Norelco työpaikkana

TuloillaanSavoon

Mitä on paikalliset mieltä Norelcosta työpaikkana?
Onko minkälainen paikka työskennellä? Työyhteisö, eli itse asentajat, toimiston väki ja esimiehet?
Pääseekö sieltä ihan hankkeillekkin?

100

14835

    Vastaukset

    • ensuosittele

      Etsi ennemmin jostain muualta töitä. Ihan mistä tahansa.

    • turhatäältäkysellä

      Vastauksia edellä voi uskoa jos haluaa. Jompi kumpi vastaaja voi olla tietoinen ko. yrityksestä, ehkä jopa ollut töissä siellä, tai sitten toinen heistä, tai ihan yhtä hyvin ei kumpikaan. Mitäpä jos vaan menisit duuniin, tekisit työsi hyvin ja katsoisit itse miten menee ja millainen lafka on. Ainahan sieltä pois pääsee. Suoli24 ei ole auktorisoitu oikean tiedon lähde, kaikkea muuta.

    • Mollinsivuillevaan

      Kommentoija 24.1.2017 10:50, itsekin näköjään lueskelet palstaa niin turha kyseenalaistaa muiden kommentteja...

      Anyway, tässä kyseisessä yrityksessä on yksi hyvä asia ja se on huumorintajuinen työporukka eli asentajat. Ilman huumoria ei tässä yrityksessä pärjää, johtoportaan ratkaisuja ei voi välillä kuin ihmetellä. Kyttäämisen ilmapiiri päällä kokoajan ja muutama naamakertoimen omaava henkilö suosiossa. Palkkataso alkaa todella alhaalta, koska työttömiä opiskelijoita riittää sillä tekemään. Rikastumista siis turha toivoa. Parempia paikkoja todellakin on.

    • Siellätöissä

      Heh, taitaa juuri nää lusmut täällä huudella jotka ei osanneet edes töitä tehdä, kyllä teidät salissa huomattiin. Urakkatyötähän tehdään joten ihan omalla työvauhdillaan siellä omaan palkkaansa pystyy vaikuttaa. Kaikista ei vaan siihen urakkatyöhön ole. Työporukka loistavaa ja saleissa yhteishenki hyvä. Kuitenkin iso ja varma työllistäjä Savonlinnan alueella, eipä ole lomautuksia näkynyt. Onhan savonlinnassa myös S-kojeisto. Tervemenoa sinne tuntipalkalla tekee, ei se palkka sielläkään päätä huimaa eikä nouse vaikka kuinka paiskis töitä.

    • mie_vuan

      Meillä ei tarvitse olle töissä hullu mutta siitä on etua tämän kuulin kun aikoinaan töitä hain Eikä kyse ole Norelcosta. Kyllä joka työssä on hyvät ja huonot työt. Aina on nopeita ja vähemmän nopeita työntekijöitä. Jokainen meistä on onneksi erilainen. töistä saa lopputilin ja lomarahan nopesti jos työnantajaa julkisesti morkaa ja siitä kinni jää.

    • kokemuson

      Alkuperäinen postittaja kysyy mielipiteitä yrityksestä. Suurin osa nuista kommenteista pitää täysin paikkansa, tiedän kyllä minäkin mikä tuolla on vialla. Kommentoija 2.3.17, 10:01, pitäisikö valehdella tietämäänsä paremmaksi vai halutaanko rehellisiä vastauksia kysymykseen? Toki jos alkuperäinen kysyjä päättää töitä hakea niin onnea matkaan, todellisuus paljastuu kyllä hänellekin. Elämä on valintoja täynnä, itse valitsin vuosia sitten toisen yrityksen ja toisen tien elämälle. Siihen olen ollut tyytyväinen.

    • TuleVainKysymään

      Jos on työntekijöillä huonoja kokemuksia niin taitaa olla myös työnantajan edustaja täällä linjoilla veistelemässä. "omalla sektorillaan koko Suomen kärjessä"," iso ja varma työllistäjä Savonlinnan alueella" nuo kommentithan on kuin suoraan firman mainoksista ja työpaikkailmojen hehkutuksista! Jos Norelcolle on töihin tulossa niin tervetuloa hallin puolelle kysymään työntekijöiltä kysymyksiä ilmapiiristä ja toimeentulotasosta. Kyllä sieltä ruohonjuuritason tekijöiltä löytyy se oikea vastaus.

    • 4XX

      Missä henkilönumerossa siellä tällä hetkellä mennään? Lähtiissä oli joku 725...
      T. Ex. 4XX

      • NecNewbie

        950 on jo menossa... and counting...


    • toinenvaan

      Ihmetyttää tää lynkkaysmieliala täällä ko. firmaa kohtaan. Kaikki mitä positiivista sanotaan täytyy olla valhetta ja kaikki negatiivinen on täyttä totta. Mene ensin työhaastatteluun ja muodosta oma mielipiteesi niin hyvässä kuin pahassa. Ei mikään työpaikka ole vankila, kyllä sieltä pois pääsee

    • Ei_lynkkausmielialaan

      tarvita kuin yksi katkera luuseri joka kirjoittaa paskaa päivät pitkät. Savonlinnasta ei montaa tällaista ehdokasta edes löydy. Tiedätte varmaan, ketä tarkoitan.

    • EnoleNorelcolainen

      Ottamatta enempää kantaa positiivisiin ja negatiivisiin kommentteihin, ei savua ilman tulta...

    • eikstästäperheyrityksest

      eiks tästä perheyrityksestä lähteny pois se toinen omistajan pojistakin? perusti vissii oman firman? miten hänellä nykyisin sujunee?

      • Anonyymi

        En tiedä miten poitsun firmalla menee mutta joo lähti omille teilleen ku isäntä ei oikeen kuulemma luottanut omaan "hulttio" poikaansa. Mutta onnex siel on toinenkin olemassa joka on nyt tj:nä siellä mutta itte isäntä edelleen vetää kaikista naruista eikä sieltä poistu ku vasta jalat edellä. Ja sama tyyli on eräällä toisellakin joka tosin pelkkä pomo roolissa ennenku jäi ns "eläkkeelle" ja vieläkin käy töissä siellä viikkoittain vaikka ollu ikänsä puolesta eläkkeellä jo vuosia.


    • lebaron105kg

      viimeisen 15v aikana eipä ole paljoa positiivista firmasta kuulunut. paljon tunnen ihmisiä ketkä ollu siellä ja viimestään parin vuoden jälkeen siirtynyt muihin töihin. palkkataso kai suurin syy et porukka lähtenyt ja sit useasti tässäkin mainittu omistajien suhtautuminen duunareihin. mut jokainen saa olla töissä missä haluaa ja aina on negatiivista ja posittivista kommenttia joka paikasta.

    • Vinkkisulle
      • Abb

        Tuohan se oikein on tiedon malja samalla tavalla kuin suomi24. Samalla tavalla haukutaan. Katsokaa vaikka huvikseen ABB


    • Tarkistaaihe

      Nimimerkki Abb, miks pitäis katella ja puhua Abb:stä, tää keskustelu koskee Norelcoo

    • Ihmetellenvalitusta

      Hei sinä, joka arvostelet tätä keskustelupalstaa ja sivuston luotettavuutta, täytyy kysyä miksi olet itse näitä juttuja lukemassa ja niin ahkerasti kirjoittamassa? eihän vain ole "oma lehmä ojassa"?

    • typyliini98

      Kalli valitsee itse työntekijät.
      Tuskin edes näyttää hakemuksia muille.
      Jos ei naama miellytä tai koulutust enemmän, kun hänellä ei töitä heru

      • Typyliinille

        Typyliinille ja miksei muillekin, henkilöstöpäällikkö juoksee vain johdon asettamalla asialla, eli ne naamakertoimet määritetään siellä ylimmässä johdossa. Pomot ja päälliköt valitaankin sitten ihan vain johdon omilla perusteilla, meinaan on myyntimiehiäkin käynyt vain kääntymässä kun on mennyt sukset ristiin tai voi olla ettei tienestit oo miellyttäny


    • töymies

      Olen ollut kyseisessä työpaikassa ja en jaksanut kuunnella miten miehet kehuu vaan miten paljon pettää puolisojaan!

    • Kesätyötdude

      Pettymys on tuo norelco

    • Viellätyöntekijänä

      Entäs vakiopuolen työnjohtaja aivan uskomatonta että sellainen ihminen pääsee esimies asemaan kun ei osaa edes kuvanlukua ja perus käytöstavat puuttuu aikuiselta mieheltä kokonaan! Nauttii riitelystä työmiesten kanssa ei yhtään pidetty henkilö vakiopuolella!

    • Kohtapääseepois

      Kyllä näin juurikin on! Mutta sitä en ymmärrä että kuinka noin epäpätevä mies voi päästä edes esimieheksi.ei selviytyisi asentaja mitenkään niin sitten viellä tuollainen esimieheksi kyllä kannattaisi johtoportaan valintojaan miettiä uudemman kerran.

    • AASIPAJANduunari

      Asiaa. Nyrkkipaja viime vuosituhannen palkkatasolla

    • Vertailu
    • Käräjäkorppi

      Pistäkee kapuloita rattaisiin , luette säännöt ja pykälät tessistä ja ilmottelette säännöllisesti liittoon ja sit ilmotus kun alkaa hiillostus ulos!

      • Taitaa_vuosikymmeniä

        jatkunut yrittäjäsukupolvien menestys katkeroittaa vasemmiston pahanpäiväisesti. Sellaista olen havaitsevinani tässäkin ketjussa.


      • TyöläinenNecillä

        Enpä usko, että meillä mitään menestyksen kateutta tai katkeruutta ole, enemmän se tulee siitä miten työmiestä kohdellaan. Kyllä tarkan markan politiikka ymmärretään ja, että perheyrityksellä ei ole varaa maksaa kunnon palkkoja. Mutta työntekijän kunnioittaminen ja huomioonottaminen ei maksa mitään. Vuositolkulla kun kuuntelee aina sitä paskan alaspäin valumista niin kyllä se varmaan moniakin korpeaa. Mutta tosiaankin kun ei paikkakunnalla paljon muita töitä ole niin jostain se elanto on revittävä. Eläkevuosia ootellessa.


    • Lähtekääpoissieltä

      Kyllä jos kyseisessä firmassa eläkkeelle asti joku jaksaa niin hattua nostan. Onko siinä vaiheessa jo vuositulot edes 30 000 kun eläkkeelle sieltä pääsee :D

      • Eipähäntuo

        Kyllä ne pomot taitaa hikiseen sen 30 tonttua saada, perushommissa ei pääse lähellekään. Ikä ja työvuodet ei tässä firmassa tienestiä nosta.


    • Mikätyömaa

      Huonosti menee jos ei perustyöllä kukaan 30 000 hanki :/

    • Toihintoihin

      Parhaita asioita tässä firmassa on kesälomat. Nimittäin pomojen kesälomat, tähän aikaan vuodesta tekee mieli olla töissä kun oma pomo ja ainakin iso A viettää lomaa. Otan oman lomani aina muulloin kun pomot, saan siten olla heistä erossa pitemmän aikaa ja loppuu edes vähäksi aikaa se kyttääminen.

    • Kaikkisujuu

      Toisaalta kun iso A on poissa niin myös paikallaolevat pomot uskaltaa olla oma itsensä ja on inhimillisiä. Kyllä sen huomaa mistä se paska tässä firmassa lähtee, kun se on poissa niin kaikki sujuu.

    • ÄlkääOdottako

      Käytiin muutama vuosi sitten tässä firmassa työtovereiden kesken keskustelua, josko sitä lähtisi muihin hommiin. Moni sanoi odottavansa uutta biotehdasta alueelle ja lähtevänsä sitten. No nyt kävi niin ikävästi ettei sitä tulekaan mutta rohkaisun sanana kaikille kohtalotovereille. Minä läksin kävelemään jo aikoja sitten, töitä tekevälle riittää. Älkää suotta enää rehkikö vittumaisessa työpaikassa vaan edetkää sellaiseen paikkaan josta tykkäätte.

    • Töihin

      Nyt kaikki töihin, rekrytointi käynnissä useampaan työhön ko. firmassa!

      • Ääslinnasta_ei

        ruumiillisiin töihin kunnollisia työntekijöitä vähällä löydy. Tarkoitan ammattitaitoista ja silti asiallista, en mitään ay-änkyrää.


    • Fum

      Henkilöstöpäällikkökin lähti kävelemään kun ei hommat luistanut.. hyvä firma!

      • Aikamontamyyntipäällik

        Aika monta myyntipäällikköäkin on muutaman vuoden sisällä ollut. Ei taida tienestit riittää mutta eipä sitä tarvii ihmetellä kun lähtökohta on se, että pitäis maksaa siitä, että saa käydä täällä töissä.


    • Kalliikstulee
      • Ei_välttämättä

        Etelässä ja lännessä on kuntia jotka ottavat mielihyvin toimivan, työllistävän ja voittoa tuottavan firman vastaan. Etelässä on tietysti omat ongelmansa, esim. hyvän työvoiman saanti on hankalaa kuten se on tietysti täälläkin. Toisaalta taas markkinat ovat lähempänä eikä yritys muutenkaan ole unohdettuna kuten se jossain Itä-Savossa lopulta on. Harkitsisin Hämäläisinä vakavasti yrityksen siirtoa pelipaikoille jo pelkästään sen savolaisen paska-asenteen takia joka tässäkin keskustelussa työntyy päällimmäisenä esiin.


    • Työntekijä

      Muuten menisin mieluusti töihin, mutta sillä palkalla ei perheellinen elä vaikka miten pihistelis.

      • Ongelmanratkaisu

        Ota lainaa sen verran, että voit käydä Norelcolla hommissa ; )


      • palkkaaeioleeitule

        Eikö olekin mukava lukea nuita paljon tienaavien listoja. Oma palkka on pieni ja sen eteen saa tehdä hommia peppu ruvella. Mutta mukava, että omistajat rikastuu.


    • Ihmetouhua

      Eikö sieltä kannattaisi vaan lähteä muualle töihin josta saa ihmisen palkan ja kohtelun ja lopettaa tuo itkeminen :D

    • enosannutnuolla

      Jos sihteeriä osaa sopivasti " nuolla " pääsee töihin

      • Lemmenviemänä

        Siellä on ihana sihteeri! Olen rakastunut


    • Kuhankyselen

      Mites norelcolla menee? Onko palkat yms muuttunut?

    • Kasaaja2017

      Mie saan 15€ per kpl

    • Oikeinniille

      Kyl siel tekijä tienaa! Lapamadot ei!

      • olentekijä

        Tienaa joo. Tienaamista toki on jos vähäkin saa.


    • Eipaljoakaan

      Paljos tekijä tienaa? :D

    • Tekijänorelcolla

      12e tunti :/ urakoilla voi saada 2viikon tilin reiluun 700e mutta siihen rahaan saa tehdä työtä aika rajusti :D

      • Eitodellista

        2viikon tili 700€ urakassa! en tiedä itkiskö vai nauraisko, ehkä molempia! Tuolla liksalla en kävis edes kusella siellä.


    • Gulag

      Millaiset työajat Norelcossa on? Ovatko kaikki kokoaikaisia työntekijöitä?

    • heihei

      TULE NORELCOON MEILLÄ ONNISTUU

      • baarimikkona

        Suomalaiset ihme sakkia... aina samat kysymykset: "Paljonko tienaa?" tai "Paljonko tuntipalkka?" Vitunko väliä sillä. Itse en ainakaan töitäni palkan perusteella valikoi, vaan sen et onko tekemäni duuni kivaa... Kivaa duunia voi tehdä vaikka 8 euroo tunti, mut paskaa työtä ei edes 20 euroo tunti palkalla (esim. ajaa jotain vitun roska- tai imuautoo, tai olla kaksi tai kolmivuorotöissä jossain vitun tehtaassa... ne ne vasta alentuneita ihmisiä ovatkin!)


      • afjapoefsiuiafafg
        baarimikkona kirjoitti:

        Suomalaiset ihme sakkia... aina samat kysymykset: "Paljonko tienaa?" tai "Paljonko tuntipalkka?" Vitunko väliä sillä. Itse en ainakaan töitäni palkan perusteella valikoi, vaan sen et onko tekemäni duuni kivaa... Kivaa duunia voi tehdä vaikka 8 euroo tunti, mut paskaa työtä ei edes 20 euroo tunti palkalla (esim. ajaa jotain vitun roska- tai imuautoo, tai olla kaksi tai kolmivuorotöissä jossain vitun tehtaassa... ne ne vasta alentuneita ihmisiä ovatkin!)

        Tuollaisella asenteella ett kyllä tarviis olla ees baarimikkona ja sinulle ei kuitenkaan oikeesti se 8€ tunti riitä vaikka mainostat. joten lopeta se trollailu.

        Oikeasti kyllä sinuakin kiinnostaa se palkka varsinkin jos on muitakin vaihtoehtoja.
        Vai otatko aina sen 8€/tunti suorilta vaikka tarkjolla olisi samasta loistoduunista se 20€/tunti


      • Alansa_ykkösmiehiä
        baarimikkona kirjoitti:

        Suomalaiset ihme sakkia... aina samat kysymykset: "Paljonko tienaa?" tai "Paljonko tuntipalkka?" Vitunko väliä sillä. Itse en ainakaan töitäni palkan perusteella valikoi, vaan sen et onko tekemäni duuni kivaa... Kivaa duunia voi tehdä vaikka 8 euroo tunti, mut paskaa työtä ei edes 20 euroo tunti palkalla (esim. ajaa jotain vitun roska- tai imuautoo, tai olla kaksi tai kolmivuorotöissä jossain vitun tehtaassa... ne ne vasta alentuneita ihmisiä ovatkin!)

        Baarimikon hommahan se vasta loistohomma onkin, varsinkin jos siitä saa 8€/tunti. Olen itse tehnyt ajoittain likaista, raskasta ja jopa vaarallistakin työtä yrittäjänä. Hyvä puoli siinä oli että palkaksi jäi yleensä n. 80-100€/tunti. Sisälsi tosin kaikki kulut ja "yrittäjäriskin". Apumieskin sai urakasta 15€/h, ilman mitään kuluja tai riskejä. Homma ei ollut aina "kivaa" vaikka hyviäkin päiviä oli paljon. En silti tehnyt sitä sen kivuuden takia vaan silkasta rahasta.


      • pal.muuttaja
        baarimikkona kirjoitti:

        Suomalaiset ihme sakkia... aina samat kysymykset: "Paljonko tienaa?" tai "Paljonko tuntipalkka?" Vitunko väliä sillä. Itse en ainakaan töitäni palkan perusteella valikoi, vaan sen et onko tekemäni duuni kivaa... Kivaa duunia voi tehdä vaikka 8 euroo tunti, mut paskaa työtä ei edes 20 euroo tunti palkalla (esim. ajaa jotain vitun roska- tai imuautoo, tai olla kaksi tai kolmivuorotöissä jossain vitun tehtaassa... ne ne vasta alentuneita ihmisiä ovatkin!)

        "aina samat kysymykset: "Paljonko tienaa?" tai "Paljonko tuntipalkka?" Vitunko väliä sillä"

        35 vuotta sitten läksin Savonlinasta juuri siksi, että tuntipalkka oli kehno ja tienaaminen oli kädestä suuhun meininkiä. Ikinä ei ollut ylimääräistä rahaa mihinkään.
        Pienen mutkan kautta pk-seudulle, niin tienestit Savonlinnan palkkaan verrattuna kutakuinkin kolminkertaistuivat Tutipalkka nousi heti ~50% , toki (yli)töitäkin tehtiin runsaasti.

        Kyllä sillä tienaamisella vallankin nuorempana oli ja useille on edellen vähintäänkin **tun väliä. Nyt vanhempana tienaamisella ei enää niinkään ole väliä. On oma upea talo ja sen verran vuokratuloa yms, ettei tässä oikein muuta enää kaipaa. Jos silloin aikoinaan olisin Savonlinnaan jäänyt ja pysynyt samassa työpaikassa, niin tyhjätasku olisin edelleen.
        Hiljainen on Savonlinna nuoruusvuosiin verrattuna, mutta hyvinpä täällä Savonlinnassa paluumuuttajana viihdyn. Nuorempi jos olisin, niin täällä asuminen tuskin houkuttaisi vieläkään - ei ainakaan työntekijänä. Huonot ovat yrittämisenkin edellytykset ja porukka vaan vähenee..


    • Eivissiinkovinkaanhyvin

      Mites norelcolla menee?

      • Ex-NEC

        Niin kuulemma tuli, ja tais tulla ihan aiheesta. Kävin lukemassa tuomion, yksikään tuomari ei ollut Norelcon kannalla.


      • Ex-NEC-2

        Linkkiä?


      • ilmankossuapännii
        Ex-NEC-2 kirjoitti:

        Linkkiä?

        Tommoset vihjeet oikeusjutuista ilman linkkiä on kuin yrittäisi nuuskia pierun hajua vastatuuleen.

        Joten löytyykö sitä linkkiä, että me muutkin voidaan se oikeusjuttu / päätös lukea.


      • KVG.64

        KVG työtuomioistuin ratkaisut, melko tuore tapaus. Tunnistettavissa, vaikkei nimeä olekaan.


      • sääntöjen.vastaisuus
        ilmankossuapännii kirjoitti:

        Tommoset vihjeet oikeusjutuista ilman linkkiä on kuin yrittäisi nuuskia pierun hajua vastatuuleen.

        Joten löytyykö sitä linkkiä, että me muutkin voidaan se oikeusjuttu / päätös lukea.

        Liekö linkki vaikka laitettukin? Savonlinna-palstalta kun katoaa asiallisiakin viestejä ja varmaan tämäkin lähtee ja jäljelle jää vain "tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena".

        Olisi mielenkiintoista tietää, miksi esimerkiksi Google mapsin karttalinkki katoaa, vaikka ko. viestissä oli pitkästi tarinaa - ei ollut siis vain pelkkä linkki.

        Voiskohan ylläpito jotenkin perustella mitä ja miksi???


      • Eeeikaai

        Iltalehti -> työelämä.... (24.10).


    • Haemaelaeinen

      Hämäläisen on turha ulista lehdissä että ei saa työvoimaa, firma maksaa niin paskaa palkkaa, että lähinnä hävettäisi. Kukaan ei halua edes ammattikoulusta ko. paikkaan töihin, ei sinne päästä, sinne joudutaan. Hyvä Norelco, ole Ari ylpeä tekemisistäsi ja kaiken pilaamisesta.

      • heippavaan

        Tekijöitä varmasti löytyisi, jos palkka olisi kohdallaan ja toiminta muutenkin asiallista. Ei kukaan jaksa jatkuvaa v... a ja asiatonta käytöstä johtoportaalta. Pitäis ymmärtää katsoa peiliin!!!


    • Sairasta_touhua

      Jos yhtään on järkeä päässä niin pysykää kaukana.

      • Hämäläinen_W

        Mikäs vika Norelcolla... eiks niillä oo duunia ollu aika mukavasti, kun sähköverkon maakaapeloinnin myötä muuntamomökkejä tarvitaan...


      • Hmmmmmmmmmm
        Hämäläinen_W kirjoitti:

        Mikäs vika Norelcolla... eiks niillä oo duunia ollu aika mukavasti, kun sähköverkon maakaapeloinnin myötä muuntamomökkejä tarvitaan...

        Ei varmaankaan mitään jos vain ois palkka ja arvostus kohdillaan mutta ..........


      • 6_12_PASKAPÄIVÄ
        Hmmmmmmmmmm kirjoitti:

        Ei varmaankaan mitään jos vain ois palkka ja arvostus kohdillaan mutta ..........

        Suomalaiset nyt oo mihinkään tyytyväisiä.... maailmanlaajuisesti saatanasti köyhiä ja huonosti voivia ihmisiä, mutta täällä palkkojen pitäisi joka vuosi nousta. Pidettäisiin vaikka 5 vuotta palkat samalla tasolla, ei se kenenkään taloutta kaada. Ei autoja tartte vaihdella aina kolmen neljän vuoden välein, eikä kaikilla tarvitse olla omaa mökkiä, venettä, moottoripyörää... jne. Eiköhän tuo tärkeintä ole että on jotain ruokaa joka päivä ja katto pään päällä. Tulisi olla tyytyväinen pieniin asioihin elämässä. Käykääpä intiassa tai kiinassa katselemassa ennenkuin alatte ulista huonoista palkoista. Siellä tehdään 14-16 tuntisia päiviä 6 päivää viikossa, ei terveydenhuoltoa, ei työvaatteita firmoilta, ei pekkasia, ei viikonloppu tai iltalisiä ja työolosuhteet alkeellisia.... jne... Käykääpä kattelemassa ennenkuin vali vali aloitatte valitusvirren.


      • Etelään

        Jos siivousalallakin on saman TVR-luokan lähtöpalkka isompi niin kyl jossain on mätää. Palkalla pitäisi pystyä elämäänkin Savonlinnan verotuksessa. Onneksi mikään pakko kenenkään ei ole olla tuolla töitä löytyy muualta halutessaan, uskaltaisivat vaan ihmiset lähteä ja eiköhän savonlinnan alamäki sen hoida itsestään


      • vinosilmä

        Intiassa ja kiinassa riittää väkeä töitä koiranpalkalla tekemään ja uutta saadaan tilalle, suomessa ei ...kannattaa muistaa se


    • Anonyymi

      Kuopion paikan kiertäisin kaukaa...

    • Anonyymi

      Linnanväki mainostaa, että Norelcolla olisi 10 tyäpaikkaa avoinna.

    • Anonyymi

      Työssä harva pärjää, hommat olla hyviä (suurin osa keskustyypeistä ei todellakaan ole), jotta urakkalisiä saa tarpeeksi nostattamaan palkkaa kohtuu tasolle, sieltä 10e aloituksesta 15e paikkeille. Tähän kumminkin menee yleensä ainakin se vuosi oppia, siltikkään mikään ei takaa tulosta.
      Raha on kumminkin niin intensiivisen työskentelyn takana, eikä firma maksa todellakaan penniäkään ylimääräistä jos siitä ei vastineena ole työntekijältä hyvää tulosta paperilla. Käytännössä tulotaso voi myös laskea kehityksen myötä, jos siirretään muun tyyppisiin hommiin/tuotantokanta muuttuu. En suosittele luomaan uraa tässä paikassa, tunnollisesti ja hyvin 6v työskennelleenä paskan maku jäi suuhun. Pari vuotta aikaa tästä kun lähdin, kumminkin en usko että mikään on muuttunut.
      Ainoana plussana, että töitä lähes aina löytyy, kuten minullekkin koulusta päästyäni.

    • Anonyymi

      Sähkökeskuksia, muuntamoja ja sähköasemia Savonlinnassa ja Kuopiossa valmistava Norelco on solminut kaupungin ja Samiedun kanssa sopimuksen uusien työntekijöiden kouluttamisesta yhtiölle Savonlinnassa. Sopimuksen avulla pyritään saamaan aikaan malli, joka olisi monistettavissa muihinkin yrityksiin.

      Yhtiö rekrytoi ja palkkaa koulutettavat ja tekee heidän kanssaan työsopimuksen oppisopimusjakson ajaksi. Työssä heidän on tarkoitus olla ensi vuoden loppuun mennessä.

      Savonlinnan tehtaalla on tällä hetkellä 170 työntekijää. Toimitusjohtaja Ari Hämäläisen mukaan yhtiöllä olisi kasvumahdollisuuksia ja -haluja, mutta pullonkaulaksi on muodostunut osaavan työvoiman puute.

      Paikallispravda kertoo lisää.

    • Anonyymi

      Palkka niin pieni että pakko ottaa velkaa että pystyy elämämään!!

    Ketjusta on poistettu 75 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe