Kolmisin mökillä

Kolminkivempaa

Minulla oli työmatka toiselle paikkakunnalle. Lähellä oli yhteisen pitkäaikaisen ystävämme Juhan kesämökki, joten olimme sopineet että mieheni tulee illaksi ja jäämme yöksi Juhan mökille. Vaikka Juha oli ollut läheinen ystävämme, emme olleet nähneet Juhaa vuosiin, ei ollut pidetty yhteyttä, koska hän asui kaukana ja kaikkien aika oli mennyt perheen ja työn kanssa. Kumpikaan ei tullut muissakaan asioissa käyneeksi seudulla millä toinen asuu, ja ystävyytemme ei ollut sitä laatua jota tulisi puhelimitse tai kirjeitse pidettyä yllä, joten yhtedenpito oli jäänyt joulukorttitasolle. Hiukan oli jännitystäkin, että vieläkö viihtyisimme keskenämme yhtä hyvin kuin vuosia sitten.
Lapset olivat halunneet mennä isovanhempiensa luokse, joten olimme pitkästä aikaa kahdestaan reissussa. Tällaiset tilaisuudet olivat meillä harvinaisia, ja koska odotin kolmatta lasta, eivät ne jatkossakaan varmaan kovin usein toistuisi.
Illalla menimme saunaan. Lasten kanssa on aina vilskettä, joten tuntui ihanalta ajatukselta saunoa rauhassa. Juha tarjosi meille mahdollisuutta saunoa kahdestaan mieheni kanssa, mutta sanoin, että isäntä saa varmaan saunoa muutenkin yksin ja ehdotin että miehet menisivät ensin, ja minä saunoisin sitten. Juha sanoi tähän, että sopiihan se, mutta kyllä saunaan hyvin kolmestaankin mahtuu, ellei kellään ole mitään sinä vastaan. Joskus aikaisemmin olen hiukan arastellut yhteissaunomista, vaikka opiskeluajan saunailloissa se olikin tapana. Mieheni sanoi, että kyllä se hänelle sopii, tutussa seurassahan tässä ollaan ja varmaan alastomia ihmisiä itsekukin ennenkin nähty. Ajattelin, että mökissä yksin tulisi aika pitkäksi, niinpä päätin lähteä seuraksi.
Saunominen rauhassa oli todellakin ihanaa. Lämpimien ilmojen ansiosta vesi oli kuin linnunmaitoa, ja kävimme kaikki uimassa. Ilta oli lämmin, istuimme saunan verannalla kuivattelemassa. Tunnelma oli välitön ja rauhallinen, eikä minua ujostuttanut ollenkaan vaikka Juha ihaili raskauden pyöristämää vatsaani ja sanoi aina pitäneensä raskaina olevia naisia erityisen kauniina ja hehkeinä, oikein säteilevinä.
Miehet kävivät vielä toisen kerran järvessä, heitä katsellessani kävi mielessä että miltähän tuntuisi käydä joskus nakurannalla. Hymähdin ajatukselle, koska olin aina pitänyt nudismia vähän outona ajatuksena, mutta mukavassa seurassa saunominen ja alastomana uiminen ja verannalla istuminen oli oikeastaan aika mukavaa ja vapauttavaa, ehkäpä julkinakuilussakin on joku samansukuinen viehätys joka aukeaa vasta kokeilemalla, ehkä pitisi tosiaan käydä. Ajattelin, että mistähän tällaiset ajatukset, mielessä kävi että ehkäpä raskaushormonit hyrräävät.
Juha lainasi meille saunatakit. Lähdimme takaisin mökkiin, ja nautimme hiukan iltapalaa ja jatkoimme jutustelua. Oli todella mukavaa pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia. Juha ja vaimonsa olivat eronneet vähän yli vuosi sitten, mutta olivat saaneet käytännön asiat sovussa järjestykseen, mikä tietysti lasten kannalta oli hyvä juttu.
Puhe ajautui filosofointiin miesten ja naisten suhteista. Jotain puhuttiin mustasukkaisuudesta, ja Juha sanoi, että joku olisi yhteissaunomisestakin mustasukkainen. Mieheni totesi siihen, että eihän se häneltä ole pois, jos joku muukin vaimon kauniita maisemia katselee, ei hän ainakaan ole ollenkaan mustasukkainen, ja silitti pyöristynyttä vatsaani. Totesi vielä, että onhan tässä muotoja mitä katsella. Tokaisin miehelleni, että joo, sinuahan ei tosiaan haittaisi vaikka olisin toisen miehen kanssa sängyssä jos vain saisit olla mukana, olisit vain tohkeissasi. Mieheni oli tosiaan joskus sängyssä ollessamme niin sanonut, mutta minä olin vastannut olevani kiinnostunut vain omasta miehestäni, eikä mieleenikään tullut että moista ajatusta toteuttaisin.
Sanottuani tuon kävi mielessä, että puhuinko sivu suuni, kun noin sumeilematta hänen yksityisiä halujaan menen muille kertomaan, vaikka tutussa seurassa oltiinkin. Osoittaakseni etten halunnut loukata käperryin hänen kainaloonsa ja halasin, ja hän halasi takaisin ja silitti mahaani ja hipaisi rintaani hiukan auenneen saunatakin alta. Ei hätää, mieheni ei vaikuttanut loukkaantuneelta, ja maailmanparantaminen mieheni ajatuksesta kiinnostuneen Juhan kanssa jatkui täyttä päätä. Juhakaan ei kiusaantunut suorasukaisuudestani. Miehet keskustelivat nyt aika syvällisiä ja kai intiimejäkin, vaikkakaan en jaksanut kovin tarkasti kuunnella, mietin omiani, lähinnä sitä, kuinka mukavasti yhteiselämä mieheni kanssa oli kaikesta huolimatta sujunut, ja miten se muuttuisi kun olisi taas kohta pieni ihminen kotona, muistelin mielessäni menneitä vuosia.
Silittelin miestäni saunatakin alta ja huomasin, että joko puheenaihe tai kosketukseni oli saanut hänet hiukan kiihottumaan....

Lue koko tarina täältä
http://seksitarinat.koeajo.com/ryhmaseksi/kolmistaan-mokilla/

6

6624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylstondaa

      Tämäpä oli kiihottavaa luettavaa

    • aikhyv

      Aika hyvä tarina

      • kyrpämirja

        Mä tykkäsin kans


    • runkkurami

      Oli pakko runkkaa kun tätä luki

    • voinkertoomeinaan

      Vähän niinku meidän mökillä viime kesänä, haluutteko kuulla?

      • verkossalöytyy

        No kerroppa kalajuttus


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe