Rautakorven aika on FIASKO

alasarja_odottaa

Valmentaja Jukka Rautakorven aika jää FIASKOKSI. Vielä tällä hetkellä ei tiedetä, jääkö tämä aika SUPER FIASKOKSI. Sellainen mahdollisuus on olemassa, ei tarvitse kuin hävitä Latvialle karsintapelissä. Silloin ensi vuonna onkin mielenkiintoinen peli naapurimaamme Viron joukkuetta vastaan. Heillä onkin kova joukkue, löi mm. Romanian joukkueen puhtaasti 3-0!. No ei maalata piruja seinälle, mutta edessä se todennäköisesti on. Tämä Rautakorven joukkue saa kyllä ansionsa mukaan. Joukkueen menestyminen tulee olemaan aikanaan paitsi naurunalainen, niin myös tietokilpailujen kysymys: Mikä on kaikkien aikojen pohjanoteeraus U20-joukkieella?

41

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • unohdetut.suuruudet

      Sääli että toimittajien kielteisiä asenteita ansiokkaan luovasti toistelevien historiallisia aikoja ja suorituksia ei sen sijaan taideta tulla muistamaan edes triviana.

    • what-

      Onko tuo potkut saanut Aleksander Barkov siis ns senior, NHL pelaajan isä?

    • öökukamäoon

      ei kun se on se pelaaja

    • Jukionhyvä

      Epäreilua Jukia kohtaan. Ei voinut tehdä itse päätöksiä, kun liiton johto hengitti niskaan.

      • Tapparanmies-

        Olen niin onnellinen että-tukka-Jukka sai kenkää ja se tappoi hänen valmentajauransa muualla kuin ehkä Kahvarassa jonka hän kyllä tuhoaa ensi kaudella. Rautakorpi on säälittävä pelle.


      • Suomikiekko.harhapolulla

        Taidat olla vain kateellinen ja säälittävä valonsyöjä itse. Älä häpäise Suomen menestyneintä seuraa nimimerkilläsi. Rohkeasti vain oma oikea suosikkiseura esiin, niin nähdään, missä piireissä tuollaisia oikein sikiää...

        Koko potkuepisodissa on niin paljon hämärää ja kieroa, että eiköhän tästä tulla vielä puhumaan. Rautakorven & co:n mustaaminen ja heittäminen bussin alle on ollut häpeällistä koko suomalaisen lajiyhteisön kannalta.


      • jepujeess

        Rautakahva itse ei soveltunut valmentamaan nuoria, joten potkut perseelle oli ihan aiheelliset. Potkuissa ei ollut, eikä ole mitään hämärää.Vielä vähemmän kieroa...Tukka-Jukka pääsee sit harjoittamaan rakasta kiekottomanpelaajan estämistä ja kahvausta Kahvaraan.


      • Suomikiekko.harhapolulla

        Usko pois: Eivät alhaiset panetteluyrityksesi tosiasioita muuta yhtään mihinkään. Joukkueen ja valmennuksen kisat olivat kyllä epäonnistuminen, mutta fiasko kisat ovat olleet myös kotimaisen jääkiekkoyhteisön, -johdon ja -medioiden osalta. Selvitettävää jälkipyykkiä riittää, ja siihen on tartuttava, jos suomalaisen jääkiekon etua halutaan ajatella. Sinä kai et halua, se tulikin jo selväksi.


    • jukiosaa

      Juki on laadukas valmentaja. Täysin turhat potkut. Juki osaa.

      • Rauli_U

        Tukka-Jukka on mennesiydden miehiä pelkkä pelle jonka ainoa osaamisalue on kahvakiekko jota onneksi ei enää sallita sm-liigassakaan joten kahvara on tuskin edes pleijareissa ens kaudella.


      • Suomikiekko.harhapolulla

        Älä viitsi jauhaa moista paskaa. Rautakorpi on nimenomaan Tapparan nykyisenkin menestyksen ja ylivoiman pääarkkitehti. Ja sinä tietämätön nahjus.


      • Suomikiekko.harhapolulla

        ... Ja sitä "kahvakiekkoahan" pelaavat tälläkin hetkellä oman luuseriseurasi kaltaiset Tapparan vastustajat, jotka eivät pysy vauhdissa mukana. Ja tuomarit katsovat hakkaamista suurelta osin läpi sormien, jotta sarjakärjen ylivoima ei olisi aivan liian räikeää kotoisessa sarjassa...


    • Leasingaudi

      Olisivat ottaneet Ilveksen valmennuspäällikön vakeksi. Herra sai joskus kenkää melkein jo Vierunmäellä Laadukkaita vakeja Porin vaken kanssa toimiessaan

    • jepujeess

      Rautakorpi Tappara= kahvakiekkoa ja kiekottomanpelaajan estämistä.

      • oma.pää.ensin

        Omat kommenttisi = väsyneitä valheita ja vihaongelmia. Selvitä ne ensin ja tule sitten keskustelemaan; sivistyneesti, ei autistisen elukan lailla.


      • oma.pää.ensin

        Kahvaa ja estoa pelaavat kaikki liigassa - myös eli eritoten ne, jotka eivät tahdo pysyä vahvojen ja vallitsevissa lajiolosuhteissa menestyvien joukkueiden kuten totutusti Rautakorven johtamien kyydissä. Tästä tietysti kumpuaa se kateus, jonka vimmalla Rautakorpea vihataan ja panetellaan.


      • jepujeess

        Rautakorpi on voittanut ainoastaan YHDEN finaalisarjan.... kaikki muut hävinnyt 100-0. Mihin siis perustuu tämä väite menestykseen? Lisäksi Rautakorven alaisuudessa U20 ovat joka kerta joutuneet karsintoihin... että semmoset meriitit. Faktat haltuun ja valot päälle..


      • oma.pää.ensin

        Useimmat valmentajat eivät edes pääse sinne finaaleihin - esimerkiksi omassa jengissäsi.

        Rautakorpi ei ole hävinnyt yhtään finaalisarjaa 100-0, vaan yleensä hyvin niukasti. Viimeksi seitsemännen ottelun jatkoajalla (kun tuomarit ja linja oli sitä ennen vaihdettu vastustajaa suosivaksi kesken sarjan...), sitä ennen voitoin 4-2 maalin peleillä (menetettyään ykkössentterin ja top 2 -laiturin joukkueesta ennen välieriä). Jne., en viitsi luetella lisää - ellet tunne historiaa, ota selvää.

        Hanki itse faktoja ja sytytä vähitellen ne omat valosi, jos sellaiset omistat...


      • oma.pää.ensin

        Nuorten turnausvalmentajana Rautakorpi ei ole onnistunut nyt eikä ennen, senhän kaikki tietävät - ja siitähän ei ollut kysekään.


      • jepujeess

        rautakorpi on edelleen hävinnyt 5 finaalisarjaa ja joka kerrallako syy on ollut siinä että kun tuomarit jne jne... vai tappara..sori kahvarafani keksii tuollaisia selityksiä. Ja onhan se tympeetä jos ei saa kahvata.
        Ps oma jenginihän on pieksänyt kahvaran pariinkin kertaan finaaleissa;)..... hahahaha.


      • oma.pää.ensin

        Aivan, kateellinen pikku jees-kärpänenhän siellä oli surisemassa, jotain sellaista olisin vähän veikkaillutkin. Sitä se gloryhunttaus teettää, todetaan vain klassisin sanoin: "Too much, too soon - no class!"

        Toistuvista valmennuksellisista ja tuloksellisista flopeista tunnetussa 2000-luvun möhkösyndroomajoukkue Kärpissähän useimmat valmentajat eivät edes pääse finaaleihin - kuten jo tuli kuitattua. Siinä luulisi riittävän faneillekin miettimistä - vai senkö takia niin kovaäänisesti juuri moukkuatkin ulospäin, että oma pää on taas ns. ongelmissa? Tampereelta saatiin Kärppiin pariksi vuodeksi laadukas valmentaja ja pelin ymmärtäjä Rautakorven tyyliin, kun Lauri Marjamäki laittoi surinaparven hetkeksi oikeaan ojennukseen - vaan Laten lähdettyä on palattu taas tuttuun meininkiin... Oi voi, möhk möhk. .)

        Onneksi wagonerfanit luovat vielä jatkuvuutta tyylittömyydellään - ainakin ne, jotka eivät ole jo hypänneet kärrystä.

        "Kahva"-itku on tyystin naurettavaa ja säälittävää peliä ymmärtämättömien kadehtijoiden änkytystä - en puutu enempää siihen.

        Mutta Rautakorpi on hävinnyt finaalinsa kyllä ihan pelaamalla, selittelemättä JA panettelematta. Samalla voi silti myös huomioida ne lähtökohdat, joista finaaleihin on lähdetty, ja olosuhteet, joiden alla niitä on pelattu. Useimmat Rautakorven joukkueet eivät ole olleet finaaleissa ennakkoon suosikkeja - mutta ovat silti laittaneet vastustajansa koville, tai jopa "pieeeksääänneeet" sen (finaalit Kärppiä vastaan, 2003).

        Selvähkön suosikin asemasta Rautakorven joukkue on "sulanut" finaalit vain vuonna 2002 Jokereita vastaan. 2013 Ässiä vastaan Rautakorven Tappara oli tietty myös jonkinlainen suosikki, mutta silloinkin tulosvastuuta kantamassa olivat kolmos-, nelosketjujen miehet, mm. muuan Aleksander Barkovin loukkaannuttua ennen mitalipelejä...

        Kokonaan oma lukunsa on tietysti kevät 2014, jolloin koko finaalien tuomarit ja vihellyslinja vaihdettiin älyttömän "kahva"-itkun saattelemana häpeällisesti kesken ottelusarjan, jotta ennakkosuosikki Kärpille saatiin annettua mahdollisuuksia Rautakorven jengin karattua jo "väärään" 3-1 -johtoon sarjassa. Marjamäki onnistuikin sitten käyttämään tämän lahjan - onnea Ouluun ja Suomeen. ^___^

        Mutta menneet ovat menneitä - kateelliset roikkuvat ja "kahvaavat" menneissä, voittajat menevät eteenpäin...


      • jepujeess

        Selittelyn makua, vain kahvarafani taitaa tämän taidon. Kun ne tuomarit nyyh nyyh ja se teki sitä ja tuo tätä, oi voi kun niitä pelaajia on loukkaantuneena. Kenelläkään toisella joukkueellahan ei ole koskaan finaaleissa ollut miehiä sairastuvalla, eihän?
        Ymmärrän toki katkeran pillityksesi. Faktat on vaikea niellä. 5 hävittyä finaalisarjaa, ei joka kerta voi olla tuomareista,loukkaantumisista kiinni, kuten epätoivoisesti näiden asioiden taakse koitat piiloutua.
        kahvarafanien ihonalle on niin helppo päästä;).


      • oma.pää.ensin

        Sinähän tässä "kahva"-itket - kuten muuallakin, minne vain Kärpäsenkärsäsi työnnät. Olet selvästi kahvautunut kiukuistasi kiinni ylivertaiseen suosikkijoukkueeseeni. :) Noh, koita pärjäillä...


      • oma.pää.ensin

        Ja tottakai kaikilla joukkueilla on loukkaantumisia ja omat lähtökohtansa playoff-sarjoissa jne. Ei niiden mainitseminen ole mitään "selittelyä" vaan keskustelua. Keskustelu taas kävisi vähän ankeaksi, jos se ei sisältäisi muuta kuin pelkkää perustelematonta mölyä ja hurjaa kiukkua...


    • Hornimanns

      Tuollaiset lyhyet projektit eivät sovellu Rautakorvelle. On mahdotonta kuvitella että nuoret pelaajat omaksuisivat kahvaamiseen ja estämiseen perustuvan pelityylin tuosta vain, kun ovat tähän asti pelanneet jääkiekkoa.

      • jepujeess

        Tähän kommentiin ei ole mitään lisättävää, olet Hornimanns asian ytimessä!


      • oma.pää.ensin

        Siinä oikein kahvaitkijämummelit koolla. Varokaa ettei tekarit tipu huutaessa.


      • jepujeess

        Eihän se meidän vika ole että Kahvakorpi opettaa pelaajiaan kahvaamaan??? Tapparalasien takaahan sä et asiaa etes näe. Ottaisitte mallia Ilveksestä, joka yrittää pelata lätkää, mutta taustavoimat ovat tuhoamassa koko organisaation.


      • oma.pää.ensin

        Kahvaamisesta tulee nykyisin jäähy - eikö Kärppätrolli tiedä sitä? Liigan tuomarilinja vaihdettiin, koska Kärpät ei pärjännyt muuten, vaikka oli ennakkosuosikki. Näillä mennään.


      • jepujeess

        Tuomarilinja muutetaan aina kahvasuosiolliseksi kun Tampereen Kahvara pelaa.
        Tappara= kahvausta ja kiekottomanpelaajan estämistä. Mulla ei muuta;).


      • oma.pää.ensin

        Eihän sulla muuta ole ollutkaan, kun et muuta tee kuin panettelet ja trollaat kateellisena omaasi parempia seuroja. :)

        Tuskinpa se Kärppien nykysekoilu ja konttaaminen liigassa noilla elkein mihinkään kohenee.


      • oma.pää.ensin

        Kärpät = floppaamista, tuomarien manipulointia ja itkemistä liigan ylisuurimmalla budjetilla. ;)


      • jepujeesss

        Kahvara ei ole parempi kuin Kärpät. Kumpikohan näistä seuroista on enemmän kahminut kultaa 2000-luvulla? Meille, jotka olemme tottuneet menestymään, ei vuoden tai parin konttaus paljoa paina. Tappara= on perinteistä kahvaamista,estämistä ja tuomareista itkemistä 24h.


      • Bullshark
        jepujeess kirjoitti:

        Tuomarilinja muutetaan aina kahvasuosiolliseksi kun Tampereen Kahvara pelaa.
        Tappara= kahvausta ja kiekottomanpelaajan estämistä. Mulla ei muuta;).

        Näin se on, tämä nähtiin viime kauden finaaleissa. Tapparan otettua pari kertaa kunnolla turpaan kun eivät pärjänneet jalalla, Kummola hermostui ja haukkui ja uhkaili tuomarit pystyyn. Sen jälkeen linja muuttui täysin, ja tappara sai tehdä mitä huvitti, huipentuen kuudella kenttäpelaajalla pelaamiseen.


      • jepujeess

        Oot asian ytimessä Bullshark!!!


      • oma.pää.ensin

        Kateellisia riittää myös IFK:n leirissä. Itku-Antti johtaa siellä kuoroa...

        Keskittyisitte omien joukkueidenne kannattamiseen vastustajien mustamaalailun ja valehtelemisen sijaan. Ressukat.


      • LabanNuoska
        jepujeess kirjoitti:

        Tuomarilinja muutetaan aina kahvasuosiolliseksi kun Tampereen Kahvara pelaa.
        Tappara= kahvausta ja kiekottomanpelaajan estämistä. Mulla ei muuta;).

        Jep. Ja jos ei silläkään pärjää, Kale kyllä järkkää. Ennen järkkäsi narreille valmentajan lupaamalla maajoukkuepestin - "Touk Setten tuntee pienen kaukalon salat", ja nyt kahvaralle. Millähän uhkauksella sai tuomarit huoraamaan?


    • Gatastrof

      Niinkuin nähtiin, niin Kanadan ja USA:n joukkueet olivat JOUKKUEITA, eivät muutamaan yksilöön pohjaavia, kuten edellinen voittaja 3-4 tähtipelaajaan.

      Tappio oli ennustettavissa, kun NHL vahvistuksia ei saatu, mutta että noin selvä katastrofi!

      Ei ollut kenenkään hyvä osallistua tuon joukkueen turistimatkaan.

    • yhteenveto.keskustelusta

      Kyllähän kaikki tämä kateellinen uikutus Rautakorvesta kertoo vain ja ainoastaan sen, että hän on edelleen yksinkertaisesti Suomen parhaita ja kilpailijaleireissä pelätyimpiä valmentajia...

      Tai no - jätetään ne turhat modifikaatiot pois: Rautakorpi on paras, pelätyin ja kadehdituin valmentaja Suomessa.

      Yhdet farssikisat keskenkasvuisen juniorilauman suitsijana ja heikkohenkisen jääkiekkoyhteisön syntipukkina eivät muuta näitä asioita yhtään mihinkään.

      Kun Rautakorpi lisäksi ensi kaudesta on astumassa tämän hetken parhaan joukkueen penkin taakse, niin siinähän sitä onkin aihetta uikutuksille. Kateus oikein kihisee... ;)

      • jepujeess

        Rautakorpi on ollut kaksi kertaa u20 joukkueen päävalmentajana ja molemmilla kerroilla tie on vienyt karsintoihin, joten faktat haltuun. Lisäksi Kahvakorpi on ollut 5 kertaa finaaleissa häviävänä osapuolena, ainoastaan kerran on rautakahva voittanut suomenmestaruuden ja senkin kahvakiekolla totta kait!.Ensikaudella voikin odottaa kahvarajoukkueelta perinteistä "vesihiihtoa", kahvausta ja estämistä, sitä tässä me jääkiekonystävät pelkäämme;).


      • yhteenveto.keskustelusta

        "Kyllähän kaikki tämä kateellinen uikutus Rautakorvesta kertoo vain ja ainoastaan sen, että hän on edelleen yksinkertaisesti Suomen parhaita ja kilpailijaleireissä pelätyimpiä valmentajia..."

        "Kun Rautakorpi lisäksi ensi kaudesta on astumassa tämän hetken parhaan joukkueen penkin taakse, niin siinähän sitä onkin aihetta uikutuksille. Kateus oikein kihisee... ;)"

        MOT. Ei lisättävää. Vähän laadukkaampaa keskustelua ehkä odottaisi. Pelkät luuserien panetteluyritykset ovat hiukan tylsiä...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe