Apua paniikkiin..

Paniikkinainen

Escitalopram ei auta paniikkiin.oon syöny 3kuukaut sitä ja turhaaan. Rauhottava oxamin auttaa 2kpl päiväs mut en totuta siihe joka päivä kun lääkäri voi sen lopettaa taas yhtäkkii vaik ei sais. Mikä lääke auttais paniikkiin onko tietoa?tää on kamalaa. Epätodellinen tunne.oksettaa.ripuli.sosiaaliset tilanteet pelottaa.

11

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hjklkh

      Lyrica auttaa varmasti ja heti. On tosin aika kallis lääke mutta mielummin sitä maksaa dropista mikä toimii kun kituu jatkuvasti paniikkioireissa.

      • hyihyii

        Lyrica aiheuttaa voimakkaan "lääke"riippuvuuden, josta vieroittaminen ei käy käden käänteessä: vaivat voivat olla varsin vakavia. Mutta kaikista näistä lääkkeen myrkyllisitä ominaisuuksita huolimatta, Suomen lääkärikunta syystä tai toisesta suosii Lyricaa ja tuntuu tunkevan sitä asiakkaidensa suuhun kuin sokeria.

        Pregabaliinista (Lyrican vaikuttava aine) tehtiin vuonna 2012 neljänneksi eniten haittavaikutusilmoituksia Fimean lääkkeiden haittavaikutuksia koskevaan tietokantaan[3]. Pregabaliinin käytön yleisimpiä haittavaikutuksia ovat:

        Hyvin yleisiä (enemmän kuin 10 %:lla): huimaus, väsymys

        Yleisiä (1–10 %:lla): näön hämärtyminen, kaksoiskuvat, lisääntynyt ruokahalu, euforia, sekavuus, värikkäät unet, muutokset seksuaalisuudessa, ärtyneisyys, ataksia, keskittymiskyvyn muutokset, koordinaatiokyvyn muutokset, muistivaikeudet, vapina, puhekyvyn muutokset, parestesia, kiertohuimaus, suun kuivuminen, ummetus, oksentelu, lisääntyneet ilmavaivat, erektiovaikeudet, uupumus, turvotukset, epänormaali kävelytyyli, painon lisääntyminen.

        Epätavalliset (0,1–1 %:lla): masennus, letargia, levottomuus, hallusinaatiot, silmien nykiminen, tuntoaistin muutokset, takykardia, syljenerityksen lisääntyminen, hikoilu, kuumat aallot, kutina, lihaskrampit, lihaskipu, nivelkivut, virtsaamisvaikeudet, muutokset verenkuvassa, munuaiskivet

        Harvinaiset (< 0,1 %:lla): neutropenia, muutokset sydänsähkökäyrässä, verenpaineen muutokset, haimatulehdus, nielemisvaikeudet, virtsamäärän väheneminen, lihasvaurio, itsetuhokäyttäytyminen.

        Ennemmin kärsin paniikkihäiriöstä kuin tuhoan terveyteni tuolla myrkyllä.


    • moivaanminätäällä

      Seroxat? Lääkäri kyllä ehdottaa sinulle sopivaa(?)/kokeiltavaa uutta vaihtoehtoa, heti vaan aikaa varaamaan. Tsemppiä!

    • Ninnaak

      Ootko kokeillut jo ruokavaliohoitokeinot paniikkiin?

      Sokeri, kofeiini(mm.kahvissa,suklaassa, kaakaossa, colassa ja tietyissä teelaaduissa), nikotiini, limsat, valkoinen vilja ja paljon prosessoitu ruoka, alkoholi, keinotekoiset makeutusaineet kuten aspartaami ja jotkut lisäaineet kuten makeutusaineet voi olla haitallisia paniikista kärsiville. joillekin enemmän kuin toiselle. Kaikki mikä stimuloi, on kyse lisäravinteesta jossa on tällaisia ominaisuuksia tai kofeiinista tai vaikkapa nikotiinistä, on usein ongelmallista. Kannattaa seurata mikä voi aiheuttaa esim.levotonta oloa..

      Verensokeri tippuessaan liian alas voi aiheuttaa paniikkia. Pitää syödä juttuja
      mitkä pitää sen tasaisena kuten täysjyvävilja valkoisen sijaan mikäli sietää viljoja ja muistaa syödä säännöllisesti aamupala muistaen. riittävä vedenjuonti on tärkeää.

      Aivot ja keho tarvii monipuolista terveellistä ravintoa ja hyviä rasvoja toimiakseen oikein. Tämä voi ehkäistä paniikkeja.

      Jos käyttää kahvia, sen voi korvata myös kofeiinittomalla versiolla. Jotkut sanoo hyötyvänsä teelaaduista missä on teaniinia tai kamomillateestä, mikä rauhoittaa. Rooibosteessä ei myöskään ole kofeiinia.

      Liikunta on mainio apu paniikkihäiriöön myös.

    • ex-masis

      Voi jumalauta teitä nappienpopsijoita ja poppamiehiä. Priorisointi täysin poskellaan. Tämä nykyinen elämäntyyli, lääketietellinen teknologia, tiede yms. saa sut unohtamaan kokonaan ne asiat, mitkä voi PARANTAA sut mielentilan ikävistä oireista.

      Kelaa nyt. Jos olosi huono syy on vaikka yhdistelmä erilaisia asioita... esim. huono unen laatu, huono ravinto, ahdistava elämäntilanne, niin niitä asioita ET saa korjattua minkään valtakunnan lääkkeellä, etkä eksoottisella teejuomalla.

      Näin yksinkertaisesti asiat voi lähteä paranemaan: mieti itseäsi ja elämääsi, menneisyyttäsi, päivärutiinejasi, ihmissuhteitasi, liikunnallisuuttasi, ravintotottumuksiasi, allergioitasi, yliherkkyyksiäsi, viihdettäsi, harrastuksiasi, työpaikkaasi, työtehtääväsi, puutteita, mitä on liikaa, stressiäsi jne jne jne. Tee listaa paperille, tai kirjoita Minun paska elämäni -päiväkirjaa, käytä Googlea, käy kirjastossa, tai jotain, kunhan näet elämäsi, siis sen omasi sellaisena kuin se on, kirjaimina, numeroina, kuvioina yms. Se, mitä paperille/kirjaan/vihkoon saat aikaan, voi sisältää kirjaimellisesti koko ongelma-alueesi ja mikä parasta, jopa ratkaisun ongelmiisi. Millainen lääke parantaa sellaiset ongelmat? No ei niin! Nappi vain lieventää "paskan elämäsi" aiheuttamia ikäviä fiiliksiä, mutta ei poista ongelman aiheuttajaa. Jos lääketeollisuus ei olisi viety niin rahasta riippuvaiseksi bisnekseksi, niin harva meistä olisi niin sairas! Lääketeollisuus vaatii miljardeja euroja, joten terve ihminen on huonoa binestä. Koska ns. liiallinen terveyden taso = vähemmän tuloja = huonommat mahdollisuudet kehitystyöhön, palkkoihin, bonuksiin yms.

      Ratkaisu on siis korviesi välissä. Käytä nappeja VAIN siinä roolissa, että ne antaa sulle mahdollisuuden keskittyä PARANTUMISEEN. Ts. älä asennoidu lääkkeisiin ongelman ratkaisijana, koska silloin jatkat "paskaa elämääsi", eikä ongelmat ehkä koskaan poistu. Ja sehän ei ole tarkoituksenmukaista.

    • Bbjack

      Exmasis puhuu asiaa joka on juurikin noin. Kaikki on päin vittua, otetaan pilleri niin kaikki muuttuu hyväksi. Lääkärit ne vasta hulluja ovatkin!

    • Ei auttanu minullakaan ja olen aikuis iällä.Sertralin on tuonut mulle sen tasaisuuden arjen askareihin.mulla tosi pienet sivuvaikutukset.vähän huonovointisuutta ja huimausta kun lääke potkii päälle.toisille ei sovi ollenkaan.mulle hyvä.nyt positiivinen näkymä asioihin.ja onneksi uskalsin kokeilla tätä.mirtazapin auttoi jaksamaan töissä kun sai nukuttua paremmin ja on päivävaikutusta.hirveät olot tuli vaan päivällä kun yöllisen puolikkaan vaikutus stoppasi.siksi lopetin ja nukkunut paremmin nyt ilman.ja ne painajaiset. ym.omia kokemuksia vaan minulta.

    • h-H.Hentunen

      Ihan varmasti ihmiset miettivät elämätilanteitaan ja kaikkea muuta asiaankuuluvaa, kun mielen häiriötila tulee, jopa yllättää.
      Tuskin kukaan luulee, että elämän ongelmatkin häviävät samalla kun saan pään kuntoon. Ongelmia on kylläkin paljon helpompi ratkaista ja asioita järjestää, kun pääsee tasapainoon, saa sen päänsä kuntoon.

      Ihmiset, jotka laittaa porkkananjyrsimisohjeita tänne eivät tiedä henkisistä sairauksista mitään !

    • Bentsopena

      Lääkkeitä vaan nassuun niin kyllä se helpottaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe