Jassu se kovasti vaan rakastaa

mäntylä.yök

Jassu selittelee uusimmassa blogissaan kuinka rakkautta pitää seurata ja koska meillä on vain yksi elämä niin kaikkien rakkauksien perässä pitää juosta. Voi kuinka kypsymätöntä. Jaska, joka itse on kertonut ettei ole rakastanut ketään miestä koskaan, kaikista suhteista on ollut helppo lähtee ja kaikkia miehiä on pettänyt, antaa nyt tosissaan rakkausneuvoja. Huoh.

Sydäntä pitää seurata, niinpä, minkähän sydämen perään se Englantiinkin lähti? Ettei vaan lähtenyt pakoon mummonmökistä? Onkohan Jaskalle vieläkään selvinnyt et julkisuuteen pääsemisen vuoksi Solmitut avioliitot on feikkejä.

Ihminen joka ei tiedä rakkaudesta ja rakastamisesta hölkäsen pöläystä, jonka pää on täynnä pelkkää teinihuuhaata ja joka on mokannut suurin piirtein koko elämänsä, on nyt antamassa rakkausneuvoja. Itsekritiikkiä ei tippaakaan, järkeä ei lainkaan ja tunne-elämä täysin kypsymätön, kylmä kuin kivi ja tyhmä kuin saapas.

Hän seuraa rakkauttaan, kun hän tekee mitä mieleen millloinkin juolahtaa. Kiitos thetee ja muut jotka tuette Jaskaa sen harhoissa ja syötätte vääriä luuloja sen mieleen.

136

4427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jassun.valeet

      Kyllä me muistetaan kuinka se papsuakin kovasti vannoi rakastavansa, kuinka se woohotti ettei koskaan pidä tyytyä toiseksi parhaimpaan ja kuinka papsua odotellessa kannatti suudella monia sammakoita. Kolme vuotta vannoi väärää rakkautta.

      • tintantityy

        Kannattaa odottaa vastausta/ kommenttia Jassulta. Kunhan thetee herää... juu tiedetään, tintin näppikseltä kyllä lähteeeeeee....!!!!Mutta kannattaako?


    • SydänMäärää

      Jassu ei voi ikuisesti feikata olevansa edes etäsuhteessa siihen aussiin, mikähän tulee olemaan selitys? Sydän kieltäytyi seuraamasta Jassun mukana Australiaan? Sydän ilmoitti ettei aussiriku vois vähempää kiinnostaa? Sydän ilmoitti haluavansa jäädä mummonmökin ullakolle? Sydän teki selväksi ettei sitä rakastumiset tällä erää kiinnosta?

      • ikinämikinä

        Niin se kielletty rakkaus? Mike, Dennis, Richard...... every?Emme tule saamasan vastausta..newö.


    • TyhjäElämä

      Höh, taas niin tätä, blogi tekstit kiertää samaa rataa, rakkaus, elämäni rakkaus, stalkkeri ja vielä kerran stalkkeri joka lähettelee posteja, kiusaaminen ilkeillä kommenteilla, rakkaus, rakkaus, elämäni suurin rakkaus jne vuodesta toiseen, ihan sama missä porttaalissa bloggaa. Ei mitään uutta sisältöä.

    • nytJassukka

      Ja tuo, enemmän kuin hyvin..ei jaksa lukee. Jassu, vuodesta toiseen samat asiat. Ota ja iske tuo ulkomaitakin reissaava instasetä, joka hokee: nappisilmä,nappisilmä,nappisilmä...siinä sulle varmasti hyvä mies. Eikä tulis ees kalliiksi välimatkat, kun hänekin on suomipappa. Iske se. Go for it(him)

    • autsista.auts

      Kun kaksi pettäjää (Jassu ja Riku) "rakastuu", ei se koskaan hyvin pääty. Luottamuksesta on ainakin turha haaveilla kummankaan. Ja kun vielä on melko varmaa ettei Riku koskaan ajatellut Jassua muuta kuin sivupanona. Ei sellaista vaimoksi oteta,niin se vaan on. Tuskin kelpaa edes noille suomipapoillekkaan enää. Pilkka osuu kipeästi omaan nilkkaan.
      Kyllä minäkin teininä piirtelin sydämenkuvia kouluvihkoon mutta sinne se jäikin, elämä opettaa tässäkin asiassa näkemään asiat toisin.

    • JaskanKivisydän

      Jassun sydän on jäätä, kylmä, kova ja tunteeton, täysin eloton. Jassuhan menee sinne missä kyvittelee eniten hyötyvänsä. Mummonmökissä kun rupes ahdistaan liikaa, niin vokotteli yksinkertaisen sairaseläkeläisen, ei sitoutunut suhteeseen mitenkään vaan ilmoitti asuvansa puolet vuodesta äitinsä luona (miksi ihmeessä?) ja kertoi olevansa kuin lomalla Enkuissa. Töitä ym kun ruvettiin järjesteleen, niin "sydän" sanoi itsensä yhtäkkiä irti ja päättikin ruveta seuraamaan aussimiestä. Australiassa oliskin ihanaa, aurinko paistais oikeesti aina eikä kukaan vois patistaa töihin, kissan kans sais maata vaan patiolla. Sydamellä ei oo mitään tekemistä asian kanssa, Jassun sydän ei pysty tuntemaan yhtään mitään.

    • Miekkajakilpi

      No onhan se jassuliini tipahtanut nykyajan menosta jo ajat sitten. Mielipiteet, maku, asenteet, arvot, tyyli ja osaaminen ovat vanhanaikaiset, jämähtäneet. Päivitys mahdotonta. Reliikki Kasarikalaa ja ajalta ennen sitä.

      • aika-mennyt-ohi

        Patalantien torpassa on aika pysähtynyt jo ajat sitten.
        Elävät kasarilukua ja junnaavat paikoillaan kun rahkeet ei muuhun riitä.


      • Vodkdkl
        aika-mennyt-ohi kirjoitti:

        Patalantien torpassa on aika pysähtynyt jo ajat sitten.
        Elävät kasarilukua ja junnaavat paikoillaan kun rahkeet ei muuhun riitä.

        Juuri näin ja ei ihme jos elää helgan ja pappojen kanssa että maailmankuva on vanhanaikainen. Asenne, mielipiteet, vaatteet ja ulkonäkö on jämähtänyt menneeseen. Sivistys on helgalta ammennettu joten ei ihme. Laskelmoiva kivisydän joka hyötyy muista, sellainen se Jasmin Aulikki on.


      • katkerinakommentoidaan
        Vodkdkl kirjoitti:

        Juuri näin ja ei ihme jos elää helgan ja pappojen kanssa että maailmankuva on vanhanaikainen. Asenne, mielipiteet, vaatteet ja ulkonäkö on jämähtänyt menneeseen. Sivistys on helgalta ammennettu joten ei ihme. Laskelmoiva kivisydän joka hyötyy muista, sellainen se Jasmin Aulikki on.

        Joko se Jassu on taas kiusannut teitä?


      • MdmeMaentylae

        Tuskin, mutta huolettaa, että lisääntyvät vahanuket tekee tästä kääpiövaltiosta vahakabinetin.


    • pahvimikäpahvi

      Jassu kovasti rakastaa ja selittelee:

      "Olen tässä viime aikoina keskittynyt (ilmeisestikin) korjaamaan kaikenlaisia vääriä tietoja itseeni liittyen - olkoon se sitten vaikka uusi harrastukseni. Se, että tunnen jonkun toisenkin Australiasta, ei tod tarkoita sitä, että olisin ikinä rakastanut sieltä jotain muuta kuin sitä yhtä ja oikeaa. Eli kyllä, mun ihanuus on sieltä, mutta sille samalle miehelle mun sydän on kuulunut meidän ekasta tapaamisesta lähtien. Jos jonkun toisen kanssa oon tavannut kavereina, niin siinä tuskin on mitään kummallista. Kai niitä kavereita saa olla varatuillakin ihmisillä? 😉👊🏽😂 #kunhansanon"

      Dereck alennettiin kaveriksi :-D

      https://www.seiska.fi/Uutiset/Jasmin-Mantyla-ja-uusi-aussikulta-lemmenloma-paratiisissa/1115350

      • totuuspalaa

        Unohtiko se jo "jättäneensä" Rikun ja olleen sinkku koko syksyn?


      • Letkunpuiston.taxitolppa

        Heh, "kaveri" joka nu**isi Jaskaa matkapatjan koeajomielessä mutta totesi tämän olevan jälkeenjäänyt takiainen ja ilmoitti että ei kelpaa, et pääse matkaan.
        Jaskan höpinöissä ei ole mitään tolkkua. Itsekeskeisyys ja heikkolahjaisuus on toksinen yhdistelmä.


      • AuttamattaJumissa
        Letkunpuiston.taxitolppa kirjoitti:

        Heh, "kaveri" joka nu**isi Jaskaa matkapatjan koeajomielessä mutta totesi tämän olevan jälkeenjäänyt takiainen ja ilmoitti että ei kelpaa, et pääse matkaan.
        Jaskan höpinöissä ei ole mitään tolkkua. Itsekeskeisyys ja heikkolahjaisuus on toksinen yhdistelmä.

        Joo, kaverin ( jonka tapaa livenä ensimmäistä kertaa) hotellihuoneessa makoillaan kylpytakissa, uutisoidaan asia Instassa, jostain syystä päätetäänkin kuitenkin vetää uutinen pimentoon.
        Voi Jassu parkaa, pahastipa on sotkeutunut itse kyhäämäänsä valheiden verkkoon. Kuka tuota enää voi ottaa vakavasti?


      • rockaholic

        Kyllä oli jassulla niin saanut ilme, ettei muusta ole epäilystä. Mela oli mekkoon vilahtanut varmasti.

        Mutta asiaan, kuka muu kuin ikääntynyt teinipissis käyttää sanoja ihanuus, juurikin, tod, rakkauspakkaus jne. Ja sitten ne höpinät tunteista ja miljardit kauttaviivat synonyymeille. Mutta pahinta on, että ensin tekee itsestään idiootin kirjoittamalla idioottimaisuuksia. Sitten kun ihmiset pitää sitä idioottina, ryhtyy huokaillen ja ylenkatseellisesti kirjoittelemaan, kuinka muut ovat idiootteja kun ovat ymmärtäneet hänen sekavat kirjoitelmansa ihan oikein.

        Mikä tämä ilmiö on, kun kaiken maailman hönöt keikkuu julkisuudessa ja me seurataan? Inhorealityä? Marat, jassot, tuksut? Pakko seurata ja ihmetellä, miten alas voi vajota...


    • kivisydämen

      Kovasti näyttää olevan hänelle itsestään selvää, että omasta edusta on pidettävä kiinni kynsin hampain. Ei edes ehdollista lauseketta, että toisen rakastaminen on myötätuntoa, toisen tarpeiden huomioimista, josta säteilee hyvää moneen suuntaan. Jasminin tekstistä tunnistaa kovasydämisyyden, jonka vaikutukset heijastuvat ympäristöön asti. Jokaisella on todellakin vain yksi elämä.

      • omatehtävä

        Kyllä, jokaisen on itse pidettävä kiinni omista eduistaan. Sitä kun ei kukaan muu tee.


      • oravanpyörässä
        omatehtävä kirjoitti:

        Kyllä, jokaisen on itse pidettävä kiinni omista eduistaan. Sitä kun ei kukaan muu tee.

        Niin on aivan totta, että omista eduista on pidettävä kiinni. Jasminin kohdalla tämä näyttää tarkoittavan, että v a i n hänen etunsa ja tarpeensa ovat oikeutettuja. Ja muilla ei ole mitään väliä, siitä se kylmyys ja kovasydämisyys huokuu ympäristöön ja samalla myös hänen "rakkaansa" altistuu tälle, ja loppu onkin sitten taas lähellä. Kiusallinen oravanpyörä.


      • ItsekäsTuuliviiri

        Narsistinen epävakaa pers.häiriö, tuhoisa yhdistelmä.


    • pipipipipipipi

      Tämä "uusi harrastus" - siis miesten etsiminen!!? En ole täälläisestä "harrastuksesta" ennen kuullutkaan! Kyllähän nuoret paljon etsii puolisoa itselleen, mikä on ihan normaalia, mutta keski-ikäinen, miehenkipeä, pettävä, kylmä ja tunteeton, itserakas, elättäjää etsivä, tekeekin sitä harrastuksenaan!!
      No joo, Jassu rassu!!

      • huokauksenhuokaus

        Ei vaan se "harrastus" on omien sanomisten oikominen, eikä syy tietysti ole itsessä vaan lukijoissa. Suomen Väärinymmärretyin Henkilö: Jasmin Mäntylä, Vintti, Oulu.


    • jätettyJätettyjätetty

      Toisessa ketjussa valotettiin Jaskan tilaa,,taitaa viirata tai jotain,, en muista mut lukekoon kukin itse,, enää en ihmettele,, ehkä säälin,, eioo kivaa tajuta että on jätetty,, ties monennenko kerran jo 😕

      • nuoruudenrakkaus

        Harva sitä kumppanin löytää kerrasta.


      • Letkunpuiston.taxitolppa

        Syy miksi Jaska on aina jätetty on Jaskassa itsessään. Selvää on, että Jaskalla on suuria ongelmia kognitiivisilla ja tunne-elämän aloilla.


      • suuresti.naurattaa
        Letkunpuiston.taxitolppa kirjoitti:

        Syy miksi Jaska on aina jätetty on Jaskassa itsessään. Selvää on, että Jaskalla on suuria ongelmia kognitiivisilla ja tunne-elämän aloilla.

        Sä et voi syitä tietää.


      • Letkunpuiston.taxitolppa
        suuresti.naurattaa kirjoitti:

        Sä et voi syitä tietää.

        Syyt ovat ilmiselvät kaikille muille paitsi Jaskalle joka on päästään liian vajaa kyetäkseen minkäänlaiseen itsekritiikkiin tai omien tekojensa seurauksien pohtimiseen.


      • Tuotuitui
        nuoruudenrakkaus kirjoitti:

        Harva sitä kumppanin löytää kerrasta.

        Harva. Jassulla se ei onnistu viidestäsadastakaan. Ikinä.


    • Emma-Poni

      Kysyiskö Richardilta yv facebookissa? Voisin kysyäkin, vaan kun en osaa lontoota niin hyvin ja googlen kääntäjä on liian töksy. Olisi mielenkiintoista tietää totuus. Lööppilehdet voisivat haastatella ja linkata sitä ennen Jasminin kirjoitukset. Olihan se Tuksunkin Emmanuel seiskassa, kertomassa miten kaikki oikeasti meni. Toisaalta ei saa ottaa näitä liian vakavasti-lauantain rattoahan nää on.

    • eiummmara

      Olipa miten pipipää hyvänsä, niin ei ainakaan ole itsetunto kärsinyt!
      Niin on maailmanmatkaajaa, mallia, kokkia, leipuria, rakastajatarta,
      että heikompia huimaa! Vaikka kuinka tulee jätetyksi, nauretuksi, maan pinnalle pudotetuksi, niin Jasmin vaan jatkaa nokka pystyssä itsensä kehumista! Ihan käsittämätöntä!

      • arvottomia

        Kenen sä luulet välittävän juorupalstan arvosteluista?


      • esimerkkiälöytyy
        arvottomia kirjoitti:

        Kenen sä luulet välittävän juorupalstan arvosteluista?

        Henkilön, joka roikkuu väen väkisin julkisuudessa! Julkisuuden henkilön työnantaja on suuri yleisö! Luulisi kiinnostavan, mitä mieltä se on!
        Kaiken lisäksi julkisuuden henkilön odotetaan olevan esimerkkinä esim. nuorisolle! Minkälaisen esimerkin pikku Jassu antaa? Valehtele, iske ukkomiehiä, harrasta seksiä kenen kanssa hyvänsä, älä opiskele, älä tee töitä, käytä vanhempiasi hyväksi, älä välitä muista, vain itsestäsi...................


      • AiheetKiertää

        No Jassu ainakin ruikuttaa asiasta joka toisessa blogikyhäelmässään.


      • kourallinenmöllejä
        esimerkkiälöytyy kirjoitti:

        Henkilön, joka roikkuu väen väkisin julkisuudessa! Julkisuuden henkilön työnantaja on suuri yleisö! Luulisi kiinnostavan, mitä mieltä se on!
        Kaiken lisäksi julkisuuden henkilön odotetaan olevan esimerkkinä esim. nuorisolle! Minkälaisen esimerkin pikku Jassu antaa? Valehtele, iske ukkomiehiä, harrasta seksiä kenen kanssa hyvänsä, älä opiskele, älä tee töitä, käytä vanhempiasi hyväksi, älä välitä muista, vain itsestäsi...................

        Juorupalstakommentoinnit ei vaikuta kehenkään, vai onko näkynyt jotain tuloksia solvauksista?


      • vaikutukset

        Kyllä ne vaikuttaa ilman muuta. Sitä vartenhan itseä tuodaan julkisuuteen, että kiinnostaa toisten suhtautuminen, samalla toivotaan ihailua. Se miten Jassuun on vaikuttanut, on näkyvissä. Hänhän poistaa salamannopeasti kaikki ikävät kommentit, ikään kuin niitä ei sitten olisikaan ollut. Jos yksikin positiivinen kommentti, niin sillä eletään ja monen eri kanavan kautta tuodaan esiin.


      • Yksinpuheluako

        Niinpä! Blogissaan ei juuri kommentteja ole viime aikoina näkynyt. Ei negatiivisia, muttei paljon positiivisiakaan.


      • JassunTyyliin

        Jassu pitää blogia #muntyyliin. On hyvä opettaa muita ja kertoa, miten missäkin asiassa kuuluu/pitää/täytyy(😂) toimia, kun ei tarvitse perustella asioita mitenkään, eri mieltä olevat kun sensuroidaan alta aikayksikön.


      • tämäkötulos
        vaikutukset kirjoitti:

        Kyllä ne vaikuttaa ilman muuta. Sitä vartenhan itseä tuodaan julkisuuteen, että kiinnostaa toisten suhtautuminen, samalla toivotaan ihailua. Se miten Jassuun on vaikuttanut, on näkyvissä. Hänhän poistaa salamannopeasti kaikki ikävät kommentit, ikään kuin niitä ei sitten olisikaan ollut. Jos yksikin positiivinen kommentti, niin sillä eletään ja monen eri kanavan kautta tuodaan esiin.

        Täällähän näitä ikäviä kommentteja on vuodesta toiseen ja vieläpä samoista asioista, eikä niitä ole poistettu. Jos ne häneen jotain vaikuttaisi, niin eipä niistä tarvitsisi jatkuvasti jauhaa.


      • laventelin
        arvottomia kirjoitti:

        Kenen sä luulet välittävän juorupalstan arvosteluista?

        No ainakin tuon Jasminin, kun se niin kovasti kouhkaa, ettei välitä niistä yhtään. Sehän on niiden armoilla koko ajan. Ootko sattunut huomaamaan?


      • töööötöööötöööt
        kourallinenmöllejä kirjoitti:

        Juorupalstakommentoinnit ei vaikuta kehenkään, vai onko näkynyt jotain tuloksia solvauksista?

        Rakas ustava, katso peiliin...sinäkin raasu täällä itkeä tuherrat minuutista toiseen, mieti miten se sinuun vaikuttaa? Katsos kun sä sairastat varmasti samaa tautia. Sä sätit muita siitä, että ne sätti turhia julkkuja. Sama tauti, samat oireet. Tyrkkyjen sijaan sä olet koukussa kommentoijiin. Tulevaisuudessa te olette tunnistettava ryhmä, joka on löytänyt elämäntehtävänsä tästä. Tuskin välitätte tyrkyistä sen enempää, mutta tärkeintä on vastakkainen mielipide, eikös vain? Askel paranemiseen on asian myöntäminen itselle. Ota haaste vastaan.


    • Djbdbdv

      Voin hyvin kuvitella jassun jossain kaupan kassalla. Takana olevalla turistilla on tismalleen samat ostokset kuin jassulle ja jassu joka seuraa sydäntään, hänelle se on merkki siitä että tämä on kohtalo. Eikun pakkaamaan laukku, turistin kainalossa kohti Afrikkaan ja jassu on seurannut taas sydämensä ääntä. Jassun metsästyksen kohdalla ei olisi mitenkään yllätys. Mutta sellaiseksi sitä tulee.

      Ei ole töitä, ei omaa kotia, ei harrastuksia, ei ystäviä... ei mitään elämää. Ei ihme että jassu täyttää elämänsä rakkauden metsästyksellä. Ja jos sattuu löytämään rikkaan miehen, jalkoväli on pidettävä muutama sentti auki sen varalle että jos vielä rikkaampi tulisi vastaan.

      • töttörööjatitityy

        Kovasti hänellä näkyy sitä elämää olevan, kun hänestä jatkuvasti kommentoidaan.


      • routamaassa

        Täällä olevia kommentteja Jassu ei niin vaan pääse käskystä poistamaan. Mutta lukee ne ja antaa tulikivenkatkuisia kommentteja omissa blogeissaan eli on niiden orja ja ne vaikuttavat häneen jatkuvasti. Eivät anna rauhaa, miksi.


      • pätemisentarve
        routamaassa kirjoitti:

        Täällä olevia kommentteja Jassu ei niin vaan pääse käskystä poistamaan. Mutta lukee ne ja antaa tulikivenkatkuisia kommentteja omissa blogeissaan eli on niiden orja ja ne vaikuttavat häneen jatkuvasti. Eivät anna rauhaa, miksi.

        En ole nähnyt ainuttakaan "tulenkivenkatkuista" postausta. Onko sulle kovinkin tärkeää, että joku sinunkin kommenttejasi lukee?


      • derekkkki

        Tuolla aiemmin oli hyvä linkki Jassun uuteen rakkauteen ja siinä hän kertoi lähtevänsä paratiisimaisemiin vuoden lopussa, eli siis viime vuoden, vaan tuokin juttu oli täyttä sitä itseään. Uskookohan todella itsekin noihin sepustuksiinsa, omituista sekoilua on touhunsa.


      • jokaisenapäivänä
        derekkkki kirjoitti:

        Tuolla aiemmin oli hyvä linkki Jassun uuteen rakkauteen ja siinä hän kertoi lähtevänsä paratiisimaisemiin vuoden lopussa, eli siis viime vuoden, vaan tuokin juttu oli täyttä sitä itseään. Uskookohan todella itsekin noihin sepustuksiinsa, omituista sekoilua on touhunsa.

        Joko se on taas kiusannut sinua?


      • taasmyöhemmin
        jokaisenapäivänä kirjoitti:

        Joko se on taas kiusannut sinua?

        Jassu kertoili facessa, että lähtee "myöhemmin alkuvuodesta" Ausseihin, epämääräistä kerrontaa, mutta sitähän se harrastaa, kuullaan myöhemmin lisää, eli aina vaan myöhemmin!


      • Heinäpään-oraakkeli
        taasmyöhemmin kirjoitti:

        Jassu kertoili facessa, että lähtee "myöhemmin alkuvuodesta" Ausseihin, epämääräistä kerrontaa, mutta sitähän se harrastaa, kuullaan myöhemmin lisää, eli aina vaan myöhemmin!

        Kuullaan ehkä lisää myöhemmin, mutta mihinkään Australiaan ei Jasso lähde, ei ainakaan Rikun luo. Jonkin uuden höynäytettävän hilsepallinkin löytyminen on epätodennäköistä.


      • poljepoljekuntopyörää

        Ei kahta kolmannetta, onhan ausseissa jokin outo magneetti, joka vetää puoleensa. Sen kokoisesta maasta ei heti kusetettavat lopu.

        Ikä ja kunto vaan alkaa olemaan este, nytkin pitää kuvittaa somea vanhoilla kuvilla, kun taitaa viini tehneen tepposensa.


    • gitffgiij

      Rikun piti tulla joulun jälkeen Suomeen..tuliko se..ei tainnu tulla. Taas yks valhe lisää.

      • meohutnahkaiset

        No sehän on jo useaan kertaan huomattu kiusaajaksi ja valehtelijaksi.


      • Täystyöllistettyvastaaja

        Sulla näitä nasevia 🙄 vastauksia löytyy kommenttiin kuin kommenttiin.


      • palstantarkoitus
        Täystyöllistettyvastaaja kirjoitti:

        Sulla näitä nasevia 🙄 vastauksia löytyy kommenttiin kuin kommenttiin.

        Eikö riitäkin. Keskustelu jatkukoon.


      • Zatuja.vaan

        Tulihan se ja piirsi tussilla Jaskalle tatskan. Oulun paikallispaparazzi ei onnistunut saamaan kuvaa jonka olis postannut pikapikaa seiskalle. Harmi. Seuraavaksi Jassun sydän sanoo ettei se rakasta Rikua enää. Vinttitulevaisuus houkuttelee.


    • JassunPläänit

      Tuli, tuli ja Jaska painuu perässä vuoden alussa, niinhän ne pläänit sillä on. Viime kevään, syksyn ja talven pläänit meni persiilleen eikä kuultu myöhemmin niistä yhtään mitään.

    • samaa.soopaa.taas

      Jassulta tulee nyt blogia ihan nonstoppina. Aiheet ei vaan muutu, nyt "myönnetään" että oli virhe mennä Denun kanssa naimisiiin. Sitten loppuun vielä hehkutetaan rakkautta Rikuun.
      Aika kova tarve vakuutella että Riku on kuvioissa mukana, mutta vakuutella ketä, lukijoita vai itseään?

      • jallitus

        Yksikään lukija ei vakuutu, ei sinnepäinkään. Ehkä sitten itseään tai paria jäljellä olevaa tuttuaan. No ei nekään oikeasti usko, kunhan jallittavat.


      • Letkunpuiston.taxitolppa

        Epätoivoisesti psyykkaa itseään uskomaan harhakuviin. Rrrakastaa se Riku häntä vaikka jätti hänet yli puoli vuotta sitten ja palasi yhteen vaimonsa kanssa, jne...
        Oma elämä kun on tyhjää eikä kykyjä ole tehdä siita parempaa niin helppo on halvimman vinkun kanssa paeta hattaramaailmaan.


      • selvän.näkijä

        Uusi töräytys on selvä kuviteltu piikki Dannylle. Se ikäero siis. Jassu ei kelvannut Dannylle. Jos Danny oli perhetuttu, kuten J väittää, vieläkö käy kylässä? Eipä taida käydä. Käyvätkö Helkla ja Jassu Dannyn luona kylässä? Perhetuttuhan se oli eiköstä niin?

        Comon uutisessa mainittiin että Jassu OLT naimisissa Denniksen kaa. Eiköhän tuo ole vieläkin. Kaikki muu on salavuoteutta.


    • 1nappisilmä

      Täpläotsa: "Se 15 vuoden ikäero, joka minulla on nykyisen miesystäväni kanssa, toimii huomattavasti paremmin."

      Nykyisen miesystävän :D :D :D

    • foodie.kokkaa.taas

      Mieleen tulvahti säälintunne kun näin Jassun uuniinmenevät pitsat. Valmiille tortillalätylle viskottu sitä sun tätä ja jopa yksi pieni tomaatti on jaksettu siivuta neljään osaan että on saatu pitsoille "silmät". Jassulla alkanut nyt lihaton dieetti. Pitsat huuhdotaan alas tonkkaviinillä.

      • 1nappisilmä

        Woohoolla ollut jo pidempään lihaton dieetti. Vai saiko lihaa Dereck-rakkaaltaan?


    • valevalevaletaas

      Kyllähän on taas mestari kokin luomuksia, syömätä jäisi!
      Jassu kirjoittelee muina miehinä ikäeroista, eli antaa ymmärtää,
      että ei ole yhtään kateellinen Dannyn nuorelle matkaseuralaiselle!
      Hän itse on nyt niiiiin oppinut, ettei varmaan olisi lähtenyt mukaan,
      jos Danny ois pyytänyt! Ja ha-ha!
      Ja Jassukka se vaan on niiiin rrrrrrakastunut ja onnellinen ja hyvä leipomaan.....

    • thetheeee

      Mielisairaalaan tuo valehtelija kuuluisi. Pakkopaitaa ja piikkiä niin johan rikuharhat katoaa. Muuta julkisuutta putkitissillä ei ole jäljellä kuin tämä palsta, ilman meitä kukaan ei muistaisi koukkunokkaa. Jasmin Ailikki vintiltä onneksi tarjoaa naurut!!!

    • Raakaapitsaa

      Jassu kehuu olevansa temperamentikas ihminen mutta lapsellista oikuttelua ja itsekkäitä vaatimuksia ei pidä sekoittaa temperamenttiin.

      Blogissaan valittaa että papsu oli tasainen ja rauhallinen luonne mutta avioliiton aikana kirjoittamassaan blogissa kertoo kuinka papsu on temperamenttinen ihminen ja kuinka rakastui just siihen temperamenttiin ja samanlaiseen huumorintajuun. Huoh. Valehteleeko Jassu nyt vai silloin? On niin sekava naikkonen ettei tiedä itsekään, asiat kun on niin kuin Jassu niiden milloinkin tahtoo mielikuvituksessaan olevan.

      Jokos Riku on poistunut joulun jälkeiseltä visiitiltään? Ja tulee sitten pian taas uudestaan hakeen lentopelkoisen morsiamen luokseen? Huoh.

      Mitenkähän kauan se aikoo paistaa noita instan pitsojaan saadakseen kukka- ja parsakaalit kypsiksi? Ettei vaan tortillat palais alta. Mutta wooohooo, ei hätää, hanaviini on juotu loppuun ja sammuttu siihen mennessä. Helka korjaa jätökset roskiin.

      • Ihqua

        Katsoin samaa, kestää tovin ennenkuin ovat kypsiä... Mut hei, sehän on nyt muotia, raakaruoka nimittäin 😂😂😂


      • SunTyyliin

        Nään jo silmissäni mustaksi kärvähtäneet kaalinreunat... Tortilla uunissa, sitkeää kuin kengänpohja.


      • toinenpitsa

        Kirjoitteli Ausseissa ollessaan :" Toki meilläkin on aina välillä jotain pientä kinaa (kenelläpä ei olisi minun kanssani..?) 😂, mutta tämän tyypin kanssa asioista voi myös sopia nopeasti ja juuri mun tyyliin. Täydellinen kumppani Minulle. 💕" Tämäkö on sitä temperamenttia? Minun mielestä just samaa, kuin "Raakaapitsa" osuvasti kirjoitti.


      • Letkunpuiston.taxitolppa
        toinenpitsa kirjoitti:

        Kirjoitteli Ausseissa ollessaan :" Toki meilläkin on aina välillä jotain pientä kinaa (kenelläpä ei olisi minun kanssani..?) 😂, mutta tämän tyypin kanssa asioista voi myös sopia nopeasti ja juuri mun tyyliin. Täydellinen kumppani Minulle. 💕" Tämäkö on sitä temperamenttia? Minun mielestä just samaa, kuin "Raakaapitsa" osuvasti kirjoitti.

        Ollaan "sovittu nopeasti ja juuri minun tyyliin" kun Riku on mielessään laskenut päiviä ja tunteja siihen että pääsee patiolaiskiaisesta eroon. Samahan se on myötäillä ja näyttää iloista naamaa kun tietää että täysavuttoman ja persaukisen kotivaimon saa helposti karistettua kannoiltaan kun aika tulee.


      • kolmaspitsa
        Ihqua kirjoitti:

        Katsoin samaa, kestää tovin ennenkuin ovat kypsiä... Mut hei, sehän on nyt muotia, raakaruoka nimittäin 😂😂😂

        Minäkin katsoin juuri tuota samaa. Mahtoi maistua hyvälle raa'at vihannekset "pizzan" päällä. Yöks!


    • hyyyyyiiiii

      Homemökissä valmistettuja pöperöitä ei ilkeäisi syödä. Kasarille jämähtänyt keski-ikäinen citizen of the Vintti ei onnistu missään vaan kaikki menee kirjaimillesesti Päin Mäntyä :D Eikö Jassulla ole ikävä miehen kosketusta jne kun elämä lipuu ohi yksin vintillä? Miksi Ricu ei halua olla Jaskan seurassa????

    • nauruakansalle

      Jaska on kuin aku ankka! Suomen koomisin hahmo ja viihdetaivaan ykköskunkku laiska-Jaakko Oulun patalaiskantieltä! Iloa ja naurua Jaska antaapi ja onneksi on tämä palsta joka pitää Jaskan hengissä :D Päivän piristys katsoa Jaskan insta ennen työpäivän alkua ja naureskella:D Jaska vimmatusti hakkaa näppistä mokatakseen itsensä enemmän ja kansa nauraa aku ankalle:D Voi Jaska-raasua luulee olevansa isokin vaikuttaja harhoissaan ja kansa nauraa kun IP-lehdet halventavasti kirjoittaa mitä koukkunokka-family ei tajua. Sääliksi kävisi elleivät olisi niin ilkeitä ihmisiä. Noh Jaska on tiensä valinnut kansan naurattajana joten lisää vitsejä kehiin :D Tuksu kalpenee patalaiskantien lotjakkeen rinnalla hahhaaa :D

    • fennowiima

      Älkää viittikö, jassu on vajakki. Ei niitten juttuja saa ottaa normitodesta. Luin toisaalta.

      • Jsljek

        KAKSipiippuinen asia, jassu on ollut mielisairaalassa hoidossa itsemurha yrityksen vuoksi eli selkeästi on sairas mieleltään. IP lehdet revittelee Jaskan henkisten ongelmien kanssa ja Jaska kiittää. Kauhea kohtalo vintiltä yrittää ponnistaa terveiden ihmisten joukkoon kun älyä ei ollut tarpeeksi että olisi kouluttanut itsensä. Putkitissien revittely kuvien jälkeen on vaikea löytää miestä. Jassua en syytä vaan hampaatonta Helgaa joka vei tyttönsä kapakkaan alaikäisenä investointi mielessä. Parka jassu mitkä kortit sai miten hullun äidin joten sympatiat jassulle.


      • Jdjkd

        Joo syyttävä sormi osoittaa Helgaa kohti. Investoi oman lapsensa vanhoille ukoille kapakoissa lapsena. Näki Jasminin eksoottisen kauneuden ja päätti uhrata sen. Toivon jassulle kaikkea hyvää, hänen vika tämä ei ole vaan helgan. Jassulta ei helga kysynyt miten voi kun myi lapsensa alaikäisenä. Kukaan ei kysynyt haluaako jasdu tätä elämää kun äitinsä myi lapsensa. Traagista oikeasti jassun elämä. Voimia jassulle


      • Tsemiääääjasmin
        Jdjkd kirjoitti:

        Joo syyttävä sormi osoittaa Helgaa kohti. Investoi oman lapsensa vanhoille ukoille kapakoissa lapsena. Näki Jasminin eksoottisen kauneuden ja päätti uhrata sen. Toivon jassulle kaikkea hyvää, hänen vika tämä ei ole vaan helgan. Jassulta ei helga kysynyt miten voi kun myi lapsensa alaikäisenä. Kukaan ei kysynyt haluaako jasdu tätä elämää kun äitinsä myi lapsensa. Traagista oikeasti jassun elämä. Voimia jassulle

        Tätä puolta asiassa ei nähdä eli kasari/siivoojaäidin tekoja. Sydäntäsärkevää nähdä jassu tuossa jamassa kun itse ei varmasti tällaista elämää halunnut mutta helga päätti toisin. Miten helga voi edes nukkua yönsä tietäen mitä rahan ja julkisuuden himoissa teki? Miksi joku hampaaton iss-siivooja haluaa itsensä kartalle lapsensa kautta? Helga ei kiinnosta, oli jo nuorena ruma koukkunokka rumine hampaineen ja hepsankeikka reissulla sai jassun. Kaikki tragedia lähtee iss-Koukkunokan siivoojan sairaista kuvitelmista. Tsemiä jassulle ja oikeasti hyvä terapeutti voisi avata tuota sairasta äiti vyyhtiä. Trauma tuossa perheessä on ollut meneillään jo kolmen sukupolven ajan joten toivottavasti jassu pysäyttää sen.


      • Heinäpään-oraakkeli
        Jdjkd kirjoitti:

        Joo syyttävä sormi osoittaa Helgaa kohti. Investoi oman lapsensa vanhoille ukoille kapakoissa lapsena. Näki Jasminin eksoottisen kauneuden ja päätti uhrata sen. Toivon jassulle kaikkea hyvää, hänen vika tämä ei ole vaan helgan. Jassulta ei helga kysynyt miten voi kun myi lapsensa alaikäisenä. Kukaan ei kysynyt haluaako jasdu tätä elämää kun äitinsä myi lapsensa. Traagista oikeasti jassun elämä. Voimia jassulle

        Asia on juuri näin. Pubiruusuäidin houkuttimeksi Jasso joutui, vähän höynänä ja aivan liian nuorena aikuisten maailmaan. Ei ihme että oireilee.


    • JEESUSjuuden

      Jesui JUDE. Siksi kukaan ei päässyt tutkimaan uhreja.

    • Arvailua

      Jos on suostunut miehen toiveesta vapaaseen suhteeseen. "Parempi sekin kun ei mitään" periaatteella.

      • Letkunpuiston.taxitolppa

        Rikun toive on kylläkin olla visusti erossa Jaskasta. Mitään suhdetta ei ole, sen taimi kuoli nopeasti Jaskan leikkiessä kotivaimoa eli maaten jurrissa patiolla.


    • Jassu.se.ottaa

      Ai jaa, mä kun oon ollut siinä luulossa et varhain kehittynyt intialaiskersa sinne kapakoihin hinku ja kun ei ollut omaa kaveria niin äiti lähti seuralaiseks, mikä kyllä on erittäin outoa sekin, alaikäinen vanhempansa kanssa ravintolakierroksella. Mitäs niissä tanssiravintoloissa ja pubeissa on tarkoitus tehdä? Juoda alkoholia, tanssia, flirttailla miesten kanssa, pitää aikuisen hauskaa? Mitään muuta yhteistä tekemistä ei sitten keksitty kuin kapakkakierrokset?

    • JaskanPaskat

      https://www.instagram.com/p/BO_r73BBLPj/?taken-by=jasminmantylaofficial&hl=fi

      Lisää instapsyykkausta aussrakkauteen. No, onneksi netistä löytyy myös lohdutusta kun Riku ei koskaan tulekaan ja takapihan patio jäi saavuttamattomaksi. Ekaks tulee tikareita ja raasteltuja sydämiä, sitten jo aforismejä petturimiehistä jtka ei pidä lupauksia ja lopuks täyslaidallisia Jaskan omia katkeria ja ilkeitä ajatuksia Rikusta noin tuhanteen blogiin...

    • hyväreissurikulle

      Eikös se mummo ressu sattunut kuolemaan just Rikulle sopivaan aikaan, niin sai sen varjolla tuotua pikku Jassukan kotiin ja hautajaisiin? Jassukkahan itse ei varmaan olisi asiasta paljon piitannut, muttei ilennyt jäädä poiskaan. Ei arvannut, ettei Riku huolinutkaan takaisin!!

      • älkäävääristelkö

        Eiköhän se ollut niin, että Jassun viisumi meni umpeen ja oli lähdettävä pois Ausseista.


      • aaassere
        älkäävääristelkö kirjoitti:

        Eiköhän se ollut niin, että Jassun viisumi meni umpeen ja oli lähdettävä pois Ausseista.

        Jassulla oli/on vuoden viisumi, pääsihän se vielä käväisemään Ausseissa, ja jostain syystä, jota emme tiedä, poistui maasta pikaisesti.


      • omatasiat
        aaassere kirjoitti:

        Jassulla oli/on vuoden viisumi, pääsihän se vielä käväisemään Ausseissa, ja jostain syystä, jota emme tiedä, poistui maasta pikaisesti.

        Kolmen kuukauden välein on käytävä rajojen ulkopuolella. Eipä sitä muutkaan tiedä, miksi ei ole mennyt takaisin. Siitähän täällä on porua pidetty.


      • mummmmo
        älkäävääristelkö kirjoitti:

        Eiköhän se ollut niin, että Jassun viisumi meni umpeen ja oli lähdettävä pois Ausseista.

        Sehän meni sitten paremmin, kuin hyvin, Richardin kannalta.


      • Letkunpuiston.taxitolppa
        aaassere kirjoitti:

        Jassulla oli/on vuoden viisumi, pääsihän se vielä käväisemään Ausseissa, ja jostain syystä, jota emme tiedä, poistui maasta pikaisesti.

        Jaska karkoitettiin maasta sen vuoksi kun Riku ei suostunut tätä elättämään.


      • Ottaapattiin

        Kukaan ei matkustavajaan vrkn takia Australiaan. Ja välittömästi takas. On varmasti ollut nolo tilanne jasminille. Ja se rahan menetys pieni tuloiselle....


    • Kalapäreforever

      Jassuhan rakastuisi oitis tollaseen nappisilmä-taatarunggariin, mutta kun ne ei asu Ausseissa vaan hamraassa ja kylmässä kotimaassa.

      • lutinlati

        Sepä se, enkuissa ikivanhan sairaseläkeläisen kanssa naimisissa olo oli cool, sama suomessa jostain syystä ei niinkään.

        Paitsi että hyvät otsikot siitä saisi :-D


      • fhjjfj

        Hamraa.... heh heh, eikös kukaan nyt huomaa kirjoitusvirhettä


    • jänskättää

      Nappisilmä-Erkkihän näyttää facen mukaan oleva varsinainen reissu-eki. Jassu siihen vaan siivelle niin pääsee pois vintiltä eikä haittaa vaikka olis ukkomies. Se on vaan hidaste, ei este. Vai eikö Suomi-mies kelpaa???? Eikö ole tarpeeksi eksoottista? Vai olisko syy sittenkin se, että valheet suhteesta olis ihan liian helppo ampua alas.

    • RunFRun

      Tyypillistä korviketoimintaa tuo rakkaudessa rypeminen ja siitä jatkuvasti kaakattaminen kun elämässä ei ole mitään rytmiä, rutiineja, säännönmukaisuuksia tai tavoitteita. Muuten voisi tehdä sitä ja tätä mutta kun on tämä palava rakkaus tässä roihuamassa. Sitä ihmetellessä ja huokaillessa touhun voikin kätevästi myydä itselleen "omien polkujen kulkemisena", ja kyllähän se melkoisesti tuossa iässä eroaakin normimeiningistä :D

    • VintilleJäiJaska

      Tietääkö Erkin vaimo että lähettelee sumeasilmäiselle juopolle ällöviestejä? Missä peräkammarin Teukka? Muitahan faneja rohjakkeella ei ole. Jassu on kirkkaasti suomen viihdyttävin "tähti" monet naurut on Jaska tarjonnut:D

      Kertoo paljon että Ricu perusti yrityksen Debsin kanssa ja asuvat samassa osoitteessa. Aikooko goljatti nukkua heidän keskellä vaan eipä taida päästä maahantulokiellon takia ausseihin 3 vuoteen. On siinä varmasti siro ja kaunis vaalea debs katsonut kun kaksimetrinen intialaisennäköinen peräkammarintyttö änkeää heidän väliin :D Sumea nappisilmä ei kelpaa kun vaaleat kaunottaret jyrää ohitse kuten Debs vei mieheNI Jaskalta, mahtaa kismittää kun aina vaaleat naiset vie Jaskan miehet hahhaa :D Taisi se kuuluisa haahkakin olla siro blondi joka jyräs nappisilmän eli ei Jaska pärjää edes mummoille :D

      • fromoulu

        Missä tietoa, että Riku ja Debbie ovat yhdessä ja perustaneet yhteisen yrityksen?


    • Paulasimon

      Kyllä Rickhard kävi Oulussa ja näinkin heidät. Jasmin lähtee todennäköisesti myöhemmin talvella perässä. Rikun avioero on kohta selvä. Kuulin tämän luotettavalta taholta. Eläköön rakkaus ja se, että jaksaa uskoa siihe. Jassukin on varmasti joutunut kieltäytymään monesta hyvästä kutsusta ja on jaksanut odotella, että pääasee taas rakkaansa luo.

      • JaskanHarhat

        Eläköön mielikuvitusrakkaus. Ricu on Debbien kainalossa eikä koskaan tule homemökin uuninpankolle. Kaikki on Jaskan harhaa ja ainoa fakta on kalossinkuva persuuksis koska niin monelta ukolta pakit saanut. Denu laittaa pahvilaatikossa kasarikuteet, Osku vihjaa jaskan hulluudesta, Dereck läksi samantien kun näki minkä kokoinen ja mikä on peräkammaritytön sivistystaso eli ei ne ukot vaan viihdy vaan lähtevät parempien lihapatojen ääreen.


      • Letkunpuiston.taxitolppa

        Paulasimon se sitten teki postauksen joka oli 100 % paskapuhetta.


      • mielikuvitustodistaja

        Jaaha. Taas jatkuu suhteen olemassaolon todistelu mielikuvitushahmojen avulla.


    • rekrypäällikkö

      Pikkulinnut kertoivat, että Riku on palkannut Kate nimisen naisen firmaansa sihteeriksi, vai oliko peräti päälliköksi, en muista. Varsin antava tissivako nuorella naisella kuitenkin FB:n kuvissa.

      • jassuonluomu

        Onko se Riku erehtynyt silaripimuihin?


      • rekrypäällikkö2

        Ihmissuhdekuvioista en tiedä. Löydätte neidin tiedot kyllä, esim Linkedin:stä entisen työnantajan nimellä (Skillforce recruitment pty ltd). Sukunimeä en tänne halua liittää.


      • ennenvanhaan
        rekrypäällikkö2 kirjoitti:

        Ihmissuhdekuvioista en tiedä. Löydätte neidin tiedot kyllä, esim Linkedin:stä entisen työnantajan nimellä (Skillforce recruitment pty ltd). Sukunimeä en tänne halua liittää.

        Ai Riku onkin "entinen työnantaja".


      • tuore.tieto
        ennenvanhaan kirjoitti:

        Ai Riku onkin "entinen työnantaja".

        Miten niin? Ei ole vielä päivittänyt uutta duuniaan tietoihin.


      • etäsuhdeparassuhde

        Jaskaa ottaa päähän ihan periaatteesta; Riku palkannut nuoren ja nätin brunetin :-)

        Bisnekset ilmeisesti vilkastuneet, miten nyt suu pannaan? Viimeksi _etäsuhde_ kaatui mm. siihen että asuttiin eri puolella maapalloa ja Rikun työkiireisiin.

        Edelleen ollaan etäsuhteessa ja Riku yksityisyrittäjänä tuskin lomia ennättää pitämään.


    • sumeatsilimät

      Taasko upea blondi Kate vei mieheNI. Aina blondit vie nappisilmän miehet!!!

      • minkävärinen

        Tuo nappisilmä sanonta on aika omituinen, nappeja kun on paljon erivärisiä, niin olen niin tyhmä etten tajua moista sanontaa.


      • nappi.otsassa

        Silmät seisoo päässä kuin napit. Esimerkiksi nukeille ommellaan joskus napit silmiksi, katse on kyllä hiukan tuijottava mutta niin on Jassullakin. Kävin katsomassa peilin edessä miltä näyttäisin kun silmät on ammollaan auki, kyllä nauratti. Näytin idiootilta.


      • minkävärinen
        nappi.otsassa kirjoitti:

        Silmät seisoo päässä kuin napit. Esimerkiksi nukeille ommellaan joskus napit silmiksi, katse on kyllä hiukan tuijottava mutta niin on Jassullakin. Kävin katsomassa peilin edessä miltä näyttäisin kun silmät on ammollaan auki, kyllä nauratti. Näytin idiootilta.

        Ok, kiitos nyt valkeni tyhmällekin, olen suomalainen mutta asunut suurimman osan elämästäni muualla joten en oikein ymmärtänyt sanan varsinaista merkitystä.


      • voisentään
        nappi.otsassa kirjoitti:

        Silmät seisoo päässä kuin napit. Esimerkiksi nukeille ommellaan joskus napit silmiksi, katse on kyllä hiukan tuijottava mutta niin on Jassullakin. Kävin katsomassa peilin edessä miltä näyttäisin kun silmät on ammollaan auki, kyllä nauratti. Näytin idiootilta.

        Kovin on lapsellinen kommentti, kun niin omat silmät nauratti,
        lapsethan täällä enimmäkseen kommentoi.
        Samoja juttuja täällä hoetaan, sairashan tuo Matami taitaa olla.


    • RöökimuijaJaska

      Mitähän ukot ajattelee kun paikalle saapuu isokoinen nappisilmä miesten tuulipuvussa? Rööki roikkuu vinoissa hampaissa kun väkipakolla tyrkyttää itseään mutta aina ne ukot pakenee.

    • pitkäonodottavanaika

      Jassu on kyllä vahvaa tekoa! Miten se jaksaa oleilla tuolla äipän vintillä päivästä toiseen, seuranaan vain omat harhat ja haaveet? Olen pakosta joutunut olemaan omassa kotonani, venäytettyäni nilkkani, nyt 3viikkoa, ja aika käy pirun pitkäksi! Luen, teen käsitöitä ja ihan oikeaa ruokaa miehelleni ja koululaiselleni.Silti aika käy pitkäksi, ei auta haaveet, eikä unelmat! Kyllä normaali ihminen kaipaa ulkoilua, seuraa ja vaihtelua! Nämä Jassun jutut ovat olleet kyllä huvittavaa luettavaa!

    • kummakuneitärppää

      Kyllä noilla kuvilla, taitoa vaativista super herkuista, ja silmät ammollaan hymyilevästä neitokaisesta, pitäisi miehen, kuin miehen huomata, että tässä vasta sopivaa vaimoainesta!! Kyllä kohta tärppää, jatka vaan samalla linjalla,
      me elämme hengessä mukana! ;)

    • LittleSmile

      Miten on NAPPISILMÄ, kuinka sujui ulkomaanmatka ja Rovaniemenreissu, oliko kivaa?

    • eoroplane28

      Hei,ei viitsittäis tätä kommata enää, sain luotettavalta lähteeltä kommaa, että tää zäämssi ei käy täysillä. Ei kai kukaan (toiv) halua vajakkia pilkata? Että pliis kaverit, vaikka hauskaa on ollukkin. Mun raja meni täs.

    • SadCase

      Seiska repii ilon ja rahan irti hitaalla käyvistä tyrkyistä.
      Tämäkin tapaus työrajoitteinen, ja koulutkin käymättä.

      • MistäSeiraava

        Niinpä. Eivät oo vielä löytäneet Jassuakin tyhmempää seuraavaksi uhrikseen. Eikä taida löytyäkään, on toi Mäntylä niin harvinaisen tyhmä ja nolo.


    • EiOnnistuNoin
      • JassunInstafoodit

        Ei pysy koossa jassurassun kasvispihvit mut voihan ton mössön lapata suoraan lusikalla raakana kitusiinsa, Jassuhan kun muutenkin niin rrakastaa raakaruokaa. Ja onhan se helpompaa ja nopeampaakin, ei tartte odotella ruuan kypsymistä paistinpannulla eikä edes uunissa...


      • Pororulla2016
        JassunInstafoodit kirjoitti:

        Ei pysy koossa jassurassun kasvispihvit mut voihan ton mössön lapata suoraan lusikalla raakana kitusiinsa, Jassuhan kun muutenkin niin rrakastaa raakaruokaa. Ja onhan se helpompaa ja nopeampaakin, ei tartte odotella ruuan kypsymistä paistinpannulla eikä edes uunissa...

        Tuo resepti on K-ruoka -lehdestä. Paisto onnistuu lettupannulla. Odottaisin Jassun kaltaiselta foodielta jotain omaperäisempää.


      • Tiluliluliiii
        Pororulla2016 kirjoitti:

        Tuo resepti on K-ruoka -lehdestä. Paisto onnistuu lettupannulla. Odottaisin Jassun kaltaiselta foodielta jotain omaperäisempää.

        Pysyäkseen koossa seos tarvitsee kananmunan sidosaineekai...Sellaista ei Jaskan reseptissä ole.


    • JassuRuokakurssilleMars

      Miksi ihmeessä Jassu ei mene ruoanlaittokurssille? Aikaa sillä on rajattomasti, eikä esim. Marttojen kurssit ole kalliita. Kai niitä muutkin tahot järjestävät. Oppisi edes perusasiat ruoanlaitosta. Esim. ettei raakoja kasviksia ja vetistä raakaa tomaattia laiteta tortillapohjan päälle ja uuniin. Nyt mä tajuan, miksi se ei koskaan laita kuvia valmiista aterioista...

    • kokkityttöjassu

      JASSU! Odotamme kuvia paistetuista pihveistä! Onnistuiko ne?
      Olet sinä taitava ja topakka tytteli!

      • meodotamme

        Ja sieltähän ne kuvat tuli! Ihan itsekö paistoit? Mitä niistä valuu?
        Onko sinusta oikeasti mielenkiintoista kuvata ihan tavallista ruokaa?
        Osaisitko nyt kuvata jotain muutakin, ei kokkauksiasi, ei naamaasi, ei tissejäsi - keksippäs nyt jotain ihan uutta!! :)


    • Tylsää.elämää

      Jessus. Jassun elämä on kuin ikivanhan eläkkeellä olevan yksinäisen ja lapsettoman vanhanpiian elämää, kissa vaan puuttuu, kolmekymppinen nainen pyörii kotinurkissa päivästä päivään, viikosta viikkoon, ei työtä, ei harrastuksii, ei ystävii, ei mitään. Päivän kohokohta jonkun pihvin paistaminen tai kynsien fiilaaminen. Huoh. Itse kuolisin TYLSYYTEEN. Pitkäveteišempäähän sillä nyt on kuin papsun kanssa ikinä. Ei pääse edes lähikylään bussimatkalle.

    • STMariaSalome

      Kiroan tämän maan Jos ovat tehneet junamatkat kalliimmaksi minulle
      saatananana pasilan uutta asemaa rakentaa tms

      palavat alimmassa helvetissä ne poliitikot


      palavat niiden oksetatvat nartut lihat ihmisen lihat sielut
      niin pahat rakastan sitä että Jumala kärventää ne kiduttamalla

      En anna oikeut5ta käytt5ää kristinuskon keksintöjä kenellekään.

      He luulevat
      että voivat käyttää
      mutta nythän se nähdään

      He menettävät ne.


      siis miksi he rakentavat kaikenlaista hyvä ettei Guggehnhaimin
      jos valtio on veloissa.

      MUTTA he eivät käytä enää mitään kristinuskosta peräisin olevaa
      ei sähköporia yms

      ( Kristinuskon keksintöjä.

    • STMariaSalome

      JEESUS sinä et enää anna käyttää sinun opetuksen ansiosta
      Raamatun ansiosta kristinuskon
      mitään keksintöjä

      minulta ei tehdä kalliimmaksi juna matkoja

      muutan Venäjälle

      ja, en välitä vaikak he hyökkäisi Suomeen
      vaikak kävelisivät tänne rajojen yli
      koska minulel ei annettu mitä tarvitsen.

      Minua loukattiin.

      en ole mikään idiootti terroristi ei taRVI PELÄTÄ
      EN OLE VÄKIVALTAINENKAAN EN MIELISAIRAS

      VENÄJÄLLÄ VAAN EI OLE YHDENVERTAISUUSLAKIA
      ?
      nIIN SE ON PAREMPI MAA.

    • STMariaSalome

      Tai sitten muutan Englantiin.

      MiTKÄ asiat ne velat ovat tehneet???

      Vihaan tätiä'niin
      jolla näyttää olevan korkea energia!! teksti9ssä
      hän on ihan pärjännyt
      ateistina!???

      minua kidutettiin henkisenä ihmisenä.
      Mutta hänellä silti on silmärappeuma sairaus
      se vie näön häneltä

      • STMariaSalome

        todel röyhkeä henkilö
        kun kirjoitin tekstiviestin että voisiko hän vuokrata minulle asunnon
        kun hänellä on luottotuedot ( ja otta a minut ali vuokralaiseksi )

        vastasi minulle että hömppä eläkkeeni on niin pieni ym roskaa. ( höntti...)

        hänkin on vainon kohde silmät ovat sammakon silmälasien linssien takana
        ja hänen päähän jätetty varmaan pieni tila aivoja

        koska hänkin oli Kuningatar.. ja oli Herrttuatar

        Ehkä kristityt ovat pahoja

        ehkä on että Jeesus ei sietänyt tätä jolla oli tunteita enemmän kuin hänellä
        900 reikää nussineena Salomonina

        hän tykkäsi blondista

        joka oli epä älyllinenn ja tunteeton..
        Olin todella tuskassa ( Jumala tietää )

        mutta hän ei ymmärtänyt eikä auttanut.

        Koetan uskoa Jumalaan...

        ( en vihaa tätiäni kai
        en ole koskaan vihannut
        Hän oli Kuningatar 1500
        Oli siskoni Herttuatar Fizgerald 1700
        ja 1900 l alussa äitini Gertrude hän oli.
        ( Teatterityöläinen

        ( en vaan tied miksi hänel nii hyv energia kirjoituksessa?
        koska minua 20 v raiskattu
        nyt kellarissa häväisty
        kaik aviomieheni hylkäsivät
        ( täti oli sairas idioottimainen


      • STMariaSalome

        Ei olekaan!! Tädillä silmä rappauema sairautta!

        Sukulaisella oli väärä tieto,
        hän Luuli että on sellainen. Silmälasit vaan on


    • STMariaSalome

      Minua vain on loukattu niin pahoin valaistuneena

      Miten siellä Venäjällä jaksan olla
      Siellä on korpea.
      Tahdon omavaraisen maatilan, perinne tilan.
      Auto pitää olla..

      Ovatko nyt kristityt niin paho0ja ihmisiä

      kaikki vaino mitä vieraat kansat,
      kaikki maailma kateudesta kohdisti ym
      kristittyihin
      s e kaikki vaino onnistui

      Ei ole kristityillä rakkautta toisilleen

      Mutta niitä keksintöjä eivät saa käyttää..


      Ne ovat
      ei hinduismi tai muslimit ole teheneet mitään keksintöjä
      tai buddhalaiset

      ja minä en anna käyttää niitä

      koska minulle, Kristinuskon perustajana ei annettu ensin,
      mitä tarvitsen.


      MISTÄ???? se velka on tullut?????????

      sitäkö koetetaan maksaa?

    • STMariaSalome

      Jumala auta

      en suostu eläm sellaisena jota raiskattu 20 vuott6a

      he menevät pahemmin raiskattavaksi on vaatimukseni

      Jumala saa sen luoda

      ei voi olla että neitsyttä lasta raiskataan

      uhrasivat saatanalle

      eivät voi rakenta amitään sen perustalle

      en ole edes tekemisissä ennenk heidät raiiskattu pahemmin
      kuin tämä joka saanut tuhansia vuosia olla pyhä
      nimenomaan
      siveellinen tunteva jne

      He ei kehitä tunteita herkkyyttä tuhottuaan ne ensin minulta. eivätkä tule tekemään niin.
      suhdanne saa olla se mikä se oli.

      Batshebaa, joka olin ei loukata

    • STMariaSalome

      Niin se siitä en ole vihainen enää

      opin sen raiskattunakin että ei pidä uskoa mihinkään rakkaus suhteeseen eikä yhteiskun... miten kirjoittaa ei uskoa yhteiskunnalliseen tai yhteiskuntaan..

      Oli kehittynyt vuosi tuhansina En tahdo koskaan elää niiden sielujen kanssa
      joilla oli tarve anta akajota sek murt osaakaan sukupuolielimiini.

      ai hän voitti nyt se ateisti täti
      jaa niitä on muitakin???

      häntä siis kiusasi, että olin Maria salome.. kun olin siskonsa..
      Fizgeraldin..

      mietin se Tuija, vaalea tukkainen varmaan usutti pahat henget kimppuuni
      kun kirjoitin hänelle että dont write with passion to me.. it waxed me

      nii hän oli vaaleetukkasena nii loukkaantunut
      että sai sen Gordonin ilmestymään että olisin "intohimoinen" ?


      en usko mihinkäännaisiin
      paholaisia ovat kaikki

      ja nyt tehty ihmiskuntaan että neitsyttä raiskattu
      niin kyllä se osuu vielä niihin siveettömiinkin
      jos Jumala on olemassa

      Kymmeniä vuosia

      ( niin vähän tarvitsin tai pyysin mutta sitä ei saanut

      Mutta he eivät hyödy siitä raiskaamisesta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe