Halla-aho kutsuu Muutoksen tuhlaajapojat kotiin

Mestari2017

Lopetaan jo tämä. Erämaavaellus on ohitse. Odotus on päättynyt. Halla-aho on palannut. Maan toiseksi suurin eduskuntapuolue Perussuomalaiset saa kohta uuden puheenjohtajan ja se on - ei enempää eikä vähempää kuin - meidän kaikkien Halla-aho. Maahanmuuttokriittisen kansanliikkeen perustaja ja henkinen johtaja. Paras mies toteuttamaan Suomessa arvokonservatiivisen vallankumouksen ja ratkaisemaan maahanmuuttajaongelman.

6 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Ihanko tosissasi vielä uskot Halla-Ahon maahanmuuttokriittisyyteen? Herää jo, pahvi!

 • Ja kun Halla-Aho saa joskus persujen puheenjohtajuuden, niin puolue silloin täysin merkityksetön takiaspuolue. Niin kauan Soini on johdossa kun puolueella niin paljon kannatusta että puoluetuki virtaa Soini säätiöön. Kun rahan tulo loppuu, niin silloin Soini voi luovuttaa puolueen muille. Se persujen taru.

 • Ja Muutos-2011 tulee tarpeelliseksi ilmeisesti jälleen silloin, kun Jussi Halla-aho ei ole enää Perussuomalaisten puheenjohtaja.

  • On tuo Muutos tarpeellinen jo nyt. Paljon olen kuullut sora-ääniä persujen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä.
   Muutoksessa näkyy olevan tällä hetkellä menossa melkoisia, noh, muutoksia. Ainakin jos on Facebookin teksteihin uskominen.
   Uusia aluevaltauksia, ja puolueen tiedotteen mukaan uusi nimikin, tai oikeastaan uudistettu nimi. Ehkä näistä kuullaan tämän vuoden tapahtumien aikana.


 • Nimenvaihto on rekisteröity ja uusi nimi on Muutospuolue. Kannattajakorttien keruu puolueeksi rekisteröitymistä varten on alkanut. Tarvittavat 5000 korttia on tarkoitus saada kokoon aikataululla, joka sallii osallistumisen eduskuntavaaleihin 2019.

 • Stubb kutsuu kaikki

  Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta. 12:10 PM - 25 Jul 2015 Alex Stubb Twitter

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.