AMWAY 2017

epäluulonen.fi

Mitä mieltä olette kyseisestä "bisneksestä" ?

onko Huijausta niin kuin väitetään?
Eräs ystävä mies kävi pitämässä esittelyn ja vaikutti todella mukavalta ja tiesi mistä puhui oli päässyt ilmaiseksi Ahvenanmaalle jonkun isokihon luona käymään vaimonsa kanssa ja Amway oli maksanut viulut. Kyseli unelmistani ja kertoi tuotteista no tiskiaine oli kyllä mielestäni ihan yhtä hyvää kuin fairy mutta sitä hehkutti liikaa..
tahtoi värvätä minuakin mukaan mutte en tiedä kun olen niin epäluulonen, hänkin kertoi olevansa tosi skeptinen aluksi mutta vaimo sai puhuttuun hänet sitten ympäri.. semmosiahan ne vaimot yleensä on ihme että ei ollut mukana puhumassa minuakin olisin ehkä suostunut... mutta ihan oikeasti muka ilmaiseksi? ihan varmasti joo mikään ei ole ilmaista ja vaikka olisikin niin johonkin Ahvenanmaalle ja sitä piti niin hehkuttaa :D voi voi ja sinne ei ole edes kallista muutenkaan mennä voi morjens..

38

4877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aliisamali

      Varkostomarkkinointi on huijausta. Pysy kaukana siitä.

    • G-usetus

      AMWay tuoteet ovat todella kaliita. Lildin tuoteet ovat voittaneet testit, Amway peräpäässä.
      Hinnat n. 5-10 kertaiset, muista niitä on myös pakko ostaa vuodessa määrätty määrä, muuten sanotaan goodbay..

      • Ekorem.j

        Saako Lildin tuoteille 90 vuorokauden täystyytyväisyys takuun.ja rahat takaisin jos et ole tyytyväinen Amwayn tuotteille saa.Oletko varmistunut että Lildin tuotteet on ympäristöystävällisiä.Amwayn tuotteet on. Esim, yleispesuaine on saanut ensimmäisenä maailmassa YK-ympäristöpalkinnon.


    • Anarkisteja

      Minä en kyllä Ahvenanmaalle menis vaikka maksettaisiin!
      tuotteet epä ekologisia rahdataan ties ja mistä. Ostan ainakin aina suomalaista maksoi mitä maksoi tuen sillä kotimaista työtä pidetään suomi pystyssä!
      ja opuppenit on ihan kun jossain jehova yhdistyksissä paitsi joka viikko eri pelle lavalla puhumassa miten blaa blaa blaa... ei ei ei ja ei!!!

    • Ampiainen.69

      Olen ollut tuossa mukana vuoden verran ja todella pettynyt! Ylälinja pakottaa ostamaa tuotteita ja seminaari lippuja ym ym vaikka tietää että minulla ei ole rahaa. Olen menettänyt hyviä ystäviä tämän takia! Olen miettinyt jo pitkään tässä että ketkään on itseni ja vaihdan liittymäni ja muutan pois! En kestä enää tätä paskaa

    • Omavalinta

      Kannattaa ottaa itse selvää asiasta, eikä turvautua arvaijoiden ja niiden ihmisten mielipiteisiin, jotka ovat bisneksessä epäonnistuneet. Kyseisen firman tuotteita pääasiassa käytetty meillä jo 8 vuoden ajan. Ja niitä en tule esim. edellä mainitun firman tuotteisiin vaihtamaan, vaikka niitä melkein ilmaiseksi saakin. Haluan tietää mitä käytän ja mitä perheeni käyttää. Tyytyväinen kauppaan, tuotteisiin ja bisnekseen. Ja niinhän se on,ei töitä tekemättä tässäkään bisneksessä rikastu ja sehän on reilua. Ja muistiksi vain, ei se Roomakaan päivässä rakentunut.
      Alkuperäiselle kirjoittajalle tiedoksi, että 8 vuoden aikana en ole kokenut tullut Amway: ssä mitenkään huijatuksi, päinvastoin. Ikävä jos jollain tullut huonoja kokemuksia. Rohkeasti tutustumaan vain, siinnä ei voi ainakaan hävitä. Elämä on valintoja täynnä, onneksi :)

    • Goaway

      Am- America Way -tapa. --- Amerikan tapa- sellainen konsepti ja hinta

    • examway

      Anna mun nauraa että oikein muka ilmaiseksi jaetaan xD ei hyvää päivää sen uskon että esim XS julkkareissa jaetaan maistiaisia ilmatteeksi mutta on nekin joku matsi maksanut :D että siinä sulle "ilmatteeksi jaettua patukkaa poskeen"ja niin kerrotaan että ei ole mitään lisäaineta eikä kemikaaleja ja kun katsoo purkin kylkeä niin siinä lukee ihan jotain muuta :D ja mulle opetettiin että niitä pitää tyrkyttämällä tyrkyttää kokeile kokeile ja kuuntele cd sillai toimit esim Kaikille sun tutuille ja sitten ihmetellään missä mun kaikki kaverit on? joo siellähän ne nauraa sulle seläntakaa ja puhuvat susta paskaa. aika monelle tuhannelle saat tyrkyttämällä tyrkyttää että saat jotain takasin. pelkkää paskaa sanon Mä terveisin ex amway perseen reikä ja kokemusta sonnasta tuli 3v nyt olen vapaa kun taivaan lintu ja iloinen siitä :) ennemmin myyn ja kauppaan vaikka omaa persettä kun amwayn sontaa. Säälittäviä ihmisiä

      • Anonyymi

        Miten Ex-Amway.lainen pääsit tosta kuviosta irti? Ja siis olitko 3vuotta hommassa mukana? Ei oo varmaan helppo irtautuu noista? Mut houkuteltu messiin, ja nyh pitäis tilata se tutustumisboksi ja alkaa ite tuotteita käyttää..ni mutta nyt jo oon alkanu kelaamaan et olikohan fiksu veto?? Näis hommis ainakin ystävät katoo. Näen sen jo nyt vaik mä en oo viel kellee tyrkyttäny mitään..enkä ostanu..voiko perua kun jo rekisteröitynyt amway listoille?


    • älyvapaavalinta

      Ei hemmetti, täälläkin tuo Rooman rakennus vertaus kaveri huutelee epäonnistumisista :D Joo, siis kyllähän ihminen uskoo ihan mihin tahansa asiaan mihin vaan haluaa uskoa. Oli sitten kyseessä Herbalife, zinzino yms. niin kun hiukan perehtyy asioihin terveellä kriittisyydellä (mitkä sitten tietenkin kielletään niissä ollessa) niin huomaa kyllä, että samoista asioista on kyse. Kannattaa sen verran mennä mukaan vaikka viihdyttäkseen itseään niihin herätys kokouksiin jossa sitten kummarrellaan ja mielistellään supliikkimiehiä ja -naisia ja kaikkien motivointi ja nyyhkytarinoiden jälkeen voi vaan todeta että kyllä jengi on sekaisin.

      Firmat jotka käyttävät hyväkseen ihmisen hyvää uskoa, ovat kaikin puolin taitavasti rakennettu organisaatio ja vaikkeivat rikokkaan lakia, toimivat omasta mielestä moraalin rajamailla. Mitkään maratonien sponsoroinnit ym. tai joku suoramarkkinointiliiton jäsenyys ei ole tae mistään hyväksyttävästä toiminnasta, miljardi luokan liikevaihdolla on varaa pitää kulissia kyllä yllä. Jos vähääkään osaa käyttää päätään ja ottaa selvää vaikka ihan tunnusluvuista, mitkä ne mahdollisuudet on menestyä, älyää kyllä pysyä erossa.

      Voisin tietty kysyä yhdeltä kauppakorkean käyneeltä tutulta, mites nyt menee kun kovin yritti värvätä vuosia sitten. Kaveruus meni valitettavasti, mutta kertonee enemmän ihmisestä koska se oli hänen valintansa. Ilmeisesti pisti pystyyn päiväkodin, joten eiköhän se kerro tarpeeksi tästä "busineksesta"..

    • Heikkoja-vedätyksiä

      Nää on niin vaan surkeita vedätyksiä, joka ikinen näistä verkostomarkkinointifirmoista.
      https://www.amway.fi/start-a-business-new

      Jos olet viiden (5) aloittajakaverin porukassa, joka tällaisen Amway-tyyppisen ku-setusketjun laittaa alulle, niin silloin menestyvässä ketjussa tämä viisikko tekee nopeasti jättimäiset tilit itsellensä.

      Kaikilla verkostomarkkinointiyrityksillä on oma (lyhyt) elinkaarensa. Myös siellä pyramidin huipulla olevilta tulot lopahtavat, ja koko firma lakkaa olemasta.

      Aivan kaikki alemmilla tasoilla itsenöäisinä jälleenmyyjinä olevat menettävät rahaa, velkaantuvat. Nimenomaan heidän lompakoistaan kustannetaan koko pyramidin alkuvaiheen rahankeruu, ja sen kärkiviisikon rikastuminen.

      • Kokeillut

        Vieläkö tuo paska yritys on olemassa....luulisi jo loppuneen.


      • Valtio-tukee

        Amway käyttää netin rekrytointikuvituksessaan runsaasti täysin mustia ja ristiverisen tummahkoja mulatteja. Tällä perusteella se voi anoa sekä Työ- että Opetusministeriöltä 'Monikulttuurinen Suomi' avustusrahaa toimintansa pyörittämiseen.


    • Strong1979

      Ylipäätään en ymmärrä verkostomarkkinoin haukkumista, jokainenhan saa tehdä työtä mistä tykkää ja missä on hyvä. Tyypillistä suomalaista sisänpäänkääntyneisyyttä, junttisuutta, ääliömäistä käytöstä, pyöritään omassa arkisessa arjessa päivästä toiseen samaa rataa uskaltamatta tehdä mitään muuta elämässä. Säälittävää. Näistä kirjoituksista jo huomaa että kyseessä on suomalainen itsesäälissä rypevä ihmistyyppi. Ihminen joka on matkustellut ja asunut ulkomailla ja nähnyt muutakin maailmaa ja kulttuureja, käyttäytyy täysin eri tavalla. On iloisuutta, energisyyttä ja sosiaalisuutta ja halua tehdä ja kokeilla uusia asioita! Täytyy sanoa että kunnioitan ihmisiä jotka todella haluavat tehdä jotain muuta kun pyöriä samassa oravanpyörässä vuodesta toiseen.
      Vaikka itse en ole mukana missään verkostomarkkinoinnissa, olen sitä kyllä harkinnut, en lähde haukkumaan muiden ihmisten tykkäämiä juttuja ja töitä.
      Tai varsinkaan tuotteita. Kaikki eivät ole persaukisia ja haluavat maksaa ehkä enemmän tietyistä tuotteista ja jokaiselle on siihen oikeus. Jotkut oikeasti tykästyvät tiettyjen merkkien tuotteisiin, maksoi se mitä maksoi ja se mikä on kallista on aika suhteellista.
      Itse en ainakaan välittäisis hevonpaskaa muidenihmisten mielipiteistä ja minua ainakaan ei kukaan latista unelmieni tms suhteen. Mä teen elämässäni just sitä mitä haluan enkä edes kaipaa perusnegatiivisiä suomijuntteja elämääni.
      Jos joku todella hylkää sut esim sen takia että myyt jotain tuotteita niin eipä se ole oikea ystävä. Yleensä oikeat ystävät tukevat sinua. Yleensä myös muiden ihmisten asioiden tai töiden tai jonkin muun elämäntyylin haukkuminen kielii ihan kateudesta. Tyhjät tynnyrit kolisee eniten.

      • Junttimaa

        Erittäin hyvä kirjoitus. Tämä junttimainen äijämeininki tunkee nykyään jokaiselle alueelle. Itsekin useimmissa maissa asuneena ja matkustellessa voin todeta, että tämä on junttila #1.
        Ero on huikea jo Ruotsin ja Suomen välillä siinä, miten asioihin suhtaudutaan ja käyttäydytään.


      • Toi-on-niin-sairasta

        >> Ihminen joka on matkustellut ja asunut ulkomailla ja nähnyt muutakin maailmaa ja kulttuureja, käyttäytyy täysin eri tavalla. On iloisuutta, energisyyttä ja sosiaalisuutta ja halua tehdä ja kokeilla uusia asioita!>>

        Puhut nyt siellä AmWayn suullasi nyt ihan täyttä pas-kaa. Aika moni täällä on asustellut ulkomailla. Ja noin 99% on vähintään matkustellut ulkomailla, useita kymmeniä tai satoja kertoja.

        Se AmWayn tarjoama pyramidimarkkinoinnin kakka ei kiilloittamalla parane.

        Matkustelukokemukset ei sitä paremmaksi muuta. Eikä ne tee surkeiden AmWay tuotteiden surkeasta kaupitteluyrityksestä yhtään sen "energisempiä tai sosiaalisempia" tai menestyksellisempää hommaa.

        Jos joku oikeasti haluaa alkaa myyjäksi, kauppiaaksi, niin AmWayn tarjoaman tyyppisiä tuotteita saa kymmenistä paikoista, ja aivan radikaalisti paremmilla, edullisemmilla ostoehdoilla.

        Ei siitä myyhä mitään lisäetua itselleen saa, että ottaa kuormansa päälle vielä AmWay pyramidiyhtiön henkilöstönkin lisäruokittavaksi.


    • Tyhjättynnyrit

      Tyypillinen tyhmän, kateellisen, huonokäytöksisen ja ala-arvoisen ihmisen kirjoitus. Todella mautonta haukkumista. Jokaisella on oikeus tehdä juuri sitä mitä haluaa ja jos joku haluaa tehdä verkostomarkkinointia, sä et sitä estä todellakaan. Ja muita mollaamalla pilkkasi osuu joku päivä vielä omaan nilkkaan.
      Ja jos joku tykkää tietyn firman tuotteista sä et estä sitäkään että hän niitä ostaa ja käyttää. Hyvällä itsetunnolla ja terveellä mielellä varustettu ihminen ei edes mieti mitä joku ajattelee siitä mitä teen tai vaikka omistan.
      Just niinkuin sanoin....tyhjät tynnyrit kolisee eniten....ihminen jonka elämä on kunnossa ja sinut itsensä kanssa, ei tarvii pitää meteliä omasta elämästä taikka haukkua muita tai muiden tekemisiä.
      Ja tällekään asialle ja näille mielipiteille sä et voi yhtään mitään. Lähinnä säälittää kaltaisesi ahdasmieliset masentuneet ihmiset.

      • Eloonjääntitappelua-on

        "Jokaisella on oikeus tehdä juuri sitä mitä haluaa ja jos joku haluaa tehdä verkostomarkkinointia,"

        Jostakin syystä lakiin ei ole edelleenkään satau kieltoa pyramidihuijauksena tehtävälle verkostomarkkinoinnille. Pydamidiahan tässäkin rakennetaan, siellä pyramidin huipulla 2..3 kaveria rikastuu, muilta tyhjennetään taskut.

        "Ja jos joku tykkää tietyn firman tuotteista sä et estä sitäkään että
        hän niitä ostaa ja käyttää. "

        Sittenhän teillä ei ole mitään hätää, jos siellä pyramidin alemmillakin portailla Itsenäiset Jälleenmyyjät saavat hyvin kauppaa aikaiseksi, tavaraa viedään käsistä.

        Juuri tässä kohtaa se kuitenkin yleensä pissii, että kysyntää ei ole. Myyminen on hikistä tyrkyttämistä tuttaville ja sukulaisille. Yrityksille ei pääse myymään lainkaan. Myyntiä kovilla hinnoilla, joista katteet kuitenkin kulkeutuvat sinne pyramidin ylätasolle.


    • PonziroskaakokoAmWay

      Amway PONZI perustuu siihen, että saa uusia mukaan tulijoita, jotka ostavat "jotakin".
      Kun tarpeeksi moni alapuolelle tullut "ostaa jotakin", syntyy mielikuva, että saa itselle tuotteita mukamas "halvalla" tai "ilmaiseksi". (Toisten ostamisen tuotot käytettävissä omiin tuoteostoihin)

      Esimerkkinä toimii kattilasarja, jonka hinta oli markkojen aikaan jotain 15.000 markkaa. (Euroaikana liekö jotain 3000-4000 euroa=?)

      Kun kysyin yhtä kattilaa joka kiinnosti, sanoi tunkki, että ei sitä saa erikseen ostaa, mutta koko sarjan saa ostaa. Valitin hinnasta jolloin sanoi juurikin että hanki lisää mukaantulijoita, niin ei hinnalla enää ole väliä.

      AmWay on rakenteellisesti järjestelmä, jonka tarkoitus ei ole myydä tuotteita ulkopuolisille käyttäjille, (poisluettuna tunkkien lähipiiri) vaan sisäisesti,, siten että liikevaihto syntyy poskettomien hintojen tuotteille sen kautta, että alalinjaa kertyy, ja palkkiot mukamas alentavat aina portaikon yläpuolella olevien poskettomia hintoja normaalimmalle tasolle.

      Kyse on PONZI sta, joka on toteutettu tuoteiden "pakko" ostojen periaatteella.

      AmWay suomessa on lisäksi ottanut aivan erityisen "ylälinja" -ajattelun käyttöönsä.

      "Ylälinja" on ainoa joka mistään mitään ymmärtää, ja muut ovat kuin tomppeleita aaseja, jotka eivät kykene itsenäisesti mihinkään.

      Asenne on heijastunut mm. siinä, että toisessa ketjussa oli maininta AmWayläisten yhteisestä kesämökkiretkestä, jossa ohjeena oli, että mikäli joku tarvitsee ambulanssia, ylälinjalainen soittaa ambulanssin kun katsoo sitä tarvittavan.

      Kysyisin vain, onko ylälinjalainen lääkäri, vai millä kompetenssilla kehtaa näin idiootteina toisia ihmisiä pitää.

    • SuPäSu

      Pakko kommentoida, että kyllähän teillä on angsteja :)
      jos et itse ole onnistunut Amway:n liiketoiminnassa tai tunnet sen olevan jotain muuta kuin se mitä itse arvostat, mikset vain vetäytyisi taka-alalle ihan hiljaa.
      Miksi on pakko lähteä tähän julkiseen mollaukseen, oletan.... että sinä et kuitenkaan ole tämän...kään..liketoiminnan pro.
      Tuotteet ovat varsin kilpailukykyisiä, kantakaa te kaupasta sekä vesi, että pesuaine tullessanne, Amwayn tuotteet ovat tiivisteitä, jotta kaupasta ei tarvitse vettä kotiin kantaa, lisäksi yleispesuaine on ollut biohajoava jo heti yrityksen alkumetreiltä, miten on Andien ja muiden pesuaineden kanssa?
      Jos on kapea katsanto/oma epäonnistuminen niin se ei ole ehkä asia , jota pitää täällä paukuttaa. (toki suomalaiset ovat kateellista kansaa ja muiden onnistuminen on jonkun epäonnistuminen) Antaa ihmisten olla iloisia ja onnistua omissa jutuissaan ilman "myrkyllisiä" kommentteja.
      Kuinka moni kommentoija on aidosti "empiirisillä" kokeiluilla testannut tuotteita. Minä olen. Kriittinen ja erittäin huono aivopestävä.
      Ensin kokeilin tuotteita, ilahduin niiden toimivuudesta, pidin kutsut, ystäväni tykästyivät.... en ole syytänyt rahaa omiin tuotteisiin toisin kun kirjoittajat antavat ymmärtää.
      Näissä Open tilaisuukissa on huvittavan hieno positiivinen ilmapiiri, joka tarttuu kyllä skeptisempäänkin kuulijaan (minuun) ja parin kutsun jälkeen bonuksiakin kilahti tilille.
      (I still have the friends)

      Annetaan kaikkien kukkien kukkia....tässä on oikeasti mahdollisuus lisätienistiin, ystäväni ovat sinne jo päässeet. Annetaan kaikkien yrittää tavallaan, ilman tätä kitkerää viestintää...
      Ja liiketoimintamalli on patentoitu, samanlaista ei ole, annetaan jokaisen päättää itse miten asiaan suhtautuvat.
      Nämä mollaajat...where is your own life?

      S :)

      • Pyramidi-AmWay

        > lisäksi yleispesuaine on ollut biohajoava jo heti yrityksen alkumetreiltä,
        > miten on Andien ja muiden pesuaineden kanssa?

        AmWay-tuubasi jokaisen lauseen pystyy helposti perustelemaan pirstaleiksi. Täysin paikkansa pitämättömiksi. Mutta ajan voittamiseksi viittaan AmWay-valehteluhöpinässäsi vain tuohon yhteen potaska-väittämääsi.

        Lyhyesti sanottuna *kaikkien* EU-alueella myytävät pintojen puhdistamiseen käytettävien pesuaineiden on ollut pakko olla biohajoavia, jo vuodesta 2004 lähtien.
        http://www.teknokemia.fi/fin/pesu-_ja_puhdistusaineet/pesuaineiden_puheenaiheita/ymparistovaikutukset/

        Haetpa kaupasta Andyn, tai minkä tahansa muunkin pesuaineen, niin se on vakiona ja varmasti biohajoavaa pesuainetta. Ei tosiaan ole tarvis ostaa sikamaisen kalliiksi hinnoiteltuja pyramidimarkkinoinnin AmWay-pesutiivisteitä.


    • itikka

      Kaikki perustuu järjettömiin hintoihin. Amwayn 1l pyykinpesuaine maksaa n 35€. Kun ostat tuota pesuainetta 100 pistearvolla(PA) = 200€, kilahtaa sinulle palautuksia tilille (bonuksia). Ja saata saada vielä 10% alennuskupongin seuraavalle kuulle, näihin amwayn tuotteisiin. Nyt kun nuo bonukset ja alennuskupongit vähennetään tuosta alkuperäisestä hinnasta, jää sille tuotteelle edelleen järjetön hinta. Ja jokaisesta tilauksesta maksat vielä n. 9€ toimituksesta.

    • Katsoniinnäet

      Sinä joka kuulut amwayn porukkaan, huomaat että kaikki esittää yltiöpositiivista jotta syntyy positiivinen mielikuva toiminnasta. Kun tarkkailet niin huomaat että se ei ole aitoa, koska ainoa syy on saada sut tekemään enemmän töitä jotta pyramidin yläpuolella olevat tienaa. Se pyramidin huippu kertoo tarinoita ryysyistä rikkauksiin ja on onnistunut kovalla työllä. Toisten työllä, koska on ylin ja kaikki alemmat tekee hänelle rahaa..

      Tuo positiivisuus ja välittäminen on tyypillistä uskonlahkoissa missä ihmiset saadaan tekemään mitä vaan johtajan puolesta. Luodaan mielikuva että on tärkeä. Varsinkin heikon itsetunnon omaavat ovat vietävissä. Tarkkaile muita hieman kriittisesti ja huomaat totuuden ja mitä enemmän tarkkailet sen selvemmin huomaat. Jos on mukana toiminnassa, sitä on vaikea itselle myöntää, koska rahaa ja energiaa on mennyt.

      • Ihan-roskaa-kumpiki

        > Sinä joka kuulut amwayn porukkaan, huomaat että kaikki esittää yltiöpositiivista
        > jotta syntyy positiivinen mielikuva toiminnasta.

        Meininki on vähän niin kuin Kokoomuksessa. Kaikki on kuvissa aina niin hitsin iloisia ja kaikki on menestyneitä kokoomuslaisia. Ja kaikki kokoomuksessa yksimielisesti kannattaa Bisnes-Sotea, ylikallista ulkomaisten lääkäriasemien rahastuskonseptia.

        Mutta ei niitä sitten kuitenkaan ihan kaikki kannata.

        Hyvän näköiset ja bisneksessäkin menestyneet kokoomuslaiset Elina Lepomäki ja Susanna Koski ovat rimpuilleet itsensä irti. Vieläkin menestyneempi kokoomuslainen Hjallis Harkimo leikkasi itsensä täysin erilleen emo-ameebasta.

        Amwayssä ja Kokoomuksessa on paljon samaa. Päällepäin koreeta kulisssia, mutta sisällä kolkkoa tyhjyyttä.


    • Voikoollanäin

      Ai että, nää muutamat yltiöpositiiviset tunnit osaa aina kääntää kriittisyyden aina negatiivisuudeksi. Mahtaa olla hieno hetki aikanaan kun kaikki tukahdutettu poksahtaa kerralla mieleen jos terve järki voittaa. Jännästi nämä ”positiivarit” vaan aina joutuvat todistelemaan asioita.. kertokaa nyt tyhmälle että miksi? Miksi Amway ole yleisempää Suomessa? Negatiivisuuden takia vai ihan terveen järjen?

    • IivRosee

      Eduskuntayrittäjyys on täyttä bisnestä aktiivisimpine malleineen, kuten on helpoin huomata.

    • Anonyymi

      Paljo pitää myydä saippuaa että tienaa esim 100e päiväs. Siis voitto-osuuden pitää olla 100 euroa..

      Noppeesti loppuu sukulaiset ja koulukaverit kesken..

    • Anonyymi

      Kertoiko hän sinulle "passiivisesta tulosta", josta voit jo muutamassa vuodessa nauttia? Kaveri sekosi tohon noin 10 vuotta sitten ja se oli ahdistavaa. Onneksi lopetti vouhotuksensa jossain vaiheessa ja meni töihin haahulemasta. Pahinta oli, kun kutsui kylään ja siellä olikin joku herätyskokous, josta oli todella vaikea lähteä pois liittymättä myyjäksi. Olen näitä kuullut muiltakin, että nämä uudet myyjät usutetaan käyttämään verkostoja ja voivat soitella ikivanhoillekin tutuille vuosikymmenten takaa, että "voitaisko tavata, minulla olisi mielenkiintoinen ehdotus...". Parhaat kaverit kaikkoaa nopeasti ja verkostoon menneet ovat kuin jossain uskonlahkon huumassa...

    • Anonyymi

      AM = American
      WAY = tapa
      Away= vei pois!
      Kyl hyö ottaa, liittyykää kaikki.

      nim. minua ette saa

    • Anonyymi

      Amwayn tuotteet ylihintaisia. Siis oikeesti ottakaas vaikka pyykinpesuaineen hinta kuvastosta. Suurperhe sita "lutraa" koneeseen. Taa sopii just seurakunnan perhekerhoon.esim. kahvihetkeen. Shampoot ja ihonhoitotuotteet ihan jarjettomia.

      • Anonyymi

        Avasin Amywayn kotisivut tietokoneeseeni ja otin pyyhekumin ja puuhkäsin ruutua.
        Alta paljastui koko pyramidin rakenne ja vain 3 ylätasoa saa rahaa, muut raataa ja maksaa koko lystin !

        Törkeetä


    • Anonyymi

      Ei ole huijausta, tuotteet todella laadukkaita! Pyykkipulveri huippu hyvää,paketti kestää 3-4 kk vaikka peset vähän enemmänkin!

      • Anonyymi

        Kerro millainen rahamäärä teidän perheeltä menee kuukaudessa konepyykkipulverin ostoon?

        Pyykkipulverin hinta kotitaloudessa on peanuts. Ostaa minkä tahansa kaupassa myytävän paketin, niin ei tosiaan tee vuositasolla lovea perheen budjettiin.


      • Anonyymi

        Kaikenlaisia vitamiineja eri vahvuuksilla löytyy oman kaupan hyllyltä vakiona.

        D-vitamiinissakin alkaa olla 50 mikrogrammaa se perusannos, ja 100 mikrogrammaa löytyy myös. Asiantuntijoiden mukaan 100 mikrogrammaa ja ylitse on jo sydämelle ja terveydelle vaarallista.

        Hintakaan ei ole ongelma, kun purkit maksavat 5...12 € paikkeilla. Noiden vitamiinitablettien kanssa kannattaa oikeasti olla varovainen.
        Se ei oikeasti edistä omaa korona-ajan terveyttä, että ostaa kaikkia vitamiineja suurimman annoskoon mukaan, ja alkaa syödä niitä kourallisen joka aamu. Menee kalusto ja sisäelimet vaan pysyvästi huonompaan kuntoon.


    • Anonyymi

      Minut narrattiin "kasvohoitoon". Yhtäkkiä laitettiin pää johonkin pönttöön ja kysyttiin puh.numeroa, sähköpostia jne. Pöntön peilin kautta näki muka kasvojeni ongelma-alueet. Soffalle maate ja kokeili aineita naamaani. Ei mitään kasvohoitajan otteita. Koko sen ajan, kun luulin olevani rentouttavassa kasvohoidossa, paapatti hintoja ja etenkin sitä, kuinka edullisia purkit ovat, jos itse alan myyjäksi. Lisäksi puhelimensa kalkatti v iestejä tms. kokom ajan. Todella rentouttavaa raskaan työviikon jälkeen! Ihan pokkana pisti n. 400 e tuotteet pöydälle ja kertoi, että ihoni tarvitse juuri niitä., Ja nyt on kysymys siitä, haluanko liittyä rinkiin eli myyjäksi.
      Hullu pitää ihmisen olla, että kuvittelee allekirjoittaneella olevan halua
      /aikaa myydä jotain jollekin. Saati, että ostaisin tuntemattomiua tuotteita, Itse käyn ammattikosmetologeilla ja ostan laadukkaita ihonhoitotuotteita. Mahtaa olla aivopesty tämä myyjä ja yritti aivopestä asiakasta joka pahaa aavistamatta saapui "soffahoitoon" kitumaan.

    • Anonyymi

      Lopetin koko paskan myymisen, niin paljon tuli kuittia tuotteiden hinnoista, oli pakko lopettaa.
      Nyt myyn TR. tuotteita ja hinta vain 1/10 osa ja ihmiset tilaa koko ajan.

    • Anonyymi

      Tosiasia on että korkeintaan 3 % onnistuu verkostomarkkinoinnissa. Jos et osaa myydä tai rekrytoida olet häviäjien joukossa.
      Löydä yritys missä sinun ei tarvitse myydä eikä rekrytoida, ja yritys jossa sinun ei tarvitse joka kuukausi maksaa jostain "autoship", istä. Yritys jolla on tuotteita jotka ovat laillisia sekä tarpeellisia. On vain yksi sellainen olemassa mistä minä tiedän. Jos tiedät toista niin ilmoittele minulle. Olen heti mukana.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3744
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1843
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1394
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      933
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      50
      844
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe