YLE:n sikailu menee jo yli ymmärryksen

YlenSikailut

Viimeksi Trumpin virkaanastujaisissa ylen toimituksessa toimittaja ivaili ja suu leveällä vitullaan Trumppin puhetta sotaiseksi ja solvattiin siinä myös USA:n presidenttiä rasistiseksi ja jopa natsiksi.

Voiko olla törkeämpää käytöstä mitä YLE:ssä nykyään tulee ja kansa maksaa tuon paskan toiminnan.

Empä olisi uskonut että Suomessa kansallinen media ja YLE alentuu moiseen USA:n presidentin solvaamiseen ja ivaamiseen?

Mihin tämä maa on nyt menossa elämmekö me jossain alikehittyneitten umpitollojen maassa missä ei mitään arvoja kunnioiteta?

31

1822

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohotanmaljani

      Ei ole mikään ihme,mihinkä suuntaan maa on menossa.Kun Suomen
      presidentti pitää juhlapuheen ylistäen "Menora-juhlan"osaan ottajia
      niin se jo todistaa paljon mistä suunnasta niitä määräyksiä otetaan.
      Samaa tapahtuu monessa maassa.USAn tulevaisuus ei näytä tällä
      hetkellä olevan kovinkaan riippuvainen siitä porukasta.Uudet tuulet
      puhaltavat,riepottaen demokraattisten puoluetta pahasti.Olen yksi
      syyllinen miljoonien joukossa.Kohotan maljani pressani onneksi.

    • NeOliAikojaNe

      Eipä ole kehumista tässä meidän presidentissä mamuttaja tuntuu olevan ja halveksija.
      Meillä on ollut myös presidenttejä ja Kekkonen oli mielestäni semmoinen joka osasi pitää kansansa puolia eikä tämmöinen anarkistien metelöinti olisio tullut kuuloonkaan hänen aikanaan.

    • HäpeällistäSikailua

      Onko Suomi enää sivistynyt maa, jotenkin tuossa alla ei siltä vaikuta että poliitikot alentuvat noin häpeälliseen mielenosoitukseen?
      Minua hävettää olla Suomalainen ei muuta
      Presidenttin pitäisi puuttua jo tuohon arvovallaan sillä kaikki sonta leviää maailman tietoisuuteen ja mitä Suomi on sitten ?

      "Naisilla mielenosoitus, yhdellä mielenosoittajalla plakaatti, jossa kuva Trumpista ja Hitleristä yhdessä. Onko Trump natsi vai miksi?
      Tilaisuudessa oli puhumassa mm. Eva Biaudet, Paavo Arhinmäki, Ozan Yanar ja Ville Niinistö.
      Kiva kun Suomen kansanedustajat osoittavat mieltään demokraattisesti valittua presidenttiä vastaan. Olisin luullut, että vihreät ja vasemmisto kannattavat demokratiaa, mutta erehdyin."

    • Fantasyland

      Aloittajan mielipiteelle täysi kannatus!

      Sikailua ovat nuo naisten marssit. Totta kai suurvaltojen, kuten Venäjän ja USAn yms. päämiehillä ja yleensä kaikilla miehillä on oikeus kouria alamaisia naisia niin usein kuin niitä näkee. Pysyisivät nartut kotonaan huivit päässä, niin ei niitä tarttis kouria.

    • KovaLakiNytKommareille

      Anarkistien ja viherkommareitten mellakoinnit pitäisi saada aisoihin ja niihin osallistuneet kommarit telkien taakse!

      • Anonyymi

        YLEn sossuvihreet toimittajat on ammuttava hajottavalla haulikolla 15 metrin päästä, ne on jatkuvasti esillä, estäen tiedonvälityksen.

        Ratttaaatt raaattt. Tieto leviää 🤣😅🤣


    • YlenTörkyäJatkuvasti

      Viisi vuotta olen maksanut YLE:n suoltamasta paskasta, jonka ohjelmien kuunteleminen ja katsominen herättää myötähäpeän tunteita. Röyhkeät anarkistikommarit ja vihervasurit ottavat veroeurot, kuten kulttuurimarxilaiseen tapaan kuuluukin sortaa kansalaisiamme. Ihmettelen miten pitkään tuo YLE saa jatkaa propaganda linjallaan enenkuin se lopetetaan?

      • yhdessä.eteenpäin

        Meidän eläkeläisten täytyy puhaltaa enemmän yhteen hiileen. Olemme Suomen sivistysajan kasvatteja, meillä on yhteistä taustaa. Me haluamme vielä pelastaa Suomen totaalitumpero YLEn toimittajilta ja muilta isänmaan vihollisilta.

        Voisimme aloittaa toimintamme seuraavista eduskuntavaaleista. Mitä mieltä olette?


      • KannatanTrumppia

        Eläkeläisillä olisi valtaa jo määrällisesti saada vaikka minkälainen puolue kasaan, mutta kun sitä yhteistä säveltä ei tunnu löytyvän? Kaikki äänestää aina niitä vanhoja totuttaja puolueita eikä kukaan uskalla edes ottaa selvää mitä äänestää ja näin sahaa omaa oksaa altaan poikki. Totuus on ettei eduskunnassa ole montakaan järellistä edustajaa jolla olisi jotenkin porukka koolla kajakissaan ja ne vaalipuheet on kuin pieru tuulessa eli vaikea on valinta meikäläisellä?
        Nimimerkki "yhdessä.eteenpäin" on oikeilla jäljillä on vain kyse miten saada seniorit ja eläkeläiset samalle rakovalkealle?
        Mitä sivistykseen tulee niin pidän meidän mediaamme täysin sikamaisena ja YLE:n ohjelmia en enää edes seuraa koska siellä on anarkistit saaneet vallan solvata esimerkiksi USA:n presidenttiä.


      • kusetusko

        Aivan paras ohjelma mikä yleltä tulee on se suomen suurimmasta sirkuksesta jossa 200 tolloa, tosin ei taida olla kun helmikuussa kaikki tollot paikalla, jossain avajaisissa missä kaksi tolloa, pressa ja pääministeri suoltaa apulantaa, eli? Ja kas kuntavaalit ja porvarihallitus joka vaalien jälkeen jälleen leikkaa suomen "rikkaimilta" eli kansaneläkkeestä, koulutuksesta, työttömiltä.


      • kyllkelpaisjos

        Minkähän maan televisiota leinet katsellut, Ylestä ei ole tullut mitään kulttuuri-marxistlaista ohjelmaa, hei.. eilen tuli 7-8 tuntia teemalta David Bowenia ja kakkoselta 8 tuntia tietokone-sodankäyntiä, jota muuten on tullut jo monena päivänä, ihmisiä tapettiin hurjaa vauhtia ja molemmat ohjelmat parhaaseen katseluaikaan klo 21, ymmärrän kyllä että näitäkin pitää olla nuorille, sikäli mikäli ovat edes kotosalla, tuskin ovat, ajan kanssa pitäisi olla myös rajoituksia, 2 tuntia kyllä ymmärtää mutta että koko ilta yöhön asti, se on käsittämätöntä, ei tullut elokuvia eikä teatteria ja Ylen ykkönen on pyhitetty iskelmätähdille, vanhoille ja uransa aloittavilloe, (ne tuntuu olevan mainoksia,) eläkeläisille ei mitään.
        Tältäkin osin eläkeläiset on priodisoitu pois elämästä.


      • Anonyymi
        kusetusko kirjoitti:

        Aivan paras ohjelma mikä yleltä tulee on se suomen suurimmasta sirkuksesta jossa 200 tolloa, tosin ei taida olla kun helmikuussa kaikki tollot paikalla, jossain avajaisissa missä kaksi tolloa, pressa ja pääministeri suoltaa apulantaa, eli? Ja kas kuntavaalit ja porvarihallitus joka vaalien jälkeen jälleen leikkaa suomen "rikkaimilta" eli kansaneläkkeestä, koulutuksesta, työttömiltä.

        Yle kertoilee juttuja, kuinka eussa pitäisi olla.

        Uutisia tulee paljon vähemmän.

        Yle on poliittinen väline.


    • JookoJoo

      Niin mutta jos Donald Trump on oikeasti natsi ja rasisti mitä hän oikeastin onkin. Vai väittääkö joku että hän olisi humaani ihmisten välistä tasa-arvoa kannattava idealisti?

      Maailman mahtavimman valtion päämiehenä on narsisti, ylimielinen, empatiaan kykenemätön tunnevammainen joka ei osaa neuvotella eikä omaa alkeellisimpia sosiaalisia taitoja.

      Joten repikää siitä sitten huumoria

      • HyväTuleeUottaessa

        Tuossa sitä on jo meriittiä USA:an presidentistä että ovat sitten osaneetkin siellä Ameriikassa väki äänestää tuon sortin miestä? Täällä meillä sentään nämä Sipiläiset ja Orpolaiset he ovat oikeita kansamme rikastuttajia kun ovat haalineet tänne ihan aitoja Isis-terroristeja joita täällä huolletaan ja hoivataan että he jaksaisivat mennä tappamaan vääräuskoisia kuin lutikoita. Siinäpä vain ollaan ja uotetaan jospa nämä terroristit yltyisivät vaikka täälläkin samoihin tekoihin mitä siellä Isis-joukoissa ovat tehneet?


      • VäittäjänäMinä

        "Niin mutta jos Donald Trump on oikeasti natsi ja rasisti mitä hän oikeastin onkin. Vai väittääkö joku että hän olisi humaani ihmisten välistä tasa-arvoa kannattava idealisti?"

        Minä väitän, USA:ssa kansa on äänestänyt oikean tasa-arvoa kunnioittavan miehen jolla on särmää puolustaa kansansa turvallisuutta terroristeja vastaan.
        Trump on mies eikä ole samanlainen mitä täällä meillä nämä hallituksen mädättäjät ovat ja myös suurin osa kansanedustajistamme on täysiä tolloja joilla ei ole minkäänlaista järellistä aivotoimintaa.


    • PuliKikki

      Olen edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä Trumpista, mies loukkaa Meksikolaisten huumekartellien jäsenten ihmisoikeuksia haukkumalla heitä rikollisiksi ja Trump aikoo estää heitä harjoittamasta elinkeinoaan eli huumeiden salakuljetusta Yhdysvaltoihin. Hän on myös hyökännyt äärimuslimeja vastaan, aikoo tuhota koraanin ohjeiden mukaan toimivan ISIS:ksen.

    • TämäOnOikeaVaroitus

      Yle:n toimittajalle viestiä tässä: Suosittelen sinulle ihan oikeasti hakeutumista mielenterveyshoitoon, koska pääsi on kaikkea muuta kuin terve. Muussa tapauksessa me tulemme sinne Yle:n työtiloihin..

    • Yritäedes

      Voitko käyttää asiallisempaa kieltä ? Asian voi ilmaista kiinnostavasti käyttämällä sivistyneitä ilmaisuja. Tietenkin kirjoitat vain omia ajatuksiasi, mutta silti. Kiitos.

    • MediammeSuoltaaPaskaa

      Ihmettelee sitä, että mikä ihmeen Trump-hysteria on vallannut maamme median.
      Joka ainoa lehti ja niiden hävyttömät kolumnistit puristelevat muniaan, kun Trump tekee tai sanoo jotain. Media syyllistyy uutisoinissaan vihapuheeseen ja ihmettelen miksi tuo saastan kirjoittelu saa jatkua? Toimittajien pitäisi siistiä kirjoituksiaan muuten kansa jättää nämä roska lehdet ostamatta minä en enää käytä rahojani noitten Iltapaskojen ja Hesarien ylläpitämiseen näin on marjat!

      • qåaäzm

        Nyt kannattaa kaikkien siirtyä lukemaan Oikea mediaa, joka on uusi nettijulkaisu. Se kertoo asiat puolueettomasti, mitään sensuroimatta islamista, eu:sta, maahantulosta ym. Ei tarvitse enää katsoa punavihreän suodattimen läpi ajettuja juttuja valhemediasta joka ylekin on. Sitä sontaa ollaan saatu silmät korvat täyteen jota valtamedia suoltaa. Nyt on aika näpäyttää näitä isänmaan vihollisia.


      • YlenPaskatLimaskot

        Huippua edustaa YLE jossa vihapuheesta syytetään kansalaisia ja tänäänkin aamulla avatessani radion siellä YLE:n toimittaja alkoi suoltaa aiheesta vihapuhe ja mitäs muuta kuin kansalaisiimme kohdistui tuo syyttely.
        Valitettavasti radio piti sulkea kun tuo paskan kuuntelu sai minut etomaan, että voikin meillä olla kansan rahoittama mätäpaskaa suoltava yleisradio.


      • qpaäzm
        YlenPaskatLimaskot kirjoitti:

        Huippua edustaa YLE jossa vihapuheesta syytetään kansalaisia ja tänäänkin aamulla avatessani radion siellä YLE:n toimittaja alkoi suoltaa aiheesta vihapuhe ja mitäs muuta kuin kansalaisiimme kohdistui tuo syyttely.
        Valitettavasti radio piti sulkea kun tuo paskan kuuntelu sai minut etomaan, että voikin meillä olla kansan rahoittama mätäpaskaa suoltava yleisradio.

        Kyllä se minuakin etoo niin paljon että vartavasten en avaa töllöä katsoakseni ylen uutisia. Iljettää koko laitos.


    • Ylen kuuluukin kertoa asiat siten kuin ne ovat.
      Trumpilla on omat kiihkeät kannattajansa Suomessakin ja uskon kyllä että heillä saattaa olla ruusunpunaisia näkemyksiä esikuvastaan.
      Pitää kuitenkin ymmärtää ettei Yle voi asettua kannattamaan ketään poliittista henkilöä, ei edes Trumppia.
      Sekin olisi kaikkien hyvä huomata että Trump itse on toimillaan ja sanoillaan luonut oman kuvansa jonka lehdistö kyllä nopeasti on tunnistanut.
      Sekin ilmiö on ainutlaatuinen että Suomessa joku loukkaantuu Usa:n presidentin puolesta.
      Olen ollut huomaavinani että juurikin ne ryhmät ja henkilöt jotka haluavat Venäjän suurempaa määräysvaltaa Suomeen sekä ne joiden mielestä maamme rajat tulisi jälleen sulkea kannattavat Trumppia.
      Itse uskon että vain avoin ja kaikille vapaa maapallo on ainoa oikea ratkaisu.
      Olemme tilanteessa jossa maapallon väkiluvun kasvaessa superexponentiaalisesti meidän on vain annettava tilaa muillekkin.
      Syrjintä ja rajojen sulkeminen johtaa varmuudella uuteen suursotaan.

      • HölmöysOnSaanutVallan

        "Olemme tilanteessa jossa maapallon väkiluvun kasvaessa superexponentiaalisesti meidän on vain annettava tilaa muillekkin.
        Syrjintä ja rajojen sulkeminen johtaa varmuudella uuteen suursotaan."

        Miten voikin olla noin tyhmä ja näitä ääliöitä riittää täällä meilläkin.
        Monikulttuurisuus ei toimi ja jo tuo on nähtävissä näissä vastaaottokeskuksissa joissa nämä muslimit tappelevat keskenään vaikka ovat samaa uskontoa kannattavia. Eikä esimerkiksi Suomi pysty elättämään kaikkia tänne haluavia sillä maamme väkiluku on pieni ja töitätekevien verotus ei riitä elättämään edes omia kansalaisiamme ja siksi leipäjonot pitenevät kun ihmisten pitää saada jotain elääkseen. Lopuksi tilanne kärjistyy EU:ssa ja kaikki eroavat liitosta ja syy pakolaismassojen tunkeutuminen Eurooppaan ja kohta aseilla estetään massojen tulo sillä muuta vaihtoehtoa ei ole.
        USA:n kansa äänesti turvallisuudensa puolesta ja Trump on oikea mies huolehtimaan kansansa tulevaisuudesta eikä anna terroristeille enää mahdollisuutta niin helposti tehdä murhia mitä tähän asti on tapahtunut.
        Suomi on mädättäjien johtama maa ja kohta täälläkin ollaan samassa mitä jo Ruotsissa tilanne on siellä poliisikin on jo voimaton pakolaisten mellakointien ja lisääntyneen rikollisuuden kanssa.


    • yrppä

      Maailma on saatava ruotuun ja Trump on aivan oikeilla jäljillä.
      Suomessakin jotkut tussukat vaalipuheissaan lupasivat puuttua maahantunkeutumiseen, ja puuttuivatkin kun niitä lappaa ovista ja ikkunoista.

    • YlenVihapuheet

      "Ylen kuuluukin kertoa asiat siten kuin ne ovat."
      YLE on täysin anarkistien johtama propagandaansa suoltava vihapuhuja ja joka ohjelmaan on tumpattu jotain vihapuhetta USA:n presidentistä TRumpista mikä on pöyristyttävää ja halpamaista suurvallan solvaamista ja vihaa kohdistuen USA:n kansaan joka on äänestänyt itselleen presidentin. Nyt tarvittaisiin Suomessa jämerää valtiomiestä joka puhdistaisi mediamme tuosta anarkistivasureitten paskanluonnista ja potkisi ulos nämä paskaluontia harrastavat toimittajat?
      YLE:n ohjelmatuotanto on jo niin mätää ettei sitä viitsi enää katsoa eikä kuunnella parempi olisi lopettaa koko tuo paskan heitto laitos pilaamasta maamme mainetta.

      • kusetusko

        Aivan ja kun porvari on johdossa herää kysymys miten se voi olla "anarkistivasureitten" Muuten missä sitä paskaa luodaan? Vihje Irwin Goodman ja suomen suurin sirkus? Eli?


      • kusetusko

        Ja miksi trump eli itsenäinen usa kieltää esim. Iranilta ydinpommit, eikös itsenäinen valtio saa tehdä mitä haluaa, tai pohjoiskorea, eli itsenäinen valtio saa rakentaa ydinpommin vai oletko eri mieltä?


      • HölmöysOnSaanutVallan
        kusetusko kirjoitti:

        Ja miksi trump eli itsenäinen usa kieltää esim. Iranilta ydinpommit, eikös itsenäinen valtio saa tehdä mitä haluaa, tai pohjoiskorea, eli itsenäinen valtio saa rakentaa ydinpommin vai oletko eri mieltä?

        Miksei Suomi saa sulkea rajojaan eikä vain välittää siitä mitä EU:ssa on määrätty?
        Muuten Suomi on jo toinen Pohjois-Korea poliittisesti täällä määräävät nämä viherkommarit ja svedarianarkisti mitä täällä saa kansa sanoa ja kohta kansalla ei ole mitään muuta kuin pelkoa.
        Mediamme suoltaa vihapuhetta ja veronmaksajien tuella toimiva YLE toimii propagandaa paskovana vihalaitoksena.

        Jos vähänkin on älliä ja miehistö koolla kajaakissa niin ymmärtää miksi Pohjois-Korea on vaarallinen sen mielisairaan johtajan päästessä atomipommin laukaisijaksi.
        Sama on myös Iran sekin on sotahullujen johtama maa ja on suureksi vaaraksi maailman rauhalle.
        Trump on oikea mies johtamaan USA:ta, sanokoon siihen mielipuoli anarkistivasurit mitä huvittaa.


    • kusetusko

      Ja mitä yleltä tulee tv2 ja jo nimen aloitus viittaa siihen shittiin, eli suorana Assembly Winter: Cuounter-Strike? Ei saatana mitä paskaa siis jos haluaa pelata niin tietokone on sitä varten ei yle koska suurin osa jotka tätä yleveroa maksaa on jo ylittänyt tämän teini-iän.

    • veliseniori

      vastaus on olet TROLLI ja iso kakka et seniori

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe