Kunnanjohtaja

kjramoNotFun

Moi!

Tulipa vaan mieleen että onko kenelläkään mitään hyvää sanottavaa kunnanjohtaja Rämöstä?

Se on saanut vain huonoja asioita aikaan Lempäälässä, jonka asukastyytyväisyys oli vielä huippuluokkaa. Tuo tyytyväisyyshän oli edellisen kunnanjohtajan aikaansaamaa. Seuraava tyytyväisyystulos on jotain aivan muuta koulutuksesta säästämisen jälkeen. Saahan kunnanjohtaja itselleen tietysti autopaikan ja varmasti hienon huoneen uuteen Lempäälä-taloon.

Ajattelin vaan että jos kaikki on yhtä tyytymättömiä kuin minä ja kaikki joiden kanssa olen puhunut, niin ehkä se lähtee seuraavaan kuntaan nopeammin. Saa avautua.

Melkoisia kauhutarinoita olen kuullut hänen aiemmista työpaikoistaankin...

24

486

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pihallejaäkkiä

      Minä en ole ollenkaan tyytyväinen.On kaikki asiat pistänyt täällä sekaisin.Edellisen kunnanjohtajan ajamat asiatkin on saanut sekaisin.Saisi minusta häipyä ja äkkiä.

    • Hyvä-vai-huono

      Kuntajohtajamme toimii tiettävästi myös Kuntaliiton hallituksen puheenjohtajana. En osaa sanoa saako hän tehtävästä palkkaa ja käyttääkö hän tehtävän hoitamiseen vapaa aikaansa ?Kuuluuko Lempäälän kunnajohtajan toimeenkuvaan ja sopimukseen vapaus hoitaa muitakin kun Lempäälän kunnan asioita? / veronmaksajien piikkiin?/ Tai hänellä on voimia toimensa ohella hoitaa myös Kuntaliiton puheenjohtajuutta ?

    • OstaEbilaattori

      Aloittaja näköjään yksistään keskustelee, kaikki viestit samasta ip:sta.

      Mistähän aloittaja on närkästynyt kun noin mollaa kunnanjohtajaa? Onko lempäälässä ihan oikeesti noin komukoita viellä joille ei mikään kelpaa? Sen olen tiennyt että piilokomukoita(eli sos.dem) riittää ihan vaivaksi asti....

      • äiteepyyhkiin

        Akkojen tai homojen pillitystä. Suomalainen kunnon mies ei jaksa itkeä turhista.


      • NäinYmmärtänyt

        Kyllä sosiaalitapaukset ovat tyytyväisiä, he eivät ole menettäneet mitään, eivätkä myöskään maksa kunnallisveroja.
        Tyytymättömimmät kunnan päätöksiin ja verorahojen käyttöön ovat kokemukseni ja kuulemani mukaan kunnallisveroja maksavat 'piirit' huolimatta siitä ovatko Kokoomuksen, Keskustan, Persujen, Vasemmiston tai SDP:n kannattajia.


      • HyväSDP

        Tyypillinen Porvari, nimittelee ja halveksii heitä, jotka ovat luoneet tämän hyvinvointivaltion ja joiden ansiota on maassamme peruskoulu ja hyvä koulutustaso ja osaavia ammattilaisia. Koulutasomme on huippuluokkaa ja se on tunnustettu myös ulkomailla.
        Se on SDP:n.ansiota.


      • Porvari
        HyväSDP kirjoitti:

        Tyypillinen Porvari, nimittelee ja halveksii heitä, jotka ovat luoneet tämän hyvinvointivaltion ja joiden ansiota on maassamme peruskoulu ja hyvä koulutustaso ja osaavia ammattilaisia. Koulutasomme on huippuluokkaa ja se on tunnustettu myös ulkomailla.
        Se on SDP:n.ansiota.

        Poroporvari, porvari ja pikkuporvari eroavat melkoisesti toisistaan. Pikkuporvarit ~leikkii~ porvaria ja äänestävät etujaan vastaan.


    • Hyvä-vai-huono

      Nimimerkki Hyvä-vai-huono täsmentää kirjoitustaan, ottamatta kantaa, mutta kysyäkseen asiaa tuntevilta parempaa tietoa ja faktoja.
      Herättää kysymyksiä yleisesti sekä myös kuntalaisten edun ja oikeuden puolesta.

    • Jatkoa-Hyvä-vai-huono

      Edelleen, kysymys ei ole siitä, että epäilisin asiaan liittyvän mitään laitonta ja tiedän sen olevan yleinen tapa. Mutta onko se hyvä vai huono ?
      Nimimerkki Hyvä-vai-huono

    • äiteetuupyyhkiin

      Kunnanvaltuusto on ylin päättäjä kunnissa. Arvostelkaa sen toimintaa!. Tosin asiat valmistelee valtuustolle kunnanvirkailijat.

      Valtuuston toiminta ja tehtävät
      Valtuusto on kunnan asukkaiden valitsema kunnan ylin toimielin. Valtuusto käyttää kunnan päätösvaltaa, jollei ole toisin säädetty. Kunnan ylin poliittinen päätösvalta kuuluu valtuustolle.

      Valtuustolla on kokonaisvastuu kunnan toiminnasta ja taloudesta. Valtuuston tulee edistää kuntalaisten suoraa osallistumista kunnan toimintaan ja päätöksentekoon. Valtuutettujen, kuten muidenkin luottamustehtäviin valittavien vaalikelpoisuudesta, asemasta ja toimivallasta säädetään kuntalaissa.
      Kuntalaki painottaa valtuuston roolia kunnan strategisena johtajana, jossa on tärkeää tulevaisuuteen suuntautunut, kunnan toiminnan pitkäntähtäimen tavoitteiden ja päämäärien hahmottaminen ja linjaaminen.

      Valtuuston tehtäviin kuuluu:
      - päättää kunnan ja kuntakonsernin toiminnan ja talouden keskeisistä tavoitteista

      - päättää hallinnon järjestämisen perusteista

      - päättää talouden, rahoituksen ja sijoitustoiminnan perusteista sekä hyväksyä talousarvio

      - päättää kunnan ja kuntakonsernin sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteista

      -päättää kunnan palveluista ja muista suoritteista perittävien maksujen yleisistä perusteista

      -päättää kunnan liikelaitokselle asetettavista toiminnallisista ja taloudellisista tavoitteista

      -päättää takaussitoumuksen tai muun vakuuden antamisesta toisen velasta
      valita jäsenet kunnan toimielimiin, jollei toisin säädetä

      - päättää luottamushenkilöiden taloudellisten etuuksien perusteista
      valita tilintarkastajat

      - hyväksyä tilinpäätös ja päättää vastuuvapaudesta
      päättää muista valtuuston päätettäviksi säädetyistä ja määrätyistä asioista


      Uuden kuntalain (410/2015) valtuustoa koskevat säännökset tulevat voimaan seuraavan vaalikauden alusta eli 1.6.2017. Vastaava listaus valtuuston lakisääteisistä tehtävistä on uuden kuntalain 14 §:ssä.

      Myös kuntastrategiaa koskeva 37 § tulee voimaan 1.6.2017. Valtuusto päättää kuntastrategiassa kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin tavoitteista. Strategiaa laadittaessa on otettava huomioon mm. kunnan asukkaiden osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet.

    • Tehtävänkuva

      Mitkä on kunnanjohtajan tehtävät, valtuudet sekä vaikutusmahdollisuudet ?

    • äitipyyhkijo

      Kunnanjohtaja johtaa kunnanhallituksen alaisena kunnan hallintoa, taloudenhoitoa sekä muuta toimintaa. Kunnanjohtajalla on lisäksi oikeus käyttää puhevaltaa kunnanhallituksen puolesta sekä saada kunnan viranomaisilta tietoja ja nähtäväkseen asiakirjoja, jollei salassapitoa koskevista säännöksistä muuta johdu. Lisäksi yleensä kunnanjohtajalle on delegoitu päätäntävaltaa kunnanhallituksen johtosäännössä tai kunnanhallituksen toimesta.
      Päävastuu asioiden valmistelusta kuuluu kunnanjohtajalle.

      Kuntalaiset eivät voi suoraan äänestää kunnanjohtajaa, vaan kunnanjohtajan valitsee valtuusto. Valtuusto myös päättää siitä kuinka pitkäksi aikaa kunnanjohtaja valitaan tehtäväänsä. Valtuusto päättää tarvittaessa myös kunnanjohtajan erottamisesta.

    • Toteamus

      Euroopassa on yleisesti siten, että kuntalaiset valitsevat kunnanjohtajan. Suomessa kansa on toivonut samaa järjestelmää jo pitkään.

    • Palautteista

      Moni jättää hienovaraisuuttaan vastaamatta alkuperäiseen kysymykseen, koska ei halua näin julkisesti kertoa mielipidettään.
      Toisaalta viranhaltijoilla ottaessaan vastaan julkisen tehtävän, on kestettävä myös huonot palautteet ja kunnan virkamiehenä olisi otettava huomioon myös kuntalaisten mielipiteet.

    • Hakemaan

      VINKKI! Asikkalassa valittu kunnanjohtaja kieltäytyy tehtävästä, siellä on siis avoinna paikka.

    • Löytyykökannatusta

      Ei näytä löytyvän kunnanjohtajan kannattajia

    • Syyt-Seuraukset

      En osaa sanoa muuta kuin sen, että kunnanjohtajan vaihtumisen myötä arvot ovat muuttuneet huonompaan suuntaan ja tyytymättömyys on kasvanut kuntalaisten keskuudessa.
      Korjausvelkaa OK. pienellä korolla, mutta Lempäälätalo parkkilaitos ja keskustan myllääminen koetaan yleisesti turhiksi ja jopa pilaavan Lempäälän keskustan. Kustannukset ovat usein noin suurissa hankkeissa ylittyneet huomattavasti ja peläätän sen koituvan veronmaksajien harteille ja karkoittavan maksukykyiset asiakkaat ja veronmaksajat muille paikkakunnille.
      Johtuuko nuo heikennykset ja huonoiksi koetut päätökset suoraan, välillisesti tai ei ollenkaan kunnanjohtajasta, tai kunnanvaltuuston vahvuudesta, heikkoudesta tai mistä, niin se on kaikkien pääteltävissä.

    • Heiheiheidi100

      Olivat Hattulassa kovin tyytyväisiä kun pääsivät Rämöstä eroon.

      • SyytTyytymättömyytenkö

        Ymmärrän sen, JOS hän on nykyisten Lempäälän päätösten takana vaikuttamassa esim. koulukyytirajan nostamiseen 0-2 lk. oppilaiden osalta. Koulukyydityksen muutos on täytynyt kiristää myös Lempäälän kunnanvaltuuston välejä, sillä enemmistö oli aiemmin äänestänyt muutosta vastaan.


    • hyihittooo

      Taitaapa olla aika turha otus kunnan palkkalistoilla. Pyritään pistään pois moinen mätämuna!

    • joupj

      aika moinen pyrkykyri kaikki pitäs olla suurta ratikka lempäälään suljetaan kadut parkkihalli painuis sinne mistä on tullut fuck

    • Uskoisko

      Kunnanjohtajat tulee katoamaan tarpeettomina lähitulevaisuudessa ja maakuntajohtajien ottaessa heidän työnsä. Kuntien yhdenarvoisuus ja kuntalaisten asema paranee.

    • Arvelua

      En usko kaikesta päätellen, että hän viihtyisi Lempäälässä pitkään

    • Kumpaakannatetaan

      Kunnille jää hyvin vähän tehtäviä soteuudistuksen myötä, joten tehtävien määrä laskee ja siten on perusteltua kunnan virkamiesten vähentäminen ja tarvittaessa myös palkan alentaminen . Soteuudistus tuo siis mukanaan sekä huonoa, että hyvää .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      56
      861
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe