Esylive ja Patrick Tiainen

herrasiunaailoistaantaja

Katsokaapa Esyn uudenvuodenkonferenssia kahden ja puolen tunnin paikkeilta eteenpäin. Onko tervettä touhua mielestänne? Mitä ihmiset hakee tuolta?

17

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • herrasiunaailoistaantaja
    • Näin.on

      Vähä-älyistä ja Jumalan pyhyyttä pilkkaavaa torontolaista nauruherätystä.
      Ilmeiseti ihmiset kärsivät nykyisin järjen täydellisestä puuttumisesta, ei voi muuta sanoa!

    • valvotaan

      Surullista!!! Miksi paimenet ei puutu tällaiseen???

      • samaaa

        mitkä paimenet?


    • rgvbnkl

      Mikä yleisöä nauratti? Mikä oli hauskaa?

      • mikälienee

        Osa yleisöstä näytti kyllä aika hämmentyneeltä. Yhteisön paineesta yrittivät mukana naureskella. Onhan tuo säälittävää. Vaan noissa piireissä kun ei ole lupa käyttää omia aivoja saatikka arvioida mitään kriittiseen sävyyn. Siellä pannaan aivot narikkaan :( Patrick mainitsee face-sivuillaan jonkun sanoneen tuota hänen tärkeimmäksi puheeksi. Ihmettelen. Olikohan siinä se tärkeys, kun hän kehoitti sijoittamaan rahat Jeesukseen. (luet. saarnaajien taskuun)


      • sööstöpossu

        Alkaakohan kassavirta hiljalleen kuivua?


    • ElämäKristuksessa

      Eipä ollut nähtävissä Jumalan pyhyyden kunnioitus. Sielullisten ihmisten sekoilua. En jaksanut katsoa kokonaan, katsoin pätkiä ja kahden ja puolen tunnin (2.30 kohdasta) loppuun.
      Ja tuollaista vielä näytetään televisiossa! Jos olisin (onnekseni en ollut)paikalla, olisin äänestänyt jaloillani. Sekoilua. Tiainenkin vaikutti humaltuneelta jossain vaiheessa, ja Lipsanen...niin, ilmeisesti tilaisuudessa olijat luulivat tilaisuudessa vallitsevan Hengen vapauden. Niin ei kuitenkaan ollut.
      Ja miksi ihmiset nauroivat? Olisi ollut syytä itkeä ja tehdä parannusta.
      Pohjois-Amerikkalaista huutelua, ja koiran/suden ulvontaa/haukuntaakin jossain vaiheessa; merkkejä epäraittiista torontolaisuudesta.

      Ja TV7 esittää! Tuleeko yhtään mieleen, minkä reaktion saa aikaan katsojissa, joista osa jumalattomia. Room. 2:24 "Sillä "teidän tähtenne Jumalan nimi tulee pilkatuksi pakanain seassa", niinkuin kirjoitettu on".

    • MuistaaFaktat

      Tuollaista esitetään, koska hörhöily ja yliampuva esiintyminen vetoaa noihin ihmisiin ja saa heidät avaamaan kukkaronsa. TV7:n ohjelmien tärkein tehtävä on takoa rahaa sen omistajille.

    • morian

      Nyt olisi aika itkeä eikä nauraa.Miten onkaan mahdollista että kristityiksi itseään sanovat voivat olla näin eksyksissä,ehkä Jumala ei ole tahtonut avata heidän silmiään totuuden löytämiseksi ja tuntien ihmisten sydämet Hän toimii oikein.Rukoillaan oikeaa herätystä joka valaisee sen mikä kätkössä on,sydämissämme.

      • Vapautus

        Uskon, että Jumala tahtoo aukaista eksyvien silmät, mutta kun heillä ei ole rakkautta totuuteen, niin se on mahdotonta. Mutta kun ja jos ihminen rakastaa totuutta ja rukoilee, että Jumala sen näyttäisi, jos vähääkään epäilyttää, onko oppi Jumalasta, niin Jumala aukaisee silmät ja ihminen pääsee vapauteen.
        Moni ei tahdo koska, haluavat niin uskoa, että tämä on se oikea ja "tämä on se vanha" herätys, kaikki tuntuu ja näyttää oikealle, on ihmeitä ja merkkejä, parantumisiakin, mutta vihollinen matkii ja väärentää evankeliumin.
        On toinen jeesus(voideltu) ja toinen evankeliumi, mistä raamattu sanoo ja mistä Jeesus sanoo viimeisenä päivänä, kun ihmiset sanovat mehän sinun nimessäsi parannettiin yms. Jeesus sanoo, menkää pois minun tyköäni, minä en tunne teitä....Rukoile, että totuus tekisi sinut vapaaksi. Rukoilkaa eksyneiden puolesta!


    • hihhuliheijaa

      Patu ensin jaarittelee puuta heinää ja kehoittaa sijoittamaan rahat jeesukseen, sitten nauraa paskaisen naurun päälle, kun näkee jo mielessään face-kirjoitukset siitä kuinka oli taas hällä voimallinen ja pyhän hengen täyttämä puhe. Kai se vähemmästäkin naurattaa. Teet ihan mitä hyvänsä niin tuo uskollinen jengi on haltioissaan. Voi ihmisten hyväuskoisuutta ja sen hyväksikäyttäjiä.

      • egnneg

        Eräs äiti kertoi minulle poikansa menneen sattumoisin erääseen Patrickin tilaisuuteen. Oli ollut julkisessa tilassa, ja ovi auki kadulle. Poika oli uskosta osaton. Katsottuaan aikansa menoa, oli päättänyt, ettei tule koskaan uskoon.....

        Mikä on hedelmä? Puhutaan uskoontulleista. Tapahtuuko tilaisuuksissa todellisia uudestisyntymiä? Jos, niin missä määrin? Herra yksin tietää.
        Entäpä harhaopetus, ja "hihhulointi"? Kuinka monet nuoret uskovat se saa eksymään, tai uskosta osattomat kammoamaan uskovia ja uskonasioita.

        MIKÄ ON HEDELMÄ?

        Herra yksin tietää.


    • Pätevä.sälli

      Stand up -komiikka on varsin viihdyttävää, kun sen esittäjällä on tähän vaadittavaa osaamista. Kyky olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa on ehdoton edellytys onnistuneelle esitykselle.

      Patricilla on tätä osaamista kiitettävällä tasolla. Ja ammattimies on palkkansa ansainnut.

    • Blueberi

      Todella kamalaa katsottavaa. Kaksi täysin juopunutta miestä heilumassa yleisön edessä. Ei naurattanut yhtään. Kielilläpuhuminenkin täysin herjaavaa. Näinkö alas ollaan menty? Heidät olizi pitänyt ohjata huoneesta pois. Tai yleisön olisi pitänyt kehdata marssia itse ulos. Yleisön aliarvioimista.

    • AmmattiIhmistenHommia

      Kassavirrat ohjaavat esitykset yhä vaikuttavimmiksi. Yleisö haluaa voimakkaita elämyksiä, mitään honottavaa ja patsaana seisovaa esiintyjää harvat viitsivät seurata, jos vaihtoehtona on menoa ja melskettä koko rahan edestä.

      Itse puheen sisältöä ei pysty paljoakaan muuttamaan. Kaikki on sanottu jo moneen kertaan. Kehityspotentiaalia etsitään esiintyjän luontaisesta karismasta ja tarkoin harkitusta esityksen käsikirjoituksesta.

      Showbisnes on ammattimaista toimintaa, jossa harrastelijat jäävät nuolemaan näppejään. Uskovaisuus on tuotteistettu showbisneksen käyttöön.

    • Blueberi

      Aiemmin mietin kovasti keitä Jeesus tarkoitti tyhmillä neitsyillä mutta se on tässä muutaman vuoden aikana jo kirkastunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe