Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

OULUN WETTERI

pettynytihmisolento

Älkää viekö sinne autojanne huoltoon. Huijari paikka! Epäinhimillistä palvelua.

Ensinnäkin veloittaa aivan uskomattomia summia yksinkertaisista töistä. Päästää asiakkaita vikaisilla autoilla ajamaan, niin että kahden wetterin huollon jälkeen on pitänyt molemmilla kerroilla autoa hinata. Missä turvallisuus vastuu? Kiva, kun päästetään pakkasilla ajamaan vikaisella autolla, ja auto hyytyy kylmään. Tämä on hengenvaarallinen riski! Nyt olen Wetterin ammattitaidottomuuden vuoksi joutunut olemaan autotta vaikka kuinka kauan. Kaikki rahat on wetterille syötetty, eikä auto ole kunnossa. Autottomuus on itselle terveydellinen riski. Wetterille veimme auton siksi, koska hinaus tulee vakuutukseen ja se vie lähimmälle merkkihuollolle.
Lisäksi asiakaspalvelu on luokattoman huonoa. Hinta-arvio kyselyihin vastataan ylimielisesti eikä mistään haluta ottaa minkäänlaista vastuuta. Jos Wetteriin astelee vähänkään vähätuloisemman näköinen yksilö, kohdellaan kuin alinta mahdollista kastia. Eikä tämä ole ainoa tällainen kokemus, monella muilla tutuilla Wetteriltä samanlainen kokemus.

46

6168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samaamieltä_

      Sama kokemus itsellä. Kaikki rahat mänt, auto ei tule kuntoon. Vein pieneen korjaamoon, auto heti kunnossa. Pienellä korjaamolla ei ole varaa palvella törkeästi.

    • kannustaja

      josko vielä kertoisitte minkä merkkisestä autosta on kyse. Ei tarvi hävetä

    • oksaa_sahaavat

      Kyllähän merkkiliikkeet rajulla hinnoittelulla ovat ajaneet asiakkaita pienemmille korjaamoille. Nyt jo Oulussakin on korjaamoita jotka ovat erikoistuneet yleisimpiin merkkeihin joten heille varmasti työtä riittää.
      Uudet autot takuun vuoksi huolletaan merkkikorjaamolla, vaikkakaan se ei lie enään pakollistakaan koska takuu säilyy vaikka sen huoltaisia pienempikin korjaamo.

    • Tupakkihyllyltä

      Kannattaa kilpailuttaa AutoJerry sivun kautta, niin saa halviten ja parhaat edut esim. sijaisauto veloituksetta lisäksi. Ei tartte mihinkään merkki-joohoo-pytinkiin viedä nöyränä ja lakki kourassa vanhaa rassiaan.

      • LieköLaitetaanEhkä

        Merkkihuollon mies istuu pöydän ääressä jalat pöydällä ja maha pystyssä sininen takki lepattaen


    • Wetteritboikottiin

      Joo Oulun Wetteristä ei kellään siellä huollossa asioineella tutulla hyvää sanottavaa. Kannattaa tosiaan viedä autot muualle huoltoon.

    • lestafirma

      Kysykääpäs osaavatko siellä edes jakoremmiä vaihtaa?

      Muutama vuosi sitten eivät osanneet. Itse en edes kuse ko. liikkeen suuntaan.

      Oulun lestat ajaa Vulvalla ja niitähän se myy...

    • Myrpiintynyt

      Ei ainakaan käytettyä korollaa osanneet korjata, annan jutun asianajajalle.

      • Sivullekuikuilija

        Montako asianajajaa tarvitaan tojotanresun huoltoa selvittämään? Taitaa olla viisi asianajajaa yhtä tojotanresua kohden se normimäärä.


      • korjaamopäällikkö

        ihan pers**stä jos eivät wetterillä edes korollaa osaa korjata


    • Eienääwetterille

      Yksinkertaisetkaan rempat ei onnistu eikä varsinkaan edes varovaisen hinta-arvion antaminen selvistäkään huolloista. Naurettava paikka! Auto rikkinäisempänä takaisin.

    • arvaaja-

      Daciaako olet käyttänyt

    • sivustaseuraajatko

      Köyhän opiskelijan tojotaresu ei tullut Wetterillä uutta vastaavaan kuntoon ilmaiseksi. Viisi asianajajaa laati kirjelmiä ohjeitteni mukaan, kolme heistä tosin erosi kun sanoin heitä kusipäiksi.

    • Aautoonvaihtaja

      Ynseitä jätkiä on siellä automyynnissäkin. Hyvitykset hyvästä vaihdokista aivan naurettavia. Hyvitysero voi olla jopa 4000€ verrattuna toiseen uuteen merkkiin.
      Kolmesti olen käynyt enkä enää käy. Varsinkin siellä Bemaripuolella on se vanha äijä joka ei viitsi edes tarjousta laskea.

      • Sivullekuikuilijat

        Eihän se hyvityshinta kerro mitään vaan se väliraha minkä köyhä opiskelija joutuu viiden asianajajan avustamana pulittamaan. Se on nääs se väliraha juuri se euromäärä mikä lompakosta lähtee.


      • lukija

        Jokunen vuosi sitten taistelin Wetterin kanssa, kun olimme ostaneet Wetteri vastuu turvan ja autosta meni kaksoismassa vauhtipyörä. Wetteri vastuuseen kuului sopimuksen mukaan myös vauhtipyörä, mutta Wetteri ei kuitenkaan korvannut vauriota vasta kun pitkällisen taistelun jälkeen Kuluttaja viranomaisten antaessa korvauskehoituksen! En kyllä osta autoa enää Wetteriltä enkä käytäm heidän korjaamopalvelujaan vaan korjautan ja huollatan autoni muualla.


    • Ihmettelenvain

      Eipä monessakaan tietämässäni vastaavassa tapauksessa ole mistään tojotaresusta kysymys, vaan ihan hyvästä kunnon autosta. Ja eipä voi huoltamoa valita aina, kun vakuutus korvaa hinauksen vain lähimpään merkkihuoltoon, eli näin pohjoisessa usein (valitettavasti) wetterille. Kyllähän sitä muuten korjauttaisi aina halvimmalla ja hinta-laatusuhteeltaan kehutuimmalla huoltamolla.

      Ja kyllä halvoilla tojotaresuilla ajavat köyhät opiskelijat ja työttömät ovat ihan yhtä oikeutettuja reiluun asiakaspalveluun, eivät vain pukupäällä keikaroivat pörssimeklarit. Ei tietenkään kukaan vanhasta kaarasta uuden veroista voi odottaa (kuka oikeasti edes kehtaa tätä väittää?), mutta aina voi odottaa arvostavaa kohtaamista ja asiakaspalvelua. Saan hyvää asiakaspalvelua lähikioskilta kun haen euron kahvin. Hymy, Kiitos ja ole hyvä kuuluvat tähän. Miksi sitten yli 1000 euron sijoituksesta ei voisi vaatia hieman ystävällisyyttä ja asiakkaan arvostusta?

    • wpover

      Päivää,



      Ex oululaisena voin sanoa että ei ne muuallakaan ole Wetteriä kummenpia.
      Notta täällä ollaan toyotaa otettu verrokiksi, notta voin kertoa ei etelässä uuttakaan toyotaa paremmin huolleta.

      Merkkiliike jättää jarrut, suotimet yms tekemättä,,, laskussa on kyllä veloitettu. Niistä on turhaa valittaa, heillä on oikeus puolellaan.

    • sixvolvo

      ylivieskan wetterillä tulee autokuntoon,volvo mies

    • Skodako

      Ostin auton ko liikkeestä "täydellä huoltokirjalla"....No olivathan ne tehneet yhden huoltokirjaleiman Skodaan. Tosin huollosta ei löytynyt mitään tietoja ko huollosta. Eikä niistä edellisistäkään huolloista.
      Tuli ostettua ko liikkeestä kaksi autoa samalla kertaa, se ensimmäinen ja viimeinen.
      Vedättivät kaupan perumisessa yli 2 kk....laskuttivat vielä ajokilometreistä, nekään eivät pitäneet paikkaansa.
      Hauskinta tässä on se että auto ko liikkeeseen palautettua, jatkoivat ko auton myymistä edelleenkin "täydellä huoltokirjalla".

    • PaskaaOulussa

      Yhden tutun vanhaa Hondaa rassasivat kuukausikaupalla ja tonnitolkulla tuli laskua. Monta tietokoneboxia vaihtoivat.... ja vika ihan muualla.

    • Muualle.en.vie

      Jaaha, itellä vain hyviä kokemuksia oulun wetterin huollosta (foordi).
      Toisin kuin monesta muusta vastaavan alan liikkeestä, olipa merkitön tai merkillinen liike kyseessä.

      • Anonyymi

        Foordi :-)))


    • sissos__

      aivan järkyttävä paikka, kokemusta ammatin puolesta ja oman auton kohdalta.

    • Anonyymi

      Ihan vitsi koko paikka siis täysin

      • Anonyymi

        Tee 3d-tulostimella wetteri leimasin ja huolla ite pikkujutut ja isommat teetät tutuntulla. Sitten vaan Wetterin leima huoltokirjan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tee 3d-tulostimella wetteri leimasin ja huolla ite pikkujutut ja isommat teetät tutuntulla. Sitten vaan Wetterin leima huoltokirjan.

        Niinpä niin tuskin enää Wetterin uuden auton vaihdat. Pörhöllä lukee huoltoneuvoja ja siellä myös keskustellaan ja opastetaan jotta mitä tulisi tehdä... ei heti pyydetä rahaa.


      • Anonyymi

        Nuoria poikia... ei työt pääasiassa. Kunhan jotenkin vaan tuherretaan.


    • Anonyymi

      kyllä on ihan kusetusta koko homma! ostin käytetyn vähän ajetun auton ja nyt reilu vuoden ollut niin ei viikkoa ilman vikavaloa ja jotain remonttia. ihan täyttä paskaa koko liikkeessä. monta kertaa käytetty siellä ja aina vaan moottorinvikavalo palaa. on muka puhdistettu anturoita ja jotain nox boksia vaihdettu mut vittu vaan vikavalopalaa. ei ikinä kyseiseen paikkaan muutako ehkä viedä tämä pommi sinne takasin!

    • Anonyymi

      Jo pelkkä sana Wetteri maksaa. Kierrän kaukaa tämän puljun.

    • Anonyymi

      Parasta palvelua ole saanut Wetteriltä. Laittoivat auton kuntoon. Siihen saakka toisaalla taisi olla valohoitoa. Auto tuntuu nyt kulkevan oikein ja vinkuminen on poissa.

      • Anonyymi

        Monessa autoliikkeessä olen asioinut auton oston ja huoltojen kanssa ja kokemukseni on Wetteristä erinomainen. Tosin autoni ovat olleet näitä ns premium-autoja ja palvellut sen mukaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monessa autoliikkeessä olen asioinut auton oston ja huoltojen kanssa ja kokemukseni on Wetteristä erinomainen. Tosin autoni ovat olleet näitä ns premium-autoja ja palvellut sen mukaisia.

        Aivan sama onko Premium vai ei. Ei Toimi Premium yhtään sen paremmin.
        Pörssikursseja kytätään pikkutakki päällä - kusinen loppu.


    • Anonyymi

      Kuvasit ihan normaalia merkkihuollon toimintaa. Jos ei kelpaa voit huoltaa autosi muualla, sitten vänkäävät takuuasioista, muttaa vänkääväthän ne vaikka huoltaisi merkkihuollossakin.

    • Anonyymi

      Mersun myyjät Wetterillä sellaisia, että sateella hukkuisivat. Ostin Mersuni toisesta liikkeestä, josta sain palvelua.

    • Anonyymi

      Joo ohitettava paska ollut aina.. Kaks autoa kattoneena toki hyvittivät ok vaan kummassakin ropleemaa..kyllä kuullut parempaa juhan autosta

    • Anonyymi

      "WETTERI OHITETTAVA"

    • Anonyymi

      Onneksi tuli nuoruudessa käytyä kolmivuotinen ammattikoulu autonasentajaksi. Sen jälkeen 3 v asentajana kaupungin parhaassa merkkiliikkeessä. Ja sitten vielä 3 vuotta autoteknikoksi, koskapa muutkin kaverit... Elämäntyö ihan toisilla aloilla, mutta eipä ole tarvinnut autoa korjaamoilla käyttää. Paitsi yksi laakerinvaihto irto-osaan, kun ei itsellä prässiä ole.
      Joskus sitä on tuuriakin. Sitä parempaa nimittäin. Vaikka ei sitä huomaa ennekuin jälkeenpäin. Kannattaa muittenkin nuorten hankkia hyvä teoriapuolen oppi ammattikoulusta. Ja jos ei työpaikkaa löydy, niin sitten vaikka aivan toisen alan kouluun. Joskus niitä oppeja kuitenkin tarvitset. Ja työpaikkaa hakiessa katkeamaton koulu- ja työhistoria todistaa työhönottajalle, ettet ole luuseri.

      • Anonyymi

        Onnekseni sain aikoinaan nuoruuden kavereiksi 4 P-PKAK:n AuMo ja AuSä linjat käynyttä kundia. Monet opit on saatu ja montaa kiperää ongelmaa on tullut ratkottua yhdessä, mopoja, sekä autoja korjatessa .... reilun 40 vuoden aikana. Meinaan, kun 3-4 ukkoa istuu alas kahvipöytään ja alkaa käymään eri vaihtoehtoja läpi ja kun 6-8 silmää / 3-4 aivot katsoo ongelmaa, hieman eri vinkkelistä, niin kohta alkaa tippumaan pois ne syyt / komponentit, mitkä eivät ainakaan aiheuta ko. ongelmaa / vikaa. Pian mennään tuomariäänin 3-1, tai 4-0 ja katso ... syy löytyy.

        Teen itse kaikki korjaukset omaan Volvooni, eikä mulla ainakaan ole pahaa sanaa sanottavana Oulun Wetterin asiakas-, varaosa-, eikä huoltopalveluista. Aina olen neuvoja / apuja saanut, kun olen mennyt kysymään.


    • Anonyymi

      Tuttua. Kemin Wetterillä samaa toimintaa. Taitaa Kemistä muutenkin lopettaa toiminnan kokonaan.

    • Anonyymi

      Tässä kohta 2 v taisteltu Wetterin huollon kanssa, vaikka takuu voimassa. Aina vain laittavat piuhan nokkaan ja koskaan ei löydy vikaa. Eivät ilmeisesti muuta osaa mekaanikot tehdä.

      • Anonyymi

        Niinpä. Osaa vaihdetaan ja vikaa ei korjata. Aina on osatakuu päättynyt. Paska palvelu.


    • Anonyymi

      Ei ole muut korjaamot sen kummempia…

    • Anonyymi

      Sama kokemus, myyvät romuautoja "hyväkuntoisena käytettynä". Itellä ensimmäinen koeajo päättyi pettymykseen kun rengas oli tyhjä (vaihtoautosta kyse) sen jäläkeen moottori hajoaa 5kk jäläkeen, eivätkä kanna vastuuta. tuli yli 3000€ lasku itelle ja vitun paska maku suuhun koko firmasta. Nyt ko. auto on romutuskuntoinen.

    • Anonyymi

      Hyvä juttu. Normaalia toimintaa muutenkin nykyään muuallakin, merkkejä on monta edustuksessa. Kukaan ei voi hallita tällaista tilannetta. Ammattitaito erityisesti sähkövikojen suhteen ei välttämättä enää riitä. Yleistä koko maata ajatellen. Hienoa. Hyvä meininki.

    • Anonyymi

      Sähkö auto edelleen lumihanges ei mitää tehtyy

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe