Kokemuksia jos emäntä pihtaa

suomi24

Onko kokemuksia siitä jos vaimo alkaa pihtaamaan.Kuinka kauan voitte olla ilman seksiä?
Itse olen kavereilta kuullut että vaimo saattaa olla antamatta jopa 1kk (HUH!)

40

13540

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Tosi hyvä asento.

    • ole mitään

      Eihän tuo nyt ole mitään,itselläni on kokemus 1 vuoden pihtauksesta sieltä muijan puolelta,ja myös jatkuu!
      On siinä ollut vieraan naisen vako kovilla kun on painatellut sauva pystyssä homman hoitoon.
      Rehellisesti sanottuna puolitoista kuukautta pystyin
      odottelemaan josko se pihtaaminen loppuisi,sitten alkoi liikenne vieraisiin vakoihin.

      • en kyllä

        tiedä mitä tämä asentoihin kuuluu mutta tulipa vastattua.


      • kyllä se pihtaaminen loppuu...

        KYLLÄ LOPPUU PIHTASIN ITE PARIN KUUKAUDEN TAUKOJA EI VAANHUVITTANUT...NYT OLEN INNOSTUNUT HALUAISIN JOKA PÄIVÄ...MUTTA NYT UKKO PIHTAA JA ANTAA VAAN 2X VIIKOSSA...


      • Anonyymi
        kyllä se pihtaaminen loppuu... kirjoitti:

        KYLLÄ LOPPUU PIHTASIN ITE PARIN KUUKAUDEN TAUKOJA EI VAANHUVITTANUT...NYT OLEN INNOSTUNUT HALUAISIN JOKA PÄIVÄ...MUTTA NYT UKKO PIHTAA JA ANTAA VAAN 2X VIIKOSSA...

        Oletko Heinolasta?


    • lopu

      Mulla vaimo pihtasi melkein 5v..nyt on avioeropaperit sisällä ja kova vauhti saada menetetty aika takasin ja hauskaa on ollut.

    • Hei! tässä Heikki

      Silloin kuin emäntä pihtaa, joku parisuhteessa mättää.. Kotityöt, et huomioi siippaa tarpeeksi tai sillä on parempaa(isompaa)tiedossa.. Asioista voi myös keskustellä.. Ps. Siinä vaiheessa kun emäntää kiinnostaa enemmän viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa kuin sinun, on peli menetetty..Valitettavasti.

    • olis toinen?

      Pihtaako muijasi puhelinta aina tyynynsä alla?
      Tsekkaappa muijasi puhelimen saapuneet textarit.
      Olen pomminvarma, että sillä on joku hyypiö kierroksessa.
      Vedä puku päälle pe iltana ja kun vaimo kysyy, että minne menet, niin sano että poikien kanssa jalkapalloa pelaan. Älä luovuta jos inttää vastaan.
      Sitten ei muutako suoraan päätä Hesan Vanhan Kellariin.
      Sieltä löytyy naisia, jotka ei oota mitään muuta kuin, että löytäisivät kunnon miehen!
      Ja siitä se alkaa, että nussittavaa löytyy aivan harmiksi asti.
      Ja muistat uusia jo pe ja la tuon pukuhomman.
      ja kun aikaa kuluu, niin alkaa jo muijasí tyrkytään pillua sulle; varmaan myös ottaa suihin ja voipa tutustuttaa sinut vielä pakoputkiosastollekkin.
      Voi sitten arpoa, että jatkatko muijasi kanssa vai jonkun uuden tyty-ystäväsi kanssa1

      • hyvä vinkki

        Enpä ollut tuota ajatellut omalla kohdalla ollenkaan.
        Ikäisekseni olen kuitenkin niin "vetävä kundi", että työpaikan nuoret pimperot tekevät tikustakin asiaa että pääsevät huokailemaan korvaani,sehän se taitaa muijaakin jurppia kun tietää että muitakin on saatavilla.
        Antaa akan pihdata tai kytätä muuta mulkkua,minäpä lähdenkin nyt sinne KELLARIIN.


      • pekkis

        Sielä vanhallako ne akat on piilossa? Ja mä oon ettiny!


    • hemppa

      Älä valehtele, olitko ilman jnopa kuukauden, No huh huh.
      Ite oli 6kk

    • ...

      kannattais vähän miettiä onko ittessäs jotain vikaa.

    • ada

      eipä mitä meillä pihtaa ukko!yritän kyllä saada mut jos kopeloin niin se sanoo vaan että se kutiaa,eipä huvita enää muutenkaan...

      • harmittaa

        pihtaa meilläkin..... mies meinaan. Rupee jo kerrassaan raivostuttamaan. Tosin ei enää jaksa edes yrittää....


    • 4kymppinen

      Aikoinaan oli niin kehnosti, että sain 1-2 kertaa kuukaudessa ja se oli niin vähän, että suhde sammui väkisinkin vaikka toisesta olisi muuten tykännytkin. Muutaman muijan kanssa pyörittyäni tulin siihen johtopäätökseen, että viikko on se raja mulle. Jos kerran viikossa saa niin just ja just pysyy nahoissaan. 2 kertaa on jo ihan hyvä, 3-4 kertaa tekee jo varsin onnelliseksi. Hmmm..olotilan varmaan arvaattekin kun nykyään saa 8-10 kertaa viikossa.

      Mä huomasin aikoinani sellaisen ilmiön, että yksinkin oli helpompaa kuin naisen kanssa joka antaa liian harvoin. Naisen läsnäolo kuitenkin kiihoittaa ja aiheuttaa sellaista hormonitoimintaa, että sitä pitäisi jollain tavalla päästä luonnollisella tavalla purkamaan. Pihi nainen ei ole vain turha kapistus vaan suorastaan turmiollisen vahingollinen.

      Fysiologinen tosiasia on, että mies ei tule toimeen ilman säännöllistä laukeamista. Pitkästä pidättäytymisestä on fyysistä haittaa. Siksi kaikki miehet tekee sen tarvittaessa itse. Naisella ei asia ole näin vaan nainen voi "koteloitua" seksittömään tilaan vaikka lopuksi ikäänsä. Toinen juttu on sellainen seksin nälkä, joka tulee varsinkin vanhemmille naisille. Haluttaa ja on saatava, mutta fysiologista pakkoa ei ole. Tätä eroa eivät monet naiset tajua. Yli kahden viikon mittaisia seksittömyysjaksoja tahallisesti ylläpitävän vaimon tulisi ymmärtää, että sellainen on miestä kohtaan tarpeettoman julmaa. Ei luulisi, että pari kertaa kuussa olisi liian rankka rasite velvollisuutena. Mä tiedän monia naisia, jotka sanoo, että he antaa ihan mielellään miehelle silloin tällöin niin sen saa sillä tavalla paremmalle tuulelle. Jos ei siitä kauheasti nauti niin ei se vastentahtoiseltakaan tunnu.

      Miehellä on suurin vastuu silloin kun nainen ei anna. Mikä on pielessä? Keskustelkaa. Haleja ei ole koskaan liikaa.

      Mä heitän tässä tällaisia kylmiä numeroita, mutta onhan siinä paljon muutakin. Sana "antaa" kylmää mua, koska jos molemmat tuntee saavansa niin sitä voi tehdä ihan niin paljon kuin jaksaa, halut ei kesken lopu. Silloin ei lasketa kertoja eikä tunteja.

    • vieraissa käynyt ja ero edessä

      Enpä pihtaillut vaan vonkasin, mutta kun en saanut miestä kiinnostumaan niin eksyin kaverin hoiviin. Nyt on sitten avioero tulossa kun mies ei halua / ei pysty / ei rakastele kanssani. Vähän harmittaa kun muuten suhde on hyvä ja mieheni on mukava. Etenkin sen jälkeen on ollut tosi ihana kun kerroin että mulle riitti ilman olo ja että olen pettänyt ja erotaan ettei tarvitse pettää.

      Voisin kyllä yrittää pelastaa suhteemme vaikka rakastajani siitä kyllä kärsisi. Mutta silti jos joku mies voisi kertoa miten saisin mieheni kiinnostumaan seksistä kanssani. Ei nimittäin seiso kunnolla. Viagrat on kyllä hakenut.

      • 4kymppinen

        Sulla on kuitenkin erinomaiset lähtökohdat avioliittosi pelastamiseen. Sun miehesi käytös osoittaa sen. Aika harvoin mies ottaa asiat noin hyvin eikä ala sekoileen. Hän rakastaa sua yhä.
        Mä voin yrittää auttaa neuvoin, mutta taitaa
        mennä sen verran intiimiksi, että pyydän sinua
        kirjoittamaan minulle anonyymiin postilaatikkooni
        [email protected]


      • 30+
        4kymppinen kirjoitti:

        Sulla on kuitenkin erinomaiset lähtökohdat avioliittosi pelastamiseen. Sun miehesi käytös osoittaa sen. Aika harvoin mies ottaa asiat noin hyvin eikä ala sekoileen. Hän rakastaa sua yhä.
        Mä voin yrittää auttaa neuvoin, mutta taitaa
        mennä sen verran intiimiksi, että pyydän sinua
        kirjoittamaan minulle anonyymiin postilaatikkooni
        [email protected]

        olen mielenkiinnolla lukenut aina sun tekstejä, kun niistä on huokunut jotain kokemuksella kehitettyä ihmisläheistä ajattelumaailmaa ja kielenkäyttösi on ollut niin asiallista, vaikka seksin maailmassa liikuaankin. Ne on aina saanut itsenikin ajattelemaan uudesta näkökuomasta asioita. Nyt on kuitenkin alkanut meneen yli. Eka särähti tuolla yhdellä palstalla sun vertauskuva gynekologista. Nyt alkaa olla rajoilla että luen enää sun tekstejä ollenkaan, kun alkaa vissiin nouseen päähän tämä asioiden neuvominen kun jo sähköposti opastusta aletaan antamaan. Oletko aatellu mitä sun puolisosi asiasta ajattelee, mutta mitäpä hän kun ei varmaan tiedä. Huomaathan itse liikkuvasi vaarallisilla vesillä.


    • Puutteessajo pitkäään

      Siinttä asti oon ollu puuthesa kuse aamula anto.

      Kohta se tuloo töistä ja sitmie pane sitä vaikka väkisi. Vaikka kyäse kuiten antaa. Onneks mulon semmone muija.

      Eio hyvä puuthesa olla.

    • Pieni Nukke

      ei helvetti! emmä ainakaa pystyis pihtaa.. toi on eläinrääkkäystä vähintää.. mä tuun kipeeks jo jos en saa väh. kerran viikossa.. mieluusti enemmänki ^^

    • Komennossa on

      Käske nyt ihmeessä vaimoasi antaman kaverillesi! Eihän tuollainen pihtaus ole mistään kotoisin että ei vaimo anna miehen kavereille kuukauteen!!!!

    • autotrofi

      jos naista ei kiinnosta seksi, niin eiköhän vikaa löydy silloin sinustakin. tiedätkö varmasti millaisesta naisesi tykkää? oletko kysynyt? huomioitko tarpeeksi? onko seksi aina samaa sisäänulossaarnaajahohhoijaa-kamaa, vaan onko leikkiä ja vaihtelua? ehkä sitä kyllästyttää ja väsyttää ja siks ei huvita. ja toinen vielä, että vonkaaminen vie ne viimesetkin halut. jos nainen kaipaa seksistä pientä taukoa, niin jos siltä vonkaa ja vonkaa, niin se ei sitä taukoa saa ja se jatkuu loputtomiin. kannattaa antaa toisen välillä hengittää, niin ehkä se siitä piristyy.

      ihmettelen kyllä sitäkin etteikö tuon pidempään muka kestä ilman pillua. ei seksi sentään ihan koko elämä pitäisi olla... minusta ei ole mitenkään epänormaalia olla haluamatta kuukauteen tai muutamaankaan.

    • Anonyymi

      Useat naiset eivät vain ole kovinkaan seksuaalisia. Olen huomannut, kuten useat kaveripiiristä, että jos nainen ei 35 ikään mennessä ole halukas ja aloitteellinen, hän ei sitä ole koskaan. Tällaisilla naisilla on matala seksuaalisuus ja lipido.

      • Anonyymi

        Annan yhden neuvon.

        Jos puoliso pihtaa, tehkää kolmen kuukauden aikana tämä testi: Älkää ehdottako seksiä vaan vetäkää käteen tms. Jos kumppani ei ole tehnyt kolmen kuukauden sisällä aloitetta, silloin juoskaa. Aloite ei ole se että kumppani kysyy miksi sinä et ole tehnyt aloitetta! Aloite on oikea viettely-yritys seksiin.

        Jos tuota ei tapahdu, silloin toinen ei ole seksuaalisesti halukas sinua kohtaan ja se tilanne ei tule paranemaan koskaan. Se jos toinen vain kysyy miksi sinä et ole tehnyt aloitetta on pelkästään uteliaisuutta siitä miksi sinä et ole vongannut. Kolme kuukautta on ehdoton raja sillä sen jälkeen haluton loinen alkaa sitomaan sinua kiinni.


    • Anonyymi

      Silloin emäntä voi katsoa itseään peilistä jos käyt huorissa.

    • Anonyymi

      Parisuhteessa kummallakaan ei ole oikeutta kieltäytyä seksistä Seksi kun kuuluu parisuhteeseen.

      • Anonyymi

        Kyllä meillä ainakin rouva kieltäytyy ihan selväsanaisesti. Ei kiinnosta ei halua eikä tarvi seksiä
        . Tarjoan kyllä kaikenlaista mitä vaan on ennen ainakin halunnut. Välillä menee puoli vuotta ilman, välillä sitten pari kertaa kuussa jopa. Tätä jatkunut yhden kymmenen vuotta. Enne kävin enemmänkin vieraissa. Vuosien saatossa muutamia ihania varattuja aikuisia naisia joita nain perseeseen ja imetän spermat. Ovat olleet ihan innoissaan kun heillä puolestaan miehet on saamattomia nahjuksia. Nykyään vaan sitten tottunut enemmän olemaan vaan ilman, kun vieraissa laukkaaminen ei kiinnosta hirveästi. Kolmas viikko menossa nyt tällä erää ilman pillua. Kaameat lastit olisi tarjolla halukkaalle.

        Mutta nainen ja mies. Pihdatkaa vaan. Kyllä se puoliso seksiä löytää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä meillä ainakin rouva kieltäytyy ihan selväsanaisesti. Ei kiinnosta ei halua eikä tarvi seksiä
        . Tarjoan kyllä kaikenlaista mitä vaan on ennen ainakin halunnut. Välillä menee puoli vuotta ilman, välillä sitten pari kertaa kuussa jopa. Tätä jatkunut yhden kymmenen vuotta. Enne kävin enemmänkin vieraissa. Vuosien saatossa muutamia ihania varattuja aikuisia naisia joita nain perseeseen ja imetän spermat. Ovat olleet ihan innoissaan kun heillä puolestaan miehet on saamattomia nahjuksia. Nykyään vaan sitten tottunut enemmän olemaan vaan ilman, kun vieraissa laukkaaminen ei kiinnosta hirveästi. Kolmas viikko menossa nyt tällä erää ilman pillua. Kaameat lastit olisi tarjolla halukkaalle.

        Mutta nainen ja mies. Pihdatkaa vaan. Kyllä se puoliso seksiä löytää.

        Meillä pillunpihtsaja löytää itsensä kadulta. Sen olen tehnyt vaimolleni selväksi. Hän on velvollinen antamaan vittua aina silloin kun minua panettaa..


    • Anonyymi

      On, ja taloudellisista syistä notkuu vielä nurkissa. Mutta eipä haittaa mitään, olen nyt nussinut vuoden päivät vanhempaa, kiihkeää, eronnutta, muodokasta ja osaavaa naista, enkä pihtarille enään antais vaikka vonkais.
      Tämä nussittava nainen on anoppi. Teki kerran pienen aloitteen ja siitä lähtien käynyt nussimassa sitä.

      • Anonyymi

        On huolestuttavaa lukea kommentteja joissa pihtaavan puolison puolisoa syyllistetään.

        Pihtarilla on velvollisuus kertoa mikä on ongelmana seksissä! Kyse on kuitenkin parisuhteesta.

        Jos pihtari ei ota koskaan seksiä keskustelun aiheeksi, se on erittäin negatiivinen merkki koska se osoittaa ettei pihtari ajattele teidän seksielämää.

        Jos kysyt pihtarilta jotain seksistä ja pihtari vastaa aina ettei tiedä, se tarkoittaa ettei pihtari ajattele teidän seksielämää.

        Toinen negatiivinen merkki on se jos pihtari ei tee viettelyaloitteita. Se tarkoittaa sitä ettei pihtari halua sinua seksuaalisesti.

        Kolmas erittäin negatiivinen merkki on se jos seksin aikana pihtari ei tee sinulle oma-aloitteisesti mitään. Esimerkiksi ei anna suuseksiä tai koske sinun sukuelimiin. Sitä ei lasketa jos itse pyydät pihtaria tekemään jotain sinulle, koska se ei ole oma-aloitteisuutta.

        Jos nuo kolme merkkiä toistuu, silloin kannattaa juosta ja lujaa!

        Pihtarit eivät parane.

        Redditistä löytyy sellainen ryhmä kuin dead bedroom syndroma ja siellä on pihtaajien uhriksi joutuneita.

        Suhteen alussa kannattaa ottaa selvää ja kiertää kaukaa kaikki aspergerit ja vastaavat koska he toistavat suhteen alussa oppimiaan "näytelmiä" aivan samaan tapaan kuin esimerkiksi narsistit tekevät, ja alkavat vasta myöhemmin osoittamaan oikean puolensa joka on täydellinen kyvyttömyys ymmärtää mielikuvitusta ja leikkiä jota vaaditaan nimenomaan seksi-leikkeihin! Suurin osa dead bedroom syndrooman pihtareista ovat lievästi ns. autismin kirjolla, mutta se riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On huolestuttavaa lukea kommentteja joissa pihtaavan puolison puolisoa syyllistetään.

        Pihtarilla on velvollisuus kertoa mikä on ongelmana seksissä! Kyse on kuitenkin parisuhteesta.

        Jos pihtari ei ota koskaan seksiä keskustelun aiheeksi, se on erittäin negatiivinen merkki koska se osoittaa ettei pihtari ajattele teidän seksielämää.

        Jos kysyt pihtarilta jotain seksistä ja pihtari vastaa aina ettei tiedä, se tarkoittaa ettei pihtari ajattele teidän seksielämää.

        Toinen negatiivinen merkki on se jos pihtari ei tee viettelyaloitteita. Se tarkoittaa sitä ettei pihtari halua sinua seksuaalisesti.

        Kolmas erittäin negatiivinen merkki on se jos seksin aikana pihtari ei tee sinulle oma-aloitteisesti mitään. Esimerkiksi ei anna suuseksiä tai koske sinun sukuelimiin. Sitä ei lasketa jos itse pyydät pihtaria tekemään jotain sinulle, koska se ei ole oma-aloitteisuutta.

        Jos nuo kolme merkkiä toistuu, silloin kannattaa juosta ja lujaa!

        Pihtarit eivät parane.

        Redditistä löytyy sellainen ryhmä kuin dead bedroom syndroma ja siellä on pihtaajien uhriksi joutuneita.

        Suhteen alussa kannattaa ottaa selvää ja kiertää kaukaa kaikki aspergerit ja vastaavat koska he toistavat suhteen alussa oppimiaan "näytelmiä" aivan samaan tapaan kuin esimerkiksi narsistit tekevät, ja alkavat vasta myöhemmin osoittamaan oikean puolensa joka on täydellinen kyvyttömyys ymmärtää mielikuvitusta ja leikkiä jota vaaditaan nimenomaan seksi-leikkeihin! Suurin osa dead bedroom syndrooman pihtareista ovat lievästi ns. autismin kirjolla, mutta se riittää.

        Tärkeintä on selvittää minkälainen mahdollinen anoppi on, onko pantava. Varmuudeksi, että saa joltain pillua, jos akka alkaa pihtaamaan


    • Anonyymi

      Huora se on jos pihtaa, käy vieraissa. Nyky naiset on kyllä huora levelillä 500!

    • Anonyymi

      Eipä ole haitannut.

      Korvikkeeksi käy muut naiset ja miehet sitten tai mikäli ei irtoa niin tumppuunkin menettelee.

    • Anonyymi

      Tässä on mies, joka on ollut ilman pillun saantia jo 12 vuotta. Ja tätstä huushollista kyllä löytyy pillu, jota vaimoni kantaa!
      Ei vaan suostu sitä antamaan.
      Mitäkö teen?
      No runkkaan tietenkin!

      • Anonyymi

        Olisi mielenkiintoista suorittaa tutkimus jossa tutkittaisiin perusteellisesti pihtaavan puolison, joko miehen tai naisen, vaikutusta osapuoleen joka ei saa seksiä.

        Syitä olla lähtemättä suhteesta on varmasti valtavat määrät, mutta nuo syyt eivät sinällään kiinnosta kovin paljoa. Minua kiinnostaisi tietää kuinka valtavan henkisen ja sosiaalisen ongelman nimenomaan pihtarit aiheuttavat puolisoilleen koska uskon että se on kansantaloudellisesti äärimmäisen mittava.

        -Siihen kuuluu varmasti erilaiset pitkäaikaissairaudet
        -Elämänhalun puutteesta johtuva kehityksen ja edistyksen lamaantuminen myös harrastuksissa ja työelämässä
        -Haitta joka periytyy lapsille jotka eivät opi terveen parisuhteen selviytymistapoja.

        Minä olen sitä mieltä että pihtareita tulisi rangaista. Esimerkiksi niin että kun voidaan osoittaa että parisuhteessa toinen pihtaa, hän joutuisi maksamaan korvauksia esimerkiksi vuokrista, veloista, jne viimeisen viiden vuoden ajalta jotta rakastavampi osapuoli pystyy irtautumaan suhteesta ja saa pienen pesämunan jolla selvitä eron jälkeen jaloilleen (tutkimukset osoittavat selvästi kuinka eron jälkeen nimenomaan miehet jäävät yksin, niin sosiaalisesti kuin erilaisten apuverkostojen ja "vertaistuen" suhteen (esimerkiksi harrastuskerhot kuten mieskuorot, ikämiesten jalkapalloryhmät jne.))

        On helppo sanoa että "eroa!" Mutta tosiasiallisesti ero voi aiheuttaa valtavat ongelmat esimerkiksi jos avioehtoa ei ole tehty. Tuolloin pihtari saa täysin vastikkeetonta tulosta siitä että on koko ajan vedättänyt toista ja esittänyt elävänsä muka parisuhteessa.

        Toinen hyvä rankaisukeino olisi pakottaa heidät esimerkiksi viiden vuoden täyskieltoon jonka aikana he eivät saa deittailla muita ihmisiä parisuhdetarkoituksessa jotta he ymmärtäisivät sen yksinäisyyden jonka ovat puolisolleen aiheuttaneet ja jotta heitä estettäisiin aiheuttamasta samaa tuhoa muille ihmisille.

        Väitän näiden perustelujen avulla että pihtarit aiheuttavat epäsuorasti (eli puolisonsa kautta) vähintään satojen miljoonien menetetyt eurot vuosittain. Sitä ei runkkaaminen korvaa.

        Psychology Today julkaistussa artikkelissa kerrottiin taannoin tutkimuksesta jossa todettiin että viikottainen seksi vastaa noin 50 000 dollarin ylimääräistä tuloa ja käytännössä sen voi verrata lähes yksi yhteen euroissa. Ei siis pelkästään rahallisesti, vaan nimenomaan sillä tavoin että nuo ihmiset ovat onnellisia ja heidän työpanoksensa ja onnellisuutensa vastaa samaa tasoa kuin 50 000 dollaria enemmän vuosittain tienaavien osuus ihmisistä! He siis tekevät enemmän työtä ja tuottavat myös esimerkiksi harrastustensa kautta enemmän hyötyä yhteisölleen!

        Tuo tutkimus on täysin selkeä osoitus siitä kuinka valtava ongelma pihtaaminen on.


    • Anonyymi

      Olen naimisissa ja menossa 13. vuosi ilman seksiä!
      Oltu yhdessä kohta 46 vuotta. Mutta silti kirpaisee, kun vielä tekisi pillua mieli!

    • Anonyymi

      Muna käteen ja runk runk

    • Anonyymi

      Totesin vaimolle, että seksiä on joko kotona tai muualla. Voi valita. No, tähän vaimo totesti, että sitten hänkin saa mennä muualle ja tällä mennään. Sopii minulle hyvin, haluni ovat aina olleet paljon kovemmat kuin vaimolla ja minulla on ollut rakastajattaria viimeiset 25 vuotta.

    • Anonyymi

      En voi ymmärtää, että hyväksytte vaimojenne pihtaamista. Pillun antaminen silloin kun mies sitä haluaa kuuluu vaimon perusvelvoitteisiin. Se on toiminut meillä jo yli 20 vuotta. Miksi ei muilla?

      • Anonyymi

        Ongelma johtuu siitä että se syntyy hitaasti. Siihen ikäänkuin tottuu ennenkuin ymmärtää kuinka syvällä ongelmissa on. Ensin sen havaitsee, mutta kun seksiä kuitenkin tulee, sitä yrittää seuraavaksi korjata. Kun lopulta huomaa että korjausyeitykset eivät toimi, seuraavaksi siitä aletaan keskustelemaan. Tulee lupauksia korjata tilanne ja tilanne voi pariksi kuukaudeksi parantuakin, mutta lopulta se palaa takaisin. Sitten tulee lisää keskusteluja, jotka alkavat syömään luottamusta ja siheuttamaan riitoja.

        Tuohon voi mennä helposti parikymmentä vuotta, jonka jälkeen on liian myöhäistä aloittaa uutta elämää. Sen tunnustaminen itselle tai muille että elää suhteessa jossa pihtari ei halua sinua aiheuttaa häpeää ja siitä syystä uhrivtuntee että on kokonaan yksin.

        Sinäkin syytät tuossa uhria, vaikka sinun täytyisi syyttää pihtaria ja vain pihtaria. Pihtari on hyväksikäyttäjä.


    Ketjusta on poistettu 83 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe