Aamun aivopieru

Luojan.Luoma

IPUn vp:nä toimiva rattijuoppo julisti FB:ssä tänä aamuna:

" Venäjä on maailman suurin raaka-aineaitta, ja kykenisi täyteen omavaraisuuteen - tosissaan halutessaan."

Tämä pitkäaikastyötön (20 v) ei taida tietää mitään Venäjää paljon suuremmasta Neuvostoliitosta, joka yritti olla täysin omavarainen. Ei onnistunut vaikka kansa oli maaorjan asemassa ja Siperiaan joutumisen uhka motivoi,

131

1077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luojan.Luoma

      IPUn varapuheenjohtajan aamun aivopieru:

      "Nyt kerrotaankin yllättävistä lähteistä, että US pr. Trump tulle Suomeen, matkalla Moskovaan"

      Tämä hän keksi ihan itse viinanhuuruissaan - toivotaan, ettei lähde autolla liikenteeseen.

      • ja-sitä-onkin

        Sinivihreän normaali ajojahtikirjoitus ja vihapuhe josta oikeuslaitos ei välitä mitään koska on mukana pilkan teossa.Tällaisia Suomen valtapuolueet ovat.Häpeä on tuntematon käsite maan hallitusta myöten. Rosvoilulle luodaan perusta laeilla ja uhkailuilla.


    • Luojan.Luoma

      IPUn vp väittää FB:ssä:

      "Pidin aikanaan useita esiintymis-, puhe- ja lukutaidon kursseja - sadoille kiinnostuneille, jotka maksoivat reilusti saamastaan palvelusta. Olisiko vieläkin kysyntää? "

      Äijältä jäi peruskoulukin kesken, mikä näkyy heikkona yleissivistyksenä. Omissa putinistikirjoituksissakin on lähteenä vain omat aiemmat kirjoitukset.

    • Luojan.Luoma

      Kielitaidoton IPUN varapj yrittää lanseerata ääliömäisiä termejä kirjoituksessaan:

      "Mantereet liikkuvat, tarkoittaen informatiivisesti tunnettuja ilmaisuja - West trolling ja East trolling. Nyt saamme uuden, myöskin manipulatiivisen ilmaisutavan - Old Media trollingin, kun on kyse perinteellisen valtamedian hyökkäilystä US presidentti Trumpin trumppismia vastaan. "

    • Luojan.Luoma

      Ipun varapj käy kuumana virkansa puolesta kaksoiskansalaisuuskysymyksestä ja kirjoittaa FB:ssä: "Media trolling vs. Valtion puolustushallinto ja puolustusministerin palli. Joku voisi soittaa Kremliin, että tämä on sisäinen - jäsenten välinen, ei liity Venäjään."

      Tuolle rattijuopolle voisi joku kertoa, että kaikki kaksoiskansalaiset eivät ole venäläisiä ja Suomi on itsenäinen valtio eikä kaikkea tarvitse kysyä Moskovasta.

    • Luojan.Luoma

      IPUN varapj:n FB:stä tänään; " "Yhtenäinen valkoinen maailma" -intiaanien tappajat - Nyt pitää muistaa, että valkoinen rotu on vähemmistö, aika pieni, mutta merkittävä vähemmistö maailmassa"

      Näillä eväin IPUn kannatus kohoaa varmasti - HYVÄ IPU!

      • Maailmaan_ääntä_mahtuu

        pitäiskö ipu ; n vpj : n sitte aina kirjotella niinq vaalipuheita ?
        Mistä muuten juontuu tämä ihme kauna vpj Luomaa kohtaan ?


      • Luojan.Luoma

        Venäläisiä ja kiinalaisia mielistelevä rattijuoppo tuhoaa koko puolueen! Heikkotasoisia kirjoituksia postaillaan joka paikkaan ja ihmiset kuvittelevat kaikkien IPUssa toimivien olevan samanlaisia pipipäitä.
        - Vai tiedätkö ketään muuta joka lähettää ääliömäisiä kirjoituksia presidentinkansliaan ja eduskuntaan ? Sairaassa mielikuvituksessaan hän muka järjestää Väyrysen kanssa uuden ETYK kokouksen...Väykkä tuskin tietää asiasta.
        Puolueen puheenjohtajistoon kuuluvat ovat ns julkisuuden henkilöitä - ei hyvää seuraa. Vaalit tulossa, Luoma äkkiä ulos puolueesta.

        Tänään 20 vuotta työttömänä ollut vpj ihastui omaan tekstiinsä niin paljon, että laittoi sen viisi kertaa naamakirjaansa:
        "... Erinomaisen asenteellinen kirjoitus, joka on oiva esimerkki Old Media trolling -OMt' sta. Mitä se sitten merkitsee? Vastaus on niin pitkä, että täytyy kirjoittaa USA' n uudesta presidentti Donald Trumpista aivan oma analyysi: Miksi, mitä, miten ja tavoite - päämäärä."


      • jatkakaa.samaan.malliin

        "Kansankirjoittaja" suoltaa enemmän kirjoituksia kuin koko IPU yhteensä.

        Niissä toitotetaan samaa paskaa päivästä toiseen "USAF hyökkäys- ja rynnökköjoukot", "Erkko sota", sotaa käynyt sukupolvi tuomitaankin hyökkääjäksi ja muuta älämölöä.

        Kritiikki ääliökirjoituksista vaimennetaan bannaamalla .

        Hienoa, että Luoman tapainen idiootti muokkaa mielikuvaa Itsenäisyyspuolueesta...ei ihme, että fiksumpia v*tuttaa. Ei tule ääniä.


    • Luojan.Luoma

      Nyt vp päästi varsinaisen krapulap*skan kirjoittaessaan FBssä näin:" Todellisuus itsenäisyydestämme alkaa 4. Tammikuuta 2018, jolloin virallisesti saimme ensimmäisen aidon itsenäisyystunnustuksen, mutta mistä?"

      Ajantajukin on jo hämärtynyt...siinäkö syy kun kännissä rattiin hypätään?

      • a21b12ad

        Ei mennyt luomalla kuin 100 vuotta ja 29 päivää pieleen.
        Eikö IPUn varapuheenjohtaja tiedä milloin Suomi itsenäistyi?
        Voi voi...


      • näytä-paperisi
        a21b12ad kirjoitti:

        Ei mennyt luomalla kuin 100 vuotta ja 29 päivää pieleen.
        Eikö IPUn varapuheenjohtaja tiedä milloin Suomi itsenäistyi?
        Voi voi...

        Suomi nyt ei ikinä ole ollut itsenäinen muuta kuin KMSn valheissa. Elä saduissasi äläkä häiriköi täsjärkisten elämää.


    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtaja jatkaa IPUN ulkopoliittisella linjalla Facebook-sivuillaan:

      "Laos, Vietnam, Afganistan, Libya, Yemen, Syyria ... USAF massapommitusten määrä on maailman suurin."

      • ei.näin

        Haisee, haisee...IPU on - tai oli ainakin - puolueeton.
        Yritetäänkö IPUsta tehdä venäläismielistä äänitorvea Suomeen?


      • lsänmaallinen_vs_putin

        IPU pitää jakaa kahteen osaan: sinivalkoisiin isänmaallisiin ja sitten noihin Luoman edustamiin venäjänmielisiin.


    • Luojan.Luoma

      Varapj virkeänä kirjoittaa FB:ssä: "Tähän on olemassa tarkka selvitys, selvitys joka tuo esille yllättäen mahdollisuuden, että tapahtui valtiopetos ja perustuslain rikkominen - poliitikkojen toimesta, mutta olihan HS tekstin mukaan pakkoliittyminen. Teksti on muutoinkin Old Media trolling"

      IPUlle yllättävä mahdollisuus on siis valtiopetos ja perustuslain rikkominen.
      Tekijätkin mainitaan: "poliitikkojen toimesta" - tätä svetisististä ilmaisua vpj:kin välttelisi jos olisi käynyt peruskoulun loppuun.

      Mitähän tarkoittaa:"Teksti on muutoinkin Old Media trolling"?

    • Luojan.Luoma

      Ipun vp kirjoittaa FBssä tänään:

      "Elämässä on vain yksi ylitse muiden, se on lisääntyminen ja oman geeniperimän eteenpäin vienti. Kaunis vaimo on seuraus jostain, tällöin täytyy olla myös omaakin karismaa, ulkonäköä, rahaa tai muuten charmia, siis todellisia kykyjä. Kauniin vaimon saannissa on käytetty joko omia tai lainattuja keinoja.
      Useat henkilöt käyttävät arveluttavia keinoja saadakseen toisista välittämättä rohmuttua ostovoimaa jopa toisten kustannuksella. "

      Tämän hän tietää - neljä avo/aviosiippaa ja neljä mukulaa.
      Varattoman ei tarvitse maksaa ruokkorahoja.

    • EU-ero-kiihtyy

      Tämän tyypin levittämä haju tunkeutuu linjoja myöten koko Suomeen. Sen tarkoitus on estää IPUn toiminta.Pieni valtapuolueiden joukkio ei pysty estämään 5 miljoonan ihmisen elämää. Pieni haitta tästä on itsenäiselle Suomelle .IPUn sanoma tietysti tästä vain vahvistuu. Kukaan ei hyväksy valheita joilla yritetään vahingioittaa suomalaisten elämää omassa maassaan.

      • Luojan.Luoma

        Tässä sulle "IPUn ilosanomaa" varapuheenjohtajan FB-sivuilta tänään:

        "HS-West trolling jylyää. Toisaalta pm. J.Niinistö osasi mainita, että venäläiskaksoiskansalaisten kohtelu armeijassamme ja sen esille tuonti vahingoittaa suhteitamme itään. West trolling manipulaatona lähestyy jo East trollingin propagandaa!
        Hyytävimmät russofobistit varmaan kieltäisivät venäläisten eurovaluutalla ostot Suomesta - perustelulla, että ostamisen takana on jokin salaliitto, jolla pyritään jotenkin sabotoimaan Suomen kansantaloutta, tuomalla yllättäen lisää euroja yhteiskuntaamme tai luomalla esimerkiksi lisää työtä kauppoihin, nimenomaan venäjänkielisille "

        Eikö olekin isänmaan asialla 5 mijoonan puolesta !


    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme kirjoittaa FB:ssä
      "Suurin vamma kiina-asiantuntijoissammekin ovat länsilasit, joiden läpi hekin katselevat, usein toinen korva herkistämättömänä. Emme vain täältä noin 20 prosentin populaatiosta kykene ymmärtämään mitä merkitsee suhdeluku 1,38/7,5. Edes meillä Suomessa ei oivalleta toista kansallisempaa suhdelukua noin 1:250! Kiinalaisuuden ymmärtäminen vaatii kykyä irtautua omista perinnejuurakoista."

      Kannattaisi varmaan selvittää ensin mikä on suhdeluku ja miten se muodostuu - no tämä rattijuoppo ei ole käynyt edes peruskoulua loppuun.
      "Kiinalaisuuden ymmärtäminen" myös ihmetyttää - miten täysin kielitaidoton voi ymmärtää Kiinaa muuten kuin suomalaisesta mediasta?

    • iljattava.janussikin

      Tämä ketale se taisi käydä pokkuroimassa toisen ryssäkki sakin luona perjantaina. Haluaa Ilja Janitskinin pressaksi ja SE:n puoluerekisteriin ja innolla julisti täyttävänsä paperit. Ehkäpä geenikirjoitukset kielivät loikkaus suunnitelmista mieleisempään ja rotuopillisesti lähemmin samoin ajattelevien ryssäkkien seuraan, kunhan pöytä saadaan ensin katettua.

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme kynäili aamuyön tunteina FB:ssä näin:

      ".. HS on oivaltanut vihdoin pr. Sauli Niinistön ajaman välittämispolitiikan täältä idän ja lännen vedenjakajalta. Samalla HS tunnisti Suomelle suunnitellun roolin ylläpidettäessä Viron taistelukykyä"

      ...siis Helsingin Sanomatko IPUn puheenjohtajiston mielestä päättää maanpuolustukseen liittyväistä asioista! Haloo...!

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme kirjoittaa FB:ssä:

      "Onko Trumpin taktiikkana luoda ennakko-odotukset, sen jälkeen tehdä testi, koepallo ja lopulta analyysin jälkeen julkistaa linja.

      Liike-elämässä sopimusta ennen ajetaan asemiin, linnoittaudutaan, avataan porttia - vetäydytään, puolustetaan ja lopulta sovitaan sekä pidetään sovitusta kiinni."

      Varapuheenjohtajamme tiedot liike-elämästä saattavat olla hieman puutteelliset - ainakin jos muistellaan hänen konkurssejaan tai tarkastellaan luottotietoja.
      Kauppaopistokin jäi kesken ja 20 vuoden työttömyys ei lisää tietoa.

      • SS.Ale

        Miten voit tietää ja väittää että joku on ollut 20 vuotta työttömänä? Tuntuu aika hurjalta saavutukselta maassa jossa ihminen pakotetaan vastaanottamaan vaikka mitä harjoittelupaikkoja tai osallistumaan hyödyttömään koulutukseen ym. Jos joku saa "rauhassa" olla työttömänä 20 vuotta niin silloin ei tasa-arvo tässä yhteiskunnassa toteudu. Oletko joku Luoman stalkkaaja kun olet tietäniväsi hänestä kaiken?


      • Luojan.Luoma
        SS.Ale kirjoitti:

        Miten voit tietää ja väittää että joku on ollut 20 vuotta työttömänä? Tuntuu aika hurjalta saavutukselta maassa jossa ihminen pakotetaan vastaanottamaan vaikka mitä harjoittelupaikkoja tai osallistumaan hyödyttömään koulutukseen ym. Jos joku saa "rauhassa" olla työttömänä 20 vuotta niin silloin ei tasa-arvo tässä yhteiskunnassa toteudu. Oletko joku Luoman stalkkaaja kun olet tietäniväsi hänestä kaiken?

        Rakas varapuheenjohtajamme on näin itse kertonut ja se näkyy myös hänen profiilissaan. Sen jälkeen ei verotettavaa tuloa ollut juuri ollenkaan.
        Hän on ollut muka yrittäjänä ja rekisteröidyn yhdistyksen puheenjohtaja, mutta nuo eivät ole toimineet millään lailla. Ympäristöteollisuus RYssä on vain yksi jäsen - hän itse. Tämä on julkinen tieto kuten hänen rattijuopumustuomionsakin.


    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme, jolta peruskoulukin jäi kesken, kirjottaa:

      "Kahvi maistuu Suomen Akatemian järjestämässä tilaisuudessa - Rakkaudesta tieteeseen."

      Hienoa, että hän rakastaa tiedettä, mutta kannattaisi käydä se peruskoulukin loppuun.

      • Semmonen_tapaus

        Se on keskikoulun käynyt kuten kaikki kuuskymppiset.
        Lukio siltä jäi kesken tai oikeastaan se ei saanut suoritettua ekaa luokkaa vaikka monta kertaa yritti. Kauppaopistossa jäi muutama kurssi hyväksymättä joten ei se merkonomi ole vaikka väittää. Ammattikoulu meni läpi, mutta se ei kehtaa sanoa käyneensä sen.

        Rattijoupumusjutussa se ei ollut kuskina vaan antoi auton juopolle, siitä on kyllä aikaa.


      • Luojan.Luoma
        Semmonen_tapaus kirjoitti:

        Se on keskikoulun käynyt kuten kaikki kuuskymppiset.
        Lukio siltä jäi kesken tai oikeastaan se ei saanut suoritettua ekaa luokkaa vaikka monta kertaa yritti. Kauppaopistossa jäi muutama kurssi hyväksymättä joten ei se merkonomi ole vaikka väittää. Ammattikoulu meni läpi, mutta se ei kehtaa sanoa käyneensä sen.

        Rattijoupumusjutussa se ei ollut kuskina vaan antoi auton juopolle, siitä on kyllä aikaa.

        Rakkaalla varapj:llämme on rattijuopumustuomio Helsingissä eikä ole kovin vanha.


    • Luojan.Luoma

      Nyt varapuheenjohtajamme selventää FBssä IPUN ulkopoliittista linjaa kirjottaessaan:

      "US maajoukot voivat tulla vain Syyriaan Venäjän tuella."

      Voi tuota Putinin lipevää imelöintiä... kas kun ei Kiinan, sitähän vpj trollaa joka paikkaan.

    • Luojan.Luoma

      Tänään varapuheenjohtajamme kirjoittaa evoluutiosta näin:

      "Evoluutio loi rajat, reviirit ja niiden puolustamisen. Voimme sanoa yleisinhimillisesti, että jokaisella on se oma isänmaa, jossa tulisi voida tulla ymmärretyksi juuri omalla äidinkielellä."

      Miten ihmeessä joku voi sotkea evoluution eli luonnonvalintaopin ja etnisen nationalismin - se onnistuu hyvin harvalta? Hauskaa tuo itsestään kirjoittaminen monikossa.

    • Luojan.Luoma

      Rakas varapuheenjohtajamme linjasi tänä aamuna IPUn ulkopolitiikkaa kirjoituksessaan näin:

      "Trump uhkailee ja laittaa kädet tärisemään, tämän jälkeen Trumpin kabinettikellokkaat tulevat rauhoittelemaan ja kertovat isännän hyväntahtoisuudesta. Lopputulemana koulupoikien käsien tutina hellittää ja Trumpin uhkaus on todistanut voimansa. Eurooppalaiset natosota- ja rynnäkkövoiman ylläpitäjät kaivavat kuvetta ja USA sai tahtonsa läpi. Tämä on trumppismia, mikä taas ei juurikaan eroa liike-elämän diilien metsästyskuvioista. Uhkaa, rauhoittele ja kerää rahat laariin, joka tässä tarkoitti eurooppalaisten lompakoiden esille kaivuuta ja US rahoituksen pienentymistä Naton osalta."

      • onneks.se.on.jo.vanhus

        Taitaa Luomalla kädet täristä, posket tutista ja tulla lörö pöksyyn kun jenkeistä on juttua lehdessä muttei Kiinasta .


      • kiinalainen.juttu
        onneks.se.on.jo.vanhus kirjoitti:

        Taitaa Luomalla kädet täristä, posket tutista ja tulla lörö pöksyyn kun jenkeistä on juttua lehdessä muttei Kiinasta .

        Niinpä - väittää olevansa Kiinan asiantuntija, mutta ei osaa kiinaa tai mitään muutakaan kieltä.
        Se on ÄO -kysymys - kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla ottaa.
        EIkö se ole jo yli kuudenkymmenen? Eläkkeellä?


    • Luojan.Luoma

      Rakas varapuheenjohtajamme kiteyttää ipulaisuutta tämän aamuisessa kirjoituksessaan (ihan kun olisin nähnyt saman aivopierun aiemminkin):

      "Trumppismi |3 paljastaa karvansa. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump uhkailee ja laittaa kädet tärisemään, tämän jälkeen Trumpin kabinettikellokkaat (tässä puolustusministeri ja kenraali James Mattis) tulevat rauhoittelemaan ja kertovat isännän hyväntahtoisuudesta. Loppu tulemana koulupoikien käsien tutina hellittää ja Trumpin uhkaus on todistanut voimansa.
      Eurooppalaiset natosota- ja rynnäkkövoiman ylläpitäjät kaivavat kuvetta ja USA sai tahtonsa läpi. Tämä on trumppismia, mikä taas ei juuri eroa liike-elämän diilien so. sopimuksien metsästyskuvioista. Uhkaa, rauhoittele ja kerää rahat laariin, joka tässä tarkoitti eurooppalaisten lompakoiden esille kaivamista ja USA rahoituksen pienentymistä Naton osalta"

    • Luojan.Luoma

      Etologia ja biologia menee vpj:ltämme sekaisin kun hän kirjoittaa Facebookissa:

      "Reviiriajattelu on vuosimiljoonaisen evoluution tuote ylläpitämään lajikirjon tasapainoa ja harmoniaa, silti sallien lajien sisäisen kilpailun."

      Varapuheenjohtajamme olisi voinut käydä peruskoulun loppuun.

    • Luojan.Luoma

      IPUn varapuheenjohtaja kirjoittaa FB:ssä:
      "Julkaisen nyt varman tiedon Venäjän pohjoisesta puolustusdoktriinista: Suurimmat painoarvot ovat järjestyksessä tärkein ensin - 1) Kuolan niemimaan strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdat, 2) Koillisväylän turvallisuusjärjestelmät ja 3) Murmanskin ranta ... Pietariin yms ..."

      Onko STT siis väärässä kun se uutisoi:
      "MOSKOVA. Sotilasliitto Naton laajentuminen Itä-Eurooppaan on Venäjälle kansallinen uhkatekijä, määrittelee Venäjän uusi puolustusdoktriini.

      Tämän asiakirjan mukaan myös Yhdysvaltojen Eurooppaan kaavailema ohjuskilpi uhkaa Venäjän turvallisuutta.

      Venäjän mukaan ydinaseet ovat sille viimeinen keino puolustaa maata. Doktriini tunnustaa ydinasekonfliktin todennäköisyyden pienenneen.

      Venäjän ulkoministeriö ilmoitti perjantaina olevansa huolissaan Romanian aikeesta sijoittaa Yhdysvaltojen ohjuskilven ohjuksia maahan. Romania ilmoitti suunnitelmistaan torstaina.

      STT–Reuters"

      • tämän-tiesin

        Miksi Laakkonen tukee kirjoituksiasi mainoksellaan? Taitaa olla selvä yhteys.


    • Luojan.Luoma

      Rakas varapuheenjohtajamme aivopiereskelee tänä aamuna näin:
      "Tähtiensota II käynnistynyt? Mikäli näin, Venäjä ja Kiina yhdistävät voimansa, joka takaa sen, että USA häviää tämän maaottelun. Onkin odotettavissa, että syntyykin kaikkien aikojen diili, jossa Kiina saadaan rajoituksiin mukaan, jolloin syntyy kolme tasavahvaa ydinasesuurvaltaa.#

    • Luojan.Luoma

      Rakas varapuheenjohtajamme linjaa IPUn tiedoituspolitiikkaa tänään FB:ssä:

      "Uutisen kertojalla on oikeus valita tietonsa välittäjän."

      Tuota aivopierua ei voi kommentoida muuten kuin toteamalla, että itse asiassa vpj ylitti itsensä, koska hänen ÄO on noin 80.

      "ÄO-arvo 71 - 80
      Tällaisia arvoja omaavilla yksilöillä voi olla vaikeuksia peruskoulussa, mutta apukoulussa he menestyvät lähes ongelmitta. Näitä yksilöitä on kymmenesosa väestöstä." - tämähän on totta, kun pvj:n peruskoulu jäi kesken.

      • assadadd

        Blokkasin ääliön FB:ssä aikoja sitten - hänen idioottimaiset kirjoituksensa kun näkyivät kaverienkin seinillä.
        Miksiköhän IPu on ottanut noinkin naurettavan pellen hallitukseen? Onkohan kaikki yhtä tyhmiä.


      • että.sellaista

        "Uutisen kertojalla on oikeus valita tietonsa välittäjän."

        Mikähän älämölö syntyisi jos Sipilä antaisi tiedotukset vain Maaseudun tulevaisuudelle ja presidentin uudenvuodenpuhe julkaistaisiin pelkästään Verkkouutisissa?

        Kannattaa käyttää kondomia ettei synny uusia Luomia.


      • järki.käteen

        Siitä mitättömyydestä ei kannata välittää. Vanha ukko ei osaa muuta kuin räkyttää, rienata ja riekkua.

        Huonoin juttu on, että jutut leimaavat kaikkia ipulaisia.


    • Luojan.Luoma

      Rakas varapuheenjohtajamme on päättänyt ruveta kuntavaaliehdokkaaksi. Kun mitään ohjelmaa ei ole hän hokee viime eduskuntavaalien fraaseja:

      "Käymme kohti kuntavaaleja 2017 – sielläkin on tavoitteena alueellinen itsenäisyydelle otollisempi yhteistyömalli naapurien kanssa. Ennen kuin kerromme omat kuntavaalitavoitteet, ja omalta kohdaltani juuri Helsingin osalta – teemme selkoa miten näemme valtakuntamme asioita ja sinne asetettuja tavoitteita"

    • Luojan.Luoma

      IPUn varapuheenjohtaja linjaa ja perustelee IPUn talouspolitiikkaa FB:ssä tänään seuraavasti:

      "Pidennetään lainojen pääomien takaisimaksuaikaa. US liittovaltiokin ottaa vuosi vuodelta yhä enemmän lainaa... ja lopulta laitetaan setelikone käyntiin, niin tekee euromaiden EKP:kin!"

    • Luomalle_lobotomia

      Buahaahaaa....nyt toi vanha pieru kirjoitti "On aika käynnistää työmobilisaatio. Onkohan hallituksella edes ajatusta asialle?".....

      Huru-ukko on jo 60 v ja töissä se on ollut viimeksi joskus 70-luvulla. Nyt sitten mesoo työmobilisaatiosta....haloo!

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme sotkee edelleen - se peruskoulu olisi kannattanut hänenkin käydä loppuun - etologian ja evoluution kirjoittaessaan FB:ssä : "

      Evoluutio loi sopeutumaksi reviirit. Reviirillinen toimeentulo sikäläisten elinolojen myötä on turva ja samalla este. Ihminen ylittelee itsessään ja materiaali- kuin biosfäärisiirroissaan reviirirajoja."

    • Luojan.Luoma

      IPUn varapuheenjohtaja linjaa ympäristöpolitiikkaa ja on löytänyt syyllisenkin, joka on Lännenmies, kirjottaessaan FB:ssä:

      "Lännenmiehen päästöt viimeisen 100 – 200 vuoden ajalta ovat megalomaaniset, ja tämä kertymä kumuloituneena on merkittävä aiheuttaja nykyiselle hallitsemattomalle ympäristön- ja ilmastonmuutokselle"

    • Luojan.Luoma

      Ipun varapuheenjohtaja on vaalimainoksessaan tituleerannut itsensä "vientiasiamieheksi".

      Ukon taustoista ei kyllä löydy mitään mikä edes viittaisi vientikauppaan ja kielitaidottomana hän ei edes pysty kommunikoimaan muiden kuin suomea osaavien kanssa.
      Vaihtaisi titteliksi rattijuoppo - se on totta.

      • aika_hanurista

        Ohan sillä muutakin bullshittiä.
        Tässä on vpj:n kuntavaaliteemat:

        1.      Varhaiskasvatus
        2.      Koulukiusaaminen
        3.      Ajelehtivat nuoret
        4.      Pitkäaikaistyöttömät
        5.      Yksinäiset vanhukset
        6.      Hiilivoimalaitosten päästöt
        7.      Puoli-ilmainen joukkoliikenne
        8.      Helsingin viheralueet – Keskuspuisto
        9.      Virastobyrokratia – kansalaisaloitteet ja kaupunkilaisen keskustelukanava

        Kasvatuksesta "neljän lapsen isä" ei tiedä mitään kun niitä eroja on yhtä paljon ja avo/aviokumppani on mukulat huolehtinut.

        Pitkäaikaistyöttömyys on hänellä omakohtaista - 60 vuotiaan äijän viimeinen palkkatyö oli 90 luvun lopulla.

        Vanhuksena hän on elävä esimerkki ettei tarvitse olla yksin - tämä on vpj:n selkeä vahvuusalue.

        Teemoista 2 - 3 ja 6 - 9 äijänkäppänä ei ymmärrä yhtään mitään.


    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme luki netistä uutisen "Näin syödään Suomen suurimmassa konttiravintolassa – suosikkiannokset kuin 80-luvun peruskoulusta" http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005118103.html

      Siitä syntyi hänellä viikon aivopieru, jonka varapuheenjohtajamme tallensi FB -seinälleen:

      " Ilta-Sanomat: Näin syödään Suomen suurimmassa konttiravintolassa – suosikkiannokset kuin 80-luvun peruskoulusta - ... Ja kaikki puolivalmiste selluloosan tähden; maailman suurin verkkokauppa Alibaba Kiinassa tarvitsee satoja miljoonia pahvilaatikoita - kertakäyttöisinä. Entä kun pahviralli loppuu? Mitä nuo muut biotuotteet ovat?"

      Täysjärkinen ei saisi ympättyä Alibaban pakkauksia Äänekosken biotehtaan ruokalaan.

      Hauskinta on kun Ympäristöteollisuus Ry:n puheenjohtajana hän kyselee "mitä nuo muut biotuotteet ovat"! Eikö huru-ukko ole kuullutkaan suomalaisesta biodieselistä, tärpäteistä, mäntyöljystä, ksylitolista...

      Luulisi kaikkitietäväksi neroksi itseään väittävän tiedostavan pakkauskartonkiin käytettävän halpaa mekaanista massaa ja itse selluloosalle raaka-aineena on lukuisia muita käyttökohteita.

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme kiteyttää kaiken oppimansa FB:ssä - ei ihme että peruskoulukin jäi kesken: "Biosfäärin omiin luontokiertoihin nähden mahdollisesti suhteeton elävän biomassan käyttö puolijalosteen, selluloosaan saattaa rikkoa vuosituhantiset biokierrot, siitäkin huolimatta, että väitetään Suomessa kasvavan enemmän kuin mitä on vuotuinen teollisuuskäyttöpoistuma. Nyt unohdetaan eräs ratkaiseva seikka - nimittäin biokierto tasapainoisen biosfäärin näkökulmasta. Me sormeilemme liiaksi biomassoja, joille oli ja on evoluution myötä syntynyt miljoonien vuosien saatossa aivan oma kiertorytmi ja -suhde!"

      • alemmuuskompleksiko

        Heh heh, mikähän on biokierto - Luoma ei tiedä kyllä itsekään. Miksiköhän Luoman pitää kirjoittaa puutaheinää asiasta josta ei ymmärrä mitään.


      • aika_hanurista

        Luulee muiden olevan vielä typerämpiä kuin itse on ja kuvittelee itse keksittyjen sanojen tekevän vaikutuksen kuulijaan ja jutut uhmaavat fysiikan lakeja.

        Järjenjuoksusta kertoo nuo kuvitteelliset jutut ETYK2 kokouksesta, jotka muka hän, Väyrynen, Niinistö ja Tuomioja järjestävät. Äijänkäppänä on lähettänyt sähköpostia ihan presidentin kansliaa myöten.


    • Luojan.Luoma

      20 vuotta työttömänä ollut varapuheenjohtajamme riekkuu FB-sivuillaan vanhan kaunansa kannustamana - viimeinen työpaikka kun oli teleoperaattori, josta tuli kenkää 1997 : ". Elisa Oyj' n toimitusjohtaja sekä EK' n puheenjohtaja Veli-Matti Mattila on vaarallisen ajattelematon mies. Mattila lietsoo väärin asetellulla palkka-ale ulostulolla toverit taistelurintamaan. EK toimii viisaasti jos poistaa välittömästi Mattilan puheenjohtajuuden. Kansa kysyy nyt kuinka moni menee dna-kauppaan, kun ruotsalaisiltakaan ei liittymiä haluta."

      • kaunaluoma

        Kauna potkujen vuoksi kasvaa - varapuheenjohtajamme kirjoittaa FB:ssä: "Toverit keräävät aineksia Elisan boikotointia ja liittymien vaihtoviikkoja varten. Tarkoitus on toverien keskuudesta vähentää Elisa/Saunalahti -liittymien määrää 10-15 prosentilla"


    • Luojan.Luoma

      Kouluja käymätön, mutta silti kaikkitietävä varapuheenjohtajamme kirjoittaa: "Kun Suomen Hornetit korvataan jollain, ehkä Gripeneillä, on tehokkaimmat taistelukoneet jo robotoituja lennokkeja."

      Ilmiselvästi Terminaattori -elokuvaa on katseltu, mutta pitäisi varapuheenjohtajammekin ymmärtää ettei se ole dokumentti.

      • hoh_hoijaa

        Samaa ääliö trollaa muuallakin - kiinalaisilla on muka taistelevia troneja kuten tieteiselokuvissa.

        Jos peelo viitsisi ympärilleen katsoa niin eipä paljon näy itseohjautuvia kulkuneuvoja. Jotain kiskoilla kulkevia tai hitaasti liikkuvia ajoneuvoja on olemassa mutta noista on vielä valovuosi itsenäisesti taistelevaan robottilentokoneeseen.


    • ymmärrystä.papalle

      Antakaa vanhuksen olla - eiköhän Luoma laita pillit pussiin kun saa muutaman äänen kunnallisvaaleissa.

    • Luojan.Luoma

      Nyt rakas varapuheenjohtajamme soveltaa kesken jääneen peruskoulunsa fysiikan opintojaan suhteellisuusteoriaan seuraavasti: "Näiden mustien aukkojen vetovoima on niin suuri, että ne voivat nielaista itsensä - minne? Yksinkertaista, sillä riittävän suuri vetovoima kääntää eilisen huomiseksi, näin voimme juuri ennen ajallista loppuamme, syöksyessämme "neulanreikään" nähdä koko tuon vajaan 14 miljardia vuotta "silmänräpäyksessä", kunnes juuri ennen neulanreiän pohjaa aika hidastuu nollaan ja jäämme tuijottamaan ainoaa tosiasiaa - äärettömän lyhyttä nyt hetkeä."

      Muistetaan kuitenkin, että aukot pitävät toistaiseksi salaisuutensa. Nykyisillä laitteillaan tähtitieteilijät näkevät kaasun vyöryvän niihin, mutta heillä ei ole aavistustakaan, mitä sille todella tapahtuu sen jälkeen - rakkaalla varapuheenjohtajallamme sentään on!

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme avautuu kertomaan syvimpiä tuntojaan akateemista työttömyyttä käsittelevän artikkelin yhteydessä - hänellä se peruskoulukin jäi kesken:

      "On kysymys kohtaantumisesta, soveltuvuudesta sekä yllättäen habituksesta. Pätevä vastarannan kiiski voi jäädä rannalle. Toisaalta kokemuspuute ei avaa sellaisia ovia, joiden takana on osattava tulla toimeen. Yliosaamista ei useinkaan tarvita, se saattaa synnyttää ryhmätöissä ja konttorien käytävillä epämieluisaa ylpistelyä viittauksissa "minähän tiedän paremmin" ..."

    • Luojan.Luoma

      Rattijuopponakin kunnostautunut varapuheenjohajamme liehakoi kiinalaisia ja Putinia. Niinpä hän kirjoittaa FB:ssä., että kun talousalueena USAa lähes puolta pienempi Kiina ja Italiaa pienempi Venäjä liittoutuvat niistä tulee "maailman suurin".

      " Trumpille Saksa EU' n de facto johtajana on erityisen tärkeä, sillä taitamattomasti toimien US ajaa Kiinan ja Venäjän lähemmäksi toisiaan ja näin US tarvitsee EU' n tuekseen tuota maailman suurinta "liittoumaa" kohtaan/ vastaan!"

      Ilmeisesti hän tarkoittaa saastuttamista tai korruptiota - ne ainakin toteutuvat tuossa liittoutumassa.

    • Luojan.Luoma

      Rakas varapuheenjohtajamme fokusoi hämmästelee halkojen polttoa kirjoittaessaan:
      "Miksi Suomen kohdalla puhutaan elävän/ kaadetun biomassan polttamisesta - puun polttaminen energiaksi!"

      Katkaisisi lämmöt muutamaksi päiväksi torpastaan niin asia selviäisi hänellekin.

      • muutakin.löytyy

        Onhan Suomessa kyllä muitakin tapoja lämmittää kuin puun poltto. En minäkään ole polttanut yhtään puuta koko talvena ja hyvin on lämpöä riittänyt.


      • missä.noita.kasvaa

        Totta kai - kun ympäristöystävällisen puukattilan lämmitykseen käytetään pilkkeitä, klapeja, halkoja, haketta tai pellettiä niin se näppärästi muuntuu sähkö- tai öljylämmitykseksi.

        Eihän siihen tarvita kuin paksu tukku euroja.


      • muutakin.löytyy
        missä.noita.kasvaa kirjoitti:

        Totta kai - kun ympäristöystävällisen puukattilan lämmitykseen käytetään pilkkeitä, klapeja, halkoja, haketta tai pellettiä niin se näppärästi muuntuu sähkö- tai öljylämmitykseksi.

        Eihän siihen tarvita kuin paksu tukku euroja.

        Voi huokaus sentään!

        Löytyy ydinvoimaa, vesivoimaa, polttoöljyä, tuulivoimaa, aurinkovoimaa, ...
        ei todellakaan ole se puun poltto ainoa vaihtoehto lämmitykseen.

        Jos ei ipuleiden jutuissa olekaan paljoa järkeä niin ei näytä olevan kaikkien muidenkaan jutuissa.


      • IPU_tyhmien_puolue
        muutakin.löytyy kirjoitti:

        Voi huokaus sentään!

        Löytyy ydinvoimaa, vesivoimaa, polttoöljyä, tuulivoimaa, aurinkovoimaa, ...
        ei todellakaan ole se puun poltto ainoa vaihtoehto lämmitykseen.

        Jos ei ipuleiden jutuissa olekaan paljoa järkeä niin ei näytä olevan kaikkien muidenkaan jutuissa.

        Jos kiinteistön tai laitoksen lämmitysmuotona on puulämmitys niin sen muuttaminen vaikkapa tuulivoimaksi on aika iso toimenpide - koko lämmitysjärjestelmä menee uusiksi.

        Teille yksinkertaisille asiaa voi havainnoida seuraavasti: kosken rannalla - eli vesivoiman vieressä - on puulämmitteinen sauna. Tuon saunan muuttaminen vesivoimalle ei ole käytännössä mahdollista.


      • isä_aurinkoinen
        muutakin.löytyy kirjoitti:

        Voi huokaus sentään!

        Löytyy ydinvoimaa, vesivoimaa, polttoöljyä, tuulivoimaa, aurinkovoimaa, ...
        ei todellakaan ole se puun poltto ainoa vaihtoehto lämmitykseen.

        Jos ei ipuleiden jutuissa olekaan paljoa järkeä niin ei näytä olevan kaikkien muidenkaan jutuissa.

        Et taida Luoma ymmärtää, että poltettu puu kasvaa uudestaan ja nielee kasvaessaan poltossa vapautuneen hiilidioksidin. Jos metsät annettaisiin kasvaa vanhoiksi niiden hiilensidontakyky pienenee aika nopeasti.
        Hakkuujätteet ja muu nopeasti lahoava puu kannattaa polttaa. Niistä pääsisi hiilidioksidia ilmakehään joka tapauksessa lyhyen ajan kuluessa.
        Kohtuus on tärkeää tässäkin asiassa ja metsää on hoidettava suunnitelmallisesti.

        Hyvänä esimerkkinä on Kiinan metsitysohjelma - se on laajin ja tehokkain koko maailmassa. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana Kiinan metsien pinta-ala nousi 115 miljoonasta hehtaarista nykyisele 195 miljoonaan hehtaariin. Vuoteen 2020 mennessä metsäala pyritään nostamaan 223 miljoonaan hehtaariin.

        Eri asia on metsän ryöstöhakkuut.


      • muutakin.löytyy
        isä_aurinkoinen kirjoitti:

        Et taida Luoma ymmärtää, että poltettu puu kasvaa uudestaan ja nielee kasvaessaan poltossa vapautuneen hiilidioksidin. Jos metsät annettaisiin kasvaa vanhoiksi niiden hiilensidontakyky pienenee aika nopeasti.
        Hakkuujätteet ja muu nopeasti lahoava puu kannattaa polttaa. Niistä pääsisi hiilidioksidia ilmakehään joka tapauksessa lyhyen ajan kuluessa.
        Kohtuus on tärkeää tässäkin asiassa ja metsää on hoidettava suunnitelmallisesti.

        Hyvänä esimerkkinä on Kiinan metsitysohjelma - se on laajin ja tehokkain koko maailmassa. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana Kiinan metsien pinta-ala nousi 115 miljoonasta hehtaarista nykyisele 195 miljoonaan hehtaariin. Vuoteen 2020 mennessä metsäala pyritään nostamaan 223 miljoonaan hehtaariin.

        Eri asia on metsän ryöstöhakkuut.

        En ole Luoma (kuka hän sitten onkaan?).

        Mitä tällä puu-jutullasi on tekemistä vastaukseni kanssa? En puuttunut mitenkään puun polton järkevyyteen. Kunhan vaan totesin että muitakin vaihtoehtoja lämmittämiseen on olemassa. Etkö ymmärrä lukemaasi?

        Jos ei ipuleiden jutuissa olekaan paljoa järkeä niin ei näytä olevan kaikkien muidenkaan jutuissa.


      • missä.noita.kasvaa

        Kerro sitten oi viisas esimerkiksi millä vaihtoehto energialla korvaat vaikkapa Pukkilan kunnan hakelämpölaitoksen, jonka mitoitusteho on 1 megawattia?
        Kerroithan, että "ei todellakaan ole se puunpoltto ainoa vaihtoehto lämmitykseen.".

        Kerro myös onko ratkaisusi mielestäsi järkevä vai järjetön? Ihan itse esille, että et puutu puunpolton järkevyyteen.


      • onneksi.olkoon
        muutakin.löytyy kirjoitti:

        En ole Luoma (kuka hän sitten onkaan?).

        Mitä tällä puu-jutullasi on tekemistä vastaukseni kanssa? En puuttunut mitenkään puun polton järkevyyteen. Kunhan vaan totesin että muitakin vaihtoehtoja lämmittämiseen on olemassa. Etkö ymmärrä lukemaasi?

        Jos ei ipuleiden jutuissa olekaan paljoa järkeä niin ei näytä olevan kaikkien muidenkaan jutuissa.

        Et siis puutu asioiden järkevyyteen - hei kuule, kyllä sä olet Luoma!


      • muutakin.löytyy
        missä.noita.kasvaa kirjoitti:

        Kerro sitten oi viisas esimerkiksi millä vaihtoehto energialla korvaat vaikkapa Pukkilan kunnan hakelämpölaitoksen, jonka mitoitusteho on 1 megawattia?
        Kerroithan, että "ei todellakaan ole se puunpoltto ainoa vaihtoehto lämmitykseen.".

        Kerro myös onko ratkaisusi mielestäsi järkevä vai järjetön? Ihan itse esille, että et puutu puunpolton järkevyyteen.

        Pukkilasta en tiedä mutta muita energiantuotantotapoja olen jo luetellut. Etkö ole huomannut?

        Mielestäni luettelemani energiantuotantotavat ovat kaikki järkeviä. Tai no, tuulivoima ei ole järkevää vielä mutta ehkäpä siitäkin tulee.

        Et selvästikään ymmärrä lukemaasi vaan kohdistat vastaväitteesi omiin kuvitelmiisi. Koetapa lukea viestit uudelleen.


      • muutakin.löytyy
        onneksi.olkoon kirjoitti:

        Et siis puutu asioiden järkevyyteen - hei kuule, kyllä sä olet Luoma!

        En kirjoituksessani käsitellyt puunpolton järkevyyttä kun se ei ollut kirjoitukseni aihe.

        Yksinkertaista vai mitä?

        Kuka on Luoma?


      • onneksi.olkoon
        muutakin.löytyy kirjoitti:

        En kirjoituksessani käsitellyt puunpolton järkevyyttä kun se ei ollut kirjoitukseni aihe.

        Yksinkertaista vai mitä?

        Kuka on Luoma?

        Aivan Luoma!
        Pukkilan hakelämpövoimalaitos kiinni ja odotetaan kesää kun aurinko lämmittää talot. Mitään järkeä siinä ei ole, mutta ei niissä sun touhuissas koskaan ole ollut.


    • järki.käteen

      Taas on ipuliinit aivopieruilleet - vänkäykseen "Miksi Suomen kohdalla puhutaan elävän/ kaadetun biomassan polttamisesta - puun polttaminen energiaksi!" Luomaksi epäilty vastaa:

      "Voi huokaus sentään! Löytyy ydinvoimaa, vesivoimaa, polttoöljyä, tuulivoimaa, aurinkovoimaa, ... ei todellakaan ole se puun poltto ainoa vaihtoehto lämmitykseen.
      Jos ei ipuleiden jutuissa olekaan paljoa järkeä niin ei näytä olevan kaikkien muidenkaan jutuissa."

      Myöhemmin Luoma perustelee: " Mitä tällä puu-jutullasi on tekemistä vastaukseni kanssa? En puuttunut mitenkään puun polton järkevyyteen. Kunhan vaan totesin että muitakin vaihtoehtoja lämmittämiseen on olemassa. Etkö ymmärrä lukemaasi? Jos ei ipuleiden jutuissa olekaan paljoa järkeä niin ei näytä olevan kaikkien muidenkaan jutuissa."

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme riekkuu paremman puutteessa FB:ssä:

      " Yhdysvallat on aina käynyt viimeisten vuosikymmenien aikana kaikki paljolti hyökkäyssotansa kaukana omilta rajoiltaan.... "

      Onkohan taas jotain menossa ulosottoon vai mikä häntä v*tuttaa...

    • Luojan.Luoma

      20 vuotta työmarkkinoiden ulkopuolella ollut varapuheenjohtajamme on huolissaan meidän muiden työpaikoista - omalla ei tietenkään ole väliä:

      "Hiljalleen kiihtyen robotisaatio korvaa kaikki työt, paitsi sen viimeisen - ihmisen työn tehdä itselleen kuolema. Robotisaatio ja sen työpari digitalisaatio yhdistää kaiken automaatioksi - se osaa kohta tehdä puolestasi osto- tai ostamattomuuspäätöksenkin. Biosfääri on hiili-vesielämällinen evoluution ohjaama automaatio, josta syntyi riitasointuna ihmisen kapina."

      • kylä.hullu

        Mikä sekopää tää on kun kirjottaa: "Biosfääri on hiili-vesielämällinen evoluution ohjaama automaatio"

        Taisi jäädä biologian kurssit suurittamatta.


      • kauppaopiston.nainen

        Eipä Ilkka opittua sovella vaan keksii itse.
        Kasvi- ja eläinoppia lienee lukenut kansa- ja oppikoulussa. Lukiota on yrittänyt heikoin tuloksin.
        Jonkun ammattikoulun linjan hän kävi ja kauppaopistossa oli kolme vuotta, muttei saanut kaikkia aineita suoritetuksi. Maire-Inkeri oli armoton Ilkalle.


      • Tuli_Repo

        Kuuleppa nyt. Vanha kauppis ei ollut mikään ammattikoulu vaan melko lähellä nykyistä tradenomintutkintoa. Kun ammattikorkeakoulut tuli, niin silloin samalla kauppiksen tutkinto "alennettiin" ammattikoulujen tasolle, eli opintojen määrää ja laatua leikattiin. Tyhmä temppu.


      • Tuli_Repo

        P.S. Kuka on Maire-Inkeri?


      • IPUn_jäsen
        Tuli_Repo kirjoitti:

        Kuuleppa nyt. Vanha kauppis ei ollut mikään ammattikoulu vaan melko lähellä nykyistä tradenomintutkintoa. Kun ammattikorkeakoulut tuli, niin silloin samalla kauppiksen tutkinto "alennettiin" ammattikoulujen tasolle, eli opintojen määrää ja laatua leikattiin. Tyhmä temppu.

        TOssa kyllä lukee, että Luoma kävi amiksen JA 3 vuotta kauppista. Siis molemmat.
        Ei Luoma amiksesta ole kertonut, totta vai tarua..?
        Lukion käymisestä on puhunut, ton mukaan olis jäänyt kesken...totta vai tarua...?


      • Volvo_Pesonen

    • Tuli_Repo

      Voitaisko nyt ottaa vähän positiivisen kautta? Luojan Luoma ym voisivat miettiä Luoman hyviä puolia.
      Eli: Kirjatkaa tähän sellaisia tehtäviä, joita Luoman kannattaisi hoitaa IPU:ssa. Mitkä on Luoman vahvuudet, missä tehtävissä hän olisi erityisen hyvä?

      • IPUn_jäsen

        Ainakin nämä hokemat tulevat Luomalta erittäin hyvin:
        " USA, on eniten sotinut maa - liki 70 vuotta yhteen menoon ja aina kaukana omilta rajoiltaan, toisten mailla ja muiden valtioiden alueille rynnäköiden …

        "Uusi ulkopoliittinen linjamme EU joustavoitettu sveitsiytyminen..."

        "USA on lisäksi oivaltanut, että talouskaava ”Kiina Venäjä > USA EU” 5] saattaa toteutua jopa sotilaskaavana, "

        Hävettä...


      • Volvo_Pesonen

        Mukuloita ukolla on neljä, se on positiivista. Siitä voi laskea myös elämänkumppanien määrän, mikä ei niin positiivista ole .
        Muuta on vaikea keksiä, kun Luoma ei ole pärjännyt missään: Kokoomusnuorten pj:nä se sai asiat sekaisin, koulut jääneet kesken, useampi firma mennyt nurin. työelämässä uraputket aine menneet pieleen, talous kuralla.


      • Suapikos.sitä.kyssäästä

        Missä päin on ollut kokomusnuorten pj:nä?


    • IPUn_jäsen

      Niin tai näin mutta ongelma on se, että Luoman kirjoituksia on joka paikassa ja nyt äänestäjät kuvittelevat kaikkien Itsenäisyyspuolueen jäsenten olevan noiden ala arvosten venäläis-kiinalaistrollausten takana.

      Ei tästä hyvää seuraa.

      • jäsen.myös

        Entäs sähköpostipommitus presidentinkansliaan?
        Luoma unelmoi jotsain maailmankokousta, jonka hän järjestäisi Niinistön. Väyrysen ja Tuomiojan kanssa. Sanomattakin on selvää mikä jutun totuusarvo on.

        Ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa Luomalla ja tollanen leimaa koko puoluetta.


      • ja.poes
        jäsen.myös kirjoitti:

        Entäs sähköpostipommitus presidentinkansliaan?
        Luoma unelmoi jotsain maailmankokousta, jonka hän järjestäisi Niinistön. Väyrysen ja Tuomiojan kanssa. Sanomattakin on selvää mikä jutun totuusarvo on.

        Ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa Luomalla ja tollanen leimaa koko puoluetta.

        Se kirjoitti tuosta! Luulin vitsiksi. Ne kiinasekoilutkin ovat totta?
        Voihan myrkky, äkkiä eroon hulluista.


      • Jäsenhän.Minäkin

        No se on kieltämättä ikävää, samalla kun se kertoo siitä, että ihmiset ymmärtävät asiat juuri siten kuin he ne haluavatkin ymmärtää. Sillä missäänhän ipun virallisissa papereissa ei moisia juttuja lue ja niihin nyt kannattaisi keskittyä jos oikeasti haluaa saada IPU:sta kuvan.


      • sekopäät.ulos.Ipusta

        Väärin - ihmiset ymmärtävät asiat juuri siten kuin he ne heille kerrotaan. Lue Luoman sekopääkirjoituksia ja hämmästy.


    • Luojan.Luoma

      Nyt varapuheenjohtajamme kirjoittaa FB:ssä: "Elävän biomassan prosessoiminen liikennepolttoaineiksi on liki ympäristörikos "

      Tikkuviinaksiko sitten, että rattijuoppo varapuheenjohtajamme saa ajaa kännissä?

      • narrin-pöljyys

        Se on ympäristörikos mutta myös talourikos koska ihmisiltä huijataan rahaa. Luoma on siis täysin oikeassa ja sinä sn narri kuten me kaikki jo teidämmekin.


    • Luojan.Luoma

      Rakas varapuheenjohtajamme näki valtamediassa uutisen otsikolla "Tutkijat havaitsivat mystisen välähdyksen 10,7 miljardin valovuoden päästä: Sitten se katosi" ja kirjoitti saman tien fb-seinälleen: "Tyhjiö imaisi säteilyn sisäänsä!".

      Jos vpj:mme olisi käynyt peruskoulunsa loppuun hän tietäisi, että vakuumi eli tyhjiö on tila, jossa ei ole yhtään materiaalia.

      • akat.eeminen

        Luoma sotkee tyhjön ja mustan aukon, jotka ovat toistensa vastakohtia.
        Ei voisi mennä pahemmin pieleen.


      • tietäjäiänikuinen
        akat.eeminen kirjoitti:

        Luoma sotkee tyhjön ja mustan aukon, jotka ovat toistensa vastakohtia.
        Ei voisi mennä pahemmin pieleen.

        Musta aukko on tyhjiö,mene vaikka katsomaan.


    • Luojan.Luoma

      Rattijuoppona kunnostautunut varapuheenjohtajamme tilittää FB:ssä: "...Tuomionsa kärsinyt katumusta osoittanut on jälleen yhteiskuntakelpoinen. Äänestäjät lopulta ratkaisevat..."

      • Ilikka-puhheenjohtajaksi

        Ei se ihan tyhmä ole kun vihoviimein ymmärtää äänestäjien ratkaisevan.


    • Luojan.Luoma

      Rattijuoppo varapuheenjohtajamme linjaa IPUn ulkopolitiikkaa tänään FB:ssä:

      "EU:n osapelastus on luoda toimivat suhteet itään - Venäjälle"

      Tuohon hokemaan on varmaan käytetty koko ÄO, mikä on hänellä noin 80%

      • näin_ipussa

        Kusipäisistä kusipäisin.


    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme linkitti YLEn jutun http://yle.fi/uutiset/3-9549997
      ja alkoi riekkua: " Tämän tyyppiset julkaisut häpäisevät ja nolouttavat maamme kyvyn nähdä ja katsoa omaa nenää edemmäksi. Voi olla aidosti jotain mieltä, mutta olla mieluummin kyky sopeutua vieraan kulttuuriin, varsinkin, jos tuon jutun tyyppinen kehuskelu ei edes edesauta mitään omia tavoitteita!"

      Kannatammeko siis sensurointia!

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme vaukoaa FB:ssä: "Joidenkin tietojen mukaan Suomi ja suomalaiset ovat jo esiintyneet ISIS-järjestön iskuluetteloissa..."

      Julkaiseekohan ISIS näitä suomeksi kun tämä täysin kielitaidoton papparainen moista väittää?

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme kirjoittaa FB:ssä

      "Trumpin on nyt pakko kytkeä henkinen peruutusvaihde päälle - hän näki unta Putinin ja Xi' yhdessä ja he nauroivat hänelle!"

      Eikö tuota ikäloppua pelleä saa pois puheenjohtajistosta? Ihmiset kuvittelevat kaikkien Itsenäisyyspuolueen jäsenten olevan yhtä hulluja !

      • aika_hanurista

        Niin näyttää kirjoittaneen! Hullu!


    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme näyttää oppineen hieman englantia. FB:ssä hän kommentoi jenkkifobistisesti BBCn uutista vaikka artikkeli käsitelee Iranin ydinohjelmaa.
      Luetun ymmärtäminen on se suurin ongelma

    • Luojan.Luoma

      Viinan lisäksi rattijuoppo varapuheejohtajamme on kiinnostunut liimasta kirjoittaessaan: tulevaisuudessa on jokin "liima", joka yhdistää itsenäiset yksilökohtaiset hermoverkot toisiinsa, ellemme sitten löydä avainta lukkoon, joka avaa ihmisten väliset informaatioväylät - aitona telepatiana.

    • Luojan.Luoma

      Varanpuheenjohtajamme kiteyttää kaiken peruskoulussa oppimansa FB:ssä;
      "Ihminen ei ymmärrä mitä merkitsee harmonia ja keskinäisyys biosfäärillisessä kasvavan biomassan jakosuhteissa. Kullekin lajille määräytyy meille tuntemattomalla tavalla lajikohtainen biomassan kiertomäärä ja siitä ottaminen evoluutiolle poikkeavaan käyttöön voi pahoin horjuttaa biotasapainoa, kuten on jo tapahtunutkin."

      Ei ihme, että peruskoulukin jäi kesken.

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme Pohjois-Koreaa mielistellessään heittäytyy tykistöasiantuntijaksi kirjoittaessaan: " Pohjois-Korea on tehnyt viime kuukausina useita ohjuskokeita YK:n asettamista pakotteista huolimatta. Viimeksi eilen Pohjois-Korean asevoimat järjesti suuren ampumaharjoituksen itäisessä Wonsanin kaupungissa. Harjoituksella juhlistettiin Pohjois-Korean mukaan asevoimien 85-vuotispäivää. ... " -huomaamme Yle' n tekstissä harhaanjohtamisen, jossa jätetään lukijan arvioitavaksi oliko uusin koe ohjuskoe vai mikä! Oli todellisuudessa tykistöammuntakoe ..."

    • Luojan.Luoma

      Vp haluaa ratkaista Pohjois-Korean ongelman kirjoittaessaan:" Kiihtyvään konfliktoitumiseen on yksi hyvin nopea ratkaisu - amerikkalaiset hyökkäys- ja taisteluvoimat pois Korean niemimaalta - samoin vieraat asevoimat pois Pohjois-Koreasta, jos sellaisia on siellä - tiettävästi ei. Loput alueen rauhoittamisesta hoitaa Kiina."

      ...niin pitikö vieraiden asevoimien poistua vai miksi tuo Kiina on koplattu juttuun? Äly hoi....!

    • Luojan.Luoma

      Varapuheenjohtajamme pääsee ulkomaille - hän postasi Facebookiin sekä lähtöselvityksen että valokuvan lentokoneen turistiluokasta.

      Hienoa, että IPUn puolue-eliitti saa matkustaa lentokoneessa! Näinkin erikoinen asia kannattaa julkistaa netissä.

      • kaisa.maisa

        Oiihh...Ilkka on päässyt lentokoneeseen! OLen niin kateellinen,...


      • missä.noita.kasvaa

        Hienoa, että Ilkka kertoi tämän meille kaikille !!!


      • Odulas

        Kyllä minustakin Ilen näkemykset ovat ajoittain melko merkillisiä, eivätkä aina välttämättä IPU:lle kunniaksi, mutta toki suon hänelle joskus ulkomaanmatkan. - Niin, mikähän sinua oikein riivaa, kun kannat niin suurta kaunaa. Etkö tiedä, ettei moinen ole terveydellesi hyväksi?


      • missä.noita.kasvaa
        Odulas kirjoitti:

        Kyllä minustakin Ilen näkemykset ovat ajoittain melko merkillisiä, eivätkä aina välttämättä IPU:lle kunniaksi, mutta toki suon hänelle joskus ulkomaanmatkan. - Niin, mikähän sinua oikein riivaa, kun kannat niin suurta kaunaa. Etkö tiedä, ettei moinen ole terveydellesi hyväksi?

        Tuo ukonturjake putinisoi koko Itsenäisyyspuolueen!

        Matkailu avartaa, mutta kuka nykyään enää elvistelee tavallista lentoa esittävillä valokuvilla .


      • hampaattoman.puheet
        missä.noita.kasvaa kirjoitti:

        Tuo ukonturjake putinisoi koko Itsenäisyyspuolueen!

        Matkailu avartaa, mutta kuka nykyään enää elvistelee tavallista lentoa esittävillä valokuvilla .

        Kiinaa ja Pohjois-Koreaa se nykyään kehuu - Putin ja Väyrynen ovat jääneet taka alalle.
        Tuolla Kiinan reissulla se väitti käyvänsä Pohjois-Koreassa, tuon totuusarvo on sama kun hänen järjestämänsä ETYK 2 kokous Väyrysen kanssa.

        Ai miksi kritistoin? No kun sekopääpapparainen leimaa kaikki IPUn jäsenet samanlaisiksi kylähulluiksi.


      • IPUn_jäsen
        hampaattoman.puheet kirjoitti:

        Kiinaa ja Pohjois-Koreaa se nykyään kehuu - Putin ja Väyrynen ovat jääneet taka alalle.
        Tuolla Kiinan reissulla se väitti käyvänsä Pohjois-Koreassa, tuon totuusarvo on sama kun hänen järjestämänsä ETYK 2 kokous Väyrysen kanssa.

        Ai miksi kritistoin? No kun sekopääpapparainen leimaa kaikki IPUn jäsenet samanlaisiksi kylähulluiksi.

        Miksi Luoma ylipäätään on Itsenäisyyspuolueessa?
        Olen lukenut hänen juttujaan netissä ja niissä surkea tasoisissa räpellyksissä on isänmaallisuus kaukana. Hirveää itätrollausta ja IPUn nimissä.


      • juuhan.päkmanni
        IPUn_jäsen kirjoitti:

        Miksi Luoma ylipäätään on Itsenäisyyspuolueessa?
        Olen lukenut hänen juttujaan netissä ja niissä surkea tasoisissa räpellyksissä on isänmaallisuus kaukana. Hirveää itätrollausta ja IPUn nimissä.

        Trollien tarkoitus oli saada yksi venäjänmielinen puolue Suomeen ja IPU oli helppo saalis.


    • 4857_merkkiä_jäljellä

      Kun ei huvittais ruveta tekee mitään ihmeempää tutkimustyötä tän asian suhteen ni voisittex kertoo milloin tää rattijuopumusjuttu on tapahtunu.

      • NALOPKT

        Mikä niistä? Niitä on useampi.


      • 4857_merkkiä_jäljellä

        En osaa eritellä kun en kerran niistä tiedä. Kerro kaikki, Kiitos. Kyllä mun misstänkt johtohenkilöiden pitäis olla suht nuhteettomia.


      • Miehikkälänxmummo
        NALOPKT kirjoitti:

        Mikä niistä? Niitä on useampi.

        Jospa Nalopkt kertoisi vaikka aikavälin, jona nämä ovat tapahtuneet ja viimeisimmän tiedossaan olevan päivämäärän, noin suurinpiirtein ainakin.


    • Luojan.Luoma

      VPJ:mme sai taas sisältöä elämäänsä Manchesterin terrori-iskusta ja riekkuu FB:ssä "Muistaako pm. May vuodet 2003, 2011 ja 2014, kun Englanti liittyi USA' n rinnalle pommittamaan Irakia, Libyaa ja Syyriaa?"

      • lPU.KGBn.peitejärjestö

        Pölhö haluaa, että ISIS. Putin ja Assad saa vapaasti tappaa siviilejä. Länsi ei saa puolustaa ketään - Suomenkin pitää ajaa oma puolustus alas ettei Putin hermostu.


      • Ob-Servantti

        Kyllähä nää yhteen liittyy, se on selvä. Suomikin sais lakata viemestä aseita Lähi-Itään.


    • Kunniaton.loppu

      Tämän keskustelun voi päättää tähän. Luoma ei ole enää puolueen jäsen.

    • Ihme-Tunne

      Miksi ei ? Johtuuko se näistä pilkkakirjoituksista täällä ? Vai ono oikeesti joku kriisi menossa ?

      • Luojan.Luoma

        Jos haluaa Kiinan juanin Suomen valuutaksi ja sotilasliittoa Putinin kanssa niin IPU on väärä puolue.


    • Nospace

      Ossaakos joku sannoo oliko se Luoman poika kuinka pitkään ipusa. Anttiko hännee vetos vai kuka/mikä?

      • Luojan.Luoma

        Noin kymmenen vuotta. IPU oli ainoa puolue jossa sillä oli mahdollisuus päästä kansanedustajaehdokkaaksi.
        Kuvitteli kai, että ne typerät kirjoitukset "USA rynnäköi ja hyökkää..." saisivat hänelle näkyvyyttä.
        Nyt ex varapj:mme valehtelee webissä käyneensä Pohjois-Koreassa!


      • paskanpuhujalle

        Mistä tämä silmitön viha on peräisin? Niiltä jotka hyötyvät EU-jäsenyydestä ja voivat rosvota kansan rahat suoraan kansan pankkitileiltä. Tutkikaa laskunne ja miettikää miksi ne lähetetään teidän maksettaviksi.


    • näkyvästi

      Oisko Venäjämielisten aika perustaa vaikka Suomen venäläinen kansanpuolue?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3284
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      411
      2909
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2789
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2162
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      1990
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1337
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      77
      1181
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1030
    Aihe