Sotehuijauksen voi torjua vain kuntavaaleissa

kopsasintuolta

Kuntavaalit ovat huhtikuussa.

Ruotsissa Kokoomuksen 8 vuotta kestäneellä pääministerikaudella tehtiin ns. soteuudistus, missä yksityistettiin terveysasemia ja kouluja ja rahat alkoivat virrata yksityisille sijoittajille ulkomaisille pankkitileille ja verotkin jäivät maksamatta kotimaahan.

Ruotsin television SVT:n tilaaman tutkimuksen mukaan 80 % ruotsalaisista haluaa nyt puuttua yksityisten yritysten voitontavoitteluun kouluissa ja hoitoalalla. 10 % ei osaa sanoa. Vain 10 % haluaa jatkaa Kokoomuksen kehittelemillä nykysäännöillä, joilla yritykset voivat tehdä ihmisten hädällä ja kouluilla voittoa ilman mitään rajoituksia.

Samaa sotehuijausta Kokoomus ajaa nyt piilokokoomuslaisen pääministeri Sipilän kanssa Suomeen ja Soinin perussuomalaiset siunaa sen, että oikeistohallituksella on enemmistö päättämässä. Kuntavaalit ovat viimeinen paikka kaataa sotehuijaus.

Ajattele omaa vanhuuttasi ja lastesi koulunkäyntiä.

Älä äänestä oikeistohallituksen ehdokkaita. Muuten huomaat iskeneesi kätesi paskaan.

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3665406-sipilan-hallitus-toistamassa-ruotsin-virheet-sote-uudistuksessa

21

175

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • bcxvnbcxvnbcxv

   Carunan kanssa ollaan jo pulassa. Sähkönsiirtohinta nousee taas 14% . Sama on edessä yksityisten terveysasemien kanssa. Kaikki voitot kikkaillaan ulkomaille ja vaje kustannetaan työntekijöitä rankaisemalla.

  • 2.2.2017

   Äänestämällä kolmea oikeistolaista hallituspuoluetta vastaan saadaan Suomen 7 suurimmasta kaupungista 6 kaupunkiin vasemmistoenemmistö, joka torjuu sotehuijauksen.

  • vaihtoehtojaon

   Totta. Kokoomukselle STOP!

   • Kai.Vos

    Persut on Kokoomuksen apupuolue!


  • Marka-Reetta

   Älä äänestä persuja, kepua tai kokoomusta. Ne yrittävät pakkoyhtiöittää Suomen sairaalat ja koulut.

  • kopsasintuolta

   Mikään laki ei pakota kuntia tekemään leikkauksia esim. koulutukseen tai mielenterveyspalveluihin tai mihinkään muuhunkaan. Laki voi asettaa vain alarajan. Kun äänestetään vasemmistolainen enemmistö omaan kuntaan, niin se voi päättää toisella tavalla kuin oikeistolainen Sipilän hallitus. Siksi äänestä Vasemmistoa.

  • klax

   Sote on kaatumassa kepulien sekoiluun, Rehula odottaa vaan hiirenkorvia koivuihin, eikä tänäkään vuonna tule mitään muuta. Mihinkä se valinnan vapaus on lähtemässä ?

  • Yöhoitajat

   Kokoomus yrittää vedättää ja saada veronmaksajat maksamaan yksityisten terveystalojen yksityiset voitot ja lisääntyneen byrokratian kilpailuttamisista. Samalla palvelut huononisivat suuressa osassa maata ja kaikilla köyhimmillä. Eikä yksityisillä olisi enää edes yrittäjäriskiä, vaan veronmaksajat kustantaisivat niiden olemassaolon.

   Tällaista suuren luokan huijausta ei saa päästää tapahtumaan vahingossakaan.

  • 20170308
  • 9-3-2017
  • Herttoniemestä

   Perussuomalaiset puolustaa Sipilän sotehuijausta ja haluaa ulkomaiset firmat rahastamaan veronmaksajien rahoja.

  • Soteonhuijaus

   Kokoomus myy Suomen kansallisomaisuutta kuten sähkönjakeluverkon ulkomaisille suuryrityksille. Kaiken lisäksi kysymyksessä oli ns. luonnollinen monopoli joka joka voi vain tuottaa voittoa omistajalleen. Epäilen vahvasti, että Kataiseen ja muihin asiasta päättäneisiin on vaikutettu lahjonnalla. Vaikka Kokoomuksesta en pidä, niin näin tyhmää kauppaa he eivät olisi ilman korruptiota tehneet.

   • 31-3-2017

    Kokoomus on ostettu ryhmä liikemiesten lahjomia lipeviä lakeijoita.


  • ÄänestäVasemmistoliittoa

   Nuo ulkomaalaiset terveysjätit vieläpä kiertävät härskisti veroja hallituksen hiljaisella hyväksynnällä.

  • Zeizka

   Äänestämällä Kokoomusta tärvelet oman ja lastesi tulevaisuuden. Mieti vähän.

  • iioöjöjlöjlöjl

   Koko sote on susi. Millälailla tämä lähes kummenkunta vuotta kestänyt sote uudistus on palvellut kansalaisia ja parantanut palveluita? Terveyskaeskuksien palveluita on keskitetty paremman palvelun nimessä,mutta todellisuudessa palvelut ovat karanneet yhä kauemmaksi käyttäjiltä monilla paikkalunnilla. Mikä on syy moiseen?

   Talous on ollut kuralla ja palveluita ei ole kyetty takaamaan on oma käsitykseni asiasta ja säätötoima on tehty soten nimissä. Nyt sote uudistusta kritisoitiin oppositin toimesta ja äänestettiin soten tiimoilta hallituksen luottamuksesta jonka se sai. 32 ei edes vaivautunut paikalle kun noinkin tärkeän asian puitteissa keskusteltiin tulevasta sote uudistuksesta ja äänestettiin hallituksen linjoista ja luottamuksesta asian suhteen. Erikoisata Sote kun tuntuu olevan vaalien alla poliitikkojen keskimmäisiä kysymyksiä kuntavaaleissa,sillä järjestämisvastuu on vielä toistaiseksi kunnilla sote palveluiden suhteen. Tosin tuo tapahtuu hallituksen politiikan linjausten puitteissa.

   Nyt linjaus on selkeästi terveyspalveluiden yksitäistämisen puolesta. Millä lailla saadaan säästöjä jos liikelaitos pyörittää sotepalveluita voitontavoittelu perusteena toiminnalle,kun kunnallista pyöritetään omakustannuspohjaiseen toimintaan perustuen ja mistä tuo lisä raha otetaan,jolla taattaisiin vapaa valinta terveyspalveluita tarvitseville?

   En usko että sellaista puuta löytyy mistään ,mistä tempaistaisiin lamasuomessa rahotus tuohon. Kyllä tuossa on pohjana enneminkin saada kakku valtion rahoituksesta yksityiselle sektorille ja varma tulon lähde jolla rahoitetaan liike toimintaa.Kokomus on liike elämää edistävä puolue ,eikä tuo ole mitenkään epäselvää ,että se toimii tavoitteidensa puolesta /liike elämää edistäen.

   • bxbx

    Kaikki soteen tarvittava raha otetaan veronmaksajilta.Eikä suinkaan veroteta pääomaa, suurituloisia tai suuryrityksiä, vaan meitä työntekijöitä.


   • jjlöjkölöklöjkl

    Koskas se teollisuden edunajaja olisi työtätekevien asiaa ajanut kun toimii juuri vastapuolen edunajajana. Silloin on palkat liipasimella ,eikä intressit saada tehtyä kaikesta liike elämän tulon lähteitä taida oikein istua yleisen edun kanssa yksiin ,jolloin eettisyys ikäänkuin saa väistyä voittojen maksimoinnin tieltä.

    kun katsoo hallitus kokonpanoa ja aisapareja on tainnut saada kansalaisten yleinen etu huutia ja pienen asialla oleminen sulanut hallituskokoonpanon sulatus uunissa .Tilalle on astunut kovat arvot .Keskusta kun ei liiemin ole myöskään työväestön edunajoon suuntautunut ,vaan pikeminkin maatalouden tuottajien.maataloustuet onkin saaneet olla melko rauhassa.

    http://yle.fi/uutiset/3-9250394

    Tuolta osn työntekijä on lähinnä katsottavissa kulueräksi tuottaja portaassa,aivan kuten teollisuudessakin ,joten huonosti on normi palkansaajilla pullat uunissa. Ja niinhän se vain taitaa olla,että se normi veronmaksaja on juuri palkkatyöntekijä,jolta varmasti verot palkasta kuitataan .Se ei suunnittele veroja vaan maksaa kiltisti.


   • tuntematon.potilas

  • PieniPiruVasempaan

   Demaritkin kannattaa SOTEa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13462
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1596
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1321
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1149
  Aihe