Esko Ahon Eera Oy:lle 4,8 miljoonaa verorahaa!!!!

JälleenSamaKaava

105

1342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiAutaRahakaan

      Ei tuokaan summa auta Ahoa. Aho joutuu elämään sen kanssa että on Aho. Aina kun hän katsoon peiliin siellä näkyy Aho, kaikkien poliittisten munausten suurmestari.

      • mayuefge

        Perustelepa puheesi tai suu kiinni!


      • Timo3T

      • Timo3T

      • kannuksenkennedy

        Kaikkeen mihin herra sekaantunut on mennyt munille , uskokaa jo ettei kenenkään kannata häntä ottaa mihinkään, Kannukseen vaan ja äkkiä


      • Laho-Aho

        Aho itse ei ymmärtänyt lainkaan kansan toimintaa kun eivät äänestäneet häntä presidentiksi. Aivan täysi torvelo joka junaili Suomen ennätyslamaan ja pahensi tilannetta kaikin mahdollisin talouspoliittisin virhein Viinasen kanssa. Nyt antaa neuvoja Sipilälle ja sen kyllä huomaa.


      • eiopiikinä

        En muista enää mitä, mutta haastattelussa aho puhui aivan puutaheinää, täysin vastoin totuutta. Tuo eloranta taas sekaantunut kaikenlaiseen hämäräbisnekseen. Helppohan se on miljoonien tukiasilla alkaa jotain bisnestä pyörittämään kun tulosta ei tarvitse tulla, mahdolliset voitot kaikki itselle.


      • eläköönkö

      • Timo3T

        ööö!?
        Anteeks?
        Siis: Kyseessähän oli tokikin linkki Ahon kämmäyksiin, jossa tämä ei kyennyt saamaan edes yhteiskuntasopimusta omana aikanaan aikaseks! :)

        Itse sopimukseen en o ottanu mitään kantaa!
        Jos et ymmärtänyt?


      • gygygygyf

        Mistähän saataisiin rahaa jotta kaikki voisivat olla tukikuppareita.
        ...multimiljönääri whalroos maataloustukea n. 300 000e/v, kansaliset maataloustuet 5mrd, turhat yritystuet yli 1mrd jota kuppaa mm. viking line joka työllistää nyt kiinalaisia!, kokoomuksen puoluetuet n.700 000, verotuet, sipilän chempolistuet, herrojen tesla-autotuet,jne..lista on loputon! Kaikki tuet esiin!


      • Raharapparimafia

        Ainoa mafia Suomessa on rahaeliitin hyvävelirapparien EKokoomusmafia jotka pistävät omiin taskuihinsa suomalaisten ja yhteiskunnan rahat sekä kansallisomaisuutemme.


      • Anonyymi

        Ukkui hyvin yön yli V93 jäljet näkyy tänäänkin.


      • Anonyymi

        Kaveri eriytti pääomaverotuksen työn ansiotuloverotuksesta ja sen jälkeen Suomi on velkaantunut 106,5 mrd euroa http://velkakello.fi/

        Kaiken lisäksi hän otti hallituskautenaan valkaa nykyrahaksi muutettuna 50 mrd euroa, vain kokoomuksen Jyrki Kataisen hallitus veti hieman paremmaksi 50 mrd euroa.
        Paavo Lipposen hallituksella oli todella kova työ laskea Esko Ahon kauden valtiovelkaa, mutta onnistuivat siinä (muuten viimeinen hallitus joka on Suomen valtionvelkaa kunnolla laskenut).

        Hänet on viimeksi nähty konsulttina myymässä Suomeen autokasaushalpatyötä ja purkamassa kohtaanto-ongelmaa, jossa työttömien tukia leikataan, jos eivät halua lähteä Uuteen-kaupunkiin töihin 10-12 euron tuntipalkalla autoja kasaamaan satojen kilometrien takaa.

        Pahimpia uusliberalisteja ja globalisteja sekä kokpanssikepulien Matti Vanhasen ja Juha Sipilän mentori.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaveri eriytti pääomaverotuksen työn ansiotuloverotuksesta ja sen jälkeen Suomi on velkaantunut 106,5 mrd euroa http://velkakello.fi/

        Kaiken lisäksi hän otti hallituskautenaan valkaa nykyrahaksi muutettuna 50 mrd euroa, vain kokoomuksen Jyrki Kataisen hallitus veti hieman paremmaksi 50 mrd euroa.
        Paavo Lipposen hallituksella oli todella kova työ laskea Esko Ahon kauden valtiovelkaa, mutta onnistuivat siinä (muuten viimeinen hallitus joka on Suomen valtionvelkaa kunnolla laskenut).

        Hänet on viimeksi nähty konsulttina myymässä Suomeen autokasaushalpatyötä ja purkamassa kohtaanto-ongelmaa, jossa työttömien tukia leikataan, jos eivät halua lähteä Uuteen-kaupunkiin töihin 10-12 euron tuntipalkalla autoja kasaamaan satojen kilometrien takaa.

        Pahimpia uusliberalisteja ja globalisteja sekä kokpanssikepulien Matti Vanhasen ja Juha Sipilän mentori.

        "Yhteiskuntasopimuksella haettiin konsensusta lama-Suomeen
        https://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/04/30/yhteiskuntasopimuksella-haettiin-konsensusta-lama-suomeen

        Esko Ahon hallitus käynnisti vuonna 1991 neuvottelut uuden yhteiskuntasopimuksen saamiseksi Suomeen. Sopimuksen tarkoituksena oli parantaa maan taloutta ja ehkäistä työttömyyttä. Sopimusneuvotteluissa oli kolme osapuolta: palkansaajat, työnantajat sekä hallitus, joka edusti kansanvaltaa. Sopimusta ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Jopa sopimusehdotelman konkreettinen sisältö jäi monille epäselväksi.

        Jos yhteiskuntasopimuksella tarkoitetaan vain ansiotason leikkaamista, työttömyysturvan leikkaamista, pakkolomia, niin ei se luo mitään oikeudenmukaista perustaa yhteiskuntasopimukselle.― Lauri Ihalainen, puheenjohtaja SAK"

        Juha Sipilä toi porvarihallituksessa samat lääkkeet, jotka kokoomuksen Petteri Orpon ja persujen/sinisten Timo Soinin toimesta saatiin kikyttämään Suomen työläisiä ja työttömiä sekä pienituloisia.


    • rtyhn

      hajaantukaa ei suomessa mitään korruptiota ole!!!

      • org-mummeli

        Tehkää tutkinta pyyntö, siitähän se selviää? Mitkä on perusteet tähän avustuksen myöntämiseen?


    • kallisKepu

      Tässä Eeran jättihenkilöstö, eli firman henkilökunta, omistajat ym. sekalaiset valokuvien kera. http://www.eera.fi/ihmiset/
      Eipä luulisi, että tällainen makeiskioskia pienempi yhtiö voi elättää tuon pönäkän joukon! Kyllä meille veronmaksajalle riittää maksamista näitten kepukonkareitten elättämisessä!

      Myöskin sanotaan, että Suomessa ei ole korruptiota! Se on kyllä pitkä vale.

      • OWKusinen

        Ei se siis olekaan Eskon firma -Aho on vaan porukassa mukana "neuvonantajana."...aloittaja tuubaa!!!!


      • BerneriMyös

      • Timo3T

        Pelkkiä pukupykälä-johtajia koko firmassa? :)
        Ja kappas ei tuota kun sen mitä jäätelökioski kesässä? :)
        No olipa yllätys! :)


      • eiihelvetti
        BerneriMyös kirjoitti:

        Ei tuubaa! Myös keskustalainen liikenneministeri Anne Berner on osakkaana tässä liikenteeseen liittyvässä rahanjaon vastaanotossa!
        http://www.talouselama.fi/uutiset/il-bernerin-omistaja-yritys-hakee-ministeriolta-valtiontukea-6548452

        Pakko nauraa, pelkkiä konsultteja ja neuvonantajia älytön määrä, ei ihme että rahaa kuluu eikä mitään saada aikaiseksi, ainakaan hyödyllistä. Mitä usemapi kokki...vaikka yksikin konsultti osaa tuhlata satojatuhansia verorahoja.


    • zskdhyfcg

      Kyllä tuolla summalla eeralaiset reissaavat , syövät ja juovat jonkunaikaa.

    • vasemmalta

      Hieno firma, onko sillä työntekijöitä ollenkaan?

    • HirvittääJoSivullistakin

      Kepulaiset elävät nyt kuin viimestä päivää ja jakavat kaikki loput yhteiset varamme itselleen, sukulaisilleen, lapsilleen, puoluetovereilleen, samanmaakuntalaisilleen, naapureilleen, uskollisille tukijoilleen ja muille läheisilleen. Mitä saamme vielä odottaa?

      • zxocycxfv

        Elävät kuin viimeistä päivää tyyliin kaikki meille heti ja nyt.


      • Poispoispois

        Mistä tiedät vaikka olisikin viimeiset päivät käsillä. Lueppa bulgarian mummon Vangan ennustus. Suomelle tulee sen mukaan tän kuun lopussa turpaan.
        Keskusta tietää ja pisti tranttaliksi. He meinaavat paeta maapallolta jonnekin😁😁😁😁


      • ottaneetoppia

        Tähän asti kokkareet jakaneet kaiken hesalaisille kavereilleen, esim metroon miljardeja, erona vaan että raha jakautuu hiukan tasaisemmin eri puolille Suomea. Onneksi persujen ansiosta riittänyt tuottaviinkiin kohteisiin kuten Terrafameen, tuottaa jo voittoa eikä tarvitse enää tukiaisia. Mihinkähän ne nikkelinhinta tiedotukset hävisi ))


    • nuoripolitiikko

      AHO ROIKKUMAAN MUNISTAA OLKILUODON YDINJÄTELUOLAAN....... viinasen lipposen ym aikalaistensa kanssa.........

      • Timo3T

        Juu ja Uffehan siellä helvetissä jo onkin hiiliä lapioimassa! :)
        Siitäköhän tää ilmaston lämpeneminenkin johtuu, kun piru meinas et perkele tolla ukolla se vasta lapioitavaa riittääkin!?


    • zsufg

      Onko ne alieneita?

    • Kepulaisuuden-lopputulos

      Tästä aikakaudesta meille jäävät upporikkaat keskustalaiset ex- poliitikot, rääsyläisten massat, kolmea työtä tekevät veronmaksajat ja 120 000 000 000 euron valtionvelat.

    • tipiitiimario

      AHO ON YKSI PÄÄROSVOISTA jotka on saattaneet sinut ja minut tähän konkurssitilaan.

    • Häärii_Kuitenkin

      Vain Jorma Ollilan kuva puuttuu Eeran porukasta! Miksi?

    • hauska.nähdä

      Nyt on keskustan vuoro hoidella omat asiansa, edellisessä hallituksessa kokoomus hoiti asiansa... jokohan on persujen vuoro seuraavassa hallituksessa?

      • hohoijaa

        Ihmeellistä on elämä! Puolimiljoonaa työtöntä, yksi miljoona köyhää ja nälkiintynyttä, kaksi miljoonaa pienipalkkaista työläistä. He eivät saa edes suurella porukalla muutettua elämäänsä unelmiensa suuntaan.
        Loput tuosta sakista on olemattomia peperittomia joita loput elättävät. Ja viimeinen piste elämän kurjuudelle on muutama rikas, jotka vie kaiken, vaikka eivät ole edes räkyttämässä suomi24 palstalla! Räkyttäjät kun ei lompakkoa lihota, vaikka sossunrahoja saakin!


    • klax

      Eera Oy ja Chempolis Oy Suomen kärki hankkeet, Suomi nousuun rytinällä.

    • ChempolisOnSamanlainen

      Kepulaisen Chempoliksen ja kepulaisen Eeran kotisivut noudattavat samanlaista kaavaa: Sivuille on kerätty mahdollisimman paljon kepuaisioita ajavia "nimiä", jotka varmistavat veronmaksajien hyväksynnän heidän rahojensa siirtämiseslle kepulaisten omistamille tekofirmoille ja teko- organisaatioille.
      http://www.chempolis.com/company/management/management-group/
      Näin röyhkeän rahansiirron ylikuormitetuilta veronmaksajilta kepumiljonääreille tulee "selvittää perusteellisesti", kuten poliittinen termi teatterimaisille tekoselvittämiselle kuuluu.

    • SienifirmojaSateella

      http://www.fvca.fi/ajankohtaista/eera_waste_refiningille_miljoona_euroa_rahoitusta.1320.news?1006_o=14

      Eera Waste Refining Oy on saanut miljoona euroa rahoitusta Lifeline Ventures O:ltä, Wate Oy:ltä ja Finow Oy:ltä.

      Eera Waste Refiningin perusti Era Industrial Development yhdessä Esko Ahon ja Jorma Elorannan kanssa.

      Se kehittää jätteestä energiaa jalostavaa teknologiaa.
      Yritys perustettiin vuoden 2016 alussa ja toimitusjohtaja Hannu Lepomäki aloitti elokuussa.
      Yhtiön tavoite on viedä suomalaista cleantechia maailmalle ostamalla sitä. Se tuottaa raaka-aineita ja energiaa jätteestä ja biomassasta. Käytännössä se perustaa paikallisten toimijoiden kanssa yrityksen maahan, jossa on tarvetta teknologialle. Perustettu yhtiö ostaa teknologiaa länsimaista ja tuo liiketoimintaosaamista kehittyvälle markkinalle. Ensimmäinen yhtiö on perustettu Omaniin. Daud Group of Companies -yhtiön kanssa perustettu Arafin kehittää jätteestä energiaa -investointiprojektia paikallisen sementtitehtaan kanssa.

      Chilessä Eera Waste Refining on tehnyt hankesopimuksen KDM Empresas -yhtiön kanssa minimoidakseen kaatopaikalle joutuvan jätteen määrää Santiagossa ja tuottaakseen kierrätettäviä materiaaleja ja energiaa.

      • KEPUpettääAinaAINA

        Kuka pystyy valvomaan rahan liikkumista Chilessä???
        Vastaus: Kepuli Esko Aho.


    • ViisaAho

      Aina sitä ollan kateteellisa kun yrittäjyyttä, Talvivaaraa, tai kaikkensa euron tuntipalkalla työtä ahertavia viljelijäitä tuetaan. Kukaan ei voit väittää, että Esko Aho ei olisi tehnyt kaikkeaan maamme eteen. Hänen työtään on arvostettava muutenkin kuin juhlapuheissa. Onnistuneesta urasta luulisi veronmaksajankin oman osansa näille uhrautuneille ilolla luovuttavan. Tarvitsemme näitä start- uppien viisaita luojia!

    • Selvä_korruptio

      Jälleen keskustalaiset ministerit ovat antaneet yhteisiä rahojamme miljoonatolkulla keskustalaisten ystäviensä yhtiölle, jolla ei ole käytännössä minkäänlaista toimintaa, eikä referenssejä miltään rahoituksen kohdealueelta. Härskinpää rahanjakoa kaveripiireissä ei voisi mielessään edes kuvitella! TÄTÄ SANOTAAN MUISSA MAISSA KORRUPTIOKSI!

      • klax

        Meillä sanotaan start-upp rahoitukseksi, sekä Kärki hanke innovatio rahoitukseksi. On se hienoa, kun nuorten koulutuksesta on leikattu, niin saadaan sekin raha jakaa tulevaisuuteen.


    • Aina_mukana_kuin-
      • KoplaustaVatuaMatuaPedoa

        Just joo:
        -Liikenneministeri yrittää hakemuksellaan vaikuttaa yrityksensä tukihakemuksen avulla työ- ja elinkeinoministeriöön, jotta tämä ottaisi käyttöön uuden väliaikaisen tukijärjestelmän sähköautoille.


    • zxjdcgtfg

      Pistäkää hyvää aloitusta jakoon.

    • uusavutontasakkia

      Eikö ne onnistu millään keinolla piilottamaan todellisia omistajia hallintarekistereihin tai vakuuskuoriin tai veroparatiiseihin?

      • klax

        Nyt petti pahasti, varmasti syyttävät Putinia hakkeroinista ja kyper aaltojen lähettämisestä Eeralaisten aivoihin.


    • Koplahobballot

      Alkaako olla jo vähän pikkuisen hävytöntä tuo kepuleiden "iterointiharrastus"..?

      Eipä ihme, että Lestakepuliaan niin pyyteettömästi jumaloivattenkin.

      • parempiaideoita

        Kannataisit varmaan metron rakentamista Ouluun ja kaikkiin muihinkin kaupunkeihin. Siinäpä kannattava hanke, hesaan vasta muutama miljardi mennyt eikä koskaan tuota centtiäkään.


      • 803030

        Meillä täällä pääkaupungissa kaikilla ei ole varaa ostaa autoja korkeiden verojen ja korkean ruuan hinnan vuoksi. Töihin on kuitenkin päästävä, jolla varmistetaan se, että voimme lähettää maaseudun tukemiseen rahaa tulevaisuudessakin.
        Terveisin,
        Parhain Palvelijanne


      • parasvitsi
        803030 kirjoitti:

        Meillä täällä pääkaupungissa kaikilla ei ole varaa ostaa autoja korkeiden verojen ja korkean ruuan hinnan vuoksi. Töihin on kuitenkin päästävä, jolla varmistetaan se, että voimme lähettää maaseudun tukemiseen rahaa tulevaisuudessakin.
        Terveisin,
        Parhain Palvelijanne

        Hesa ei pysty ikimaailmassa kustantamaan metroa, oopperataloa ja kaikkia muita turhakkeita, muu Suomi ne maksaa. Baarimikkona tai kampaajana olo ei ole tuottavaa työtä, tehtaat tuottaa.


    • MeneeMielenkiintoiseksi
    • Hallaahon.äänestäjä7

      Pers Kepu Kok

      Kaverikapitalismi kukoistaa PersKeKon tukipolitiikassa veronmaksajien rahoilla http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050921534946_uu.shtml Anne Bernerin yritys vaatii valtiontukea - ministeri kiistää esteellisyyden http://m.kauppalehti.fi/uutiset/sahkoautojen-latausinfra-saa-miljoonien-eurojen-tukipotin/VKQuVqce http://www.kauppalehti.fi/uutiset/eera-alkaa-konsultoida-teknologian-ostajia--neuvonantajana-muun-muassa-esko-aho/YDBLJUpq
      Näitä ovat muun muassa Jorma Eloranta, Esko Aho ja Veli-Pekka Saarnivaara.

      • otapaselvää

        Mikä puolue hyötynyt hesan metron miljardeista, olisiko kokkareet, vihervasurit tyhminä kannattaa kaikkea "vihreää", demarit ja kepulit tottelee nöyrinä.


    • HaistaPaskaAho

      Aho on edelleen todella katkera kun ei päässyt presidentiksi. Se meni kyllä ihan oikein ettei päässytkään, mokoma vätys. Nyt kuppaa sitten rahaa tyypillisten kepulikonstien kautta.

      • Anonyymi

        Oisko presidentin rouvana ollut vaimo vai oisko vahdettu edustavampaan Karpela.


    • konkkaovella

      Valtio ottaa Kepun toimesta joka vuosi 7 miljardia lisää velkaa antaakseen rahat "itselleen". Veroja on kyllä nyt lisättävä kiireesti, muuten tulee konkurssi!

    • PoliitikkojenRöyhkeys
    • ainaollutnäin

      Kepun touhu on Kekkosen ajoista saakka ollut tätä korruptiota. Silloin aikoinaan maakunnissa, joka kylässä oli luottomies jonka etuisuudet olivat moninkertaiset kykyjen tuomiin mahdollisuuksiin. Täydellinen lojaalisuus on Kepussa johtanut aina kähmintämahdollisuuteen. Jos joku ei tätä usko on väärässä.

      • oliskovaan

        Ethän vaan narraa?


    • Verouudistus-Tuleekin

      Seuraava Bernerin siirto sitten onkin sähkökäyttöisen ajoneuvojen lanseeraminen massoittain markkinoille "verouudistuksella". Näin maahamme syntyy sähkö..., eiku uusi miljonäärien joukkko.

    • taispaolla

      - tosiaan jäävillistä ,eiks se ekku ollunna sitrassa rahanjakajana

      • zxusdtcfg

        Nokiassa (jonne pääsi suojatyöhön kepu Jorma Ollilan avulla) kahmi rahaa itselleen ökypalkkana.


      • TyhmäEskoAho

        Esko Aho on tyhmä kuin saapas - Nokian kumisaapas.


    • realismi

      kaikki bildenbergin käyjät pitäisi laittaa tarkempaan syyniin?

    • Jälleentaas

      Kepulointi on sulle- mulle siltarumpupolitiikkaa vahingoittaen suomalaisten moraalia ja köyhdyttäen ahkeria ihmisiä. Hyvin valitettavaa.

      • ainavaaan

        Kokkarointi on sulle- mulle metropolitiikkaa vahingoittaen suomalaisten moraalia ja köyhdyttäen koko muun Suomen. Hyvin valitettavaa.


    • KepulitFirmat

      Nämä kepulaisten Chempolikset, Eerat ja monet muut näyttävät työllistävän valtavan joukon ihmisiä, vaikka liikevaihtoa ei ole oikeastaan yhdellekään riittävästi. Kunhan tarpeeksi saa avustuksia puoletovereitten järjestelyistä niin eihän siinä paljon töitäkään kannata tehdä. Nostelee vaan apupaketteja valtion velkaisesta kassasta niin se riittää. Toisaalta sitä ihmettelee veronmaksajan pitkämielisyyttä ja tyhmyttä. Sama syvä ihmettely koskee äänestäjää, onko pään sisällä vain tyhjää?

    • KepuliKonnaFirmat

      Sipilä-Pöpilä, Anhne Alien-Berner, Esko Kusipää Aho...... HUH HUH ........ Perustaneet kepuli-firmoja vain rahastamaan yritystukia.
      .
      Taivas varjele... nyt maakuntahallintoon tulisi muka tuhansia "tyhjäntoimittaja"Kepuli-virkoja - vain jakamaan lisää rahaa KEPULIKonnille.
      .
      Nyt kaikki KEPULIKonnat helvettiin Suomen hallituksesta !!!!!!!!!!!!!!!!!

    • EskoPula-aho

      Kuvitelkaa Esko Aho menemässä aamulla töihin.....
      Vaikkapa vain perustamaansa firmaan...

      Mutta täysin järjetöntä että tuo ylimielinen kusipää "Esko pula-Aho" saa heti kerjätyksi 1 4,8 = 5.8 miljoonaa apurahoja ?????

      • OmertanLaki

        Ei se ole vaikeaa. Kepussa on Suomen Lain sijaan käytössä Omertan Laki, joka edellyttää jäseniltään rikollista taustaa. Näin kaikki ovat pakon edessä samassa tilanteessa, josta ei ole pakoreittiä. On vain jatkettava rikollista toimintaa muuten hukka perii - valitettavasti. Porukan sisällä tämä jatkuu kunnes pääpiru saatetaan vankilaan.


      • VeroKarhu

        Ei KepuliKonnien tarvitse mennä töihin.
        Nehän istuvat illat illallisilla ja täyttelevät rahankerjuukirjeitä, yritystukianomuksia, apurahapyyntöjä.
        Matkustelevat välillä veroparatiiseihin ja Intiaan ja Chileen KEPULI-firman (suomalaisten) piikkiin.


    • simca

      Tesla tehdas Suomeen, vieläkös on Valcon kuvaputkitehtaan tilat vapaana. Saadaan Annen latausbisnes Eskon konsultoimana vauhtiin

      • toivottavastisaadaan

        Akkubisnes tulee olemaan kannattavaa, vaikka nuo teslan itsekolaroivat autot toivottavasti eivät tule koskaan yleistymään.


    • musta_pekka_käteen

      Joku vielä kehtaa väittää ettei mitään hyväveli järjestelmää ole.
      Eihän Suomessa ole korruptiotakaan.Kai.

    • zsuytcfg

      Tämä ketju niin paras.

    • POrpo3

      Onkohan Esko Pula-Aho ollut Nummisuutarin Eskon esikuvana, Ja Teletappien.

    • MuilleJääVainVelka

      Keput, jotka ovat aina eläneet toisten rahoilla täyttelevät avustushakemuksia aamupäivät ja käyvät edellisen hakemusen rahat nostamassa iltapäivisin. Tämä on tullut verenperintönä maataloustukien hakemiprosessin kautta. Se mikä tässä ei ole hauskaa on, että tällä tavalla elantonsa lisän järjestelevät myös ministerit itse, ex- ministerit, entiset valtionyhtiöitten suojattitoimitusjohtajat, muut poliitikot ja jo avustuksilla miljonääreiksi itsensä tehneet Keput velkauttaen valtion. Näin ahkerat oikeata työtä tekevät lapsemme, ja vielä syntymättömätkin, tulevat maksamaan kepujen rikastumisen aiheuttaman valtionvelan ja sen korot tulevaisuudessa. He tulevat kiroamaan Keput raskaasti velkaikeen alla.

    • Näin-rikastutaan

      Latausbussineksesta tulee erittäin kannattavaa: http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000005068534.html
      Kepu hallituksessa päätää ja hallituksessa olevat ja muut kepukaverit perustavat päätökseen sopivan firman. Ei ihme, että syntyy miljonäärejä!

      Yhdessä ovat epäonnistuneet: Paula Lehtomäen (kesk.) alaikäiset lapset tekivät tappiota ostaessaan Talvivaaran osakkeita kun Mauri Pekkarinen (kesk.) valmisteli Talvivaaran uraanin talteenottopäätöstä. Vaikka oikeusasiamies (muka-)totesi, että Paula Lehtomäki ei syyllistynyt sisäpiiririkokseen niin silti kasalaiset antoivat Lehtomäelle poliittisen tuomoin; ei uudestaan eduskuntaan. Mitä tekikään Sipilä (kesk.): palkkasi veorovaroin Lehtomäen sihteerikseen ja maksattaa kansalaisilla ylisuurta 14 000 euron palkaa hänelle. Tämä oli palkkio Lehtomäelle mummonjätervesipuhdistamoasetuksesta joka taas loi Sipilälle miljoonatulot laitteiden valmistajana.

      Meillä ei ole lainkaan korruptiota, eikä nepotismiä - (paitsi kepulaisuudessa).

      • PuhdasLesta

        Oikeusasiamies antaa tänään päätöksensä Juha Sipilän osalta Terrafame /Katera Steel- asiassa. Me kyllä tiedämme jo päätöksen. Se tulee olemaan, että ei ollut esteellinen antamaan rahojamme fimalle, jossa lapsena urakoivat tätä rahaa käyttäen!
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702012200063197_uu.shtml


      • Mätäpaisetta
        PuhdasLesta kirjoitti:

        Oikeusasiamies antaa tänään päätöksensä Juha Sipilän osalta Terrafame /Katera Steel- asiassa. Me kyllä tiedämme jo päätöksen. Se tulee olemaan, että ei ollut esteellinen antamaan rahojamme fimalle, jossa lapsena urakoivat tätä rahaa käyttäen!
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702012200063197_uu.shtml

        Juuri tarkalleen siinä sitten sillä tavalla kävi.
        http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000005069765.html


      • miksiolisi
        PuhdasLesta kirjoitti:

        Oikeusasiamies antaa tänään päätöksensä Juha Sipilän osalta Terrafame /Katera Steel- asiassa. Me kyllä tiedämme jo päätöksen. Se tulee olemaan, että ei ollut esteellinen antamaan rahojamme fimalle, jossa lapsena urakoivat tätä rahaa käyttäen!
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702012200063197_uu.shtml

        5% osuus, ei juuri mitään taloudellista hyötyä ja tuskin muita ollut edes mukana tarjouskilpailussa, edullisin ainakin.


      • Sipilä-Pöpilät57

        Sipilän Chempolis-Chempalos Oy:ssä Sipilän poika käytti 28% äänivaltaa - samaisella muka vain 5% osuudella.
        Vatuloivia sikailijoita, huijareita näyttää olevan kaikki saaatanan Sipilä-Pöpilät ja serkut.


    • klax

      Eera Oy sekä Chempolis Oy, siinä kaksi suomen velka kellon pysäyttäjää. Valtion on muistettava näitä kahta raatajaa Ahoa ja Sipilää kultaisella talikolla.

    • EerakioskinIhmismäärä

      Hallitusta ei johda Sipilä vaan Esko Ahon ja Jorna Ollilan mafioso, joka kuiskuttele politiikan untuvikko Sipilän koravaan kaikenlaista heille rahanarvoista. Hommaan on liittynyt nyt Chempoliksen ja Katera Steelin lisäksi Ahon Eera Oy jättimäisen henkilöstönsä tukemana.
      http://www.eera.fi/ihmiset/

    • taskurahoja
      • pois_kaapista

        Aholle riittää.Näillä rahoilla voi leikkauttaa munansa pois ja ostaa
        lopulla leninkejä.


    • arvaaKukas

      berner muistuttaa oopperan kummitusta ja sopii siksi rosvopäälikön akaksi.

    • MeidänRahatKysessä

      Kepulaisilla firmoilla kuten mm. Eera Oy:llä, Katera Steel Oy:llä, Liikennevirta Oy:llä, Chempolis Oy:llä on samat tunnusmerkit:
      - Ketjutettu kepulainen omistajuus
      - Liikevaihto on rankasti supistunut viimme vuosien aikana, rankan tappion tuotto ja käytännöllisesti katsoen konkurssitila
      - Jättimäinen henkilöstö verrattuna toiminnan laajuuteen
      - Omistajien suorat yhteydet keskustapuolueen nykypäättäjiin
      - Erittäin suurten suorien, tai epäsuorien verorahoista koostuvien avustusten vastaanotto Tekeksiltä, suoraan eri miniesteriöiltä, tai osakkeiden osto jonkun valtion omistaman yhtiön kautta
      - Omistajina ketjujen kautta entiset keskustalaiset ministerit, nykyiset keskustalaiset ministerit, Keskustan johtohahmoja, valtionyhtiöitten eläkkeellä olevat johtajat (Valmet, Rautarukki, Stora Enso, Fortum, IVO, Neste....).

      • zxyhtfg

        Hyvä analyysi.


    • Harrasteluleikkiä

      Firma jonka liikevaihto on alle puolet siitä mitä se saa avustusta on melko tarkkaan saman suhteinen miten Suomessa tuetaan maanviljelyn harrastelua.

      • klax

        Mutta, kun päättäjät näkevät kauas tulevaisuuteen, toisin kuin me tavikset. Siksi ne jakavat kansalaisten kukkarosta näihin tulevaisuuden raha sampoihin. Yksi asia ihmetyttää, miksi ei löydy sijoittajia näihin kulta kaivoksiin markkinoilta ?


      • Anti-Tavis

        En ole tavis kuten sinä! Siiskö maanviljelyn harrastelu tulevaisuuden rahasampo? Entä Talvivaara?


    • 10SuomenVihollista

      Suomen 10 suurinta vihollista/keinottelijaa/rötöstelijää/huijaria/rikollista...
      Sipilä, Sipilä, Sipilä, Berner, Esko Aho, Katalainen, Stubido, Bazaramba, Abdiqadir Osman Hussein.

    • huutaarahasta

      Ilmankos Esko Aho oli töllössä julistamassa,
      että hän "asettuu puolustamaan politiikkaa populisteilta".

      Mitä se "populismi" on ja
      kyllä kai 4.8 miljoonaa saa miehen kielen kannat laulamaan
      omiensa puolesta.

      Äijä ei tiedä mitään mitä kentällä tapahtuu, mutta
      tulee "kaatamaan populisteja " rahasta

      En äänestä, enkä kannata

    • Maalaisliito-Kepuli

      Sulle- mulle on kepulaista verovarojen jakoa.

      • xlxdjf

        Totta.


    • ygbigyivb

      Rakenteellinen korruptio selittää Suomen nykytilan

      Transparency International on Berliinssä toimiva kansainvälisten liikeyritysten omistama järjestö. Se listaa maailman maat järjestykseen niissä olevan korruption perusteella.

      Suomi on ollut vähiten korruptoituneiden maiden joukossa. Usein jopa ykkösenä. Kuten muissakin mittauksissa, mittauksen tulos riippuu tässäkin tapauksessa siitä, mitä mitataan ja miten.

      Kansainvälisten yritysten kannalta haitallista korruptiota on se, mikä haittaa liiketoimintaa. Sellaista on vaikkapa virkamiesten lahjominen. Se aiheuttaa kustannuksia. Sen sijaan rakenteellinen korruptio voi olla jopa hyödyksi liiketoimille. Rakenteellista korruptiota on lakien ja säädösten venyttäminen joidenkin eduksi tai vallan, asemien ja julkisten varojen jakaminen esim. poliittisin perustein.

      Transparencyn korruptiomittaus ei tunnista rakenteellista korruptiota. Suomen lakikaan ei sitä kiellä. Rakenteellinen korruptio on siis ainakin suurelta osin laillista.

      Suomen poliittinen järjestelmä on rakenteellisen korruption läpitunkema. Valtapuolueiden käytössä ovat puoluetuki, puoluekuri ja poliittiset virkanimitykset. Kuvaa täydentää julkisten varojen jakaminen valtapuolueiden järjestöille ja median hallinta. Se on tarkoittanut, että avointa julkista keskustelua ei ole käyty niistä asioista, jotka ovat vallanpitäjille kiusallisimpia.

      1970-luvun alussa luotua, verovaroista maksettavaa puoluetukea perusteltiin sillä, että sen piti tehdä puolueet riippumattomiksi elinkeinoelämästä. Näemme nyt, että elinkeinoelämän järjestöt ja yritykset rahoittavat valtapuolueita merkittävästi. Kansanedustajien lukumäärän mukaan maksettava, nyt noin 40 miljoonan euron vuotuinen puoluetuki on kylläkin tehnyt valtapuolueet riippumattomiksi kansalaisista. Jopa omista jäsenistään. Valtapuolueet voivat ostaa äänet vaaleissa äänestäjien maksamilla verorahoilla. Tätä helpottaa, että samat puolueet hallitsevat suurta osaa mediasta.

      Puoluekuri on vielä varmistamassa, että valitut edustajat varmasti toimivat kuten hyväveliverkostot haluavat. Vaikka Suomen perustuslain 29 § selkeästi kieltää puoluekurin, valtapuolueet määräävät yleisesti miten kansalaisten vaaleissa valitseman edustajan on eduskunnassa äänestettävä. Uutiskynnyksen ylittää äänestys, jossa kansanedustaja voi äänestää miten haluaa.

      Rakenteellinen korruptio selittää Suomen nykytilan. Se selittää, miksi on tehty ja tehdään kansalaisten enemmistön tahdon vastaisia päätöksiä ja miten on mahdollista, että sellaisia voidaan tehdä.

      Kansalaisten enemmistön tahdon vastaisista päätöksistä esimerkiksi käy kolme asiakokonaisuutta. Eriarvoisuutta lisäävä politiikka, vallan siirtäminen Suomesta EU:lle ja Suomen sitominen sotilaalliseen liittoutumiseen EU:n ja Naton kautta.

      Kansalaisten tahto ei ratkaise poliittisten päätösten sisältöä, koska vallanpitäjät samaistuvat enemmän taloudelliseen eliittiin kuin äänestäjiinsä. Kansalaisten enemmistön tahdon vastaisia päätöksiä on mahdollista tehdä, koska päättäjät eivät ole riippuvaisia äänestäjistään, vaan ovat luoneet systeemin, joka voi hallita julkisuutta ja ostaa äänet vaaleissa.

      Tällainen demokratian, kansanvallan rappio kestää aikansa. On luultavaa ja toivottavaa, että monilla suomalaisilla on mielikuva toisenlaisesta politiikasta. Aidommasta demokratiasta, joka pyrkii avoimen julkisen keskustelun kautta löytämään kestäviä ratkaisuja yhteiskunnallisiin ongelmiin. Ja joka aidosti kuuntelee kansalaisia. Laillisuuden lisäksi on kysyttävä mikä on oikein ja mikä väärin. Ja kenen ehdoilla ja keiden hyväksi päätöksiä tehdään.

      Antti Pesonen

      Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja

      • Keupulia

        Ote ylläolevasta, quote:

        Suomen poliittinen järjestelmä on rakenteellisen korruption läpitunkema. Valtapuolueiden käytössä ovat puoluetuki, puoluekuri ja poliittiset virkanimitykset. Kuvaa täydentää julkisten varojen jakaminen valtapuolueiden järjestöille ja median hallinta. Se on tarkoittanut, että avointa julkista keskustelua ei ole käyty niistä asioista, jotka ovat vallanpitäjille kiusallisimpia.

        1970-luvun alussa luotua, verovaroista maksettavaa puoluetukea perusteltiin sillä, että sen piti tehdä puolueet riippumattomiksi elinkeinoelämästä. Näemme nyt, että elinkeinoelämän järjestöt ja yritykset rahoittavat valtapuolueita merkittävästi. Kansanedustajien lukumäärän mukaan maksettava, nyt noin 40 miljoonan euron vuotuinen puoluetuki on kylläkin tehnyt valtapuolueet riippumattomiksi kansalaisista. Jopa omista jäsenistään. Valtapuolueet voivat ostaa äänet vaaleissa äänestäjien maksamilla verorahoilla. Tätä helpottaa, että samat puolueet hallitsevat suurta osaa mediasta.

        Uquote: Siis Puoluetuki on tehnyt valtapuolueet riippumattomiksi kansalaisista, eli äänetäjistään. Voiko tätä enää paremmin sanoa. Kepu joka on ollut päähallituspuole valtaosan sodanjälkeistä aikaamme on ison selityksen meille velkaa.


    • AhonPäämisterikautena

      Ahon ollessa pääministeri laitettiin köyhää kyykkyyn oikein olan takaa, esimerkiksi lapsilisä muuttui huomioon otettavaksi tuloksi toimeentulotukilaskelmaa tehtäessä.

      Eli Ahon aikana köyhiltä perusturvan asiakkaina olevilta lapsiperheiltä leikattiin lapsilisät pois KOKONAISUUDESSAAN, että sellanen hammaskeiju.

      • xcjxcvfghqw

        Totta.


    • Anonyymi

      Halla-aholta painava lausunto: Niisku Niisku Niiksu

    • Anonyymi

      Ei kai sitä nyt ilman vastapalvelusta Hjalliskaan ministeriksi voisi ruveta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      309
      3658
    2. 208
      3009
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2564
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      241
      2027
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1455
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1344
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe