Presidentillä pitää olla jämeryyttä

LoppuaKohtiMennäänEu

Suomessa ei ole nykyään niin tervejärkistä poliitikkoa että äänestäisin ketään heistä seuraavaksi presidentiksi.
Kansa tarvii vahvan ja jämerän presidentin olkoon se sitten nainen tai mies jolla on päättämis kykyä puuttua epäkohtiin vaikka hänen määräämis valtansa on jo viety.
Perässä kulkijat eivät ole minun suosiossani ja oikein hävettää nämä joita ohjaillaan kuin aisankannattajia. Halonen oli pelkkä sateenkaartilainen ja kahvikestittäjien juorujen levitykseen osallistuja eikä yhtään mitään muuta.
Nykyinen USA:n presidentti Trump on malli minkälainen presidentin pitää olla eli hänen on oltava oman kansansa puoltapitävä ja uskottava hoitaa maansa asioita.
Trump on myös ennustanut että tämä meidän EU yhteisö tulee kaatumaan mahdottomuuksiinsa hoitaa Euroopan turvallisuutta?
Epäileekö täällä joku ettei tuo Trumpin ennustus ei pitäisikään paikkaansa, minä olen jo pitkään katsonut tämän EU:n tilanteen olevan nyt loppusuoralla loppuaan?

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MikäOnAsteikkoEritellä

      Moni on varmaan huomioinut miten mediamme pelkää USA:n presidenttiä Trumppia kuin myrkkyä olisi heille antamassa? Trump haluaa rajoittaa pakolaisten massavyöryä maahansa ja eniten juuri niistä maista mistä tänne meille on nämä tunkeutujat ovat hyökänneet?
      Trump on presidentti jolla on vielä älyä suojella omia kansalaisiaan, mutta täällä hänet leimataan rasistiseksi ja mediamme jatkaa päivittäistä solvaamistaan hänestä joka on selvästi täyttä vihapuhetta. Jotenkin tuntuu kieroutuneelta tämä meidän yhteiskuntajärjestelmä kun toinen taho saa suoltaa vihapuhetta jatkuvasti mutta kun kansa sanoo vähänkin jotain mikä viittaa vähän maahan tunkeutuneisiin terroristeihin se on jo pahaa vihapuhetta?

    • ValheMediaVaudissa

      Trump on aloittanut hyvin. Suomi tarvitsee oman Trumpin, varmasti häntä äänestäisin!
      USA:ssa on hyvin nähty ettei monikulttuurisuus onnistu ja eri uskonnot eivät tule toimeen keskenään. Vaikka USA:ssa on paljon eri uskonto lahkoja ne ovat pääsääntöisesti sieltä alkujaan lähtöisin ja sopivat paremmin keskenään, mutta esimerkiksi Islam ei hyväksy muita uskontoja ja siinä on jo se mikä sekoittaa pakan.
      Euroopassa ollaan nyt menossa samaan mitä on nyt riisi alueilla eli pakolaiset tuovat sodan mukanaan ja se sota ei ole enää kaukana. Irakista tulleet eri heimoihin kuuluvat ovat aina olleet riidoissa keskenään ja nyt näitä on pakolaisina täällä meilläkin.
      Suomi tarvitsee vahvan armeijan mutta sitä vahvuutta ei tarvita minkään naapurimaan hyökkäystä varten vaan meidän sisäisten maahamme tunkeutuneitten miesterroristejen keskinäisten vihanpitojen taltuttamiseen. Nuo vieraitten maahan tunkeutujien keskinäiset kahinat ne kohdistuvat myös meihin Suomalaisiin ja uhreja tulee väistämättä kansalaisistammekin.
      Naapurimaa Ruotsi on jo nyt aikamoisessa liemessä pakolaistensa kanssa mutta eipä meidän media kirjoita tai uutisoi sieltä mitään, päinvastoin kerrotaan että kaikki menee erittäin hyvin eli yöstä yritetään tehdä päivää tai Hauki ei ole kala vaan se on lintu?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5085
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe