Sotehuijauksen voi torjua vain kuntavaaleissa

kopsasintuolta

Kuntavaalit ovat huhtikuussa.

Ruotsissa Kokoomuksen 8 vuotta kestäneellä pääministerikaudella tehtiin ns. soteuudistus, missä yksityistettiin terveysasemia ja kouluja ja rahat alkoivat virrata yksityisille sijoittajille ulkomaisille pankkitileille ja verotkin jäivät maksamatta kotimaahan.

Ruotsin television SVT:n tilaaman tutkimuksen mukaan 80 % ruotsalaisista haluaa nyt puuttua yksityisten yritysten voitontavoitteluun kouluissa ja hoitoalalla. 10 % ei osaa sanoa. Vain 10 % haluaa jatkaa Kokoomuksen kehittelemillä nykysäännöillä, joilla yritykset voivat tehdä ihmisten hädällä ja kouluilla voittoa ilman mitään rajoituksia.

Samaa sotehuijausta Kokoomus ajaa nyt piilokokoomuslaisen pääministeri Sipilän kanssa Suomeen ja Soinin perussuomalaiset siunaa sen, että oikeistohallituksella on enemmistö päättämässä. Kuntavaalit ovat viimeinen paikka kaataa sotehuijaus.

Ajattele omaa vanhuuttasi ja lastesi koulunkäyntiä.

Älä äänestä oikeistohallituksen ehdokkaita. Muuten huomaat iskeneesi kätesi paskaan.

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3665406-sipilan-hallitus-toistamassa-ruotsin-virheet-sote-uudistuksessa

21

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bcxvnbcxvnbcxv

      Carunan kanssa ollaan jo pulassa. Sähkönsiirtohinta nousee taas 14% . Sama on edessä yksityisten terveysasemien kanssa. Kaikki voitot kikkaillaan ulkomaille ja vaje kustannetaan työntekijöitä rankaisemalla.

    • 2.2.2017

      Äänestämällä kolmea oikeistolaista hallituspuoluetta vastaan saadaan Suomen 7 suurimmasta kaupungista 6 kaupunkiin vasemmistoenemmistö, joka torjuu sotehuijauksen.

    • vaihtoehtojaon

      Totta. Kokoomukselle STOP!

      • Kai.Vos

        Persut on Kokoomuksen apupuolue!


    • Marka-Reetta

      Älä äänestä persuja, kepua tai kokoomusta. Ne yrittävät pakkoyhtiöittää Suomen sairaalat ja koulut.

    • kopsasintuolta

      Mikään laki ei pakota kuntia tekemään leikkauksia esim. koulutukseen tai mielenterveyspalveluihin tai mihinkään muuhunkaan. Laki voi asettaa vain alarajan. Kun äänestetään vasemmistolainen enemmistö omaan kuntaan, niin se voi päättää toisella tavalla kuin oikeistolainen Sipilän hallitus. Siksi äänestä Vasemmistoa.

    • klax

      Sote on kaatumassa kepulien sekoiluun, Rehula odottaa vaan hiirenkorvia koivuihin, eikä tänäkään vuonna tule mitään muuta. Mihinkä se valinnan vapaus on lähtemässä ?

    • Yöhoitajat

      Kokoomus yrittää vedättää ja saada veronmaksajat maksamaan yksityisten terveystalojen yksityiset voitot ja lisääntyneen byrokratian kilpailuttamisista. Samalla palvelut huononisivat suuressa osassa maata ja kaikilla köyhimmillä. Eikä yksityisillä olisi enää edes yrittäjäriskiä, vaan veronmaksajat kustantaisivat niiden olemassaolon.

      Tällaista suuren luokan huijausta ei saa päästää tapahtumaan vahingossakaan.

    • 20170308
    • 9-3-2017
    • Herttoniemestä

      Perussuomalaiset puolustaa Sipilän sotehuijausta ja haluaa ulkomaiset firmat rahastamaan veronmaksajien rahoja.

    • Soteonhuijaus

      Kokoomus myy Suomen kansallisomaisuutta kuten sähkönjakeluverkon ulkomaisille suuryrityksille. Kaiken lisäksi kysymyksessä oli ns. luonnollinen monopoli joka joka voi vain tuottaa voittoa omistajalleen. Epäilen vahvasti, että Kataiseen ja muihin asiasta päättäneisiin on vaikutettu lahjonnalla. Vaikka Kokoomuksesta en pidä, niin näin tyhmää kauppaa he eivät olisi ilman korruptiota tehneet.

      • 31-3-2017

        Kokoomus on ostettu ryhmä liikemiesten lahjomia lipeviä lakeijoita.


    • ÄänestäVasemmistoliittoa

      Nuo ulkomaalaiset terveysjätit vieläpä kiertävät härskisti veroja hallituksen hiljaisella hyväksynnällä.

    • Zeizka

      Äänestämällä Kokoomusta tärvelet oman ja lastesi tulevaisuuden. Mieti vähän.

    • iioöjöjlöjlöjl

      Koko sote on susi. Millälailla tämä lähes kummenkunta vuotta kestänyt sote uudistus on palvellut kansalaisia ja parantanut palveluita? Terveyskaeskuksien palveluita on keskitetty paremman palvelun nimessä,mutta todellisuudessa palvelut ovat karanneet yhä kauemmaksi käyttäjiltä monilla paikkalunnilla. Mikä on syy moiseen?

      Talous on ollut kuralla ja palveluita ei ole kyetty takaamaan on oma käsitykseni asiasta ja säätötoima on tehty soten nimissä. Nyt sote uudistusta kritisoitiin oppositin toimesta ja äänestettiin soten tiimoilta hallituksen luottamuksesta jonka se sai. 32 ei edes vaivautunut paikalle kun noinkin tärkeän asian puitteissa keskusteltiin tulevasta sote uudistuksesta ja äänestettiin hallituksen linjoista ja luottamuksesta asian suhteen. Erikoisata Sote kun tuntuu olevan vaalien alla poliitikkojen keskimmäisiä kysymyksiä kuntavaaleissa,sillä järjestämisvastuu on vielä toistaiseksi kunnilla sote palveluiden suhteen. Tosin tuo tapahtuu hallituksen politiikan linjausten puitteissa.

      Nyt linjaus on selkeästi terveyspalveluiden yksitäistämisen puolesta. Millä lailla saadaan säästöjä jos liikelaitos pyörittää sotepalveluita voitontavoittelu perusteena toiminnalle,kun kunnallista pyöritetään omakustannuspohjaiseen toimintaan perustuen ja mistä tuo lisä raha otetaan,jolla taattaisiin vapaa valinta terveyspalveluita tarvitseville?

      En usko että sellaista puuta löytyy mistään ,mistä tempaistaisiin lamasuomessa rahotus tuohon. Kyllä tuossa on pohjana enneminkin saada kakku valtion rahoituksesta yksityiselle sektorille ja varma tulon lähde jolla rahoitetaan liike toimintaa.Kokomus on liike elämää edistävä puolue ,eikä tuo ole mitenkään epäselvää ,että se toimii tavoitteidensa puolesta /liike elämää edistäen.

      • bxbx

        Kaikki soteen tarvittava raha otetaan veronmaksajilta.Eikä suinkaan veroteta pääomaa, suurituloisia tai suuryrityksiä, vaan meitä työntekijöitä.


      • jjlöjkölöklöjkl

        Koskas se teollisuden edunajaja olisi työtätekevien asiaa ajanut kun toimii juuri vastapuolen edunajajana. Silloin on palkat liipasimella ,eikä intressit saada tehtyä kaikesta liike elämän tulon lähteitä taida oikein istua yleisen edun kanssa yksiin ,jolloin eettisyys ikäänkuin saa väistyä voittojen maksimoinnin tieltä.

        kun katsoo hallitus kokonpanoa ja aisapareja on tainnut saada kansalaisten yleinen etu huutia ja pienen asialla oleminen sulanut hallituskokoonpanon sulatus uunissa .Tilalle on astunut kovat arvot .Keskusta kun ei liiemin ole myöskään työväestön edunajoon suuntautunut ,vaan pikeminkin maatalouden tuottajien.maataloustuet onkin saaneet olla melko rauhassa.

        http://yle.fi/uutiset/3-9250394

        Tuolta osn työntekijä on lähinnä katsottavissa kulueräksi tuottaja portaassa,aivan kuten teollisuudessakin ,joten huonosti on normi palkansaajilla pullat uunissa. Ja niinhän se vain taitaa olla,että se normi veronmaksaja on juuri palkkatyöntekijä,jolta varmasti verot palkasta kuitataan .Se ei suunnittele veroja vaan maksaa kiltisti.


      • tuntematon.potilas

    • PieniPiruVasempaan

      Demaritkin kannattaa SOTEa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe