moision koulu

pitääollaturvattukoulu

Miksi Moision koulu ei puutu kiusaamiseen? miten paljon vielä ehtii tapahtua,ennenkö joku puuttuu.Vai puuttuuko! Jo seiskaluokkalaiset huutelee törkeitä ja rumia luokkakavereilleen.Nimittelee kiusaa kuvaa videoita yms...
Eikös siellä koululla käynyt jo poliisikin.Niin läheltä nähnyt ja kuullut.Ikävää jos rehtori ei viitsi puuttua ja saada kiusaamista loppumaan.Olisiko alanvaihto parempi.

52

4163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heicamoon

      Koululla ei ole käsiä eikä jalkoja eikä myöskään suuta. Puutu siinä sitten.

    • miovuanmoi

      Opet pelkää puuttua koska kiussajien joukossa voi olla omia ja sukulaisten lapsia. Tai opettajan ura menee kaiken edelle.

      • MatuMukula

        Ope ei puutu, koska se on "rasismi".


    • stopkiusaus

      Jos koulu ei puutu,niin lähtekää itse sotaan vaan.

    • vaitiolo

      Moisiolla yritetään hiljentää kiusatun perhe.Uskomatonta mutta totta.

      • oppilas85

        Aika kesyä toi meiniki siellä nykyään. Oli sentään joskus Suomen pahamaineisin yläaste. Tarkkistakaan siellä ei enään ole toisin kuin silloin kun itse sitä koulua kävin.

        Silloin oli opettajilla tietty auktoriteetti ja pojat jos tappeli niin silloin lyötiin ihan rehellisesti turpaan toista.
        Itku tuli. Tuli rangaistus ja lopuks lyötiin kättä päälle!
        Ja siihen loppu taas se kiusaaminen ja kitinä.

        Tänä päivänähän ei sellaista suvaita tai jos suvaitaan niin joutuu linnaan....
        T: vm85 ja kyllä. ennen oli asiat koulussa paremmin.


      • Anonyymi

        Ottakaa yhteyttä lehdistön ( IS, il) mukaan mielellään kännykällä salaa nauhoitettua materiaalia jossa huutelu kuuluu. Nimet, tapahtumat tarkasti ja päivämäärä ja kellonaika ylös muutaman viikon ajan.

        Sen jälkeen julkisuus hoitaa homman .

        Ylöjärven Moision Keskitysleiri ei ole ikinä osannut hoitaa asioita, henkilökunta b- luokkaa, a- sarjalaiset vie Tampere isona työnantajana.


    • hiljaavain

      Oon kuullut kyseisestä koulusta pahoja juttuja...

    • Vinksinvonksinjaheikun

      Suomi ja suomalaiset ovat niin vajakki porukkaa - kiusaaminen alkaa jo päiväkodissa jatkuen kouluun ja työpaikoille. En ole vielä kuullut jatkuuko kiusaaminen vanhainkodissa... Sanotaan, että suomalainen on tunnollinen, rehellinen ja reipas - paskan marjat. Suomalainen on perimältään kiero, kateellinen ja kusipäinen.

      • Ylös-Suomi

        Kiitokset rohkeasta ja ainonan oikeana pidettävästä mielipiteestäsi ja koska mitään muutakaan oikeana pidettävää ole kyetty lasumaan on asia riidaton.

        Se on juuri noin kuten osuvasti ja oikein kerrot.


      • Kylläonkaruameininkiä

        Iskit asiaa! "- kiusaaminen alkaa jo päiväkodissa jatkuen kouluun ja työpaikoille." Asia on juuri näin.

        Päiväkodeissa osa hoitajista istuu ulkoillessa penkeillä juoruamassa ja lapset tönivät, lyövät ja kiusaavat toisiaan minkä ehtivät. Päiväkodeissa on levottomia, aggressiivisia lapsia, joilla ei ole kotona minkäänlaista kotikasvatusta. Jo alle kouluikäiset lapset ovat aggressiivisia ja pelaavat älypuhelimilla, tabletilla, tietokoneella ja PlayStationilla väkivaltaisia pelejä. Tytöt ovat kieroilijoita. Tytöt eivät pysty leikkimään ryhmässä, vaan kaksi tyttöä savustaa kolmannen ilkeilyllä ja kieroilulla ulos. En laittaisi ikinä omaa lastani päiväkotiin hoitoon!

        Kouluissa osa rehtoreista, opettajista ja henkilökunnasta on nössöjä. He eivät puutu koulukiusaamiseen, vaikka huomaavat ja näkevät kiusaamista. Jos vanhemmat eivät puutu tilanteeseen, lapsi ja nuori jää todella yksin. Paljon useammin koulukiusaamisesta tulisi tehdä poliisille rikosilmoitus ja poliisin tulisi aloittaa poliisitutkinta. Koulukiusaaja tulisi erottaa koulusta ja ellei kiusaaminen lopu, kiusaajan on vaihdettava koulua. Koulukiusaajasta tulisi aina tehdä lastensuojeluilmoitus ja kotiolojen selvitys.

        Työpaikoilla naisvaltaiset alat kuten hoitoala, pankit, toimistot ja kaupat ovat pahimpia. Naisilla on keskinäisiä kiistoja, juoruamista, haukkumista ja selkään puukottamista. Nainen esimiehenä on usein huono vaihtoehto, koska hän ei ole tasapuolinen eikä kohtele kaikkia alaisiaan asiallisesti. Hoitoalalla myös kiusataan sijaisia ja opiskelijoita järjestelmällisesti.

        Ja kyllä - kiusaaminen jatkuu vanhainkodeissa, palvelutaloissa, hoitokodeissa, terveyskeskusten vuodeosastoilla ja muualla, missä asuu iäkkäitä ihmisiä. Iäkkäät, muistisairaat ja muuten elämäänsä kyllästyneet naiset ovat pahimpia. He huutavat hoitajille "haistakaa v###u senkin huorat", purevat, raapivat kynsillä, huitovat, repivät hiuksista, sylkevät ja potkivat, jos saavat tilaisuuden. Koskaan ei saa kääntää selkäänsä. Iäkkäät miehetkin käyttäytyvät ikävästi, lähentelevät naispuolisia hoitajia, yrittävät käyvät käsiksi, lyövät ja potkivat. Vanhat naiset ovat vielä ikävämpiä.


    • törkeää

      Huumevalistus oli koulussa,yllättävän moni oli kokeillut.Tai vetää edelleen.Selvisipä monia asioita miksi hissutellaan kiusaamista ja muuta.

    • hiljaaaina

      Rehtorilla ja koulun henkilökunnalla on vaitiolovelvollisuus.On rikos lähteä rikkomaan sitä millään lailla!

      • suomi.mamuille

        Näin on, antaa tummien vaan kiusata suomalaisia..


    • hellureivaan

      Välituntisin enemmän valvojia.10opettajaa kerralla ulos estämään kiusaamista.Siitähän se palkka juoksee,eikä kahvittelusta.Kun on oppivelvollisuus,niin on vahdittava myös lapsille turvattu olo!

    • tervevaasullekki

      Olisko alan vaihto... Haukuitko just moision koulun rehtoria? Ei siellä kukaan ketään turhaan kiusaa...

    • silmäsilmästä

      Kuulin hirveän asian!Ystävänpäivänä hakattu Moisiolla kiltti poika sairaalakuntoon,ja vieläpä moneen eri otteeseen!Epäiltynä aivovammana ja murtumaepäilynä kiidätettiin,lapsi tayssiin....Siunausta kyseiseen perheeseen.
      Riskuja oikein olan takaa koululle!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Morovaa123

        Se "hakkaaminen" tapahtui asuntolan koululla. En itse ollut mukana mutta tiedän asiasta ja pojalla sattui vaan naamaan ja oli taussissa ei vakavempaa ja oma vikansa ku tulee aukoo päätä


      • Morovaa123

        Siis veittijärven koululla


      • Morovaa123

        Anteeksi puhuin yhdestä toisesta asiasta mikä tapahtui myös samana päivänä


      • Bullshittii

        Olin vieressä kun tilanne tapahtui ja ei siinä mitään käynyt. Joka päivä täällä tapellaan


    • 8758357

      Ei koulu kiusaamiselle paljon voi. Jälki-istuntoon saa kehottaa, mutta pakottaa ei voi. Keskusteluihin voi kutsua, mutta tulee kuka haluaa. Vaikutukset paikalle vaivautuviinkin ovat yleensä pienet. Lisäksi esimerkiksi tappeluihin kannatta yleensä olla menettämättä väliin. Käsiksi käyvä opettaja saa todennäköisemmin syytteitä kuin opettaja, joka tyytyy vieressä jyrkästi kieltämään lyömästä toista. Tällaiseksi on koulun halunnut kansan valitsema eduskunta.

    • toimikaa

      Nyt Moision koulun henkilökunta HETI vahtimaan lasten turvallisuutta koulussa välituntisin!Ei koulun maineella ole merkitystä,vaan lapsilla on.Ketään ei enää pahoinpidellä!

    • Eijengiytymistä

      Kyllä koulu voi puuttua kiusaamiseen. Sitä vain opettajien haluttava ja olla sanojen takana. Itse opna olen kuullut kun naapuriluokassa mies ope uhkailee, että jos ette tee niiin..... Ja taas hetken päästä sama virsi. Jos sanot jotain niin pidä sanas. Muuten en ole Moisiolla. Rajoja ne lapset tarvii. Vaikeaa se yksin koulun on rajoja laittaa, jos kotona ei niitä ole.

      Niin kummat on pahempia?
      Lapset joiden vanhemmat eivät välitä ja jättävät lapset oman onnensa varaan
      Vai
      Lapset joita vanhemmat hoivaavat ja puolustavat sokeasti

    • tottamääpuhun

      "Hakattiin sairaalakuntoon"😂 hahhahhaa oon itse tossa koulussa ja "kiusattu" itse haastoi riitaa ja hänet kaadettiin maahan! Lopettakaa tänne kirjottelu kun ette mistään mitään tiedä!! Ihme tyyppejä täälläkin ku ei näytä muuta elämää olevan ku tänne tulla valehtelemaan.

    • juumelkei

      Paskat hakattu sairaalakuntoon. Kaadettii vaa ja viel itte alotti ja tuut tänne pätee. näin itse.

    • valehtelijatvittuun

      Pitäkäähän turpanne kiinni! Sisällä hakattiin kaadettiin ja paiskattiin kolme kertaa tiiliseinään,pää ja selkä osuen lujaa seinään.Ootteko pojat nähneet lääkärinlausuntoja ? Tai koulun kameravalvonta kuvaa?niin sitä minäkin.Asia pikkasen kestää poliisilla ja lakimiehellä,mutta kipu ja särkykorvaukset tulee olemaan kovat! Niinkuin muutkit rangaistukset!Ei pitäs aukoa täällä päätä,kun ei totuutta tiedä.Mitä jos sattuis omalle kohdallenne?miettikäähän miltä tuntuu.

      • ettänii

        Oon kuullu semmosta juttua että "kiusatun vanhempi oli syyttäny yhtä poikaa siitä että oli käynyt "kiusatun"päälle mutta valvontakamerasta näkyi että "kiusattu" olikin aloittanut tämän riidan ja sitten kiusatun vanhempi keksi nopeesti tekosyyn että poika kenen päälle "kiusattu" meni haukkuu häntä somessa. Hahha eihän "kiusatulla" ole edes someja eikä "kiusaajalla" ole edes tämän numeroa. Eikä muuten ollut ainut juttu mitä olen hänestä kuullut...


    • ettänii

      Eikä häntä edelleenkään ole hakattu. Mitä sää tääl pädet ku et ees oo nähny sitä tilannetta aika lapsellista.

    • maksaavain

      Moision koulun maine ja kunnia on parempi, kuin lapset siellä.

    • Aijjaimiksvalehtelet

      Ketjun aloittaja miks esität jotai muuta kun itse oot? "Eikös siellä jo poliisitkin käyneet" öö eks sää ne just sinne pyytäny?😂

    • turvatonkoulu

      Määkin näin hakkaamisvideot!

    • Eijjumahienoo

      EDELLEENKÄÄN KETÄÄN EI HAKATTU

      • Juiujiuuuu

        Einii itekki tiedän asiasta sen verran


    • kusipäät

      Asia on nyt poliisilla ja lakimiehellä ja perästä kuuluu.Turvat tukkoon!

    • njas

      Näin se taas valitettavasti jälleen meni.Uhri ja perhe joutui vaihtamaan koulua ja muuttamaan toiselle puolelle Suomea Pohjanmaalle! Kun Moision koulu ei saanut kiusaamista ja väkivaltaa loppumaan.-Moision olisi pitänyt turvata uhrin turvallisuus käydä koulua.Hemmetin väärin tommonen.Kuulin myös , että kiusaajat ja heidän hullu kaverinsa myyvät huumeita ja nuuskaa ja väkisin tunkevat sitä toisten suuhun!Onneksi on osoitteet mistä viranomaiset ja muut löytävät kyseiset herrat!Tutisee vielä pultuissa sanon minä.Siunausta uhrin koko perheelle,jonka tunnen hyvin!!!ja pojat maksaa tavalla tai toisella pahat tekonsa.

    • entisetautotjne

      Tuli pikkasen kalliiksi perheelle myydä molemmat autonsa pois.Muuttaa ja vaihtaa koulua.Mutta onneksi Pohjanmaan rannikolle on pitkä matka ja kun hullut ei tiedä mikä on uusi auto ja mikä koulu niin ei oo toivoo ,että kusipäät löytää uhrin perhettä.Ei ole enää mitään vanhaa pihaomaisuutta.Mutta aika kun tulee maksaa takaisin niin silloin hullut ja koulu saakin kaivaa kuvettaan!

    • Ggggggb

      Voi jestas eikö ihmiset ota selvää asioista. Koulun voi mm. Haastaa oikeuteen ja tehdä kantelun aluehallintovirastolle! Niin kauan kun asia on ns salassa ei saa apua. Ääni kellossa muuttuu kun haaste oikeuteen ja kantelu ehkä myös lehteen asia. Lopettakaa hyssyttely

    • samapaskaturvaton

      Moision koulu vaihtaa syksyllä nimeä .

    • Sähkövika

      Haluutteko kuulla vitsin?
      - Juutalaisen Derbi

    • Huolestunut-vanhempi

      Sama vika Veittijärvellä. Monta vuotta saanut taistella kuuroja korvia vastaan, kun ei koulua kiinnosta.

      • Valkovuokko2017

        Sama vika jatkuu kun Veittijärven rehtori on syksyllä myös Moision rehtori.


      • Anonyymi

        Ota oikeus omiin käsiin, kerää jengi kasaan ja illalla käytte kiusaajan kotona antamassa hiukan palautetta. Tiedän että toimii, toisin kuin viranomaiset joiden pitäisi toimia, mutta vaan velttoilevat eivätkä saa mitään aikaan.


    • VÄSTANVUURIOUS

      Hauskaa tässä on se että itse ketjun aloittaja on kiusatun perheestä ja yrittää esittää muita ihmisiä tuolla kommenteissa. Hänet kuitenkin huomaa siitä että ei osaa laittaa väliä pilkun tai pisteen jälkeen. Lmao

    • Anonyymi

      Muuten, millaista kyseisessä koulussa oli 1990-luvulla, kuka muistaa? Oliko kiusaamista paljon? Viihdyittekö kyseisessä koulussa? Te, jotka kävitte kyseistä koulua kyseisellä vuosikymmenellä, mitä mieltä olette?

      • Anonyymi

        Todella levotonta 90-luvun lopulla Oli kiusaajia. Jotkut veti alkoholia koulussa yms.

        .Muistissa on vieläkin se Jukan tapaus. Ei taidettu saada tekiijöitä/tekijää koskaan kiinni. Eli tää Jukkahan kuoli siihen kun joi myrkky viinaa (metanolia) luullen sitä normaaliksi alkoholiksi eli vodkaksi. Muistini tai kuulemani mukaan meni jotenkin niin, että joku laittoi sen pullon Jukan reppuun jota tämä Jukka meni joskus myöhemmin (kuolun ulkopuolella vapaa-ajalla) juomaan. Ite en jukan luokalla ollut eli näin olen vaan kuullut muilta, mutta samaan aikaan olin koulussa vuotta alempana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella levotonta 90-luvun lopulla Oli kiusaajia. Jotkut veti alkoholia koulussa yms.

        .Muistissa on vieläkin se Jukan tapaus. Ei taidettu saada tekiijöitä/tekijää koskaan kiinni. Eli tää Jukkahan kuoli siihen kun joi myrkky viinaa (metanolia) luullen sitä normaaliksi alkoholiksi eli vodkaksi. Muistini tai kuulemani mukaan meni jotenkin niin, että joku laittoi sen pullon Jukan reppuun jota tämä Jukka meni joskus myöhemmin (kuolun ulkopuolella vapaa-ajalla) juomaan. Ite en jukan luokalla ollut eli näin olen vaan kuullut muilta, mutta samaan aikaan olin koulussa vuotta alempana.

        Itse tiedän tämän Jukan tapauksen, ikävä asia kerta kaikkiaan tämä juttu on. Surullista sekin, että ongelmia oli vielä tätäkin tapausta enemmän kiusaamisesta puhumattakaan. Melkoisen villiä menoa olikin tilanteen oltua tämänlaatuista.


    • Anonyymi

      Listään vielä, että samaan Jukan aikaan oli myös joku ihme pommin tekijä. Pommi löytyi moison kuolusta ja hyvin erikoista tässä oli, että samalainen pommi oli myös lielahden citymarketin vessassa. Joku ihmetteli, että ei silloin sen ikäiset 14-15v osaa tehdä tuollaisia pommeja joka oli hyvin erikoista. Tätä pommin tekijääkään ei taidettu saada koskaan kiinni.

      • Anonyymi

        Ylöjärven ja Tampereen poliisi saa rikollisen kiinni vain jos hän itse tulee ilmoittautumaan ja silloinkaan ei heti meinaat uskoa.

        Mukana oli myös saatananpalvojia tuolloin se oli muodissa.

        Mitä nuo tyypit nykyään tekee, varmaan maksaa veroja ja tekee töitä?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On kyl vanha keskustelu mut puhutaaks ny vai kauraslammenkoulusta koska oon siel ja siel ei kyl oikeest puututa kiusaamisee

      • Anonyymi

        Kauraslammenkoulu nykyään juu. Onko itselläsi kokemuksia kiusaamisesta?


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe