Tarvitsetteko taustaohjelmaa, kun

reppuriika

Teen tässä sitten aloituksen, kun niitä kaivataan? Otsakkeesta käy jo ilmi kysymys. Onko teillä yleensä taustalla ohjelmaa keskustellessanne Suomi24-palstalla tai roikkuessanne muualla somessa.
Minä kyllä kuuntelen melkein aina jotain ohjelmaa, joko Radiodeitä, Radiopatmosta, kuuntelen musiikkia, ym.
Eipä haittaa puhelinsoittokaan tässä hommassa., jos joku haluaa lörpötellä kuulumisiaan. Nyrkin kuuntelen Maan ja taivaan välitä ja Leo Meller siinä haastelee kommentoiden maailman uutisia.
Joulun alla oli lukubuumi menossa. Luin monta paksua kirjaa. Sukkien ja lapasten kutomisessakin on mukava pitää välistä taukoa.

12

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En minä varsinaisesti tarvitse taustaohjelmaa, päinvastoin, jos luen kiinnostuksella keskittymistä vaativaa, häiritsee TV:tai radion selostukset.

      Musiikki sopii mielestäni mainiosti, mutta luen toki paljon muuta tietsikalla kuin S24.

      Ennen Lippajärvellä oli työhuoneessa iso kulmatyöpöytä, jossa pöytätelineellä oli maalattava työni, pöydällä myös läppäri auki, joten saatoin vilkaisulla helposti osallistua keskusteluun. Pensseli veteen vaan, jos kirjoitushalu iski.

      Nyt on työpöytäni ikkunan alla, ja TV tuoli löhöilyä varten. Nukahdinkin illan filmin loppuosassa, joten Monmartren murhaaja hirviö jäi näkemättä.

      Mahdoinkohan paljoa menettääkään! 😕

    • Saa nähdä kuinka äijän käy! Pilmari touhuu mukana hulluuksineen.

      • Lorenaa

        Sama turbulenssi palstalla vaan jatkuu yrityksistä huolimatta. Pi-mari kauhoineen yrittää sotkea kaikin mahdollisin keinoin, mitä ideoita hänellä on jäljellä.

        Eivät ne ota tuulta, kenenkään asiallisen kirjoittajan aloitukset, näyttää siltä. Ainoastaam pääministerin haukuma-,solvaajaketju loistaa kommenttien lukumäärästä varsin suositulta. En halua, en voi solvata ketään, kun on omakin nuttuni aika reikäinen, riittää asenteiden mallaamista uuteen sävyyn.

        Mietin onko ihmisillä niin paha olla Pitää omaa pahaa oloaan - mieltään purkaa
        kanssakirjoittaja kulkijoihin, vaikka ei tiedä heidän olosuhteista hölkäsen pölkäystä. Erimieltä voi ja saa olla, ei kaikkea tarvitse hyväksyä jos se omien asenteiden vastaista.

        Herätys kirjoittaja ystävät, teroitetaan pännät teräviksi, yritetään ymmärtää toisten viestien kirjoittajan viestejä . silloin tulee lukijallekin hyvä mieli.


      • Herätyshän tässä on meneillään, kahvimuki vieressä ja alkavaa päiväa tiiraille. Ennen pukeutumista suihkuun, ja sitten kämppä kuntoon, ja valmistella iltatapaamista. Lapset ilahduttavat käymällä, nuorimmaisellakin on vapaapäivä.
        Tänään huomasi jo klo 9 aikaan aamun valoisuuden, ihanaa. Osa tietenkin lumen heijastusta, kuutamokin lie valaissut pilvipeitteestä huolimatta 😊 hyvältähän valoisuus tuntuu!

        Ruune ystävämme tuolla miettii, *miten äijän käy* mikä sitä estäis, hyvinhän äijöjen käy ylikierroksilla kokemista kun osaisvat välttää.

        Joskus jälkeenpäin näkee tuohtumuksensa naurahtaen,... kuin myrskyn vesilasissa!

        Mitäpä epäkohtien suurennuslasilla tiirailu ketään hyödyttäisi, korjaa minkä korjata voi, (itsessään) ja sitten eteenpäin.

        Puhelukin tässä välissä katkaisi,... heh,..vaan tais tulla jo asia puitua 🦅

        Minusta on sitten hauska katsella talvista luontoa, maa niin puhtaan valkoinen vielä, pitäneepä nyt katsella päivän säätiedot ja uutisetkin! heissan


    • Ramoona_

      En kaipaa taustahälyä, telkkari on auki vain silloin kun haluan katsella jotain. Hesarin luku sujuu kyllä aamutv:n ja aamiaisen ohella, kaunokirjallisuuteen haluan keskittyä hiljaisuudessa. Telkkaria katsellessa voin neuloa tai silittää pyykkiä, nostella käsipainoja ja jumpata jalkoja, radiomusiikki tai puheohjelma sopii monen tekemisen taustalle ja siivittämiseksi. Olen oppinut käyttämään myös kuulokkeita musiikin kuuntelussa, samalla vaikkapa imurointi saa uutta ulottuvuutta. Ulkoillessa en koskaan käytä kuulokkeita enkä räplää kännykkää, luonnonäänet ovat tärkeä elämys ja liikenteen äänten kuuleminen turvallisuuskysymyskin. Luonnon hiljaisuus on lepoa ja melkein juhlahetki.

      Älykännykkä hiukan minua koukuttaa, siinä on kompaktissa koossa niin monta hyötyä ja hupia. Äly voi olla tekoälyäkin, teknistä tai laskelmoivaa. Älykäs ihminen voi olla ymmärtämätön. Ymmärryksestä puhuu viisaasti Lorenaa, siinäkin yritys vie eteenpäin. Ei aina ole helppoa ymmärtää edes itseään, saati toista, varsinkaan eri kulttuurin ihmistä. Ymmärrys on hyvin laaja käsite, käsittää sen mikä meitä ympäröi sisältä ja ulkoa, tiedon sisäistämisen , tajun ja tolkun, ja meillä kaikillahan on omat ympyrämme.
      Lähes kaikkia asioita voi pyrkiä ymmärtämään, vaikka ei hyväksyisikään. Hyväksyntä on oikeastaan moraalikysymys, arvojen mittari.

      Monasti täällä palstallakin nousee ilkeyksiä lukiessa kysymys : tuliko kirjoittajalle tuosta hyvä mieli ? Tuskin tuli. Vastateroitetun kynän jälki on selkeää, ja joillakin on hieno värikynäkokoelmakin , mutta tärkeintähän on sanoman henki. Hyvänmielenlähettiläinä voi itsekukin toimia lähipiirissään ja myös tällä palstallamme, meidän kaikkien palstalla. Omassa kasvatuksessani terotettiin sitä, että ei tahallaan tuotettaisi kenellekään pahaa mieltä ja koetettiin keksiä tapoja tuottaa toisille hyvää mieltä. Ei siihen materiaa tarvita : hymy , kannustus, toisten auttaminen, ilo toisten läsnäolosta.

    • lumilinnoittaja

      Kuulostaa tutulta tuo kysymys, tuliko nyt hyvä mieli. Kiusasin joskus pikkuveikkaa kun ärsytti sen mukana roikkuminen. Äiti aina sitten kysyi noin eikä siihen voinut myöntävästi vastata. Pienempää ja tyhmempää piti ymmärtää, vaikka koville se joskus otti. Täällä palstalla ei ikäihmisten kesken kiusaamista voi edes ymmärtää , saatikka hyväksyä. Onneksi pääsee aina pois.

    • Onneksi meillä on tämä palsta ja kirjoittajiakin On Loreenaa ja Makriinaa, joissa tuu pitkävokaalinen pääte kuin korostaa kirjoittajia. Makriinalle laitoin sen kuin rinnastuksena. Yhteisen kiitoksenikin saatte monien mainitsemattomien ohella. Vassokuu para!

      Yritetään saada palsta pysymään pystyssä ilman omapönkköjärjestelmää, jota on yritetty.

      • palsta-voi-hyvin

        Ruunelle tämä

        "Yritetään saada palsta pysymään pystyssä ilman, ....niin, mihin

        :"Saa nähdä kuinka äijän käy! Pilmari touhuu mukana hulluuksineen.?

        Ja sinä seuraat sitä!

        .


      • omapönkköjärjestelmää


      • Anteeksi pyydän kirjoitustani, joka heijastaa mennyttä aikaa ja joka pitäisi syöttää maan matosille tuhosyötteinä. Pyrin elpymään ihmismieliseksi joukkoonne. Aikaa kuluu paluuseen, mutta ajan myötä löytänen minäkin paikkani.


    • neljätoista.ja

      luettele nyt vain ne kaksi muutakin, ja vain heillä on ruuneperkelin lupa olla mukana.
      voi hyvät hyssykät se vain että kuka on se joka luokittelee.
      parantais ruunekin tapansa, luettelointi ei ole kuin sinun mielipiteesi hyi helvetti!
      kun näitä listoja lukee alkaa jo hajukin tuntumaan ihmiseltä.

    • Ajatuksellista ja hyvää kerrontaa Ramoonalta hänen terävästä kynästään ja ajattelevista aivoistaan. Saisipa tuollaiset ajatuksien kuvailut enemmän sijaa jokaisessa esittämässämme kerronnassa.

      Astuin sanamestarin jalanjäljissä pienen ajatusmatkan yön hetkieni mietinnässä.

      Väsy ei tullut yöni hetkiin
      ajatustein pitkiin retkiin,
      Joita täällä usein kuvaan,
      tulkaa ajatuksin mukaan.

      Omianne kertokaatte
      valveilla jos vaikka maatte
      olotilassa väsyneen,
      inspiraation kun saatte..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      145
      1950
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1507
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      92
      1320
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1282
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1225
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      207
      1111
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      47
      1027
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      98
      1017
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      204
      1002
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      229
      851
    Aihe