kiinteistövälitys kotijoukkue

mauri85

pikkusisko vuokras asunnon kotijoukkueen kautta viime vuonna,ja he sanoivat että alue on rauhallista ja mukavaa.vitut!lähes kaikki naapurit ryyppäsi ja rällästi joka viikonloppu!sisko muutti viimme kuulla pois ja olimme siivoamassa sisarusvoimin ja mukana oli myös pari kaveria auttamassa.mutta ei.kotijoukkueelle ei kelvannut.väittivät että asunto oli siivoton ja lähettivät sinne siivoojat.meitä oli 5 siivoamassa ja mukana 2 on ammatti siivoojaa.

59

7726

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raipesorakeisari

      Sä olet vain kateellinen firman omistajalle jonka omaisuus on satoja miljoonia ja on Suomen rikkaimpia miehiä. Älä viitsi jostain pikkusiivouksesta ruikuttaa.

      • Jörgenssöni

        No eipäs nyt liiotella.


    • Wiiviansku

      Mulla oli samantyylinen juttu. Kotijoukkue väitti että kämppä on rauhallinen ja naapurit ok porukkaa. Olin asuttu siinä vajaa 2vk ja koko tontti täynnä poliisiautoja ja käytävä täynnä poliiseja. Seuraavana päivänä sain tietää että naapussa asu huumehörhö. Nyt ku muutin pois (vihdoin ja viimein!!) ja siivosin entisen kämpän kunnossa parin ystävän kanssa, soittivat ihmiset kotijoukkueelta, että ei mene läpi ku on niin sotkunen.
      Niille ei mikää kelpaa.. Muistan ku muutin sinne, nii seinät oli ihan sotkuset (mm. niihin oli piirrelty), ja wc ovi oli täynnä likasia sormenjälkiä.

      • lhku

        Välittäjien puheisiin kannattaa suhtautua samalla tavalla kuin käytettyjen autojen kauppiaiden puheisiin. Eli jättää huomioimatta ja käyttää omia silmiään ja omia aivojaan.


      • näinsevaanonx

        Ottakaa kuvat asunnosta jonne muutatte, niin pois muuttaessanne teillä on näyttää millaiseen asuntoon muutitte. Välitystoimiston kautta tulee usein erimielisyyksiä loppusiivouksista. Suoraan yksityishenlilöltä vuokrattaessa saatte parasta ja oikeudenmukaista tietoa asunnosta ja ympäristöstä.


    • jujitsujuki

      Mistä helvetista kiinteistövälittäjä voi tuntea
      jokaisen joka naapurustossa asuu?

      • awreaw

        No pitäisi tuntea jos väittää että on rauhallista seutua.


      • jujitsujuki

        Rauhallisellakin seudulla voi katsos asua muutama
        häirikkö.


    • nössökkä

      Silloin se ei ole rauhallinen

    • voi-voijavoi

      Muistittako pestä hammasharjalla kaakelilaattojen saumat kylpyhuoneessa ja mahdollisesti keittiössä? Olen kuullut eräiden vaativan sitä, kun muusta ei löytynyt moitteen sijaa. Uuni ja paistopellit kiilsi kuin uudet, hella ja jääkaappipakastin vedettiin pois paikaltaan -ei murun murua. Ikkunat pesty ja vika löytyi loppusiivouksessa kuulemma saippuajäämistä kaakelisaumoissa suihkun kohdalla! Siis takuuvuokrasta veloitettiin siivouksesta!

    • koijarimyösitsekin

      Koijarin omistama firma mitä voi odottaa!
      Henkilökunta on omistajansa näköistä, en ole vielä kuullut mitään hyvää kyseisestä firmasta jos ei ylimielisyyttä lasketa sellaiseksi.

    • samaalaakia

      Samaa kuin Omasp siis ja sen omistama kiinteistöfirma Omakodit.

    • näinse

      siihen se perustuu että ne saa ylipäätänsä vuokrattua kämppiä...joka kaupungissa sama juttu. a.ne ei oikeesti ees tiedä naapureista mitään.kuuluu jo koulutukseen kehua aluetta. b.vaikka kämppä olisi huippu kunnossa lähtiessä joudut maksaa siivouslisän joka vastaa vuokraajan bonusta..toden-näköisesti löytyy kuvat ennen heidä siivousta ja jälkeen joilla voittaisivat oikeudessa..ilman aika leimaa tietenkin...milläs väität vastaan...life is life

    • Pettynytpalveluun

      En suosittele seinäjoen kotijoukkuetta. Hoitavat asiat huonosti näköjään. Ilmoitin asuntoa myyntiin niin välittäjä oli unohtanut koko asian kun soittelin perään. Hänen oli puhe ottaa vuokralaiseen yhteyttä ja käydä asunnolla. Eipä ollut muistanut koko asiaa. Eikä edes puhelimessa pahoitellut asiaa. Selitteli vain kun on ollut niin muita näyttöjä. Laitamme asunnon myyntiin toiselle firmalle.

    • asiakastieto

      oli mikä vuokrafirma tahansa ta kaupungin oma...jos meinaat asua siellä käy ensin tutkimassa ympäristöä ja kysele parilta naapurilta..ei ole kova vaiva muutaman tunnin homma jos säästyy parin vuoden hermojen raastamiselta?????....sitten otat välittäjän kanssa yhdessä kuvat mennessä ja kirjallisesti että hän on nähnyt ne muutettaessa.....ja tietenkin talletat ne..otat lähtiessä uudet.....olikos tämä kaikki nyt niin vaikeeta??????? oon muuttanu viidessä kaupungissa koskaan saamatta takuumaksuja//siivouslaskuja perääni...ja muuten yleensä kun osoite on tiedossa kun hetken pyörit pihalla ym..huomaat kyllä ympäristöstä jo millaista sakkia on..ja kysy ihan rohkeasti parilta kolmelta eri ihmiseltä millasta sakkia asuu...ei ne pure..tietty jokaisen oma valinta sitten netissä itkee vittumaisia naapureita ja muuttolaskuja..

      • Anonyymi

        Ootko muka asunut sevaksella? Kokeile sieltä saat takuulla siivous jakorjauslaskunperääsi. Mikään siivous ei kelpaa, eikä kelpaa vaikka ehdottaa että tulen itse siivoamaan, mutku mutku siivousfirma kävi jo... Jne jne älkää menkö sevakselle, paitti jos olet luottotiedotoon.


    • Anonyymi

      Lahdessa kotijoukkue täysiä huijareita !

    • Anonyymi

      Onko kyseessä Kasperi?

    • Anonyymi

      Ollaan aikoinaan saatu täysin luokatonta "palvelua" tältä herra J. Hjärveltä että enää ei kustakkaan mihinkään päin missä tämä häärää. Asiat oli sekaisin jo monta vuotta sitten. Juoksutti meidät asuntokaupoille monen sadan kilometrin päästä ja kun tultiin kaupantekoon oli itse matkoilla.

    • Anonyymi

      Samoja kokemuksia, en kyllä enää pierasekkaan koko puljuun.

    • Anonyymi

      No eipä yllätä yhtään! Kyllä kiinteistönvälityksessä on kyse niin tärkeistä ja isoista asioista, että kaikki on hoidettava prikulleen ja tästä firmasta olen saanut sellaista toisella kädellä hoidettua palveluntapaista.

    • Anonyymi

      Mistä lie aikoo hankkia uudet asiakkaat?

    • Kumma heti kun oli lehti juttu oli kaikilla ollu ongelmia ko.välitysfirman kanssa...no tietty vuokra suhteista. Meetoo.......toi on joo sanokaa välittäjälle että otatte kuvat tullessa. Se on ok...mutta et sä pysty naapurustosta ihmisiä kun vaihtuu tänäpäivänä koko ajan...ei ole firman eikä yhden ihmisen vika..periaatteessa tietty alue voidaa määrittää rauhalliseksi. Mutta kun luki noita kirjoituksia oli kyseessä perus seinäjokinen potkitaan maassa makaavaa päähän kampanja.ei se mitää voi....onnea

    • Anonyymi

      Sjoen kotarit aikamoisia koijareita. Onneksi on muitakin välittäjiä.

    • Anonyymi

      Vuokratkaa Kuvajan kautta. On luotettava tyyppi.

    • Anonyymi

      Vuokratkaa yksityisiltä asunnot. Unohtakaa nämä koijjarit.

      • Anonyymi

        koijarit ja koijarit...kyllä tuo aloittaja oli provo tai jätti vuokrat maksamatta. olen mies joka on asunut keikkahommien takia kuudella eri paikkakunnalla ja vuokrannut kämppiä firmoilta ja yksityisiltä ja välitysfirmoilta,en ole siistemmästä päästä ihminen mutten pasko lattiallekkaan...ei oo kyllä ikinä vuoden jälkeen pois lähtiessä mitään tarvinnu maksaa.


    • Anonyymi

      Ei ne niin hölömöjä oo, että toisten firmojen kanssa rupeisivat riiteleen. Yksityisiltä ne vaan vaatii sitä "provikkaa" . Vastenmielistä sakkia. Onneksi on muitakin välittäjiä, joista valita.

    • Anonyymi

      Olen ihmetellyt miksi hyvä yksiö ei saa vuokralaisia. Nyt tais selvitä. Onneksi on tämä netti.

      • Anonyymi

        Vaikka olis kuinka ihana asunto niin jätän välistä jos sen vuokraus on annettu Kotijoukkueelle toimeksi. Suosittelen asunnon omistajia miettimään tarkkaan mistä putiikista palvelun ostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka olis kuinka ihana asunto niin jätän välistä jos sen vuokraus on annettu Kotijoukkueelle toimeksi. Suosittelen asunnon omistajia miettimään tarkkaan mistä putiikista palvelun ostaa.

        Ketä suosittelet ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketä suosittelet ?

        En suosittele ketään erityistä. Jos ittellä olis joskus asunto laittaa vuokralle niin valkkaisin ensin firman jolla on paikallista tunnettavuutta (ja he myös tuntevat paikkakunnan) ja työt tehdään tyylillä, sieltä sitte valita välittäjä joka osaa käyttäytyä ja tekee vuokranvälityksen sekä vuokranantajaa että vuokralaista kunnioittaen, kaiken lisäksi valitsisin hieman iäkkäämmän henkilön hoitamaan asian. Eipä nuota vuokrailmoja kauaa tartte selata ku alkaa hahmottaa mikä tyyli milläkin firmalla on, vuokranantajan kannattaa asettua tuossa selaus vaiheessa vuokralaisen asemaan niin se homma aukeaa paremmin. Jokatapauksessa ihan mikä tahansa muu firma ku kotijoukkue, sen verran alkanu puistattaan niiren tyyli näin vuokralaisen näkökulmasta (siitäkin huolimatta että muutan todella harvoin ja luottotiedot kunnossa hoidan vuokravelvoitteet säntillisesti). Ennen oon vaikka taivas alla ku allekirjoittaisin ensimmäistäkään paperia heidän kanssaan.


    • Anonyymi

      Laitoin taannoin lisätiedustelua yhdestä asunnosta jota kotijoukkue välitti. He mainostivat kyseistä taloa rauhallisena yms. Tiedän kyseisen talon ja nähnyt aika railakastaki menoa siinä aikanaan, rohkenin kuitenki kysellä kun tiesin sen yhden nistin muuttaneen pois sieltä. Onneksi asia ei edenny pidemmälle koska nykyisellään kyseisessä talossa on aiva älytön liikenne, tierä sitte mitä sielä harjoitetaan.... Ei ois häävi olla kotijoukkueen laatimien vuokraehtojen mukaisesti vuoden vankina asunnossa, hehän yleensä edellyttävät vähintään vuoden asumista sopimus sakon uhalla. Siinäkö sitte itku kurkussa odottaa että voi vaihtaa turvallisempiin maisemiin asumaan ilman taloudellista tollikkoa...

      • Anonyymi

        Saat itse typerys ehdottaa sellasia ehtoja kun haluat. Jos ei asunnon omistaja suostu, niin etsit seuraavan. Tosin varmaan melkein jokainen haluaa min vuoden sopparin. Kato ei kotijoukkue niitä asuntoja omista, ne vaan välittää niitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saat itse typerys ehdottaa sellasia ehtoja kun haluat. Jos ei asunnon omistaja suostu, niin etsit seuraavan. Tosin varmaan melkein jokainen haluaa min vuoden sopparin. Kato ei kotijoukkue niitä asuntoja omista, ne vaan välittää niitä.

        Katos vaan nyt löytyi oikein joukkuebatu. Oppi on näköjään menny perille, et siis ihan pönttö ole tai sitten melkein vaan. Selität täällä asioita joita et edes itse tajua. Vielä kerran, Vuokranantaja tai hänen valtuuttämansa edustaja tarjoo asuntoa. Vastapuoli joko hyväksyy tai hylkää tarjouksen. Helppo nakki, ei kuitenkaan tälle batulle.


    • Anonyymi

      Huonoja kokemuksia kotijoukkueesta. En suosittele ainakaan asunnonvuokrausta. Onneksi on muitakin toimistoja ja yksityisiä vuokrakämppiä. On varaa valita.

    • Anonyymi

      Kylläpä nyt sataa paska jonkun niskaan. Ilmiö on tuttu alatpa keskustelemaan mistä tahansa täällä peräsuoli24:llä.

      Kumma ettei kukaan tarttunut täkyyn, kun joku tuolla ylempänä kehui Kuvajaa?

      Olisi kiva tietää noiden haukkujen asumishistoria, montako kertaa he ovat muuttaneet ja ovatko hoitaneet velvoitteensa moitteettomasti.
      Älkää silti alkako itse kehumaan.

      • Anonyymi

        Miksei joku saanut kehua Kuvajaa. En tunne Kuvajaa, mutta ainakin hän on itsenäinen välittäjä eikä mikään ketjuvälittäjä. Samoin Kätkönaho. Onko muita?


    • Anonyymi

      Joitain se naama miellyttää, joitain ei. Minä kuulun viimemainittuihin.

    • Anonyymi

      Mitä mieltä olette siitä kun vaaditaan ottamaan kotivakuutus, ennenkuin vuokrasopimus allekirjoitetaan?

      • Anonyymi

        Yleinen ehto vaatia kotivakuutusta. Erittäin yleinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleinen ehto vaatia kotivakuutusta. Erittäin yleinen.

        En muuten usko? On tämän puulaakijoukkueen oma tavaramerkki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleinen ehto vaatia kotivakuutusta. Erittäin yleinen.

        Kotivakuutus ei käytännössä korvaa yhtikääs mitään. Sillä vaan häädetään sosiaalitapaukset pois hakijoista.


      • Anonyymi

        No en mä ainakaan ostele vakuutuksia ennenku on paperit kädessä, oli sitte asunnosta tai autosta kyse.
        Olihan täs taannoin juttua jossain lööppilehdessä naisesta jolta oli vakuutusyhtiö poistanut kotivakuutukse, perusteena että oli liikaa vahinkoja (jotaa kodin viihde elektroniikkaa yms).
        Kohta ne varmaan keksii että vakuutus pitää ostaa tietystä yhtiöstä :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotivakuutus ei käytännössä korvaa yhtikääs mitään. Sillä vaan häädetään sosiaalitapaukset pois hakijoista.

        Jos sitä vain testataan saako yleensä kotivakuutusta. Jos ei , niin ei myös kämppää.


    • Anonyymi

      Onko se nyt kotarien loppusuora alakanu?

    • Anonyymi

      Joko Kotijoukkueen toiminta ohjauksessa? Vieläkö avi tutkii tapauksia?

    • Anonyymi

      Tuo takuu vuokra on ihan ahterista.
      Tietysti nämä tälläiset haluavat rahat itselleen, sehän on ns, ilmaista käteistä, varsinkin kun siellä asuntovuokraajilla on rahat loppu tai pitää saada johonkin nopeasti rahaa.

      Mutta, onneksi on vielä niitäkin asuntovuokraajia jotka eivät mihkään takuuvuokraan ole hurahtaneet.

      Jos luottamus ei toimi molemminpuolin, on jatkossakin todella todella vaikea saada asuntoa vuoralle tai vuokrattavaksi.

    • Anonyymi

      Antaisitko itse 200 000e omaisuuden toiselle täysin vieraalle lainaksi ilman mitään vakuuksia? Nuo vakuudet on aivan lapsellisen pieniä ja saisi olla ainakin edes parin-kolmen vuoden vuokraa vastaava summa. Ellei itselle niin vaikka pankki voisi myydä vakuuden.

    • Erikoista jos välittäjä myy talon hyväkuntoisena ja sieltä löytyy hometta niin ei vastuuta vaan se on myyjällä.

      • Anonyymi

        kumma kun muualla kotijoukkue toimii hyvin? olisko se nyt kuitenkin kiinni asiakkaista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kumma kun muualla kotijoukkue toimii hyvin? olisko se nyt kuitenkin kiinni asiakkaista

        Veikkaan että välittäjistä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan että välittäjistä

        Mäkin olen kova veikkaaja, joskus olen voittanutkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mäkin olen kova veikkaaja, joskus olen voittanutkin.

        Futisvakiota sjk;n puolesta veikkaat? Tampio!


    • Anonyymi

      Asiakaspalvelun laatu ei ole hääppöistä!
      Asuntoja ei tarjota, kuten kuuluisi ja rehellisyys puuttuu kokonaan toiminnasta.
      Vuokraajat panttaavat asuntoja ja maksavia asiakkaita odotutetaan aivan turhaan asuntojen vuokraamispäätöksien kanssa.

    • Anonyymi

      Kannattaa vuokrata asunto ilman vuoden sitoutumista esim. Lakean kautta. Pääsee irti kuukaudessa jos ei tykkää.

    • Anonyymi

      Ei noi kaupungin vuokra-asunnot ole sen kummoisia, eikä kyllä ne akatkaan jotka istuvat siellä konttorissa.

      Joutasivat niin sanotusti vaihtoon tai jäähypenkille se sanavarasto on aliarvoista.
      Ihmetystä herättääkin, eikö niiden pomo saa akka laumaansa kuriin vai eikö tosiaankaan tiedä mitä siellä tapahtuu.

      Voisi olla aiheellista laittaa Palaute sivut. Kun sellaisia ei löydy, aiheesta tietysti, ettei tieto kulje ylätasolle.

    • Anonyymi

      Huijarit on vaihtaneet nimensä Vendoksi

    • Anonyymi

      Kotijoukkueen asunnnon vuokraus on nykyään nimeltään
      FinCap Vuokrauspalvelu Oy

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4599
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1610
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      214
      1403
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1371
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe