MISS HELSINKI 2017

MissirAti

Sondha euroviisuihin Saara Aallon sijaan, Shirly Karvinen miss Suomeksi ja tämä uusi miss helsinki edustavat samaa ilmiötä, poliittisia monikulttuurivalintoja, ohitetaan parempi monikulttuurin nimissä.

Esim. Suomen kansan voittajaksi äänestämä Saara Aalto Ei saanut yhtään ääntä ylen "asiantuntija" -raadilta. Ddd

No meillä kaikilla on korvat ja silmät ja näemme ja kuulemme oikein, ja en ole rasisti enkä natsi.

Onnea voittajalle, pitää muistaa, ettei hän itseään ollut valitsemassa.

57

1813

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mammelini

      Tyttöparka, joutuu tässä tilanteessa ns. sylkykupiksi.

      Silti olen sitä mieltä että ns. monikultturivalinta sai jatkoa taas.

    • zsdfghjkjhgfcdxcvbnm

      Missivalinta on hyvin kuvaavaa monikulttuurirasismia, suomalaisella naisella ei ole enää mitään mahdollisuutta pärjätä, jokainen vähänkin järjissään oleva tiedostaa, ettei miss Helsinkiä, eikä miss Suomea valittu minkään muun, kuin rodullisin ansioin. Suomalainen tausta on katsottu vähemmän arvokkaaksi, nyt jotka valintaa kyseenalaistavat, haukutaan rasisteiksi.
      Suomalaiset, älkää hyväksykö hiljaa tätä kaikkea, tästä tulee muuten maan tapa, tai se taitaa jo olla!

      • Einotnon

        Älkää tytöt enää menkö osallistumaan miss helsinki kisaan.

        Vetäkää johtopäätökset.......kannattaako vai ei.


    • Pitääkö_olla_huolissaan

      Tuo sama ilmiö, että ohitetaan parempi ehdokas monikulttuurisuuden nimissä on näkynyt ja tulee tulevaisuudessa näkymään yhä enemmän myös työntekijä-, opiskelija- ja viranhaltijavalinnoissa. Sillä tavoin tuskin saadaan Suomea nousuun.

    • Vvx

      Voi voi! Onkohan rasismia tämäkin.hor78

    • Gaymatu

      Oliko voittaja mies?näytti niin rujolta

    • TyylinNäyttäjät

      Ei perunanenä vaan bataattinenä, se on paljon hienompi. Ja matala otsa ja leveä suu, ne vasta hienoja ovatkin olleet tuomariston mielestä!

    • Missukkka

      ILssä luki että tuli niin paljon rasistisia komenttia että kommenttikentät piti sulkea.

      Miss Helsinki voittajan sanotaan tosi usein oleva kolho ja miehekäs jotenkin. Esim. Rosanna Kulju sai paljon kritiikkiä myös. Yleensä tossa kisassa tuntuu, ettei kaunein voita...

      Tämä uusi missi on vaan tosi oudon näköinen useimpien suomalaisten silmään, lisäksi suututti vielä taannoinen miss Suomi kilpailu, jossa kruunajaiskuvassa selvästi näkee, ettei kaunein voittanut, vaan politiikka.

      • veijo8

        Kulju... Ruokola... ja nyt tämä. Hirveitä harakoita vuodesta toiseen ja aina menty askel askeleelta pahempaan suuntaan. Ei voi kuin arvailla mikä linnunpelätin ensi vuonna valitaan.

        Nämä naiset eivät kyllä millään tapaa edusta Helsingin saatikka Suomen naiskauneutta. Martina voi vetää mitä tahansa pilipalikisoja lystääkään, mutta hänellä ei pitäisi olla oikeutta nimetä älyvapaan raatinsa valitsemaa naista Miss Helsingiksi.

        Kansa on puhunut.


      • ihmejakummaaa

        Se juuri tässä ärsyttää, kun miettii mikä ns. tausta Martinalla on ja sitten järjestää jotain silikoonimissipilipalikisaa, ja maailmalle leviää kuvia Miss Helsingistä ja kaikki luulevat, että se on joku hieno virallinen kisa, vaikka kaikki Suomessa enimmäkseen pitävät silleen vähän sellaisena "trash"-kilpailuna. Eräskin entinen miss helsinki levittelee somessa peppu- ja tissikuvia jatkuvalla syötöllä.

        Nyt tämä negaation määrä on ollut niin suuri, että saattaa vaikeutua koko kisan pitäminen, kuka haluaa mukaan tuohon negatiivisuuden kehään ja kuka haluaa osallistua kilpailuun, kun tässäkin näki, että ei normaalisti toiminut oikein mikään ja tuli jopa mieleen, että onko tästä voitosta jopa maksettu rahaa.....


      • Mielpie
        veijo8 kirjoitti:

        Kulju... Ruokola... ja nyt tämä. Hirveitä harakoita vuodesta toiseen ja aina menty askel askeleelta pahempaan suuntaan. Ei voi kuin arvailla mikä linnunpelätin ensi vuonna valitaan.

        Nämä naiset eivät kyllä millään tapaa edusta Helsingin saatikka Suomen naiskauneutta. Martina voi vetää mitä tahansa pilipalikisoja lystääkään, mutta hänellä ei pitäisi olla oikeutta nimetä älyvapaan raatinsa valitsemaa naista Miss Helsingiksi.

        Kansa on puhunut.

        Minusta Jessica Ruokola oli hyvä valinta ulkonäön puolesta. Enkä ole ainoa joka piti häntä hyvän näköisenä, ei joka tyttö pääse Playboyn kuviin. Tuskin uusi Miss Helsinkikään.


      • keikkkati

        Ruokola oli ihan nätti missi, eikä tullut mitään sellaista puhetta, kuin esim. Kuljun kanssa.

        Mökää tullee, jos tuntuu, että jotenkin epäreilusti joku voittaa, oli se sitten kuka tahansa.

        Ihan hirveetä, mitä hänelle tapahtui, toivottavasti kaikki on hyvin nyt.


    • TodellaRumaNainen

      Sephora Ikalaba on suomen missihistorian rumin missi mitä koskaan on missikisoihin valittu ja ne voittanut. Nyt on tuomaristolla ollut taas päät jonkun pahalta haisevassa perseessä.
      Naisella on isopää, isoerittäin leveänenä, iso ja ylileveä suu, hän on kuin pilakuva ihmisestä.
      Naurettavaa miten tuon näköinen rumaihminen, nainen, "missi" voi edes päästä missiksi???
      Vain Hölmölässä suomessa.

      • Fairypink

        Onkohan sovittu juttu jotenkin?


      • mnbvcxcvbvc

        En tyttöä alkaisi haukkumaan ulkonäöstä, kaikki olemme sellaisia kuin olemme, mutta ketä nämä idiootit ja suomalaisia kohtaan rasistit ovat, joille rotu tärkein valintaperuste missikisoissa. Tässä on taas tehty rumat överit, että saisivat hävetä, tämä on oikeastaan jo kansallinen häpeä, että näin syvälle on vajottu.


      • täsäkaik

        Pääsihän tarja halonenkin pressaksi vaikka lärvi ja puheet kuin hourulan huoralla.


    • Kgtypyt

      Hyvä että tuolla Miss Helsinki facebook-sivulla ulkomaalaisten kommentteja, koska suomalaisia syytetään rasistiksi, jos arvostelee tätä valintaa.

      Kun asia on vaan niin todella selvä: Kaunein tai edes toiseksi tai kolmanneksi kaunein ei voittanut, SYY KÄÄNTEINEN RASISMI SUOMALAISIA KILPAILIJOITA VASTAAN

      Boikottiin koko kisat!!

      • Naurettavakamelirymilus

        Toi missi on sikaruma ja tyhmä. Niin tyhmä ettei edes ymmärrä niitä olevansa.


    • PossuaHuuleen

      Hieno kirjoitus. Olet oikeassa.
      Suvaitsevaisuus ylittää älykkyyden. Minä olin ennen realisti ja ihmettelin suomen meininkiä tuon suvaitsevaisuuslipomisen takia. Nyt on mitta täyttynyt kun mamugorillakin on "kauniimpi" kuin kukaan muu yhdeksästä muusta oikeasti kauniimmasta ehdokkaasta.
      Ennen olin realisti, nyt minusta tuli rasisti. Nyt olen ylpeä rasisti ja odotan sitä hetkeä kun Suomessa ja Euroopassa alkaa puhdistus.

    • fakjö

      Boikottiin miss hesakisa!

    • Miesnäkökulma

      Mielipideasia, joku tykkää äidistä, toinen tyttärestä. Itsekin uskon - koska suhteessa väestöön niin usein näyttää maahanmuuttajataustainen voittavan - että politiikka vaikuttaa valintoihin, mitä se ei saisi tehdä, MUTTA olen silti täysin pöyristynyt siitä, miten törkeästi jotkut arvostelevat jonkun missin ulkonäköä. Vaikka arvostelette valintoja, niin vähän tapoja, pliis.

      • Kauneudenarviointi

        Tosiasioita täällä kerrotaan rumasta ja tyhmästä naisesta joka on osallistunut kauneuskilpiluun. Kauneuskilpailujen tarkoitus kun on arvostella kauneutta.


    • Tuhd

      Joo paha mieli tullut voittajan takia.

      Ei valinnut itseään.

      Tsemppiä lovet<3

      Mutta totuus on, outo missinäkö (

      • tuomaritkin-sekaisin

        "Ei valinnu itseään" luulot on suuret jos missikilpailuun mene ja näkö on .............!


      • MarahaiseeSepohoraRuma

        Toi Sekohoro Ikalaba on niin tyhmä ettei edes tajua olevansa ruma kuin synti, siksi se meni kisoihin. Tai sitten se valinta oli selvä jo alusta asti. Martina kun on taipuvainen rikollisuuteen ja tyhmyyteen.


    • hello1234567

      ensi vuonna Missin voittaa transu

      • KunhanOnKaunis

        Ei hautaa vaikka on transu kunhan on kaunis, eikä ruma niin kuin tuo missi joka tuli valituksi.


    • elämäonihmeellistä

      Summasummarum miss Helsinki 2017 on erikoisella tavalla kaunis ja miten hieno vartalo hänellä on. Ryhdikäs, osaa kantaa pukua ja kävellä korkokengillä kuin ne olisivat aamutohvelit. Onnea ihana Sondha. Toivon hänelle menestystä tulevaisuudessa, ehkä tämä antoi potkun vielä johonkin parempaan, kuten Saara Aalolle kävi, kun osallistui x-factoriin Britanniassa. Onnea molemmille ihanille naisille. Olette parhaita.

      • SuomiOllutRehellistenMaa

        Toi otus ei pääse puusta pidemmälle kansa buuaa tollaiset hujjarit ulos tilaisuuksista.


      • rumuus-senkun-lisääntyy

        Tosi "erikoisella tavalla kaunis"????Niin erikoisella tavalla että sitä ei todellakaan huomaa. Olikohan toi Martinan kirjoitus?


      • MartinaOnSekoIdiootti

        Tais olla Martina tai joku harhainen idiootti sekopää joka samanlainen ääliö kun martina. Ruma on kaunista ja kaunis rumaa. Ei ymmärretä sealiteettejä ja nähdään asiat harhaisesti niin kuin itse halutaan.
        Hulluja on martinan ja monen muunkinlaisia.


    • OlliLahdesta

      Minua käy sääliksi tuota Sondhaa, tyttö joutui suvakkien pelinappulaksi, tuo tyttö saa kaiken paskan niskaansa mitä tämä perin erikoinen valinta aiheuttaa. Jokainenhan näkee että hän ei ole perinteisen kaunis naiseksi mutta ei sitä noin törkeästi pidä tuolle tytölle ilmoittaa.

    • MakunsanKullaki

      Uusi miss Helsinki ei näytä missiltä naama näyttää oudolta yli suuri nenä ja suu ei jatkoon.Heti viuhutaan rasisti korttia ku kansa sanoo suoraan että valinta meni täysin metsään.

    • hesastamuuttanut

      En enää koskaan käy Helsingissä,voisin pelästyä vastaantulevia bataattineniä.Pitäkää pääkaupunkinne ja tuhoutukaa.

    • äitykkä

      Martina osaa näissä geimeissään saada aina kohun aikaan, edellinen joutui eroamaan toisten "töpeksimisten" takia. Eihän tämä ole Miss Suomi kisa joten erimaista tulleetkin täällä asuvat voivat osallistua.

    • Mutka10

      Onkos toi uusi miss ton Aitolahen Martin Veli?
      Ovat niin samannäkösiä perunaneniä.
      Martti on lihonu myös.

    • Missmonster

      Pärjäsihän Loordikin Euroviisuissa.

      • LOrdiOliKaunis

        Lordi oli kaunis tohon missiin verratuna, eikä ne olleet kauneuskilpailut!


    • ebel

      Ei ole kyll kaksinen mis Helsinki..harmi noiden muiden nättien ehdokkaiden kantilta...et tästäkin tuli täys floppi..voi voi säälittävää..:(

    • syrjintää

      Onhan noita muitakin uussuomalaisia, jotka pärjäävät ja tienaavat leipänsä ihan pelkän etnisen taustansa perusteella. Jatkuvasti kommentoimassa "asiantuntijoina" tai sdp:n tai vihreiden kiintiölemmikkeinä. Kaikkensa tehdään, ettei vain rasismikortti viuhahda, mutta alkaa mennä jo kantasuomalaisten syrjimiseksi kun olemattomilla meriiteillä pääsee pätevämpien ohi. Ja sitten vielä jaksavat vinkua rasismista...

    • Tlope

      Miss Helsinki- kilpailu oli suomalaisvastaista rasismia. Sitäpaitsi tuo missi ei edes ollut kaunis.

    • pottupottuna

      Noh, valitsijat arvostavat joitain muita puolia kuin kauneutta tässä kisassa? Valintaperusteet tulisi kertoa ennen kisaa, että mitä halutaan viestittää tällä valinnalla jne. Jos on reilusti kerrottu, että kauneus ei ole kriteeri, niin silloin tämäntasoisia reaktioitakaan tule näissä määrin. Ehkä silloin nimi tulisi myös muuttaa, että valitaankin "Helsingin roolimalli" v. 2018 tai jotain sellaista?

      • ohhoijaahuh

        Hei haloo! Ihan hirvee. Hirveetä rasismia suomalaisia kohtaan.


      • TodelHirvee

        Voittaja Sephora on todella ruma nainen ja vielä rumempi missi.
        Ihan apinannäköinen rumilus. Todel hirvee.


    • KauhurumaIdiootti

      Kauhuruma hirviö ja esiintymisistä päätelen todella tyhmä ihminen. miten tuollainen voi edes päästä missikisoihin mukaan?

    • dedeedeedeeeeDdffdd

      Kyseessä kauneuskilpailu.

      Aitolehdelle varmaan maksettu voittajasta.

      Yleensä tässä vaiheessa jo uuden mssin etsintä lähtenyt käyntiin, nyt....hiljaisuus....syystäkin ddd!

    • Hohoijakkaa

      Mara on perse pitkälle sinnepäin kuka maksaa ja silloin kisan ruminkin voittaa.
      Yhtä ruma kun Mara on tyhmä, eli todella paljon. Pahaa sensuuria täällä on.

    • RuminKoskaan

      Sephora Lindsey /Ikalaba tulee jäämään todennäköisesti kauheimmaksi ja rumimmaksi missiksi mitä suomessa on koskaan valittu!

    • RumaMartinaJaMissit

      Kaikki mihin Martina koskee muuttuu rumaksi paskaksi.
      Missi emo jolla suomen kaikkienaikojen rumimmat missit.
      Martina varmasti haluaa voittajaksi vaan ne jotka ovat häntä rumempia. Kun hän on itsekin ruma niin voittajat silloin tosi rumia jo monta vuotta peräkkäin.

    • noworkkk

      En usko että tulee osallistujaryntäystä Miss Helsinki-kilpailuun, liikaa huonoa julkisuutta.

      Kipailun imago tahriintunut pahasti ja huolella, entisestäkin hunommaksi.

      Kuka voi haluta edes sponssata, tän vuotista missukkaa ympäröinyt syvä hiljaisuus, ei oo varmaan ollut töitä yhtään tolla tittelillä((

      • MissHelsinkiOnVitsi

        Tän vuoden 2017 miss Helsinki on liian ruma julkisuuteen. Siksi se ei saa töitä.
        Martinan sekoilut meni taas kerran pieleen.

        Yleisesti kisa on naurettavaa pelleilyä ja tarkoitus vain hankkia Martinalle tuloja.
        Missit eivät saa juurikaan mitään palkintoja vaikka voittaisivat!
        Lisäksi tulee paska julkisuus joista miss Helsinki kisan voittajat ovat vain kärsineet jo monta vuotta peräkkäin, kun aina on jonkinlaisia skandaaleja.
        Minkäänlaisia töitä ei edes voitosta tule, eli kisa on täysin turhaa paskanjauhamista.


    • Kaitsu68

      Kuinka tämä on joku missi? Tulee mieleen eräs vanha etsintäkuulutus. "Katse kiero, ryhti huono". Onko tänä päivänä vaan aivan pakko suvaitsevaisuuden nimissä valita jopa missejä ulkonäöstä piittaamatta?

    • Seelväsee

      Niinhän se on nykypäivänä, jos mamu tai homo ei voita niin kaikki ovat rasisteja. Nykyään aivan kaikessa, jopa asuntojonoissa on sitä lyhempi jonotusaika mitä eksoottisempi nimi on hakijalla..

    • VanhatAjatTakaisin

      Suomalaiset ja muut eurooppalaiset ovat kauniita, mutta miss helsinki ja persenaama-vinosilmä shirly karvinen eivät edes ole suomalaisia ja ovat rumia

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe