TUPOS asuinpaikkana

kiia

Olemme juuri muuttamassa ouluun ja aikeissa ostaa omakotitaloa tupoksesta. Onkohan kellään tietoa minkälainen paikka asua/elää? Harrastusmahdollisuuksia? Vai onko tuposlaisten liminka/kempele harrastuspaikka?

22

2680

  Vastaukset

  • Aika pikkuinenhan se kai on, eli ei sinne luultavasti mitenkään älyttömästi harrastusmahdollisuuksia saa. Ouluunkin on kyllä ihan kätevä varmasti kulkea, moottoritie ja silleen...

  • liikaa lestoja. Ei niitä kukaan jaksa katella. Nettiyhteydet saa sinne ihan OK:t 10/10:t. ABC on suht lähellä ja näppärä kylakauppa on plussaa. Siihen se sitten jääkin. Itse asuisin paljon mieluummin Limingan keskustassa...

   • On ihan tosi, että on liikaa lestoja. Ennemmin asuisin mustalaisten naapurina. Lestapenikat on yksiä pikkupiruja.


  • Rauhallinen paikka asua, hyvät kulkuyhteydet, lepposta nuorta porukkaa, Harrastuspaikkoja ihan hyvin, jos viittii seurata mitä on tarjolla. (Käsitykset lesta porukasta riippuu jokaisen katsojan silmissä, kaikkien kanssa tultu hyvin toimeen)

  • Hyvä paikka on ainakin lapsen kanssa asua. Todella rauhallinen. Lestadiolaisten kanssa ei mitään ongelmaa, sitä paitsi nykyään ei niitä asukaslukuun nähden paljoa ole. Lapsille on paljon toimintaa esim. kerhoja. Päiväkoteja onkohan peräti 3 ja yksi lisää tulossa. ABC vieressä moottoritie (15 min) Ouluun. Uusi hieno laajennettu koulu. Vanhemmille on koululla jumppia yms. Mikä hienointa, tässä ei tunne olevansa Liminkalainen eikä Kempeleläinen, kun asuu juuri puolessa välissä.
   Tupokseen aletaan rakentaan lähiaikoina jokin toimintakeskus tms. Eli toiminta lisäytyy varmasti. Oma rauha ja LAPSEN KANSSA AIVAN MAINIO!! Varsinkin jos on oma auto, niin ei tarvitse elää bussiaikataulujen mukaan.. Tulkaahan ihmeessä tänne, kivaa on kun kotiutuu..!!
   t. äiti

   • hei, asuin tupoksessa 6 vuotta ja olen helpottunut kun pääsin pois. siellä on liikaa lapsi perheitä, joten kesäisin varsinkin on meteliä aivan liikaa. koulu on iso ja koulun piha postimerkin kokoinen.Jos haluat lapsellesi parasta niin älä muuta tupokseen..


   • .... kirjoitti:

    hei, asuin tupoksessa 6 vuotta ja olen helpottunut kun pääsin pois. siellä on liikaa lapsi perheitä, joten kesäisin varsinkin on meteliä aivan liikaa. koulu on iso ja koulun piha postimerkin kokoinen.Jos haluat lapsellesi parasta niin älä muuta tupokseen..

    Miten perustelet, et Tupos ei ole lapselle parasta. Mikä sitten on? En minä ainakaan tahdo lastani Kaupunkiin huumeiden yms. lähettyville. Tupos on turvallinen ja sitä kai jokainen vanhempi tahtoo lapselleen. Se on ainakin minun kantilta katsottuna lapselleni parasta. Ei tässä ny missään tynnyrissä eletä kuitenkaan.. ;)


  • Siis olette muuttamassa Ouluun vai Tupokseen?? Kaksi eri paikkaa joista ei todellakaan voi edes samassa lauseessa puhua. Oulu on siis kaupunki, ja Tupoksessa on peräti huoltoasema ABC!! Wau!

  • Niin, Sori... Tupokseen olisi tarkoitus muuttaa..
   Ei ouluun... Lapsiperheenä kiinnostaakin erityisesti nuo päiväkoti/perhepäivähoito yms. mahdollisuudet. Minkälaista aluetta Vesikari on?

   • Itsekkin Tupokseen muuttoa harkinneena kiinnostaisi tietää onko Tupoksessa iltapäiväkerhoja? Onko esim. kouluilla ko toimintaa? Erityisesti 1-3 luokkalaisille?


  • Tupos se vasta on hanurista!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Olen asunut täällä jo 30 - vuotta ja tosi hyväpaikka asua.Kivat naapurit ja peruspalvelut hyvät.Palvelut ovat kasvaneet 30- vuodenaikana tosi paljon.Silloin oli vain TB-huoltoasema,siellä me nuoret silloin iltaa istuttiin.Koulukin oli lakkautuksen alla,kun luokatkin yhdistettiin 1-2lk oli yhdessä ja 3-4lk ja 5-6lk.Meidän luokalla oli 6 poikaa ja 5 tyttöä.Paljon on ajat muuttuneet.Tosi asiahan on ,että yläaste tulee vuoden päästä ja palveluja lisää ABC- huoltsikan läheisyyteen.Juna liikenne lisääntyy, tulee toinen junan raide toisen viereen.Nuorille tulee kunnan puolelta nuorisotilat ja ehkä jokin kahvila sinne uimamontun viereen.Kyllä palveluja on tulossa lisää, kun kunta myöntäisi rahaa sijoituksiin.Itse olin perustamassa kahvila/baaria, mutta ei ollut liiketiloja kunnalla antaa vuokralle, olisi pitänyt ostaa kallista kunnan maata ja rakennuttaa tilat itse.No nyt en enään jaksa perustaa kahvilaa/baaria tehköön se joku toinen nuorempi.Tervetuloa kaikille tänne tupokseen asumaan ja ottakaamme vastaan kaikki uudet asukkaat iloisin mielin.


  • Se on täyteen ahdettu ja on Limigan lähiö. Limingankunnalla ei mene kovin hyvin, mietipä mahdollisuudeksi Kempelettä tai Tyrnävää, Kempeleessä toimii terveyskeskus hyvin, sinne rakennetaan uusi yläaste, harrastusmahdollisuudet kempeleessä on hyvät, käypä tutustuun sivuilla.

   • jossa asuu yksi pikkupöksyjä varasteleva ja nuuskiva talonmies..Varokaa!!


   • kierrä kaukaa!! kirjoitti:

    jossa asuu yksi pikkupöksyjä varasteleva ja nuuskiva talonmies..Varokaa!!

    jos ajaa, se on se sama joka oulunsalossa vie rannalta pikkarit:)


  • Elä Tupokselle muuta. Hetken selasin tätä palstaa, niin näyttää olevan täynnä pettäjä-mammoja!

   • eppäiletkö että avaaja, joka 7vuotta sitten harkitsi tupokseen muuttoa, vielä jahkailis että muuttaakko vakko ei muuttaa


   • göf kirjoitti:

    eppäiletkö että avaaja, joka 7vuotta sitten harkitsi tupokseen muuttoa, vielä jahkailis että muuttaakko vakko ei muuttaa

    Se on muuten jännä, kun tuposlaisen naisen tapaa baarissa, heti on treffeille ja ajelulle pyytelemässä. Varattu nainen! HYI! Ei sillä etä olisin sortunut, kun ei oikein tasokkaammasta päästä ole.


  • ''kun ei oikein tasokkaammasta päästä ole. ''

   Ja sinäkö olet. Kaikkea kanssa.

  • Jos oot Ouluun muuttamasa, miksi ostat talon Tupoksesta, silloinhan muuta Liminkaan. Pölijä...

  • Pieni kyttäjien kylä, älä vaan tee mitään joka nostaa huomiota koska se ei unohdu ikinä.

  • Ookko jo päättäny, pölijä

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   195
   8914
  2. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   558
   8736
  3. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   3949
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   112
   3598
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1614