän on.pääasia.aNoita filosofeja ei aina ymmärtä.eikä ole varmasti tarkoituskaan,mutta hieno paikka on niin on koko saari..etelästä-pohjoiseen.


      • Aurinkoontärkeä

        Onhan etelänpuoli aurinkoisempi ja pääseehän sieltä cruzin nähtävyyksiä nopeasti katsomaan..mm Loro Park.Aivan mahtava puisto.Varmasti kanarian hienoin.Kyllähän se lomalla aurinko on tärkeää.


      • Eivoiilmojasäätää

        Onhan se aurinko tärkeä ja sitä saa myös puertossa.tosin pitää olla vähän pidenmpään.Viikon lomilla ilmat ovat arpapeliä.Itse olemme 3-4viikkoa niin kyllä siihen ilmoja mahtuu.Muistan kun ensikertaa joskus 80-luvulla vanhempien kanssa oltiin maaliskuussa oli todella upeat ilmat.Lomilla ei ilmoja voi säätää.Mukaca paikka kuitenkin


      • Hyväkkuukausi

        Maaliskuussa on ollut melkein aina aurinkoiset ilmat.Hyvä kuukausi.


      • ilmoja.pitelee
        Eivoiilmojasäätää kirjoitti:

        Onhan se aurinko tärkeä ja sitä saa myös puertossa.tosin pitää olla vähän pidenmpään.Viikon lomilla ilmat ovat arpapeliä.Itse olemme 3-4viikkoa niin kyllä siihen ilmoja mahtuu.Muistan kun ensikertaa joskus 80-luvulla vanhempien kanssa oltiin maaliskuussa oli todella upeat ilmat.Lomilla ei ilmoja voi säätää.Mukaca paikka kuitenkin

        Kyllä noin on. Jos lomaa olisi vain 1-2 viikkoa, menisin ilman muuta saaren eteläpuolen aurinkoon ja lämpöön.
        Näin kylmän kesän jälkeen menisin kyllä sinne etelään pidemmällekin lomalle. Sieltä käsin sitten kävisin katsomassa pohjoisen vihreää luontoa ja käyttäisin lapsia Loro Parkissa.


      • Kylsesiit

        Syksyn ja kun kärvistelee.ja heti vuoden alussa lämpöön.myöhään keväällä takaisin niin kyllä se siitä.


      • Etelävaipohjoinen

        Teneriffaha on muutenkin suosituin saarista jo luonnonkinpuolesta.Välillä eteläpäädyssä välillä pohjoisessa.Etelässä varma aurinko ja pääsee nopeasti hurauttamaan pohjoiseen


      • Oivakohde

        Ei muissakaan saarissa mitään vikaa ole.viimevuonna oltiin corallejossa.Aika mkee paikka.Ingleskin on oiva kohde.


      • elämee
        Saapinährä kirjoitti:

        Onkohan Catalonia Las Vegas mimmonen hotelli.Ainskin paraatipaikalla on.Saatavana aamukahvista täysihoitoon.Täysihoitoon ei vaan luultavasti kuilu juomat.Tarjoovat kuukauden geisdiä reilu 2000 ekkerin per henki..Hyvällä paikalla täytyy sanoa..eikä paha oo hintakaan.Saapi nährä.

        Harvassa paikassa ne kuilu juomat kuuluu.


    • pdc

      Mikä on pdg.

    • Pienipää

      Itse taas vedän pöhnät kotona ja lueskelen kanarianpalstaa. Kyllä aika kuluu hyvin pöntöt sekaisin. Kohta taas kanarialle pöntöt sekaisin hotellihuoneeseen.

    • SEasiakirjoittaja

      Asiatekstejä on hyvin monenlaisia, koska asioita on niin monenlaisia ja on monia syitä ja tapoja esittää asia. Asiateksti voi olla esimerkiksi lyhyt uutinen tai tiedonanto, tekninen raportti, selvitys, mielipidekirjoitus, jne. Teksti voi olla kirjoittajan täysin yksin tekemää tai eri lähteistä yhdistettyä ja muokattua tai käännös. Erilaiset kirjoitustehtävät vaativat hyvinkin erilaisia lähestymistapoja ja menetelmiä. Keskitytään asiakirjoittamisen eri muodoille yhteisiin seikkoihin. Koskevatko kirjoitukset Kanariansaaria -vai koskevatko ne s24 Kanariansaaret palstaa? S24 antaa ohjeistuksen ja siis voi tarkentaa sisältöä ”ei kuulu aiheeseen”.
      Asiatekstillä käsitetään yleisesti tarkoitettavan lähinnä tietoja antavaa tekstiä, mutta sellaisen tekstin ja mielipiteisiin tai asenteisiin vaikuttavan tekstin välinen raja on epämääräinen. Asiateksteissä on hyvin usein mukana arvostuksia, ja toisaalta aatteellisiakin kannanottoja voidaan perustella asiatyylisesti.
      Asiatekstilläkin voi olla taiteellisia ansioita, mutta sen päätarkoitus on viestiä asia. Jos lukijat ymmärtävät asian mahdollisimman helposti ja oikein, teksti on tehnyt tehtävänsä. Jos joku silti arvostelee kirjoitusta, arvostelusta ei tarvitse välittää. Tietysti jos arvostelija on operaattori, joudut ehkä hiukan välittämään, koska kirjoituksesi poistetaan. Se johtuu sääntöjenvastaisuudesta.
      Summa summaarum! Tekstintuottajan tulisi kyetä edes arvostelemaan sitä, onko tuotettu teksti julkaisukelpoinen. Sitä edellyttävät myös säännöt. Nykytilassa palsta on käyttötarkoitukseensa käyttökelvoton, muutaman onnettoman terapia-alusta.

    • Kinostaa

      Mitä juttuja täältä on poistettu? Kiinnostaa satunnaista lukijaa.

      • eiKöKinosta

        Vielä ei kinosta. Talven tullen sitten.


      • Kinostaa

        Paljon on sääntöjenvastaista liikkeellä. Ihmetyttää!


      • eiKöKinosta

        Mutta kaikilla ei "Kinosta"


    • SEasiakirjoittaja

      Mietiskely on pysähtymistä, tilan antamista sisäiselle prosessille, keskittyneesti. Menetelmä on hyvin yksinkertainen, tarvitaan vain aikaa, jolloin ei varsinaisesti tee mitään. Harjoituksia on useita erilaisia, ja niiden avulla mielessä tapahtuvat asiat, kuten ajattelu ja emotionaaliset reaktiot tai tunnetilat, muutetaan positiivisiksi. Ajatukset ja tunnetilat ovat tajunnan epävakaata aluetta, jota meditaatio puhdistaa. Syntyy tilaa.
      Mietiskelyä, jossa pyritään saavuttamaan selkeyden ja tyyneyden olotila, sanotaan keskittymisharjoitukseksi. Se on myös rentoutumista, voidaan levätä tyyneyden tilassa. Pyritään saamaan kosketus hyvään ja selkeään olotilaan, identiteettiin, joka on jo olemassa. Kun keskittyminen pystytään pitämään yllä riittävän kauan, mielentila alkaa muuttua itsestään. Päästään kosketukseen syvempään minuuteen.
      Toinen tavoite on saavuttaa pehmeä ja lempeä mielentila. Myötätunto ja rakkaus ovat välttämättömiä, jotta voi saada kosketuksen omaan kirkkaaseen olemukseen. On ohitettava kaikentäyttävä itse, on suhtauduttava kaikkiin olentoihin myötätuntoisena. Perusharjoitukset kehittävät eettisyyttä, keskittyneisyyttä ja positiivisia mielentiloja, ne tuovat tyyneyttä, selkeyttä ja positiivisuutta.

      • epävakaana

        Syvissä vesissä liikuskelet, kyllä pinnallisuus on parasta jos elää haluaa.


    • Y.M.Mällään

      Näkevätkö Annan rekisteröityneet nimimerkit toistensa ja rekkautumattomien ip:t tai muut tunnistetiedot?
      Siellä vähän väliä kirjoitetaan, että miksi et kirjoita omalla nimimerkillä tai että tiedämme kyllä kuka teistä puskasta kirjoittaa.
      Onko arvailua, vainoharhaisuutta vai todellista tietoa?

    • Narcissos

      Ainakin narsismia esiintyy. Luullaan että kaikki viestit ja kirjoittajat viittaavat itseen. Luullaan että oma totuus ja mielipide on ainoa oikea.

    • sitsimies

      Tuskin se on siellä vaikeampaa, se tunnistaminen, kuin täälläkään. Ilmaisun suppeus, oikeinkirjoitusvirheet ja tekstin asiattomuus kertoo nolot faktat. Aloituksen kehote on hyvä, siis miettikää!

      • väärinkirjoitusvirhe

        Luulee tietävänsä ja uskoo tietävänsä ei ole yhtä kuin totuus.


    • siivouksenkannattaja

      "Aloituksen kehote on hyvä, siis miettikää! "

      Taidat pyytää näiltä liikoja, siis miettimiskykyä.

    • Shismar

      Koulukiusaaminen annalassa jatkuu. Surullista kun yksi herttaisimmista hahmoista, aina kauniisti kirjoittava neiti jatkuvasti tykkää erään pahimman kiljukaulan ja tökkääjän kirjoituksista. Maku meni. Onneksi vanhat vakkarit A ja M pysyvät asialinjalla.

      • Shiwmar

        Anteeksi tuo eilisiltainen känninen kommenttini. Olen yksinöinen hulluudenkin partaalle yksinäinen alkoholisti. en tajua miksi toiset saavat ja minä olen jäänyt rannalle kaikessa. Olen perkeleen kateeellinen kaikille matkailijoille. Olen kateellinen muiden menestyksestä. Minulla ei ole ystäviä. Siksi kännissä sekoilen päivöt pitköt täällä netissä. Nut krapulaamuna lupaan parantaa tapani. Äiti toi pillerini, hali vähän ja nyt on hyvö olo. Antteeksi vielä


      • kirjoitusvire

        Anteeksi kirjoitusvireet. En mä tahallani. Näkö vaan harittaa


      • GT.ja.pillerit
        Shiwmar kirjoitti:

        Anteeksi tuo eilisiltainen känninen kommenttini. Olen yksinöinen hulluudenkin partaalle yksinäinen alkoholisti. en tajua miksi toiset saavat ja minä olen jäänyt rannalle kaikessa. Olen perkeleen kateeellinen kaikille matkailijoille. Olen kateellinen muiden menestyksestä. Minulla ei ole ystäviä. Siksi kännissä sekoilen päivöt pitköt täällä netissä. Nut krapulaamuna lupaan parantaa tapani. Äiti toi pillerini, hali vähän ja nyt on hyvö olo. Antteeksi vielä

        Mielialalääkkeet ja runsas alkoholin käyttö yhdistettynä yksinäisyyteen ja nettiaddiktioon on ikävä asia.


    • sitsimies

      Shiwmar 20.8.2017 7:02 on harjoittanut itsekritiikkiä. On ilmeinen miettimisen seuraus.

    • Pienipää

      Onneksi puiston penkillä saa örveltää ja puistokavereilla on jo valmiiksi pöntöt sumeena kans. Voi ehkä yhen bissen tarjota. Meillä on viinikanistereille mittatilauksena tehdyt laukut.

    • Mistä johtuu primäärinen tarve miellyttää? Aina löytyy niitä, jotka eivät pidä sinua onnistuneena turistinakaan.

      On turha yrittää olla voittopuolisesti täydellinen. Et voi olla kaikkien ystävä, varsinkaan silloin, kun yrität tehdä mitä tahansa näkyvämpää, kuten matkailla, joka kasvattaa esim. hiilijalanjälkeäsi.

      Näitä ”syntejäsi” et etenkään voi saada puhdasoppisilta anteeksi. Huolimatta siitä, kuinka rietasta menneisyytesi on ollut, se on silti menneisyyttä. Älä anna sen pilata myös nykyhetkeäsi tai tulevaisuuttasi. Et voi luoda uutta, parempaa alkua, mutta voit luoda paremman lopun. Ei muuta kuin entistä elämänmyönteisempi ilme ja kohti uutta kerosiininpolttoa! Oletko oppinut välttämään joitakin virheitä? Älä ihmeessä! Niiden tekeminen se vasta hauskuutta luo.

      Jollakulla tulee olemaan aina enemmän kuin sinulla ja siis mahdollisuus myös matkailla enemmän. Aina joku on käynyt lukuisammissa maissa, kiivennyt korkeammalle, asettautunut suurempaan vaaraan.
      Älä lähde turhaan kilpailuun, sillä et voi voittaa. Luovu kilpailumentaliteetista ja etenkin kateudesta ja keskity vain omaan suoritukseesi. Älä vertaa itseäsi muihin, ainoastaan itseesi.

      Älä tuhlaa aikaasi, taitojasi ja energiaasi yrittäessäsi kontrolloida asioita, joihin et voi kuitenkaan vaikuttaa. Se tie johtaa vain turhautumiseen, surkeuteen ja jämähtämiseen. Suuntaa sen sijaan energiasi niihin asioihin, joihin voit toimillasi oikeasti vaikuttaa.

      Et voi mihinkään ryhtyessäsi olla sataprosenttisen varma onnistumisestasi. Pyrkimyksenäkin täydellisyyden tavoite on typerä. Sen sijaat voit olla täysin varma siitä, että yrittämättä et onnistu ainakaan. Vain toteutettu yritys antaa mahdollisuuden arvioida suoritetta.

      Epäonnistuminen on arvokasta. Se tuo sinut paljon lähemmäksi onnistumista, sillä voit aina kartoittaa syyt epäonnistumiselle ja pyrkiä välttämään ne vastaisuudessa -jos se nyt ylipäänsä on tavoitteesi.

      Ei gurusi, ei ystäväsi, ei kumppanisi, ei isäsi eikä opettajasi, vaan sinä. Et voi vain odottaa, että mannaa sataa taivaasta, että onni materialisoituisi eteesi. Toki voit odottaa, mutta se vertautuu negaationa sen pommin odotukseen ilmahälytyksessä.

      On toimittava rohkeasti ja tilaisuuksiin tartuttava. Voi olla, että se johtaa vain surkeisiin epäonnistumisiin, voi olla, että johonkin todella upeaan. Hyvässäkin matsissa voi silti tulla turpaan.

      Vaarallisilla, tuliperäisillä alueilla, olet aina kohtalosi käsissä. Tässä ei ole kyse karmasta tai mistään muusta vastaavasta, se toki auttaa, jos vulkaaninen pilvi lähestyy. Saamme huomiselta vain sitä, mitä itsekin annamme. Jos olemme ystävällisiä, saamme ystävällisyyttä. Jos olemme ikäviä...
      Jos luomme olemuksellamme arvoa, saamme jollain mitalla takaisin. Löytyy ehkä auttajia, kun ollaan vastoinkäymisien mullistuksen kohteena.

      Nykyään kaikki olisi kiva saada helposti ja nopeasti, vaikka nopeita ja helppoja ratkaisuja tärkeisiin asioihin ei todennäköisesti tule. Siksi turisti on palvelu- eikä suorituskeskeinen. Hedonistinen pyrkimys on kohti nautintoja, ponnisteluja kaihtaen. Mihin katosi kilvoittelu? Onko jopa onnistunut matkailukohde aina kysyttävä muilta? Onko sekin haaste liiallinen?

    • karmaista

      Mitä tekemistä tuollaisella älyttömällä roskalla on tekemistä matkailun ja kanariapalstan kanssa. Jotain tolkkua pitäisi kirjoittajillakin olla .Olen puhunut..

      • kirotusvire

        Noinkin lyhyessä kokonaisuudessa on saatu piste väärään paikkaan.


      • aadalmiina

        Ola viikko enään sitten ollaan Las Palmasin auringossa,poi täältä viileästä Suomen kesästä


      • tarkoitit
        aadalmiina kirjoitti:

        Ola viikko enään sitten ollaan Las Palmasin auringossa,poi täältä viileästä Suomen kesästä

        Niin? Siis mitä?


      • nusteenpis
        kirotusvire kirjoitti:

        Noinkin lyhyessä kokonaisuudessa on saatu piste väärään paikkaan.

        Ole sinä pisteennuss... hiljaa................................................ tuossa sinulle töitä......


      • Sevillanparturi

        Säälikää vanhaa kirotusvire eläkepappaa. Hänelle ikääntyminen ei ole helppoa.
        Täällä papparukka kesänsäkin viettää pilkkuja viilaten. Kopioi pitkiä juttujaan aikansa kuluksi matkailupalstalle. Niinkuin joku niitä lukisi.
        Armahtakaa eläkeukkoa, älkää haukkuko!
        Yhtälailla osoittakaa myötätuntoa hänen Antigue ystävälleen, tuolle Annalehden suurisuiselle sulostuttajalle.
        Palstat ovat heidän elämänsä, joten ymmärrystä kehiin!


      • HolaLasPalmas
        aadalmiina kirjoitti:

        Ola viikko enään sitten ollaan Las Palmasin auringossa,poi täältä viileästä Suomen kesästä

        Aadalmiina!
        Ihanaa, että pääset jo noin pian Las Palmasin aurinkoon ja lämpöön.
        Suomen kylmän kesän jälkeen ihan mahtavaa. Me tullaan sinne vasta lokakuussa.

        Mukavaa matkaa!


      • aadalmiina

        Ola olen tosi onnellinen että pääsen muutamaksi kuukaudeksi pois täältä kylmästä,vettä satanut tänäänkin kokopäivän.


      • HolaLasPalmas
        aadalmiina kirjoitti:

        Ola olen tosi onnellinen että pääsen muutamaksi kuukaudeksi pois täältä kylmästä,vettä satanut tänäänkin kokopäivän.

        Koleaa ja sateista meilläkin Keski-Suomessa :(
        Olen tosi iloinen, että pääset(te) kunnon kesään.
        Me odotellaan vielä 40 päivää...

        Ps. Kiitos sinulle, kun kirjoitat aina niin asiallisesti :) Se on oikein!
        Kaikkea hyvää!


      • aadalmiina

        Ola kiitos samoin teille sinne Keski-Suomeen,nämä ovat matkailusivuja ja ihmetellyt olen kun kaikkea roskaa kirjoitellaan tänne.


    • Sontasäkki
      • KaikkikoSontasäkkejä

        Aivan oikein, ei tämäkään ketju palvle mitenkään kanarian matkailusta kiinnostuneita.


    • tutkintaan

      No, jos lasket ketjusta omat viestisi muihin suhteuttaen, lienee kovin selvää, miksi ketju, tai palsta ylipäänsä, todellisia matkailijoita kovin rajallisesti palvelee.

      • EiSinustakaan

        Taidat kuulua samaan sakkiin....


    • noCANdo4You

      Tuliko "miettijöille" dead line vastaan? Eikö pääse enää naapuripalstaa trollaamaan?

      • Miksioimiksi

        Miksi Eläkepappa et kirjoita omalla nimimerkilläsi?


    • Miksioimiksi

      Annan palstaa ei voi trollata?

    • Yksinkertaisesti

      Puerto on vaan niin upea paikka,että se pitää kokea itse.Kun bussi laskeutuu vehreän laakson läpi kohti sinistä mertaSiinä moni jää lopullisesti koukkuun.Se on vaan yksinkertaisesti niin.

      • Myötähäpeän

        Ja toi tuli sun mieleen klo 2.08 ??????????


    Ketjusta on poistettu 44 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe