Halla-aho kutsuu Muutoksen tuhlaajapojat kotiin

Mestari2017

Lopetaan jo tämä. Erämaavaellus on ohitse. Odotus on päättynyt. Halla-aho on palannut. Maan toiseksi suurin eduskuntapuolue Perussuomalaiset saa kohta uuden puheenjohtajan ja se on - ei enempää eikä vähempää kuin - meidän kaikkien Halla-aho. Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen perustaja ja henkinen johtaja. Paras mies toteuttamaan Suomessa arvokonservatiivisen vallankumouksen ja ratkaisemaan maahanmuuttajaongelman.

6

346

  Vastaukset

  • Ihanko tosissasi vielä uskot Halla-Ahon maahanmuuttokriittisyyteen? Herää jo, pahvi!

  • Ja kun Halla-Aho saa joskus persujen puheenjohtajuuden, niin puolue silloin täysin merkityksetön takiaspuolue. Niin kauan Soini on johdossa kun puolueella niin paljon kannatusta että puoluetuki virtaa Soini säätiöön. Kun rahan tulo loppuu, niin silloin Soini voi luovuttaa puolueen muille. Se persujen taru.

  • Ja Muutos-2011 tulee tarpeelliseksi ilmeisesti jälleen silloin, kun Jussi Halla-aho ei ole enää Perussuomalaisten puheenjohtaja.

   • On tuo Muutos tarpeellinen jo nyt. Paljon olen kuullut sora-ääniä persujen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä.
    Muutoksessa näkyy olevan tällä hetkellä menossa melkoisia, noh, muutoksia. Ainakin jos on Facebookin teksteihin uskominen.
    Uusia aluevaltauksia, ja puolueen tiedotteen mukaan uusi nimikin, tai oikeastaan uudistettu nimi. Ehkä näistä kuullaan tämän vuoden tapahtumien aikana.


  • Nimenvaihto on rekisteröity ja uusi nimi on Muutospuolue. Kannattajakorttien keruu puolueeksi rekisteröitymistä varten on alkanut. Tarvittavat 5000 korttia on tarkoitus saada kokoon aikataululla, joka sallii osallistumisen eduskuntavaaleihin 2019.

  • Stubb kutsuu kaikki

   Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta. 12:10 PM - 25 Jul 2015 Alex Stubb Twitter

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   27
   1651
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1316
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   40
   1016