Mistä ammatti jännittäjälle?

ammattinvaihtaja

Missä te ei-sairaslomalla olevat sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivät olette töissä? Mikä ammatti sopisi naiselle, joka jännittää sosiaalisia tilanteita? Yritän keksiä itselleni ammattia, mutta useimmissa ammateissa on liikaa ihmiskontakteja. Mieleeni tulee vain siivoustyön kaltaiset hommat. Kertokaa.

8

1424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bbjack

      Olin ennen atk-suunnittelija 20v. Omia yksintehtäviä projekteja, joita sai tehdä kaikessa rauhassa omassa kopissa tietokoneella. Jos vielä syö vaikka omat eväät koneella ei tarvi paljoa muuta kun morjestella vastaantulijat käytävällä. Oli ehkä keskimäärin kerran kuussa joku parin tunnin palaveri. Puhelin soi pari kertaa vuodessa. Ei tarvi muodollusta pätevyyttä, hommatkin opettelin itse.

    • Yleistynytahdistuneisuus

      Keikkatyö siivoojana.

    • Hhhhhhhhhhhhh

      Ainaki meidän työpaikassa siivoojat joutuu näkemään ihmisiä, ja puhumaan niitä näitä.

      Itse olen prosessinhoitajana elintarviketeollisuudessa, ja siinä yli puolet työvuoroista olen osastollamme yksin, ja loput yhden työkaverin kanssa.

    • tulivaanmieleen

      varastotyöläinen.

    • sospelk

      Ei ainakaan sosiaali- ja terveysalalta, jota minä hulluna kävin kokeilemassa.. Nyt opiskelen muuta alaa, mutta todennäköisesti tämäkään ei ole sopiva, koska tulisi liikaa esilläoloa mitä en opiskelut aloittaessani tajunnut. En myöskään kestä hyvin stressiä, vaan kroppa ja mieli menevät siitä ihan "epäkuntoon". Eli kauhea ahdistus, uniongelmat jne. iskee päälle.

      Mikähän ala olisi siis sopiva, sillä kotiinkaan en halua jäädä makoilemaan. Ei-sosiaalista tai stressaavaa, onkohan tällaista olemassakaan? Valitettavasti atk ei itseltä luonnistu, muuten vois olla sopivan epäsosiaalista hommaa, voisi tehdä etätöitä jne.

    • Laitoshuoltaja2007

      Siis keikkatyö siivoojana eli asiakkaiden kotona. Yleensä saa itse päättää aikataulut. Ja jos juo sitä kahvia niin juo, jos ei niin kukaan ei pakota. Olen yllättynyt itsestäni, ensimmäinen työpaikka missä pystyn juomaan kahvia jopa niistä posliinikupeista ilman että kädet tärisee. Jos tuntui etten pysty (alkuaikoina) niin sanoin "kiitos olen juonut jo liikaa" eli sain itse määrätä ns. tahdin. Tiedän että kahvikuppineuroosi on siellä jossain mutta en ole sitä ajatellut koska olen voinut ITSE hallita sitä, juonko kahvia vai en ja toiseksi: Asiakkaat ovat niitä samoja miltein koko ajan. Jos todella tuntuu, etten pysty juomaan niin sitten juo. Rakastan tätä työtä yli kaiken ja ihania asiakkaitani.

    • aina-ahdistunut

      Minä olen ihme kyllä asiakaspalvelutyössä kassalla. Työ on niin rutiininomaista, samanlaisena toistuvaa eivätkä ihmiskohtaamiset ole intensiivisiä vaan ohimeneviä. Itselleni tämä on sopinut ja jatkuva kontakti ihmisten kanssa vähentää erakoitumisen riskiä. Kaikissa arjesta poikkeavissa tilanteissa (ihan vaikka leffaan meno kaverin kanssa) olen kuitenkin äärimmäisen ahdistunut.

    • sainapua

      Mä en tienny mitä voisin tehdä, ihan samanlaisia pelkoja mulla, mutta mun lääkäri ehdotti ammatillista kuntoutusta, ja minä koin että paras apu mulle tuli oli just ammatillisen kuntoutuksen kautta. Sain eläkeyhtiöstä noposen uravalmentajan, joka samalla kun mietti mun kanssa mitä työtä pystyisin tekemään sain häneltä todella hyvän ja terapeuttisen avun omaan tilanteeseeni. Ei maksanut mulle mitään, käynnit siellä matkakulut siis maksoi työeläkeyhtiö. Nyt mulla on työkokeilupaikka puutarha-alalla ja mahdollisuus työllistyä sinne ainakin määräaikaisesti. Ei oo ehkä sitä mitä aloittaja hait, mutta ajattelin kertoa jos jollekin olisi tästä hyötyä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1083
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      850
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    5. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      750
    6. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    7. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      744
    8. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      740
    9. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    10. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      714
    Aihe