Aihe

KTM SA vai VMax 1700 2017

HondaKurkonAkseli

Nyt on epätietoisuus iskenyt Larun asuntoon. Ostanko SAn vai VMaxin? Ajan vain asvaltilla, rouvani jalat ovat pitkät VMaxille matkustajatapeille, voimaa riittää.
Ehdin työpaikalleni Alfalla, taksilla työmatkat tarvittaessa.

Mitä teen? Vedänkö ranteet auki, vai osta VMaxin. Töpöjalkani yltävät maahan ja hallintalaitteille, kaikki hyvin, periaatteessa. Selkänojalla pohojammaan rouva ei putoa kelkasta.

Kaipaan ryhmäterapiaa tai sitten en. Vitun apinat.

100

774

  Vastaukset

  • Kaikkien renkaanpotkijoiden puolesta esitän osanottomme.
   Vedä ranteet auki, mutta ensin sitä ota Rolex pois.

  • Jatkakaa renkaanpotkimistanne, keharit. MP- messuilla minut löytää KTM-osastolta, tai sitten Yamaha-puolelta hivelemässä uutta VMaxia. Paviaanit, menkää nyt kimpparunkulle Jakiksen hoitokotiinne. Vemputi vemputi. Iltapuuro tulee kohta, sitten iltalääkkeet, kädet peiton alle, ja uneksimaan Easy Ridereista. Ja piparista. Ja normiheteroelämästä.
   Vitun vammakot.

  • Jos ajat vain kestopäällysteellä ja jalkojen mitta on ongelma niin miksei maxi voisi olla valintasi. Se on ihan hyvä pyörä lajissaan ja legendaarinen ensimmäisen sukupolven malli pitää sen kansan haaveissa ikuisesti.

   Eli ei muuta kuin Jammulla ajelemaan, pistä palstalle infoa kun teet kaupat niin tiedämme toivottaa onnea sille tielle.

   Mutta kova se Kotkakin on, eli ei mene pieleen vaikka valitsisit kumman tahansa. Toki voit ostaa vaikka molemmat.

   Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

   Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

   Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r

  • Onhan sinulla jo kyrvän jatkeena Alfa ja Rolex, joten V Max on Sinulle varmasti paras kyrvänjatke myös.

   Naisellisena neuvona sinulle, älä päästä rouvaasi istumaan sellaisen moottoripyörän päälle, jossa on huomioitu mukavuus takana matkustavalle.

   Voisi pian käydä niin, että kun sinä lipität kaljaa sielä messuilla, rouvasi viihtyy esimerkiksi Harley osastolla.
   Tämä siksi, että nämä pyörät joita toki on muitakin kuin Harley, maksavat sen verran että joutuisit maksamaan rouvasi mukavuudestakin, joka ei ole tarkoituksesi pikkureppumotoristina hotellilta hotellille ja vain asfaltilla.

   • Harley-poikuliHinttibaarinJakorasia, tule hoitajasi kanssa MP-messuille, voimme keskenämme miettiä, kuka on ja mitä on. Ja montako litraa kustakin tulee. KTM tai VMax osastolle. En käytä neljää nauhaa olkapäällä työajan ulkopuolella, joten sinun on tunnistettava minut muilla keinoin.


  • Jutustelija ja Harley-PoikuliTuhkaluukkuForSale, olen ajanut huomattavan paljon sillä edesmenneellä VMaxilla Jenkeissä ja Suomessa. Täysitehoisella. Suoralla tiellä hyvä, mutta muuten hieman kyseenalainen peli. Toki voimaa riittää (160hv + Kerkerin tehoputket), mutta tuntuu SAssanikin olevan enemmän voimaa ja vääntöä. Tai sitten kehitys on kehittynyt.

   • Kehitys kehittyy Kurko, mutta sun juttus ei osoita että olisit oikea motoristi.
    Oikeilla motoristeilla on kertoa omista pyöristään ja matkoistaan jotain muutakin, kuin mitä sinä itsestäsi valaiset, vaikka palstalla roikut päivittäin.


   • Arvoisa Motoristin poikulipanopuu, mitä haluat kuulla moottoripyöräretkistäni, mitä et ole jo aiemmin kuullut mistään? Miksi niitä täällä edes kertoisin? Et kai etsi tukevaa siivestettävää? Onko Harley-poikulisi lusimassa? Vitun tautinen lumppu.


   • Itse asiassa ensimmäisen polven maxeissa oli joku max 136hv vakiona, eli varmasti kotka vie eri malliin. Ja kun se tekniikka tosiaan on mennyt eteenpäin niin tehoalue on kotkassa toki myös laajempi eli voimantuntu on luokkaa parempi kuin maxissa.

    Mutta tuo uusi V-MAX tarjoaa varmasti vaihtoehdon kotkalle. Ja V-MAX original oli juurikin tehty liikenne valoista kiihdyttelyyn. Se ei ole mutkateiden valtias.


   • Höpsistä Jutustelija.

    KTM ja V Max ei ole pyöriä joita tulee missään tilanteessa pitää keskinäisinä vaihtoehtoina, eikä verrata toisiinsa.

    Tää Kurkon höpinä kaikkine parin vuoden oireiluineen on ihan perseestä, eikä sillä oo mitään tekemistä itse moottoripyöräilyn kanssa, vaan se on pelkkää nettiorkkuilua Joensuusta.


   • Ei ne saman lajin pyöriä ole ei, mutta kyllä monet harkitsevat ihan erilaisten pyörien välillä.

    Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

    Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

    Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r


  • Luin noita muitakin kirjoituksia.

   Jos ei ole kerrottavaa, luonnollisesti ei kerro.

   Kerrot kuitenkin varsin sujuvasti noita idioottijuttujasi.

   Sinä olet sairas ihminen siitä huolimatta minkä ikäinen ja missä ammatissa olet.

   Siis minä olen nyt "motoristin poikulipanopuu", voi hyvät hyssykät sentään.

  • Ilmeisesti ammatillinen pätevyytesi Tallinkin laivasiivoojana oikeuttaa sinut diagnosoimaan täysin vierasta ihmistä nettihorinoiden perusteella. Voisitko saman tien kirjoittaa minulle eläkepaperit, niin pääsisin 51-v. eläkkeelle näistä hommista? Pelle.

  • En ole aktiivi täälä, mutta nyt hieman selailin.

   Kun esimerkiksi Harrikkapuolen palstaa seuraa taaksepäin, niin esimerkiksi kesäkuussa tämä HondaKurko vastailee tyyliin:

   ALOITTAJA TAITAA OLLA HOMOSEKSUAALI !

   Tähän ei kummempaa diagnosointia vieraasta ihmisestä joka homottelee vieraita ihmisiä tarvita.

   IDIOOTTI MIKÄ IDIOOTTI MUTTA HUVINSA KULLAKIN JA TÄLLÄ KURKOLLA NETTIOIREILU, joten se siitä.
   TARVE IHMINEN EI NETTIHORINOI JOKA VITUN PÄIVÄ SEKSUAALISIDIOTISMIA MOOTTORIPYÖRÄPALSTALLA.

  • Olette ilmeisesti saaneet Jakiksen hoitokotiinne uuden nimimerkin Motoristin vaimo. No, onhan niitä poikavaimojakin nykyään, jopa ministeritasolla asti. MP-messuilla nähdään.

   • On täysin yhdentekevää minkä tasoisia aivopieruja tuhnuttelet tänne palstalle, se ei poista tosiseikkaa että sinä olet sairas.

    Kehotan hankkimaan uuden tai käytetyn, minkä merkkisen tahansa ja minkä kokoisen tahansa moottoripyörän, pääasia, että se on sinulle itsellesi mieluinen.

    Näin sinun ajatuksesi ja mielitekosi ohjautuu johonkin todelliseen ja vapaudut päivittäiseltä nettirunkkaamiselta.


   • Muista verenpaine! Lääkityksesi teho heikkenee, jos Hgmm on liian korkea. Jos olet raskaana (tuskin), niin se on jälkikasvullesi vaarallista.


  • Istuskelen täälä lehmänpaskataloni uima-altaan reunalla ja päädyin selailemaan, kuinka kuumat tunteet suomessa, kun messut kuukauden päästä.
   Hymyä aiheuttaa.
   Saapa nähdä minkälaisia lehtikirjoitteluita messujen jälkeen, onko paras nettotuotto savutettu keskikaljan myynnillä muovituopeista, vai jopa moottoripyörämyynnillä.

   TÄMÄ KROISOS-LENTOKAPTEENI-NINJA-KURKO-LERPPA-AMALIA kuitenkin on ihan omaa luokkaansa.

   Hänellä on Hondan varhaisessa keski-iässä oleva 750 CB ja haaveena KTM, sekä ihan uutena juttuna V Max, mutta näinhän tämä renkaanpotkinta toimiikin.

   Ihan kippuranaurua aiheuttaa kuitenkin se, että mikä kumman Harrikkamagneetti vetää tuota idioottia Harrikkakeskustelujen puolelle ensikommenteilla:
   ALOITTAJA TAITAA OLLA HOMOSEKSUAALI.
   15 VUOTIAALLE TYTÖLLE IMETKÖ JA NIELETKÖ.
   KAIKILLE MUILLE LAAJENNETTUNA VERSIONA IMETKÖ, NIELETKÖ JA OTATKO KAKKSOSEEN.

   Sairas mikä sairas, mutta sairaillakin on idiotismin raja, vaan ei tällä lentokapteenilla.

   Näissä merkeissä mukavaa messun odottelua ja kyllä ne ajokelitkin tulee suomeen niille, joilla on terve mieli moottoripyöräillä omalla pyörällä kaverin Möhkön sijaan oli se sitten täystehoinen tai ei.

   Täälä meillä Chiang Maissa on ihan kivat kelit, eikä olla alahuuli lerpallaan moottoripyöräverosta, joten Road Kingillä ja Sporalla on kiva keulii kun osaa, ja niin mekin ajetaaan vain asfaltilla eikä soralla, kuten pikkureppumotoristi, sekä tarvittavat vermeet mukavasti Kijginnlaatikoissa, mutta tuonhan oikeat motoristit toki jo tietävätkin.

   Mukavaa kaamosta sinne suomeen ja tarkkailkaa ilmatilaa, sieltä tulee jonain päivänä yx suihkari kattoja viistäen, kun Kurko runkkaa lennonvalvontatornissa.

  • Tämä Lentokapteeni-Lennonjohtaja-Ninja-Kurko-Lerppa-Amalia-Seksihullu-Rasisti-Mailmannapa ladattuine aseineen ja töpöjalkoineen on mielenterveysongelmainen,

   • Melko kovaa kamaa teidän mentaalilääkkeet siellä hoitokodissa on. Vammakko solariumissa Thaimaan matkaesitteen kanssa, ja uskoo olevansa Taimaasessa. Vammakon ristiinrastiinharvahampaat hoitaja pesee sähköhammasharjalla, ja vammakko uskoo ajavansa Harrikalla. Hienoa. Onko tämä sitä kemiallista terapiaa?
    Näin maailma nousuun.

    Vinkkinä, lisätkää rullatuolinne rengaspaineita. Pääsette nopeammin siitä pakastimen ja keittiön välisestä neulansilmästä. Jos ette kaadu ja rupea itkemään. Kuten tapananne on.


   • Mitä tulee mahdollisiin mielenterveysongelmiini, niihin on vastaus olemassa, tutkittu puolen vuoden välein, kirjallinen lausunto Trafilla. ATPL (liikennelentäjän lupakirja), ATC (lennonjohtaja-kouluttaja eri kelpuutuksilla), ja sitten kaunis pohojammaalainen vaimoni.
    Repikää siitä, rullatuolivammakot. Eilen saitte makkarakeittoa, mikähän tänään menunne? Helposti nieltävää ristipurentaisille kehareille, ravintoarvot jossain HKBleun tasolla. Joko saitte hoitajanne rullaamaan teidät MP-messuille? Pyytäkää EU:lta vammakkotukiaisia.

    Jos kekä haluaa nähdä minut, MP-messuilla olen KTM ja VMax osastoilla arpomassa, kumman otan. Tuntomerkkeinä pituus 185cm, tumma tukka poninhännällä, hauis 27cm, kulli 15 cm lepotilassa, ruparesori tiukalla, pilottitakki. Siitä vaan keskustelemaan asiastamme.


   • Pilottitakki, no tulihan sekin sieltä.


  • Hauiksen mitta oli siis diameter halkaisija. Ettei köyhät riisitautiset sais hepulia.

  • Nyt rupes vituttaan toi Kurkon loistelias elämä.
   Onkx täällä ketään pikkupoikaa 8v tai jotain, kun haluis imee meitä vammakoita Jakiksen hoitolassa tai lyhyen kelausmatkan päässä siitä? 10€ per imu, ainakin KKKO, Motoristin vaimo, ThainAviomies, HarleyTyttö, ja pari muutakin hoitokotimme asukasta haluaisi naisellista kitaa piliinsä, ennen kuin kuolema kutsuu.
   Meilaa heti, hoidamme myös hoitajasi. Ja mummosi. Ja rullatuolikaverisikin sukupuoleen katsomatta. Ronkelit runkkaa.

   • Kurko tahtoo siis olla myös Harley Tyttö, kyllä se mulle sopii.


  • Vastaan aloittajan kysymykseen KTM vai VMax.

   Ehdottomasti V Max ja tietysti täysitehoisena.

   Pyörä ja kuski ei voisi enempää samankaltaisia olla.

   Kuskilla yläkroppa pelkkää lihasta ja pyörä niin moottoria niin moottoria, että varmasti keulii jos osaa.

   Pyörässä pieni tankki penkin alla ja kuskilla todella snyfä pippeli housuissa, vaikkakin ladattuna jatkuvasti.

   Muutenkin pyörä on sovelias pikkureppuajeluihin hotellilta hotellille varsinkin kun ei ajele sorateitä ja mikä tärkeintä kuskin Lapualta etiäppäin kotoisin olevan laaturotunaisen pitkät sääret ylettyy jalkatapeille ja kuskin töppöset tatamiin.

   VOISIKO PAREMPAA YHDISTELMÄÄ OLLA, EI MINUN MIELESTÄNI, JOTEN KAIKELLA SILLÄ KUNNIOITUKSELLA MIKÄ ON MAHDOLLISTA, VASTAAN ALOITTAJALLE NÄIN.

   • Sinulle tiedoksesi, VMax on nykyään vain täysitehoinen (en ole uudella vielä ajanut), kaikki 200hv. 80-luvulla Suomeen tulleet olivat 100hv, ja pikkurahalla sai ostaa sen 145hv, VBoost toiminnolla. Jenkeissä kaikki olivat täysitehoisia, siihen tehoputket päälle, niin penkistä lähti 150hv takapyörästä.
    Kyrpäni on mikä on, itselleni ja vaimolleni riittänyt, mutta Maxin tankki oli muistaakseni silloin 4 USGal, n. 15 litraa. Ei sillä pitkään ajellut, etenkään etelävaltioissa, kun piti näyttää töröhuulille paikkansa.

    Jospa nyt pakkaisit Ladaasi keharivesipääjälkeläisesi, lihavan tautisen näppyläperseisen läskimamupatjan, telttatuolit, teltat, makuualustat, hernekeitot, Kossut, trangiat jne, ja tekisit retken kotiseudullesi Savoon. Vaikka jäisitkin äitisi elätiksi Pattijoelle (missä lie), kyllä hän kansaneläkkeestään yhden käenpojan aina ruokkii. Oikeata naista sinulla ei ole, ellet sitten Harley-tytön muniin yritä asettua. Buaahhaahhaaaaa.


   • Sinun kyrpäsi on mikä on.........
    Kurko anna meidän tietää kyrvästäs lisää.......
    Onko se saanu kakkosta, kun sitä olet kysellyt jo noin vuoden täälä.........

    Muuten, Hesalaisille MP-messut ja messukeskukseen meno kuukauden kuluttua, ei ole niin iso juttu että se aihauttaisi hehkutusta jo nyt.
    Joensuulaisile kuten sinulle se aiheuttaa matkustamista ja sen johdosta on ymmärrettävää että sinulla on matkakuume.
    Ymmärrettävää sen sijan ei ole se, että
    SINUN IDIOTISMILLASI EI OLE MITÄÄN RAJAA.


   • Imetkö? Nieletkö? Otatko kakkoseen?


   • Tämä KurkoTäysteho väittää, että MP-messut ovat vasta kuukauden kuluttua. Mielestäni ne ovat nyt alkavalla viikonlopulla, eli huomisesta. TäystuhoKurko on ehkä tintannut viinaa ja hoitokodin pillereitä sekaisin rullatuolikavereidensa kanssa, joten joulun ja vapun välinen yö on hyvin pitkä ja sekava. Tuntuu monilla muutenkin olevan täällä, liekö syynä hoitokotinne lääkkeet?
    Lauantaina MP-messuilla, kiillottakaa rullatuolinne, vammakot. Syökää tukeva kaurapuuroannos ennen lähtöä Jakiksesta Pasilaan, matka on pitkä.


  • Katsopa salaa hoitokodissasi homopornoa, siinä sinulle imuja. Tarjoa kakkostasi siellä vammakkolassa, voi olla kysyntää. Uusia leikkejä rullatuoleissanne: jos mää imen, nii otaks sää kakkoseen? Harmi, ettei Jakiksessa ole Alkoa, voisit tarjota suikkihommiasi siellä viinipullolla. Tai sitten kelaat ketterästi Malmin Alkoon, siinä on baarin invavessa vieressä toimitilaksi sinulle. Muista ilmoittaa verottajalle tulot. Ota mukaan pieni laatikko, saat ne pikkukolikot näppärästi siihen.

   Ylihuomenna KTMiä ja VMaxeja vahtimaan.

  • Messuilla tehty alustava kauppasopimus vaihtoon uuteen SA:n. Liike on Pohjanmaalla, rakkaan vaimoni naapurikaupungissa. Sovittiin väliraha minun pyörää näkemättä, miehen sanaan luottaen, toimitus toukokuussa kuluvaa vuotta. Nykyinen SA sinne, uusi tilalle, matka jatkuu.
   Näin se menee.

   Kuis Jakiksen hoitokodissa?

   • No sehän on hienoa.
    Nyt voit siirtää mielenkiintosi johonkin todelliseen kun miehen sanaan on luottaminen.
    Mukavia kilometrejä sinulle ja toivottavasti sinä et enään oireile imetkö, nieletkö ja kakkosjuttuja vaan annat Jakiksen porukan sen tehdä.


   • Onnea uudelle pyörälle!


   • Kiitos, Jutustelija1. Onnella ei ole osuutta työhöni, lentämiseeni, tai mopoiluuni. Se on osaamista ja taitoa, kaikissa lajeissa.
    Kaikkea parasta sinulle ja mopohommillesi. Jatka tieuran suunnassa.

    HKA poistuu jaksolta.


   • Joo se on erittäin hyvä juttu sellainen, että mies ei kaipaa onnea, vaan kaikki elämässä perustuu raudanlujaan osaamiseen ja taitoon.
    Kaikella ystävyydellä kerron kuitenkin pitkään omaan kokemukseeni perustuen, että on ihmisiä jotka on havahtunut todellisuuteen vasta, kun taidon ja osaamisen lisäksi olisi tarvinnut myös hieman onnea.
    Tämän johdosta vaikka et onnea omasta mielestäsi kaipaa, niin silti toivotan sitä.


   • Onnella ei ole osuutta, vaan pelkkä rautainen osaaminen ja taito kaikissa lajeissa.

    Olipa kerran Senna ja Häkkinen, joista Häkkisellä oli onnea, vaan ei Sennalla, mutta molemmilla osaaminen ja taito ykkösluokkaa.

    On se hienoa, että on olemassa näin kertakaikkisen täydellisiä ihmisiä, taitaa Kurko lauetakin pelkän rautaisen taitonsa ja osaamisensa mukaan, kun pääseen pitkäsäärisen laaturotunaisensa posliinipillulle, siis ei tarvitse onnea edes ajatukselle että ei laukea heti huulille kuumille, vaan hoitelee homman pelkällä rautaisella osaamisella.

    Onnea toivotan kuitenkin.


  • Pilluun sun Sennat ja Häkkiset. Minä vedän alue- ja lähestymislennonjohtoa (STARit helpottaa), lähteviä (SID on hyvä juttu), Emppua, Alfaa, ja SAta taidolla, en tuurilla. Samoin kuin vaimoani hoidan terveen miehen eväillä. Moniko teistä voi sanoa samaa?

   Ei mulla sitten muuta.

   • TERVEEN MIEHEN EVÄÄT ??????

    Se on hyvä että itse itsesi kanssa pidät itseäsi terveenä.


   • Sinulla tuskin on tähän mitään sanottavaa, vammakko.


   • Pyynnöstä voin toki lausua, että "Lentokapteeni" joka tahtoo olla HarleyTyttö, voi mennä ostamaan itselleen keltaisen hameen jossa punaisia kukkia, mutta ei minihametta pidempää koska muuten helma laahaa tatamissa.


  • HarleyTyttöPoika keskustelee itsensä kanssa? Vaihda lääkitys.

   • Minäkin olen idiootti, eli lentokapteeni.
    Elämäni suurin haave olisi moottoripyörä ja pippeliä isompi kalu.


   • Näkyy työtöntä fattapummia vituttavan mitättömyytensä.
    Lennän (siis matkustan) tänään puoliltapäivin Köpikseen, josta siirtolennän Empun tyhjänä (minä + perämies) Madridiin. Sieltä matkustajana kotiin huomenna, yö hotellissa. Maistuis varmaan HarleyPoikaTytöllekin? Vai eikö työttömällä ole aikaa sellaisiin turhuuksiin?

    Täällä on ilmeisen monta KurkoJotain nimimerkkiä käyttävää, itse en ole muutamaan päivään kirjoittanut mitään. Miksipä köyhien moottoripyörättömien kanssa "keskustelisin", kun saamani palaute on pääosin psyykelääkkeiden tuotosta lähikirjastonsa koneelta?


  • Jippiiiiiiiii......
   Kurkolla on joulu tänään.
   Köpiksestä Madridiin ja automaattiohjaus päälle VAUDEVIUDE tyhjä kone.
   Nyt perämies imee, nielee ja ottaa kakkoseen suomen pienintä.

   • Toivotan Kurkon vermeille stondikasta joulua.


  • Keskustelut Kurkolta ?

   Palaute Kurkolle ?

   Kurkon keskustelut = Imetkö, nieletkö, otatko kakkoseen. Omakehu ja muut mitättömiä työttömiä köyhiä moottoripyörättömiä.
   Missä Kurkon moottoripyöräaiheiset keskustelut lienee.

   Palautteet Kurkolle = Kurkon keskustelujen johdosta.

  • Oisinpa päässyt mukaan lennolle. Oisin imeny, nielly ja antanu kakkosta, kunhan vain pois vammakkolasta Jakomäestä. Teen mitä vaan et joku hinttipoikuli mut veis pois täältä. Kuka huolis mut? Mulla on Jopo, Bike-lehden vuositilaus fattan toimesta, psyykelääkitys, ja sukupuolen vaihdos meneillään. Leikkausarvet jo himmenneet. Rullatuolini on jo tyttömalli, kai minäkin kohta olen jo ... niin, mikä olisinkaan?
   Mua vituttaa noi komeat kultanauhaiset lentokapteenit kun niillä on iso palkka ja saa piparii lentoemoilta. Ja sit viel se lennonkuljettaja. On se ny vittu, et jotku saa 30 donaa kuussa, ja mie saan juhlapäivinä mannapuuroo rullatuoliin tarjoiltuna. Kanelia päälle jouluna.

   Äänestän Haavistoa pressanvaaleissa. Niinkuin muutkin homot, luuserit, ja vajakit.

   • No tuossahan tuo tulikin kaikki älykkyys mihin Kurko kykenee.
    Ei taida muumilaaksossa olla tungosta.


  • Kirjoitan tätä nyt Kastrupin (CPH) lentoaseman teknisen alueen odotuspaikalla Embraierin ohjaamossa mekaanikkoja odotellessa. Moottorinvalvontamittareissa oli selvä näyttövirhe verrattuna tehoasetuksiin, joka on ns. No-Go -vika. Todennäköisesti vain softavika. Siispä mekaanikot töihin. Pääsen tästä kohta lähtemään Madridin suuntaan, tai en. Lisää myöhemmin.
   HarleyPoikaTyttö, ota iltalääkkeet.

  • Toi missään Köpikses oo. Täällä se syö mannapuuroo meijän kanssa Jakikses ja vemputtaa Harrikan kuville. Mut on sillä pyörätuolis peruutusvalo, pääsee yöllä vessaan takaperin. Kohta sillä on taas nettivuoro.

  • Vika saatiin korjattua, pelkkä pieni kalibrointivirhe, mutta NoGo-vika kuitenkin. Olisihan tyhmää säätää tehoja, kun et tiedä mitä sieltä tulee ulos. Äänestä ei voi päätellä, pelkillä mittareilla mennään.
   Lennämme nyt Saksan ja Euroopan vilkkaimman ilmatilan yli FL350 korkeudessa (35.000 jalkaa, noin kymppitonni metreissä, huom. kymppiklubilaiset), Eurocontrol valvoo lentämistämme, reilun tunnin kuluttua Madridissa laskuun. Sää ilmeisen hyvä siellä, lähes suora vastatuuli käytössä olevalle kiitotielle. Ei ikäviä sääilmiöitä odotettavissa.

   Aurinko paistaa, Ray-Banit päässä, autopilotti lentää, palkka juoksee. Nyt on hyvä aika kaivaa miniläppäri esille, ja kuulostella HarleyPoikaTytön kuulumisia Jakiksen hoitokodissa.

   Kohta avaan Empun Navi-puolelta elektroniset lähestymiskartat, siihen asti lennonjohdon ohjeilla. Varmuudeksi myös Jeppesen-paperikartat (ja lukulasit, mutta älkää kertoko kavereille lukulaseista, joita en käytä SAlla ajaessani).

   Melko leppoisaa, sanoisin. Lauantaina taas päätyöhöni aluelennonjohtoon.

   Joko vaihdatte rullatuoliinne kesärenkaat alle?

  • No tuossahan noita tuli kolme kirjoittelua lisää Kurkolta.
   Näyttää saavan orkkuja kun kirjoittelee itse itsensä kanssa välillä ollen HarleyTyttö.
   Kuten olen kirjoittanut, ei haittaa minun elämääni seikka että Kurko on pahoittanut mielensä ja tahtoo välillä olla Harley tyttö.

   Moottoripyöräpalsta tämä nyt kuitenkin on mutta kun kerran Kurko nauttii, niin olkoon niin lentokapteenia niin lentokapteenia kuin tahtoo.

   On myös monta muutakin ammattia, siis ihan oikeita ammatteja motoristeilla kuten myös minulla, mutta ei tarvetta vuodattaa Kurkon tavoin, jolla jäänyt levy päälle, päälle, päälle, päälle, hups, täytyy lopettaa, lopettaa, lopettaa.

  • Kovasti tuntuu kaamos vaikuttavan moottoripyöräaiheisen keskustelupalstan sisältöön sielä suomessa ja voisihan tuo Kurkokin hieman jo ajatella kuka ihan oikeasti on ainakin vähän BIMBO.

   Täälä thaimaassa mukavat kelit ja mieli terve.

  • Nyt Clement Barajas hotellissa kentan lahella, pari kilsaa ulkopuolella. Emppu parkissa kentalla, taksilla hotelliin, huomenna rahtikoneen jump seatilla Helsinki-Vantaalle, siita taksilla Laruun, punttisalille, saunaan, ja rakkaan vaimoni viereen.
   KTM-juttu on hoidossa, kaikki hyvin. Ajokautta odotellessa.

   Kuis HarleyPoikaTytolla ja ChiangMai-apinalla menee? Olisko kiva olla mukana taalla? Muistakaa iltalaakkeet.

   • Tuolla thaimaan palstallakin on yksi lentokapteeni jolla ei ole näppäimistössä ääää ja öööö pilkkuja, koska sillä thaikkunäppäimistö.

    Miniläppäri esille ?


   • Tuo on muuten juu kivaa suomenulkopuolella kun puuttuu nuo äää ja ööö näppäimet kokonan. Itse opttelin aikoinaan kirjoittamaan sellaisella näppiksellä niin kesti kauan tottua edes suunnilleen tällaiseen jossa ne on. Ja välillä teen vieläkin virheitä :D

    Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

    Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

    Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r


   • Juu on muuten kivaa kans kun omasta miniläppäristä häipyy huitsin nevadaan kaikki pilkut kun suomen ulkopuolelle menee.


   • Voi sitä ilon ja onnen määrää kun ilman niitä kirjoittelet suomeksi :D


  • Tolla Kurkolla on ongelma joka ei ratkaisuaan saa moottoripyöräpalstalla.

   Noita lentokapteeneita on suomi24 palstat täynnä jakautuneena aiheisiin, joista he eniten on katkeria.

   Tämä Kurko lentokapteeni kuitenkin vääntää ennätystä omalla oireilullaan.

   Jokin elämän osa-alue on todella perseellään ja ilmenee varsin huvittavalla tavalla kaverilla ollen tarve pitää päiväkirjaa palstalla sairaaloisista seksuaalisista mielihaluistaan, tekemisistään, varallisuudestaan, perhe-elämästään, vaimostaan, ammatistaan ja itselleen tuntemattomien henkilöiden varallisuudesta, sekä terveydentilasta.

   Kuten kirjoitin, näitä lentokapteeneita toki löytyy vähän sieltä sun täältä, mutta Kurko vetää itsensä kaikkien yläpuolelle ollen myös kansainvälisen lentokentän lennonjohtaja.

   Hyvä jatkoa Sinulle Kurko ja jatka toki, koska aiheutat niin mukavia aamukahvihetkiä tervepäisille motoristeille.

  • Joo tää alkaa olemaan hauskempaa kuin vitsipalstan lukeminen, koska ne vain hymyilyttää, mutta näiden Kurkottelujen johdosta nauraa ihan kippurassa ja tulee lirit housuun.

   • Jos Kurkolla olisi valvotuissa olosuhteissa pillerit aamuvellissä valmiiksi sekoitettuna, tällä palstalla keskustelut käsittelisivät enemmän moottoripyöräaiheita.


   • Hupaisaa moottoripyöräilyä !

    Onkohan tämä Kurko jo opetellut keulimaan, vai keuliiko hän vain aivopieruilla ?


  • Nyt on epätietoisuus iskenyt Larun asuntoon. Ostanko SAn vai VMaxin? Ajan vain asvaltilla, rouvani jalat ovat pitkät VMaxille matkustajatapeille, voimaa riittää.
   Ehdin työpaikalleni Alfalla, taksilla työmatkat tarvittaessa.

   Mitä teen? Vedänkö ranteet auki, vai osta VMaxin. Töpöjalkani yltävät maahan ja hallintalaitteille, kaikki hyvin, periaatteessa. Selkänojalla pohojammaan rouva ei putoa kelkasta.

   Kaipaan ryhmäterapiaa tai sitten en. Vitun apinat.

   KOPIOIN TUOHON YLÄPUOLELLE ALOITTAJAN KIRJOITUKSEN JA VASTAAN SIIHEN SEURAAVASTI:

   Minkä ostat? Suosittelen että älä osta mitään vaan jatkaa elämääsi entiseen tapaan.

   Mitä teet? Vedätkö ranteesi auki vai ostat pyörän? Suosittelen rannetekniikkaa.

   Yleisesti ottaen katson että voit jatkaa aivopierujasi sinulle jo normaalielämänkulkuusi olennaisena osana kuuluvana käytösmallina, niin olet onnellisuuden maximitilanteessa, eikä liene mitään syytä yrittää tuosta autuasta tilasta normaali ihmisten olotilaan.

   Kiva keulii kun osaa, siis jos osaa ja aivopieruja päästellä kun on jatkuva ylipaine päässä, joka ei osaamista havaitun perusteella kummoisesti lentokapteenilta edellytä.

   • Jäikö Aivopierukurko amiksessa jälkkäriin, kun ei oo ehtinyt koneen ääreen oireileen?


  • Tulin just vaimoni kanssa B.P.stä (räkälä?) kotiin viinipullon ja kevyen iltapalan jälkeen, ja sitten nukkumaan meren ääniä kuunnellen. Huomenna iltapäivävuoroon aluelennonjohtoon.

   Kuis vammakot Jakiksessa? Onko iltalääkitys otettu? Ohrapuuro syöty? Joko Harley-PoikaTyttö on selvittänyt sukupuolensa? Kenellä teistä on edes mopokortti? Muistakaa uusia Biken tilaus. Kuka on seuraavana kimppakoneellanne nettiuhoamassa? Kenellä on homopornon vahtivuoro ensi yönä? Harley-PoikaTyttö, KKKO, Killisilmän Aviomies, kuka?

   • Meren ääniä kuunnellen ja kauniista satamanvaloista nauttien.

    Hienoa että idiootti palasi meitä viihdyttämään taas linjalle.

    Epäselväksi vain jäi mitä tuostakin oireilusta tulisi tulkita moottoripyöräaiheiseksi.


  • Taitaa olla tuolla Honda Kurkolla ongelmia akselinsa kanssa, joka pippeliakseli on samaa kaliiperia kuin töpöjalat ja aivot, kun tuo päivittäinen päiväkirjan pito vaimonsa kanssa tekemisistä ja lukuista idioottikysymykset jatkuu ilman järjen häivää.

   Kirjoita lentokapteeni jotain hauskempaa, eli laajenna reviiriäsi kattamaan ihan kaikki mitä kykenet aivopieremään, niin me motoristit saamme laadukkaampaa hupa-aikaa.

   Siis kirjoita ihan selkeästi varallisuuttasi ja perhe-elämääsi, unohtamatta toki moottoripyöräilyä ja jos meren äänet kodissasi käy vallattoman aallokkaiksi, niin laita korvatulpat korviin.

  • Onko toi lentokapteeni todella niin köyhä että sen pitää käydä punttisalilla, vai käykö se sielä niiden peilien takia ja saaden tyydytystä muiden katseista kun sillä on porsaan takajalkojen kokoiset hauikset.

   Pohdin tätä lehmänpaskataloni uima-altaan vierellä aurinkotuolissa, kun juuri hieman pidin kuntoani yllä omassa kuntohuoneessani.

   Tosin suomalaiset motoristit lentokapteenin mukaan jakautuu rikkaisiin ja fattaporukkaan.
   Tämän johdosta arvelen lentokapteenin jolla ei ole omaa punttisalia, eikä saunansa kupeessa uima-allasta, kuuluvan fattaporukkaan.

   Myös varsin outoa lentokapteenin jatkuvasti ollen kiinnostunut mielenterveysasioista, mutta selitys lienee aiheen olevan varsin läheinen hänen omassa arkielämässä, kun moottoripyörähaaveilu on ottanut ylivallan aivoissa, jonka kapasiteetti ei kaikkea voi käsitellä ilman aivopieruongelmaa.

   • Pieni pippeli ja töpöjalat vaikuttaa mielenterveyteen.


  • Pienessä pippelissä on se etu, että se näyttää seisovan aina. Kun se ei taivu. Näin tekin Jakiksen hoitokodin (sorry, Thaimaan luksusasunto) apinat saatte seksipedon maineen nopeasti. Siis vajakkienne keskuudessa.
   Ja muistakaa, että seuraavaksi kun aiotte harrastaa seksiä (siis jonkun kanssa), ja poikulinne kikattaa veikeästi vammakkobaarin miestenvessassa laskiessanne housunne alas "kenet meinaat noin pienellä tyydyttää?", vastaatte kylmän viileästi "itsesi ensisijaisesti, siihen sen koko riittää. Pidä sinä huoli omista orgasmeistasi". Siihen loppui kikatus. Ja peban saamisenne.

   Mutta välillä asiaakin. Ilmeisestikin noudan uuden SAn Helsingistä, mutta lupasin toimittaa nykypelin Pohojammaalle. Huhti- tai toukokuussa en vielä aio ajaa 500km suuntaansa tässä ilmastossa, joten... No nyt meni johtoajatus, töihin lähtö parin tunnin päästä. Taidan ottaa vielä pari viskipaukkua.

   • Soitin duuniin, tuli saikkupäivä. No, lisää viskiä koneeseen.

    Asiaan. Lupaamanani SAn toimituspäivänä Pohojammaalle, itse tuskin ehdin. Keväällä on aluelennonjohdossa kiirettä, kun kesächarterit alkavat, ja omat lentohommat vievät osan vapaa-ajastani, semminkin kun lentofirmani kotikenttä ei ole Suomessa.
    Jos ketä kiinnostaisi siirtolentona ajaa SAni Stadista Pohojammaalle, hotelliyö siellä, lento- tai junalippu Stadiin, ja kohtuullinen veroton kotimaan päiväraha + korvaus työstä. Pyörässä on täyskasko, mutta on suotavaa saada se ehjänä perille. Päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta huhtikuun loppu - toukokuun alkupuolisko.
    Palkkio vastaa betoniraudoittajan päivän liksaa + päiväraha (suoraan lapaseen), Vaasa Scandic- hotellissa yö. Vaatimus vähintään 10v mp-kokemus isoilla yli 1000cc pyörillä

    Jos kiinnostaa, meiliosoitetta tänne.


   • "Hieman vaimoni synnyinpitäjää pohjoisemman kaupungin liikkeessä tein kaupan."

    Se pitkäsäärinen laaturotunaises siis on landepaukku seinäjoelta, lapualta tai jopa laihialta.


   • Jos olet Motoristin vaimo, miehesi on impo. Jos olet epävarma sukupuolestasi, tapa ittes.

    Tiedoksenne, tunnen jopa savolaisia naisia, jotka olisivat kelpoa vaimokamaa. Kunnon mies vain puuttuu. Ehdokkaita? Ei taida löytyä Jakiksen hoitokodistanne (anteeksi, Thaimaan luksuskodista).


   • Olen savolainen kelpo vaimokama ja kunnon mies puuttuu.

    En luokittele kunnon mieheksi kuitenkaan lentokapteenia, jolla ei jalat yllä tatamiin eikä heppi perille asti.


   • Vammakot älisevät, tosimiehillä on oikea nainen. Revi siitä, hinttarivirkamiespelle.


   • TOSIMIEHILLÄ ON OIKEA NAINEN......

    TOSIMOTORISTEILLA ON OIKEA MOOTTORIPYÖRÄ.......

    TERVEPÄISILLÄ EI OLE TARVETTA OIREILLA AMMATILLAAN JA VARALLISUUDELLAAN......

    TERVEPÄISET EI OLE KIINNOSTUNEITA IMEMISESTÄ, NIELEMISESTÄ JA KAKKOSESTA.....

    Ne joilla on varaa fläpfläpfläp........


  • Epätietoinen lihaa syövä heterohintti.

   • Mulle kelpais jopa semmonen. Oon miehenpuutteessa taas kerran. Mulla seisoo nykyään jo aamullakin kusilastissa.


   • Kurko on ollut miehenpuutteessa koko elämänsä, koska on poika vielä 51 vuotiaana korvien välistä.


  • Aloituksessani kerroin kaipaavani ryhmäterapiaa.

   En ole saanut, olen masentunut entisestään.

  • VERTAISTUKEA HOHHOOOOOOHIHIHIHIIIIIIIIIII

   niin ja

   KAIPAAMAASI APUA, APUA, APUA, APUA HEHHEEEEEEEEEE

   • Ehkä se päivä siitä kirkastuu........

    No ei todellakaan sitä kirkasta päivää tuu IdioottiKurkolle.


  • Kiitos Jutustelija1 olet tosi viisas mies, vertaistukea ja apua......

   Kyllähän me motoristit pidämme yhtä ja autetaan Kurkoa.

   Jutellaanko prätkistä ?

   Minulle juuri luovutettiin 2017 Road King tehdaspiristettynä.
   Takapää Electran penkkeineen ja boxeineen.
   Putket sähköisesti säädettävät, joten voin pistää lähes äänettömälle kotinurkilla, niin naapurisopu säilyy.
   Täälä on erityisen tärkeää jarruvalot ja vilkkujen käyttö, joten nyt fiilistelen ledivalojen parissa.

   Minulla on aiemmin ollut suomessa 5 Hondan tupla äxxää ja sitten Spora ja Road King, mutta niitä ennen Tenere ja 500 custom Yamaha, jotka tosin ostin luovuttaen jälkikasvulle, joista he sitten siirtyivät isompiin.
   Itse päädyin Harrikoihin kun olin vielä elossa ja lopetin Kurkon edelleenkin harrastaman kiva keulii asenteen.
   Kilometrejä toki on kertynyt, tosin ei amerikassa ja afrikassa Kurkon tavoin, enkä ole niitä laskenut.
   Suomessa asusteinani on ollut goret ja nahkat, sekä jopa joskus päällekkäin kelin johdosta, mutta toki myös farkut, mutta aina huomioon ottaen minne mennään ja kuinka kauan reissu kestää, eikä koskaan ole pikkureppu riittänyt Kurkon tavoin.
   Joka kevät suomessa olen osallistunut joko itseni järjestämään tai toisten järjestämään mukavaan kauden aloituspäivään, johon on sisältynyt erinäisiä harjoitteluita, sekä käynyt radalla, joka rata-ajo ei tarkoita kaahailua vaan harjoittelua tulevaan kauteen.
   Tosin nämä on nyt jäänyt suorittamatta minun asuessani täälä Thaimaassa.

   Sinä Jutustelija1 olet paljon kirjoitellut kokemuksistasi mitä erilaisimmilla pyörillä, mutta linkeistäsi niitä ei ilmene.
   Kertoisitko tarkemmin?

   Myös Kurko on ajellut Harrikoilla ja isoilla japseilla, kaverin Möhköllä, sekä kertonut omistavansa varhaisen keski-iän saavuttaneen Honda CB 750 kuutioisen tuutin.

   JUTELLAANKO PRÄTKISTÄ KURKO JA JUTUSTELIJA1 siten, että Kurko jättää aivopierunsa vex ?
   Mikäli jutustelisimme asianmukaisesti, siitä voisi olla jopa hyötyä aloitteleville motoristeille, mikäli Kurko ei kuulu tuohon ryhmään.

   • Niin no itse tykkään kotoa käsin heittää muutaman sadan kilometrin päivittäistä lenkkiä asfaltilla kilokyykyillä. Sitten jos menen montulle tai metsään niin mahdollisimman iso 2t crossi tai mantsa alle.

    Pyrin käyttämään sellaisia varusteita jotka toimivat ajon lisäksi myös jalkautuessani tutustumaan milloin mihinkin tunnettuun tai vähemmän tunnettuun nähtävyyteen.

    Kadulla olen tosiaan havainnut noiden kilokyykkyjen sopivan parhaiten minulle, myös järeämmät matkasportit ovat ihan jees mutta kyllä kunnon sportti on kovin. Ja tosiaan juurikin 1000cc yhdistää riittävän kulun ja väännön siihen että myös mutkissa ajo sujuu. Isommat alkavat helposti ryytyä mutkaominaisuuksien puutteeseen ja pienemmät eivät väännä eivätkä kulje.

    Jos teen pidempää reissua niin hotelli majoitus on valintani ja ajonautinnon turvaamiseksi pidän liiat kamppeet poissa matkasta.


   • Joo minäkin tykkään kilokyykystäni mutta en kerro merkkiä
    Minäkin JOS menen montulle tai JOS menen metsään niin alle crossi tai mantsa, mutta en kerro onko minulla niitä enkä niiden merkkiä.
    Minäkin pidän nimenomaan liiat kamppeet poissa matkasta ajonautinnon turvaamiseksi, koska ne veisivät ajonautinnon ollessaan varalla boxissa.
    Näin me motoristit ja katsotaanpa mitä Kurko aivopieraisee.


   • Mitäpä tähän on sanottavaa? Teiltäkin alkaa löytymään järkevää tarinaa, kun aikansa potkii.
    Liika matkatavara moporetkellä on merkki lahjattomuudesta, kokemattomuudesta, varattomuudesta, ja/tai pelokkuudesta. Eihän minullakaan ole Bandeiranten ohjaamossa avaruuspukua, jos vaikka sattuisi suihkukone riistäytymään Plutoon. Eikä lennonjohdossa BurgerKingin etukuponkeja mahdollisen UFO-kaappauksen varalta.

    Jos joku aloitteleva motoristi kaipaa asiatietoa, tämä lienee viimeisin paikka siihen. Eiköhän se järkiperäinen viisaus löydy motoristipiireistä, jos oma älli ei sano mitään. Terveellä arkijärjellä pärjää pitkälle, jos sitä on. Jos ei, onhan niitä muitakin harrastuksia. Kaikki ei käy kaikille.

    Jakiksen apinoille tiedoksi, uusin Bike ilmestyi.

    Tällä virkaiällä ei enää huvikseen ilman syytä viitsi ajaa lenkkiä SA:lla (eikä millään), mutta jos Jutustelija jaksaa huvikseen tempaista muutaman sata kilometriä, niin se on oire jostain vakavammasta. Tai on poikamies jännetuppitulehduksen kanssa. Suosittelen ammattiauttajaa, ja vahvaa lääkitystä. Ei moottoripyöräily sentään niin kivaa ole Suomen ilmastossa.

    Muutama vuosi sitten Pretoriassa (Republic of South Africa, RSA minulle edelleen) tempaisin joulukuussa (keskikesä siellä, koneenhakumatkalla) parisataa+ km isolla vuokraendurolla, Joburgin ympäristössä ja kulmilla pelkän upean sään ja maisemien takia. Sortsit, sandaalit, teepaita, Reiskat, jettikypärä. Mitäs HarleyPoikaTyttöTransventtiili sanoisi tähän? Vai rassaisi killisilmäpikkupojan rupareikää?

    Jos kuka itseään etsivä motoristi hakee elämänviisauksia tai hengissäpysymisohjeita, lukekaa mieluummin vaikka Lättänokkaa, enemmän viisastutte kuin näistä horinoista.
    En ota mitään poliittista vastuuta lätinöistäni.


   • No voivoi, nyt Kurko ja Jutustelijakin jo riitelee keskenään.

    Kaikkea se kaamos ja moottoripyöräkuolaaminen saakin aikaan.

    Arvoitukseksi siis jää Jutustelijan vermeet ja Kurkon haaveilemat Harrikat ja isot japsit.

    Lähdenkin tästä poikani kanssa pyörähtämään Chiang Main keskustaan iltapirtelölle Road Kingillä jonka mittarissa 150 km.


   • Jos on sekarotuinen poikasi, otan osaa. Jos paikallinen poikulisi, voimia omaisille, ja osanotot.
    Buahhaahhaaa. Taimaan Jakiksessa on vielä tilaa.


   • Päädyit siis rikkaana ja sivistyneenä tervepäiseksi todettuna aivopieraisemaan sekarotujuttusi, jonka johdosta pyydän hieman korkeatasoista tarkennustasi.

    Olet kertonut vaimosi olevan pitkäsäärinen laaturotunainen joka sikiää vesipäämukuloita, mitä rotua hän edustaa ?

    Olet kertonut kehosi rakenteen olevan epämuodostunut siten että sinulla on erityisen lyhyet jalat, kuuluuko tuo ominaisuus rotuusi vai geenimutantioon ?

    Mitä tulee minun poikaani, niin olet oikeassa sinun sairaaloisen rasisminäkökannan mukaisesti.
    Hän on minun ja Thaimaalaisen vaimoni yhteinen lapsi !

    Tuohon rasismiisi viitaten tiedustelen kohteliaimmin, miten Teidän pilottitakkisten telttailu etenee sielä rautatieaseman torilla ?

    Myös mielenkiinnon kohteena on koska en ymmärrä, miten aivopierusi liittyy prätkäilyyn ?

    Nyt Road Kingin mittarissa vain 200 km koska oli niin hupaa pirtelöllä rikkaiden ja sivistyneiden Thaimaalaisten kanssa, että cruisailu jäi vähemmälle.

    Mikä on autohallissasi olevan KTM moottoripyörän vuosimalli ja paljonko mittarissa entisen omistajan toimesta, entä sinun ajamana ?

    Thaimaassa + 32 ja sininen taivas.

    Tilasin eilen Corbinilta ja parilta muulta yhtä sun toista, saa nähdä toimittavatko ennenkuin suomessa alkaa parin kuukauden ajokausi.


   • Hei Faija, ei se oo geenimutaatio.
    Ilamilulääketieteellisesti töpöjalkaisuus on normaalia kääpiörodulle.
    Ominaista tuolle rodulle on myös, että aivot on kehittynyt töpöaivoiksi jonka seuraamus ilmenee oireiluna, että töpöaivoiset pitävät itseänsä rikkaina, sivistyneinä, muita parempina ihmisinä, sekä varsinkin lentokapteeneina.
    Ei mulla muuta ja varsinkaan poliittista vastuuta en ota.


   • Moikka faija ja systeri.
    Tulin duuniin tänään pyörällä ja taidan ajella Kulosaaresta Lippajärven kautta kaffituvalle illalla.
    Saa nähdä tuleeko se Alfatyyppi taas parkkipaikalle kuolaan laatumoottoripyöriä sen buldogin näköisen koripalloilijansa kanssa, joka mongertaa rantaruottia.


  • Kuulkaas kurjat, istuskelin silloisen SuperGlide Evo kanssa jo 80-luvulla Bembölen kaffestugalla, kun se vielä ihmettelitte pinnasängyssä, mikä on tuo outo nappula, josta valuu keltaista nestettä. Ettekä kai muuta käyttöä sille ole vielä keksineet, paitsi naapurin Pera tykkää imeä sitä, ja saatte vähän bensarahaa Solifer-skootteriin.
   Apinat.

  • Toi rotujuttu jonka itse tyhmyyksissäni aloitin, otti kipeää omaan nilkkaan, siis vaikenen.
   Kuten huomaatte myös, en kykene yhtä ainutta kirjoitusta väsäämään ilman typerää alapääjuttuani.

  • Paljonkohan tämä Kurko on ajellut kesällä ?

   • No palstaltahan sekin selviää, kurko on kyllä puhunut ajoistaan täällä.


   • Jutustelija1 kirjoitti:

    No palstaltahan sekin selviää, kurko on kyllä puhunut ajoistaan täällä.

    2 Kaivarin rundia ja Laru-Salo.
    On se vaan aika epeli, taitaa olla ihan rautaperse.


  • Onks toi HondaKurko viäl henkis? Jos on kuallu ni mä voisin hoidella sem muijjaa, siis leskee. Mulla on Kymco.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13643
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6325
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5190
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3416
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2692