Lemmikkistore vastuuseen

Huijarit

Kuinka monta ihmistä on joutunut edellämainitun lemmikkistore.comin huijaamaksi? Joko olisi aika pistää tälle stoppi ja yhdistää voimat keräämällä yhteen tiedot ketä kaikkia ja millä tavalla huijaus koskee. Siis pelkästään tuotteiden lähettämisen loputon kesto on asiakkaan huijaamista. Varsinkin kun tuotteet pitää maksaa ennen toimitusta!!! Saatikka se ettei tuotteita tule lainkaan ja rahat jäävät sille tielleen.

21

3480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sivustaseuraaja85

      Tarkoittanet lemmikkistore.fi. En ole ikinä tilannut, mutta silmät pyöreänä seurannut sivusta tätä jo vuosia jatkunutta puuhastelua.

      Kesällä oli ko. nettikaupasta juttu Kuluttaja-lehdessä. Löytyy myös netistä http://kuluttaja.fi/artikkelit/lemmikki-jai-tavaroita/

      Tuntuu käsittämättömältä ettei viranomaiset voi puuttua tällaiseen toimintaan. Verotkin on maksamatta, mutta eipä näytä verottajaakaan kiinnostavan heille kuuluvat saatavat.

    • onseaikakummajuttu

      Laitoinkin kuluttajasuojalle kyselyn, miten tälläinen firma voi enää pyöriä markkinoilla. Tulin itsekin huijatuksi aivan siistä syystä, että vielä 4v sitten ei ollut ongelmia.

    • Lemmikit6

      Olen tilannut kyseisestä paikastas tavaraa silloin tällöin muutaman vuoden ajan ongelmia ei ole ollut vasta kuin nyt. Tein arvokkaan tilauksen 29.7. 2017. Maksoin ostokset suoraan verkkopankissa., mutta tilausta ei ole vieläkään tullut. Olen lähettänyt viestejä ja yrittänyt soittaa monta kertaa tuloksetta. Miten voi olla mahdollista, että asiakkaiden rahat viedään tällä tavalla. S-postiini tulee edelleen lähes päivittäin LemmikkiStoren mainoksia alennusmyynnistä.

    • onseaikakummajuttu

      Otin yhteyttäkuluttajasuojamieheen, kuten tuossa aikaisemmin sanoin. Yllätysyllätys, ilmoittivat, etteivät itsekään saa yhteyttä koko firmaan. Lemmikkistore.fi ei siis vastaa heidänkään viesteihin. Että nyt laitan jo kädet ristiin, ettei yksikään laita rahaa menemään. Onhan luotettavia kauppoja vaikka kuinka. Aikavissiin unohtaa tämä muuten.

    • VoihanPazka

      Ensi viikolla oli tarkoitus ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, mutta nyt alkaa ahdistaa kun muiden kokemusten mukaan edes kuluttajavirasto ei saa yhteyttä niihin =0 Miten tuolta saa rahat takaisin? Eihän tämä nyt näin voi mennä että pulju on edelleen auki ja vie ihmisten rahat! Luojan lykky tilaukseni ei montaa kymppiä ollut.

      • pikkuvillis

        Klarnaan suosittelen ottamaan myös yhteyttä,heidän kuuluu palauttaa rahat koska näköjään heidän kauttaan laskutus menee (ainakin etusivun perusteella)Onko tuo siis suomalainen yritys??Kyllä tuo jotenkin täytyy saada vastuuseen toiminnastaan!!!


    • onseaikakummajuttu

      otin itse yhteyttä myös Paypaliin. He lähettivät viestini firmalle ja pyysivät vielä odottamaan,.,hahha, ei tule sellaista ihmettä, että vastaisivat

    • kasvattaja70

      Kokemusta rikkaampana kirjoittelen tässä.. tilasin elokuun lopulla tavaroita 90 euron edestä. Maksu meni tililtä samantien- tilausvahvista ei tullut sähköpostiin- onneksi otin kuitin itselleni kuitenkin. Nyt olen muutaman päivän ajan soitellut lemmikkistorelle ja laitellut viestiä- ei vastausta. Hyvät neuvot olisi nyt kalliit kuinka menetellä jos kuluttajaviranomaisetkaan ei aa siihen puljuun yhteyttä. Mistä saa rahansa takaisin?

    • R3kku

      Hipheijaa! Täällä sama juttu. Tilaus tehty 29.8.17 ja maksettu mutta tuotteita ei vain ole tullut. Moneen otteeseen sähköposti laitettu [email protected]. Onneksi ei suuri summa ollut mutta kyllä ottaa päähän.

    • Pazkahomma

      Nyt sitten sivut ovat kiinni ja ilmeisesti homma taputeltu. Niillä joilla rahat sisässä, niin sinne meni.

    • Rousku93

      Täällä kanssa yks jolta rahat meni eikä tuotetta kuulunu. Tein tilauskeni JO 23.03.2017 ja maksoin suoraan 69.80e.. Edelleenkään ei ole mitään kuulunut ja ei vastattu puheluihin tai viesteihin. 9.10.2017 tuli lemmikkistoroe.filtä vastausviesti että reklamaatiosi vastaanotettu ja se olikin siinä.. Yhteyttä otettu kuluttajansuojavirastoon mutta rahoja tuskin näkyy...

    • lemmikkistorehuijari
    • Odottelija

      Onko kukaan saanut kuluttajalautakunnalta päätöksiä kyseisestä yrityksestä? Itse odottelen edelleen päätöstä ja kaupasta on aikaa jo reippaasti yli vuosi.. on mennyt käsittelyynkin, mutta vastausta ei ole kuulunut. Tästäkin on aikaa jo n. 8kk!

      • VoihanPazka

        Juu sain tällä viikolla kuluttajavirastosta kirjeen. Eivät kuulemma käsittele asiaa ollenkaan koska firma on mennyt konkurssiin. Sinne meni rahat.


    • Ttuuntunut

      Hei, mikä on tämän asian tilanne? Oletteko saaneet rahojanne? Milloin lähdetään joukolla kylään moikkaamaan huijaria?

    • 22-2

      Olen ehkä kerran tilannut. Viikko tai kaksi meni ennenkuin tavarat saapuivat mutta sain kuitenkin haluamani. Yllättävän pitkä toimitusaika.

    • kokemustämäkin

      Itse vastasin tähän ketjuun noin 1v sitten. Sain Paypalin kautta rahani takaisin. No, opetus oli itselleni, että googlaa..vaikka olisit onnistuneesti tilannut/saanut tuotteita joku vuosi aiemmin, ja 2. maksa paypalin tms kautta, niin on edes toivoa rahojen takaisin saamisesta

    • Ohn

      Nyt hän mukamas on halukas maksamaan huijaamansa summan. Epäilen mutta saas nähdä kuinka käy. Mikä tilanne muilla,oletteko saaneet rahojanne takaisin

    • Anonyymi

      Olisipa todella mielenkiintoista kuulla miten huijatuille on käynyt, oletteko saaneet rahoja takaisin tai kuluttajasuojavirastosta vastauksia? Pääseekö tuollaiset huijarit todellakin ihan ilman mitään rangaistuksia?? Lyö luukut kiinni, niin vastuu katoaa, on se helppoa.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe