Presidentillä pitää olla jämeryyttä

LoppuaKohtiMennäänEu

Suomessa ei ole nykyään niin tervejärkistä poliitikkoa että äänestäisin ketään heistä seuraavaksi presidentiksi.
Kansa tarvii vahvan ja jämerän presidentin olkoon se sitten nainen tai mies jolla on päättämis kykyä puuttua epäkohtiin vaikka hänen määräämis valtansa on jo viety.
Perässä kulkijat eivät ole minun suosiossani ja oikein hävettää nämä joita ohjaillaan kuin aisankannattajia. Halonen oli pelkkä sateenkaartilainen ja kahvikestittäjien juorujen levitykseen osallistuja eikä yhtään mitään muuta.
Nykyinen USA:n presidentti Trump on malli minkälainen presidentin pitää olla eli hänen on oltava oman kansansa puoltapitävä ja uskottava hoitaa maansa asioita.
Trump on myös ennustanut että tämä meidän EU yhteisö tulee kaatumaan mahdottomuuksiinsa hoitaa Euroopan turvallisuutta?
Epäileekö täällä joku ettei tuo Trumpin ennustus ei pitäisikään paikkaansa, minä olen jo pitkään katsonut tämän EU:n tilanteen olevan nyt loppusuoralla loppuaan?

2

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MikäOnAsteikkoEritellä

   Moni on varmaan huomioinut miten mediamme pelkää USA:n presidenttiä Trumppia kuin myrkkyä olisi heille antamassa? Trump haluaa rajoittaa pakolaisten massavyöryä maahansa ja eniten juuri niistä maista mistä tänne meille on nämä tunkeutujat ovat hyökänneet?
   Trump on presidentti jolla on vielä älyä suojella omia kansalaisiaan, mutta täällä hänet leimataan rasistiseksi ja mediamme jatkaa päivittäistä solvaamistaan hänestä joka on selvästi täyttä vihapuhetta. Jotenkin tuntuu kieroutuneelta tämä meidän yhteiskuntajärjestelmä kun toinen taho saa suoltaa vihapuhetta jatkuvasti mutta kun kansa sanoo vähänkin jotain mikä viittaa vähän maahan tunkeutuneisiin terroristeihin se on jo pahaa vihapuhetta?

  • ValheMediaVaudissa

   Trump on aloittanut hyvin. Suomi tarvitsee oman Trumpin, varmasti häntä äänestäisin!
   USA:ssa on hyvin nähty ettei monikulttuurisuus onnistu ja eri uskonnot eivät tule toimeen keskenään. Vaikka USA:ssa on paljon eri uskonto lahkoja ne ovat pääsääntöisesti sieltä alkujaan lähtöisin ja sopivat paremmin keskenään, mutta esimerkiksi Islam ei hyväksy muita uskontoja ja siinä on jo se mikä sekoittaa pakan.
   Euroopassa ollaan nyt menossa samaan mitä on nyt riisi alueilla eli pakolaiset tuovat sodan mukanaan ja se sota ei ole enää kaukana. Irakista tulleet eri heimoihin kuuluvat ovat aina olleet riidoissa keskenään ja nyt näitä on pakolaisina täällä meilläkin.
   Suomi tarvitsee vahvan armeijan mutta sitä vahvuutta ei tarvita minkään naapurimaan hyökkäystä varten vaan meidän sisäisten maahamme tunkeutuneitten miesterroristejen keskinäisten vihanpitojen taltuttamiseen. Nuo vieraitten maahan tunkeutujien keskinäiset kahinat ne kohdistuvat myös meihin Suomalaisiin ja uhreja tulee väistämättä kansalaisistammekin.
   Naapurimaa Ruotsi on jo nyt aikamoisessa liemessä pakolaistensa kanssa mutta eipä meidän media kirjoita tai uutisoi sieltä mitään, päinvastoin kerrotaan että kaikki menee erittäin hyvin eli yöstä yritetään tehdä päivää tai Hauki ei ole kala vaan se on lintu?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   67
   2073
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   80
   1435
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   87
   1408
  4. 52
   1273
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1032
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   1019
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   940
  8. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   908
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   901
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   893
  Aihe