Toisten naisten katselu

Emmitär2

Tämä voi kuulostaa friikiltä mutta mulla on joskus tapana saunassa ja suihkutiloissa katsella toisten naisten pilluja. Vaikka olen puhtaasti hetero, alastomissa naisissa on jotain mikä kiihottaa mua. Uimahallin suihkussa tai tuttujen kanssa saunassa ollessa on kiva katsella toisten naisten tussuja ja kuvitella millaista niitä olisi koskettaa tai nuolla. Kaikenlaisia pimppejä on hauska katsella, mutta jostain syystä erityisesti vanhempien naisten pillut kiinnostavat minua.

Mua pidetään hyvin "kilttinä" tyttönä ja elänkin siveellistä elämää (olen yhden miehen nainen), mutta on kiihottavaa ajatella, että toiset naiset eivät tiedä, että katselen heidän pimperoitaan. Joskus saatan masturboida saunan puolella salaa ja katsella suihkussa olevia naisia lasioven läpi. Joskus kun olen ollut kahdestaan suihkutilassa toisen naisen kanssa, olen hiplannut pilluani aivan tämän vieressä, kun tämä pesee esimerkiksi hiuksiaan eikä näe. On huvittavaa kun joku juttelee suihkussa niitä näitä eikä tiedä, että hänen takanaan minulla on sormet juuria myöten vaginassani sisällä tai että levittelen pilluhuuliani tämän suuntaan.

11

1212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokosaa

      Olipa ihanaa lukea mitä koet ja teet!Mutta tuo kiihotti kovin paljon ja nyt on kalu kovana, mitä teen?Kaikki mikä liittyy naisiin kiihottaa,ja se kun nainen tyydyttää itseään ja välillä pissa ruikkii niin se saa minut tosi kuumaksi.En ole luonnossa nähnyt on vain tyydyttävä netistä löytyviin videoihin.Tässä tuli nyt toinen tunnustus sinun lisäksesi.

    • Jannimanni

      Eihän tuossa nyt mitään friikkiä ole. ;) Itsekin tulee katseltua toisten pimpat ja rinnat yleisissä saunoissa ja ihan ystävienkin kesken. Kyllä, kuten sinäkin minäkin välillä sormeilen suihkuissa ja olen myös höyrysaunoissa sormeilut jopa aika estoitta.

      • Emmitär2

        No hyvä että muutkin tekee. Ehkä on yleisempää kuin luullaankaan! Mulla on muutama läheinen nainen, joiden kanssa käyn melko usein saunassa ja on hauskaa vertailla niitten pimpsojen ulkonäköä. Kaikki erilaisia. Useammat sais vaan ajella posliiniksi niin näkisi paremmin yksityiskohdat :)


    • makkk

      Voihan toiselta kysyä vaivihkaa miltä siltä tuntuisi jos se haluaisi kokeilla omaa pilluaan sormeilla jaglitoristaan hyväillä.Ja haluaisiko se toinen hyväillä sinunkin pilluasi jaa jos haluaisi viellä nuolla sinun pillua ja glitoristasi.Voit vielä kysyä että haluaisiko se toinen nussia silleen että hankaatte pillujanne yhteen että glitoriksenne yhtyvät ja laukeaisitte samalla kerta kun glitoriksenne saavat orgasmin.KOKEILE TÄTÄ VAIHTOEHTOA

      • Anni32

        Kirjoitetaanko Klitoris G:llä? Ettei vaan tällä neuvojen antajalla olisi gikkeli (...vai kikkeli).


      • Plo

        Kaappihomo runkkari ja vielä kirjoitustaidon, työnnä saunanappo perseehin


    • kkbkbkb

      Sinunlaiset naiset saavat minut sekaisin. Kiltti tyttö päältä tuhma sisältä. Tuo kiltteys tuo turvan ja lämmön suhteeseen ja kotiin koska siellä on hyvä olla. Tuo piilossa oleva tuhmuus tuo vipinän säihkeen kipinän joka pitää suhteen ja seksin elossa ja ei tuo kyllästyneisyyttä.

      Harvassa on sinunlaiset naiset!

    • Normaali terve nainen, sulla on halut kohdallaan!

    • hyviäfiiliksiä

      Aivan luonnollisia mieltymiä ja fiiliksiä. Naisilla tuo on lisäksi helppoa ja fiilistely-pikku-nautiskelua voi harrastella eri tilanteissa julkisillakin paikoilla huomaamattomasti, kun taasen miehillä pikku nautiskelut erektioineen eivät jäisi huomaamatta.

    • Ihailevaan

      Se on ihan kilttiä että katselee niitä "paikkoja" jollaiset sinulle itselläsikin on, tykkäät omasta pimpastasi ja rinnoistasi, pepustasi, on helppoa siis tykätä muiden vastaavista. Nauti näkemästäsi!

    • cembalo

      Nythän on niin, että meissä kaikissa asustaa ainakin pieni BI, niin naisissa kuin miehissäkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe