U16 Ruotsi-ottelut ja Riihimäen turnaus

Kaukalonlaidalta

Mitä mieltä Suomen U16 ikäisten peleistä? Mielestäni Saarelan johtama 2. kenttä on ollut ihan ykkönen. Hyvät alivoimakentälliset. Niistä suoriuduttu mallikkaasti.

16

523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jellonatJEEEE

      Joo, vastustajat öö-sarjasta. Terve. Terkkuja raumalaisten isukeille!

    • MajuValmentajanKaveri

      Tosi laadukasta touhua koko U16! Peleihin valitaan/otetaan pelaajia jotka ovat parhaillaan loukkaantuneena tai pelejä edeltävän kuukauden olleen sivussa loukkaantuneena. Tältä syksyltä jo KOLME tapausta!!! Toiset ei pääse tuonne pelaamaan, vaikka vetää huippukautta ja toiset tulee nimellä vaikka suoraan sängyn pohjalta. Valmentaja hehkuttaa kuinka ollaan poikien hetken kunnosta tietoisia aktiivisen seurayhteistyön takia, ja paskan marjat! Suurta kusetusta koko touhu. Ihan kiva kun toiset saa kuntouttaa itseään maajoukkueessa... ja toisille ei suoda pelejä vaikka tason todisteena on tarjota jo vaikka ja mitä.

      Toivottavasti näitä pelejä ja valintoja ei oteta liian raskaasti niissä perheissä ja niiden poikien pääkopan sisällä, joiden kuuluisi tuolla olla. Lähinnä tulee mieleen poikia Oulusta, Tampereelta ja Espoosta. Tokikaan niitä huippupoikia jotka tuolla ei nyt jostain syystä ole, niitä ei ole kuin korkeintaan yhden käden sormilla laskettava määrä, tällä hetkellä.

      Jos selässä ei ole nimeä, niin pojan täytyy olla paljon parempi peleihin päästäkseen, kuin tuon pienen piirin joka tuolla nyt on keväästä saakka pyörinyt.

    • KiekonKaivaja

      Kuulostaa siltä että koko joukkue olisi vaihdettavissa. Mitkä olisivat 20 muuta saman tasoista nimeä?

      • maajoukkueurpo

        Tällaisissa B-maaotteluissa olisi kyllä syytä kierrättää laajempaa rotaatiota, samat kaverit hakannu nää pelit Pohjola-leiriltä lähtien. Pelataan tulokset 9-2, 8-1 ja 6-3, ei järjen häivääkään, ketä palvelee? Marttilaako?


      • Ettänäintänään

        Liitossa on myös säästötalkoot menossa, koska viime vuonna u16 pelasi kahdella joukkueella koko kauden ajan. Ehkä olisi pitänyt vähän enemmän vaihtaa näihin peleihin Ruotsi peleistä joukkuetta. Nythän siitä oli vain pois kolme, ketkä pelaavat U17 mukana Tsekeissä. Mutta nämäkin pelit on arvokisoissa voitettava...


      • maajoukkueurpo
        Ettänäintänään kirjoitti:

        Liitossa on myös säästötalkoot menossa, koska viime vuonna u16 pelasi kahdella joukkueella koko kauden ajan. Ehkä olisi pitänyt vähän enemmän vaihtaa näihin peleihin Ruotsi peleistä joukkuetta. Nythän siitä oli vain pois kolme, ketkä pelaavat U17 mukana Tsekeissä. Mutta nämäkin pelit on arvokisoissa voitettava...

        Tuolla ikäluokalla vielä matkaa arvokisoihin... Aika moni poika vasta kasvattamassa karvoja kotona, tämän takia vaihtuvuutta pelaajistoon kaipaisinkin. Riihimäen pelit olis voitetttu vaikka koko jengi olis vaihdettu Ruotsi-otteluista. 01-ikäluokka on suomessa erittäin hyvä ja laajatasoinen.


      • IpaNousee
        maajoukkueurpo kirjoitti:

        Tällaisissa B-maaotteluissa olisi kyllä syytä kierrättää laajempaa rotaatiota, samat kaverit hakannu nää pelit Pohjola-leiriltä lähtien. Pelataan tulokset 9-2, 8-1 ja 6-3, ei järjen häivääkään, ketä palvelee? Marttilaako?

        Joo. On melkoista laiskuutta havaittavissa liiton miehillä ja varsinkin pelaajatarkkailussa tällä hetkellä. Kuvaavin oli tuo kassareiden veivaaminen. Eikö muita maalivahteja löytynyt, kun kipeitä poikia piti takaisin kutsua. Asialla vielä kehutaan leijona.fi sivuilla...kuten joku mainitsi; tämä ikäluokka on laadukas ja laajalla rintamalla. Toivottavasti pojat saavat näyttöpaikkoja.


      • Saiparules

        Samaa mieltä. Maalivahdeista ei ole mielestäni löytynyt kahta selvästi muita parempaa. Taponen on hyvä, mutta korvattavissa hänkin.


    • Lätykkä

      Jotenkin pistää silmään pelaajien pieni koko. Taitavia toki, ja aina pari väkkärää mahtuu joukkoon, mutta silti tuntuu että kannattaisi hieman satsata kokoon pitkällä tähtäimellä. Ruotsilla esim. selvästi meikein kaikki pakit isoja ja lopulta pirun taitaviakin.

      • Albinnotbest

        Eihän ne Ruotsin isot pakit ainakaan vielä osannu pelata. Ruotsilla oli vain yksilöitä. Joukkuepalaamisesta ei ollut tietoakaan. Oli ilmeisesti Ruotsin ensimmäiset mj-pelit. Suomi hallitsi kaikkia kolmea peliä.


    • Ytrewqq

      Pieni ja hintelä ei pärjää jos ei ole nopea.

    • asdfdasf

      mielestäni nämä u-turnaukset pitäisi kieltää koska ovat ikärasismia.

    • perästäkuuluu

      ja mielestäni sinua pitäisi panna kuivana kakkoseen,koska se tuntuu hyvälle

    • Kaikissaonpieninepotisti

      Jääkiekossa liikkuu isot rahat ja luuleeko joku oikeasti että tavisten lapset ja entisten huippupelaajien ja valmentajien lapset olisivat jotenkin samalla viivalla ketä lähdetään avittamaan uralla eteenpäin. Taas yksi aloitti liigauran tällä viikolla. Sattumaa vai ei nämä toisen ja kolmannen polven kiekkoilijat vai pelkkäkö lätkägeeni?

    • Harhaluuloinenko

      Kapaset, Koivut, Ruuttu, Peltonen, Lehtonen, Aho, Jalonen, Tuulola, nämä tuli 5 sekunnissa mieleen. Mutta kai näistä saisi ihan oman joukkueen. Puljusta ja Laineesta en tiedä heidän taustojaan. Ehkä se on niin, että todellisia lahjakkuuksia ei voi sivuuttaa, mutta jos vähänkin ei näytä liian härskiltä niin sitä nimilappu selässä tyyppiä lähdetään kampeamaan nuorisomaajoukkueeseen ehkä jopa sen vähän ilman nimilappua olevan paremman tilalle. Suomi on pieni maa ja tämä nepotismi on tahallista tai puolitahallista. Jopa suuresti, anteeksi lajin vaihto, arvostamani Jari Litmasen taustalla löytyy pelaajaisä, mutta kai se on niin, että joskus siitä nimilappujengistäkin löytyy oikea helmi.

    • Harhaluuloinenko

      Siis Lehkonen, ei Lehtonen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8534
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe