Famous Fiven comeback 2017?

DingoForever

Dingo pitää tunnetuimmassa kokoonpanossaan tiedotustilaisuuten perjantaina. Onkohan Famous Five tekemässä comebackin?

http://www.soundi.fi/uutiset/legendaarinen-dingo-kokoonpano-koossa-jalleen-mystinen-tiedotustilaisuus-luvassa/

71

1224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pökkelös

      Voihan kyse olla esim. elokuvasta tai kirjasta.

    • Dingomania

      Ehkäpä tässä on ollut syy miksi Dingon keikkakalenteri on ollut tyhjillään hetken aikaa. Luulen että julkaistaan lisätietoja kirjasta ja elokuvasta ja eiköhän ne tule vetämään keikkojakin ja toivon mukaan saataisiin viimein tasokas Dingo levy tehtyä.

    • juhniable

      Dingo-elokuvasta kertovat Radio Porin mukaan. Ehkä myös kirjasta tietoja. Lavoille Famous Five tuskin nousee, Quuppallahan on ranteet mäsänä eikä se siksi voi enää soittaa. Hienoa jos Nipa ja Pete ovat saaneet asiat sovituksi.

    • bakteeri

      On siellä liekki promotion koneistoa takana joten kai jotain isompaa on luvassa.

    • dingooooooo

      Varmaan elokuva, luki Radio Porin sivulla arvausta siihen suuntaan... mutta toivottavasti joku keikka yhdessä myös!

    • Zorlim
    • hhhjjjj

      Tuskin mitään yllättävää. Ei Nipa olisi malttanut olla kertomatta. Veikkaan elämäkerta tai elokuva. Voi tietty olla yksittäinen keikkakin. Vetääkö mitään isoa paikkaa täyteen, kun on niin paljon soitetut biisit.

    • bakteero

      Ilman uutta musaa ei kyllä tuu toimiin.
      Ja sanooko Nipa esim. Rebanelle et morjens. Rebane on treenannut kyl varmaan tosi paljon noita biisejä ja soitto kulkee.

      • Non.Rebbana

        Hehe, eipä varmaan; kaikki olis halunnu kuulla Gunnareiltakin lähinnä ne uudet biisit, paluukiertue ei millään toimi... :D

        Miksei vanha Dingo voisi jotain uuttakin musaa koittaa tehdä, ei sillä.

        Kyllä ammattimaiset tuuraajat tajuaa siirtyä kohteliaasti taustalle siinä vaiheessa, kun alkuperäistä lämmitetään uudestaan. Osaa ne ehkä muutakin musaa treenata ja laittaa kulkemaan.


      • Non.Teinihysteria2017

        ...Siis kyllähän Dingon vanhoissa biiseissä riittää sellaista aarreaittaa, josta voisi hyvillä valinnoilla ja fiksuilla toteutuksilla hyvinkin saada päivitettyä jotain toimivaa ja tyylikästä. Hyvät biisit on hyviä biisejä. Monilla niitä ei vain oo kovin paljoa, mutta jollain taas sattuu olemaan...


      • dingoooo
        Non.Teinihysteria2017 kirjoitti:

        ...Siis kyllähän Dingon vanhoissa biiseissä riittää sellaista aarreaittaa, josta voisi hyvillä valinnoilla ja fiksuilla toteutuksilla hyvinkin saada päivitettyä jotain toimivaa ja tyylikästä. Hyvät biisit on hyviä biisejä. Monilla niitä ei vain oo kovin paljoa, mutta jollain taas sattuu olemaan...

        Hyvin kirjoitettu. Dingollahan on todella kova laulukirja. Sieltä saa ottaa hyvät biisit vaikka 3 tunnin keikkaan ilman väliaikoja. Toki parit uudet laulut ois kiva yllätys.


    • dingofanie

      Jos ne tekeekin vaan esim. kesäkiertueen niinkun tossa iltasanomien jutussa luki " kesäkiertue" ... no saa nähdä. odotellaan perjantain uutisia asiasta.

    • Kub_Ota

      Vaiko Suomi 100 ... Pori Jazz... Olympiastadion... Keskinen...?

      • dingofani4ever2

        tai kesän Porispere....


    • Lippukaupoilleko

      Esim. joku minikiertue olis kyllä mahtavaa. Vähän jotain muutakin kuin klassikot kerran itsecoverointihuitaisuna läpi?

      Hyvät biisivalinnat, harkitut toteutukset ja bändi Nipa kuosiin, niin siinä olis pieni joulu kesän keskelle...

      Kyllä leffankin katsoa vois.

    • Zorlim

      http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-2000005082313.html

      Vai että niin se sitten tapahtui. En tiedä mitä mieltä oikein tästä olen. Tulee mieleen eräs aiempi kommentti täällä, että Famous Fiven paluu voisi olla "lyhyt tunkkainen retki 80-luvulle". Virolainen Dingo oli huippuhyvä ja sillä oli mahdollisuuksia menestyä, mutta nyt koko Viro-Dingo haudataan. Tietysti Famous Five pääsee ehkä isompaa suosiota saavuttamaan kuin Viron Dingo.

      Huippujuttu että Famous Fiven miehet saivat riitansa sovittua, kun esim vuonna 2002 he vannoivat, etteivät enää Dingoon palaa. Jospa nyt alkaisi Dingo tositoimiin ja levyttäisi? Vasta kun kuulen Famous Fiven nykyistä livesoittoa, niin teen päätöksen onko heidän paluunsa hyvä vai huono. Koska Viro-Dingo oli livenä parhain näistä "nyky-Dingoista", voi olla että Famous Fivellä paljon tehtävää että alkavat kuulostaa samalle. Se on hyvin mahdollista sillä onhan mukana nyt Peteä myöten kaikki Dingot. Ja koskettimien soundi on usein aiheuttanut närää nyky-Dingon kuulijoille.

      Jospa tästä jotain hyvä' tulee.

      • Zorlim

        Kunhan ei vaan toistuisi sama kuin vuonna 2002, että tämäkin paluu kaatuisi uusien biisien tulemattomuuteen ja samojen vanhojen biisien soittamiseen. Epäilen että vuonna 2014 nyky-Dingonkin vuosien 2008-2014 kokoonpano kaatui tähän.


    • Eskop

      Kesän keikat vielä menee vanhoilla biiseillä, mutta sitten tarvitaan ainakin yksi uusi biisi. Hienoa jos niin tapahtuu, viimeinkin tämä kokoonpano levyttäisi musaa!

    • tttyyhhh

      Klassikkobiisit soitetettava, siitä ei pääse mihinkään. Hieman voi settiä muuttaa, kun valinnanvaraa on. Nautitaan nyt kesäkiertue. Aika näyttää mitä tuleman pitää. Yön Ollille sama haaste. Dingon uusimpiin kappaleisiin voisi Pete vähän sekoittaa Rolandin soundeja. Mikään ei ole mahdotonta, edes Famous Five👍

    • 3325645

      Nyt on Dingolla hyvä sauma uuteen nousuun. Suurelle yleisölle juuri tämä kokoonpano on "se oikea Dingo". Nyt vielä kun saataisiin joku sinkku ensi kesäksi niin saataisiin bändiä uuteen nosteeseen.

    • dingofani4ever2

      Jossain luki että ovat jo tehneet levyäkin, ja muutkin kai?! kirjoittanut biisejä kuin vaan Nipa jos en nyt ihan väärin lukenut. mutta kuitenkin tosi hienoa. pitää mennä kesällä keikalle!

    • 5747548568
      • kartsa...sd

        Kiva et Dingo soittaa Keski-Suomessa moneen otteeseen.
        On tää huikee homma, alkoi noi festarit oleen viime vuosina pelkkää tuiskua ja sannia. Nyt saadaan kunnon rokettiakin sinne sekaan.


    • dingofani4ever2

      Vielä se paikkakunta uupuu keikkalistalta se mistä nämä miehet ovat kotoisin... :) mutta Tampereelle varmasti suuntaan kesällä... Nämä on kyllä nähtävä!

    • Naimann

      Vielä jos Jarkko Eve ja Tuomo Vähä-Pesolakin saataisiin edes yhdellä keikalla lavalle.

    • Dingomania

      Onkohan jostain nähtävillä tiedotustilaisuus? Aamupäivästä iltalehti taisi sen suorana streemata.

    • hjjkkikks

      Herkkä hetki uutislähetyksen lopussa, kun Nipa ja Pete puhui anteeksi antamisesta ja saamisesta.

    • NahkatakkinenÄijä

      Eivätpä nuo kovin iloisilta näyttäneet, Jonttukin näytti kuin ois itkuun purskahtamaisillaan, mutta rahan voima on ihmeellinen, saivat sen verran hyvän diilin kesäkiertueesta että kyllä sen vaikka hammasta purren rundaa läpi, jatkosta en ois niinkään varma. Muutenkin ensi kesä on comebackien aikaa mm. Boicott, ultra bra ja nyt Dingo, vielä kun Bogartin sais…

    • dingoooo

      No kyl se melankolia on aina Dingoon kulunut. Lähinnä Jonttu oli liikuttuneessa mielentilassa. Kaverin kanssa muutaman kerran puhunut niin aika vakava mies muutoinkin, tosin erittäin mukava mies.

      Boycotin comeback on paljon hatarammalla pohjalla kun niillä ei oikein ole sellaisia hittibiisejä eikä tunnettavuutta . Ei boycotin comebackista ole ollut juurikaan mediassa puhetta. Hyvä bändi tosin sekin.

      Dingo tuo hyvää musaa noille festareille. Hittejä on vaikka antais parit Tommillekin lainaan=)))))

    • Dingomania

      Tuskinpa vaan raha on ollut suurin motivaattori. Kyynisen ihmisen mietteitä sellaiset. Jontun olemus oli mielestäni ihan normaali. Enemmän se olisi silmään pistänyt jos olisi yrittänyt olla jotenki tekopirteä. Esimerkiksi Kunnian Kentät dokumentissa Jonttu oli mielestäni hyvin samanlainen kuin nytkin. Ja viimeksi Dingo kaatui juuri siihen ettei uutta musiikkia saatu aikaiseksi. Nyt Nipa on senkin osalta höllentänyt otetta ja antaa tarvittaessa muidenkin osallistua säveltämiseen ja sanoittamiseen. Petellähän yksi paluun ehdoista oli juuri tuo että yritetään saada myös uutta kamaa pihalle. Tulevaisuuttahan ei voi ikinä ennustaa, mutta kyllä mielestäni jätkistä paistoi aito innostuneisuus ja totesivat että tarkoitus ei ole tehdä pelkkää nostalgiatrippiä. Eiköhän vielä suuremman tilipussin olisi saanut kun olisivat ilmoittaneet että tämä on Dingon jäähyväiskiertue.

      • dingoooo

        Juurikin näin, osuit asian ytimeen. Jos olisi tarkoitus heittää vain seitsemän keikkaa niin jäähyväiskiertueen nimissä nämä olisi tietysti tehty. Todella fiksu oivallus sinulta:) Pete Nuotiokin vaikutti haastattelussa todella innostuneelta.

        Ja jos uutta musaa joskus tulee niin ei se ainakaan voi olla huonompaa kuin POPEDAN tänään julkaisema Leipää ja Perunaa single! Kuunnelkaa vaikka Spotifysta niin tajuatte mitä tarkoitan.


      • Hienoa_odotettavissa

        Lainaus klo 0:00 "Ja viimeksi Dingo kaatui juuri siihen ettei uutta musiikkia saatu aikaiseksi. "
        . . . . . . .
        Ja uuden musiikin syntymättömyyden takiako edellisen kampäkin jälkeen sitten osa porukastako ilmoitti julkisuudessakin, että ei soita enää ikinä bändissä.
        Eiköhän se suurin syy silloin ollut "osalla osansa ottanut kuningas alkoholi ja sen seurauksena pilalle menneet keikat ja tulevat diilit".

        Nyt kun (jos) tämä ei ole enää ongelma, niin homma voi pelittää vaikka kuinka hienosti.


    • jjjjjjjsss

      Peteltä vissiin löytyy vielä vanhan liiton Roland. Sillä voisi saada eloa uudempaankin tuotantoon. Kesäkeikoilla voisi soittaa vaikka: Kerjäläisten valtakunnan, kunnian kentät ja pistoolisankarin kunnon soundein

    • käsittämätöntä

      Jos vain elämää oli viime vuoden myydyin levy, niin kyllä tuostakin kompakista joku innostuu.

    • fanituss

      Mikä Roland Petellä oli 80-luvulla? Jos se sen kaivaa naftaliinista niin tulee hienoa synavallia. Kyllä on hieno fiilis kun Dingo on taas oikeasti kasassa.

    • Dingomania

      Luulenpa että suurin syy oli nimenomaan se ettei saatu uutta musiikkia aikaan ja sen seurauksen tuli sitten lieveilmiöitä jotka olivat viimeinen niitti. Ja miten ainakin itse ymmärsin niin nuo lausunnot ovat väsyneiden ja turhautuneiden artistien tuntoja ja kuten näimme niin nyt on bändi taas kasassa jyrkistä lausunnoista huolimatta. Ei muutakun tsemppiä Dingolle tuleville keikoille!

    • seuralehti
      • pveamiajnaen

        Uskomaton medianäkyvyys tullut jo parissa päivässä ja jatkuu vaan kun Quuppa on tänään Arto Nybergin vieraana.


    • pveamiajnaen

      Tällä kokoonpanolla kun saisivat levyn tehtyä niin positiivinen medianäkyvyys voisi nostaa Dingon jälleen listojen kärkeen. Eve mukaan biisitalkoisiin ja Maijanen tuottamaan niin... No katsellaan kesän keikat ensin :) Toivottavasti Quupan kädet kestää rumputtamisen.

    • uukkks

      Peten kioskin soundeja odotellessa.
      old school- Rolandeja saa nykypäivänä ebaystakin, mutta eivät ole ihan ilmaisia.

    • forestmans

      Mä aattelin et tää sivuutetaan mediassa vähän kuin legendaarisen Boycotin comeback mutta tästähän on juttua mediassa jo enempi kuin Ultra Bran comebackista.
      Nipa vielä lupaili ettei itse enään halua olla ainoa joka tekee uusia biisejä niin se oli mukava kuulla. Ihan hyvään levyynkin on kaikki ainekset kasassa mutta maltilla nyt eteenpäin. Keikkakunto ensin kondikseen ja ukoille kanssa fyysistä treeniä että jaksaa vetää kunnolla livenä.
      Peten on kyllä saatava jostain vanha Roland, sen 80 luvun kioski oli jossain vaiheessa jollain sivuilla myynnissäkin. Sieltä taiotaan se Dingo sound.

      Ps. Muistakkee kattoo Arto Nyberg tänään TV:stä.

      • eeeerldkdkzk

        Asiallinen kaveri toi Quuppa oli radio suomipopin sekä Arto Nybergin ohjelmassa. Toivotaan, että kesällä soi klassikot sekä mahdollisesti uusi sinkkukin. Ei kuitenkaan mitään paineita. Uutisissa Pete taisi sanoa, että se kioski on kunnossa. Pete kanssa asiallinen kaveri. Hienoa, että pojilla on ollut elämässä muutakin kuin Dingoilua.


    • Dingoooooo

      Huomenna tv1 aamutv ja huomenta suomi. Molemmussa neumann ja quuppa vieraana.

    • Dingomania

      Nipa mainitsi tässä hiljattain jossain haastattelussa että turhautui olemaan aikaisemmassa comebackissa kaiken keskipisteenä ja nyt näyttää ainakin että mediassa olemista on jaettu tasaisemmin kaikille bändin jätkille. Esimerkkinä Quuppa oli nybergin haastattelussa eikä Nipa. Tämäkin erittäin positiivinen seikka.

      • 325476745

        Meinaatko tätä 2004-2016 comebackia? Vaikka Dingohan ei tässä välissä varsinaisesti ole hajonnut, tosin aika olemattomaksi tämä "uusi Dingo" loppuvaiheessa rupesi menemään. Tosin nyt ne 2016 harvat keikat ymmärtääkin jos famous fiven paluuta valmisteltiin julkisuudelta salassa.

        2004-2016 Dingo ei tosiaan ollut enää mikään bändi, vaan Nipa vaihtuvat taustamuusikot. Nyt 2017 taidettiin ottaa ensimmäiset kunnon bändikuvatkin koko bändistä ja hyvä, että haastatteluja antaa muutkin kuin pelkkä Nipa ja muutkin bändin jäsenet pääsevät kunnolle esiin. Kuten aina on sanottu; Dingo on bändi ja Nipa sen laulaja. Nipa yksin ei ole Dingo, vaikka yhdessä vaiheessa ilmeisesti halusikin olla.


    • dingofaniforever

      Aivan loistavasti markkinoitu mediassa. Dingon biisit sopii hyvin kesän festarikeikoille! Ja hittibiisejä riittää. :)

      • hipheijaaa

        se on just niinku näin. bissee ja dingoo niin siitä ei bileet parane. Noi dingon biisit on hyvin tehtyjä ja niissä on tarttuvat kertsit joita on nasta laulaa kännissä=)
        medianäkyvyys kyllä yllätti varmaan kaikki.


    • NimeniOnBingo

      Ainut oikea Dingohan tämä kokoonpano on. Mutta: Neumannissa ei ole enää jälkeäkään 80-luvun alun mystisestä raikkaudestaan ja uniikista luovuudestaan. Miehen ääni on mennyt omintakeisesta miellyttävästä aivan hirveään, myötähäpeää herättävään nasaalilauluun, esiintymisensä on änkyttävää ja vaivautunutta, elopainoa on liikaa, tyyli on hukassa, ja kaikki maine ja toivo tulevasta on pilattu näillä Facebook-tasoisilla kammottavilla hätäpaskoilla. Sääli. Mä olin fani 80-luvun alusta 90-luvun taitteeseen. Sitten Nipalle tapahtui jotain, etenkin tuolle laululleen. Toivottavasti on ottanut PALJON laulutunteja paluuta varten!

    • 20kglaihtunutilmanleipää

      Ky se viime kesänä lauloi jo ihan ok. Vinaksia ei vain parane juoda.
      elopainoa saa helposti pois. 10 kg lähtee kun jättää kaikki leivät pois ruovaliosta, muuta ei tarvitse tehdä. Ei ees liikkua.

    • Dingomania

      Milenkiintoista nähdä minkälainen settilista tulevana kesänä on. Viimeiset 10 vuottahan ollaan menty melko samanlaisella listalla. Toivotaan että saadaan siihenkin pieniä muutoksia ja kuullaan biisejä mitä ei ole keikoilla kuultu. Toki tietyt biisit on sellaisia että niitä ei kannata eikä ole tarvekkaan vaihtaa.

    • konhhjjjj

      Konserttikiertueella vain taivas rajana. Nipan sooloa ja soolodingoa mukaan myös. Evekin voisi olla vieraileva tähti. Täytyy muistaa, että näillä rokkareilla on ikää jo. Juicet, Irwinin ja Somerjoet oli jo tässä iässä edesmenneitä, joten ei voi vaatia 80 luvun kuntoa. Tietty jos Quupan paikat ei kestä, niin voisi olla myös joku avustava rumpali. Tietysti Quuppa jotain soittasi ja olisi hengessä mukana. Toivottasti Pyhä Klaani huomioidaan kesäkeikoilla ja konsertissa (jos järjestetään)

    • määhiihdän

      Eiköhän toi festarisetti tule oleen sitä mitä juhlakansa haluaa kuunnella eli ISOT hitit. Sitten jos hommat jatkuu niin uutta musaa ja harvinaisuuksia.
      Uutta musaahan tää homma tarviaa jossain vaiheessa. Ei ainakaan huonompaa voi tehdä kuin mitä Popedan pari uutta sinkkua. karmeeta paskaa. Joku Stig Popedan levyä väsäämässä jasen ikävä kyllä huomaa.
      Kansa haluaa just sellaista kasariajan hyvällä tuhdilla soundilla olevaa Dingoa, kaikki kokeilut voi jokainen hoitaa soolona.

    • kysynvaan12

      Minkähän takia bändiin on laitettu kaikkein huonoin laulaja, jolla ei edes kunnolla ääntä irtoa..solistiksi...?

    • Dingomania

      Juu en itsekkään tarkoita että festareilla tarvitsisi hirveästi mitään harvinaisuuksia soittaa mutta Dingon hittikavalkadi on sen verran laaja että aikaisempaa settilistaa voisi silti hieman muuttaa. Esimerkiksi Kunnian Kentät, Kerjäläisten Valtakunta, Valkoiset Tiikerit tai vaikkapa Mirah sopisi hyvin settilistaan. Näitä ei olla kuultu pitkiin aikoihin. Äsken oli Neumann Nymanin haastattelussa ja vaihteeksi tuli jotain muitakin kysymyksiä kuin mitä viime päivinä on esitetty. Nymann totesi että Dingolla on viimevuosina muutamat keikat mennyt heikommin ja on syntynyt otsikoita ja hänen tietojensa mukaan nyt on tiukat ehdot kesän keikoille annettu alkoholin suhteen. Neumann totesi itsekkin tiedostavansa että sellaiseen ei ole varaa ja keikat pitää hoitaa jämptisti ja ammattimaisesti. Totesi vielä että tällä hetkellä elämäntilanne on sellainen että tuo vakautta ja jää rellestys vähemmälle. Ei ehkä ihan sanasta sanaan noin mutta pääpiirteittäin näin.

    • uuttamusaaa

      No viime kesänä jo alkoi uus nousu. Tavallaan harmittaa Rebanen puolesta. Mies teki kyllä hienoa työtä livenä.
      Kaikki viime kesän keikat jätkät soitti selvinpäin ja meno oli huippua. RMJ:ssa Dingo oli ihan liekeissä, samoin Kalajoella. Saman pitää jatkua nyt tällä "oikealla" Dingolla.
      Näin kova media päällä mut uutta biisiä ei ole saatu tehtyä niin se ihmetyttää, silloin pitäis takoa joka osa-alueella kun rauta on kuumaa.
      Näissä uusissa haastatteluissa kun on kysytty et tuleeko uutta musaa niin aika ympäripyöreitä ovat ollee vastaukset, tyyliin tulee jos tulee jne.
      Mä luotan Nuotion Peteen et se haluaa myös tehdä uutta Dingo musaa ja on tiukkana siinä asiassa.
      Dingolla ois saumat olla vuosia eteenpäin bändi joka saa soitella samoilla lavoilla kuin tulevana kesänä mut yhden kunnon täsmäiskun se vaatii myös musiikillisesti.
      Kaija Koo, Yö ja monet muut bändit/artistit on hyvä esimerkki et ei sieltä sitten enään vanhat staratkaan tipu takaisin klubibändiksi kun saa vähän uuttakin luotua vanhojen sekaan.
      Dingolla on nyt pelimerkit käsissä, on ihan miehistä kiinni et kuinka hyvin ne osataan käyttää.

      • dingofani4ever2

        Rebane minuakin hieman harmittaa, mukava mies ja soitti Dingon biisit niin hyvin! Mutta kyllä tää Dingo kokoonpano on silti se oikea Dingo.


    • faniiiiiii

      Toivottavasti soittavat Pyhä klaaniltakin jotain. Sillä levyllä myös hyviä biisejä. Ei Nipa kyllä viime kesän keikoilla näyttänyt juovan alkoholia. Viime kesänä Nipa kuulosti todella hyvältä. Huomasi että oli paljon parantunut kun viimeksi oli nähnyt pari vuotta siitä... näin viime kesänä kolme keikkaa kaikki niistä olivat todella hyviä.

      Kyllä ne monessa haastattelussa sanoi että Petekin lähti mukaan siksi että tekisivät myös uutta musaa, ja muutkin sanonut että se on suunnitelmissa tehdä uutta musaa, kenties syksyllä?! kun samassa haastattelussa puhuivat syksyllä suunnitteilla olevasta konserttisalikiertueesta?!

    • kepukkaaa

      Kyllä Dingo on rokkibändi. Klubikiertue mieluummin ja uutta musaa tuuttiin. Virossa Rebane edelleen messissä, neumann band plays Dingo nimellä.

      Mitenkähän kevään tahkon keikan käy?? Ilmeisesti peruttu kun tuli tää alkuperäisen comeback.

      • faniiiiiii

        On ne siellä Tahkolla juhannuksena famous five Dingon kanssa.
        Nipalla duokeikkoja ... kenen kanssa Nipa nykyään niitä soittaa? Esa Nummela vai onko siinä joku muu nykyään?


    • Dingomania

      Samaa mieltä että Dingo sopii mielestäni myös paremmin klubeille kuin konserttisaleihin. Syksyn osalta käsittääkseni mitään ei ole lyöty lukkoon joten saa nähdä miten käy.

      • dingoooooo8

        Kyllä, esimmäinen kommenttini oli kun luin konserttisali keikoista Dingon kohdalla että ei, Dingo kuuluu mielummin klubeille esim. Helsinki Tavastia, Tampere Pakkahuone, jne... Ei Dingo ole mikään iskelmä bändi enemmänkin rock bändi.


      • 2143487

        Dingon ei todellakaan kannata vajota samalle tasolle iskelmä-Yön kanssa. Yön tyylisellä iskelmähumpalla kieltämättä tässä maassa tahkoo hyvin rahaa, mutta samalla menee bändin vakavasti otettava mainekin. Dingo on kuitenkin rockbändi, ei Yön kaltainen iskelmäorkesteri.


      • yhhjjbsss

        Lindholm Yö on Dannyn kaltainen tuote, ei todellakaan mitään rockia!
        Dingon ongelma on se, että vaikka vanhoja hittejä löytyy mielinmärin, niin aina soitetaan ne samaan. Biisit.


      • kaikkionmahdollistaa
        yhhjjbsss kirjoitti:

        Lindholm Yö on Dannyn kaltainen tuote, ei todellakaan mitään rockia!
        Dingon ongelma on se, että vaikka vanhoja hittejä löytyy mielinmärin, niin aina soitetaan ne samaan. Biisit.

        Varmaan toi kesä mennään ns. varman päälle. Noilla festareilla porukka bailaa ja haluaa kuulla hittejä.
        Mut toivottavasti tulee myöhemmin klubikiertue jossa oikeasti Dingo haastaa itseään. Klubeilla soitettais muutama varma hitti mutta paljon myös musaa Via Finlandia ja Pyhä Klaani ja Purppuraa levyiltä sekä muutama uusi biisi.
        Konserttisaleihin ei kannata lähteä ainakaan vielä. Jotain uutta on saatava ensin tehtyä ja sellaista joka menee läpi myös kuulijoihin ja radioasemille.


    • uuujvnddxzbbj

      Jatkossa Nipa soittaa Rebanen ja kumppaneiden kanssa Neumann Plays Dingo. Mielestäni tätä nimeä olisi voinut käyttää liivit boysien kanssakin. Vähän jo nostalgiaa tässäkin nimessä. (Neumann&Eve plays Dingo) 2003. Tästä asiasta on varmaan pesty likapyykit valkoisiksi lakanoiksi. Olihan se Dingo myyvämpi nimi 2004 comebakissa, missä Eve mukana.

      • 643546683

        Neumann plays Dingo -nimeä olisi saatu käyttää kaikista noista 2004-2016 kokoonpanoista. Varsinkin Even lähdön jälkeen "Dingon" touhu oli selvästi Nipa vaihtuvat taustamuusikot.

        Tämä nykyinen systeemi on nyt hyvä ja sopii varmasti kaikille osapuolille. Varsinaiset Dingo-keikat famous fivella ja muut kokoonpanot Neumann plays Dingo-nimellä.


      • 5647587

        Joo ja esiintyihän Neumann ja Eve palkkamuusikoiden kanssa 2003 Vuokatissakin nimellä Neumann band plays Dingo. Sama kokoonpano esiintyi ihan DINGO-nimellä 31.12.2012 Virossa, tästähän muut famous fiven jätkät aikanaan aika pahasti suuttuivatkin. Hyvä ettei Nipa toista enää samaa virhettä.


    • ainaihmetelly

      Mikä Dingossa voi kiehtoa? Sävelet epämusiikkia. Sanat hataria riimittömiä kyhäelmiä.

    • dingofaniiiiii

      Uusi sinkku ois ihan kiva kuulla kesän keikoilla, siellähän se välissä menis kivasti. Perjantai oli aikanaan tosi hyvä comeback biisi. Samoja latuja.

    • riolaukaus

      Comebackin tekee nyt Timo Rautiainen & Trio niskalaukauskin. Dingolle sieltä suunnalta tekemisen meiningin mallia. Niskalaukaus julkaisi heti uuden singlen.
      Vanhan lämmittely ilman uutta musaa ei kauas jaksa kantaa!
      Dingolta sais muutkin tehdä biisejä kuin Nipa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe