HD 750 Street

tulevaisuudenmopo

Mitäs ihmettä HD on alkanut tehdä ihan hyvännäköistä pikku pyörää, mutta tuolla vesipyssyllä tietty saadaan tehoja enempi.
Ja onko kokoluokka suurempi kuin spora, jos fyysistä koko kattoo??

12

288

Vastaukset

 • Mä ajoin tollasella Harrikalla.
  Ajokokemus muistutti suuresti tällaista 2000-luvun Triumph Bonnevillea.

  Pienikokoinen se oli, ehkä Sporsteriakin pienempi. Tai onhan Sporsteita eri kokoisia, pienin on vissiin se Low -malli. Roadster taas aika iso.

  Ei ole tuo Harley 750 oikein myynyt mitenkään, joten hyvityshintakin sitten tulevaisuudessa on matala.
  Mikäs siinä, osta jos halvalla saat!

 • Tehottomat jarrut mutta se ei haittaa koska moottorikin on tehoton.Kyseinen kulkinen sopii korkeintaan 2km pitkiin työmatka-ajoihin jollekin helsinkiläiselle jupille joka haluaa elvistellä työkavereilleen olevansa hd mies.Pikku mopolla ei tosin sitä toimiston pyylevää liisaa jaksa kuljettaa treffeille,tarvis traktorinkauhalla viedä.

 • Tämähän on jo toinen vesipyssy... Mutta luulenpa tuon tehon kuitenkin suuremmaksi kuin perus hd:saa?? Vai

  Eikös HD suunnittele jo sähkömopojakin?

  • 750 on suunniteltu esimerkiksi intian ja vastaavien kakkamaiden markkinoille joissa on kasvava määrä naismotoristeja.Kahviloiden,kodin ja kampaamoiden väliä HD nahkatuotteet niskassa sahaava mumbailainen kotiäiti voi tuntea lehmänpaskan hajun lisäksi hetken vapautta ilman päsmäröivää aviomiestään jonka mielestä hänen tulisi vain olla nyrkin ja hellan välissä.Go intia.

   750 sijaan suosittelen aloittajalle 883 kulkinetta.Jos taas aikoo jatkaa harrastusta paria kesää pidempään niin vanhojen mopedistien neuvo "osta suoraan se tonnikakssatanen" on oikea.Ei tarvi vaihdella myöhemmin.


  • Niin nyt puhut sporan 1200?... Vai miten on V-rod ?? Eihän sekään kookas vehje ole..

   Tuosta Aasian tilanteesta vielä että ei ole aikaisemminkaan ollut "isoja" pyöriä nyt muutama vuosi sitten tuli 650cc vehkeet sinne pienillä määrillä... Siis 750cc on iso mopo!


  • Tarkoittaako aasianati nyt vain intiaa kun aasian eri maissa on eri tilanne.Itse matkustelen paljon työn puolesta ja sitä näkee millä porukka tykkää ajaa missäkin.Verotus tuntuu ohjaavan paljonkin millä porukka ajelee mutta jos rahaa on isot fillarit kiinnostaa monia ja niitä ostetaan.
   Spora on hyvä peli mutta jos rahaa on osta toki vrod.Omaan makuun ketterämpi spora sopii hyvin.


 • Tätä on myös Jenkeissä 500cc vehkeenä.. vois käydä koeajaa tuon pelin, ja hei olihan harrikoita jo 30-40 luvulla125cc kokoisia että kuutioiltaan ei pienin

  • Muistatko sen 125 Harrikan jota myytiin suomessakin tuossa tyyliin 80-luvulla. Joskus mietin että olisi ollut ihan reteä peli.

   Sitten se piikkistäkin pienempi monkey tyylinen oli kanssa.

   Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

   Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

   Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r


  • Nuo 125cm tais olla italiaanoja ?? Mutta kolmetonnia saat maksaa niistäkin tänäpäivänä


  • Taisi olla joo Made In Italy :-)

   Ja varmasti nykyään on jo arvossaan, vielä jos saisi minttikuntoisen niin huh huh sitä hintaa.

   Mutta olisi ollut jo 90-luvulla ja varsinkin tänä päivänä reteä aarre talliin.


  • Joo, ei nämä Italian Harleytkään edullisia, jos ajattelee vastaavaa ei Harleytä...
   Tästä päätellen jos merkki on vain Harley Davidson, niin aina maksaa:)
   Siten tämä seiskapuolikas voi pitää hintansa! Se vaan voin olla että mitä tästä HDmiehet tykkää, siis joudutko naurun alaiseksi vai miten suhtaudutaan?


 • Itse ajelen vanhoilla vm . 04 ja 06 Sportsterit, on 883 ja 1200, on ollut jopa kiinnostusta uudesta tai lähes uudesta pikku HD 750 Street mallista koska nehän ovat lähes saman hintaiset kun minun Sportsterit, ne minun vanhat toimivat pomminvarmasti mutta uutta pyörää kiinnoistaisi.

  Osaako joku oikea motoristi asiallisesti ja rehellisesti kertoa HD Street 750 huonot puolet, lähinnä luotettavuus . Hyvät tiedän jo: Kevyt käsitellä kun Sporat ja näyttää hyvältä ja vastaa terävästi kaasuun, tai niin kokeilemani ainakin teki.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.