Kanaria palstalla trollin oksennusta???

epätietoinenko

Onko suomi24 Kanaria palsta ainoastaan ja vaan täynnä trollin oksennusta, saastan suoltoa?
Kaikki asiakirjoittajat on häädetty ja siivous on niin vaivalloista ylläpidolle, ettei sitä enää oikein jakseta. On surullista, että koko palsta annetaan yksittäisen avohoitopotilaan terapia-alustaksi, mutta jos Aller haluaa tätä edistää, jokunen meistä auttaa asiassa –siis siinä, ettei tänne enää kukaan täysjärkinen tietämättään kirjoita. Jos tarkoitus on kokeilla, mikä trolli limboaa alemmas alatyylisyydessä, niin siitä vaan :)

239

5061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lainaan omasta ketjustani:

      OHO! Olen seurannut tätä hyvin hämmentyneenä. Luulin kaiken nähneeni, mutta tätä, mitä te luullakseni nyt yritätte, en ole ennen nähnyt. Tuo voi hyvinkin toimia. Jos se toimii, sen joku kopioi ja eri tahojen ylläpitäjät tulevat tietoiseksi tällaisestakin mahdollisuudesta. Alleria kohtaan minulla riittää ymmärrystä. Mistä löytyy se mode, joka päivästä päivään jaksaisi tällaisia lukea asiattomuuksia peratakseen?

      lainaus loppuu

      Kokeilu on kiintoisa. En tiedä, miten käy. Toivotan silti onnea!

      • pieksäjäiset

        Tämä trolli on kotoisin Pieksämäeltä.


    • varatrollinne

      On edessä pitkä yö ja se tarkoittaa sontasäkkimme oksennusta pitkin aikaa. Muille hyvää yötä!

    • Tahtoolisää

      Todella älykästä keskustelua!
      Lisää samanlaista.

    • Niiskuttamaanko

      Keskustelun kuuluukin olla monipuolista..sana on vapaa mitä sitä aikuiset niiskuttamaan joka jutuista..ingles tai gruzi..tai molemmat pannusta pikkupohjolaan yhteys

    • Edelleen vaikuttaa siltä, että homma toimii. Joko mode on jo siistinyt, tai yöaikainen loanheitto on jostain syystä minimalisoitunut. Suomi24-trollilla on ilmeisiä ongelmia, mikä on loistava uutinen. Jatkukoon noin!

    • Nyt trollimme on seurannut minua ja Eläkepappaa myös Annan keskustelupalstalle. Siellä tosin moderaattori poistaa raportoidut viestit lähes saman tien, joten keskustelu pysyy asiallisena. Allerille vinkkiä, että samanlainen trollinpoisto-ohjelma olisi paikallaan. Nyt palsta on täynnä lukukelvotonta moskaa.

      Ihmettelen suuresti, miksi juuri tämä kanariansaaret osio on trollimme vihan kohteena. Missään muualla matkailupalstalla en moiseen ole törmännyt. Tosin jatkossa aion keskittyä vain Annan palstalla kirjoitteluun, kunnes tämä palsta saadaan sellaiseen kuntoon, että viitsin vaivautua tänne kirjoittamaan.

      • Antiguelle

        Piristit eläkepapan kanssa Annan palstan. Toivottavasti kyseisen palstan vanhat vakkarit plus uudet tyypit innostuvat palaamaan. Entiset ahkerat kirjoittajat poistuivat paikalta kun Anna muuttui yhden hahmon yksityis blogiksi.


      • KävinVilkaisemassa

        Kävin ihan mielenkiinnosta katsomassa tuota mainostamaasi Annan keskustelupalstaa. Eihän siellä ole kuin sinä, joka myös kirjoitat tuolla eläkepappan nimimerkillä. Kirjoitustyylinne on aivan sama.


    • Juttujaon

      Ei oo vissii aivoja kun täällä olen.joku uhoo että ei kirjoita täällä ja siirtyy annaan.mutta palaa aina takaisin tänne.onhan tämä kuitenkin iso palsta ja paljon mielipiteitä.siksi kiva seurata.jutustelua

    • turhaatrollausta

      Annan palstan mode on todella ponteva. Tämä suomi24 palstan mode on vastaavasti turhautuneena "vähän aikaansaava". Suomi24 palstan trolli onkin niin surkeudessaan omaa luokkaansa, että mode joutuu saastaa selaamaan, jatkuvasti. Siinä sitten turhautuu, eikä jaksa. Se on inhimillistä.
      Allerin on vaivauduttava tekemään asialle jotain. Ei dynaamisesti vaihtuva mokkulakäyttöinen ip ja prepaid pitäisi mitenkään estää jäljittämistä. Välittyyhän esim. käyttöjärjestelmän numero, joka on jonkun nimissä, jne.

      • Nopeasti tosiaan poisto annan moderaattorit palstalta trollin typeryydet. Lisäksi seuraavasta kerrasta uhattiin vielä samantien bannauksella. Saataisinpahan tällekin palstalle samanlainen moderaattori.


      • luulenpa
        Antigue kirjoitti:

        Nopeasti tosiaan poisto annan moderaattorit palstalta trollin typeryydet. Lisäksi seuraavasta kerrasta uhattiin vielä samantien bannauksella. Saataisinpahan tällekin palstalle samanlainen moderaattori.

        Mitä siellä sitten oli trollattu? Jos joku sanoo toista kirjoittajaa trolliksi, ei kait se ainakaan minun mielestä ole peruste poistaa viestiä. Todelliset haukkumiset tietenkin ovat eri asia. Lisäksi sinulla kun sinulla käsittääkseni taitaa olla hieman kyseenalainen maine kirjoittajana, en pidä ihmeellisenä ettei ylläpito noteeraa viestejäsi. Eikös sinunkin viestejäsi ole poistettu kasakaupalla?


    • Tietotaitoaon

      Nythän antti on taas palannut tänne.tulee tietoa pdc.stä.sitä moni kaipaileekin kun lomaa suunnittelee ensikertaa tuohon mukavaan paikkaan.

    • oksennusta

      Miksi otsikossa on kysymysmerkkejä?

    • runorauhaa

      Sain minä savisen saksan

      Voi minä piloinen piika,
      Kunne kuitenki osasin,
      Polin puulle pyörivälle,
      Varvulle varattomalle!

      Oisipa minuksi ollut
      Paikkoja parempiaki,
      Puita pyörimättömiä,
      Varpuja varallisia;
      Vaan ma hullu hukkasime,
      Mielimennyt mättäsime,
      Tieten tervan keittimehen,
      Silmin valkian sisähän.
      Luulin saksan saaneheni,
      Pajarin valinneheni;

      Sain minä savisen saksan,
      Pahanpäiväisen pajarin—
      Multatakka myötävänä,
      Savitakka saatavana,
      Kukon kullat kukkarossa,
      Taskussa kanan hopiat.
      Sain ma untelon urohon,
      Miehen tuulenmielellisen,
      Vielä villin viinanjuojan,
      Hurjan ostajan oluen;

      Kun tuon kaupalle lähetän,
      Kaikki juopi kaupukseni—
      Saan saapi, tuhannen viepi,
      Vielä velkoa tekevi,
      Alttinoin kylän akoille,
      Polttinoin kylän pojille.
      Kun tulevi kaupoiltahan,
      Tuo ei tenkoa tinaista;
      Tuopi kyllä kyynäsvartta,
      Viljalta vihaista kättä,
      Jolla tukkani repivi,
      Hapseni hajottelevi,
      Tukat tuulelle jakavi,
      Ahavalle anneksivi.

    • turhaatrollausta

      Vanhoja ketjuja käynnistetään taas muka asiallisesti. Sontasäkin toimia ennen sitä tuttua oksennusta. Älkää menkö lankaan!

      • joOksentaa

        Tuotahan tuo nyt tekee, eli ei vielä panosta. Aamukiljukännissä viimeistään seuraa lisää...


    • perusyrjö

      Sinnikkäästi oksentaa. Pyrkii löytämään jonkun satunnaisen vastaamaan nostamalla jonkun ikivanhan, tai esiintymällä edes yhden lauseen verran asiallisena.

    • nimenmuutos

      Suomi24 kanaria palsta tulisi nimetä trollin oksennuspalstaksi.

    • parasNimikö

      Paremmin: Sontasäkin oksennuspalsta.

    • Tympii

      No eikö tämän palstan ylläpitäjä voisi lopultakin sulkea tämän ketjun?

      • Tai koko palstan mielummin. Sitten uusi palsta fiksummilla säännöillä eetteriin.


      • sitäsaamitä

        Eikö oman oksennuksen haju enää miellytä?


      • Kaikki voivat käydä lukemassa kirjoituksiani Annan palstalla. Sieltä se selviää kuka trollaa ja kuka ei.


      • otsupertrolli
        Antigue kirjoitti:

        Kaikki voivat käydä lukemassa kirjoituksiani Annan palstalla. Sieltä se selviää kuka trollaa ja kuka ei.

        Ethän sinä omalla nicillä trollaa, vaan kymmenillä rekisteröimättömillä, kuten turhaatrollausta ja trolliongelma.


    • vaimoderointia

      On turha odottaa palstan sulkemista. "Johtava moderaattori" kertoo:

      ”Keskustelukanavan sulkeminen on keinotekoista vastuunpakoilua. Me olemme Suomi24:llä halunneet kunnioittaa sanavapautta ja haluamme antaa ihmisten puhua sillä tavalla, kuin heidän asioista omilla näkökulmastaan se on. Kansallisella tasolla on löydyttävä yhteiset rajat ja standardit, jotta sekä keskustelukulttuuri että moderointikulttuuri kehittyisivät.”

      Elämme "kehityksen" toivossa!

    • päämodekertoo

      On vaikea löytää ihmistä, joka tuntisi suomalaisen verkkokeskustelun paremmin kuin Väyrynen. Nykyisin hän johtaa moderaattoreiden eli keskustelunvalvojien tiimiä Suomi24:n nykyisin omistavassa Aller Mediassa.
      Väyrynen on työkseen seurannut, miten keskustelukulttuuri verkossa on muuttunut.
      Alussa verkkofoorumilla lähinnä jutusteltiin, että joko uskaltaa vaihtaa kesärenkaat, kun alkaa jo olla kevät. Tsunamin jälkeen riehaantumisesta tuli toistuva ilmiö. Aina kun Suomessa tapahtuu koko kansakuntaa koskettava onnettomuus tai rikos, Suomi24 suorastaan repeää.
      Esimerkiksi silloin, kun paperirekka ja linja-auto ajoivat rajusti yhteen Konginkankaalla ja 23 ihmistä kuoli. Tai kun Jokelan koulun oppilas Pekka-Eric Auvinen ampui kahdeksan ihmistä ja itsensä. Ja silloin, kun opiskelija Matti Saari ampui Kauhajoella kymmenen ihmistä ja itsensä.
      ”Niissä tilanteissa keskusteluissa reagoidaan todella voimakkaasti, ja se voi mennä yli. Paha olo oksennetaan suoraan palstalle, eikä vieläkään osata ajatella, miten hurjalta se näyttää”, Väyrynen sanoo.

    • vaimoderointia

      " Paha olo oksennetaan suoraan palstalle, eikä vieläkään osata ajatella, miten hurjalta se näyttää."

      Koska tälle tehdään jotain?

    • löyhähtääkö

      Jos ylipäänsä tehdään. Siinä kuluu aikaa.

    • kohtakoluutii

      Viime lokakuussa perustetun Moderointikoulun ensimmäinen vuosikurssi on valmistunut.

      Moderointikoulua vetää iso joukko moderoinnin asiantuntijoita eri tahoilta. Opintokokonaisuuden tuottaa Aller Media.

      Koulu sai alkunsa viime syksynä nettikeskustelun kärjistyessä ja useamman avoimen sivuston päätettyä sulkea kommentointi- tai keskustelumahdollisuuksia moderointihaasteiden vuoksi.

      ”Vapaa keskustelukulttuuri on osa demokratiaa ja sananvapautta. Olemme uudessa tilanteessa, joka vaatii myös moderoinnilta entistä suurempaa avoimuutta. Myös moderoinnin tasoon on kiinnitettävä huomiota, ja sen pitää jalostua foorumeilla positiiviseksi osaksi keskustelukulttuuria. Moderointikoulu on osoittautunut loistavaksi tavaksi vahvistaa moderoinnin laadukkuutta ja taata sananvapauden edellytysten täyttyminen”, tiivistää moderointikoulun perustaja, Aller Median Head of Community Management and Privacy Pirjo Väyrynen.

    • päämode

      Olisiko kuitenkin syytä vähän putsata?

    • päämode

      Onko modet saaneet potkut?

    • messiasta
      • olettekoaikuisia

        Missä on ongelma? Antigue kun lähti pois niin mikä se teidän ongelmanne oikein on? Jatkuvasti ei ole muuta kuin näitä teidän trollijuttuja. Te olette itse niitä trolleja jotka pitäisi ylläpidon häätää pois täältä. Miksi te jatkuvasti jauhatte samaa roskaa aamusta iltaan matkailupalstalla?


      • eiluovuteta
        olettekoaikuisia kirjoitti:

        Missä on ongelma? Antigue kun lähti pois niin mikä se teidän ongelmanne oikein on? Jatkuvasti ei ole muuta kuin näitä teidän trollijuttuja. Te olette itse niitä trolleja jotka pitäisi ylläpidon häätää pois täältä. Miksi te jatkuvasti jauhatte samaa roskaa aamusta iltaan matkailupalstalla?

        Tämä jotka jatkuvasti jankuttaa trolleista on itse trolli. Siksi hän jatkuvasti jankuttaa trolliongelmasta että saisi lukijat suuttumaan. Älä anna periksi trolleille! Näitä ei kannata noteerata mitenkään eikä hänelle kannata vastata mitään, sillä sitä hän juuri toivoo.
        Trolleista jankuttaja on muuten antigue.


    • päämode

      Jokohan Pirjo Väyrynen tekisi duunia?

    • aiheettako

      Merkillinen kanarian palsta

    • kiitosMode

      Syvästi kiitän ja kumarran! On todella lohdullista nähdä, että modet jaksavat näinkin pahasti saastunutta palstaa putsata. Olen vilpittömästi todella kiitollinen, että pahimmat ylilyönnit siivotaan.

    • Heittääyli

      Olikin niin hurjaa tekstiä ettei aikuiset tuollaista kirjoita.tai sitten heittää pahasti.

    • kiitosMode

      Riemastuttavaa silti, että Aller osoitti epäijöille moderoivansa. Tännehän saattaa joku "oikeakin" kanarianmatkaaja vielä kirjoittaa.

      • Kerttusetä

        Juuri näin. Upeaa oli päästä antiikista ja elälevaarista eroon, jotta uskallamme puhua avoimesti Inglesin homoeroottisista iloista ja kuumista öistä. Nyt palsta on vapautettu Inglesiin matkaavien miesten käyttöön, jotka voivat vaihtaa tietoa parhaista pelipaikoista Inglesissä.


    • turhaatrollausta

      Aina vaan vähemmän jää trollin oksennuksesta jäljelle. Palstahan vaikuttaa hetken jopa lukukelpoiselta. Sontasäkin tuotokset on pääsääntöisesti nyt siivottu pois, josta kiitän.

    • hyväPirjo

      Noh! Jonkun mielestä valtaosa viime vuokauden sisällöstäkin on tuota oksennusta, mutta siitä osa ei ole sääntöjen vastaista, joten Pirjon porukka ei sitä poista. Ingles saa kieltämättä omanlaistaan mainetta, josta joku voisi suivaantua, mutta näinhän ne segregaatiot syntyy.

      • yksmasavaan

        Ingles on nyt,ja on aina meidän homo, trans ja bi-miesten lomakohde numero yksi. Meitä on täällä paljon ja haluamme sekä kiihdyttää, että viihdyttää luoksemme saapuvia turisteja. Nuo konsikkäät tulevat tänne sen perässä, mitä kotoa ei saa. Siinä pulma, mihin vain Inglesin kuumilla rannoilla ja yössä voi tyydytyksen saada.

        Siksi minäkin varasin metkan Inglesiin ja odotan innolla, mitä hyvää tällä kertaa on tarjolla. Kertaakaan ei miesseuraan Ingelesissä ole tarvinnut pettyä. Tulkaa kokeilemaan jotain, mistä ette pety.


    • AllerHoi

      Viime putsauksesta on aikaa. Olisko sitä modella?

      • Kerttusetä

        Ei siitä rassauksesta nyt niin kauaa aikaa ole. Eikä valkaisua tehnyt mode vaan mieskosmetologi ja komea sellainen.


    • masentavaa

      "Oksennus" luonnehtinee palstan tilaa paremmin kuin "Kanaria"

    • InglesoiIngles

      Oksennushan palstalla on ohi ja voimme keskittyä asiakeskusteluun Inglesin homoseksuaaleista ja heidän tarpeistaan. Ingleshän on Kanarian kuuma helmi, jonne kaikki poikkeavat suuntaavat vuosi toisensa jälkeen. Keskustelua käydään siis asiallisesti meidän tarpeistamme Inglesissä ja sen ympäristössä. Se ei ole palstalle oksentamista. Tuo jatkuva trollaus oksennuskommentteineen sensijaan on.

    • nimiOikein

      Tuohan sopisi palstan nimeksi sitten: "Inglesin homoseksuaaleista", vai mitä Aller?

      • InglesoiIngles

        Juuri näin. Vain Ingles ja homoseksuaalit ovat palstalle tärkeitä.


    • turhaatrollausta

      Tällaistahan tämä on nyt ollut...

    • turhaatrollausta

      Vapaa keskustelukulttuuri on osa demokratiaa ja sananvapautta. Olemme uudessa tilanteessa, joka vaatii myös moderoinnilta entistä suurempaa avoimuutta. Myös moderoinnin tasoon on kiinnitettävä huomiota, ja sen pitää jalostua foorumeilla positiiviseksi osaksi keskustelukulttuuria.

      Milloin tätä kehitystä on luvassa?

    • outstökstöks

      Eikö täällä käännetä herkut parketille rutinoidusti?

    • NOtoimiiko
    • havaintoja

      Kyllähän tuota kuparipannutehtailua voisi hyvin luonnehtia oksennukseksi.

      • lopettaisijo

        Totta. Antigue,eli siis eläkepappa osaa tuon trollauksen. Joka asiaan sen pitää sormensa laittaa, vaikka antigue ei ole koskaan edes käynyt Inglesissä.


    • Moden työkaluista on vaikea sanoa mitään, kun ei koskaan ole ollut niissä puikoissa, mutta kun mode kerran kumminkin käy, niin miksi hän ei vaan poista kaikkea, missä on mainittu "Kuparipannu"?

    • AllerHoi

      Kuparipannuoksennus näkyy kääntyvän taas päälle.

    • epätietoinenko

      ”Data on yrityksille kuin multaa, yksin siitä ei ole mihinkään mutta rikastettuna ja ymmärryksellä siitä voi kasvaa mitä vain. ​Rikastamomme on yksi tärkeimmistä uusista avauksistamme,” sanoo Allerin toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

      Onko sontaa silti pakko käyttää lannoitteena?

    • polemiikkia

      Jos anttiquu, ekekebabba ja sotalaiva ovat eri henkilöitä ja samaan aikaan Crutsissa. Varmaan he netti ystävyyden myötä tapaavat ja me siitä fani tapaamisesta saamme lukea. Pieni kylä joten suomalaiset törmäävät toisiinsa.

    • dilletrollimme

      Terkkuja Kaavin trollille!

    • noCANdo4You

      Nämä Kaavin tollin Kuparipannujutut on todella sitä "oksennusta". Mutta hyvää uutta vuotta Kaaville multakin! Saatasko murretta?

      • kirotusvire

        pitäisikö "tollin" olla trollin?


    • Luuliko joku palstan siistiytyneen, olevan Kanarian matkailusta kertova palsta?

      • papanongelmat

        Ei kukaan muu luullut kuin sinä, trolliongelmainen eläkepappa ja poikaystäväsi Antigue. Me matkailijat hankimme tietomme muualta.
        Jatkakaa te papat täällä tasoanne vastaavalla osastolla.


    • Jospa sontasäkin uudet lääkkeet auttaakin! Eikö se ole pyydellyt jo monta kertaa kirjoituksiaan anteeksi?

      • Tulikoläksyjä

        Ei antigue, se olet sinä trolli joka niitä anteeksipyyntöjä kirjoittelet.
        Onko Puerto de la Kemissä niin tylsää? Tuliko muuten paljon läksyjä amiksesta tänään? Etkö enää kehtaa trollata välitunnilta kun kaikki tietävät sinun olevan trolli?


      • Sontasäkki.olet.sinä

        Sinä antigue-Polemista-Eläkepappa pienipää olet ainoa sontasäkki tällä palstalla.
        Olet ainoa trollaaja. Onneksi olet sentään lopettanut kupariravintolan haukkumisen, vaikka sitäkin ehdit tehdä varmaan vuoden. Miksi? Sitä me olemme ihmetelleet.


    • Jollain on sitkeä katkeruus jotakuta Antigueta kohtaan. Mahtaa se olla ahdistavaa, kun koko ajan pitää olla katkera. Matkustelisit. Nytkin Puerto de la Cruzissa on ollut aurinkoinen päivä, suorastaan kuumakin, eikä tämän parempaa tapaa aloittaa vuosi voi olla.

      Kuka on tämä trollin epäjumala ja märkä päiväuni Antigue.

      Auringonlaskua rannassa katsellessa buhahahahaa....

      • Oikealomailija

        Hei kaveri lopeta jo! Ihan oikeasti. Me keski-ikäiset tajutaan että kusettajahan sinä olet, mutta täällä on varmaan vanhempia eläke ikäisiäkin lukemassa jotka ei tuollaista käytöstä varmasti tajua, eli sitä miksi joku kirjoittaa keksittyjä juttuja. Yritä saada jotain muuta sisältöä elämääsi. Minun pojat ainakin viettää paljon aikaa kevereidensa ja pelikonsolin parissa, eli kokeilisit vaikka jotain sellaista harrastusta tällaisen pelleilyn sijaan mitä täällä harrastat.


      • tällaisiamietin
        Oikealomailija kirjoitti:

        Hei kaveri lopeta jo! Ihan oikeasti. Me keski-ikäiset tajutaan että kusettajahan sinä olet, mutta täällä on varmaan vanhempia eläke ikäisiäkin lukemassa jotka ei tuollaista käytöstä varmasti tajua, eli sitä miksi joku kirjoittaa keksittyjä juttuja. Yritä saada jotain muuta sisältöä elämääsi. Minun pojat ainakin viettää paljon aikaa kevereidensa ja pelikonsolin parissa, eli kokeilisit vaikka jotain sellaista harrastusta tällaisen pelleilyn sijaan mitä täällä harrastat.

        Tuo häirikkö useampien rekisteröityjen nimimerkkiensä kanssa ilmestyi palstalle vasta pari vuotta sitten. Sitä ennen täällä oli ihan asiallista ja rauhallista. Mietin että mistä hän löysi tämän palstan? Olisiko hän ollut vanhempiensa kanssa Puertossa ja on pojalla jäänyt matka hieman päälle?
        Se minuakin harmittaa että vanhemmat eivät ymmärrä tuollaista poikaa. Uskottavuutta hän ainakin yrittää luoda rekisteröimällä itselleen useita nimimerkkejä ja vastailemalla sitten omiin viesteihinsä. Olisiko pettynyt kun kukaan oikea matkailija ei vastaa hänelle mitään?


    • Oikealomailija

      Anteeksi tuo äskeinen. Mielenterveysneuvolassa luvattiin, että kohta helpottaa. Ei siltä vaikuta. Kirjoitan näitä, vaihtuvin, rekisteröimättömin nimimerkein, jatkossakin. Anteeksi etukäteen!

    • Sontasäkki.olet.sinä

      Sontasäkki olet sinä, sanoi hoitaja mielenterveysneuvolassa. Ne seuraa näitä kirjoituksiani. Oikeaa lääkitystä haetaan. Anteeksi vielä.

    • Juu. Jatkakaa vaan valitsemallanne linjalla. Aller hoi, miksi ette tee mitään.

      • bannasivat.sinut

        Onhan ne bannanneet sinun "Antigue" nimimerkin ja siksihän jouduit rekisteröimään tämän Polemistan. Oletko kokeillut joku "Antigue" nimimerkkisi on vapautunut kirjoituskiellosta?


      • bannattu.ehkä.vielä
        bannasivat.sinut kirjoitti:

        Onhan ne bannanneet sinun "Antigue" nimimerkin ja siksihän jouduit rekisteröimään tämän Polemistan. Oletko kokeillut joku "Antigue" nimimerkkisi on vapautunut kirjoituskiellosta?

        Polemista nimimerkki tosiaan ilmestyi tasan samalla hetkellä kun hänen antigue nimimerkki bannattiin. Antigue kirosi toisella palstalla että hänen nimimerkkinsä on bannattu Suomi24 palstalla ja hän joutuu keksimään uuden ja/tai jatkamaan kirjoittamista eläkepappa nimimerkillä. Hän teki sitten molemmat.


      • onsetrollientrolli
        bannattu.ehkä.vielä kirjoitti:

        Polemista nimimerkki tosiaan ilmestyi tasan samalla hetkellä kun hänen antigue nimimerkki bannattiin. Antigue kirosi toisella palstalla että hänen nimimerkkinsä on bannattu Suomi24 palstalla ja hän joutuu keksimään uuden ja/tai jatkamaan kirjoittamista eläkepappa nimimerkillä. Hän teki sitten molemmat.

        Antigue on oikein keksinyt mielikuvitusvaimolleen Annan palstalla nimenkin :b

        Sarah :D

        Tuo trolli trollaa tosiaan kokopäiväisesti. Ei voi muuta sanoa.


      • onsetrollientrolli

        Tilaisiko joku mulle ambulanssin? Nämä lääkkeet ei toimi.


      • onsetrollientroll

        Mene nukkumaan Antigue, se yleensä auttaa noihin pääpipivaivoihin.

        Jaksat huomenna taas trollailla sohvaltasi jostain kylmästä paikasta :D


    • Sontasäkin ongelma on perustavanlaatuinen. Olen kuullut tuosta kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, mutta että se noin nopeasti... :)
      Aller varmaan pohtii tekiskö, vai eikö tekis. Pauli Aalto-Setälä kulkee talous edellä.
      Ilmiselvää on, ettei tätä voi jatkossakaan Kanariaan keskittyvänä matkailupalstana pitää.
      Aurinko alkaa kohta mennä mailleen täällä Puertossa. Oli jälleen kiva ja lämmin päivä.

    • Hehe. Matkustelkaa vähän. Luulette vähemmän. Puerto de la Cruzissa ollaan baarissa ja hauskaa on. Kannattais trollinkin kokeilla sosiaalista elämää, niin ei ahdistaisi noin paljon, eikä luulosairaudet vaivaisi.

      • onsetrollientrolli

        Taas se Antigue ehti laittaa rekattuna ja rekkaamattomana trollailua :D

        Kovaa virtuaalimatkailua sulla :b


    • onsetrollientrolli

      Minä se olen meidän kylän erikoissairaanhoidon spesiaali!

    • onsetrollientrolli

      Anteeksi nyt. Kirjoitan näitä jatkuvasti, omasta mielenterveysongelmastani johtuen, trollatakseni kaikkia ja vainotakseni erityisesti Antigueta, Polemistaa, trolliongelmaa, eläkepappaa, jne. Käytän jatkuvasti muuttuvaa, rekisteröimätöntä nimimerkkiä. Siksi pelkään yli kaiken sitä, että Aller alkaisi, edes väliaikaisesti vaatimaan rekisteröidyn nimimerkin käyttöä. Käytän toki aina muuttuvaa ip-osoitetta ja prepaid-sim-korttia mokkulassa.

      Pienempi paha olisi luotsien paluu, tai moderaattorien lisääntyminen.

    • Tein taas ilmoituksen palstalla tapahtuvasta jatkuvasta kirjoittajoen herjaamisesta. Suosittelen muitakin tekemään niin.

      • OlenEläkepappa

        Aikamoista jeesustelua sinulta trollilta, mutta hieno homma. Toivottavasti sinun Antiguen nimimerkit polemista, eläkepappa ja turhaatrollausta bannataan. Antigue nimimerkkisihän on jo bannattu, siksi rekisteröit Polemista nicin.


      • TuskinEläkepappa

        Systemaattisten nimimerkkivarkauksien ainoa ehkäisymahdollisuus on pakollinen, mahdollisimman yksilöivä, rekisteröitymispakko.


      • 454BBC

        Jos jotkut ovat paljastaneet että sinä antigue trollaat myös nimimerkeillä polemista ja eläkepappa, se ei ole herjaamista. Ymmärrän että luonnollisesti asia sinua harmittaa, olethan tähän saakka saanut trollata aivan rauhassa. Oli hieno homma että myös ammattikoulukaverisi sinut paljasti, suuri kiitos hänelle. Ei kun terveisiä sinulle sinne Kemiin. Mene vaikka ulkoilemaan trollaamisen sijaan, sillä ilma ainakin täällä etelässä oli mitä mainioin ulkoiluun.


    • ilmiselvää

      >"ilma ainakin täällä etelässä oli mitä mainioin ulkoiluun"
      Ei se Kaavi kovin etelässä ole, mutta huomenna on arkipäivä ja sulla voi olla tilaisuus hakea apua sieltä mielenterveysneuvolasta.
      Ulkoilu edistää todella hyvää oloa, mutta ota myös ne lääkkeesi. Vain otettu lääke voi auttaa.

    • TuskinPolemista

      Anteeksi nyt, Polemista. Kirjoitin tuon "OlenPolemista", kun haluaisin olla kuten sinä ja matkailla. En kumminkaan kykene siihen, kun Kaavilla ei matkoja sossusta makseta.

    • AntigueTrollinPaljastaja

      Oksennus on todellakin oikea sana kuvaamaan Puerton trollin trollauksia tällä palstalla.

      Antigue
      Polemista
      Eläkepappa
      Turhaatrollausta

      Neljä nimimerkkiä, yksi ja sama trollaaja.

      • hauska.se.ei.ole

        Totta. Antigue amispoika Kemistä kuvittelee olevansa hausku kun trollaa neljällänimimerkillä


      • hauska.se.ei.ole

        Anteeksi nyt. Odotan, että lääkkeet auttaa...


      • Amisviikset

        Säkki on näköjään tehnyt täyden päivän tänään.


    • disponibiliteetti

      Melko hilpee illan lopputulema. Yhtään matkailupalstaan liittyvää postausta ei trolli kykene suoltamaan. Ainoa ponteva pyrkimys on ilkeillä niille, jotka kykenee.

    • Synkkä on palstan tilanne. Ymmärtänette, miksei kukaan viitsi tänne enää kirjoittaa. Muistakaa antaa palautetta Allerille tai sitten koittaa saada joku kilpaileva media tekemään juttua palstan tilanteesta. Luulisia Alleriakin alkavan tilanne kiinnostamaan, kun heitä riepotellaan muissa medioissa.

      Aurinkoinen aamu taas Puerto de la Cruzissa.

      • miksihaukut.ihmisiä

        Kukaan ei kirjoita kun sinä antigue/polemista/eläkepappa alat heti häntä haukkumaan. Joku kirjoittaa asiallisen kysymyksen ja haukut hänet heti, miksi?

        Onko sinulla jotenkin tylsää siellä uudessa kotikaupungissasi Kemissä? Etkö ole saanut ammattikoulusta kavereita? Älä kuitenkaan pura pahaa oloasi tällä palstalla, kiitos!


      • överiksivetääantigue
        miksihaukut.ihmisiä kirjoitti:

        Kukaan ei kirjoita kun sinä antigue/polemista/eläkepappa alat heti häntä haukkumaan. Joku kirjoittaa asiallisen kysymyksen ja haukut hänet heti, miksi?

        Onko sinulla jotenkin tylsää siellä uudessa kotikaupungissasi Kemissä? Etkö ole saanut ammattikoulusta kavereita? Älä kuitenkaan pura pahaa oloasi tällä palstalla, kiitos!

        Tuo antigue polemista eläkepappa on jäänyt niin monta kertaa kiinni trollaamisesta useilla rekisteröidyillä nimimerkeillä ettei se enää jaksa välittää siitä että on jäänyt kiinni. Se vetää ihan överiksi tän loppukauden vaikka kaikki tietää että Puerton trollihan se siellä taas Kemissä keksii matkatarinoita omasta päästään.


    • miksihaukut.ihmisiä

      Anteeksi näistä. En voi matkailla. Siksi ilkeilen oikeille matkailijoille.

    • Tabsauhuaa

      Joka päivä herää eri ihmisenä.aina uus mesta: pdg.ohan sekin jotain.ja tabletti sauhuaa..heh.heh

    • Tabsauhuaa

      Ihanku uudet tabut auttas koska muahan naurattaa...heh.heh -mutta miksiköhän panin pisteen tohon väliin?

    • Moikka.Kemiin

      Vai että eläkepappa on taas mielikuvitusmatkalla Puertossa? :)
      Sama juttu oli viime vuonna, silloinkin eläkepappa trollasi usealla rekisteröidyillä nimimerkillä.

      Antigue, eläkeppa ja polemistahan ovat yksi ja sama kirjoittaja. Hän on ammattikoululainen Kemistä. Tosin alunperin Kuopiosta, mutta kun hänen vanhemmat erosi, tuli hänelle muutto uuteen kouluun Kemiin.
      Matkatarinat hän kopioi kätevästi muiden matkablogeista, joista hän ottaa myös valokuvat omaan trollaus käyttöönsä. Sään hän katsoo näppärästi webkameroista.

      Kukaan ei enää usko antigue/eläkepappa/polemistaa, siksi hän hyökkää asiakirjoittajien kimppuun haukkumalla heitä. Anna-lehden Kanariapalstalla ainoastaan enää nimimerkki Sotavento uskoo että nuo ovat eri kirjoittajia, mutta hänenkin uskonsa on varmasti kovilla.

      Antigue-polemista-eläkepappa on päässyt jo amiksesta, joten jäädään odottamaan kuulumisia "Puertosta", eli Kemistä.

    • Moikka.Kemiin

      Pääsispä joskus edes Kemiin. Minähän en matkaile, enkä kirjoita matkailusta.

      Miksiköhän kirjoitin tuon edellisen postauksen? Oliko usko uusiiin tabuihin ennenaikaista? Miksiköhän kirjoitin, että "Antigue, eläkeppa ja polemistahan ovat yksi ja sama kirjoittaja", kun juuri kirjoitin toiselle palstalle, että "kyllä teidät kaksi tunnetaan"? Minulla on vaikeuksia hahmottaa persoonaani. Siksi muutankin koko ajan nimimerkkiä, enkä rekisteröi sitä. Miksi? Niinpä...

    • disponinibiliteetti

      Toistan itseäni:
      Melko hilpee päivän ja luultavasti illan lopputulema. Yhtään matkailupalstaan liittyvää postausta ei trolli kykene suoltamaan. Ainoa ponteva pyrkimys on ilkeillä niille, jotka kykenee.

      • yksinäinen-se-on

        Totta. Puerton tollilla antiguella on varmaan vaikeata siellä uudessa kaupungissa Kemissä Kaavin jälkeen. Jos hän ei ole edes ammattikoulustaan saanut uusia kavereita ja hän purkaa pahaa oloaan ja yksinäisyyttään täällä.

        Kaavilla sillä oli ainakin se yksi kaveri jolle se näytti näitä trollauksiaan ja nauroi kun me uskomme hänen trollaukset eläkepappa nimimerkillään. Jos antigue on nyt ihan yksin?


      • keskittyisi-opintoihin
        yksinäinen-se-on kirjoitti:

        Totta. Puerton tollilla antiguella on varmaan vaikeata siellä uudessa kaupungissa Kemissä Kaavin jälkeen. Jos hän ei ole edes ammattikoulustaan saanut uusia kavereita ja hän purkaa pahaa oloaan ja yksinäisyyttään täällä.

        Kaavilla sillä oli ainakin se yksi kaveri jolle se näytti näitä trollauksiaan ja nauroi kun me uskomme hänen trollaukset eläkepappa nimimerkillään. Jos antigue on nyt ihan yksin?

        Todennäköisesti näin juuri on. Keskittyisi antigue nyt vaan niihin opintoihinsa.


    • tampio.olet

      Kuka tää tampio on, joka jauhaa tota samaa skeidaa päivästä toiseen. Antique sitä antique tätä. Mitä välii. Eihän täällä ees ol mitään antiqueta. Eiks tollasia saa hoitoon vai onks se joku avohoitopotilas. Joku roti nyt noihin kirjoituksiin vaikka imbesilli oletkin. Hakeudu hoitoon. Ei ihme ettei palstalta voi lukea mitään fiksua enää. Vittu mikä tampio. Onks toi debiili ees koskaan matkustellut. Idiootti.

      • tampio.olet

        Anteeksi taas kun tuli äsken kirjoitettu roskaa. Uudet lääkkeet eivät ole vielä alkaneet vaikuttaa vaikka psykiatri lupasi että muutamassa tunnissa alkaa vaikutus tuntua etkä enää suolla roskaa suustasi. Anteeksi vielä kerran. Kunhan lääkkeet alkavat vaikuttaa niin sitten en varmaan enää koe tarvetta haukkua muita kirjoittajia.


    • yksinäinen-se-on

      Valitsin tuon nimimerkin, koska yksinäinenhän minä olen. Ei vaan nämä lääkkeet auta. Siksi täältä Kaavilta kirjoittelen. Itsekin ihmettelen miksi. En osaa kirjoittaa matkailusta.

    • havaintoja

      On muuten sontasäkki todella limbo. Ei mitään matkailuaiheista. Ainoa monotoninen toisto Antigue/eläkepappa/polemista. Sille terapeutille kannattaa todella esitellä pakkomaneeria. Jos lääkkeet muuttuisi.

    • ihmeBantu

      Tuo "limbo" olisikin tutkimisen paikka. Sama trolli on vaikuttanut laajasti s24 palstoilla.

    • montanicciä.yksiantigue

      Oksennus on todellakin oikea sana kuvaamaan Puerton trollin trollauksia tällä palstalla.

      Antigue
      Polemista
      Eläkepappa
      Turhaatrollausta

      Neljä nimimerkkiä, yksi ja sama trollaaja.

      • montanicciä.yksiantigue

        Anteeksi mielenterveydenhäiriöni. Sekä ylläpito, että minä tiedämme, ettei edellinen ollut totta.


      • todistettuon

        Tuosta eläkepapasta en ole niin varma mutta ainakin antigue, polemista ja turhaa trollausta ovat 100% varmuudella sama kirjoittaja.


      • Kiinnijäitrolli
        todistettuon kirjoitti:

        Tuosta eläkepapasta en ole niin varma mutta ainakin antigue, polemista ja turhaa trollausta ovat 100% varmuudella sama kirjoittaja.

        "Eläkepappa" on myös yksi antiguen trollausnimimerkeistä. Se jäi siitä kiinni jo viime talvena, useasti.


      • iwonderwhy
        Kiinnijäitrolli kirjoitti:

        "Eläkepappa" on myös yksi antiguen trollausnimimerkeistä. Se jäi siitä kiinni jo viime talvena, useasti.

        Sattumaa vai ei, mutta Antigue ja Eläkepappa ovat palstoilla koko lailla samoihin kellon aikoihin.


    • Kiinnijäitrolli

      Nimimerkkini on mielenterveysneuvolassa käyty läpi useasti. Koskaan en ole osannut selittää, kuka jäi "kiinni ja miten". Sen jotenkin aina ohitan. En tiedä miksi.

      • Kiinnijäitrolli

        Tänään taas tuttu hoitaja muuttaa pillerit.


    • turhaatrollausta

      Yötä kohti pakkomaneeri realisoituu, oksennusta esiintyy. Sontasäkki ei voi olla poissa.

    • turhaatrollausta

      Näemmekö kiljukännin tuloksia taas?

    • turhaatrollausta

      Turhauttavintahan tässä on, että sontasäkki on niin kyvytön, sivistymätön ja tyhmä. Jos niistä harvoista, toimivista aivosoluista edes muutama toimisi samanaikaisesti, luulisi kykenevän kirjoittamaan edes trollausta luovasti, mutta tämä sama heikkolahjainen, persoonallisuushäiriöinen kiertää pakoomaneerin kehää...

      • Eipäsnaureskella

        Niinpä. Olen miettinyt attä mitä jos antigue on oikeasti sairas? Ei ole normaalia kirjoitella eläkepappa ja polemista nimimerkeillä päivästä toiseen vastaillen omiin viesteihin. Olen Annan sivuilla käynyt lukemassa ja sontasäkki näkee oikeasti vaivaa kirjoittaakseen trollauksensa, ja myös vastatakseen itselleen eläkepappana.

        Miettikääpä! Jos antigue ei itse oikeasti tiedä että tuo "eläkepappa" on hän itse? Hän kirjoittaa viestin ja muutaman tunnin päästä hän on muuttunut toiseksi henkilöksi, eläkepapaksi tai polemistaksi.
        Ei tuollaisilla asioilla saa leikkiä jos tuo kaveri on oikeasti sairas.


      • AntigueOnnEläkepappa
        Eipäsnaureskella kirjoitti:

        Niinpä. Olen miettinyt attä mitä jos antigue on oikeasti sairas? Ei ole normaalia kirjoitella eläkepappa ja polemista nimimerkeillä päivästä toiseen vastaillen omiin viesteihin. Olen Annan sivuilla käynyt lukemassa ja sontasäkki näkee oikeasti vaivaa kirjoittaakseen trollauksensa, ja myös vastatakseen itselleen eläkepappana.

        Miettikääpä! Jos antigue ei itse oikeasti tiedä että tuo "eläkepappa" on hän itse? Hän kirjoittaa viestin ja muutaman tunnin päästä hän on muuttunut toiseksi henkilöksi, eläkepapaksi tai polemistaksi.
        Ei tuollaisilla asioilla saa leikkiä jos tuo kaveri on oikeasti sairas.

        Ei ole normaalia käytöstä. Eikö se tiedä että me muut huomaamme että hän vastaa itselleen? Antiguen, eläkepapan ja polemista kirjoitustyyli on täsmälleen samanlainen. Sattumaako? Ei todellakaan.


    • AntigueOnnEläkepappa

      Anteeksi nyt näitä. Pääsen huomenna taas mielenterveysneuvolan jonoon.

    • Eipäsnaureskella

      Ehdin aamulla ennen sinua. Kaavilla on rajatut resurssit.

    • Persoonallisuushäiriöt ovat pitkäaikaisia ja joustamattomia ajatus- ja käyttäytymismalleja, jotka aiheuttavat henkilölle haittaa. Niihin liittyy usein henkilökohtaista kärsimystä ja ongelmia ihmissuhteissa ja sosiaalisessa kanssakäymisessä. Persoonallisuushäiriöihin liittyvät piirteet ovat siinä määrin syvään juurtuneita, että henkilö itse ei useinkaan miellä niitä häiriöksi. Ne saattavat aiheuttaa kuitenkin ihmissuhderistiriitoja, ristiriitaa henkilön ja yhteiskunnan välille tai toistuvaa epätasapainoa henkilön odotusten ja kykyjen välillä mikä taas voi altistaa ahdistus- ja masennusoireille. Raja persoonallisuushäiriöisen ja normaalina pidetyn käytöksen välillä on liukuva. Useilla psyykkisesti terveillä ihmisillä voi ilmetä voimakkaassa stressitilanteessa poikkeavia tapoja kokea asioita tai käyttäytyä. Persoonallisuushäiriöissä nämä tavat ja käytös ovat kuitenkin luonteeltaan pitkäaikaisia, jäykempiä ja itsepäisempiä.

      Pyytäkää sieltä Kaavin milenterveysneuvolasta apua itsellenne pakkomaneereihinne.

      • milenterveysneuvolasta po. mielenterveysneuvolasta


      • mee.hoitoon.antigue
        trolliongelma kirjoitti:

        milenterveysneuvolasta po. mielenterveysneuvolasta

        Sun antigue pitäs olla siellä mielenterveystoimistossa.


    • mee.hoitoon.antigue

      Anteeksi Antiguelle. Olen avohoitopotilas. En saa apua.

    • surkimustrollimus

      Huonon kiljun vaikutus on lopulta oksennus...

    • Tollimme häiriön mahdollista kartoitusta:

      Käsitys omasta itsestä on ailahtelevainen – välillä epäonnistunut, mitätön ja hävettävä yksilö ja välillä erinomainen ja pärjäävä.
      Vaikeus toimia pitkäjänteisesti – elämän suunnitelmat saattavat muuttua nopeasti, on vaikea sitoutua suunnitelmiin tai sovittuihin asioihinTunteiden sääteleminen on vaikeaa; varsinkin negatiivisia tunteita on vaikea hallita, ja se saattaa johtaa hallitsemattomiin raivonpuuskiin tai pohjattomaan alakuloon.
      Tunteiden sääteleminen on vaikeaa; varsinkin negatiivisia tunteita on vaikea hallita, ja se saattaa johtaa hallitsemattomiin raivonpuuskiin tai pohjattomaan alakuloon.
      Mielialat vaihtelevat nopeasti joko itsestään tai tilanteiden mukaan.
      Toistuva tai jatkuva sisäisen tyhjyyden tunne.
      Impulsiivisuus – hetken mielijohteesta tehdyt asiat, jotka jälkikäteen harmittavat.
      Itsetuhoinen käyttäytyminen – itsensä tahallinen vahingoittaminen tai sillä uhkaaminen.
      Musta–valko-ajattelu - On vaikea nähdä samassa ihmisessä tai asiassa samanaikaisesti sekä hyviä, että huonoja puolia.
      Ajoittain todellisuuden tajun hämärtyminen – harhaluuloja tai epätodellisia kokemuksia saattaa esiintyä eteenkin kriisitilanteissa.

      Ota ne lääkkeesi, sontasäkki!

    • kirotusvire

      "Tollimme häiriön" po. Trollimme häiriön

    • antiikinpili

      Antigue-polemista uskoo olevansa naisten märkä päiväuni. Nou nou. Ei ole. Mersuhepulla vaan on suuri suu, pippeli sillä on pikkiriikkinen. Ei kostuta.

    • antiikinpili

      Anteeksi kaikille. Toivon siis noin, kuin postasin. Itselläni ei ole naiskontakteja. Olen siis vaan kaikesta kateellinen -olettamastanikin.

      • antiikinpili

        Älä välitä. Parempi sun antsukka on ilman naiskontakteja. Nuin pikkisellä ei kannata yrittää. Kun ei ylety, parempi olla ilman. Kyllä sä jutuillakin pärjäät.


    • antiikinpili

      Ymmärtänette, ettei mulla ole hirveesti annettavaa...

      • ymmärtänemme

        Pappa, niin se on sunkin tilanteesi. Kun ei seiso, niin ei seiso, se pieni. Muorisikaan ei saa vaan käyttää kynttilöitä. Trollaa edelleen, jospa se auttaisi.


    • ymmärtänemme

      Anteeksi! Ongelmani on, ettei naiset ole koskaan antaneet ja homoksi heittäytyminenkin veti vesiperän.

    • ihmeBantu

      Samat vanhat: ryyppään hotellihuoneessa jne. sinnittelee, vaikka informaatiosisältö matkailupalstalla lienee kyseenalainen...

    • ihmeBantu

      Dyynit vuodelta 2011 noussee...

    • AllerHoi

      Sama oksennus alkanee...

    • matka.opas

      Jos palstojen addiktit Eläkepappa ja Antigue, nyk. Polemista lopettaisivat oksentelun, voisi täälläkin tulla keskustelurauha. He eivät vaan voi riippuvuudelleen mitään.
      Anna-lehden vastaava se vasta nolo onkin. Kaukana keskustelusta.

    • matka.opas

      Toki ja ilman muuta, mutta mitä minä tuotan, matkailupalstalle? Olenko imbesilli?

    • ihmeBantu

      Alkaako Aller tehdä vihdoin jotain?

    • olensyvästipahoillani

      Olen pahoillani. Minulla on mielenterveysongelmia. Olen ollut eläkkeellä vuodesta 1994. En pysty hillitsemään itseäni vaan kirjoittelen päivästä toiseen eri palstoille vain sadakseni huomiota ja muut ärsyyntymään.

      • kirotusvire

        vain sadakseni huomiota po. vain saadakseni huomiota


    • olensyvästipahoillani

      Kirjoitukseni jälkeisistä jutuista muissa ketjuissa voitte vetää johtopäätöksiä.

    • Suomi24-palveluissa ei saa

      Rikkoa Suomen lakia
      Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
      Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
      Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
      Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
      Esiintyä toisena käyttäjänä
      Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
      Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
      Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
      Pyytää rahaa tai lahjoitusta
      Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

    • havaintoja
    • haiseepahalle

      Täällä rantsussa on ihan oikeeta oksennusta yllinkyllin.

    • ihmeBantu

      Eipä pitkään toiminut sontasäkin lääkitys. "olensyvästipahoillani" nimimerkin pahoittelut on muisto vain nykyisessä maanisessa vaiheessa.

    • havaintoja

      Näköjään nyt on suosiossa nostot ketjuihin, jotka kysyvät vastausta johonkin vuodelta 2007.

    • noCANdo4You

      Verrattain rauhallinen yö ja aamu. Olisiko uusi lääkitys kokeiluvaiheessa?

    • havaintoja
    • ihmeBantu

      On keskimääräistä rauhallisempaa. Osa postauksista on tehty kompetenssilla "ei kaikki inkkarit kanootissa, tai lepakoita tapulissa", mutta muutenhan olla sisäsiistissä meiningissä...

    • Terkkuja.Kemiin

      Voittopuolisesti tämä on tätä. Voisiko joku joskus oikeasti trollin eliminoida?

    • noCANdo4You

      Kyllä on sanottava, että tekoälymodeeraus toimii, kun sitä tukee ammattitaitoinen mode. Tämä ketju oli aktiivinen viime sesongin aikana ja just nyt näyttää paremmalta.

    • ihmeBantu

      Minusta täällä on paikka paikoin yritystä. Joku oikeasti edes yrittää. Jos puhdistuu, satunnaiset rohkenee kirjoittamaankin. Kun sesonki alkaa, on totuus näkyvissä, mutta moderoinnille kiitos täältäkin.

    • Parempipalsta

      Toivottavasti te ette meinaa koko talvea taas jankuttaa joistakin trolleista. Koko kesän aikana en ole yhtään asiatonta viestiä täällä nähnyt, joten rauhoittukaapas noiden trollijuttujenne kanssa nyt. Palstalla on aihekin. Jos ette osaa kirjoittaa palstan aiheesta, on ehkä parempi että olette hiljaa.

    • epätietoinenko

      Aina välillä näyttää paremmalta. Trolli ei millään saa suollettua tuubaansa, kun modekin putsaa. Alkaa taas jokunen "oikeakin" kirjoittelija kysellä tai kertoilla palstalla. Kun trollin saisi eliminoitua, tämähän olisi matkailupalsta.

    • turhaatrollausta

      Käymistuotteiden jäljiltä vaikuttaa taas kääntyvän "herkut parketille vaan"

      • papanherkut

        Eläkevuarilta onnii sitä herkkuva parketille tullunna. Välliin yläpiästä ja sitte tuas alapiästä.


    • zikasairas

      Miksi täällä vanhukset itkee lasten tasolla jatkuvasti? Miksei sen sijaan nautita kaikki saarten antimista ja kerrota positiivisia ajatuksia. Onko se liian vaikeaa, jos joku toinen ihminen on toiselta paikkakunnalta vai mikä tässä on homman nimi?

      • zikasairas

        Ilmeisesti suomalaiset eivät kestä sitä, jos toinen käy nauttimassa paratiisista. Se on sitä suomalaista juntti kateutta, ja kaikista hauskinta on se kun kyseiset tyypit kehuskelevat pattayalla :D


      • zikasairas

        Sain itkunkatkuisen viestin lestalta joka itkeä tirautti :D


    • turhaatrollausta

      Ei mitään uutta auringon alla, eikä s24:n Kanarian palstalla...

    • rekkuavaan

      Rekisteröinti pakko tänne niin asiat hoituu,mitä tuollaisten sekopäitten jutuista kukaan kostuu mitään.

    • odotetaan

      Onko akku vai vaipat loppu?

    • intoPiukee

      Olisi sitä oksennuksessakin enemmän "sisältöä" kuin palstan nykyisessä annissa.

    • veikkaanko

      Kuparipannuoksennus jatkuu kunnes palstanjanpitäjä kyllästyy

      • PauliRyhdistäydy

        Tuskin tämän sontapalstan sontakustantaja kyllästyy ainakaan ennenkuin tukehtuu sontaansa.
        Terveisiä vaan Pauli Aalto-Setälälle täältä Varsinais-Suomen pienestä maalaiskunnasta, jossa hänkin asui ja teki kunnalle (mitäänsanomattoman) mainostaulun valtatien varteen. Tietysti hyvää maksua vastaan. Nythän huseeraa sivutoimisena ylioppilaspohjaisena professorina Turun yliopistossa.


    • epätietoinenko

      Tuli aikanaan laitettua rajuhko ilmaus otsikkoon, mutta en silloin tiennyt, kuinka surkeaksi palstan taso sitten lopulta muodostuukaan.

    • puertofani

      Se, mikä eilen meni sisään, vaikuttaa taas tulevan ulos.

    • ihmeBantu
    • ihmeBantu
    • odotetaan

      Kävikö lopulta niin, että yksi dynaamisesti ip-osoitetta vaihtava nettitikku vaikeni ikuisesti?

    • epätietoinenko

      Loppuiko leikki, päreheikki?

    • epätietoinenko

      Onko hiljenemään päin?

    • Valitettavasti näin palstan ylläpidon kannalta nämä trollaajat ovat todellinen ongelma. Miksi ihmisten pitää yrittää väkisin tehdä toisen yrittämisestä hankalaa. Olen itse elättänyt itseni facebook ryhmässäni keräämilläni mainostuloilla jo useamman vuoden. Nyt talouteni on vaakalaudalla näiden toisista pahaa puhuvien trollien ja valekäyttäjien vuoksi. Hävetkää perkeleet!

      • epätietoinenko

        Ehkä auttaisi, jos avaisit tuota vähän laajemmin. Trolli on täällä tuttu sana, mutta mikä on valekäyttäjä? Samalla voisit avata kuvaa enemmänkin. Ehkä joku syntinen tunnistaisi piston...


    • buahahahahahahaaa

      Trollimme nostelee 2012 ketjuja. Se on tuo, hänen sisälläntuottonsa, riippuvainen muiden muinaisista viesteistä. Omaa ei juuri ole -siis tuoton sisältöä.

    • intoPiukeeko

      Nyt kun satunnaisia kirjoittajia olisi ja jopa matkailukeskustelua, trolli ilkeilee tuolla "tämä palsta on vain Granin jutuille".

      • jummahuiti

        Pääosa trollauksesta kohdistuu juuri tuohon "tämä palsta on vain Granin jutuille".


    • Tulkaatulkaavaan
    • turhaatrollausta

      Jaksaa oksentaa tuota "tämä palsta on tarkoitettu vain Gran Kanarian jutuille". Miksei näille järjestetä automaattipoistoa?!

      • mene_pois

        Sulle pitäisi järjestää automaattipoisto palstalta. Turhan valittaja.


    • "Tämä palsta on vain Granin jutuille" on trollausmetodi, joka nojaa siihen, ettei ylläpito puutu tuon kaltaiseen väärinkäytökseen. "Ilmianna" mahdollisuus, aktiivisesti käytettynä, saattaa saada ylläpidon toisiin ajatuksiin. Käyttäkää sitä!

    • siivouksenkannattaja

      "Tälle palstalle kuuluvat Gran Canarian asiat" toistuu trollin tautologiana. Älkää vastatko moiselle. Ilmiantakaa ylläpidolle. Riittävä määrä ilmiantoja voi johtaa automaattipoistoon, so. suodattimeen.

      • TehkääIlmiantoja

        Tein jo 20 valitusta. Tehkää muutkin väh. sama määrä. Eiköhän saada kuriin.


    • eikuTutkimaan

      Jokohan se filtteri noille "tämä palsta on vain Gran Canarialle" on kehitteillä?

    • Koska eläkepappa viesteissä -valitettavasti yleensä trollauksissa, usein mainitaan, annanpa panokseni viestikäyttäytymisen jatkojalostamiseksi vastaisuudessa; sääntöjä ei vähään aikaan ole laitettu näkyviin, siis tässä:

      Niille, joiden viestejä on poistettu, laitan muutaman vinkin, jotta niin ei enää kävisi:

      Poistetaan tästä yleisiä-ohjeita-osio, jotta kärsimättömätkin jaksaisi tavata

      Suomi24-palveluissa ei saa
      Rikkoa Suomen lakia
      Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
      Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
      Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
      Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
      Esiintyä toisena käyttäjänä
      Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
      Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
      Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
      Pyytää rahaa tai lahjoitusta
      Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

      Säännöt kuvien lisäämiseen
      Sinulla täytyy olla kuvan tekijänoikeudet tai tekijänoikeuden haltijan lupa käyttää kuvaa
      Kaikilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä täytyy olla lupa kuvan julkaisemiseen

      Kun noudatte yllä olevaa, mahdollisuus viestien poistamiseen on olematon. Voi kuitenkin olla niin, että joku toinen on käyttänyt samaa päätelaitetta, joka jostain syystä on moderaattorin erityistarkkailussa. Opasta siis tuota toista osapuolta käyttäytymään.

      • Noudatasääntöjä

        Taasko sä Eläkepappa itket kun sun viestejä on poistettu. Noudata sääntöjä niin sun viestejä ei poisteta.


    • Asiakeskustelija

      Ei sulla olis mitään joka liittyis palstan aiheeseen Kanariansaariin? Keskustelua trolleista voit käydä trollaukseen keskittyvällä palstalla.

      • ihmeBantu

        Nimimerkilläsi ei löydy mitään " joka liittyis palstan aiheeseen Kanariansaariin". Miksi?


    • noCANdo4You

      Merkittävä kehitys olisi, jos kykenisit kehittämään edes omat niccisi. Vaan etpä kykene edes siihen :D

    • ihmeBantu

      Ongelmana täällä on, että palstan sääntöjen rikkojat ovat niin vaikeasti ylläpidon kontrollin tavoittamattomissa. Tiukempi ote käyttäjistä eliminoisi asiattoman käytöksen. Vaihtoehto on äärimmäisen tehokas automaattipoisto, joka poistaisi asiattomuudet heti, kun ne on postattu. Sellainen lopettaisit trollien toimintaedellytykset. Miksi rekisteröinti on joillekin kauhistus? Siksi, että se pakottaisi käyttäytymään sääntöjen mukaisesti.

      • olenhuomannut

        Miksi te jaksatte vääntää samasta asiasta jatkuvasti? Annan sivuille te saitte haluamanne rekisteröitymispakon. Mikä oli lopputulos? Vain kaksi kirjoittaa, muut lukevat. Se ei ole keskustelupalsta, se on blogi.
        Luulen että sinä tiedät mikä olisi ratkaisu palstan saamiseksi asialliseksi. Se että kaksi Annan täällä kirjoittavaa henkilöä lopettaisivat provosoivat kirjoittamiset. Silloin loppuisi myös häiriköinti. Trolli itse on tämän sanonut. Miksi asia ei sinulle ja ystävällesi sovi? Minä tiedän siihen syyn. Sinua ei kiinnostakaan saada asiallista keskustelupalstaa, vaan haluatkin hieroa eripuraa vaikka väkisin. Kun et toisella palstalla pysty riitaa haastamaan, sinä teet sitä täällä. Miksi? Tästä kertoo jo se että on edes olemassa näitä pelkiin trollauksiin keskittyviä viestejä. Niissä ei puhuta mitään Kanariansaarista, eli miksi näitä pitää edes olla? Tiedän sen syyn. Se on se riidan ja eripuran luominen sinun ja ystäväsi toimesta.


      • ihmeBantu

        Huomiokykysi on hämmästyttävä!
        Tuo lauseesi: ”Trolli itse on tämän sanonut. Miksi asia ei sinulle ja ystävällesi sovi?”, pitää kyllä sisällään oleellista. Tapasi toimia on sääntöjenvastainen ja peräisin ongelmistasi. Se on johtanut pakkomaanereihisi. Yritit meitä vastaan samaa metodia, kuin muitakin, jotka eivät ole perehtyneet palstaan syvällisemmin. Kävit trollauksellasi myös kimppuumme, kuten pääsääntöisesti kaikkien muidenkin, jotka sattuvat palstalle kirjoittamaan, luullen tätä asialliseksi matkailupalstaksi. Et onnistunut kanssamme, etkä tule onnistumaan, koska ne, jotka noudattavat palstan sääntöjä, voivat aina tukeutua ylläpitoon. Tasosi on, no...
        Trollauskeskustelua on syytä pitää esillä siksi, että kun uusia kirjoittajia tulee ja he joutuvat asiattomien hyökkäyksiesi kohteeksi, he tietävät ennalta, mistä asiattomuudet johtuvat. Siten tänne voivat jatkossa kirjoittaa ne, joilla on tietämystä ja kokemusta Kanarian saarista ja jotka ovat etukäteen tietoisia siitä, että voivat joutua asiattomien hyökkäystesi kohteeksi.


    • eikuTutkimaan

      Että Allsapyyhkeet ja silleen :D Amatöörit ja kohta lähtee ku telkät pöntöstä. Pesintään mennee vielä hetki.

    • noCanDO4You

      Kiitoksia ylläpidolle trollausketjun poistosta. Mahtaa olla turhauttavaa toimia terapia-alustan kontrolloijana.

    • Koska joku pelle kirjoittelee, muka eläkepapan nimissä, jotain juttuja Kuparipannu nimisestä yrityksestä, selvennän tässä varmuuden vuoksi, etten ole ikinä käynyt yrityksessä enkä meinaa käydäkään, koska se edustaa sitä puolta Kanariansaarista, josta en ole kiinnostunut. En ole ikinä kirjoittanut mitään yrityksestä, enkä em. syistä, ikinä tule mitään kirjoittamaankaan. Laitan tämän selvennyksen, jotta vastaus on helppo jatkossa linkittää, jos valheellista väittämää trollauksenomaisesti jatkossakin levitetään.

      • käyttäytymiskouluun

        Yritä vähän vähentää tuota ihmisten haukkumista. Annan Kanariansaaret palstalla sinä kirjoitat niin asiallisesti, mutta miksi sinä täällä ärhentelet ja haukut toisia kuin joku pahainen kakara?


    • Jahas! Automaattipoisto asialla. Uusitaan.
      Joku pelle kirjoittelee mukamas eläkepapan nimissä täällä Kuparipannu nimisestä yrityksestä. Ilmoitan siis täten, etten ole koskaan käynyt kyseisessä yrityksessä, enkä tule käymäänkään, koska se sijaitsee sillä osaa Kanariansaaria, joka ei kiinnosta. En ole ikinä kirjoittanut yrityksestä mitään, enkä em. syistä tule kirjoittamaankaan.
      Tämä on laitettu tänne sitä varten, että mikäli trollauksenomaisia kirjoituksia, valheellisesti allekirjoittaneen nimissä kirjoitellaan, tähän viestiin on helppo viitata, vaikkapa linkillä.

    • epätietoinenko
    • hämmästyttääKummastuttaa
    • hämmästyttääKummastuttaa

      Perustrollimme ratkaisematon pyrkimys: ymmärrys -tai paremminkin suuntaaminen ajattelun ulkopuolelle, aggressiiviin, vittusyndroomaan.

      Juuri tähän liittyy mediamaailman jo hieman pidempiaikainen trendi maailmalla, focus on a niche. Suomenkielistä vastinetta ei tässä yhteydessä taida olla, joten kutsun sitä mikrolokeroinniksi. Ennen tehtiin isoille massoille, nyt mennään marginaaliin. Ja syvälle.

      Amerikkalainen Mic julkisti juuri uudet alabrändinsä, joilla on tarkoitus täsmäiskeä nimenomaan milleniaaleihin. Niche-esimerkkejä on muitakin. Buzzfeedin Wong tuntuu kuitenkin puhuvan vielä huomattavammasti spesifimmästä tulevaisuuden ajattelutavasta, jos oikein tulkitsen: pitää mennä vielä paljon syvemmälle kuin siihen, että tehdään esimerkiksi oma FB-sivu feminismistä kiinnostuneille. Tulee aika, kun se ei enää riitä. Minä haluan seurata vain niitä asioita, jotka minua kiinnostavat, minun tavallani. En muuta. Mutta tiedän, että on muitakin, jotka ajattelevat kuin minä ja se on siistiä. Uutta tietoa sisällöntekijöiden tueksi

      Adweek kertoo Wongin vetämästä kyselyihin ja dataan perustuvasta tutkimuksesta, jonka tuloksia on juuri alettu käyttää strategisena tukena Buzzfeedin sisällöntuotannossa. Ydinlöydös oli tämä: useimmat milleniaalit ja Buzzfeedin kuluttajat pitivät sisällön jakamista samanlaisena kokemuksena kuin jakaisivat palan itsestään. He ovat tulleet nirsommiksi jakajiksi. Sisällöntekijöille tämä tarkoittaa, että heidän pitää entistä paremmin pystyä puhumaan sellaisella äänellä, tone of voice, joka koskettaa juuri minua.

      – Kaiken tekemisemme ytimessä on, että haluamme ihmisten reagoivan sisältöihimme niin että he sanovat ”hei tuohan olen minä!”, toteaa Wong.

      Lähde: Adweek

      Mutta kuka on minä, jos se ei ole ketään?

    • turhaatrollausta

      Onko moderointi viikonloppuvapaalla?

    • epätietoinenko

      Kuka jaksaisi tällaista moderoida?

    • turhaatrollausta

      Feikkinimimerkkitrollaukselle luotiin tänään antitrollaus. Feikkinimimerkkien stringiperustaiselle poistolle tullee siten tarvetta, valitettavasti.

    • Kaikelle on aina ratkaisu.

    • internetix

      Dna-molekyyli on ikään kuin nukleotideista rakentuva kierreporras, jonka askelmat ovat kahden emäksen muodostamia pareja. Tällainen kierreporrasmainen dna-molekyyli on yleensä kaksijuosteinen. Kun kaksijuosteinen dna-molekyyli aukeaa pituussuuntaisesti ja emäsparin emäkset irtoavat toisistaan, on tuloksena kaksi yksijuosteista dna-molekyyliä. Yksijuosteisessa dna-molekyylissä ei luonnollisestikaan ole toista, niin sanottua vastinjuostetta.

      Emäspareja voivat muodostaa

      adeniini ja tymiini
      tai
      sytosiini ja guaniini

    • ihmeBantu

      Koko palsta on jäänyt trollin oksennusalustaksi, kun moderointi on hävinnyt tauolle.

      • ihmeBantu

        Mutta sitten se mode tuli, lauantai-iltana! JIPPII!


      • noCANdo4You

        Ja puppelipojutrolli lähti! Odottanee, että mode nukkuu ja sitten pitkin yötä kukkuu. Saisivat jäljittää ton tyhjäpunttipellen. Kelalta saa prepaid'it, joten ne voisi jatkossa varustaa tunnuksin, jos jäisi kerran kiinni.


    • Näyttää moderointi rauhoittaneen ja siistineen tilannetta.

    • Jos minulta on poistettu viesti, pitänee kysyä asian perään. Kiitos tiedosta ;)

      • Riemukseni moderointi on kumminkin palannut :)


    • Katsotaan jääkö asiallinen viesti palstalle.

      • jummahuiti

        Automaattipoiston kehittely ei ilmeisesti ole helppoa.


    • noCANdo4You

      Ei toimi, moderointi, ilmeisimmin...

    • disponibiliteetti

      Jos on vaikeaa filtteroida, automaattipoistolla, olisiko syytä palauttaa seriffit?

    • netiketti

      Verkossa kirjoitettaessa on helppo unohtaa, että lukijat ovat oikeita ihmisiä. Lukija saattaa olla toisesta kulttuuripiiristä, jolloin väärinkäsitysten vaara lisääntyy entisestään, ja useimmissa verkkomedioissa puuttuu äänensävyjen ja ilmeiden tuoma mahdollisuus välittää tunteita ja nopeasti huomata milloin viesti ymmärretään toisin kuin oli tarkoitus. Oleellista on myös, että tietyn viestin lukijoita saattaa olla hyvin monta, jolloin pieni lisävaiva viestin muotoilussa voi säästää lukijoiden yhteensä käyttämää aikaa huomattavasti.

    • oksennusta

      Ainakin Juhannuksen "tuotanto" viittaa siihen, että on.

    • lääkettä

      Oksennukset alkavat äkisti, ovat usein rajuja ja koostuvat normaalista mahansisällöstä tai sapensekaisesta vihertävästä nesteestä. Samaan aikaan on yleensä vesimäistä ripulia, vatsan kouristuksia ja usein kuumetta. Lähes kaikki äkisti alkaneet oksennus-ripulitaudit paranevat itsestään 1–3 päivässä. Palstalle oksentaminen korjaantuu vaan moderoinnilla.

    • jummahuiti

      Tilanne säilyy staattisena.

    Ketjusta on poistettu 87 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe