Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ohjaus ongelma

Vitara

Olen huomannut, että uuden Vitaran ohjausta pitää paimentaa koko ajan, suoraan ajettaessa.
Onkohan muilla ollut samaa? Huoltoon olen jo ajan varannut, mutta kyselen nyt kuitenkin.

26

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.ole.ongelmaa

      Ei ole moista ongelmaa. Laita autoosi kunnon renkaat ja säädätä aurauskulma kuntoon, sillä siitä pääsee.

    • Ex_suzu

      Toi ohjaus ongelma on tiedossa, mutta siihen ei ole korjausta saatavilla. Samahan on s crossissa. Tosin tuon hintaiset autot kyseessä, niin kyllähän sen tietää.

    • OletkosTöpeksinyt

      Kyseessä on ilmiselvästi yksilövika sillä lukemattomat testit eri maissa ja myös Suomessa ovat osoittaneet ettei Vitaran ajo-ominaisuuksissa ole ongelmaa.

      http://www.iltalehti.fi/autotestit/2015112820715842_at.shtml
      “Suzuki Vitarassa kaksi tärkeää asiaa kohdallaan: Hinta ja ajettavuus”

      https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=LgO9VOHMJ6ir8wf3gIGABA&gws_rd=ssl#q=Suzuki Vitara test

      -Satuitkos tietämään että rotvallin yli ei kannata ajaa hidastamatta oikeastaan millään henkiläautolla? Hiukan vaikuttaisi sille että olet töpeksinyt pahemman kerran autosi kanssa?

      • Vitara

        No rotvailerin yli en kyllä ole ajanut ja jos ajaakin, niin ei kyllä hidastaa kannata. Rusakon yli ajoin viime kesänä entisellä sx nelosella ja oli hyvä ajaa sen jälkeen. Tää Vitara on ollu huono ajettava uudesta asti. Tarkistivat pyörien kulmat ja ne oli ok.


      • Vitara kirjoitti:

        No rotvailerin yli en kyllä ole ajanut ja jos ajaakin, niin ei kyllä hidastaa kannata. Rusakon yli ajoin viime kesänä entisellä sx nelosella ja oli hyvä ajaa sen jälkeen. Tää Vitara on ollu huono ajettava uudesta asti. Tarkistivat pyörien kulmat ja ne oli ok.

        Veikkaan että tällä kertaa siellä vika on ratin ja selkänojan välissä kun vielä kerroit että ohjauskulmat oli tarkistettu? (siis pyörissähän ei ole kulmia, et vissiin tiennyt?)
        Vahvasti sen puolesta puhuu se ettei yhden yhdellä ammattitestaajalla ole ollut tuollaisia vaikeuksia; ei ulkomailla eikä Suomessa. Vain ja ainoastaan sinulla riittää ongelmia auton käsittelyn kanssa???

        Ominaisuuksia on testeissä kautta linjan suorastaan kehuttu.

        Kauppalehti 22.11.2015:
        "Heti koeajon ensikilometreillä käy selväksi, että tästä ei kaupunkiauto juuri parane. Korkeasta autosta on erinomainen näkyvyys, kompaktien ulkomittojen ansiosta sitä on helppo käsitellä ahtaissakin paikoissa ja automaattivaihteisto on omiaan katkonaiseen ruuhkaliikenteeseen"

        Jos ongelmia ilmenee niin epäilemättä kyse on yksilöviasta; siis autossa tai kuljettajassa.

        Btw; monennellako yrityksellä sait ajokorttisi...??


    • ei.ikinä.suzukia.enään

      Kovasti tuota Vitaran huonoa ajettavuutta on kerrottu olevan, eli ei yksilö vika takuuvarmasti kyseessä. Turha täällä on kenenkään katkerasti puolustaa epäonnistunutta hankintaansa ja kopioida lehtien toimittajien höpinöitä. Toimittajat kirjoittaa, mitä maksaja käskee, eli sen lauluja laulat, jonka leipää syöt. Vitaran huono ajettavuus ja 1.4 litraisen turbo koneen heikkous ovat tosiasia. Kuka noin kovin ylistää Vitaraa, on kyseessä yksilövika.

      • "Kovasti tuota Vitaran huonoa ajettavuutta on kerrottu olevan"

        Kuka ja missä on niin muka kertonut? Taitaa olla pelkkää kuulopuhetta kun ei yhden yhtä lähdeviitettä moisesta ole esitetty, pyynnöistä huolimatta. Löytäisitkös sinä jostain maininnan nimen omaan huonoista ajo-ominaisuuksista?

        Mutta myönteisiä lausuntoja sen sijaan riittää ja tässä N:o 1

        http://www.iltalehti.fi/autotestit/2015112820715842_at.shtml
        “Suzuki Vitarassa kaksi tärkeää asiaa kohdallaan: Hinta ja ajettavuus”

        Niin, se inssiajosi... Et vissiin huomannut vastata tuohon viimeiseen kysymykseen...? Se miten nykyauto toimii on vielä yhdistelmää auton ja kuljettajan kyvyistä. Saahan nähdä mihin tilanne kehittyy kun ne itseajavat autot ilmestyvät liikenteeseen, silloin se yhdistelmän heikoin lenkki eli kuljettaja alkaa jäämään taka-alalle. Veikkaan että puolen vuosisadan kuluttua julkaistaan listaa mm. autoon liittyvistä asioista jotka ovat jääneet historiaan; kuten tinkaus ajo-ominaisuuksista kun tietokone hoitaa kehnomman kuljettajan hommat niin tarvittaessa.

        "15 tavallista esinettä, jotka ovat katoamassa nykykodeista kokonaan"

        http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-2000005025404.html


      • Tietsikka-

        Millainen tietokone on "kun tietokone"?


    • Vitara_2016

      Sama täällä, uusi vitara hankittu ja on huono ajaa taajaman ulkopuolella. On muutkin omistajat kertoneet samaa. Autoa joutuu kokoajan ohjaamaan ja ajolinja poukkoilee vimmatusti ja varsinkin pienessäkin tuulisessa säässä. Lehtien testaajat kirjoittavat juuri sellaisen tekstin, jonka kyseisen auton testattavaksi luovuttanut haluaa, mutta tavallinen pulliainen, joka omialla rahalla auton ostaa, kertoo asiat juuri niin, kuin ne on. Ikävää, että heidät kokemuksistaan ei saa mitään linkkiä laitettua tänne. Tavallinen auton omistaja ja sillä ajava kansalainen on todellakin ainoa luotettava asiantuntija sanan varsinaisessa merkityksessä.

      • SUM:

        Toisen kerran pyysin lähdeviitettä Vitaran "huonoihin ajo-ominaisuuksiin" ja vielä sellaista ei ole esitetty. Sen sijaan puhutaan kansainvälisestä moottoritoimittajien salaliitosta olla kirjoittamatta ihan-mistä-vaan-tämän-mallin-heikkoudesta.

        Toiseksi yrität luoda kuvaa siitä että viime vuonna markkinoille tullutta upouutta mallia olisi ostettu kuin sikaa säkissä?

        Kuulostaa hyyyvin suomalaiselta toiminnalta; niinkö?

        Heh...

        Olen varma että olet kanssani samaa mieltä että väitteesi ovat aivan uskomattoman epäuskottavia ja jota korostaa se että väitettä tukevia lähdeviitteitä ei saada tuoduksi esille?

        Yrittäkääs trollit pienet nyt uudestaan ja jostain ihan uudesta ja tuoreesta lähestymissuunnasta...


      • Hyvähyvähyvä

        Millainen hyyyvin on "kuullostaa hyyyvin"?


    • tällaisten

      Takia kannattaa ennen ostamista käydä autolla koeajolla, näin selviää auton heikkoudet ja vahvuudet. Autoa kun ollaan ostamassa on järjen käyttö sallittua.

      • "Takia kannattaa ennen ostamista käydä autolla koeajolla, näin selviää auton heikkoudet ja vahvuudet"

        Juuri näin noin 100% uutuusmallia ostavista toimiikin. Antaisi kyllä autonomistajasta vallan erikoisen kuvan mikäli joku ostaisi vasta markkinoille tulleen ja vielä harvalukuisen automallin sitä kunnolla koeajamatta. Ja uuden auton omistaja kyllä antaisi itsestään täydellisen idiootin vaikutelman mikäli sika-säkissä-ostoksen jälkeen alkaisi vielä tutuilleen valittamaan huonosta kaupasta.

        Kuten totesin aikaisemmin, erittäin epäuskottavia sepustuksia.


    • Suomijuntti52

      Kyllä Suomalainen auton ostaja tietää, kuinka auto ostetaan. Joskus vain sattuu huono hankinta, kuten nyt usealla Vitaran ostajalla, kun huonot ajoominaisuudet tulevat auttamatta esiin alkuhuuman jälkeen. Koeajossa Suomalainen on innoissaan, kun sonni kevät laitumella, mutta se syys tulee pian eteen, kun lähdetään pidemmälle matkalle ja vielä hiukan tuuleekin. Siinä Vitara kuski jo hiljaa toivoo matkan pian päättyvän.

      • Faktasisältö on täälläkin nolla. (=0) Pelkkää mielikuvitusta niin kauan kun ei ole mitään faktaa esittää.


      • Faktahomma-
        V.Itara kirjoitti:

        Faktasisältö on täälläkin nolla. (=0) Pelkkää mielikuvitusta niin kauan kun ei ole mitään faktaa esittää.

        Millainen faktaa on "mitään faktaa"?


      • Faktas
        V.Itara kirjoitti:

        Faktasisältö on täälläkin nolla. (=0) Pelkkää mielikuvitusta niin kauan kun ei ole mitään faktaa esittää.

        Koitahan itse esittää faktaa väittämillesi! Autotoimittajan kirjoittaman linkin takaako löytyy faktaa?? Ei, vaan yksittäisen ihmisen mielipide. Mielipide ja fakta pitää osaa eroittaa. Muista, että sinä täällä pyydät faktaa kovaan ääneen ja useaan eri otteeseen, joten mites olisi herran omien mielipiteiden muuttaminen faktoiksi?

        Juuri niin, otahan jo opiksi.


      • Faktas kirjoitti:

        Koitahan itse esittää faktaa väittämillesi! Autotoimittajan kirjoittaman linkin takaako löytyy faktaa?? Ei, vaan yksittäisen ihmisen mielipide. Mielipide ja fakta pitää osaa eroittaa. Muista, että sinä täällä pyydät faktaa kovaan ääneen ja useaan eri otteeseen, joten mites olisi herran omien mielipiteiden muuttaminen faktoiksi?

        Juuri niin, otahan jo opiksi.

        "Koitahan itse esittää faktaa väittämillesi! "

        Keskeisin väitteeni on ettei palstan raflaaville trolliväitteille löydy todisteita edes pyydettäessä. Haluatko tosiaan todisteita sille? Voin kyllä copypastettaa noita ketjuja tänne jos et itse ole huomannut asiaa.

        "Autotoimittajan kirjoittaman linkin takaako löytyy faktaa??"

        -Oleellisesti luotettavampaa faktaa kuin palstan pikkutrollien sepustuksista. Et vissiin tiennyt sitä?

        So simple is it.

        ps. Satuitko huomaamaan keskusteluketjunpätkää jossa esitettiin väite Vitara-testeissä muka kautta linjan esiintyneistä heikoista ajo-ominaisuuksista. Kun pyysin lähdeviitteitä niin väitteen esittäjä ei siihen kyennytkään.

        Tässäkin topicissa:

        "Kovasti tuota Vitaran huonoa ajettavuutta on kerrottu olevan"

        -Kovasti on tosiaan kerrottu mutta eipä ole asiasta faktaa näytetty; edes sitä mainittua autotoimittajien "laajalti" havaitsemaa ei esitetty. Kaiken lisäksi kun työkäytössä on itsellä vaihtelevasti sekalainen sorttimentti keskeisimmin Skodaa, Avensista ja VW:a ja niiden lopuessa ihan mitä vuokraamoista sattuu löytymään. Ajelen vuoden mittaan lähemmäs kymmenellä eri automerkillä- ja mallilla tuhansia kilometrejä.

        Tämän live-testaamisen jälkeen jatkuva parku Vitaran surkean heikoista ajo-ominaisuuksista tuntuu täydellisen keksitylle sepustukselle.

        Siinäpä sitä faktaa ensi alkuun.


      • Osmo_Karjalainen
        V.Itara kirjoitti:

        "Koitahan itse esittää faktaa väittämillesi! "

        Keskeisin väitteeni on ettei palstan raflaaville trolliväitteille löydy todisteita edes pyydettäessä. Haluatko tosiaan todisteita sille? Voin kyllä copypastettaa noita ketjuja tänne jos et itse ole huomannut asiaa.

        "Autotoimittajan kirjoittaman linkin takaako löytyy faktaa??"

        -Oleellisesti luotettavampaa faktaa kuin palstan pikkutrollien sepustuksista. Et vissiin tiennyt sitä?

        So simple is it.

        ps. Satuitko huomaamaan keskusteluketjunpätkää jossa esitettiin väite Vitara-testeissä muka kautta linjan esiintyneistä heikoista ajo-ominaisuuksista. Kun pyysin lähdeviitteitä niin väitteen esittäjä ei siihen kyennytkään.

        Tässäkin topicissa:

        "Kovasti tuota Vitaran huonoa ajettavuutta on kerrottu olevan"

        -Kovasti on tosiaan kerrottu mutta eipä ole asiasta faktaa näytetty; edes sitä mainittua autotoimittajien "laajalti" havaitsemaa ei esitetty. Kaiken lisäksi kun työkäytössä on itsellä vaihtelevasti sekalainen sorttimentti keskeisimmin Skodaa, Avensista ja VW:a ja niiden lopuessa ihan mitä vuokraamoista sattuu löytymään. Ajelen vuoden mittaan lähemmäs kymmenellä eri automerkillä- ja mallilla tuhansia kilometrejä.

        Tämän live-testaamisen jälkeen jatkuva parku Vitaran surkean heikoista ajo-ominaisuuksista tuntuu täydellisen keksitylle sepustukselle.

        Siinäpä sitä faktaa ensi alkuun.

        Ota hyvä mies selvää, mitä sana "fakta" tarkoittaa!!!

        Sinun mielipiteesi eivät ole faktaa, vaikka ajaisit kuinka paljon vuodessa. Huudat toisille, että faktaa pöytään, mutta itse et kykene sitä väittämiisi liittämään.
        Otahan opiksi jälleen.

        Jos laitan aloituksen, jossa valheellisesti kehun Vitaran ajoominaisuuksia, niin huudatko faktaa pöytään?

        Esitä nyt faktaa, joka todistaa Vitaran ajoominaisuudet hyväksi. SIIS FAKTAA, F-A-K-T-A-A. Minulla ei ole faktaa Vitaran huonoista ajoominaisuuksista, kerron vain omani ja kuulemani kertomukset.
        Narsistin ensi reaktio väittelyn alakynteen jäännissä on vaatimus faktasta. Makuasiat ovat ainoita, joista voi väitellä. Fakta on faktaa josta voi olla mitä mieltä kukin haluaa, mutta sitä ei voi kumota.

        Väitän kiven kovaan, että Vitara on huono ajettava.

        V.ltara miehen iskulause: "Faktasisältö on täälläkin nolla. (=0) Pelkkää mielikuvitusta niin kauan kun ei ole mitään faktaa esittää"


      • Täälläkin on faktasisältö pyöreä nolla eikä se oikeastaan yllätä.

        ”Esitä nyt faktaa, joka todistaa Vitaran ajoominaisuudet hyväksi.”

        Lukutaito on PISA-tutkimusten valossa maassamme huippuluokkaa mutta mikähän arvosana mahtaisi tulla luetun ymmärtämisestä?

        Kas kun ketju juontaa tänne:
        - - - - - - - - - - - - - -
        ”TODELLA MONESSA TESTISSÄ JA KOEAJOSSA Vitura ja S rossi todettu huonoksi ajettavaksi, joilla ajettaessa toivoo matkan pian päättyvän.
        HUONOAJAA
        23.12.2016 11:24”
        - - - - - - - - - - - - - -
        -Kuten ehkä huomaat kun oikein luet ketjut ajatuksella läpi niin kyse ei ole ollut ajo-ominaisuuksista itsessään missään kohtaa vaan väitetyistä ja toteen näyttämättömistä testituloksista. Vastapainona väitteelle olen varsin helposti kaivanut puolen tusinaa testituloksia jossa ajo-ominaisuuksia pidetään vähintään kohtalaisina, osassa jopa hyvinä.

        Kannattaisi varmaan sinun jatkossa lukea hiukan tarkemmin viestit läpi ennen kuin alat kirjoittamaan ihan puuta-heinää ja näköjään hiukan pahoittamaan mielensäkin. Nytkin paasaat täysin asian vierestä.

        “SIIS FAKTAA, F-A-K-T-A-A. Minulla ei ole faktaa Vitaran huonoista ajoominaisuuksista, kerron vain omani ja kuulemani kertomukset”

        -Hiukan kyllä ihmettelen jos aikuinen suoraselkäinen mieshenkilö levittelee edelleen kuulopuheita?

        ”Narsistin ensi reaktio väittelyn alakynteen jäännissä on vaatimus faktasta.”

        -Tässä tapauksessa faktat eli väitetyt lukemattomat testitulokset julkisuudessa olisi tavattoman helppo esittää. Vaan kun ei ole esitetty, mistähän mahtaa johtua. Ja missäs kohtaa olen muka jäänyt alakynteen?

        ”Väitän kiven kovaan, että Vitara on huono ajettava”

        Ok, se on sinun oma näkemyksesi mutta eihän tässä siitä ole kyse. Kuitenkin, mä itse taas pystyn asiaa peilaamaan lähes viikottain Avensikseen, VW:n ja Skodaan sekä sekalaiseen siis sattumavuokra-autoon enkä moista ongelmaa näe. Mutta kuten sanottu, ajo-ominaisuudet itsessään ei ole tässä ollut kuitenkaan väittelyn ydin vaan väitetyt ja perättömiksi todetut testitulokset.

        Mutta tuollainen kuulopuheiden l. juorujen levittämisesi on kyllä aika arveluttavaa puuhastelua. Ja samaten kannattaisi lukea tarkemmin mistä paasaa.


      • nakitjaperunasalaattia
        V.Itara kirjoitti:

        Täälläkin on faktasisältö pyöreä nolla eikä se oikeastaan yllätä.

        ”Esitä nyt faktaa, joka todistaa Vitaran ajoominaisuudet hyväksi.”

        Lukutaito on PISA-tutkimusten valossa maassamme huippuluokkaa mutta mikähän arvosana mahtaisi tulla luetun ymmärtämisestä?

        Kas kun ketju juontaa tänne:
        - - - - - - - - - - - - - -
        ”TODELLA MONESSA TESTISSÄ JA KOEAJOSSA Vitura ja S rossi todettu huonoksi ajettavaksi, joilla ajettaessa toivoo matkan pian päättyvän.
        HUONOAJAA
        23.12.2016 11:24”
        - - - - - - - - - - - - - -
        -Kuten ehkä huomaat kun oikein luet ketjut ajatuksella läpi niin kyse ei ole ollut ajo-ominaisuuksista itsessään missään kohtaa vaan väitetyistä ja toteen näyttämättömistä testituloksista. Vastapainona väitteelle olen varsin helposti kaivanut puolen tusinaa testituloksia jossa ajo-ominaisuuksia pidetään vähintään kohtalaisina, osassa jopa hyvinä.

        Kannattaisi varmaan sinun jatkossa lukea hiukan tarkemmin viestit läpi ennen kuin alat kirjoittamaan ihan puuta-heinää ja näköjään hiukan pahoittamaan mielensäkin. Nytkin paasaat täysin asian vierestä.

        “SIIS FAKTAA, F-A-K-T-A-A. Minulla ei ole faktaa Vitaran huonoista ajoominaisuuksista, kerron vain omani ja kuulemani kertomukset”

        -Hiukan kyllä ihmettelen jos aikuinen suoraselkäinen mieshenkilö levittelee edelleen kuulopuheita?

        ”Narsistin ensi reaktio väittelyn alakynteen jäännissä on vaatimus faktasta.”

        -Tässä tapauksessa faktat eli väitetyt lukemattomat testitulokset julkisuudessa olisi tavattoman helppo esittää. Vaan kun ei ole esitetty, mistähän mahtaa johtua. Ja missäs kohtaa olen muka jäänyt alakynteen?

        ”Väitän kiven kovaan, että Vitara on huono ajettava”

        Ok, se on sinun oma näkemyksesi mutta eihän tässä siitä ole kyse. Kuitenkin, mä itse taas pystyn asiaa peilaamaan lähes viikottain Avensikseen, VW:n ja Skodaan sekä sekalaiseen siis sattumavuokra-autoon enkä moista ongelmaa näe. Mutta kuten sanottu, ajo-ominaisuudet itsessään ei ole tässä ollut kuitenkaan väittelyn ydin vaan väitetyt ja perättömiksi todetut testitulokset.

        Mutta tuollainen kuulopuheiden l. juorujen levittämisesi on kyllä aika arveluttavaa puuhastelua. Ja samaten kannattaisi lukea tarkemmin mistä paasaa.

        "-Hiukan kyllä ihmettelen jos aikuinen suoraselkäinen mieshenkilö levittelee edelleen kuulopuheita"

        "Mutta tuollainen kuulopuheiden l. juorujen levittämisesi on kyllä aika arveluttavaa puuhastelua. Ja samaten kannattaisi lukea tarkemmin mistä paasaa"


        Et ole ilmiselvästikkään vaivautunut lukemaan tämän palstan sääntöjä ja ohjeita, siellä kun mainitaan, että näiden keskustelu palstojen syvin tarkoitus on juurikin omien ajatusten, kokemusten, luulojen ja kuullun kertominen täällä. Täällä nimenomaan kuuluu paasata mieltä askartavista aiheista ilman asian tarkempaa tutkimista, sillä siintä syntyy keskusteluja. Miksi kirjoittaa jotain, johon lisää linkin että asia on näin suht todistettavasti, syntyykö siintä keskustelua? Jos toimintani on sinusta arvelluttavaa, on se aivan sama hailee, etkä voi asialle hevon veetä. Jatkan edelleen omieni kokemusteni, ajatusteni ja muilta kuulemieni ja lukemieni asioiden tänne kirjoittelua, niin kauan kun huvittaa ja säännöt sen sallivat. Jos joku asia on faktaa, sitä ei tänne tarvitse kirjoittaa, koska sen tietää kaikki. Älä hyvä mies hermostu, jos olet hankkinut mieleisesi ja hyvän auton, joka ei sitten olekkaan kaikkien mielestä hyvä.
        Otahan opiksesi ja hoidata itsesi kuntoon.


    • ei.enään.susukii

      Minä sain purettua kaupan juurikin huonon ajotuntuman takia. Nokka rypyssä ottivat Vitaran takaisin.

    • "...Ja uuden auton omistaja kyllä antaisi itsestään täydellisen idiootin vaikutelman mikäli sika-säkissä-ostoksen jälkeen alkaisi vielä valittamaan huonosta kaupasta."

      Kuten totesin aikaisemmin, erittäin epäuskottavia sepustuksia.

      • fak-taa

        Esitäppä faktaa, että kyseessä on sepustuksia ja vielä epäuskottavia!!


      • ihmetystys

        ei se pysty, leikkii vaan sheriffiä.


      • Tröllit_tuloo

        joo, eipä vaan pysty poistamaan kenenkään kirjoituksia ja sekös sapettaa:=)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe