Ilpo Haalisto Trumpin kutsuvieraana jenkeissä

Haalistojenkeissä

Uusimmassa Aamusessa 18.1 sekä Ilta-Sanomissa Ilpoa haastateltu .

Hyvää mainosta myös Nousiaisten kunnalle ja Erityisesti Perussuomalaiselle puoluelle!

Hyödyntäkää nyt kunnallisvaaleissa Haalistoa, saatte lisämainosta!

89

3693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IlpolleIdea

      Donald Trump antoi 1. päivänä asetuksen Opamacaren eli vähävaraisten sairasvakuutuksen lopettamisesta. En minäkään halua maksaa muiden sairaskuluja. Én ole käynyt lääkärissä kahteen vuoteen. Yksityisellä hammaslääkärillä olin joulukuussa.

      Olen Ilpo Haaliston ja Ronald Trumpin kanssa ainakin nyt samalla poliittisella linjalla sairasvakuutuksesta. Toivon, että teet seuraavassa kokouksessa Trumpin hengessä valtuustoaloitteen kansanterveysyhtymästä Nousiaisten poistamiseksi. Veroprosentti laskee varmasti 5 prosenttia vähintään.

      Pidämme itse työmme tulokset.

    • Kesälläkalastava

      Perussuomalaisten europarlamentaarikko teki virallisen aloitteen merihätään joutuneiden pakolaisten auttaneiden rankaisemiseksi. Mahdollisesti Trump innoitti aloitteeseen.

      Kun olen Mynälahdella ja joku huutaa meressä apua, miten varmistun, että hän ei ole pakolainen välttääkseni vankilaan ? Jos vedessä oleva ei puhu selkeää suomea, lyönkö airolla tai ankkurilla päähän ? Venäjällä on suomea puhuvia ihmisiä, jotka tulevat mielellään Suomeen.

      Selvennätkö Ilpo Perussuomalaisten aloitetta, etten joudu tahtomattomani vankilaan ?

    • Turkulainenolen

      Ilpo Haalisto on hyvää mainosta Nousiaisten kunnalle ja sitä pitäisi tosiaan hyödyntää, vaikka nyt sitten kunnallisvaaleissa, joissa Ilpo Haalisto vetää kyllä komean äänisaaliin, katsokaa vaikka! Ilpohan on ollut nyt viime viikolla kahdesti Iltasanomissa haastateltuna ja Aamusissa, joka turussa ilmestyy ilmaisjakelulehtenä. Ja Haalistolla on Soinin tuki takana.

    • Noustelainen

      Heh heh. Olet huumorimiehiä. Soinikin on muttei naivi kuten sinä (Ilpo Haalisto nimimerkin takana).

      Trump on sitä mieltä että ilmaston lämpenemispuheet ovat myös huumoria. Esitähän perusteluja, miksi ilmastonmuutos ei ole totta.

      • Kauppiaskadunasukki

        Noustelaiselle: Oletkohan sinä se yksi Ilpon jahtaajia nousiaisissa, kun syyttelet täällä Ilpo Haalistoa nimimerkin takana kirjoittamisesta! Tiedoksi sinulle: Turussa on paljon Ilpon kannattajia jo monen vuoden takaa. Älä ole kade! Sillä siitähän oli sinun kirjoituksessa kyse. Kateus on kuin syöpä, se kalvaa niin kauan, kunnes hajoaa palasiksi...


    • Valpperista

      Ilpo Haalisto: Sinä olet monipuolinen ja osaava poliitikko. Anna palaa vaan ja muut seuraa perästä, kun heistä yksikään sinun mollaajista ei pysty samaan, kuin sinä! Tulevissa kunnallisvaaleissa pyyhi pöydällä sinun arvostelijat nousiaisissa!

    • peruskantasuomalainen

      Naisten kouriminen on tosimiehille sallittuja. Tosimies on Trump. Myös Putin on tosimies Trumpin mielestä. Ilmaston lämpeneminen on huuhaata.

      Suomen itärajalla ja Ruotsin rajalla tarvitaan myös korkea betonimuuri estämään laitonta maahanmuuttoa ja Venäjän hyökkäystä. Maksajia ovat Venäjä ja Ruotsi. Miinat ovat välttämätön tehoste rajan turvaamiseksi.

      • mieskinvoitorjua

        Tyrkkyjä naisia käy sääliksi. Luulevat saavansa fiksun miehen tyrkyttämällä itseään ja pääsemällä hyville päiville ja kun mies torjuu naisen, kun ei kiinnosta koko akka, niin silloin loukatun naisen ylpeys saa vihavoimat. ja koston alkaa. Esimerkkejä löytyy sekä suomesta, jenkeistä ja venäjältä!


    • Trumputtaja

      Ylläoleva ei liity asiayhteyteen.

      Trump on saanut lyhyessä ajassa melkoista sotkua unohtamalla lakeja ja sitovia kansainvälisiä sopimuksia. Ilpo Haaliston kannattaa uskottavuutensa vuoksi ottaa välimatkaa ihailunsa kohteeseen. Virheensä saa aina tunnustaa. Se lisää arvostusta ja osoittaa fiksuutta.

      • mieskinvoitorjua

        Teksti olikin nimimerkille peruskantasuomalaiselle, joka varmasti ymmärtää, mitä tarkoitin torjumisella, kun hän mainitsi asiayhteydessä kourimisen.


    • SuomenParhaaksi

      Perussuomalaiset tarvitsevat valovoimaisen poliittisia asioita selventävän ja kuntoon laittavan ehdokkaan. Trump toi muutoksen, jota äänestäjät vaativat.

      Tarvitsemme toimeliaita ja karismaattisia presidenttiehdokkaita. Sellaisia ovat Teuvo Hakkarainen ja Laura Hirvisaari. Toivottavasti Ilpokin viisaana ja kaiken nähneenä politiikkona on samalla oikealla linjalla.

    • Entinenoppilas

      Ilposta tulee nousiaisten kunnallisvaalien perussuomalaisten äänikunkku, kattokaas vaan! Ilpo on terästä ja muut tulee perästä. Kyllä näin on !

    • RehellinenNoustelainen

      Aikooko Ilpo Haalisto noudattaa äänikunkuksi pääsemiseksi esikuvansa ja idolinsa taktiikkaa riitelemällä, valehtelemalla ja rikkomalla lakeja ?

      Toivottavasti et ota mallia vaan etenet yhteistyökykyisesti, totuudessa pysyen ja lakeja kunnioittaen. Silloin toimit Nousiaisten ja sen ihmisten parhaaksi.

      • Noustelainenmiäs

        Rehellinen ja oikeudenmukainen Ilpo Haalisto on ollut aina, sekä yhteistyökykyinen, se on varma, mutta siellä Nousiaisissa löytyy eräitä, jotka osaavat valehdella, riidellä ja iskeä puukolla selkään...kateellisuus sen tekee...

        Ääniä poika tulee saamaan ja pirusti sittenkin, samaa mieltä entisen oppilaan kanssa!


    • RehellinenNoustelainen

      Rehellinen ja oikeudenmukainen"......."yhteistyökykyinen"

      Tarkoittaako Noustelainenmiäs ylläolevalla sitaatilla faktaa vai vaihtoehtoista faktaa ?

      • Noustelainenmiäs

        Just niinkuin kirjoitin ja tarkoitan myös, asia on juurikin näin, FAKTAA!


    • Analyytikko

      Trump on otsikkona joten oikea vastaus onkin hänen apuväkensä sanaston luoman perusteella vaihtoehtoinen fakta.

    • NousiaistenParhaaksi

      Kannattaa äänestää huhtikuussa Perussuomalaisten ehdokkaita Nousiaisten kuntavaaleissa.

      Riittävät äänet takaavat sinulle:
      - pakkoruotsin poistamisen
      - ei pakolaisia
      - verot alenevat
      - pummeilta ja juopoilta sosiaalituet pois ja ne annetaan oikeille vähävaraisille ja sotaveteraaneille
      - kaikki sudet poistetaan
      - tiet ja valaistus kuntoon
      - Alko ja kauppakeskus Nousiaisiin
      - 3 euron Föli

      • Johanehdotus

        Miksi pakkoruotsi pois-maahan on virallisesti kaksikielinen!

        Kyllähän juopot ja pummit tarvitsevat yhteiskunnan tukea, ei niitä voi jättää heitteille!

        Sudet kuuluu luontoon, häiriösudet asia erikseen.

        Jos Alko Nousiaisiin, niin lisää juoppoja tulee kuntaan ja taas maksaa.

        Ja Ilpo Haaliston lisäksi on vain yksi mies, jota voi Ilpon lisäksi äänestää!


    • Nummelta

      Alko ei saa myydä alkoholia nauttineille alkoholilain mukaan.

      Poliisilaitoksen lopettaminen oli virhe. Se pitää avata uudelleen. Kunnanvaltuusto voisi tehdä aloitteen ja ilmaiset tilat poliisille.

      Myös poliisiautot saisivat kiertää useamman kerran päivässä Nousiaisissa luomassa turvallisuuden tunnetta.

    • NousiainenEnsinnä

      Perussuomalaisilla on loisto sauma lyödä kiila Kepun jKakon eli a Kokoomuksen väliin ja viedä avainpaikat ja syrjäyttää em vanhat puolueet.

      Se onnistuu hyvällä ja mahdollisimman suurella ehdokastarjonnalla ja tiukalla vaaliohjelmalla, joka arvostaa nykyisiä veronmaksajia. Kyllä uskon Ilpon osaavan politiikan teon laatimalla parhaat vaaliteesit.

      • Nousiaistenkuntalainen

        Niin uskon minäkin Ilpoon nousiaisten kunnassa. Ilpo, jos kuka osaa pölitiikan teon ja varmasti yrittää parhaansa oman kunnan hyväksi!


    • VinkkiSoinille

      Ilpo Haalisto oli Trumpin kunniavieraana virkaanastujaisissa. Sauli Niinistöpä ei ollut.

      Timo Soini voisi koettaa lähettää kutsun Haaliston kautta, jotta Trump vierailisi ehtiessään Suomessa. Kesä on hyvä aika, koska silloin presidentti on Kultarannassa ja Nousiaisiin on lyhyt matka. Ensi vuonnakin ehtii tulla.

      Putinille ja Trumpille Suomi olisi oiva kohtaamispaikka.

      • Omakotitaloasuja

        Haalisto on hyvää mainosta Nousiaisten kunnalle!


    • Pieniosinkoinen

      Timo Soin peruutti yllättäen erinomaisen aloitteen juppien veneverosta ja moottoripyöräverosta. Hän sanoi että korvaavat verorahat otetaan osinkotuloista. Sain pienosinkoja viime vuonna 823 euroa. En halua todellakaan maksaa moottoripursilla ja moottoripyörillä ajelua omistajien puolesta.

      Kerrotko Ilpo Haalisto nousiaislaisten ja muiden tavallisten ihmisten mielipiteet Soinille jotta ei tule oikeusmurhaa meille ja Perussuomalaisille vaalitappiota. Kerrohan mitä Soini vastasi Sinulle.

    • Kunnassaasuva

      Soinihan järjesti Ilpo Haaliston Brysseliin, koska tietää, että Ilpo Haalisto on ammattitaitoinen, kielitaitoinen ja neuvottelutaitoinen ja lisäksi on kansainvälinen mies!
      Ja tämä mies on kaiken lisäksi Nousiaisista!

      Mutta muutama hänen oman puolueen jäsenistä eivät ymmärrä sitä, että Ilpo jos kuka on pätevä myös kunnallispolitiikassa, turha mustamaalata kylillä häntä, sillä yleensä pilkat osuvat omaan nilkkaan!

    • Pieniosinkoinen

      En ole mustamaalannut. Luetko uudelleen.

      En ole väittänyt Ilpo Haaliston olevan juppien veneverojen ja moottoripyöräveron taustalla. Päinvastoin kerroin miehellä olevan suoran yhteyden ministeriin, mikä osoittaa sisäpiiriläisyyttä ja tärkeää asemaa puolueessa. Kerroit jopa Ilpon saaneen Soinin järjestämän viran Brysselistä, mikä tarkoittaa Euroopan Unionin päämajaa. Suomalaisiahan on liian vähän Euroopan Unionin virkamiehistössä.

      Oletko itse ison moottoriveneen tai moottoripyörän onnellinen omistaja ?

    • Tilallisenpoika

      Laura Huhtasaari on myös Trumpin kannattaja Ilpon ohella.

      Melkoinen kaaos on odotettavissa jos Trumpin johtamis- ja toimintatapa otetaan käyttöön Nousiaisissa.

    • KariKyselijä

      Jos Ilpo on saanut Soinin avulla työtä Brysselistä miten mies ehtii hoitaa valtuutetun ja muita kunnan tehtäviä vaikka ahkera ja tunnollinen olisi ?

      Kuka kustantaa matkat ?

    • KansallismielinenAA

      Ilpo Haalisto on kuulemma vaihtanut puoluetta ennen vaaleja. Ei kannata vaihtaa. Loikkaa vaan takaisin.

      Kansallismieliset liikkeet ovat menestyneet hienosti USAssa, Ranskassa, Hollannissa, Venäjällä ja muualla. Ei kannata silloin vaihtaa Perussuomalaisia. Jos hyvin käy, Halla-aho on uusi johtaja.

    • SatuTiinaMerja

      Ilpo on Terästä, Nousiaisten perussuomalaiset menettivät paljon, kun eivät hyväksyneet Ilpo Haalistoa ehdokkaaksi! Ilphan olisi vetänyt samat 100 ääntä, kuin viimeksikin, samat äänestäjät äänestää Ilpoa!

    • Visionääri

      Vierailun isäntä Trump esittää armeijan määrärahojen nostamista ja vastaavasti rahaa vähennetään ympäristön suojelusta ja vähäosaisisilta. Siinä on oikea ja järkevä linja.

      Ilpo Haalisto on tehnyt suoraselkäisen ja oikean valinnan kannattaessaan Trumpia.

    • halla-ahomuuttaakaiken

      PS-läinen tällä kertaa (matu maahantunkeutuja, mapo maastapoistettava)
      ÄÄNI PS-ELIITILLE OLISI ÄÄNI MATUTUKSELLE JA SOININ SIPILÄ-NUOLENTA-KEPUTUKSELLA (sote-uudistus maakuntahallintoineen on maalaisliiton virkasyöttökoneista ja uusi vero kansalle http://www.ksml.fi/kotimaa/Keskusta-Maakuntamalli-hallitusneuvotteluihin/360565?pwbi=56ee3ddd72cfa0b46ad6d4ff4e21d4d0 Puoluesihteeri Timo Laaninen kertoo, että keskustan tavoitteena on maakunnallinen itsehallinto, jossa maakunnilla olisi verotusoikeus ja erillisillä vaaleilla valittavat valtuustot http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sunsu_maakuntahallinto-34533 Keskustan tavoitteena maakuntahallinto ja verotusoikeus maakunnille

      Helsingissä, äänestä iso-Rydmanin pojanapoikaa Willeä (kokoomus), koska moskeija ulos, Halla-aho ei tarvitse kuntapaikkaa koska on Brysselissä. Myöhemmin eri asia, jos johtaa puoluetta

      Espoossa, äänestä esim. kokoomusta, koska Soini ulos. Kokoomus määrää kuitenkin Espoossa

      Kunnat, joissa PS-eliitti toimii matubisneksessä kuten Kirkkonummi (Soinin oikea käsi Pekka Sinisalo ja vaalivastaava) ja Muhos (ministerin Mattilan perhe) mitä niitä on, etsi sopiva, koska PS ulos

      Nousiaisissa on hyvä ehdokas tietenkin
      http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3433478/Nousiaisten kuntavaaliehdokkaat
      Kansallinen Kokoomus 46 Haalisto, Ilpo, kasvatustieteiden maisteri

    • RehellinenVaaliehdokas

      Loikkarit putoavat yleensä vaaleissa, ja joka tapauksessa äänet romahtavat.

      Äänestäjien pettämistä on loikata kesken vaalikauden. Rehellistä on pitää välikausi.

      • Maapaavo

        Jottei totuus unohtuisi, niin Ilpo Haalisto pelattiin ulos tarkoituksella Nousiaisten Perussuomalaisten 2:n henkilön ajojahdilla, missä Facbookissakin nämä kaksi henkilöä kehuvat, miten olivat jo kaksi vuotta yrittäneet erottaa Haaliston ja nyt onnistuivat. Kehuvat vielä julkisesti, että nyt siitä Haalistosta päästiin eroon, kun ei hyväksytty kunnallisvaaliehdokkaaksi ja tämä toinen erottajista on entinen Keskustan loikkari. Yrittävät tuhota Haaliston tarkoituksella.


    • Nousiaisista

      En usko, ellet yksilöi väitettäsi ?

      Ketkä olivat kertomasi henkilöt ?

      Eikö yhdistyksen yleisen kokouksen tule päättää ehdokaslistalle ottamisesta ja erottamisesta eikä kahden henkilön ?

    • Maisterismies

      PerSujen ehdokkaita on vaivaiset 10 työttömästä mielisairaanhoitajasta filosofiaan maisteriin ja siltä välitä eli varsin kirjava joukkio. Tuntuu oudolta heittää ulos akateeminen ja paljon ääniä kerännyt henkilö.

      • Ajojahtiaseurannut

        Haalisto olisi ollut Nousiaisten kunnallisvaaliehdokas Persujen listalla, mutta hänet pelattiin ulos, se on fakta asia. Akateeminen Haalisto heitettiin ulos ja kaksi paikallisyhdistyksen hallituksen jäsentä ajojahdin takana.

        Ei Haalisto huvikseen mennyt Kokoomuksen listalle sitoutumattomana, vaan siksi, että haluaa jatkaa kunnallispoliitikassa, koska hänelle ei annettu mahdollisuutta oman puolueen ehdokkaana. Mutta Haalisto ei anna periksi.


      • Halveksittavaa

        Perussuomalaisten Nousiaisten piirin puheenjohtajiston ajojahdin kohde Haalisto potkittiin tylysti ulos, eivätkä hyväksyneet Haalistoa kunnallisvaaliehdokkaaksi!


    • Ykkösuutinen

      Putin haluaa tavata Trumpin Suomessa. Trump ja vaikka Putin voisivat poiketa silloin lyhyesti Nousiaisissa.

      Naantalista on lyhyt matka, jos vierailu on kesäaikaan. Ilpo voisi ottaa nopeasti yhteyttä Trumpiin, koska tuntee Presidentin.

      Nousiainen saa erinomaista tunnettavuutta ympäri maailman.

    • ParketinPartaveitsi

      Hienoa kuultavaa

      Reipas, hyväkuntoinen ja sosiaalinen henkilö hakee tanssimaan tanssinhaluisia neitosia, jotta heidän ei tarvitse jäädä seinäruusuiksi.

      Täysi-ikäisten teinityttöjen tanssitaito kohenee, kunto paranee ja itsetunto kohoaa.

    • eikestä

      Joku ihailee Trumpia....en tajuu

    • VoiHölmöilylle

      Perussuomalaisille tuli roima tappio, kun kateudesta Haalisto ahdistettiin ulos. Valtuuston ja/tai hallituksen puheenjohtajan paikka lähtivät ulottumiin Perussuomalaisilta ja lisäksi lukuisat lautakuntapaikat.

      • PSjäsen

        Kaikista isoin syyllinen Haaliston ajojahtiin on entinen keskustan loikkari, riidankylväjä, nyt Perussuomalainen Nousiaisissa, joka teki kaikkensa, että Haalistoa ei valittu kuntavaaliehdokkaaksi ja yrittipä jopa järjestää Haalistolle potkut puolueesta, mutta ei onnistunut.


    • Narsissi74

      Kokoomuslainen Haalisto ei päässyt edes varavaltuutetuksi. Ei taida jäädä kukaan kaipaamaan mutta nämä hänen itse kirjoittamat tekstit täällä hieman naurattavat..

    • entiedäpolitiikast

      Onko Ilpo kansanedustaja vai?

    • EiOleEikäOllut

      Ei ole eikä ole ollut ainakaan toistaiseksi.
      Ehdokkaana on ollut.

    • Joukkonoustelaisia

      Nousiaisten asukkaiden etu on että Ilpo on käytettävissä kunnanhallituksen johtopaikoille.

    • Kunnaneduksi

      Näin se on.

      Ei Petteriä vaan Ilpo hallituksen johtopaikalle, koska se on kuntalaisten etu.

    • NousiaisenParhaaksi

      Olen samaa mieltä.

      Ilpolle on löydyttävä keskeinen paikka kunnan hallinnossa. Tarvitsemme ammattilaisia eikä harrastelijoita.

      • eitotuusunohdu

        Aivan totta, samaa mieltä! Siellä Nousiaisten Perussuomalaisten johdossa vain harrastelija ja kaiken lisäksi Kepun loikkari, joka ei pärjännyt entisessä puolueessa, vaan loikkasi persuihin ja siitä alkoikin osaston alamäki ja Haaliston syöminen!


    • Pakkasaho

      Onko Nousiaisten Perussuomalaisten riidankylväjä halla.aholaisia ?

      Viisasta oli Ilpolle poistua ajoissa porukasta.

      • loikkariainhoava

        Ei ole Halla-aholaisia vaan Terholaisia eli loikkareiden kannattaja. On entinen Kepun loikkari ja nyt kylvää riitaa pääjehuna perussuomalaisissa. Loikkarit eivät ole koskaan tienneet hyvää, kun änkeävät perussuomalaisiin, siinä nähtiin, miten Ilpoa kohtaan tämä henkilö organisoi mustamaalauskampanjan ja savusti Ilpon valehteluilla ulos kunnallisvaaliehdokkuudesta, mutta pääsi itse sinne.


    • PettynytNoustelainen

      Murheellista luettavaa edellinen vastaus.

      Kuntalaiset kärsivät eniten.

      • Haalistonouseevielä

        Niin on murheelista luettavaa ja vielä murheellisempaa on se, että se henkilö kulkee nokka pystyssä kunnassa ja kehuu sillä, miten sai Haaliston pois : On se tosi kiva henkilö kunnanvaltuutettuna!


    • Kirkonkylä

      Trumpi toilailujen ja käytöksen ihailu on toivottavasti ollut järkytys Ilpolle. Irtisanoutuminen Trumpista palauttaa uskottavuutta. Nyt on viime tilaisuus.

      • Kuntalainen3

        IIlpo Haalisto! Nyt näytä siellä Nousiaisissa, mistä sinut on tehty! Ota ohjat käsiisi ja pistä hommat pelittämään. Kiusanhenget ja riidankylväjät lähtivät puolueesta smurffeihin ja kokkareihin, kun ensin olivat saanet hommat solmuun ja valehteluilla sekä mustamaalamisilla pilasivat sinunkin kunnanvaltuutetun tien, jättivät valitsematta tahallaan sinua ehdokkaaksi ja nyt sama ihminen petti äänestäjänsä ja lähti taas jo tuplaloikkarina renkaat savuten! Jatkossa olet Ilpo!


    • YksiNoustelainen

      Ilpo Haalisto oli eilen Alfakanavan haastattelussa ohjelmassa Dosentti. Minulle ei ainakaan selvinnyt millä perusteella Ilpo oli päässyt haastateltavaksi. Hienoa oli kuitenkin päästä puolen tunnin haastatteluun..

      Kravatti näytti olevan Amerikan väreissä ja kaulassa roikkui jokin muovilappu. Uusintoja tulee varmasti.

      Ilpo kehui olevansa Ike Kanervan kaveri ym ja konservatiivi perinteisillä arvoilla.

    • AquaNoustelainen

      Vesiongelma olisi hoidettu pois hetkessä, jos Ilpo olisi ollut kunnanhallituksen puheenjohtaja.

    • EpäPersu

      Tietämys tai ajattelu Ilpolla vaikuttaa heikolta tai erikoiselta, kun mies on ottanut julkisesti esikuvakseen Donald Trumpin ja lähti jopa virkaanastujaisiin. Kovasti hämmästelin silloin touhua.

      Jos Ilpo on nyt taas järkimies, kannattaa julkisesti irtisanoutua Trumpin toimintatavoista. Se osoittaa rehtiyttä eikä poliittinen ura ole suinkaan ohi vaan nousee.

    • Noustenfilosofi

      En ole huomannut irtisanoutuneen.

      Järkevä muuttaa kantansa, kun saa tietää uusia todisteita. Toivottavasti Ilpo on maisterina järkevä eikä mene lentokentälle heiluttamaan Amerikan lippua.

    • Auringonpalvojatar

      Trump irtisanoi Pariisin ilmastosopimuksen ja pitää ilmaston lämpenemispuheita huuhaana.
      Hän on viisaana miehenä oikeassa. Vietän mielelläni kesää kovassa lämmössä ja helteessä. Muutkin nousiaislaiset tukemaan Trumpia.

    • Gkdkai

      Naurettavia pellejä olette kaikki. Hävettää olla nousiaisista.

    • Kirkonååkyläläinen

      Ei yksi tee kaikista pellejä. Älä yleistä. Poikkeus vahvistaa sääbbön.

    • Noustenfilosofi

      Kunnanjohtajaa ei näytä löytyvän millään kun valittu neitonenkin näyttää livistävän alempiarvoiseen virkaan johonkin Pälkäne nimiseen syrjäpitäjään.

      Tehdään Ilposta kunnanjohtaja ja saadaan Nousiaisen häiriköt kuriin ja kunta normaaliin päiväjärjestykseen.

    • Anonyymi

      Miten kukaan ihminen maailmassa tai edes Nousiaisissa tavallisella järjellä, ilman luonnevikoja ja normaaleilla käytöstavoilla voi ihailla Trumpin toimintaa ja käytöstä ?

      En ymmärrä.

    • Anonyymi

      Ilpo Haalisto on ehdokkaana pienen Oripään kunnanjohtajaksi. Minkälainen meno alkaa kun kuntaa johdetaan Trumpin johtamismenetelmällä ja ideologialla ? Todella mielenkiintoista seurata.

    • Anonyymi

      Korona ei kauan kestä. Trump kertoo, että ilmojen vähän lämmitessä korona häviää itsestään. Odotellaan siis aurinkoa edes vähän.

      • Anonyymi

        Ilpo oli aiemmin Nousiaisten näkyvimpiä ja aktiivisimpia eturivin politiikkoja, mutta en ole enää kuullut mitään tai sitten on huono näkö ja kuulo tullut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilpo oli aiemmin Nousiaisten näkyvimpiä ja aktiivisimpia eturivin politiikkoja, mutta en ole enää kuullut mitään tai sitten on huono näkö ja kuulo tullut.

        Sen vertaa fiksu ja viisas kaveri, että harmittaa nyt Trumpin kannattaminen jälkikäteen.


    • Anonyymi

      Mitä Ilpo ajattelet vuosia seurattuani Trumpista ?

      Arvostus koheni paljon, hiukan koheni, pysyi samana , laski hiukan, romahti.

    • Anonyymi

      Jokaisella kunnialisella Perussuomalaisella on Trumpin kuva seinällä ja kädet ristissä rukoilemassa Trumpin uudelleen valintaa.

      Laura Huhtasaari on ylivoimainen presidentti nykyisen uneliaan jälkeen.

    • Anonyymi

      Trump kertoi kevätpuolella koronan olevan lievä flunssa. USAssa on kuollut
      kymmeniä tuhansia ihmisiä koronaan. Onneksi meillä ei kevyt flunssa tapa mutta korona tappaa.

      • Anonyymi

        Aika monella Suomessa ja Usassa Trump on idoli ja esikuva. Ihmettelen heidän elämänarvojaan ja arvostuksiaan. Meitä on moneksi.


    • Anonyymi

      Turun Sanomat paljasti, että Trump ehti esittää yli 33.000 valhetta kaudellaan. Kuka pystyy pistämään paremmaksi.

      • Anonyymi

        Monet arvostavat ja uskovat sellaisia puheita.


    • Anonyymi

      Mikä on Nousaisten perussuomalaisten valehtelutavoite ? Rivijäseninä on myös tavallisia rehellisiä ja kunniallisia kansanihmisiä, mikä heikentää Trumpin saavutukseen pääsemistä .

      • Anonyymi

        Kommunistit kantoivat Leninin ja Stalinin kuvia. Persut Trumpin kuvaa.


    • Anonyymi

      Halla-aho, Turtiainen ja Trump vaalimainoksiin niin tulee äänivyöry ja tiedämme Nousiaisten hörhöjen ja edunvalvojaa tarvitsevien määrän.

    • Anonyymi

      Yhdysvaltain historian professorit ovat yhtä mieltä, että, Trump on historian huonoimpia presidenttejä ellei huonoin.

      Odotukset olivat ennakkoon toiset, mutta olet varmasti Ilpo Haalisto jälkikäteen kauden loputtua rehellisenä ja analyyttisena miehenä samaa mieltä professorien kanssa.

    • Anonyymi

      joo

    • Anonyymi

      Persuilla on vähän ehdokkaita. Yleensä sujri määrä tuo hyvän äänimäärän. Korvaako nyt laatu määrän?

    • Anonyymi

      Perussuomalaiset tekivät kunnan luottamuspaikoista vaaliliiton SDPn ja äärivasemmiston kanssa. Liitto suosii
      vasemmistoa ja hylkii tasapuolisuutta.

      Persut edistämässä sosialisointeja.

      Vaalipetos.

    • Anonyymi

      Oma etu menee persuilla kuntalaisten edun edelle. Äärivasemmisto on läheisin

    • Anonyymi

      Myös Ville Tapio riemuitsee lainrikkoja Trumpin valinnasta.

    • Anonyymi

      Vilhelm Junnila esitti Nobelin komitealle, että Trumpin täytyy saada rauhanpalkinto

      Kun katselee Persujen ehdokaskaartia, huomaa helposti, että Ilpo Haavisto olisi koulutukseltaan ja osaamiseltaan kärjessä, jos olisi ollut ehdokkaana.

    • Anonyymi

      Junnila on esittänyt myös Israelin ihmisiä tapattavalle Netanjulle ja yhdelle diktaattorille Nobelin rauhanpalkintoa.

      Ilpo on herrasmies Junnilan rinnalla eikä sivistymätön pelle kuten Junnila.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe