Onnenarpa tv4

Kansalaispoliisi

Miten tälläinen "hyväntekeväisyysarpajaiset" on voinut saada rahankeräyluvan. Koko ohjelma on pelkkää rahastusta. Kerätä nyt rahaa hyväntekeväisyyteen telkkarissa KERJÄÄMÄLLÄ. Katsojia houkutellaan 2500€ maksukortilla jos pääset suoraan lähetykseen ja kerrot oikean vastauksen niin voitat 2500€ Heti kun lähetys alkoi oli varmaa ettei kukaan voita.

21

2295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lilovits

      sama juttu joka arpajaisissa telkkarissa. lumilyhty arpakin. niin paljon muka voittoja ja kerätään rahaa sinne ja tänne. jos niitä autoja sun muita on niin paljon niin miks ei vois suoraan myydä niitä voittoja ja antaa ne rahat sinne mihin niitä muka kerätään. elikkä huijausta

    • Kansalaispoliisi

      Jos kerjääminen kielletään romanikerjäläisiltä niin myös tälläinen säälittävä kerjääminen telkkarissa on kielettävä Ai niin tosiaan eihän tätä voida kieltää koska tämähän kuvataan Unkarissa.

    • Paskapuhetta

      Tämä soittajien kalastelu on yhtä naurettavan typerää kuin Tiedä ja voita "pelissäkin" Vaikuttaa siltä että nämä soittajat ovat etukäteen sovittuja. SOS-lapsikylä haistakaa paska!!!

    • Paskapuhetta

      Onnenarpa "hyvätekeväisyysarpajaiset" tiistaina lähetys kesti tunnin eikä ketään otettu lähetykseen. Ja tänään haetaan automerkkiä eikä kukaan tiedä sitä tänäänkään. Jos tiedät oikean vastauksen et varmasti pääse lähetykseen.

    • DeusIrae

      Olen itse päättänyt tehdä rikosilmoituksen moisesta huijaritoiminnasta.
      Viranomaisen on syytä selvittää mennäänkö tuollaisessa ohjelmassa lain kirjaimen mukaisesti.
      Jos puheluun tulee vastaus ettet tällä puhelulla (5euroa) osallistu kilpailuun vaan on soitettava
      uudelleen, kuinkakohan monta kertaa ? On kysymyksessä alkeellisimmankin oikeustajun
      mukaan täydellinen huijaritoiminta.

      • Anonyymi

        Juurikin soitatetaan ihmisillä!!!. Siinähän on pitkään ettei ketään linjalla kerätään puhelumaksuja!!!!


    • Anonyymi

      vastaus on 2c, 10b, 8d. En päässy vastaamaan

    • Anonyymi

      Tässä on juuri se koukku että ohjelmaa kuvataan Unkarissa eikä arpajaislaki tai mikä nyt onkaan päde enää Suomessa. Jos tehtäisiin Suomesta, olisi juttu ihan eri. Näin luulen.

      Mutta on säälittävä ja naurettavaa tuo juontajan idioottimainen soittajien kalastelu. Kun lahjakortin arvo on satoja tai tuhansia euroja, juontaja ihmettelee miksi ei ole soittajia ja uhkailee pelin vaihtamisesta. Tätä ei koskaan kuitenkaan tapahdu. Ja jos haetaan jotain automerkkiä, niin se on aina sellainen merkki jota kukaan ei varmuudella voi tietää ja sellainen merkki jota on tehty maailmassa ihan muutamia kappaleita. Juontaja ihmettelee välissä missä on kaikki soittajat ja ja uhkailee välillä pelin siirtämistä helpompaan. Sama käsikirjoitus lähetyksestä toiseen. Sama kaava joka lähetyksessä ja samat pelit samoine vastauksineen. Onko nämä tekijät niin tyhmiä että vetävät joka lähetyksen samalla konseptilla vai pitävätkö katsojia noin tyhminä.

      Mutta ilmeisesti on noita tyhmiä soittajia jotka soittavat tuonne uskoakseen että voittaa jonkin lahjakortin. Uskon ainakin että vain murto-osa saattaa mennä keräyskohteeseen jos sitäkään.

      Tässä olisi hyvä aihe käsitellä MOT:ssa.

      Itseäni ainakin juontajana hävettäisi moinen huijaaminen. Ehkä nämä juontajat eivät osaa hävetä, eivätkä omaa minkäänlaista moraalia ainakaan tämä tumma kaveri joka yleensä on lähetyksessä. Vilpillisyys paistaa jo kaukaa läpi.

    • Anonyymi

      Onnenarpa tv4 ja muut hyväntekeväisyysarpajaiset on näköjään luvanvaraista toimintaa kelmeille ja huijareille,oikein kieroa sekä vilpillistä.Olisi syytä kyllä paljastaa koko paletti kyllä sieltä löytyisi yhtä sun toista mielenkiintoista joka voisi ainakin poliisia kiinnostaa.varojen lopulliset reitit selville eli menevätkö ne todella hyväntekeväisyyteen jos ei,niin keräysluvat ehdottomasti pois eikä myönnetä niitä jos homma vähänkin haiskahtaa.Rehellisyys kunniaan siinäkin toiminnassa absoluuttisesti,lain kirjainta on noudatettava.

    • Anonyymi

      Onko nämä näin tyhmiä että joka lähetys samalla käsikirjoituksella. Ensin kymmenen minuuttia ohjelmasta potti/lahjakortin hinta 20€-50€ ja soittajia otetaan lähetykseen jatkuvasti (Kaija soittaa joka toisen puhelun) ja kun peli vähän vaikeutuu ja lahjakortin arvo kipuaa satasiin, lähetykseen ei oteta enää yhtään soittajaa. Juontaja vikisee että on vaikea peli ja ihmettelee missä kaikki soittajat on. Näin ei ole. Soittajia ei vain oteta enää lähetykseen vaikka lähetyksen alussa kerrotaan että joka kymmenes ja viideskymmenes ja joka sadas soittaja otetaan lähetykseen kokeilemaan vastata tehtävään oikein. Nyt tällä mennään sitten loppu lähetys. Juontaja vikisee ja lahjakortin hinta vain nousee. Lopuksi yhtä soittajaa pantataan tuonne loppulähetykseen saakka ja hän pääsee sitten vastaamaan tuohon monien satojen arvoiseen kysymykseen.

      Ja tämä sama tyyli toistuu jokaisessa lähetyksessä. Viikosta ja kuukaudesta toiseen.
      Puhumattakaan niistä soittajista jotka soittavat monen tusinaa kertaa tuonne siinä toivossa että pääsisivät läpi lähetykseen. Eivät pääse koska näin ei anneta.
      Eipä kauhean reilua ole. Pelkkää rahastusta epäreiluilla säännöillä. Kyllä olisi hyvä ohjelman joutua tarkempaan syyniin.

      • Anonyymi

        Miksi tälläistä selvää huijausta voidaan syöttää Suomen kansalle , on lähes yhtä suurta huijausta kuin tämä SDP n vappusataset ,jotka luvattiin alle 1400 euroa saaville eläkeläisille.
        Luoaushan vei tämän SDP n hallituksen valtaan ,vain itse lupaaja Antti Rinne on vaihtunut Sanna Mariniin ,joka kyllä on luvannut ,että tämä satanen kuukaudessa hoidetaan näille eläkeläisille suoraan heidän tilille !
        Eli niin nämä keräykset kuin vappupuheet on köyhän kansan osan huijaamista ,koska ei varakkaiden porukalla ole ole uskoa näiden tahojen rehellisyyteen ollut koskaan


    • Anonyymi

      Ei taida mennä senttiäkään noihin hyväntekeväisyyskohteisiin. Kun laskee miten paljon tuo ohjelma tuottaa yhden lähetyksen aikana. Heti kun potissa on satasia, soittajat lähetykseen loppuvat ja yksinkertaisessakin tehtävässä juontaja puhuu jo viikon vaikeimmasta tehtävästä ja todellisuudessa tehtävän ratkaisee 10 vuotias alle kymmenessä sekunnissa. Näin tämä huijaus toimii. Soittajia on vaikka kuinka paljon kun potissa on satoja euroja ilmaista rahaa mutta kukaan ei tuota pottia pääse koskaan lunastamaan kun lähetykseen ei oteta yhtäkään puhelua kokeilemaan. Se viimeinen soittaja joka sitten kaivetaan jostain ihmeen kiven alta kun soittajia ei juontajan mielestä edes ole ollut koko lähetyksen aikana. Vaatii vaan soittamaan ja ihmettelee missä kaikki soittajat on. Tuo viimeinen vastaaj on ennalta sovittu ja ehkä mahdollisesti talon sisältä oleva työntekijä. Näin se huijaus toimii ja ihmiset luulevat voittavansa täältä jotain.

    • Anonyymi

      Outo juttu, sain voiton mutta ei kerrottu miten sen sais lunastettua. Ei se ollut kuin 15 euron arvoinen. Yritin netin kautta, mutta ei siellä ollut ohjetta. Onko joku saanut voiton netin kautta?

      • Anonyymi

        En saanut netin kautta. Soittaa piti taas johonki kalliiseen puhelimeen. Lopulta sain voittoni.


    • Anonyymi

      Aivan jostain nämä keräykset ja arpa ja tiedä ja voita!! Kuka voittaa ??. Jouluraha vähäosaisille perheille 70€. Mitä sillä saa? Noh tyhjää parempi!

    • Anonyymi

      Taitaa pieni osa maksetuista arvoista mennä hyväntekeväisyyteen, rahoilla maksetaan ensin kulut. Palkat juontajille ym.

    • Anonyymi

      Kusetusta. Houkutellaan köyhiä demenointuneita vanhuksia ostamaan arpa.

    • Anonyymi

      Pitäisi aina mainita että puhelujen tuotot eivät tietenkään mene kononaan hyväntekeväisyyteen, vain pienen pieni osa.
      Juontajan, tuottajan, studiohenkilöiden palkat, studiovuokrat jne ym kulut maksetasn soitoillanne.
      Juontajahan mainitsi että ei kannata odottaa pääsevänsä yhdellä soitolla esim suoraan lähetykseen tai saavansa voiton. Pitäisi soitella useita puheluita päivittäin paitsi tietysti vakiokisaajat Jukka ja pari Kaijaa.
      Juontaja Janne on niin hyvä että mukavahan tuota on katsella.

    • Anonyymi

      aika jänskää kuinka samat henkilöt joka päivä, vuodesta toiseen, voittavat usean kerran jopa saman päivän ohjelmassa. Vai että satunnaisesti valikoituvat ohjelmaan? Eipä on näytetty millainen laite valitsee 'satunnaiset' soittajat ohjelmaan. Hyvät on tienat kun joka päivä saa voittoja.

    • Anonyymi

      Aika jännästi samat tyypit usein linjoilla, tosin heitä on mukava kuunnella Jukka & useampi Kaija.
      Onko juontaja Janne jo kyllästynyt kissaansa kun laittaa sen hoitoon jotta voi tehdä bisnestä? koirien hoidolla?
      Ehkä pörssisähkö tuonut kuluja viime aikoina.

    • Anonyymi

      Soitin useamman kerran ei voittoo!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe