Sivarit liikenteessä

kollaakestää

On se kumma kun sivareillekin annetaan ajokortti nykyään. Olen kuullut myös että miehet ovat alkaneet käyttämään korvakoruja. Mutta pahin huhu jonka olen viimepäivinä antanut kantautua korviini, on se, että citikoita on alettu ruostesuojata. Se on suurinpiirtein sama kuin ostaisi huoralta halauksen.
Aikoinani Karjalan kannaksella Sturm vaunun johtajana estin ruotesuojaamattomien vanjojen tulon isänmaahamme. Nyt agitaatorinilkit yrittävät mädättää maatamme, sisältäpäin, tuomalla citikat tänne. USA.ssa on jo tuontikielto! Siellä ei Vaasan veri näy vapisevan. Terästä selkärankaan Suomen miehet!! Hirmuinen kostomme on. Hajuvesimaahan.

4

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ExOrienteFerrugo

      Erikoista. Kyllä maamme ruosteenestoresurssit kannattaisi kaikki suunnata itärajalle, josta Nousevan Auringon Autot tulevat valmiiksi esiruostutettuina maahamme.

      Citikan ruosteenesto on vähän niinkuin laittaisi henkselit vyön kanssa. Ranskalaisethan ei oikeastaan sanottavammin ruostu, ei enää nykypäivänä.

    • kollaakestää

      Aikoinaan Karjalassa ei olisi tehty läpimurtoja vihollislinjaan jos Saksalaiset panssarivaunut ei olisi olleet niin ylivoimaisia. En ole turhaan mannerheimin ristin ritari. Marskin kanssa aikoinaan käytiin läpi Suomen sotastrategia. Hyvin onnistuttiin. Pidimme Suomen itsenäisenä. Japani on maailman paras valtio. Siellä tehdää Lexukset.
      Nykyään valitsen tyttöystäväni Lexuksen nahkapenkkien mukaan, sävy sävyyn. En tarvitse Viagraa koska autoni kohottaa potenssiin kaksi.
      Repikää siitä sivarit, pullanmuruilla eläjät! Suomi nousuun työllä ja sisulla. Suosi Suomalaista. Ja ministeri Berner sotaoikeuteen maanpetturuudesta.
      Lain koura tulee olemaan ankara mutta oikeudenmukainen.

    • ripac5

      Eipä ole paljon tämäkään kirjoittaja ,saanut perintöä vanhemmiltaan.
      Millähän mopoautolla se itse ajelee.

      • KristianjaensimmäinenC5

        Hei,

        Olen kyllä Ripan kanssa asiassa samaa mieltä asiassa, kun itsellä C 5 1.6 HDI -06, 300tkm ajettu ja auto lähes uudenveroinen, ei ruostetta (12v takuu), varusteita melko kattava valikoima ja motarilla kun nyt ajaa 100km/h, kulutus 3-4 l sadalla.. Aikaisempi oli 530 -06 E60 290tkm, farkku diesel ohjelmointi ollut 4 vuotta 270 hv / 610 nm vääntöä. Bemarissa oli melko hyvä varustetaso, navit, harman gardonin soittimet ym, mutta jäi Citikasta ja niin ajomukavuuskin on parempi. No kilpaa noilla ei kannata ajaa, sen tietää miten siinä käy (paitsi jos Bemari jää edes pieneen hankeen). Tarkoitus oli ottaa esiin että aivan eriluokan/hinnan autot eivät niin erilaisia ole.C5 on tilavampikin hieman.
        Mutta paljonko autovalmistaja itse autoistaan tekee nykyään, ja paljon tulee alihankkijoilta ja samat osat eri merkeille. En nyt muista, mutta tuulilasissa oli asiasta juttua, niin ei MB:n tehtaalla itse muuta kuin laitetaan meset nippuun.

        Ja ennen kuin joku "hitler" nyt kommentoi asiaa, niin kyllähän Bemarissa laatuvaikutelma on parempi, mutta siitä saa sitten maksaa. Enkä tässä kirjoita autosta pelkkänä kulkuvälineenä.

        Kristian ja ensimmäinen C5 :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe