Oletko sinä eläkeläinen jolla menee erittäin hyvin

ValeMediaVauhdissa

"Eläkeläisillä menee lujempaa kuin koskaan ennen, sanoo Yle, joka ei ole koskaan väärässä. Yle on sananvastuinen media, joten sen sanaan voi luottaa kaikissa uutisissa. On siis uskottava, että eläkeläiset voivat aina vain paremmin. "

"Miksi eläkeläiset ovat enemmistönä ruokajonoissa? Sitä Yle ei ole halunnut selvitellä, koska asioiden selvittely ei kuulu Ylen sananvastuupolitiikkaan. Sen sijaan Ylen sananvastuuseen kuuluu pääministerin ja poliitikoiden silittely. Silittely alkoi sopivaan aikaan kun kunnalisvaalit ovat kohta tulossa."

Vaikka vaalit ovat tulossa mikään ei tule muuttumaan paremmaksi koska kaikki äänestävät samoja ääliöitä mitä aikaisemminkin. Toisaalta saattaa olla että takinkääntäjien puolue persut eivät saa enää kannattajia siksi pahasti he töppäsivät toiminnallaan ja valehteluillaan.
YLE:n törkeä propaganda on ällistyttävän röyhkeää ja kansa maksaa tuon laitoksen törkeilyn ja valehtelun.

Totuus on aivan muuta mitä YLE:ssä meille yritetään suoltaa ja valehteleminen on jo aivan tavallista YLE:n toimittajilta.

10

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VarjojenMaalainen

      "Suomalaiset eläkeläiset tulevat paremmin toimeen kuin
      koskaan" uutisoi YLE.

      Tuo YLE:n meditointi on kylläkin erikoista ja harhaanjohtavaa paskaa jonka kaikki jo ymmärtävät sen olevan pelkkää propagandaa ja kansalaisten harhaan johtamista.

    • YlessäTörkeillään

      Voin itse sanoa suoraan elän pienellä eläkkeellä ja kaikesta pitää olla tarkkana että pysyy elossa. Olisiko YLE:n asiallisuus nyt kyseenalaista ja kansalaistemme ivaamista ja härnäämistä vai mitä siellä anarkistivasemmistojohtoisessa YLE:ssä tarkoitetaan?

      • YaXaaasss

        Yle näyttää olevan oikeistohallituksen hyppysissä, hallitus ja nimenomaan kokoomuspuolue määrää mitä se saa sanoa kansalaisille ja sitten tulee yhtäkkiä ihan kummallisia toteamuksia Yleltä, jotka voisi luokitella jopa aivopesuksi, vaikkei kansalaiset ole niin tyhmiä kuin hallitus luulee ja vaikkei ollakaan kaikki ekonomeja, kerran oli uutisissa tieto, että eläkeläisillä on rahaa, tätäkään tietoa ei saisi yleistää, muutamilla eläkeläisellä on rahaa, toisilla taas ei, muutamat elävät köyhyysrajan alapuolella.


    • vihutttaapaa

      Yle voisi kertoa, kuinka suuri osa eläkeläisistä elää tonnin eläkkeellä ja jopa allekkin. Törkeää tehdä laskelma, jossa miljoona tuloiset mukana.

      • YlenTörkyäJatkuvasti

        YLE on jo täysin anarkistivasemistolaisten hallussa ja tuo uutisointi on törkeää kansalaisten halveksimista. Suomessa eläkkeet ovat niin eritasoisia että niitä ei voi mitenkään verrata samoilla riteereillä. Ylivoimaisesti suurin osa eläkeläisistä elää alle toimeentulo rajojen ja joutuu turvautumaan leipäjonoissa saamiin eväisiin että pystyy jotenkin elämään.


      • puustapudotettu

        ..sekä kuinka moni Suomalainen veronmaksaja saa alle takuueläkkeen.


    • HuonoTulevaisuus

      Hallituksen ja median valehtelukampanja ja mädätys jatkuu. Milloin saamme tarkat luvut kuinka kalliksi maahantunkeutujien terroristien elättäminen on tullut ja tulee?
      Kaikki kulut ovat varmasti tiedossa mutta sitähän meille ei kerrota.

    • osaalaskea

      Ei menemuuta kuin turhan paljon veroa ja hinnat käsistäkarkaa j

    • HölmölänSipiläiset

      Suurin ongelma on maahamme tunkeutuneet terroristit joita elätetään veronmaksajien piikkiin.

    • sesiitä

      Ihmettelin tuollaisia laskelmia myös. oliko nuo totta, olen kyllä ollut pienipalkkainen kassa. itse olen saanut juuri puolta vähemmän. En kadehdi tippaakaan heitä jotka saavat hyvin, saisi vain olla terveenä pärjäsi kyllä vähemmälläkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe