Ablaatio epäonnistunut

Avnrtvuodesta2011

Hei. Olen 17-vuotias tyttö ja minulla on svt ja siitä tyyppi AVNRT.
Kävin katetriablaatiossa 17.5.16 ja odotettavissa oli, että saataisiin nopeasti korjattua. Kävi kuitenkin niin, että kohtaus meni takaisin päälle hoitamisen jälkeen.
Tänään kävin juuri Meilahdessa kontrollikäynnillä ja samaan aikaan puhuttiin uudesta toimenpiteestä. Lääkäri sanoi, että toimenpidettä ei vielä kannata yrittää uudelleen, koska riskit ovat niin suuret. On siis mahdollisuus, että saan tahdistimen tai pahempaa jos menee pieleen. Nyt odotamme muutaman kuukauden ja vuoden lopussa menen takaisin ja pohditaan uudelleen/jatkoseurantaa.
Lääkäri sanoi, että he haluavat pitää minut siellä (en siis mene omassa kotikaupungissani käynnille), koska tapaukseni (kohtaus meni päälle toimenpiteen jälkeen) on niin harvinainen, että vain yhdellä ihmisellä on ollut sama tilanne kuin minulla.
Minun piti myös jättää lääkkeet pois ja katsoa, tuleeko paljon kohtauksia. Sen perusteella sitten päätetään se, että tehdäänkö uusi toimenpide.

Onko täällä muita, joilla ablaatio on epäonnistunut ja/tai on joutunut uuteen toimenpiteeseen? Entä löytyykö täältä samassa tilanteessa olevia? Ei ehkä ihan samassa tilanteessa, koska itseni lisäksi tapauksia vain yksi, mutta silti:D

2

1039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ablaatiox2

      Hei, olen ollut 2 kertaa ablaatiossa, ja kummallakkaan kerralla ei saatu rytmihäiriötä päälle. Se kun ei tule mulle selällä maaten, ja toisen lekurin mielestä haettiin väärästä paikasta.

      Ehdottomasti menet uudestaan jos kardiologi sitä mieltä, se mahd tahdistimen laittoon joutuminen on äärettömän harvinaista..jotain 0.01 luokkaa. Mun kardiologi sanoi että yhden kerran hänen aikanaan eli kymmeniä vuosia sitten.

      Se vaan on niin ettei voi polttaa ylim johtorataa jos sitä ei löydetä ja se taas vaatii että rytmäri on päällä.

      En ymmärrä tuota että on harvinaista että " kohtaus" tulee ablaation jälkeen, sehän tulee koska vaan ja yllättäen, itsellä ainakin. Minulla sen laukaisee mm äkkikumarrus tms mikä kuulemma tyypillistä.

      Kuuntele kardiologiaa ja kun olet noin nuori niin olisi hyvä saada ongelma hoidettua pois. Itse olen kärsinyt myös nuoresta saakka ja tilanne pahentunut kymmenien vuosien aikana.

      • Aloittajatyttö

        Harvinainen siinä mielessä, että minulla on AVNRT(yleisin) ja lääkäri kertoi, että aina kun rytmihäiriö saadaan siinä kohdassa päälle, saadaan se myös hoidettua. Minulla rytmihäiriö saatiin päälle ja sitä yritettiin jäädyttää, mutta sen jälkeen kun lääkärit halusivat koittaa meneekö se päälle, niin meni. Ja tuo on se harvinainen "osa".

        Sitä mieltä kyllä olen, että haluan yrittää uudestaan, vaikka siinä on riskinsä. Voi olla, ettei tätä edes saada hoidettua. Mutta ilman yritystä ei voida tietää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      96
      1852
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1228
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      63
      1112
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      72
      959
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe