Mistä katsotte formula1 2017. MTV/CMORE?? TAI...

Saaresta

Minä en ainakaan maksa nykyisiä maikkarin ryöstöhintoja vaan katson ilmaiseksi netistä live streamiä (Sky Sport). Vuonna 2013 maksoin koko kaudesta kohtuulliset 68 euroa ...nyt taitaa maikkarin hinta olla 200 euron paikkeilla?
Mites tee muut?

40

15134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanha_fani

      kuin myös, paitsi espanjassa paikan päällä

    • HenriK05

      Joo, ei voi ostaa tuollaista 25 EUR/kk pakettia periaatteesta. Siitä tuoee tosiaan koko kaudelle hintaa 250 EUR, mikä on törkeää. 2015 koko kauden sai Katsomosta hintaan 99 EUR. Viime vuonna oli pakko maksaa muita lajeja, vaikka ei niitä katsonutkaan, hinta oli 149 EUR ja nyt siis halutaan C Moren kautta pakkosyöttää jokin paketti, jossa jää kaikki muu paitsi Formula katsomatta hintaan 25 EUR/kk. En aio maksaa. Miten MTV, ja etenkin CMore voivat olla näin tyhmiä?

    • kuusikuusikuusi

      Teksti-tv

    • netistävaan

      Ei kuunnellut mtv herkällä korvalla vaikka lupasivat, eivätpähän saa sitten euroakaan, pelkän formulapaketin voisin ostaa.

      "Jos muut lajit eivät kiinnosta, formulakatselun lasku viime vuodesta enemmän kuin tuplaantuu. Kun F1-kausi kestää vajaat yhdeksän kuukautta - maaliskuusta marraskuuhun - täydet kuukaudet tilannut kuluttaja maksaa yhteensä 224,55 euroa.

      Vielä vuonna 2012 F1-paketin sai tilattua peräti 45 eurolla.

      Lipposen tietojen mukaan MTV:lle ei ole vielä ehtinyt tulla merkittävästi palautetta tämän vuoden uudistuksesta.

      - Kuuntelemme tietysti herkällä korvalla meidän formulafaneja ja -kuluttajia, jotka ovat meille tosi tärkeitä. Muutos on tietenkin selkeä viime vuoteen verrattuna, ja haluamme totta kai kuunnella meidän asiakkaita, minkälaista palautetta tällainen tuotteistus aiheuttaa, ja miten tämä otetaan vastaan, Lipponen summaa."
      http://www.iltalehti.fi/formulat/2016022221158143_fo.shtml

    • F12017

      Ei kiinnostaa ostaa MTV:n maksukanavaa pelkästään F1:n takia.

      Miten F1:tä voi seurata muualta live streaminä? Ja ilmaiseksi? Mistä nettiosoiteesta?

      • selaakeskusteluja

        Vanhoissa keskusteluissa on ohjeet, näkyy hyvin vaikka koko kuvana tietokoneen näytöllä. Aceplayer linkki. Uusia linkkejä varmasti tulee ellei vanhat toimi.


      • F12017
        selaakeskusteluja kirjoitti:

        Vanhoissa keskusteluissa on ohjeet, näkyy hyvin vaikka koko kuvana tietokoneen näytöllä. Aceplayer linkki. Uusia linkkejä varmasti tulee ellei vanhat toimi.

        Kiitos!


    • senäyykyllä

      Mulla on lautanen ja RTL, olen jo vuosia katsonut ja samalla oppinut saksan kielen, paremmat selostajat kuin maikkarilla.

      • Perk

        Kyllä. Paremmat selostajat. Juusela vain YHTÄ KAIKKI selostaja. Olisi pysynyt yleisurheilun ym..puolella. TOMI TUOMINEN kehiin F1 selostajaksi!!!


    • sakariinisakke

      Ilmaisella Mobdro sovelluksella androidissa kapulalla ja chrome castilla telkusta. Yleensä Sky F1 mutta välillä myös Channel 4 kun molemmat näkyy hyvin.

    • Tämäriittää

      Tallentamalla seuraavan yön tai päivän MTV3 lähetyksen ja katson sen sitten joskus.
      Mitään kiirettä ei sitä tylsää jonoajelua ole katsomaan.

    • kalle-k

      Näkyykö F1-kisat EESTI-TV

    • F1Addikti

      Käyn F1-kauden aikana joka vuosi paikan päällä katsomassa keskimäärin kolme F1-kisaa. Muuten katson kisat maikkarilta, kuten jo niin monena vuotena.

    • Vedätykseenkyllästynyt

      Poistuipa juuri ennen F1 kautta MTV MAX-kanava myös Elisan Mix paketeista, joten lopetin tilauksen. En maksa pelkästä F1 kaudesta 250€. Muu höttö, mikä tulee mukana ei voisi vähempää kiinnostaa. Alan kauden alkaessa katsella netistä, mitä kautta löytyy paras F1 kanava. Aiemmin olen joskus pois kotoa ollessa joutunut etsiskelemään ja aina on löytynyt. Lapsetkin vaihtoivat riemumielin(vähän liiankin) tv kanavat Netflixiin 9.90€/kk. Ehkä ne MTV:lläkin oppii miten ahneelle lopuksi käy.

    • PeliWelho

      DNA EI ANNA 1KK VELOITUKSETTA CMOREA MUTTA MONI MUU ANTAA. KÄYTÄN TÄTÄ AINAKIN ALUKSI HYVÄKSENI 3 EKAA KISAA VOI KATSOA NÄIN. JOS KAUDEN KESKEN TULIS JOTAIN TARJOUKSIA.

      • CLess

        Ilmaisen kuukauden kokeilujakson saa vain C More kanavapakettiin, johon kuuluu ainoastaan: Sarjat ja elokuvat ja lastenohjelmat.
        C More Totaliin ei ole mitään tutustumistarjousta. Sen kautta näkee edellämainittujen lisäksi formulat.
        Pistää kiukuksi tuo C Moren törkeä hinnoittelu, jos haluaisi katsoa vain formulat!


    • TedK

      Itse olen katsonut jo viisi vuotta Sky Sportsin lähetyksiä netistä HD-laadulla.

      Joskus kun on katsonut myöhemmin kisan jälkeen noita maikkarin koosteita tai klippejä nettisivuilla, niin on kyllä onni ettei niitä tarvitse katsoa. Sky Sportsilla on paloa selostuksessa ja asiantuntijuutta "hieman" enemmän, siinä missä Saarella ja kumppaneilla menee radan tapahtumat ihan ohi. Ja se naikkonen, oliko Kimiläinen vai mikä sen nimi, niin ei helvetti. Myötähäpeä on korkealla sitä kuunnellessa. Puhuttamakaan siitä Tuomisesta siellä studiossa.

      Saa nähdä millainen Juusela on, mutta asiat ei parane niin kauan kun Salo on vieressä örisemässä jotain.

    • NoMoreC-more

      C-morea en periaatteesta osta, törkeää ja katsojia aliarvioivaa ryöstö hinnoittelua.

    • VanhaKatsomotakaisin

      Cmore on idioottien keksimä. Jos haluaa katsoa vain F1 kaikki lähetykset niin silloin pitää saada ostaa se paketti. Digitalisaatio piti olla just näin, osta ja katso vain sitä mitä haluat. Kuluttajalla ei ole mitään sanottavaa.

    • mnmnmnm

      Itse Katson Batmanstreamilta muuten paitsi monacon gp paikan päällä

    • Miettikääs

      Jos ei ole rahaa maksaa paketista niin miksi valitatte? Kaikkihan täällä suomessa maksaa muutenkin ja ei ne f1 oikeudet ilmaisia maikkarillekkaan ole.. jättää kuukaudessa yhden kaljalaatikon ostamatta niin ongelma ratkaistu.. puhumattaa tuosta "hinnan noususta". TIUKILLE ON RAHATILANNE JÄTETTY jos 5e/kk maailman kaataapi... Cmoresport on silti halvin urheilu paketti viasat/ruutu tarjontaan verrattuna. Hieman noloon tilanteeseen itsenne ajatte.

    • noumani

      Rahastusta pienemällä hinnalla ja kattavammalla urheilutarjonalla cmore pärjäis hyvin vaan näillä koittavat rahastaa ei minun.

    • vanhateitoimi

      Ei taas toiminut enää viime kertainen linkki, 23. kierroksella sain näkymään heikkolaatuisen ja 32. kierroksella löytyi ace stream HD linkki. Olisi pitänyt herätä aikaisemmin kokeilemaan. Ei taida kannattaa tänne laittaa, vaikka kai ne voi hävitä muutenkin, viime vuonna näkyi samalla koko kauden. Aina joku googlaamalla löytyy, mutta ei välttämättä ehdi näkemään alkua. MTV liian ahne kun pitäisi tilata monta kanavaa.

    • Tylsääympyrää

      Maikkarin koosteesta jälkeenpäin joskus.
      Eka kisa on vieläkin katsomatta, ei mitään syytä miksi katsoisin heti tai livenä.

    • Nomosiimoo

      Formulat menneet vaihteeksi jonoajeluksi. 1. Kunkku ajaa lähdöstä maaliin ykkösenä. Ei draamaa eikä kunnon tilanteita. Kiitos. Tämä fani kuittaa ja alkaa katsomaan saappaanheittoa.

    • Bengt

      On juu syvältä C-More ja jakelija Elisa. Nyt pitäis katsoa läppäriltä kun lähden reissuun. Kysyin ohjeita, sanoivat paikallisessa Elisa-myymälässä että kato omaelisasta. Olen yrittänyt murtautua sinne pari tuntia, ihan hämärää. Ei onnistu - varmenteita, salasanoja, puhelinnumeroita, koodeja, vanhentuneita salasanoja jne. jne. Tohon hintaan ei saa edes apua myymälästä. Pakko irtisanoa ja mennä netin kautta!

    • OPE46

      Mitäs myydään ruotsalaisille. Boikottia tarvitaan kolmosen ryöstöhinnoittelulle. Taitaa kaikki rahat mennä muille maille!

    • kranttu65

      Formula 1 Live Stremilta näkyy aivan ilmaiseksi,tosin englannin kielellä,mutta senhän nyt jo osaa kaikki.

      • serpialaine

        Aika harva Suomessa "osaa", noita omahyväisiä kyllä riittää.


      • kkggkg

        ilmaseks...heh,,hahaaa mitään et saa ilmaseks.....


    • vahtasin

      cmorelta. Hommasin muinoin dnan mix8 paketin ja siihen sai valita mtv maxin. Kun maikkari teki noita siirtojaan, niin dna jyrähti ja max jäi vanhoille tilaajille. Kun maikkari taas säätää niin siirryn katsomaan rtl_ltä. Senkin voi valita tuohon pakettiin. Pelkkien vormuloiden takia en ottanut tuota pakettia. Silloin natgeo oli maksullinen ja discoveryäkin viitsii katsoa. Bbc britiltä voi ihmetellä top gearia.

    • Vormulavani

      Mieluiten katson formulat vaikka baarissa ja maksan oluista sen 25 euroa

    • RTL22

      Saksalainen satelliittii katolla, maksoi silloin 2012 asennuksineen 300€ että olen tienannut sen takaisin moninkertaisesti. Selostusta ei kuulu, koska olen vaihtanut äänen kielen suomeksi. RTL !

    • Autourheiluun

      Moit! Tuttava näytti kesällä7" tabletilla, jotta venäjän TV näyttää formulat ilmaiseksi? Kuukkelilinnkinon en löytänyt linkkiä, joten olisiko kellään neuvoa ko linkkiä?
      Nimim.
      Autourheilun selostuksia tarvita..

      • streamejalöytyy

        En tiedä mitä tarkoitit, mutta f1 stream ace link -haulla ainakin löytyy toimivat linkit, katsoo sitten ace playerin kautta.


      • brömbröm

        matchtv online hakusana tuo hakukoneella venäläisen sivun jossa upotettuna SD striimi. Näkyy myös hornula.


    • OliverPanisi

      Joo MatchTV:n kautta näkyy, pitää vain olla VPN ja saada virtuaalinen sijainti venäjälle. https://vpn-suomi.fi/f1/ sivustolta löytyy myös tämä Putinin TV kanava ja ohjeet miten näkee Formulat netistä.

    • FormulaPelle

      Vieläkö joku käyttää Aceplayer/acestream? Löytyykö toimivia linkkejä, josta näkee Sky Sports F1? Vai onko tullut joku parempi tilalle?

    • Cmoreltakaton

      Etelä-Karjalassanäkyy Venäjän urheilukanava HD tasoisena, varmaan saa näkymään myös netistäkin?

    • F1-Mestari

      Meillä on näkynyt CMore 2013 lähtien kun meillä on joku DNA kortti

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4399
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1839
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1345
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe