Bunni Ossi

lismanki

Aloitti sitten yt:eet . Kerman kuorinta tuli sitten pisteeseen jossa jossa sitä pitää jatkaa kurrilla eli kuljettajia veks ja taas saa soutteri omansa. Toivottavasti muukin mädännäisyys paljastuu piakkoin.

19

523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apostolii

      Tulee se hintoihin bussilla ajelu pitkin maantietä?

      • ksl1000

        ite alottivat halpa myynnin nyt valittavat kun kilpailu on kovaa.


    • 536r4h243222

      Just kun ostin velalla talon ja nyt paskalafka antaa kenkää

      • palatsiton

        Kyllä pankki lunastaa sen huutokaupassa pilkkahintaan, jos et ite tajuu myydä!


    • aleksistubi

      No niin miten kävi...., kuljettajia haalittiin sinne jopa roskalaatikosta ja parantoloista ja tässä lopputulos, halvalla hinnalla ei voi ajaa kun pitäisi maksaa tes-palkkaakin nyt 60 kuljettajaa saa lopputilin ja tänä aikana jolloin jono porteilla ja maahanmuuttajia koulutetaan pikakoulutuksella ilmaiseen harjoitteluun, voi pyhä sylvi!
      Kokoomuksen ja Kepunsipilän /bernerin ideologiana on romuttaa työehtosopimukset, polkea palkat alas ja valjastaa halpafirmat ajamaan, toivat myös maamme täyteen lukuja kirjoitustaidottomia nuoria miehiä .läpi euroopan saapuivat syömään Suomen sosiaaliturvaa ja Kepu, Kok voittaa ja meillä on unelma, monikulttuuriunelma vaikka naiset eivät ole enää rauhassa, tulevaisuus on onnibussien ja muiden vastaavien ja Suomi kuihtuu ja oma kulttuuri häviää ja Kepu, KOK ja RKP nauravat, vihervasemmistokin lähtenyt mukaan tähän maamme tuhoamiseen ja ajatukseen että pieni suomi elättää koko Afrikan ja Arabian kansat, mutta moni käärii VOK hommassa rahat taskuunsa ja Suomen kansa köyhtyy.

    • peräkylänjonne

      Omavaraisuus aste yrityksessä miinuksella joten kaikki on velalle rakennettua. Ei maltettu odottaa kasvua luontaisella tavalla. Kaiken lisäksi skuderi vie mahdolliset voitot skotlantiin ja lämmittelee niillä linnojaan. Että vielä kotimainen yritys Ja pyh.

    • ohi-on

      No olihan tämä arvattavissa. Ajetaan vain siellä ja silloin missä saa auton täyteen 5€ asiakkaita. Kohta ely ostaa sitten hiljaisen ajan liikenteen.

    • Satunnainen_Matkustaja

      Ei ollut mikään yllätys. Miten sellainen yritys voi menestyä, jonka johtajiston, toimitusjohtaja mukaan lukien, ydinosaamista edustaa nettipalstojen herjakirjoitukset? Yleensä tämän tyyppisillä henkilöillä on leveät puheet, mutta pienet teot. Näin näyttäisi olevan tässäkin tapauksessa. Myös suomalaiset matkustajat ovat alkuhuuman jälkeen viisastuneet valiten entistä useammin kotimaisen, turvallisen vaihtoehdon. Valitettavaa monien uusien kuljettajien kannalta, jotka uskoivat yrityksen omakehuun ja kuvittelivat olevansa alan parhaimman toimijan palveluksessa. Kulisseja voi pitää yllä joskus pitkäänkin, mutta aina totuus paljastuu ennemmin tai myöhemmin.

    • tätäkinon

      Lahden motarilla onni kiilasi eteen kun olin ohittamassa hitaampia, täyty lyödä oikein liinat kiinni. Ihme porukkaa ratin takana kun noin koukkivat.

    • HalpaNopeaLuotettava

      Taisi MöttöPekka olla fiksuin tässä ja kotiutti rahat vielä kun taivas oli avoinna.

      Nyt kotimainen VR laittaa lisää höyryä koneeseen ja skottipoikien kilttien alla käy kylmä tuuli

      • Höyryämunille

        Juu VR on lisännyt höyryä ja ajaa ohi asemien missä olisi maksavia asiakkaita 2 minuutin vuoksi.


    • Jippenduuu

      Onnibussin ongelma on rahdin kuljetus, tai sen puuttuminen. Perinteiset firma paikkaavat heikkoja matkustajamääriä kuskaamalla matkahuollon rahtia, osassa busseissa jopa rakennettu takaosaan lisätilaa rahdille. Onnibussien tavaratilat ovat niin onnettomat että hyvä kun matkustajien laukut mahtuvat mukaan.

      • jepulis128

        Linja-autot on ihmisten kuljettamista varten. Rahtia varten on kuorma-autot...


      • Ohikulkuajoa

        Onhan niissä se iso peräboxi... ongelma on siinä etteivät halua ajaa monen paikkakunnan linja-autoasemalle/matkahuoltoon vaan vetävät moottoritietä ohi tai koukkaavat rinnakkaisen kadun pysäkin kautta.


      • kkzkzkkzz

        Ei peräboksinkaan kanssa pärjää tavaratilassa alkuunkaan normi 1-kerrosbusseilla, niissä tavaratilaa koko alusta pois lukien moottoritila ja keula. Ja matkustajia täydellä pokalla onnibussissa n. 90, 1-kerroksisessa n. 50.


      • Jippenduuu
        jepulis128 kirjoitti:

        Linja-autot on ihmisten kuljettamista varten. Rahtia varten on kuorma-autot...

        Jos yhtään alaa tunnet niin linja-autot ovat aina kuljettaneet matkahuollon rahtia ja se kuuluu olennaisena osana linja-autoliikennöitsijöiden tuloihin. Vilkkaimmilla rahtireiteillä ajaa jopa ns. combiautoja joissa matkustamosta on takaosa muutettu rahtitilaksi. Yksi syy miksi 2-kerros busseja ei ole kuin Onnibussilla on juuri rahdin kuljetus, 2-kerrosautoon ei paketteja mahdu mukaan, hyvä kun matkustajien tavarat mahtuvat mukaan.


    • VRtulossukeltaa
    • Omanoksasahaajat

      Olen joskus palautetta antaessani todennut VR:n kärsivän ”AA-syndroomasta”. Siinä yhdistyvät valtion ja yksityisen yrityksen huonoimmat puolet, arroganssi (ylimielisyys) ja ahneus. Voisi myös sanoa, että VR sahaa tällaisella kohtuuttomuudella omaa oksaansa julkisen palvelun tuottajana. Ja se on sääli.

    • koldera

      Teki tappiota liki 2 miljoonaa. Nopea HALPA luotettava. Nopea se ainakin on kun katsoo kuskien törttöilyjä liikenteessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe